Hostinger anmeldelse – 10 fordele og 2 ulemper ved Hostinger (3x testwebsteder!)

Hostinger


Hostinger

https://www.hostinger.com/

tl; dr

Hostinger er en fantastisk webhost for begyndere! Deres fremragende supportteam hjælper dig, hvis du har problemer med dit websted, de har fremragende funktioner, og deres introduktionspriser er de laveste på markedet. Stor værdi for pengene!

Hostinger anmeldelse – De 10 proffs & 2 Ulemper (serverhastighed & Testet oppetid, 3 steder!)

Vi er lige færdige med hastighedstestning og rod med vores Hostinger-testwebsteder, og bror, vi KAN IKKE vente med at dele vores fund med dig * spoiler-alarm – vores begær efter hastighed er sat *!

Men først skal vi undersøge, hvordan Hostinger blev til som en webhost.

For længe siden i den fjerne by Kaunas, Litauen, blev der dannet et lille firma med navnet “Hosting Media” med drømme om at skabe bølger i webhostingbranchen. 6 år og 1 million brugere senere blev drømmen realiseret, og virksomheden ændrede formelt deres navn til Hostinger.

Siden da er Hostinger ikke stoppet med at vokse. De har oprettet butik i 39 lande, etableret 6 datacentre over hele kloden (med en yderligere bygget i deres hjemland Litauen), har akkumuleret over 29 millioner brugere fra 2017, og de viser overhovedet ingen tegn på at bremse ned.

De sigter mod at hjælpe deres brugere med at lære, skabe og vokse, og de kunne måske have gjort netop det med deres serviceniveau og vanvittige overkommelige priser.

Hvorfor hastighed er vigtig for os

Hvis du har fulgt vores blogs og anmeldelser, ville du vide, at vi kan lide vores webhosting, som vi kan lide vores biler: Hurtigt & prangende! Nå, måske ikke prangende, men vi kan helt sikkert lide dem hurtigt!

Vi lægger så stor vægt på webhostinghastighed, fordi manglen på hastighed uden tvivl er nummer 1 dødsårsag for mange små virksomheder. I modsætning til forretningsgiganter tæller hvert enkelt salg for små iværksættere, og vi har simpelthen ikke råd til at miste kunder på grund af undgåelige problemer som langsom webhosting.

Webhastighedshastighed

(Kilde: ThinkWithGoogle)

I disse dage forventer dine kunder, at dit websted skal indlæses på mindre end et sekund! Alt over, der øger afvisningsfrekvensen med svimlende 32%, og alt begynder bare at falde fra hinanden, hvis der er en ventetid på mere end 5 sekunder.

For at holde vores målgrupper glade har vi udviklet en vane med at behandle dem som utålmodige 2-årige; vi finder måder at give dem, hvad de vil, så snart de ønsker det, eller så begynder de at græle. I vores tilfælde leverer vi data til vores målgrupper på under et sekund, fordi vi ikke ønsker, at de skal opgive vores websted og vogne, hvorfor vi drages til webhosting, der reagerer usædvanligt hurtigt.

I denne artikel gennemgår vi vores 3 Hostinger Premium Shared Hosting-planer (en i Singapore, en anden i USA og en mere i Europa), bare så vi kunne se, hvor hurtigt de reagerer, og hvis de ville være den rigtige passer til dig, vores kære læsere.

Bemærk

For at sikre, at vi har samlet tilstrækkelige data til at skrive denne anmeldelse, har vi oprettet 3 testwebsteder. Datacentrene for vores teststeder er placeret på tværs af 3 kontinenter (Asheville NC, Amsterdam og Singapore), så du kan bedømme, hvordan de klarer sig på steder tættest på dine kunder.

Så nok af vores vandrende, lad os komme videre til, hvorfor du læser denne artikel i første omgang:

10 grunde til, at Hostinger er den rigtige vært for dig!

1. Hostinger er VIRKELIG hurtig

Vi satte vores Hostinger US-testwebsted gennem en hastighedstresstest ved hjælp af vores proprietære serverhastighedschecker (stadig den bedste og eneste serverhastighedschecker i verden #shamelessplug), og benchmarker den med Googles anbefaling på 200 ms, og her er resultaterne.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

US Datacenter gennemsnitshastighed: 143,1 ms
(Se det fulde resultat – Besøg teststedet)

Mine damer og herrer, hastighedstestresultaterne på vores Hostinger amerikanske testsite kom tilbage med et verdensomspændende gennemsnit på en flammende hurtig 143 ms, som rangerer dem som en af ​​vores A + top niveauer vært!

Dernæst testede vi vores Hostinger Singapore-side for at se, hvordan det reagerer på pings fra hele verden

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Singapore Datacenter gennemsnitshastighed: 175,8 ms
(Se det fulde resultat – Besøg teststedet)

Hvis du har til hensigt at imødekomme målgrupper i Asien (og Australien / New Zealand), vil du være glad for at vide, at Hostinger returnerede et dumt hurtigt svar på 5 ms fra Singapore, med en gennemsnitlig hastighed på 176 ms rundt om i verden. Hostinger Singapore får en A + -rangering fra os.

Sidst, men ikke mindst, har vi vores Hostinger EU-site til at evaluere.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Holland Datacenter gennemsnitshastighed: 165 ms
(Se det fulde resultat – Besøg teststedet)

For dem af jer, der er målrettet mod europæiske markeder, ville Hostinger være en af ​​de hurtigste webhosts for dig. 54 ms fra London, det er virkelig imponerende hastigheder! Hostinger Europe er lige så hurtig som deres Singapore og amerikanske kolleger, og de returnerede anstændige verdensomspændende gennemsnitshastigheder på 165 ms, hvilket betyder, at de er klassificeret som en solid A+!

Hvis du studerer vores testresultater, kan du være lidt bekymret for, at placeringer langt væk fra deres udpegede datacentre ikke er så store. Det er faktisk helt normalt, da dataene skal rejse videre for at komme til deres måldestination.

Dette skal dog være et ikke-problem, fordi Hostinger har i alt 6 datacentre over hele kloden, nemlig i USA, EU, Brasilien, Holland, Singapore & Indonesien (der er endnu 1 ved at blive bygget i deres hjemland Litauen). Vælg et datacenter, der er tættest på dine brugere, så får de glæde af dit websteds hurtige indlæsningshastigheder i al sin prakt!

2. 99,9% oppetidsgaranti!

Få mennesker derude tager oppetidsgaranti alvorligt, men for os kan det give eller bryde vores mening om en webhost. Websteder med små virksomheder skal være så meget som muligt, da enhver form for nedetid betyder tab af potentielt salg.

Udvidede driftstider kan føre til, at vores websteder mister rang på Google, hvilket er dårlige nyheder for virksomheden.

Mens nogle webhostingfirmaer leverer oppetidsgaranti, kan nogle af dem være ret skitserede, og glide ud i form af “frigivelse af betaling er op til vores behørige skøn”, hvilket betyder, at de kan vælge ikke at godtgøre det, de garanterede.

Vi kæmmede gennem Hostingers TOS og fandt ingen spor af sådan noget vrøvl.

hostinger service oppetid garanti

Hvis dit websteds nedetid falder under 99,9% på grund af Hostinger’s fejl, skal du bare kontakte dem for at få 5% af dit månedlige gebyr tilbage.

Indtil videre har vi været tilfredse med Hostingers oppetid!

Oppetid siden marts 2019

100%

Hostinger Asheville NC’s Uptime

Oppetid siden marts 2019

99,98%

Hostinger Holland Uptime

Oppetid siden marts 2019

99,99%

Hostinger Singapore’s Uptime

Bemærk

Tællerne ovenfor opdateres konstant. Oppetiden overvåges med UptimeRobot hvert 5. minut.

3. Hurtigere indlæsning med cache manager

Vi er bare så glade for, at Hostinger har fundet så mange måder at forbedre lastehastighederne på. En af dem er deres helt egen Cache Manager. Aktivering af det giver mulighed for hurtigere belastningstider og forbedrede hastigheder!

Her er hvad du skal gøre for at tænde det.

Indtast hPanel, og tryk på “Administrer” på det sted, du vil tænde for det. Rul ned til “Avanceret”. Du får vist “Cache Manager” listet som en af ​​indstillingerne. Klik på “Cache Manager”

Hostinger Cache Manager

Når du først er inde, skal du blot klikke på “Skift”, og du skal se knappen “Automatisk cache” blive grøn, hvilket indikerer, at den er tændt. Klik på “Rens alle”, så er du god til at gå!

Hostinger Cache Manager-indstillinger

Vi kørte nogle test på vores Hostinger testwebsted ved hjælp af webpagetest.org for at se, hvordan det fungerer med Cache Manager her, er resultaterne:

Hostinger testhastighedsbelastningshastighed

Cache Manager Til. Webstedsbelastninger i 0.673s
(Se hele testresultatet)

Vores testwebsteder er lagerinstallationer, superlys uden optimeringer, så der er ikke meget, som Cache Manager kan gøre. Cache Manager’s virkning vil dog blive forstærket, når webstedet har mere indhold og billeder.

4. Fantastiske fordele, der øger HASTIGHED!

Vores Hostinger Premium Shared-konto kom med en hel liste over fordele, som alle forbedrer hastigheden på en eller anden måde. Her er nogle af vores favoritter!

 • 1-klik på installationsprogrammet
  Denne funktion gjorde installationen af ​​vores foretrukne apps så meget mere praktisk. Borte var de dage, hvor vi måtte manuelt gøre alt. Med denne funktion er 1 klik alt, hvad du har brug for for at få dine yndlingsapps installeret.
 • PHP7 Support
  Hvis du er en udvikler, vil du være glad for at vide, at Hostinger har PHP7-support! PHP7 er en af ​​de største PHP-udgivelser på over 10 år, og det er MEGET RASKERE end sin forgænger, PHP5. I benchmark-tests, der køres med Drupal og WordPress, er PHP7 let dobbelt så hurtig som PHP5.6.

  PHP7 benchmarks test køres

  (Kilde: talks.php.net)

 • Git Support
  Git er et meget kraftfuldt værktøj, som alle har hørt om, men ikke mange mennesker ved, hvad det faktisk gør. Så, lang historie kort, git er et open source-versionskontrolsystem, skabt, så udviklere kan arbejde sammen om deres projekter på en hurtig og effektiv måde, uanset hvor store eller små.

  Git er så populært, at det bruges af mange store virksomheder, som Google, Microsoft, Facebook og endda Netflix!

  Det betyder ikke meget for dig, men hvis du vil ansætte udviklere til at bygge noget til din lille virksomhed, er de meget glade for, at din webhost understøtter Git. Det gør blot problemløsningen så meget glattere!

 • Optimeret til WordPress
  Hostingers delte hostingplaner leveres med de nyeste versioner af WordPress og er tilpasset til at levere nogle af de hurtigste lastehastigheder i branchen. Bare FYI, der er en grund til, at WordPress driver 30% af internettet (de er lige så forbandede gode!) Så vi anbefaler det stærkt til din lille virksomhed!
 • Cutting Edge NGINX-cache
  En anden grund til, at du skal bruge WordPress sammen med Hostinger, er deres NGINX-cache. Det øger WordPress-ydeevnen markant ved at turbolade indlæsehastigheden for statisk indhold via strømlining af data.
 • HTTP / 2
  Eller med andre ord, HTTP 2.0. Det er den åndelige efterfølger for HTTP1 og er meget hurtigere, sikker og lettere at bruge.

  HTTP / 2 fungerer ved at levere data via binær kode. Dette reducerer datastørrelsen og forbedrer hastigheden, og dine brugere vil føle en betydelig forbedring i dit websteds belastningsydelse!

5. Fremragende brugerdefineret betjeningspanel

Hostinger er et af de meget få webhostingfirmaer med cajones, der er store nok til at rodet med UP i cPanel. Bedre endnu, det lykkedes dem at få alt gjort rigtigt.

Hostinger instrumentbræt

Hostinger’s brugerdefinerede dashboard er mærket hPanel og er ren, en leg at bruge og meget intuitiv. Alle funktioner er sorteret efter kategorier, og deres veldesignede minimalistiske ikoner giver et næsten Muji-lignende præg på instrumentbrættet. Du får en fornemmelse af, at der er et sted for alt, og at alt er på sin plads. Det er så intuitivt, at jeg tror, ​​nogen uden erfaring vil være i stand til at bruge hPanel ganske effektivt.

Kudos til Hostinger’s UI & UX hold for deres fremragende brugerdefinerede dashboard!

6. Responsiv support (de er også sjove!)

Nogle gange kan kommunikation med et webhostingfirma’s supportteam få en til at ønske at nå fysisk gennem telefonen og kvæle det unyttige æsel på den anden linje. Andre gange kan det behageligt, produktivt og endda ligefrem fantastisk. Vi er glade for at sige, at de fra vores erfaring med Hostingers supportteam tilhører sidstnævnte kategori.

Vi fik ikke en chance for at indsende en billet (vores installationer gik uden problemer), så vi kontaktede bare deres live chat for at se, hvordan de reagerede på nogle grundlæggende problemer, og vi blev imponeret!

Ikke kun svarede supportteamet næsten øjeblikkeligt på os (vi måtte vente et par sekunder, men det er ret forbløffende i betragtning af at vi måtte vente tæt på 30 minutter med nogle andre webhosting), de var vidende, tålmodige og fik dette – de var sjovt. De vil også holde din hånd og berolige din urolige sjæl, når de hjælper dig med at løse dine problemer trin for trin.

Hvis Hostinger fik en ting rigtigt, er det deres supportgrænseflade:

Hostinger support interface

Vi får kommunikere med gifs og emojier (som nogle måske siger at er en gimmick, men vi kan se, hvordan dette kan mindske frustrationen, når vi håndterer komplicerede spørgsmål), og vi kan sende vedhæftede filer! Dette er fantastisk til de tidspunkter, hvor et billede er bedre end tusind ord.

Vi er ikke de eneste, der deler samme niveau af begejstring over Hostingers support. Her er nogle faktiske eksempler på, hvad andre kunder havde at sige om deres oplevelse med Hostingers supportteam:

domænenavn løser

glad kundesupportoplevelse

Supportteamet praktiserer faktisk et “zero-tier support system” (uofficielt navn, ikke citerer os på dette), hvor hvert af deres teammedlemmer er trænet til at besvare hver enkelt forespørgsel uden at videresende til support i øvre niveau. Dette resulterer i ekstremt hurtig problemløsning, da de ikke behøver at spilde tid på at forbinde dig til support i øverste niveau for at løse dine problemer.

Hostinger supportteam

Det litauiske supportteam hårdt på arbejde

En anden stor ting ved deres støtte er, at de er meget lokaliserede! Supportteamet betjener 20 lande fra deres 4 supportcentre på deres modersmål, så de lokale har lettere for at kommunikere med teamet, og de planlægger at inkludere mere lokaliserede sprog! GIF nedenfor afspejler nøjagtigt mit svar, da jeg først fandt ud af det.

Sand historie.

Andy Dwyer chok

7. Gratis domæne!

Hvis du ikke allerede vidste, for at starte dit websted, skal du købe et domænenavn fra en domæneregistrator og desuden betale for webhosting. Små udgifter som disse kan tilføje og snebold, og det kan virkelig skade små virksomhedsejere, især når de lige er startet.

At få et gratis domænenavn fra din webhosting kan virkelig hjælpe, og Hostinger gør virkelig en forskel ved at støtte nye iværksættere ved at give et domæne gratis!

Det eneste er, at med domæner, vil du også have WHOIS-beskyttelse, der beskytter din online identitet. Nogle domæneregistratorer som Namecheap giver WHOIS-beskyttelse gratis, men det er ikke tilfældet med alle registratorer. Oftere end ikke skal du betale for det, og desværre er det tilfældet med Hostinger.

Men se på den lyse side – du får et GRATIS Domæne! At betale 5 dollars om året for WHOIS-beskyttelse er virkelig jordnødder sammenlignet med det. Det er en værdig investering!

8. Ubegrænsede funktioner!

Som om alt andet på denne liste ikke allerede er imponerende nok, fortsætter Hostinger’s Premium Plan med hele deres liste over ubegrænsede funktioner. Lad os se på nogle af dem.

 • Ubegrænsede websteder
  Med kun 1 konto giver Hostinger dig mulighed for at opbygge så mange websteder, som du muligvis vil have!
 • Ubegrænset SSD-lager
  Hvad er brugen af ​​at være i stand til at være vært for ubegrænsede websteder, hvis opbevaring er begrænset, ikke? Hostinger genkender dette og tilbyder os ubegrænset SSD-opbevaring, så vi faktisk kan bruge vores ubegrænsede websteder med fordelen ved SSD-hastigheder!
 • Ubegrænset båndbredde
  Du behøver ikke at bekymre dig om nedetid af webstedet på grund af usædvanlig høj trafik med Hostinger Premium. Du får ubegrænset båndbredde, så du kan imødekomme så mange brugere, som du ønsker!
 • Ubegrænset e-mail
  Jeg nævnte tidligere, at omkostningerne ved at drive en lille online forretning let kan snebold. E-mail-service er en af ​​disse omkostninger. Heldigvis med deres Premium Plan får vi oprette ubegrænsede e-mail-adresser, der passer til vores behov, alt sammen med vores ubegrænsede SSD-lager!
 • CronJobs
  Borte er de dage, hvor du er nødt til at planlægge dine CronJobs omhyggeligt, fordi du er begrænset til en vis mængde Cronjobs. Hostinger’s Premium Plan tillader ubegrænset Cronjobs, så du kan gå til byen med dine scripts!

9. Stor introduktionspris

Sidst, men ikke mindst, er Hostingers introduktionspriser virkelig det, der adskiller denne webhostingfirma fra konkurrencen.

Hostinger har næsten alle de samme funktioner som en premium webhost, men til en brøkdel af prisen; vores Premium Plan koster kun $ 2,15 / måned, og deres indgangsniveau Enkel plan er kun $ 0,80 / måned, mens vores nuværende foretrukne webhost, SiteGround, opkræver $ 3,95 for deres entry level-konto. Vi foretog faktisk nogle sammenligninger, men vi kommer nærmere ind på det senere i denne artikel.

Med hensyn til værdi må vi sige, at Hostinger giver et af de bedste penge til din sorteper i branchen, især for dem, der lige er begyndt!

10. De ejer Zyro-webstedsbyggeren

Med udvidelse af et allerede imponerende produktprogram tilføjede Hostinger for nylig deres webstedsbygger til deres inventar. Zyro er rettet mod de virkelige begyndere blandt brugerne og tager enkelhed til et helt nyt niveau.

Hvad Zyro tilbyder er en mere holistisk oplevelse. De har yderligere forenklet den grundlæggende webstedsbygger og tilføjet eksterne funktioner, der hjælper brugere med at opbygge komplette websteder hurtigt. Disse inkluderer muligheden for automatisk at generere indhold, strømline design og mere.

 • AI Writer
 • AI Heatmap
 • Logo & Slogan maker
 • Stort billedbibliotek (GRATIS!)

Du kan læse vores detaljerede anmeldelse af Zyro for mere information!

Ting vi var skuffede over Hostinger

Indtil videre kan vi virkelig lide Hostinger som webhost, men det er bare ikke realistisk, hvis vi siger, at de ikke har nogen fejl. Her er nogle af de ting, vi ikke var så glade for.

1. Ingen daglig backup

Manglen på denne funktion brød mit hjerte og fik mig til at græde lidt indeni. Vi var så vant til daglige sikkerhedskopier med andre webhosting, at manglen på det fik os til at føle os lidt usikre.

God ting er, at denne funktion kan købes til $ 0,95 / måned. Det suger, at det ikke kommer gratis med kontoen, men tænk på det på denne måde – Hostingers introduktionspriser er allerede de laveste på markedet. De fortjener at tjene lidt mere penge på visse funktioner.

2.Ingen gratis SSL

Et SSL-certifikat er virkelig vigtigt, fordi det opretter en sikker forbindelse mellem din kunde og dit websted. Dette skaber tillid, hvilket får dem til at føle sig mere sikre, når de foretager køb fra dig. Det er også den ting, der sætter “S” i “https”, som hjælper med at give tillid til dit websted (hvor sandsynligt er det, at du foretager nogen transaktioner, når du ikke kan se “https”?).

SSL-certifikat

Google vil også vise teksten “dette sted er ikke sikkert”, når der indlæses nogen websteder uden SSL i Chrome-browseren, hvilket gør det mindre sandsynligt for folk at købe ting fra dit websted.

SSL er også en af ​​de nemmeste måder at øge dit websteds SEO-placering, og dermed den betydning, vi lægger på funktionen. Det stinker, at Hostinger ikke har det gratis, men her er et lille tip – hop videre til Cloudflare og tilmeld dig en konto for at få gratis SSL. Problem løst!

Hostinger’s planer & Funktioner

Hostinger har en række planer, der er egnede til alle mulige brugere, fra bloggere, små virksomheder til virksomhedsbrugere.

Delt hosting

SinglePremiumBusiness
SSD Space10GB Ubegrænset Ubegrænset
Antal websteder1 Ubegrænset Ubegrænset
Bandwidth100GBUnlimitedUnlimited
Gratis SSLNoNoYes
Daglige sikkerhedskopierNoNoJa
Pris /mo$0.80*$2.15*$3.45*

* Hostingers CRAZY introduktionspris! Det kræver dog 48-måneders abonnementer.

Cloud Hosting

Hostinger’s Cloud Hosting-planer er lige så lette og enkle at bruge som deres delte hostingindstillinger, bortset fra at de kommer med funktioner, der er mere kraftfulde. Det ser ud til, at de har kombineret de bedste funktioner i VPS og Shared Hosting for at skabe deres fremragende Cloud Hosting-planer.

Du får at nyde gratis daglig sikkerhedskopi, gratis SSL til livet, indlejret Cloudflare-beskyttelse dedikeret IP … dybest set værkerne. Med deres 24/7 dedikerede fuldt styrede support behøver du praktisk talt ikke at bekymre dig om backend, da Hostinger vil tage sig af alt det der for dig.

StartupProfessionalEnterprise
Dedikeret IPYesJaJa
Disk Space40GB80GB160GB
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
RAM3GB6GB12GB
CPU Cores246
Pris /mo$7.45*$14.95*$27.45*

* Alle Hostinger Cloud-planer er fuldt styret & leveres med hPanel

Da administratorerne imidlertid er dem, der administrerer backend, har du ikke adgang til din server eller ændrer dit operativsystem. Lille pris at betale for en så praktisk funktion.

Dine ressourcer er begrænsede, men dedikerede (hvilket betyder, at du ikke behøver at dele dem med andre brugere), og deres optagelse af CDN giver lynets hurtige belastning af websteder. Hvis du føler behov for det, kan du opgradere fra deres delte hostingplan til en cloud-hosting-konto problemfrit uden nogen form for nedetid til dit websted, overhovedet.

Vi er faktisk ganske imponeret over Hostinger’s Cloud Hosting, og vi vil meget anbefale det, hvis du er på markedet efter en cloud-hosting-konto!

På dette tidspunkt af skrivningen har Hostinger en massiv rabat på deres Cloud Hosting-muligheder, der starter fra $ 7.45 / måned til $ 27.45 / måned (regner med at betale mere end 79% mere i ikke-salgstider), så hvis du overvejer at få en Cloud Hosting-konto, nu er et så godt tidspunkt som altid!

VPS Hosting

De af jer, der leder efter VPS Hosting, får glæde af Hostingers fremragende VPS-indstillinger. Påtvunget at være op til 30% hurtigere end de fleste standard fælles hosting-indstillinger uden overhovedet nedetid, kan vi se, hvorfor Hostingers VPS-hosting er attraktiv for virksomhedsbrugere.

Hostinger’s VPS-planer er faktisk meget lig deres Cloud Hosting-konti, hvor den største forskel er back end management. Mens Cloud Hosting-brugere får glæde af fuldt administreret service, vil VPS-kunder have root-adgang, hvilket betyder mere tilpassbarhed. Afvejningen er, at al opdatering og servervedligeholdelse skal udføres af brugeren.

Deres indgangsniveau for VPS-hosting koster kun $ 3,95 / måned og er perfekt til dem af jer, der bare bliver fødderne våde. Når du føler, at du har vokset ud af tjenesterne i deres indgangsplan, er du fri til at opgradere til en plan, der bedre passer til dine behov.

Hvordan holder Hostinger op mod konkurrencen?

Vi kan ikke kalde dette en omfattende gennemgang uden at stille stjerne i showet op imod et par af vores foretrukne webhosts, vel? Så vi har taget tid til at sammenligne Hostinger med et par andre webhoste for at se, som måske er et bedre valg for dig.

Hostinger Premium VS SiteGround GrowBig

Vi testede disse to teststeder for hastighed med vores proprietære serverhastighedschecker for at se, hvordan de ville fungere imod hinanden, og resultaterne er faktisk ret interessante.

Tjek det ud:

HostingerSiteGround
Server LocationSingaporeSingapore
US (W) 194 ms211 ms
US (E) 229 ms215 ms
London246 ms180 ms
Singapore5 ms3 ms
Sao Paulo349 ms351 ms
Bangalore99 ms66 ms
Sydney191 ms95 ms
Japan70 ms70 ms
Canada212 ms240 ms
Tyskland163ms168 ms
Globalt gennemsnit175,8 ms159,9 ms
Test SiteSee Test SiteSee Teststed
Fuldt resultat

Inden vi fordeler resultaterne, må vi sige, at begge webhosters har fungeret meget godt, begge har scoret verdensomspændende gennemsnit på under 200 ms, som rangerer dem som vores top A + webhost for hurtighed!

Hurtigt klogt, jeg tror, ​​at vi alle kan være enige om, at begge webhoste er i toppen af ​​spillet, da Hostinger giver os et verdensomspændende gennemsnit på 176 ms kontra SiteGround’s 160 ms. De presterede usædvanligt godt i asiatiske lande, begge scorede under 100 ms i Japan, Bangalore og Singapore.

De presterede ikke så godt i London, USA øst, USA vest og Sao Paulo på grund af datacenterets placering (som er i Singapore), men hastighederne er stadig meget respektable.

Personligt føler jeg, at disse to webhostingfirmaer er utroligt lydhøre og hurtige, men vi kan ikke rigtig regne dem som lig, fordi hastighed ikke er det eneste, der gør begge virksomheder til så gode webhost.

SiteGround er en premium all-inclusive webhost med fremragende funktioner, perfekt til små og store forretningswebsteder. Ting er, at ekspertise ikke kommer gratis, og abonnenter bliver nødt til at betale ganske lidt for SiteGround’s fornyelser.

På den anden side er Hostinger en nem at bruge grundlæggende webhosting, bedst for begyndere, små virksomheder og iværksættere. Gode ​​ting ved Hostinger er, at det giver brugerne mulighed for at opgradere for at få premium-funktioner, og dermed deres super lave introduktionspris.

De er begge fantastiske webhostingfirmaer, superhurtige med skøre gode fordele, der er målrettet mod forskellige demografier.

Hostinger vs HostGator (Cloud Hosting)

Hostgator har et brugerdefineret instrumentbræt, der er kendt for at være æstetisk behageligt og let at bruge. Problemet med deres brugerdefinerede dashboard er, at der er begrænsninger for det, der fik os til at foretrække hPanel med Hostinger i stedet.

Hostingers brugerdefinerede hPanel-betjeningspanel meget behageligt for øjet og pænere sammenlignet med HostGator. Alt er pænt kategoriseret, og vigtigst af alt, vi følte ikke, at vi mistede nogen funktion overhovedet.

Tilpasset dashboard til side, Hostinger og Hostgator’s Cloud-indstillinger er faktisk ret ens med hensyn til hastighed og funktioner. Hostinger Cloud er lidt dyrere (Hostinger sky starter fra $ 7.45, mens Hostgator Cloud starter fra $ 4.95), men hvis du sammenligner hvad du får fra Hostinger og Hostgator, vil du se, at fordelene afspejler prisen, dollar for dollar.

Hostgator Cloud Plan

HostGator Cloud-planer & prisfastsættelse

Hostinger Cloud Plan

Hostinger Cloud planer & prisfastsættelse

Den største forskel ville være dedikeret IP. Mens HostGator kun tilbyder gratis dedikeret IP med deres top plan, får du gratis dedikeret IP med alle Hostinger Cloud planer.

Som med vores SiteGround-sammenligning tidligere, må vi sige, at selvom Hostinger Cloud og HostGator Cloud er meget ens, er de målrettet mod forskellige former for demografi.

Hvis du dog spørger os om præference, må vi sige, at vi meget foretrækker Hostinger Cloud. Bortset fra at være en lettere at bruge fuldt administreret service, havde vi en meget bedre oplevelse med deres hPanel-instrumentbræt. Vi har også intet andet end gode ting at sige om Hostingers supportteam, mens Hostgators supportteam nogle gange kan betvivles.

Bedømmelse: Er Hostinger den rigtige webhost til dig?

Efter at have rodet sammen med vores testwebsteder, leget med funktionerne og få et samlet præg af Hostingers webhostingtjenester, må vi sige, at Hostinger virkelig er en meget solid vært!

Deres brugergrænseflade er nem at bruge, de har praktiske opsætninger med 1 klik til WordPress (og andre populære apps), og deres responstider på serverne kan holde sin egen mod nogle af vores top-niveau A + -rangerede webhosts.

Vi fandt, at deres service var utrolig begyndervenlig takket være deres enestående supportteam! Trænet med deres “zero-tier support” -system vil de med glæde guide dig trin for trin i at løse eventuelle problemer, du støder på.

Sammenlignet med vores foretrukne webhostingfirma, SiteGround, fandt vi, at Hostingers hastighed er på niveau med SiteGround, der fører lidt af. Det er vigtigt at bemærke, at disse to virksomheder tjener meget forskellige markeder.

Hvis du lige er begyndt eller tænker på at få fødderne våde i blogbranchen, behøver du ikke at bekymre dig om noget, når du går med Hostinger. Deres fremragende tjenester kombineret med deres sindssygt lave prispoint gør dem til værten med den bedste værdi for pengene. Hvis du finder ud af, at du ikke får nok ned ad vejen, har du altid muligheden for at opgradere til premium-funktioner!

Nøglefunktioner

 • ✓ Ubegrænset lagerplads
 • ✓ Ubegrænset båndbredde
 • ✓ hPanel
 • ✓ Gratis domæne
 • ✓ Stor støtte
 • ✓ Git, PHP7, 1-kliks installationsprogram

Anbefales til

 • • Begyndere
 • • Joomla, Drupal, WordPress
 • • Små mellemstore virksomheder
 • • Professionel / personlig blog
 • • Affilierede marketingfolk

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map