Revisió ExpressVPN: 13 avantatges i només 1 concepte d’ús de ExpressVPN

ExpressVPN


ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

tl; dr

En termes de velocitat, seguretat, privadesa i característiques, ExpressVPN destaca. És tot allò que es pot cercar en un servei VPN fort i ho ofereix a un preu just, si estàs disposat a iniciar la sessió per períodes prolongats alhora.

Revisió ExpressVPN: 13 avantatges i només 1 concepte d’ús de ExpressVPN

ExpressVPN és un dels noms més grans i populars del negoci VPN. Fundada el 2009 i dirigida per una empresa britànica de les Illes Verges, ja fa temps que ofereix seguretat i privacitat.

Tot i que no és en cap cas el servei més barat existent, crec que hi ha molt a esperar a ExpressVPN. El seu gran volum de funcions combinades amb una gran difusió d’ubicacions del servidor fa que sigui un servei difícil de combatre.

El que ens agrada de ExpressVPN

1. Possibilitat única de privadesa

El servei està dirigit per Express VPN International Ltd., empresa de base de les Illes Verges Britàniques (BVI). Tot i que normalment on es funda l’empresa no hauria de donar una qualificació diferent als seus productes, en aquest cas no he d’acceptar.

Ja veieu, és important tenir en compte que el “britànic” del títol és en el millor dels casos nominal, ja que la BVI és autònoma. De fet, tot el seu sistema jurídic és propi i de cap manera relacionat o subordinat al Regne Unit.

També és important (des d’una perspectiva VPN) que actualment no hi hagi lleis de retenció de dades a la BVI. Tot i que un interès estranger intentés obligar a una empresa BVI a produir registres en relació amb qualsevol investigació, aquesta ordre ha de procedir d’un tribunal de BVI. El procediment legal és llarg i tediós i el final del dia, si el delicte perseguit no és també un delicte segons la llei BVI, no hi pot haver cap cas.

Resumem-ho clarament

Si feu servir ExpressVPN a tot el món i hi ha investigacions contra vosaltres, ExpressVPN no us pot obligar a proporcionar proves de la vostra activitat a Internet.

2. El bloqueig de xarxa manté la vostra identitat segura

Basant-se en aquest factor de privadesa, ExpressVPN també té un interruptor de matança (bloqueig de xarxa), que entra en joc en cas que la vostra connexió a Internet amb el servidor VPN es deixi caure. Si es produeix aquesta situació, l’interruptor de matança tallarà immediatament tot el trànsit de dades cap al i des del dispositiu. Això permet garantir que no hi hagi dades ni fuites IP, ja que el túnel VPN ha estat compromès.

Com a exemple d’això, diguem que teniu activat el bloqueig de xarxa i que són torrents. Si la connexió amb el servidor VPN queda tallada per qualsevol motiu, tota la vostra activitat a Internet s’aturarà. Almenys fins a connectar-vos a un altre servidor VPN.

Per provar-ho, vaig provar una simple descàrrega de fitxers i, en el procés, vaig desactivar el meu programari VPN. De seguida he rebut un missatge d’error del servidor de fitxers que m’informava que la descàrrega estava bloquejada.

Bloqueig de xarxa ExpressVPN

2.1. Fuges DNS: és ExpressVPN realment privat?

Per assegurar-me que funciona el bloqueig de xarxa, em vaig assegurar que també executi una prova de filtracions DNS. Si el bloqueig de xarxa no funcionés, executar una eina de filtració DNS m’ho hauria fet saber. ExpressVPN té una eina que podeu utilitzar per a això, o també hi ha altres eines de tercers com ara Test de filtració DNS.

Tot el que heu de fer és visitar el lloc i comprovarà automàticament la vostra connexió. Relacioneu la prova amb el servidor VPN al qual vau connectar. Si coincideixen, estàs bé.

Prova de filtracions DNS

3. Sense política de registre

Això es basa més en la premissa de la privadesa en lloc de la seguretat. Quan diem que registrem, discutirem les dades que es recopilen sobre vosaltres durant les vostres sessions a Internet. És possible que inclogui informació com ara adreça IP, URL que vau visitar, etc. En general, tota la vostra activitat a Internet.

Com un dels principals proveïdors de VPN al voltant, ExpressVPN afirma explícitament que no conserva els registres de la vostra activitat. Segons ells, han “dissenyat amb cura les nostres aplicacions i servidors VPN per eliminar categòricament informació sensible”.

Això inclou:

 • Adreces IP (font o VPN)
 • Historial de navegació
 • Destinació o metadades del trànsit
 • Consultes DNS

La companyia resumeix de manera molt adequada la seva posició i les seves polítiques en una sola frase:

ExpressVPN Sense política de registre

Com a resultat, ExpressVPN mai es pot veure obligat a proporcionar dades de clients que no existeixen.

Veure detalls complets

Tornem a posar-ho en perspectiva. Si el proveïdor de serveis VPN no conserva aquest tipus d’informació, no hi ha cap manera que puguin produir-los si s’intenta obligar-los a (per exemple, mitjançant ordres judicials).

4. Tunneling dividit: escolliu quins dispositius de xarxa protegir

Si heu decidit executar ExpressVPN al vostre enrutador en lloc de fer aplicacions en dispositius individuals, és possible que necessiteu el tunelatge dividit. Permet accedir a Internet i alhora utilitzar un altre dispositiu a la xarxa, com ara una impressora remota. L’aplicació ExpressVPN del vostre enrutador pot donar-hi suport i es pot configurar al vostre desig.

Per exemple, podeu configurar-vos per protegir tots els vostres equips de la xarxa perquè passin el trànsit a través de la VPN, però deixeu la impressora oberta per al trànsit normal. Si ho heu compartit, algú altre podria utilitzar aquesta impressora.

5. ExpressVPN és ràpid!

Vaig provar sis ubicacions geogràfiques diferents i vaig notar una degradació del servei més lluny de la meva ubicació real. Normalment, puc assolir al voltant de 100 Mbps de màx., Bastant bé.

Resultats de proves de velocitat amb VPN desactivada

Prova de velocitat amb ExpressVPN desactivat
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Malàisia

Prova de velocitat Àsia – servidor de Malàisia
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Singapur

Prova de velocitat Àsia – Servidor de Singapur
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Sydney

Prova de velocitat Austràlia – Sydney Server
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Mumbai

Prova de velocitat Índia: Mumbai Server
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Sud-àfrica

Prova de velocitat Àfrica – Servidor de Sud-àfrica
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Nova York

Prova de velocitat EUA – Servidor de Nova York
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

La reproducció a YouTube també va ser suau i indolora. Vaig poder reproduir vídeos 4k sense cap problema.

Transmet vídeos 4k a ExpressVPN

6. Encriptació de grau governamental

De les funcions més importants que ofereix una VPN, ja hem afectat la privadesa i la velocitat. La seguretat és un altre element clau i quan es tracta de VPN hi ha dos aspectes; el tipus de xifratge que utilitzen per protegir les vostres dades i els protocols que utilitzen per a transportar les vostres dades. Estàndard de xifrat avançat ExpressVPN amb claus de 256 bits (AES-256).

Aquest estàndard de xifratge assegura molts secrets governamentals arreu del món. Desglossant-ho, una clau de 256 bits significa que hi ha moltes combinacions possibles per intentar desglossar-les abans que les altres persones puguin llegir-les..

7. Elecció de MOLTS Protocols

Les VPN es basen en dos components clau per mantenir la vostra identitat i activitat segura. Un és el xifrat que he comentat anteriorment, però també hi ha els mitjans que es passen les dades, que es fan a través d’un túnel segur. Cada tipus de túnel té diferents característiques, però es basa principalment en una combinació de compatibilitat i velocitat.

Prenem per exemple L2TP en comparació amb PPTP. Ambdós són protocols de túnel, però L2TP ofereix un millor xifrat (128-bit vs 256-bit).

ExpressVPN us ofereix una selecció de diferents protocols de túnel. Pot ser tan paranoic i nínxol com vulguis, o simplement deixar ExpressVPN triar per a tu. Cada protocol, per descomptat, té els seus pros i contres, així que haureu d’esbrinar què és òptim en velocitat i seguretat per a vosaltres mateixos.

8. Nombre enorme d’ubicacions de servidor

Com s’ha esmentat anteriorment, ExpressVPN manté servidors en 148 ciutats de 94 països. Es classifiquen en quatre regions principals: Amèrica, Europa, Àsia Pacífic i Orient Mitjà & Àfrica Tot i això, no tots ofereixen els mateixos protocols de túnel.

Llista de servidors ExpressVPN

Tot i que ExpressVPN ofereix una selecció de set protocols de seguretat diferents, no tots els servidors de la seva xarxa són compatibles amb tots ells. Afortunadament, el seu gran nombre de servidors significa que, fins i tot si trobeu un que no admet un protocol que desitgeu, probablement podreu trobar una alternativa propera.

9. Dispositius 3X i fàcil de configurar

Cada subscripció ExpressVPN admet 3 connexions simultànies a Internet.

Per a casa, només podeu configurar-lo al router i us quedarà cobert. Si no esteu fora de casa, realment no us veig usant més que un ordinador portàtil, un telèfon intel·ligent i una tauleta (encara que sigui al mateix temps).

Connecta dispositius 3x amb ExpressVPN

Un cop us hàgiu registrat en un compte, se us demanarà una contrasenya per utilitzar-la per al vostre compte. Modifiqueu-la tan aviat com pugueu. Un cop hàgiu fet això, se us dirigirà a una pàgina d’instruccions i us donarà una opció sobre on voleu instal·lar el servei VPN..

Hi ha instruccions detallades (juntament amb vídeos!) De com configurar ExpressVPN amb gairebé tots els dispositius coneguts per la humanitat. D’acord, pot ser que hi hagi una mica de sobrecàrrega, però estic segur que gairebé tots els dispositius principals hi són.

Només cal seguir les guies, saltamartí jove. A més, fins i tot si teniu cap problema, recordeu aquell servei fantàstic d’atenció al client que he esmentat anteriorment? Només cal posar-se en contacte amb algú.

Avís

Si el vostre ISP utilitza PPPoE per connectar-se a Internet, no podreu instal·lar la VPN al router fàcilment. Necessiteu un encaminador addicional per gestionar la connexió VPN. L’única manera possible de solucionar-ho és lligar el firmware del vostre enrutador a un tipus especialitzat com OpenWRT, que pot gestionar dos WAN diferents alhora.

10. Podeu pagar amb BitCoin

Si bé els proveïdors de VPN ofereixen la teoria de la privacitat i la seguretat, sovint m’he preguntat com, ja que hi ha d’haver un rastre de diners si els usuaris paguen amb targeta de crèdit, o fins i tot PayPal. Tanmateix, gràcies a la nova criptocurrency esbojarrada, els proveïdors de serveis han saltat al carro de banda i ara ExpressVPN accepta el pagament a BitCoin.

Pagueu BitCoin

Mitjançant aquest mètode, realment podeu romandre en l’anonimat ja que no hi ha cap manera de fer el seguiment del pagament.

Per a aquells que encara no tinguin cap BitCoin, necessiteu dues coses; a) un BitCoin Wallet i b) algun BitCoin. Investopedia té una útil Guia de Com comprar BitCoin.

11. Es permet el torrenting!

L’intercanvi d’arxius entre iguals és quelcom que durant molts temps s’ha debatut arreu del món. Moltes grans empreses han estat pressionant ISPs per rastrejar i penalitzar els usuaris de P2P per tot, des de la pirateria de programari fins a les infraccions de DMCA.

L’ús d’una VPN elimina l’amenaça de persecució per als usuaris de P2P, però és que algunes VPN no permeten activitats P2P ni les restringeixen. No hi ha cap problema amb ExpressVPN, però, fins i tot tenen una pàgina que ensenya als seus usuaris COM configurar un client torrent al seu servei!

Torrent a ExpressVPN

He pogut guanyar tanta velocitat en els meus torrents a ExpressVPN com se sol obtenir, cosa que és bastant impressionant (almenys en la meva altra línia de 50Mbps);

12. Accés a qualsevol contingut de la regió de Netflix

Una altra vegada, una altra empresa que intenta restringir l’accés dels usuaris és Netflix. Aquesta empresa bloqueja els usuaris per regió, permetent als usuaris de diferents regions accedir a contingut diferent. ExpressVPN també ajuda els usuaris de Netflix a obtenir accés al formulari des de qualsevol lloc i t’ensenya com fer-ho al seu servei. Vegeu com desbloquejar el contingut de Netflix.

13. Atenció al client fantàstica

Va ser igual de bé que vaig trobar problemes per intentar configurar ExpressVPN al meu TP-Link Archer C7, així que vaig tenir una bona excusa per provar l’assistència al client. La meva destinació era la base de dades d’assistència, que malauradament no va servir per a res.

A continuació, vaig provar el seu servei de Live Chat, que va ser sorprenentment ràpid. En pocs segons, un assistent d’atenció al client s’havia connectat al meu xat i estàvem en marxa. Durant el xat de servei, l’assistent d’atenció al client va ser àgil i amable.

Tot i que no podíem arreglar el problema mitjançant el xat, em van guiar en el procés per correu electrònic (per transferir les imatges cap endavant) i, un cop fet, em van enviar una còpia de la transcripció del xat sencera. Parlem de servei!

S'ha enviat la transcripció del xat per correu electrònic

Ara no sóc analfabeta tecnològica, però puc veure com d’ajuda una combinació d’aquests processos seria per a un principiant a les VPN.

Valoro absolutament el grau superior del sistema d’assistència!

El que no ens agradava sobre ExpressVPN

El cost és bastant fort

Si bé és cert que ExpressVPN sovint ha estat etiquetat com a preuat (i fins a cert punt, hi estic d’acord), voldria presentar aquí una variant de la teoria de la construcció; podeu triar dos de cada tres; barat, bo i segur. Quines serien les vostres opcions a l’hora de buscar alguna cosa que complementi la vostra seguretat i privacitat?

Una subscripció mensual a ExpressVPN us retornarà 12,95 dòlars, però això baixarà dràsticament fins a 8,32 dòlars al mes si opteu per pagar en blocs de 12 mesos..

Pla ExpressVPN & Preu

Mensualment: anualment, anualment
Preu / mes 12,95 $ 8,32 $ 9,99 $
Factura total 12,95 $ 99,95 $ 59,95 $
Cicle de facturació1-mes-12 mesos-6 mesos
Garantia de devolució de diners 30 dies30 dies30 dies

El preu per ExpressVPN és fàcil de seguir. Si pagueu mes a mes, tindreu un import important de 12,95 dòlars al mes. Si decidiu pagar cada sis mesos, això redueix a 9,99 dòlars al mes, a pagar per avançat.

Les millors tarifes s’aconsegueixen amb el pagament anticipat anual, el qual baixa fins als 8,32 dòlars al mes (amb un descompte del 35%). Això vol dir que obteniu 6 mesos gratuïts en relació amb si feu pagaments mensuals!

Aquests preus inclouen tot l’ample de banda que podeu gestionar i connexions il·limitades a un gran nombre d’ubicacions de servidor en qualsevol part del món. Si voleu, canvieu els servidors una vegada cada 5 minuts!

En qualsevol cas, ExpressVPN també ofereix una garantia de devolució de 30 dies, cosa que significa que estan segurs que no tindreu cap remordiment del comprador..

Conclusions: ExpressVPN mereix el preu més elevat?

Per a mi va ser una primera incursió en el món real de les VPN. És cert que els coneixements tècnics hi eren, però l’experiència pràctica no ho era. He de dir que les habilitats tècniques no són difícils i es poden recollir amb una mica de lectura.

ExpressVPN va ser un plaer provar, de més maneres que un. És un servei fantàstic que ofereix totes les funcionalitats que necessito (m’encanta Torrenting) i algunes que no necessito (no faig servir Netflix) i un cost de subscripció a llarg termini d’uns 8 dòlars al mes. Petit preu a pagar per tranquil·litat.

El meu únic rècord s’ha trobat a la configuració del mòdem, ja que la meva banda ampla utilitza PPPoE per connectar-se i no tenia cap recanvi per configurar ExpressVPN. Assegureu-vos que presteu atenció a la meva advertència anterior sobre això si voleu registrar-vos.

Característiques clau

 • ✓ Sense restriccions
 • ✓ Protecció de privadesa fora de mar
 • ✓ Protecció de filtracions DNS / IPv6
 • ✓ Suport 24/7 a través del correu electrònic & Xat en directe
 • ✓ Suport a diversos protocols

Recomanat Per

 • • Privacitat absoluta
 • • Torrenting
 • • Netflix
 • • Mac, Windows & Totes les plataformes

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map