Hostinger

Hostinger

https://www.hostinger.com/

TL, dr

Hostinger on loistava verkkoisäntä aloittelijoille! Heidän erinomainen tukitiimi opastaa sinua, jos sinulla on ongelmia sivustosi kanssa, heillä on erinomaiset ominaisuudet ja heidän esittelyhintansa ovat markkinoiden alhaisimmat. Hyvää vastinetta rahalle!

Hostinger Review – 10 hyvää & 2 miinusta (palvelimen nopeus & Päällä testattu, 3 sivustoa!)

Olemme juuri päättäneet nopeustestauksen ja sekoittamisen Hostinger-testisivustojemme kanssa, ja veli, emme voi odottaa jakaa tuloksia kanssamme * spoilerihälytys – nopeuden himo on tyydyttävä *!

Ensin tutkitaan kuitenkin vähän sitä, kuinka Hostinger syntyi verkkoisäntänä.

Kauan sitten Liettuan kaukaiseen kaupunkiin Kaunasiin perustettiin pieni yritys nimeltä ”Hosting Media”, jonka unelma oli aaltojen tekeminen web-hosting-alalla. Kuusi vuotta ja miljoona käyttäjää myöhemmin unelma toteutui ja yritys muutti nimensä virallisesti Hostingeriksi.

Siitä lähtien Hostinger ei ole lopettanut kasvuaan. He ovat perustaneet myymälän 39 maahan, perustaneet kuusi tietokeskusta ympäri maailmaa (joista yksi on rakennettu kotimaahansa Liettuaan). Heillä on kertynyt yli 29 miljoonaa käyttäjää vuodesta 2017 lähtien, eikä heillä ole mitään merkkejä hidastumisesta. alas.

Niiden tavoitteena on auttaa käyttäjiään oppimaan, luomaan ja kasvamaan, ja he ovat saattaneet tehdä juuri tämän palvelutasollaan ja hulluilla kohtuuhintaisilla hinnoilla.

Miksi nopeus on tärkeä meille

Jos olet seurannut blogejamme ja arvosteluitamme, tiedät, että pidämme verkkopalvelustamme kuten autojamme: Nopea & räikeä! No, ehkä ei välkkymätöntä, mutta olemme varmasti he nopeasti!

Meillä on niin suuri merkitys web-hosting-nopeudella, koska nopeuden puute on epäilemättä numero 1 kuolinsyy monille pienille yrityksille. Toisin kuin yritysjättiläiset, jokainen myynti lasketaan pienille yrittäjille, ja meillä ei yksinkertaisesti ole varaa menettää asiakkaita vältettävissä olevien ongelmien, kuten hitaan web-isännöinnin, vuoksi..

Web-hosting-nopeus

(Lähde: ThinkWithGoogle)

Nykyään asiakkaasi odottavat sivustosi latautuvan alle sekunnissa! Kaikki yllä oleva, joka lisää poistumisprosenttia hämmästyttävällä 32 prosentilla, ja kaikki alkaa vain hajota, jos odotusaika on yli 5 sekuntia.

Jotta yleisömme olisivat tyytyväisiä, olemme kehittäneet tavan kohdella heitä kuten kärsimättömiä 2-vuotiaita; löydämme tapoja antaa heille mitä he haluavat, heti kun he haluavat tai he alkavat itkeä. Tapauksessamme toimitamme tietoja yleisöllemme alle sekunnissa, koska emme halua heidän hylkäävän sivustoamme ja kärryjä, minkä vuoksi olemme kiinnostuneita verkkosivustoista, jotka reagoivat poikkeuksellisen nopeasti.

Tässä artikkelissa tarkastelemme 3 Hostinger Premium Shared Hosting -suunnitelmaamme (yksi Singaporessa, toinen Yhdysvalloissa ja vielä yksi Euroopassa) vain, jotta voimme nähdä, kuinka nopeasti ne vastaavat ja jos ne sopivat sinulle oikein, rakas lukijoita.

Merkintä

Olemme luoneet 3 testisivustoa varmistaaksemme, että meillä on kertynyt tarpeeksi tietoa tämän arvosteluen kirjoittamiseen. Testisivustojemme tietokeskukset sijaitsevat kolmella mantereella (Asheville NC, Amsterdam ja Singapore), joten pystyt arvioimaan, kuinka ne toimivat asiakkaillesi lähimmissä paikoissa.

Joten riitä riisumiseen, katsotaanpa, miksi luet tätä artikkelia ensinnäkin:

10 syytä, miksi Hostinger on oikea isäntä sinulle!

1. Hostinger on todella nopea

Suoritimme Hostingerin USA-testisivustomme nopeusstressitestin avulla omalla palvelinnopeuden tarkistimellamme (joka on edelleen maailman paras ja ainoa palvelimen nopeuden tarkistin #shamelessplug), vertailemalla sitä Googlen suosittelemaan 200 ms: aan, ja tässä ovat tulokset.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Yhdysvaltain datakeskuksen keskimääräinen nopeus: 143,1 ms
(Katso koko tulos – käy testisivustolla)

Hyvät naiset ja herrat, Yhdysvaltain Hostinger-testisivustomme nopeustestaustulokset palauttivat maailmanlaajuisesti keskimäärin räikeällä nopeudella 143 ms, mikä luokittelee heidät yhdeksi A + -tason isäntään!

Seuraavaksi testasimme Hostinger Singapore -sivustomme nähdäksemme, kuinka se reagoi pingiin ympäri maailmaa

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Singaporen datakeskuksen keskimääräinen nopeus: 175,8 ms
(Katso koko tulos – käy testisivustolla)

Jos aiot palvella yleisöä Aasiassa (ja Australiassa / Uudessa-Seelannissa), tiedät mielelläni, että Hostinger palasi typerä nopea 5 ms: n vastaus Singaporesta, keskimääräinen nopeus 176 ms ympäri maailmaa. Hostinger Singapore saa meiltä A + -luokituksen.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meillä on Hostinger EU -sivustomme arvioitavaksi.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Hollannin datakeskuksen keskimääräinen nopeus: 165 ms
(Katso koko tulos – käy testisivustolla)

Niille teistä, jotka kohdistuvat Euroopan markkinoihin, Hostinger olisi yksi nopeimmista web-palvelimista sinulle. 54 ms Lontoosta, nämä ovat todella vaikuttavia nopeuksia! Hostinger Europe on yhtä nopea kuin heidän Singaporen ja Amerikan kollegansa, ja he palauttivat kohtuullisen maailmanlaajuisen keskimääräisen nopeuden 165 ms, mikä tarkoittaa, että he ovat arvostettu vankkaan A-luokkaan.+!

Jos tutkit testituloksia, saatat olla huolestunut siitä, että kaukana niiden osoitetusta tietokeskuksesta sijaitsevat paikat eivät ole niin mahtavia. Se on oikeastaan ​​aivan normaalia, koska tietojen on kuljettava pidemmälle päästäkseen määränpäähänsä.

Tämän ei pitäisi kuitenkaan olla kysymys, koska Hostingerillä on kaikkiaan kuusi tietokeskusta kaikkialla maailmassa, nimittäin Yhdysvalloissa, EU: ssa, Brasiliassa, Alankomaissa ja Singaporessa. & Indonesia (kotimaahansa Liettuaan rakennetaan vielä 1). Valitse vain käyttäjille lähinnä oleva tietokeskus ja he nauttivat sivustosi täydellisestä latausnopeudesta kaikessa loistossaan!

2. 99,9% käyttöaikatakuu!

Harvat siellä olevat ihmiset ottavat käyttöaikatakuun vakavasti, mutta meille se voi muodostaa tai rikkoa mielipiteemme web-isännässä. Pienyrityssivustojen on oltava ylöspäin niin paljon kuin mahdollista, koska kaikenlaiset seisokit tarkoittavat potentiaalisen myynnin menetystä.

Pitkittyneet seisokit voivat johtaa sivustoidemme menetykseen sijoituksessa Googlessa, mikä on huono uutinen yritykselle.

Vaikka jotkut web-hosting-yritykset tarjoavat käyttöaikatakuita, jotkut niistä voivat olla melko luonnollisia, liukuvaan sellaisiin termeihin kuten ”maksun vapauttaminen on meidän harkintamme harkinnan varassa”, mikä tarkoittaa, että ne voivat päättää olla palauttamatta mitään takaamiaan takuita.

Kammisimme Hostingerin TOS: n läpi ja emme löytäneet jälkiä tällaisesta hölynpölystä.

hostinger-palvelun käyttöaikatakuu

Jos sivustosi seisokkeja laskee alle 99,9% Hostingerin virheiden takia, ota heihin yhteyttä saadaksesi 5% kuukausimaksustasi.

Toistaiseksi olemme olleet tyytyväisiä Hostingerin käytettävyyteen!

Uptime maaliskuusta 2019 lähtien

100%

Hostinger Asheville NC: n käyttöaika

Uptime maaliskuusta 2019 lähtien

99,98%

Hostinger Hollanti Uptime

Uptime maaliskuusta 2019 lähtien

99,99%

Hostinger Singaporen käyttöaika

Merkintä

Yllä olevat laskurit päivittyvät jatkuvasti. Käyntiaikaa tarkkaillaan UptimeRobotilla 5 minuutin välein.

3. Nopeampi lataaminen välimuistin hallintaohjelmalla

Olemme vain niin onnellinen, että Hostinger on keksinyt niin monia tapoja parantaa lastausnopeuksia. Yksi heistä on heidän oma välimuistinhallinta. Sen käyttöönotto mahdollistaa nopeammat latausajat ja parantuneet nopeudet!

Tässä on mitä sinun on tehtävä sen kytkemiseksi päälle.

Kirjoita hPanel ja napsauta “Manage” sivustolla, jonka haluat kytkeä sen päälle. Vieritä alas kohtaan ”Advanced”. Näet ”Välimuistinhallinnan” yhtenä vaihtoehtona. Napsauta ”Cache Manager”

Hostinger Cache Manager

Kun olet sisällä, sinun tarvitsee vain napsauttaa “Vaihda” ja sinun pitäisi nähdä “Automaattinen välimuisti” -painikkeen muuttuvan vihreäksi osoittaen, että se on päällä. Napsauta “Puhdista kaikki”, ja voit mennä!

Hostinger-välimuistinhallinnan asetukset

Suoritimme joitain testejä Hostinger-testisivustollamme webpagetest.org-sivustolla nähdäksemme, miten se toimii Cache Manager -sovelluksen kanssa:

Hostinger-testisivuston latausnopeus

Välimuistin hallinta päällä. Työmaakuorma 0,673 sekunnissa
(Katso koko testitulos)

Testisivustomme ovat varastossa asennuksia, erittäin kevyitä ilman optimointeja, joten välimuistin hallintaohjelma ei tee paljon. Välimuistinhallinnan vaikutus kuitenkin vahvistuu, kun sivustolla on enemmän sisältöä ja kuvia.

4. Upeita etuja, jotka lisäävät NOPEUTTA!

Hostinger Premium Shared -tilillämme oli täydellinen luettelo eduista, jotka kaikki parantavat nopeutta tavalla tai toisella. Tässä on joitain suosikkeistamme!

 • 1-napsauta asennusohjelmaa
  Tämä ominaisuus teki suosikkisovelluksidemme asentamisen paljon helpommaksi. Menevät olivat päivät, jolloin meidän piti tehdä kaikki käsin. Tämän ominaisuuden avulla 1 napsautus on kaikki mitä tarvitset suosikkisovellusten asentamiseen.
 • PHP7-tuki
  Jos olet kehittäjä, tiedät mielelläsi, että Hostingerillä on PHP7-tuki! PHP7 on yksi yli 10 vuoden suurimmista PHP-julkaisuista ja se on PALJON NOPEAMpaa kuin edeltäjänsä PHP5. Drupalin ja WordPressin kanssa suoritetuissa vertailutesteissä PHP7 on helposti kaksi kertaa nopeampi kuin PHP5.6.

  PHP7-vertailutestit suoritetaan

  (Lähde: talks.php.net)

 • Git-tuki
  Git on erittäin tehokas työkalu, josta kaikki ovat kuulleet, mutta harvat ihmiset tietävät mitä se todella tekee. Joten, pitkä tarina, git on avoimen lähdekoodin versionhallintajärjestelmä, joka on luotu niin, että kehittäjät voivat työskennellä yhdessä projektinsa kanssa nopeasti ja tehokkaasti riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni.

  Git on niin suosittu, että sitä käyttävät monet suuret yritykset, kuten Google, Microsoft, Facebook ja jopa Netflix!

  Sillä ei ehkä ole väliä paljon, mutta jos aiot palkata kehittäjiä rakentamaan jotain pienyrityksellesi, he ovat erittäin iloisia siitä, että Web-isäntä tukee Git-palvelua. Se vain tekee ongelmanratkaisuprosessista niin sujuvan!

 • Optimoitu WordPressille
  Hostingerin jaetut isännöintisuunnitelmat toimitetaan viimeisimpien WordPress-versioiden kanssa, ja se on räätälöity optimoimaan tuottamaan alan nopeimpia latausnopeuksia. Pelkästään FYI, on syytä, että WordPress käyttää 30% Internetistä (ne ovat vain niin pirun hyviä!), Joten suosittelemme sitä erittäin pienelle yrityksellesi!
 • Leikkuuterä NGINX-välimuisti
  Toinen syy siihen, miksi sinun pitäisi käyttää WordPressiä Hostingerin kanssa, on heidän NGINX-välimuisti. Se parantaa WordPressin suorituskykyä merkittävästi turboaamalla staattisen sisällön latausnopeutta tietojen virtaviivaistamisen avulla.
 • HTTP / 2
  Tai toisin sanoen HTTP 2.0. Se on HTTP1: n henkinen seuraaja, ja on paljon nopeampi, turvallisempi ja helpompi käyttää.

  HTTP / 2 toimii toimittamalla tietoja binaarikoodin kautta. Tämä pienentää datan kokoa ja parantaa nopeutta, ja käyttäjät kokevat merkittävän parannuksen sivustosi kuormitustehokkuuteen!

5. Erinomainen mukautettu hallintapaneeli

Hostinger on yksi harvoista web-hosting-yrityksistä, joiden cajonit ovat riittävän suuria sekoittamaan cPanelin käyttöliittymän. Parempi vielä, he onnistuivat saamaan kaiken aikaan oikein.

Hostinger-kojelauta

Tunnettu merkkituote hPanel, Hostingerin mukautettu kojetaulu on puhdas, helppokäyttöinen ja erittäin intuitiivinen. Kaikki ominaisuudet on lajiteltu kategorioittain, ja niiden hyvin suunnitellut minimalistiset kuvakkeet antavat kojelaudalle melkein Mujin kaltaisen tunteen. Saat tunteen, että kaikella on paikka ja kaikki on paikoillaan. Se on niin intuitiivista, että mielestäni joku, jolla ei ole kokemusta, voi käyttää hPanelia melko tehokkaasti.

Kudos Hostingerin käyttöliittymään & UX-joukkue erinomaisesta mukautetusta kojetaulusta!

6. Responsiivinen tuki (he ovat myös hauskoja!)

Joskus yhteydenpito web-hosting-yrityksen tukitiimin kanssa voi saada halutaan tavoittaa fyysisesti puhelimen kautta ja kuristaa turha aasi toisella linjalla. Muina aikoina se voi olla miellyttävä, tuottava ja jopa suorastaan ​​mahtava. Olemme iloisia voidessani todeta, että kokemuksemme perusteella Hostingerin tukitiimissä he kuuluvat jälkimmäiseen luokkaan.

Emme saaneet tilaisuutta lähettää lippua (asennuksemme menivät hitaasti), joten otimme vain yhteyttä heidän live-keskusteluunsa nähdäksemme, kuinka he reagoivat joihinkin perusongelmiin, ja meille oli vaikuttunut!

Tukiryhmä ei vain vastannut meihin melkein välittömästi (jouduimme odottamaan muutaman sekunnin, mutta se on melko uskomatonta ottaen huomioon, että jouduimme odottamaan lähes 30 minuuttia jonkin muun web-isännöinnin kanssa), he olivat asiantuntevia, kärsivällisiä ja saavat tämän – he olivat hauskaa. Ne pitävät myös kädestänne ja rauhoittavat levottomia sielusi, koska ne auttavat sinua korjaamaan ongelmasi askel askeleelta.

Jos Hostinger sai yhden asian oikein, se on heidän tukiliittymänsä:

Hostinger-tukiliittymä

Saamme kommunikoida gifien ja hymiöiden kanssa (joista jotkut saattavat sanoa olevan temppu, mutta voimme nähdä, kuinka tämä voi vähentää turhautumista käsitellessään monimutkaisia ​​asioita), ja voimme lähettää liitteitä! Tämä on hienoa silloin, kun kuva on parempi kuin tuhat sanaa.

Emme ole ainoat, jotka jakavat saman innostumisen Hostingerin tuesta. Tässä on joitain todellisia esimerkkejä siitä, mitä muiden asiakkaiden oli sanottava kokemuksestaan ​​Hostingerin tukitiimissä:

verkkotunnuksen ratkaiseminen

onnellinen asiakastukikokemus

Tukitiimi käytännössä harjoittaa ”nollatason tukijärjestelmää” (epävirallinen nimi, älä lainaa meitä tässä), jonka avulla jokainen ryhmän jäsenistä koulutetaan vastaamaan kaikkiin kyselyihin siirtämättä ylemmän tason tukea. Tämä johtaa erittäin nopeaan ongelmanratkaisuun, koska heidän ei tarvitse tuhlata aikaa yhdistämällä sinut ylemmän tason tukeen ongelmien ratkaisemiseksi.

Hostinger-tukitiimi

Liettuan tukitiimi on kovasti töissä

Toinen hieno asia heidän tuessaan on, että he ovat hyvin paikallisia! Tukitiimi palvelee 20 maata 4 tukikeskuksesta heidän äidinkielellään, joten paikallisilla on helpompi kommunikoida ryhmän kanssa ja he aikovat ottaa mukaan enemmän paikallisia kieliä! Alla oleva GIF kuvastaa tarkasti vastaukseni, kun sain selville.

Tositarina.

Andy Dwyer Shock

7. Ilmainen verkkotunnus!

Jos ihmiset eivät tienneet vielä, aloittaaksesi verkkosivustosi, sinun on ostettava verkkotunnus verkkotunnuksen rekisteröijältä web-palvelun maksamisen lisäksi. Nämä pienet kulut, kuten nämä, voivat lisätä ja lumipalloa, ja se voi todella satuttaa pienyritysten omistajia etenkin, kun he ovat vasta aloittamassa.

Ilmaisen verkkotunnuksen saaminen web-hosting-palvelusta voi todella auttaa, ja Hostinger on todella hyödyllinen asialla tukemalla uusia yrittäjiä antamalla verkkotunnus ilmaiseksi!

Ainoa asia on, että verkkotunnuksilla haluat saada WHOIS-suojauksen, joka suojaa online-identiteettiasi. Jotkut verkkotunnusten rekisteröijät, kuten Namecheap, tarjoavat WHOIS-suojauksen ilmaiseksi, mutta näin ei ole kaikissa rekisteröijissä. Useimmiten sinun on maksettava siitä, ja valitettavasti näin on Hostingerin tapauksessa.

Mutta katso valoisalta puolelta – saat ILMAISEN verkkotunnuksen! 5 dollarin maksaminen WHOIS-suojelusta vuodessa on todella maapähkinöitä verrattuna siihen. Se on arvokas sijoitus!

8. Rajoittamaton ominaisuudet!

Kuten kaikki muu luettelossa ei ole jo riittävän vaikuttavaa, Hostingerin Premium-suunnitelma jatkaa vaikutusta koko luettelollaan rajattomista ominaisuuksista. Katsotaanpa joitain niistä.

 • Rajoittamaton verkkosivusto
  Vain yhdellä tilillä Hostinger antaa sinun rakentaa niin monta verkkosivustoa kuin haluat!
 • Rajoittamaton SSD-tallennustila
  Mitä hyötyä on mahdollisuudesta isännöidä rajattomasti verkkosivustoja, jos tallennustilaa on rajoitettu, eikö? Hostinger tunnistaa tämän ja tarjoaa meille rajoittamattoman SSD-tallennustilan, joten voimme todella käyttää rajoittamattomia verkkosivustojamme SSD-nopeuksien etuna!
 • Rajoittamaton kaistanleveys
  Sinun ei tarvitse huolehtia sivuston seisokkeista, jotka johtuvat Hostinger Premiumin epätavallisen suuresta liikenteestä. Sinulle annetaan rajoittamaton kaistanleveys, jotta voit palvelemaan niin monta käyttäjää kuin haluat!
 • Rajoittamaton sähköposti
  Mainitsin aikaisemmin, että pienen verkkoyrityksen pitämisen kustannukset voivat helposti johtaa lumipalloon. Sähköpostipalvelu on yksi niistä kustannuksista. Onneksi heidän Premium Plan -sovelluksen avulla saamme luoda rajoittamattomia sähköpostiosoitteita tarpeidemme mukaan, kaikkia isännöimämme rajoittamattomalla SSD-tallennustilalla!
 • cronjobs
  Menevät ovat päivät, jolloin sinun täytyy suunnitella CronJobs huolellisesti, koska olet rajoitettu tiettyyn määrään Cronjobsia. Hostingerin Premium-suunnitelma sallii rajoittamattoman Cronjobsin, joten voit mennä kaupunkiin skripteilläsi!

9. Suuri johdantohinta

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Hostingerin esittelyhinnat ovat todella se, mikä erottaa tämän web-hosting-yrityksen kilpailusta.

Hostingerillä on melkein kaikki samat ominaisuudet kuin premium-verkkoisäntällä, mutta vain murto-osalla hinnasta; Premium-paketti maksaa vain 2,15 dollaria / kk, ja heidän lähtötasonsa Yksi paketti on vain 0,80 dollaria / kuukausi, kun taas nykyinen suosikki web-isäntämme, SiteGround, veloittaa 3,95 dollaria heidän lähtötasolta. Teimme tosiasiallisesti vertailuja, mutta käsittelemme sitä myöhemmin tässä artikkelissa.

Arvon suhteen meidän on sanottava, että Hostinger on yksi parhaimmista paukkoistasi teollisuudellesi, etenkin niille, jotka ovat vasta alkamassa!

10. He omistavat Zyro-verkkosivuston rakentajan

Laajentamalla jo vaikuttavaa tuotevalikoimaa, Hostinger lisäsi äskettäin varastoihinsa verkkosivujen rakentajan. Zyro on suunnattu todellisille aloittelijoille käyttäjien keskuudessa ja vie yksinkertaisuuden aivan uudelle tasolle.

Zyro tarjoaa kokonaisvaltaisemman kokemuksen. He ovat yksinkertaistaneet edelleen verkkosivustojen perusrakentajaa ja lisänneet ulkoisia ominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjiä rakentamaan kokonaiset verkkosivustot nopeasti. Näitä ovat kyky luoda sisältöä automaattisesti, virtaviivaistaa suunnittelua ja paljon muuta.

 • AI Writer
 • AI Lämpökartta
 • Logo & Iskulause Maker
 • Valtava kuvakirjasto (ILMAINEN!)

Voit lukea yksityiskohtaisen katsauksen Zyrosta saadaksesi lisätietoja!

Asiat, joissa olimme pettyneitä Hostingeriin

Toistaiseksi me todella pidämme Hostingeristä verkkoisäntänä, mutta se ei vain ole realistista, jos sanomme, että heillä ei ole puutteita. Tässä on joitain asioita, joista emme olleet liian tyytyväisiä.

1. Ei päivittäistä varmuuskopiointia

Tämän ominaisuuden puute mursi sydämeni ja sai minut itkemään hiukan sisälläni. Olimme niin tottuneet päivittäisiin varmuuskopioihin muiden web-hosting-palveluiden kanssa, että sen puute sai meidät tuntemaan olonsa epävarmaksi.

Hyvä asia on, että tämän ominaisuuden voi ostaa hintaan 0,95 dollaria / kk. On hienoa, että sitä ei tule ilmaiseksi tilillä, mutta ajattele sitä tällä tavalla – Hostingerin esittelyhinnat ovat jo markkinoiden alhaisimmat. He ansaitsevat ansaita hiukan enemmän rahaa tietyistä ominaisuuksista.

2.Ei ole ilmaista SSL: tä

SSL-varmenne on todella tärkeä, koska se luo turvallisen yhteyden asiakkaasi ja sivustosi välille. Tämä luo luottamusta ja saa heidät tuntemaan olonsa turvallisemmaksi ostaessasi sinulta. Se on myös se, että ”S” sijoitetaan ”https” -merkkiin, mikä auttaa lisäämään luottamusta sivustoosi (kuinka todennäköisesti teet tapahtumia, kun et näe “https”?).

SSL-varmenne

Google näyttää myös tekstin “tämä sivusto ei ole turvallinen”, kun ladataan sivustoja, joissa ei ole SSL: tä Chrome-selaimeen, mikä vähentää ihmisten todennäköisyyttä ostaa esineitä sivustosi ulkopuolelta..

SSL on myös yksi helpoimmista tavoista parantaa sivustosi SEO-sijoitusta, mikä merkitsee ominaisuudelle tärkeyttä. On hienoa, että Hostingerillä ei ole sitä ilmaiseksi, mutta tässä on pieni vinkki: siirry Cloudflareen ja rekisteröidy tili saadaksesi ilmaisen SSL: n. Ongelma ratkaistu!

Hostingerin suunnitelmat & ominaisuudet

Hostingerillä on erilaisia ​​suunnitelmia, jotka sopivat kaikenlaisille käyttäjille bloggaajista, pienyrityksistä yrityskäyttäjiin.

Jaettu hosting

SinglePremiumBusiness
SSD Space10GBUnlimitedUnlimited
Sivuston1 rajoittamaton rajoittamaton määrä
Bandwidth100GBUnlimitedUnlimited
Ilmainen SSLNoNoYes
Päivittäiset varmuuskopiot Ei Ei Kyllä
Hinta / kuukausi0.80*$2.15*$3.45*

* Hostingerin CRAZY-esittelyhinta! Se vaatii kuitenkin 48 kuukauden tilauksia.

Pilvipalvelu

Hostinger’s Cloud Hosting -suunnitelmat ovat yhtä helppoja ja yksinkertaisia ​​käyttää kuin niiden jaetut isännöintivaihtoehdot, paitsi että niissä on tehokkaampia ominaisuuksia. Näyttää siltä, ​​että he ovat yhdistäneet VPS: n ja jaetun isäntäpalvelun parhaat ominaisuudet luodakseen erinomaiset pilvipalvelusuunnitelmat.

Voit nauttia ilmaisesta päivittäisestä varmuuskopiosta, ilmaisesta SSL: stä koko elämän ajan, sulautettuun Cloudflare-suojaukseen omistettuun IP: hen… pohjimmiltaan toimii. Heidän 24/7 omistetun täysin hallitun tuen avulla sinun ei käytännössä tarvitse murehtia taustaohjelmaa, koska Hostinger huolehtii kaikesta sinulle.

StartupProfessionalEnterprise
Omistettu IPYesYesYes
Levytila40GB80GB160GB
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
RAM3GB6GB12GB
CPU Cores246
Hinta / kuukausi7.45*$14.95*$27.45*

* Kaikkia Hostinger Cloud -suunnitelmia hallitaan täysin & mukana hPanel

Koska järjestelmänvalvojat hallinnoivat kuitenkin taustaohjelmaa, et voi käyttää palvelinta tai muuttaa käyttöjärjestelmääsi. Pieni hinta maksaa niin kätevästä ominaisuudesta.

Resurssisi ovat rajalliset, mutta omistautuneita (eli sinun ei tarvitse jakaa niitä muiden käyttäjien kanssa), ja heidän sisällyttämisensä CDN: ään nopeuttaa sivuston salamannopeutta. Jos tunnet tarpeen, voit päivittää heidän jaetusta isännöintisuunnitelmastaan ​​pilvimainostilille saumattomasti, ilman minkäänlaisia ​​seisokkeja sivustollesi..

Olemme itse asiassa vaikuttuneita Hostingerin Cloud Hosting-palvelusta, ja suosittelemme sitä, jos olet pilvipalvelutilin markkinoilla!

Tällä kirjoitushetkellä Hostingerillä on valtava alennus heidän Cloud Hosting -vaihtoehdoistaan, jotka alkavat 7,45 dollarista kuukaudessa 27,45 dollariin kuukaudessa (maksavat yli 79% enemmän myyntiaikoina), joten jos ajattelet saada pilvi Hosting-tili on nyt yhtä hyvä aika kuin koskaan!

VPS-hosting

Ne, jotka etsit VPS-hosting-palvelua, voivat nauttia Hostingerin erinomaisista VPS-vaihtoehdoista. Todettu jopa 30% nopeammaksi kuin useimmat tavanomaiset jaetut isännöintivaihtoehdot ilman mitään seisokkeja, voimme nähdä, miksi Hostingerin VPS-hosting on houkutteleva yrityskäyttäjille.

Hostingerin VPS-suunnitelmat ovat oikeastaan ​​melko samanlaisia ​​kuin heidän Cloud Hosting-tilinsä, ja pääasiallinen ero on taustajärjestelmän hallinta. Cloud Cloud -käyttäjät saavat nauttia täysin hallitusta palvelusta, mutta VPS-asiakkaat pääsevät pääkäyttäjään, mikä tarkoittaa enemmän muokattavuutta. Kompromissi on se, että käyttäjän on suoritettava kaikki päivitykset ja palvelimen ylläpito.

Heidän lähtötason vaihtoehto VPS-hosting-palveluille maksaa vain 3,95 dollaria / kk, ja sopii mainiosti niille, jotka juuri kastelevat jalat. Kun sinusta tuntuu, että olet ylittänyt heidän lähtötason suunnitelman palvelut, voit vapaasti päivittää suunnitelmaan, joka vastaa paremmin tarpeitasi.

Kuinka Hostinger kestää kilpailua vastaan?

Emme voi kutsua tätä kattavaksi katsaukseksi asettamatta näyttelyn tähtiä muutamille suosituimmista verkkoisäntästämme vastaan. Voimmeko? Joten olemme käyttäneet aikaa verrata Hostingeriä muutamaan muuhun verkkoisäntään nähdäksemme, mikä voisi olla parempi valinta sinulle.

Hostinger Premium VS SiteGround GrowBig

Testasimme näitä kahta testisivustoa nopeuden suhteen omalla palvelimellamme nopeuden tarkistimella nähdäksemme, kuinka ne toimisivat toisiaan vastaan, ja tulokset ovat itse asiassa varsin mielenkiintoisia.

Tarkista se:

HostingerSiteGround
Palvelimen sijaintiSingaporeSingapore
US (W) 194 ms211 ms
US (E) 229 ms215 ms
London246 ms180 ms
Singapore5 ms3 ms
São Paulo349 ms351 ms
Bangalore99 ms66 ms
Sydney191 ms95 ms
Japani70 ms70 ms
Kanada212 ms240 ms
Saksa163 ms168 ms
Maailmanlaajuinen keskiarvo175,8 ms159,9 ms
Test SiteSee Test SiteSee Test Site
Täydelliset tulokset

Ennen kuin hajotamme tulokset, meidän on sanottava, että molemmat verkkoisäntätyöt suoriutuivat erittäin hyvin. Molemmat pisteet maailmanlaajuisesti keskimäärin alle 200 ms, mikä luokitellaan heitä nopeimpien A + -isäntämahdollisuuksiksi!

Nopeuden suhteen, mielestäni voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että molemmat verkkoisäntäkoneet ovat pelin huipulla, ja Hostinger antaa meille maailmanlaajuisen keskiarvon 176 ms vs. SiteGroundin 160 ms. He esiintyivät poikkeuksellisen hyvin Aasian maissa, molemmat pisteet alle 100 ms Japanissa, Bangaloressa ja Singaporessa.

Ne eivät toimineet aivan yhtä hyvin Lontoossa, Yhdysvaltojen idässä, Yhdysvaltojen länsipuolella ja Sao Paulossa datakeskuksen sijainnin vuoksi (joka on Singaporessa), mutta nopeudet ovat silti erittäin kunnioitettavat.

Henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että nämä kaksi web-hosting-yritystä ovat uskomattoman reagoivia ja nopeita, mutta emme voi todella pitää niitä tasa-arvoisina, koska nopeus ei ole ainoa asia, joka tekee molemmista yrityksistä niin suuria verkkoisäntäjä.

SiteGround on ensiluokkainen, kattava web-isäntä, jolla on erinomaiset ominaisuudet, täydellinen pienten ja suurten yritysten verkkosivustoille. Asia on, että huippuosaamista ei tule ilmaiseksi, ja tilaajien on maksettava melko vähän SiteGroundin uusimista.

Hostinger on toisaalta helppokäyttöinen perusverkkohotelli, paras aloittelijoille, pienyrityksille ja yrittäjille. Hyvä asia Hostingerissä on se, että sen avulla käyttäjät voivat päivittää saadakseen lisäominaisuuksia, joten heidän erittäin alhainen esittelyhintansa.

Ne ovat molemmat fantastisia web-hosting-yrityksiä, erittäin nopeita ja hulluja hyviä etuja, jotka on suunnattu erilaisille väestöryhmille.

Hostinger vs HostGator (pilvipalvelu)

Hostgatorilla on mukautettu kojetaulu, joka tunnetaan esteettisesti miellyttävästä ja helppokäyttöisestä. Mukautetun kojetaulun ongelmana on, että siihen on rajoituksia, jotka saivat meidät mieluummin hPanelin kanssa Hostingerin sijasta.

Hostingerin mukautettu hPanel-kojelauta on erittäin miellyttävä silmille ja se on verrattuna HostGatoriin. Kaikki on luokiteltu hienosti, ja mikä tärkeintä, emme tunteneet, että menettäisimme minkään toiminnon.

Mukautettu kojetaulu syrjään, Hostinger- ja Hostgator’s Cloud -asetukset ovat oikeastaan ​​melko samankaltaiset nopeuden ja ominaisuuksien suhteen. Hostinger Cloud on hiukan kalliimpi (Hostinger pilvi alkaa 7,45 dollarista, kun Hostgator Cloud alkaa 4,95 dollarista), mutta jos vertaat Hostingeristä ja Hostgatorista saamiasi tietoja, huomaat, että hyödyt heijastavat hintaa, dollaria dollarilta..

Hostgator-pilvisuunnitelma

HostGator Cloud -suunnitelmat & hinnoittelu

Hostinger pilvisuunnitelma

Hostinger Cloud -suunnitelmat & hinnoittelu

Suurin ero olisi omistettu IP. Vaikka HostGator tarjoaa vain ilmaisen omistautuneen IP: n korkeimman tason suunnitelmillaan, saat ilmaisen omistautuneen IP: n kaikilla Hostinger Cloudin suunnitelmilla.

Kuten aiemmassa SiteGround-vertailussa, meidän on sanottava, että vaikka Hostinger Cloud ja HostGator Cloud ovat hyvin samankaltaisia, ne kohdistuvat erilaisiin demografisiin tietoihin.

Jos kuitenkin kysyt meiltä mieltymyksistä, meidän on sanottava, että pidämme suuresti Hostinger Cloudia. Sen lisäksi, että se oli helppo käyttää täysin hallittua palvelua, meillä oli paljon parempi kokemus heidän hPanel-kojelaudasta. Lisäksi meillä ei ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa Hostingerin tukitiimistä, kun taas Hostgatorin tukitiimi voi joskus olla kyseenalainen.

Tuomio: Onko Hostinger sinulle oikea verkkoisäntä?

Kun olemme sekoittaneet testaussivustoihimme, pelanneet ominaisuuksilla ja saaneet kokonaisvaltaisen tunteen Hostingerin verkkopalvelupalveluista, meidän on sanottava, että Hostinger on todellakin erittäin vakaa isäntä!

Heidän käyttöliittymänsä on helppokäyttöinen, heillä on kätevät yhden napsautuksen asetukset WordPressille (ja muille suosituille sovelluksille), ja palvelimen vastausajat voivat pitää itsensä vastaan ​​joihinkin ylimmän tason A + -luokan web-isäntämme vastaan.

Löysimme heidän palvelunsa uskomattoman aloittelijaystävälliseksi erinomaisen tukitiimin ansiosta! Koulutettu ”nollatason tukijärjestelmällä” he opastavat mielellään vaihe vaiheelta ongelmien ratkaisemisessa..

Verrattuna suosikki web-hosting-yritykseemme, SiteGroundiin, havaitsimme, että Hostingerin nopeus on samalla tasolla SiteGroundin kanssa, mikä johtaa hiukan. On tärkeää huomata, että nämä kaksi yritystä palvelevat hyvin erilaisia ​​markkinoita.

Jos olet vasta aloittamassa tai ajatellut kastella jalojasi Blogging-liiketoiminnassa, sinun ei tarvitse murehtia asioita, kun lähdet Hostingerin kanssa. Heidän erinomaiset palvelut yhdessä mielenkiintoisesti alhaisen hintapisteensä kanssa tekevät heistä isäntä, jolla on paras vastine rahalle. Jos huomaat, että et ole riittävästi tiellä, sinulla on aina mahdollisuus päivittää premium-ominaisuuksiin!

Avainominaisuudet

 • ✓ Rajoittamaton tallennustila
 • ✓ Rajoittamaton kaistanleveys
 • ✓ hPanel
 • ✓ Ilmainen verkkotunnus
 • ✓ Suuri tuki
 • ✓ Git, PHP7, yhden napsautuksen asennusohjelma

Suositellaan

 • • Aloittelijat
 • • Joomla, Drupal, WordPress
 • • Pienet ja keskisuuret yritykset
 • • Ammatillinen / henkilökohtainen blogi
 • • Affiliate markkinoijat

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me