Hostinger recension – 10 fördelar och 2 nackdelar med Hostinger (3x testwebbplatser!)

Hostinger

Hostinger

https://www.hostinger.com/

tl; dr

Hostinger är en bra webbhotell för nybörjare! Deras enastående supportteam hjälper dig om du har problem med din webbplats, de har utmärkta funktioner och deras introduktionspriser är de lägsta på marknaden. Stort värde för pengarna!

Hostinger Review – De 10 proffsen & 2 Nackdelar (serverhastighet & Testad upptid, 3 webbplatser!)

Vi har precis avslutat hastighetstestning och krossat med våra Hostinger-testwebbplatser, och bror, vi KAN INTE vänta med att dela våra resultat med dig * spoiler alert – vårt lust efter hastighet är sated *!

Men först, låt oss fördjupa lite i hur Hostinger kom till som webbhotell.

För länge sedan bildades ett litet företag med namnet ”Hosting Media” i den avlägsna staden Kaunas, Litauen, med drömmar om att göra vågor i webbhotellbranschen. 6 år och 1 miljon användare senare realiserades den drömmen och företaget formellt ändrade namn till Hostinger.

Sedan dess har Hostinger inte slutat växa. De har inrättat butik i 39 länder, etablerat 6 datacenter över hela världen (med ytterligare ett som byggs i sitt hemland Litauen), har samlat över 29 miljoner användare från och med 2017, och de visar inga tecken på att bromsa ner.

De syftar till att hjälpa sina användare att lära sig, skapa och växa, och de kan ha gjort just det med deras servicenivå och galna överkomliga priser.

Varför hastighet är viktig för oss

Om du har följt våra bloggar och recensioner, skulle du veta att vi gillar vår webbhotell som vi gillar våra bilar: Snabb & prålig! Tja, kanske inte prålig men vi gillar säkert ‘dem snabbt!

Vi lägger så mycket vikt vid webbhotellens hastighet eftersom bristen på hastighet utan tvekan är den första dödsorsaken för många små företag. Till skillnad från företagets jättar räknas varje försäljning för små företagare, och vi har helt enkelt inte råd att förlora kunder på grund av undvikbara problem som långsam webbhotell.

Webbhotellhastighet

(Källa: ThinkWithGoogle)

Idag förväntar sig dina kunder att din webbplats kommer att laddas på mindre än en sekund! Allt ovanför som ökar studsgraden med överväldigande 32%, och allt börjar bara falla isär om det finns en väntetid på mer än 5 sekunder.

För att hålla våra målgrupper lyckliga har vi utvecklat en vana att behandla dem som otåliga tvååringar; vi hittar sätt att ge dem vad de vill, så snart de vill ha det, eller så börjar de gråta. I vårt fall levererar vi data till våra målgrupper på under en sekund eftersom vi inte vill att de ska överge vår webbplats och vagnar, varför vi dras till webbhotell som svarar exceptionellt snabbt.

I den här artikeln granskar vi våra 3 Hostinger Premium Shared Hosting-planer (en i Singapore, en annan i USA och en till i Europa) bara så att vi kan se hur snabbt de svarar och om de skulle passa rätt för dig, vår kära läsare.

Notera

För att säkerställa att vi har samlat tillräckligt med data för att skriva den här recensionen har vi skapat tre testwebbplatser. Datacenterna för våra testsajter finns över tre kontinenter (Asheville NC, Amsterdam och Singapore) så att du kan bedöma hur de presterar på platser närmast dina kunder.

Så tillräckligt med vår promenader, låt oss börja med varför du läser den här artikeln i första hand:

10 skäl till varför Hostinger är rätt värd för dig!

1. Hostinger är verkligen snabbt

Vi satte vår Hostinger US-testwebbplats genom ett hastighetstresstest med vår egenutvecklade serverhastighetschecker (fortfarande den bästa och enda serverhastighetscheckeren i världen #shamelessplug), och jämför den mot Googles rekommendation på 200 ms, och här är resultaten.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo

69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms

Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland

331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

USA: s datacenter medelhastighet: 143,1 ms
(Se hela resultatet – Besök testsidan)

Mina damer och herrar! Hastighetstestresultaten för vår Hostinger US-testplats kom tillbaka med ett världsomspännande medelvärde på en snabbt snabbt 143 ms, vilket rankar dem som en av våra värd för A + toppnivå!

Därefter testade vi vår Hostinger Singapore-webbplats för att se hur den svarar på pingar från hela världen

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo

194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms

Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland

99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Singapore Datacenter Medelhastighet: 175,8 ms
(Se hela resultatet – Besök testsidan)

Om du tänker tillgodose publiken i Asien (och Australien / Nya Zeeland), kommer du att vara glad att veta att Hostinger gav ett dumt snabbt svar på 5 ms från Singapore, med en genomsnittlig hastighet på 176 ms runt om i världen. Hostinger Singapore får en A + -ranking från oss.

Sist men inte minst har vi vår Hostinger EU-webbplats att utvärdera.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo

142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms

Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland

314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Nederländerna Datacenter Medelhastighet: 165 ms
(Se hela resultatet – Besök testsidan)

För dig som är inriktad på europeiska marknader är Hostinger en av de snabbaste webbhotlarna för dig. 54 ms från London, det är verkligen imponerande hastigheter! Hostinger Europe är lika snabbt som deras Singapore och amerikanska motsvarigheter, och de returnerade anständiga världsomspännande medelhastigheter på 165 ms, vilket innebär att de rankas som en solid A+!

Om du studerar våra testresultat kanske du är lite bekymrad över att platser långt borta från deras utsedda datacenter inte är så bra. Det är faktiskt ganska normalt eftersom uppgifterna måste resa vidare för att komma till deras måldestination.

Detta borde dock vara ett problem, eftersom Hostinger har totalt 6 datacentra över hela världen, nämligen i USA, EU, Brasilien, Nederländerna, Singapore & Indonesien (det byggs ytterligare 1 i sitt hemland Litauen). Välj bara datacenter som är närmast dina användare så kommer de att kunna njuta av din webbplats laddningshastigheter i all sin prakt!

2. 99,9% drifttidsgaranti!

Få människor där ute tar drifttidsgaranti på allvar, men för oss kan det göra eller bryta våra åsikter om en webbhotell. Småföretags webbplatser måste vara uppe så mycket som möjligt, eftersom alla typer av stillestånd innebär förlust av potentiell försäljning.

Utökade drifttider kan leda till att våra webbplatser förlorar rang på Google, vilket är dåliga nyheter för företaget.

Medan vissa webbhotellföretag erbjuder drifttidsgaranti, kan vissa av dem vara ganska skissiga, glida i termer som ”frigörelse av betalning är upp till vårt vederbörande skönsmässig bedömning” vilket innebär att de kan välja att inte ersätta vad de garanterat.

Vi kamade igenom Hostingers TOS och hittade inga spår av sådant nonsens.

hostinger-tjänst uppetidsgaranti

Om din webbplats stannar ner under 99,9% på grund av Hostinger-fel, kontakta dem bara för att få 5% av din månadsavgift tillbaka.

Hittills har vi varit nöjda med Hostingers drifttid!

Uptime sedan mars 2019

100%

Hostinger Asheville NC’s Uptime

Uptime sedan mars 2019

99,98%

Hostinger Netherlands Uptime

Uptime sedan mars 2019

99,99%

Hostinger Singapore’s Uptime

Notera

Räknarna ovan uppdateras ständigt. Drifttiden övervakas med UptimeRobot var 5: e minut.

3. Snabbare laddning med cachemanager

Vi är bara så glada över att Hostinger har kommit med så många sätt att förbättra laddningshastigheterna. En av dem är deras helt egen Cache Manager. Aktivering av det möjliggör snabbare belastningstider och förbättrade hastigheter!

Det här är vad du behöver göra för att slå på den.

Ange hPanel och tryck på “Hantera” på den webbplats du vill aktivera den. Rulla ner till “Avancerat”. Du kommer att se “Cache Manager” listat som ett av alternativen. Klicka på “Cache Manager”

Hostinger Cache Manager

När du är inne är allt du behöver göra att klicka på “Ändra” och du ska se “Automatisk cache” -knappen bli grön, vilket indikerar att den är på. Klicka på “Purge All” så går du bra!

Hostinger Cache Manager-inställningar

Vi körde några tester på vår Hostinger-testwebbplats med webpagetest.org för att se hur det fungerar med Cache Manager här är resultaten:

Hostinger testhastighet

Cache Manager på. Webbplatsen laddas på 0.673s
(Se hela testresultatet)

Våra testsajter är lagerinstallationer, superlätt utan optimeringar så det är inte mycket som Cache Manager kan göra. Cache Manager-effekten förstärks dock när webbplatsen har mer innehåll och bilder.

4. Fantastiska fördelar som ökar hastigheten!

Vårt Hostinger Premium-delade konto kom med en hel lista med fördelar, som alla förbättrar hastigheten på ett eller annat sätt. Här är några av våra favoriter!

 • 1-klicka på installationsprogrammet
  Den här funktionen gjorde installationen av våra favoritappar så mycket bekvämare. Borta var de dagar där vi var tvungna att göra allt manuellt. Med den här funktionen är 1 klick allt du behöver för att få dina favoritappar installerade.
 • PHP7 Support
  Om du är en utvecklare kommer du vara glad att veta att Hostinger har PHP7-stöd! PHP7 är en av de största PHP-utsläppen på över 10 år och det är mycket snabbare än föregångaren, PHP5. I riktmärketester som körs med Drupal och WordPress är PHP7 lätt dubbelt så snabb som PHP5.6.

  PHP7-benchmarks-test körs

  (Källa: talks.php.net)

 • Git Support
  Git är ett mycket kraftfullt verktyg som alla har hört talas om men som inte många vet vad det faktiskt gör. Så, kort historia, git är ett open source-versionskontrollsystem, skapat så att utvecklare kan arbeta tillsammans på sina projekt på ett snabbt och effektivt sätt, oavsett hur stort eller litet.

  Git är så populärt att det används av många stora företag, som Google, Microsoft, Facebook och till och med Netflix!

  Det kanske inte spelar så mycket för dig, men om du kommer att anställa utvecklare för att bygga något för ditt lilla företag kommer de att vara mycket glada över att din webbhotell stöder Git. Det gör bara problemlösningsprocessen så mycket smidigare!

 • Optimerad för WordPress
  Hostingers delade värdplaner kommer med de senaste versionerna av WordPress och är anpassningsoptimerade för att leverera några av de snabbaste laddningshastigheterna i branschen. Bara FYI, det finns en anledning till att WordPress driver 30% av internet (de är bara så jävla bra!) Så vi rekommenderar det starkt för ditt lilla företag!
 • Cutting Edge NGINX Caching
  En annan anledning till att du bör använda WordPress med Hostinger är deras NGINX-caching. Det ökar avsevärt WordPress-prestanda genom att turboladda laddningshastigheten för statiskt innehåll genom att effektivisera data.
 • HTTP / 2
  Eller med andra ord, HTTP 2.0. Det är den andliga efterträdaren till HTTP1 och är mycket snabbare, säker och lättare att använda.

  HTTP / 2 fungerar genom att leverera data via binär kod. Detta minskar datastorleken och förbättrar hastigheten, och dina användare kommer att känna en betydande förbättring av din webbplatsbelastning!

5. Utmärkt anpassad instrumentpanel

Hostinger är ett av de mycket få webbhotellföretag med cajones som är tillräckligt stora för att röra med UP för cPanel. Ännu bättre lyckades de få allt gjort rätt.

Hostinger instrumentbräda

Hostingers anpassade instrumentpanel är ren, en bris att använda och väldigt intuitiv. Alla funktioner sorteras efter kategorier, och deras väl utformade minimalistiska ikoner ger en nästan Muji-känsla till instrumentpanelen. Du får en känsla av att det finns en plats för allt och att allt är på sin plats. Det är så intuitivt att jag tror att någon utan erfarenhet kommer att kunna använda hPanel ganska effektivt.

Kudos till Hostinger UI & UX-teamet för deras utmärkta anpassade instrumentpanel!

6. Responsivt stöd (de är också roliga!)

Ibland kan kommunikation med ett webbhotellföretagens supportteam göra att man vill nå fysiskt via telefonen och kväva det värdelösa åsnan på den andra linjen. Andra gånger kan det vara trevligt, produktivt och till och med helt fantastiskt. Vi är glada att säga att de från vår erfarenhet av Hostingers supportteam tillhör den senare kategorin.

Vi fick inte chansen att skicka in en biljett (våra installationer gick utan problem) så vi kontaktade just deras livechatt för att se hur de svarade på några grundläggande problem, och vi blev imponerade!

Inte bara svarade supportteamet nästan omedelbart på oss (vi var tvungna att vänta några sekunder, men det är ganska fantastiskt med tanke på att vi var tvungna att vänta nära 30 minuter med någon annan webbhotell), de var kunniga, tålmodiga och fick detta – de var roliga. De kommer också att hålla din hand och lugna din oroliga själ när de hjälper dig att fixa dina problem steg för steg.

Om Hostinger fick en sak rätt är det deras supportgränssnitt:

Hostinger supportgränssnitt

Vi får kommunicera med gifs och emojis (som vissa kan säga är en gimmick, men vi kan se hur det kan minska frustrationen när vi hanterar komplicerade frågor), och vi kan skicka bilagor! Detta är bra för de tider då en bild är bättre än tusen ord.

Vi är inte de enda som har samma entusiasmnivå för Hostingers stöd. Här är några faktiska exempel på vad andra kunder hade att säga om sin upplevelse med Hostingers supportteam:

domännamn löser

glad kundupplevelse

Supportteamet utövar faktiskt ett “nollnivå supportsystem” (inofficiellt namn, citerar inte oss på det här) varvid var och en av deras teammedlemmar utbildas för att svara på varje enskild fråga utan att vidarebefordra till support i övre nivå. Detta resulterar i extremt snabb problemlösning, eftersom de inte behöver slösa tid på att ansluta dig till support i övre nivå för att lösa dina problem.

Hostinger supportteam

Det litauiska supportteamet arbetar hårt

En annan bra sak med deras stöd är att de är väldigt lokaliserade! Supportteamet serverar 20 länder från sina fyra supportcenter på sitt modersmål så att lokalbefolkningen har enklare tid att kommunicera med teamet och de planerar att inkludera mer lokaliserade språk! GIF nedan speglar noggrant mitt svar när jag först fick reda på det.

Sann historia.

Andy Dwyer chock

7. Gratis domän!

Om ni inte redan visste det, för att starta din webbplats, måste du köpa ett domännamn från en domänregistrator och betala för webbhotell. Små utgifter som dessa kan lägga till och snöboll, och det kan verkligen skada småföretagare, särskilt när de precis börjar.

Att få ett gratis domännamn från din webbhotell kan verkligen hjälpa, och Hostinger gör verkligen en skillnad genom att stödja nya företagare genom att ge en domän gratis!

Det enda är att med domäner vill du också få WHOIS-skydd som skyddar din online identitet. Vissa domänregistratorer som Namecheap ger WHOIS-skydd gratis, men detta är inte fallet med alla registratorer. Oftare än inte måste du betala för det, och tyvärr är detta fallet med Hostinger.

Men titta på den ljusa sidan – du får ett GRATIS DOMÄN! Att betala 5 dollar per år för WHOIS-skydd är verkligen jordnötter jämfört med det. Det är en värdig investering!

8. Obegränsade funktioner!

Som om allt annat på listan inte redan är tillräckligt imponerande fortsätter Hostingers Premium-plan att imponera med hela listan med obegränsade funktioner. Låt oss titta på några av dem.

 • Obegränsade webbplatser
  Med bara ett konto ger Hostinger dig möjlighet att bygga så många webbplatser som du kanske vill ha!
 • Obegränsad SSD-lagring
  Vad är användningen av att kunna vara värd för obegränsade webbplatser om lagring är begränsad, eller hur? Hostinger känner igen detta och erbjuder oss obegränsad SSD-lagring, så att vi faktiskt kan använda våra obegränsade webbplatser med fördelen med SSD-hastigheter!
 • Obegränsad bandbredd
  Du behöver inte oroa dig för driftstopp på webbplatsen på grund av ovanligt hög trafik med Hostinger Premium. Du har fått obegränsad bandbredd så att du kan tillgodose så många användare som du vill!
 • Obegränsad e-post
  Jag nämnde tidigare att kostnaderna för att driva ett litet onlineföretag lätt kan snöboll. E-posttjänst är en av dessa kostnader. Lyckligtvis, med deras Premium Plan, får vi skapa obegränsade e-postadresser som passar våra behov, alla värd med vår obegränsade SSD-lagring!
 • cronjobb
  Borta är de dagar där du måste planera dina CronJobs noggrant eftersom du är begränsad till en viss mängd Cronjobs. Hostinger Premium-plan tillåter obegränsad Cronjobs så att du kan gå till stan med dina skript!

9. Bra introduktionspris

Sist men inte minst är Hostingers introduktionspriser verkligen det som skiljer detta webbhotell från konkurrensen.

Hostinger har nästan alla samma funktioner som en premium webbhotell, men till en bråkdel av priset; vår premiumplan kostar endast $ 2,15 / månad, och deras ingångsnivå Enskild plan är endast $ 0,80 / månad, medan vår nuvarande favoritwebbplats, SiteGround, tar ut $ 3,95 för deras startnivå-konto. Vi gjorde faktiskt några jämförelser, men vi kommer in på det senare i den här artikeln.

När det gäller värdet måste vi säga att Hostinger är ett av de bästa smällen för din pengar i branschen, särskilt för de som just har börjat!

10. De äger Zyro webbplatsbyggare

Hostinger utvidgade ett redan imponerande produktsortiment och har nyligen lagt till en webbplatsbyggare till sitt lager. Zyro riktar sig till de verkliga nybörjarna bland användare och tar enkelhet till en helt ny nivå.

Vad Zyro erbjuder är en mer helhetsupplevelse. De har förenklat den grundläggande webbplatsbyggaren ytterligare och lagt till externa funktioner som hjälper användare att bygga kompletta webbplatser snabbt. Dessa inkluderar förmågan att automatiskt generera innehåll, effektivisera design och mer.

 • AI Writer
 • AI Heatmap
 • Logotyp & Slogan Maker
 • Enormt bildbibliotek (GRATIS!)

Du kan läsa vår detaljerade recension om Zyro för mer information!

Saker som vi blev besvikna med Hostinger

Hittills gillar vi verkligen Hostinger som webbhotell, men det är helt enkelt inte realistiskt om vi säger att de inte har några brister. Här är några saker vi inte var så nöjda med.

1. Ingen daglig säkerhetskopiering

Bristen på denna funktion bröt mitt hjärta och fick mig att gråta lite inuti. Vi var så vana vid dagliga säkerhetskopior med andra webbhotell att bristen på det fick oss att känna oss lite osäkra.

Bra är att den här funktionen kan köpas till $ 0,95 per månad. Det suger att det inte kommer gratis med kontot, men tänk på det så här – Hostingers introduktionspriser är redan de lägsta på marknaden. De förtjänar att tjäna lite mer pengar på vissa funktioner.

2.Inga gratis SSL

Ett SSL-certifikat är verkligen viktigt eftersom det skapar en säker anslutning mellan din kund och din webbplats. Detta skapar förtroende och får dem att känna sig säkrare när du gör inköp från dig. Det är också det som sätter “S” i “https” som hjälper till att skapa förtroende för din webbplats (hur troligt är du att göra några transaktioner när du inte ser “https”?).

SSL-certifikat

Google kommer också att visa texten “den här webbplatsen är inte säker” när du laddar några webbplatser utan SSL i Chrome-webbläsaren, vilket gör det mindre troligt för människor att köpa saker från din webbplats.

SSL är också ett av de enklaste sätten att öka din webbplats SEO-ranking, därmed vikten vi lägger till funktionen. Det suger att Hostinger inte har det gratis, men här är ett litet tips – hopp vidare till Cloudflare och registrera dig för ett konto för att få gratis SSL. Problemet löst!

Hostingers planer & Funktioner

Hostinger har en mängd olika planer som är lämpliga för alla typer av användare, från bloggare, småföretag till företagsanvändare.

Delad värd

SinglePremiumBusiness
SSD Space10GB Unlimited Unlimited
Antal webbplatser1 Obegränsat Obegränsat
Bandwidth100GBUnlimitedUnlimited
Gratis SSLNoNoYes
Dagliga säkerhetskopiorNoNoJa
Pris /mo$0.80*$2.15*$3.45*

* Hostingers CRAZY introduktionspris! Det kräver dock 48-månaders prenumerationer.

Cloud Hosting

Hostinger’s Cloud Hosting-planer är lika enkla och enkla att använda som deras delade värdalternativ, förutom att de kommer med funktioner som är kraftfullare. Det verkar som om de har kombinerat de bästa funktionerna i VPS och Shared Hosting för att skapa sina utmärkta molnhotellplaner.

Du får njuta av gratis daglig säkerhetskopiering, gratis SSL för livet, inbäddat Cloudflare-skydd dedikerad IP … i princip fungerar det. Med deras dedikerade, fullt hanterade support 24/7 behöver du praktiskt taget inte oroa dig för backend eftersom Hostinger kommer att ta hand om allt det åt dig.

StartupProfessionalEnterprise
Dedikerade IPYesJaJa
Disk Space40GB80GB160GB
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
RAM3GB6GB12GB
CPU Cores246
Pris /mo$7.45*$14.95*$27.45*

* Alla Hostinger Cloud-planer hanteras fullt ut & kommer med hPanel

Eftersom administratörerna är de som hanterar backend har du dock inte tillgång till din server eller ändrar ditt operativsystem. Litet pris att betala för en så bekväm funktion.

Dina resurser är begränsade men dedikerade (vilket innebär att du inte kommer att behöva dela dem med andra användare) och deras inkludering av CDN gör det möjligt för snabba hastigheter på webbplatsbelastningen. Om du känner behov av det, kan du uppgradera från deras delade värdplan till ett molnhostingskonto sömlöst, utan någon stillestånd till din webbplats, överhuvudtaget.

Vi är faktiskt ganska imponerade av Hostinger’s Cloud Hosting och vi rekommenderar det starkt om du är ute efter ett molnhotellkonto!

Vid denna tidpunkt av skrivande har Hostinger en enorm rabatt på deras Cloud Hosting-alternativ som börjar från $ 7,45 / månad till $ 27,45 / månad (räknar med att betala mer än 79% mer under icke-försäljningsperioder) så om du funderar på att få ett moln Hosting-konto, nu är en så god tid som någonsin!

VPS Hosting

De av er som söker VPS Hosting kommer att kunna njuta av Hostingers enastående VPS-alternativ. Vi försökte vara upp till 30% snabbare än de flesta standarddelade värdalternativ utan drifttid, och vi kan se varför Hostingers VPS-värd är attraktivt för företagets användare.

Hostingers VPS-planer är faktiskt ganska lika med deras Cloud Hosting-konton, med den största skillnaden är back end management. Medan Cloud Hosting-användare får njuta av fullständigt hanterad tjänst, kommer VPS-kunder att ha root-åtkomst vilket betyder mer anpassningsbarhet. Avvägningen är att alla uppdateringar och serverunderhåll måste göras av användaren.

Deras startnivåalternativ för VPS-värd kostar endast $ 3,95 per månad och är perfekt för dig som bara blir våta. När du känner att du har vuxit ut tjänsterna i deras startnivåplan är du fri att uppgradera till en plan som bäst passar dina behov.

Hur håller Hostinger upp mot tävlingen?

Vi kan inte kalla detta för en omfattande recension utan att sätta upp stjärnstjärnan mot några av våra favoritwebbplatser, eller hur? Så vi har tagit oss tid att jämföra Hostinger med några andra webbhotell för att se vilka som kan vara ett bättre val för dig.

Hostinger Premium VS SiteGround GrowBig

Vi testade dessa två testplatser för hastighet med vår egen serverhastighetschecker för att se hur de skulle fungera mot varandra, och resultaten är faktiskt ganska intressanta.

Kolla in det:

HostingerSiteGround
Server LocationSingaporeSingapore
US (W) 194 ms211 ms
US (E) 229 ms215 ms
London246 ms180 ms
Singapore5 ms3 ms
Sao Paulo349 ms351 ms
Bangalore99 ms66 ms
Sydney191 ms95 ms
Japan70 ms70 ms
Kanada212 ms240 ms
Tyskland163ms168 ms
Världsomspännande175,8 ms159,9 ms
Test SiteSee Test SiteSee Test Site
Fullständiga resultat

Innan vi delar upp resultaten måste vi säga att båda webbhotlarna presterade mycket bra, båda fick värden över 200 ms över hela världen vilket rankar dem som våra bästa A + webbhotell för hastighet!

Snabbt, jag tror att vi alla kan komma överens om att båda webbhotell är i toppen av spelet med Hostinger som ger oss ett världsomspännande medelvärde på 176 ms kontra SiteGround 160 ms. De presterade exceptionellt bra i asiatiska länder, båda fick under 100 ms i Japan, Bangalore och Singapore.

De presterade inte lika bra i London, USA East, US West och Sao Paulo på grund av datacenterplatsen (som är i Singapore) men hastigheterna är fortfarande mycket respektabla.

Personligen känner jag att dessa två webbhotellföretag är otroligt lyhörda och snabba, men vi kan inte riktigt räkna dem som lika eftersom hastighet inte är det enda som gör båda företagen till så fantastiska webbhotell.

SiteGround är en förstklassig webbhotell med utmärkta funktioner, perfekt för webbplatser med små företag. Det enda är att excellence inte kommer gratis och prenumeranter kommer att behöva betala en hel del för SiteGrounds förnyelser.

Hostinger är å andra sidan en enkel att använda grundläggande webbhotell, bäst för nybörjare, småföretag och företagare. Bra med Hostinger är att det gör det möjligt för användare att uppgradera för att få premiumfunktioner, därmed deras super låga introduktionspris.

De är båda fantastiska webbhotellföretag, supersnabba med galna goda fördelar, inriktade på olika demografier.

Hostinger vs HostGator (Cloud Hosting)

Hostgator har en anpassad instrumentpanel som är känd för att vara estetiskt tilltalande och enkel att använda. Problemet med deras anpassade instrumentpanel är att det finns begränsningar för det, vilket fick oss att föredra hPanel med Hostinger istället.

Hostingers anpassade hPanel-instrumentbräda är mycket glädjande för ögat och snyggare jämfört med HostGator. Allt är snyggt kategoriserat, och viktigast av allt, vi ansåg inte att vi tappade någon funktion alls.

Anpassad instrumentpanel åt sidan, Hostinger och Hostgators molnalternativ är faktiskt ganska lika med avseende på hastighet och funktioner. Hostinger Cloud är lite dyrare (Hostinger cloud startar från $ 7,45 medan Hostgator Cloud startar från $ 4,95), men om du jämför vad du får från Hostinger och Hostgator ser du att fördelarna återspeglar priset, dollar för dollar.

Hostgator Cloud Plan

HostGator Cloud-planer & prissättning

Hostinger Cloud Plan

Hostinger Cloud planerar & prissättning

Den största skillnaden skulle vara dedicerad IP. Medan HostGator bara erbjuder gratis dedicerad IP med deras toppnivåplan, får du gratis dedikerad IP med alla Hostinger Cloud-planer.

Som med vår SiteGround-jämförelse tidigare, måste vi säga att även om Hostinger Cloud och HostGator Cloud är mycket lika, riktar de sig till olika typer av demografi.

Om du dock frågar oss om preferenser, måste vi säga att vi verkligen föredrar Hostinger Cloud. Bortsett från att vara en enklare att använda fullständigt hanterad tjänst, hade vi en mycket bättre upplevelse med deras hPanel-instrumentbräda. Dessutom har vi inget annat än bra saker att säga om Hostingers supportteam, medan Hostgators supportteam kan ifrågasättas ibland.

Bedömning: Är Hostinger rätt webbhotell för dig?

Efter att ha krossat med våra testsajter, spelat med funktionerna och fått en övergripande känsla av Hostingers webbhotelltjänster, måste vi säga att Hostinger verkligen är en mycket solid värd!

Deras användargränssnitt är enkelt att använda, de har bekväma inställningar med 1 klick för WordPress (och andra populära appar) och deras svarstider kan hålla sig i riktning mot några av våra högsta nivå A + rankade webbhotell.

Vi tyckte att deras tjänst var oerhört nybörjarvänlig, tack vare deras enastående supportteam! Träna med deras “nollnivå support” -system, kommer de gärna att guida dig steg för steg när du löser alla problem du stöter på.

Jämfört med vårt favorit webbhotellföretag, SiteGround, fann vi att Hostingers hastighet är i nivå med SiteGround som leder lite. Det är viktigt att notera att dessa två företag tjänar mycket olika marknader.

Om du precis börjar eller funderar på att bli fuktig i bloggbranschen behöver du inte oroa dig för något när du går med Hostinger. Deras utmärkta tjänster i kombination med deras vansinnigt låga prispoäng gör dem till värd med bästa valuta för pengarna. Om du upptäcker att du inte får tillräckligt med vägen har du alltid möjligheten att uppgradera till premiumfunktioner!

Nyckelfunktioner

 • ✓ Obegränsad lagring
 • ✓ Obegränsad bandbredd
 • ✓ hPanel
 • ✓ Gratis domän
 • ✓ Stort stöd
 • ✓ Git, PHP7, 1-klick installationsprogram

Rekommenderas för

 • • Nybörjare
 • • Joomla, Drupal, WordPress
 • • Små och medelstora företag
 • • Professionell / personlig blogg
 • • Affiliate marknadsförare

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map