Hostinger

Hostinger

https://www.hostinger.com/

tl; dr

A Hostinger nagyszerű webgazda kezdőknek! Kiemelkedő támogató csapata vezetni fog, ha bármilyen probléma merül fel a webhelyén, kiváló szolgáltatásokkal rendelkezik, és bevezető áraik a legalacsonyabbak a piacon. Kiváló ár-érték arány!

Hostinger áttekintés – a 10 plusz & 2 Hátrányok (Szerver sebesség & Uptime tesztelt, 3 oldal!)

Éppen befejeztük a sebesség tesztelését és összezavarodtunk a Hostinger teszthelyszíneinkkel, és testvérem, nem várhatjuk meg, hogy megosszák Önnel az eredményeinket * spoiler figyelmeztetés – a sebesség iránti vágyunk *!

De először nézzük meg egy kicsit azt, hogy hogyan alakult a Hostinger mint internetes házigazda.

Rég régen, a távoli városban, Kaunasban, Litvániában megalakult egy „Hosting Media” nevű kisvállalat, amelynek álma az volt, hogy hullámokat generál a webtárhely-iparban. 6 év és egymillió felhasználó után később ez az álom megvalósult, és a cég hivatalosan megváltoztatta nevüket Hostinger-re.

Azóta a Hostinger nem állt le. 39 országban hoztak létre üzletet, 6 adatközpontot hoztak létre a világ minden tájáról (egy újabb épült hazájukban, Litvániában), több mint 29 millió felhasználót halmoztak fel 2017-től kezdve, és nem mutatnak semmiféle lassulási jelet. le-.

Céljuk, hogy segítsék a felhasználókat a tanulásban, a létrehozásban és a növekedésben, és valószínűleg ezt tették meg a szolgáltatásaik szintjével és az őrült megfizethető árakkal.

Miért fontos a sebesség számunkra?

Ha követték a blogjainkat és áttekintéseinket, akkor tudnák, hogy szeretjük a webtárhelyünket, mint mi az autóink: & feltűnő! Nos, talán nem feltűnő, de biztosak vagyunk abban, hogy gyorsak!

Nagyon nagy jelentőséget tulajdonítunk a webtárhely sebességének, mivel a sebesség hiánya kétségtelenül sok kisvállalkozás halálának az első számú oka. A vállalati óriásoktól eltérően minden egyes eladás a kisvállalkozók számára számít, és egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak az ügyfelek elvesztését olyan elkerülhető problémák miatt, mint például a lassú webtárhely..

Webtárhely sebessége

(Forrás: ThinkWithGoogle)

Manapság az ügyfelek elvárják, hogy webhelye kevesebb mint egy másodperc alatt töltse be az oldalát! Bármi, ami fölötte 32% -kal növeli a visszafordulási arányt, és minden csak szétesni kezd, ha 5 másodpercnél hosszabb várakozási idő van.

A közönség boldogságának megőrzése érdekében kifejlesztettük azt a szokást, hogy úgy kezeljük őket, mint türelmetlen kétéves gyerekeket; találunk módszereket arra, hogy bármit megadhassunk, mihelyt csak akarják, vagy elkezdenek siránkozni. Esetünkben egy másodperc múlva továbbítunk adatokat közönségünknek, mert nem akarjuk, hogy azok elhagyják webhelyünket és kocsijainkat, ezért vonzza a web hostingt, amely rendkívül gyorsan reagál.

Ebben a cikkben áttekinti a 3 Hostinger Premium Shared Hosting tervünket (egy Szingapúrban, egy az Egyesült Államokban és egy Európában), hogy láthassuk, milyen gyorsan reagálnak, és ha megfelelőek lennének az Ön számára, kedvesem olvasók.

jegyzet

3 teszthelyet hozott létre annak biztosítása érdekében, hogy elegendő adatot halmoztunk fel az értékelés elkészítéséhez. A teszthelyeink adatközpontjai 3 kontinensen (Asheville NC, Amszterdam és Szingapúr) találhatók, így eldöntheti, hogyan teljesítik az ügyfelekhez legközelebb eső helyeken.

Tehát elegendő a zümmögésünkhöz, térjünk át arra, hogy miért olvassa el elsősorban ezt a cikket:

10 ok, amiért a Hostinger a megfelelő host Önnek!

1. A Hostinger nagyon gyors

A saját szerver sebesség-ellenőrzőnkkel (még mindig a világ legjobb és egyetlen kiszolgálósebesség-ellenőrzője #shamelessplug) teszteltük a Hostinger USA teszthelyét egy gyors stressz-teszttel, összehasonlítva a Google 200 ms-os ajánlásával, és itt vannak az eredmények.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Az USA adatközpontjának átlagos sebessége: 143,1 ms
(Lásd a teljes eredményt – Lásd a teszthelyet)

Hölgyeim és uraim, a Hostinger amerikai teszthelyünk sebesség-teszt eredményei világszerte átlagosan 143 ms-os villámgyorsan jöttek vissza, ami az A + legmagasabb szintű házigazdaink közé sorolható.!

Ezután megvizsgáltuk a Hostinger szingapúri webhelyünket, hogy meg tudjuk határozni, hogyan reagál a világ minden tájáról származó pingokra

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Szingapúri adatközpont átlagsebessége: 175,8 ms
(Lásd a teljes eredményt – Lásd a teszthelyet)

Ha ázsiai (és Ausztrália / Új-Zéland) közönséget szeretne kiszolgálni, akkor örömmel veszi tudomásul, hogy a Hostinger ostoba gyors, 5 ms-os válaszreakciót adott vissza Szingapúrból, átlagos sebessége 176 ms az egész világon. A Hostinger Singapore tőlünk A + besorolást kap.

Végül, de nem utolsósorban, megvan a Hostinger EU webhelyünk, amely értékelni tudja.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Hollandia Datacenter Átlagos sebesség: 165 ms
(Lásd a teljes eredményt – Lásd a teszthelyet)

Azok számára, akik az európai piacokat célozzák meg, a Hostinger az Ön számára a leggyorsabb webtárhely lesz. 54 ms-re Londontól, ezek igazán lenyűgöző sebességek! A Hostinger Europe ugyanolyan gyors, mint szingapúri és amerikai társaik, és tisztességes, világszerte átlagosan 165 ms-os sebességet adtak vissza, ami azt jelenti, hogy szilárd A+!

Ha megvizsgálja a teszt eredményeinket, kicsit aggódhat, hogy a kijelölt adatközponttól távol eső helyek nem olyan nagyok. Ez valójában teljesen normális, mivel az adatoknak tovább kell haladniuk, hogy elérjék a rendeltetési helyüket.

Ennek azonban nem szabad kérdésnek lennie, mivel a Hostingernek összesen 6 adatközpontja van az egész világon, nevezetesen az Egyesült Államokban, az EU-ban, Brazíliában, Hollandiában és Szingapúrban & Indonézia (még 1 építik szülőhazájukban, Litvániában). Csak válassza ki a felhasználókhoz legközelebb eső adatközpontot, és ők élvezhetik webhelyének feltörési sebességét az egész dicsőségében!

2. 99,9% üzemidő garancia!

Kevés ember odafigyel arra, hogy komolyan veszi az üzemidő garanciát, de számunkra ez megteremtheti vagy megbonthatja véleményünket egy webgazda számára. A kisvállalkozások webhelyeinek amennyire csak lehetséges, fel kell állniuk, mivel bármilyen leállás jelentheti a potenciális eladások elvesztését.

A hosszabb leállások azt eredményezhetik, hogy webhelyeink elveszítik a Google rangját, ami rossz hír az üzlet számára.

Míg egyes web hosting szolgáltatók rendelkezésre állási garanciát nyújtanak, néhányuk meglehetősen vázlatos, csúszó jellegű, például: „a fizetés felszabadítása a megfelelő mérlegelési jogkörünkön múlik”, ami azt jelenti, hogy dönthetnek úgy, hogy nem térítik vissza a garantált garanciavállalást.

Átfésültettük a Hostinger TOS-jain, és nem találtunk ilyen hülyeség nyomait.

hostinger szolgáltatás üzemidő garancia

Ha webhelyének leállási ideje a Hostinger hibáinak következtében 99,9% alá csökken, akkor vegye fel velük a kapcsolatot, hogy visszatérítse a havi díjának 5% -át.

Eddig elégedettek voltunk a Hostinger üzemidőjével!

Uptime 2019. március óta

100%

Hostinger Asheville NC Uptime

Uptime 2019. március óta

99,98%

Hostinger Hollandia Uptime

Uptime 2019. március óta

99,99%

Hostinger Szingapúr Uptime

jegyzet

A fenti számlálók folyamatosan frissülnek. Az üzemidőt 5 percenként az UptimeRobot alkalmazásával figyeljük.

3. Gyorsabb betöltés a gyorsítótár-kezelővel

Nagyon örülünk, hogy a Hostinger oly sok módszerrel állt elő a rakomány sebességének javítására. Az egyik a saját Cache Manager. Ennek engedélyezése gyorsabb terhelési időket és jobb sebességeket tesz lehetővé!

Itt van, amit meg kell tennie annak bekapcsolásához.

Írja be a hPanel alkalmazást, és nyomja meg a „Kezelés” gombot azon a webhelyen, amelyen bekapcsolja. Görgessen le az „Advanced” pontra. A „Gyorsítótár-kezelő” felsorolás az egyik lehetőség. Kattintson a „Cache Manager” elemre.

Hostinger Cache Manager

Ha belépsz, csak annyit kell tennie, hogy rákattint a „Change” gombra, és látnia kell, hogy az „Automatic Cache” gomb zöldre vált, jelezve, hogy be van kapcsolva. Kattintson az „Összes tisztítása” elemre, és máris jól megy!

Hostinger Cache Manager beállításai

Végeztünk néhány tesztet a Hostinger tesztoldalunkon a webpagetest.org segítségével, hogy megnézhessük, hogyan teljesít a Cache Manager itt:

A hostinger tesztterhelésének sebessége

A gyorsítótár-kezelő be van kapcsolva. A telek betöltése 0,673 másodperc alatt
(Lásd a teljes teszt eredményét)

Tesztelőhelyeink raktáron telepíthetők, szuperkönnyűek, optimalizálás nélkül, tehát a Cache Manager nem sok mindent tud megtenni. A Gyorsítótár-kezelő hatása azonban tovább erősödik, ha a webhely több tartalommal és képekkel rendelkezik.

Félelmetes előnyök, amelyek növelik a SPEED-t!

A Hostinger Premium Shared-fiókunk előnyeinek teljes listáját kapta, amelyek mindegyike javítja a sebességet. Itt van néhány kedvencünk!

 • 1 Kattintson a Telepítő elemre
  Ez a szolgáltatás sokkal kényelmesebbé tette a kedvenc alkalmazásunk telepítését. Elmúltak azok a napok, amikor mindent manuálisan kellett tennünk. Ezzel a funkcióval egyetlen kattintással elegendő a kedvenc alkalmazásai telepítéséhez.
 • PHP7 támogatás
  Ha fejlesztő vagy, örömmel veszem tudomásul, hogy a Hostinger PHP7 támogatással rendelkezik! A PHP7 az elmúlt 10 év egyik legnagyobb PHP kiadása, és SOKKAL gyorsabb, mint elődje, a PHP5. A Drupal és a WordPress programmal elvégzett összehasonlító tesztekben a PHP7 könnyen kétszer olyan gyors, mint a PHP5.6.

  A PHP7 benchmarks tesztek futnak

  (Forrás: talks.php.net)

 • Git támogatás
  A Git egy nagyon erős eszköz, amelyről mindenki hallott, de nem sok ember tudja, mit csinál. Tehát röviden: a git egy nyílt forráskódú verziókezelő rendszer, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a fejlesztők gyorsan és hatékonyan működjenek együtt a projekteiken, függetlenül attól, hogy nagy vagy kicsi.

  A Git annyira népszerű, hogy sok nagyvállalat használja, például a Google, a Microsoft, a Facebook és még a Netflix is.!

  Lehet, hogy nem számít nagyon sokat, de ha fejlesztőket bíz meg, hogy építsenek valamit a kisvállalkozásodhoz, nagyon örülni fognak, hogy az internetes host támogatja a Git-et. Ez csak sokkal simábbá teszi a problémamegoldó folyamatot!

 • A WordPress számára optimalizálva
  A Hostinger megosztott tárhely-tervei a WordPress legújabb verzióival érkeznek, és testreszabottan optimalizáltak, hogy biztosítsák az iparág leggyorsabb betöltési sebességét. Csak a FYI-nek, van egy oka annak, hogy a WordPress az internet 30% -át birtokolja (csak annyira átkozottul jó!), Ezért erősen ajánljuk kisvállalkozásának.!
 • Vágóél NGINX gyorsítótárazás
  Egy másik ok, amiért a WordPress-t a Hostinger-rel kell használni, az NGINX-gyorsítótárazásuk. Jelentősen növeli a WordPress teljesítményét azáltal, hogy turbófeltöltésével statikus tartalmat tölt be az adatok ésszerűsítése révén.
 • HTTP / 2
  Vagy más szavakkal: HTTP 2.0. Ez a HTTP1 szellemi utódja, sokkal gyorsabb, biztonságosabb és könnyebben használható.

  A HTTP / 2 az adatok bináris kódon keresztül történő továbbításával működik. Ez csökkenti az adatméretet és javítja a sebességet, és a felhasználók a webhely betöltési teljesítményének jelentős javulását fogják érezni!

5. Kiváló egyedi irányítópult

A Hostinger azon kevés webtárhely-társaság egyike, amelynek cajones-e elég nagy ahhoz, hogy összezavarja a cPanel felhasználói felületét. Sőt, még jobb, hogy mindent jól sikerült elkészíteni.

Hostinger műszerfal

A márkajelű hPanel, a Hostinger egyedi műszerfal tiszta, szellőző és nagyon intuitív. Az összes funkció kategóriák szerint van rendezve, és jól megtervezett minimalista ikonjai szinte mujiknak érzik magukat az irányítópulton. Az az érzésed van, hogy mindennek van helye, és minden a helyén van. Annyira intuitív, hogy szerintem valaki, aki nem rendelkezik tapasztalattal, képes lesz elég hatékonyan használni a hPanelt.

Kudos a Hostinger felhasználói felületéhez & UX csapat a kiváló, egyedi műszerfalért!

6. Reagáló támogatás (ők is szórakoztatóak!)

Időnként a webtárhely-szolgáltató támogató csoportjával való kapcsolatfelvétel késztetheti azt, hogy fizikailag elérje a telefont, és megfojtja a haszontalan szamárt a másik vonalon. Más esetekben kellemes, eredményes és egyenesen fantasztikus is. Örömmel mondhatjuk, hogy a Hostinger támogatási csoportjával szerzett tapasztalataink alapján az utóbbi kategóriába tartoznak.

Nem kapott esélyt a jegy benyújtására (telepítéseink akadály nélkül indultak el), ezért csak kapcsolatba léptünk az élő csevegőjükkel, hogy megkérdezzük, hogyan reagálnak néhány alapvető kérdésre, és lenyűgözött bennünket.!

A támogató csoport nem csak szinte azonnal reagált ránk (néhány másodpercet kellett várnunk, de ez elég elképesztő, figyelembe véve, hogy más webes tárhely mellett 30 percet kellett várnunk), hozzáértőek, türelmesek és megszerezték ezt – Mókák voltak. Ezenkívül fogják a kezét, és megnyugtatják a bajba jutott lelkét, mivel segítenek a problémák lépésről lépésre megjavításában.

Ha a Hostingernek egy dolga rendben van, akkor ez a támogatási felület:

Hostinger támogatási felület

Gif-ekkel és hangulatjelekkel kommunikálunk (amelyek egyesek szerint trükkök, de láthatjuk, hogy ez hogyan csökkentheti a frusztrációt, amikor bonyolult kérdésekkel foglalkozunk), és mellékleteket küldhetünk! Ez nagyszerű az időkben, amikor egy kép jobb, mint ezer szó.

Nem csak mi vagyunk ugyanolyan lelkesedéssel a Hostinger támogatása iránt. Íme néhány valódi példa arra, amit más ügyfeleknek el kellett mondaniuk a Hostinger támogatási csoportjával kapcsolatos tapasztalataikról:

domain név feloldása

boldog ügyfélszolgálati tapasztalat

A támogató csoport valójában egy „nulla szintű támogatási rendszert” (nem hivatalos név, ne idézjen nekünk), amelynek során minden csapattagjuk kiképzésre kerül, hogy válaszoljon minden egyes kérdésre anélkül, hogy tovább kellene lépnie a felső szintű támogatásra. Ez rendkívül gyors problémamegoldást eredményez, mivel nem kell időt pazarolniuk, hogy a felső szintű támogatáshoz kapcsolódjanak, hogy problémáikat megoldják..

Hostinger támogató csoport

A litván támogató csoport keményen dolgozik

Egy másik nagy dolog a támogatásukban az, hogy nagyon lokalizáltak! A támogató csoport anyanyelvükön 20 országot szolgál fel a 4 támogatási központból, így a helyieknek könnyebb a kommunikáció a csapattal, és még lokalizáltabb nyelveket terveznek bevonni! Az alábbi GIF pontosan tükrözi a válaszomat, amikor először rájöttem.

Igaz sztori.

Andy Dwyer sokk

7. Ingyenes domain!

Ha az emberek még nem tudták, a webhely elindításához meg kell vásárolnia egy domain nevet egy domain regisztrátor részéről, a web hosting megfizetése mellett. Az ilyen kis költségek hozzájárulhatnak a hógolyóhoz, és ez valóban sérülhet a kisvállalkozások tulajdonosai számára, különösen akkor, ha éppen kezdik el.

Egy ingyenes domain név megszerzése a webtárhelytől valóban segíthet, és a Hostinger valóban különbséget tesz azáltal, hogy támogatja az új vállalkozókat egy ingyenes domain megadásával!

Az egyetlen, hogy a domainekkel WHOIS védelmet szeretne kapni, amely megvédi online identitását. Egyes domain regisztrátorok, például a Namecheap, ingyenesen biztosítják a WHOIS védelmet, de ez nem ez a helyzet minden regisztráló esetében. Gyakrabban fizetni kell érte, és sajnos ez a helyzet a Hostinger esetében.

De nézz a világos oldalra – INGYENES DOMÁNT kapsz! Évente 5 dollár fizetése a WHOIS védelmeért valóban földimogyoró ahhoz képest. Ez egy méltó befektetés!

8. Korlátlan szolgáltatások!

Mintha a listán szereplő összes többi még nem lenne elég lenyűgöző, a Hostinger prémium csomagja továbbra is lenyűgözi a korlátlan funkciók teljes listáját. Nézzük meg némelyiket.

 • Korlátlan számú webhely
  Mindössze 1 fiókkal a Hostinger lehetővé teszi, hogy annyi webhelyet építsen, amennyit csak igényelhet!
 • Korlátlan SSD tárolás
  Mi az a haszna, ha korlátlan webhelyeket tudunk hostolni, ha a tárolás korlátozott, igaz? A Hostinger ezt felismeri, és korlátlan SSD tárolást kínál nekünk, így valóban kihasználhatjuk korlátlan webhelyeinket az SSD sebesség előnyeivel!
 • Korlátlan sávszélesség
  Nem kell aggódnia a webhely leállása miatt, amelyet a Hostinger Premium szokatlanul nagy forgalma okoz. Korlátlan sávszélességet kap, így kiszolgálhatja a kívánt számú felhasználót!
 • Korlátlan e-mail
  Korábban említettem, hogy egy kis online vállalkozás működtetésének költségei könnyen hógolyóssá válhatnak. Az e-mail szolgáltatás az egyik ilyen költség. Szerencsére a prémium csomagjukkal korlátlan e-mail címeket hozunk létre, amelyek megfelelnek igényeinknek, mindezt a korlátlan SSD tárolónkkal!
 • CronJobs
  Elmúltak azok a napok, amikor gondosan meg kell terveznie a CronJobs-ot, mert bizonyos mennyiségű Cronjobs-ra korlátozódik. A Hostinger prémium csomagja korlátlan Cronjobs szolgáltatást tesz lehetővé, így a szkriptekkel mehet a városba!

9. Nagyszerű bevezető ár

Végül, de nem utolsósorban, a Hostinger bevezető árai valóban megkülönböztetik ezt a web hosting szolgáltatót a versenytől.

A Hostinger szinte mindegyikével rendelkezik, mint a prémium webgazda, de az ár töredéke; A prémium csomagunk csak 2,15 dollár / hónap, és a belépési szint Az egységes csomag csak 0,80 dollár / hónap, míg a jelenlegi kedvenc webhelyünk, a SiteGround 3,95 dollárt számít fel belépési szintű számlájukért. Valójában végeztünk néhány összehasonlítást, de ebben a cikkben később foglalkozunk velük.

Érték szempontjából azt kell mondanunk, hogy a Hostinger az iparág egyik legjobb ütése, különösen azoknak, amelyek csak most indulnak!

10. Nekik van a Zyro weboldal készítője

Bővítve egy már lenyűgöző termékpalettát, a Hostinger nemrégiben webhely-készítőt adott hozzá a készletéhez. A Zyro célja a felhasználók valódi kezdője, és az egyszerűség egy teljesen új szintre áll.

Amit Zyro kínál, egy holisztikusabb élmény. Tovább egyszerűsítették az alapvető weboldalkészítőt, és hozzáadtak olyan külső funkciókat, amelyek segítenek a felhasználóknak a teljes webhelyek gyors felépítésében. Ide tartozik a tartalom automatikus generálása, a korszerűsítés és még sok más.

 • AI író
 • AI Heatmap
 • logo & Szlogen készítő
 • Hatalmas képkönyvtár (INGYEN!)

További információt a Zyro-ról szóló részletes véleményünkben olvashat!

Amit csalódtak Hostingerben

Eddig igazán szeretjük a Hostingert mint internetes házigazdát, de egyszerűen nem reális, ha azt mondjuk, hogy nincs hibája. Íme néhány dolog, amiben nem voltunk túl elégedettek.

1. Nincs napi mentés

Ennek a funkciónak a hiánya összetörte a szívemet, és engem kissé sírni engem. Annyira hozzászoktunk a többi webtárhelyről történő napi mentésekhez, hogy annak hiánya kissé bizonytalannak érezte magunkat.

Jó dolog az, hogy ezt a funkciót havonta 0,95 dolláron lehet megvásárolni. Nagyon szomorú, hogy nem kapja meg ingyenesen a fiókot, de gondolkodjon úgy: a Hostinger bevezető árai már a legalacsonyabbak a piacon. Megérdemlik, hogy egy kicsit több pénzt keressenek bizonyos funkciókból.

2.Nem szabad SSL

Az SSL-tanúsítvány valóban fontos, mert biztonságos kapcsolatot létesít az ügyfél és a webhely között. Ez bizalmat teremt, és arra készteti őket, hogy biztonságosabbnak érezzék magukat, amikor tőled vásárolnak. Az is, hogy az „S” betűt a „https” -be helyezi, ez elősegíti a webhelybe vetett bizalom megteremtését (mennyire valószínű, hogy bármilyen tranzakciót végrehajt, ha nem látja a „https” -et?).

SSL tanúsítvány

A Google megjeleníti a „ez a webhely nem biztonságos” szöveget is, ha SSL nélküli webhelyeket tölt be a Chrome böngészőbe, így kevésbé valószínű, hogy az emberek vásárolnak dolgokat az Ön webhelyén kívül.

Az SSL az egyik legegyszerűbb módszer a webhely SEO rangsorolásának növelésére, ezért fontosnak tartjuk a funkciót. Nagyon szomorú, hogy Hostingernek nincs ingyen, de itt van egy kis tipp – ugorj tovább a Cloudflare-re, és regisztrálj egy fiókot, hogy ingyenes SSL-t kapj. Probléma megoldódott!

Hostinger tervei & Jellemzők

A Hostingernek különféle tervei vannak, amelyek mindenféle felhasználó számára alkalmasak, a bloggerek, a kisvállalkozások és a vállalati felhasználók között.

Közös tárhely

SinglePremiumBusiness
SSD Space10GBUnlimitedUnlimited
A Site1UnlimitedUnlimited száma
Bandwidth100GBUnlimitedUnlimited
Ingyenes SSLNoNoYes
Napi mentésekNoNoYes
Ár / dollár0.80*$2.15*$3.45*

* A Hostinger CRAZY bevezető ára! 48 hónapos előfizetésre van szükség.

Cloud tárhely

A Hostinger Cloud Hosting tervei ugyanolyan egyszerűen és egyszerűen használhatók, mint a megosztott tárhely lehetőségeik, azzal a különbséggel, hogy erősebb funkciókkal érkeznek. Úgy tűnik, hogy a VPS és a Shared Hosting legjobb tulajdonságait egyesítették, hogy kiváló felhő-tárhely-terveket készítsenek.

Élvezheti az ingyenes napi biztonsági másolatot, az ingyenes SSL-t az életre, a beágyazott Cloudflare-védelemmel dedikált IP-re … alapvetően a munkák. A napi 24 órás dedikált, teljesen kezelt támogatásuknak köszönhetően gyakorlatilag nem kell aggódnia a háttér miatt, mivel a Hostinger mindent megtesz Önért.

StartupProfessionalEnterprise
Dedikált IPYesYesYes
Disk Space40GB80GB160GB
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
RAM3GB6GB12GB
CPU Cores246
Ár / dollár7.45*$14.95* $ 27.45

* Az összes Hostinger Cloud terv teljes mértékben menedzselt & jön a hPanel

Mivel azonban az adminisztrátorok fogják a hátteret kezelni, akkor nem férhetnek hozzá a szerverhez, és nem is változtathatják meg az operációs rendszert. Kis ár, amelyet fizetni kell egy ilyen kényelmes szolgáltatásért.

Erőforrásai korlátozottak, de elkötelezettek (vagyis nem kell megosztani őket más felhasználókkal), és a CDN beépítése révén villámgyorsan betölthetik a webhelyet. Ha úgy érzi, hogy szüksége van rá, zökkenőmentesen, bármilyen leállás nélkül a webhelyére frissítheti felhő-tárhely-fiókját..

Valójában nagyon lenyűgözött a Hostinger Cloud Hosting, és nagyon ajánljuk, ha a felhőalapú hosting fiók piacán van.!

Az írás idején a Hostinger hatalmas engedményt kap a Cloud Hosting lehetőségeire 7,45 USD / hónap-tól 27,45 USD / hónap-ig (várhatóan több mint 79% -kal fizet többet az eladáson kívüli időszakokban), tehát ha egy Cloud felvásárlásra gondolsz Tárhely-fiók, most olyan jó idő, mint valaha!

VPS tárhely

Azok, akik VPS tárhelyet keresnek, élvezhetik a Hostinger kiemelkedő VPS lehetőségeit. Úgy szánták, hogy akár 30% -kal gyorsabb is, mint a legtöbb szokásos megosztott tárhely opció, bármilyen leállás nélkül, láthatjuk, hogy miért vonzza a Hostinger VPS-tárhely a vállalati felhasználók számára.

A Hostinger VPS-tervei valójában meglehetősen hasonlítanak a Cloud Hosting fiókjaikhoz, fő különbség a hátsó ügyfélkezelés. Míg a Cloud Hosting felhasználói élvezhetik a teljesen kezelt szolgáltatást, a VPS ügyfelek root hozzáféréssel rendelkeznek, ami nagyobb testreszabhatóságot jelent. A kompromisszum az, hogy minden frissítést és szerver karbantartást a felhasználónak kell elvégeznie.

Belépési szintű választásuk a VPS-tárhelyért csak 3,95 USD / hónapba kerül, és tökéletes azok számára, akiknek csak a nedvessé válnak a lábad. Amikor úgy érzi, hogy túlszárnyalta a belépési szintű terv szolgáltatásait, akkor szabadon frissíthet egy olyan tervre, amely jobban megfelel az Ön igényeinek.

Hogyan viselkedik a Hostinger a verseny ellen??

Nem nevezhetjük ezt átfogó áttekintésnek anélkül, hogy a show csillagát néhány kedvenc internetes házigazdánkkal szemben felvehetnénk? Tehát időt vettünk arra, hogy összehasonlítsuk a Hostingert néhány másik webgazdaval, hogy megnézhessük, melyik lehet jobb választás az Ön számára.

Hostinger Premium VS SiteGround GrowBig

Ezt a két teszthelyet sebességre teszteltük a szabadalmaztatott kiszolgálósebesség-ellenőrzővel, hogy megtudjuk, hogyan teljesítenek egymással, és az eredmények valóban nagyon érdekesek.

Nézd meg:

HostingerSiteGround
Server LocationSingaporeSingapore
USA (W) 194 ms211 ms
USA (E) 229 ms215 ms
London246 ms180 ms
Szingapúr5 ms3 ms
São Paulo349 ms351 ms
Bangalore99 ms66 ms
Sydney191 ms95 ms
Japán70 ms70 ms
Kanada212 ms240 ms
Németország163ms168 ms
Világszerte átlag175,8 ms159,9 ms
Tesztelési siteSee teszt siteSee teszt site
Teljes eredmények

Mielőtt eloszlatnánk az eredményeket, azt kell mondanunk, hogy mindkét webes házigazda nagyon jól teljesített, mindkettő világszerte átlagosan 200 ms-nál alacsonyabb pontszámot kapott, ami a legnagyobb sebességű A + webtárhelynek minősíti őket!

Sebesség bölcs, azt hiszem, mindannyian egyetértenek abban, hogy mindkét webtárhely a játék csúcsán van, és a Hostinger világszerte átlagosan 176 ms-ot mutat, szemben a SiteGround 160 ms-jával. Rendkívül jól teljesítettek ázsiai országokban, mindkettő Japánban, Bangalore-ban és Szingapúrban 100 ms alatt volt.

Az adatközpont elhelyezkedésének köszönhetően (ami Szingapúrban) Londonban, az USA keleti részén, az USA nyugati részén és Sao Paulóban nem voltak olyan jól, de a sebesség továbbra is nagyon tiszteletreméltó.

Személy szerint úgy érzem, hogy ez a két webtárhely-társaság hihetetlenül gyorsan reagál és gyors, ám igazán nem tekinthetjük őket egyenlőnek, mert a sebesség nem az egyetlen dolog, amely mindkét társaságot ilyen nagyszerű webgazdagombokká teszi.

A SiteGround egy prémium, mindenre kiterjedő internetes házigazda, kiváló szolgáltatásokkal, kiválóan alkalmas kis- és nagyvállalati webhelyekre. Ami az, hogy a kiválóság nem ingyenes, és az előfizetőknek elég sokat kell fizetniük a SiteGround megújításáért..

A Hostinger viszont egy egyszerűen használható alapvető webtárhely, leginkább kezdőknek, kisvállalkozásoknak és vállalkozóknak. Jó dolog a Hostingernél az, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy frissítsenek, hogy prémium funkciókat szerezzenek, és így szuper alacsony bevezető áraikat.

Mindketten fantasztikus webtárhely-szolgáltatók, szupergyors, őrült jó előnyökkel, különböző demográfiai célokat céloznak meg.

Hostinger vs HostGator (Cloud Hosting)

A Hostgator rendelkezik egy egyedi műszerfallal, amely esztétikai szempontból ismert és könnyen használható. Az egyedi műszerfalon az a probléma, hogy vannak korlátozások, amelyek arra késztettek minket, hogy inkább a hPanel-t, a Hostinger-t részesítsük előnyben.

A Hostinger egyedi hPanel műszerfal nagyon kellemes a szemnek, és a HostGatorhoz viszonyítva szélesebb. Minden szépen besorolva van, és ami a legfontosabb: nem éreztük úgy, hogy elveszítünk bármilyen funkciót.

Az egyedi irányítópulton kívül a Hostinger és a Hostgator Cloud lehetőségei valóban nagyon hasonlóak a sebesség és a szolgáltatások szempontjából. A Hostinger Cloud kissé drágább (a Hostinger felhő 7,45 USD-től indul, míg a Hostgator Cloud indulása 4,95 USD-től), de ha összehasonlítja a Hostinger és a Hostgator által kapott eredményeket, láthatja, hogy az előnyök tükrözik az árat, dollár és dollár árát..

Hostgator felhőterv

A HostGator Cloud tervei & árazás

Hostinger felhőterv

Hostinger Cloud tervek & árazás

A legnagyobb különbség a dedikált szellemi tulajdon lenne. Míg a HostGator csak ingyenes dedikált IP-t kínál a legmagasabb szintű tervükkel, ingyenes dedikált IP-t kap a Hostinger Cloud összes tervével.

Mint a SiteGround korábbi összehasonlításánál, el kell mondanunk, hogy noha a Hostinger Cloud és a HostGator Cloud nagyon hasonlóak, különféle demográfiai célokat céloznak meg..

Ha mégis kérdezik tőlünk a preferenciát, akkor azt kell mondanunk, hogy nagyon kedvelik a Hostinger Cloudot. Eltekintve attól, hogy könnyebben használható, teljesen kezelt szolgáltatásunk, sokkal jobb tapasztalatokkal rendelkeztünk a hPanel műszerfalukkal. Ezenkívül csak jó dolgokat mondhatunk el a Hostinger támogató csoportjáról, míg a Hostgator támogatási csapata néha megkérdőjelezhető..

Döntés: A Hostinger a megfelelő webgazda az Ön számára?

Miután elrontottuk a teszthelyeket, játszottunk a szolgáltatásokkal és átfogóan megismerkedtünk a Hostinger web hosting szolgáltatásaival, azt kell mondanunk, hogy a Hostinger valóban nagyon szilárd házigazda!

Felhasználói felületük egyszerűen használható, kényelmesen elérhetők egy kattintással a WordPress (és más népszerű alkalmazások) számára, és kiszolgálói válaszidejük megtarthatja a legfelső szintű A + besorolású webhelyeket..

Kiemelkedő támogató csapatunknak köszönhetően hihetetlenül kezdőknek barátságosnak találták kiszolgálásukat! A nullszintű támogatási rendszerükkel képzettekkel örömmel segít lépésről lépésre a felmerülő problémák megoldásában..

Kedvenc web hosting cégünkhöz, a SiteGround-hoz képest azt találtuk, hogy a Hostinger sebessége egy kicsit vezeti a SiteGround-t. Fontos megjegyezni, hogy ez a két vállalat nagyon különböző piacokat szolgál fel.

Ha éppen elkezdi foglalkozni, vagy arra gondol, hogy megnedvesíti a lábát a blogüzletben, akkor nem kell aggódnia valami miatt, amikor a Hostingerrel utazik. Kiváló szolgáltatásaik és őrülten alacsony áraikkal kombinálva teszik őket a legjobb ár-érték arányú házigazdává. Ha úgy találja, hogy nem halad elegendő úton, akkor mindig lehetősége van frissíteni prémium szolgáltatásokra!

Főbb jellemzők

 • ✓ Korlátlan tárhely
 • ✓ Korlátlan sávszélesség
 • ✓ hPanel
 • ✓ Ingyenes domain
 • ✓ Nagyszerű támogatás
 • ✓ Git, PHP7, 1-kattintásos telepítő

Ajánlott

 • • Kezdők
 • • Joomla, Drupal, WordPress
 • • Kis- és középvállalkozások
 • • Szakmai / személyes blog
 • • Társult marketingszakemberek

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me