Recenzie Hostinger – 10 argumente pro și 2 contra Hostinger (3x site-uri de testare!)

Hostinger


Hostinger

https://www.hostinger.com/

tl; dr

Hostinger este o gazdă excelentă pentru începători! Echipa lor excelentă de asistență vă va ghida dacă aveți probleme cu site-ul dvs., au caracteristici excelente, iar prețurile lor introductive sunt cele mai mici de pe piață. Mare valoare pentru bani!

Recenzie Hostinger – Cei 10 profesioniști & 2 contra (Viteza serverului & Testat la timp, 3 site-uri!)

Tocmai am terminat testarea vitezei și ne încurcăm cu site-urile noastre de testare Hostinger și fratele, nu putem aștepta să vă împărtășim constatările cu dvs. * alertă spoiler – pofta noastră de viteză este satisfăcută *!

Dar, mai întâi, să ne prezentăm puțin despre modul în care Hostinger a apărut ca gazdă web.

Cu mult timp în urmă, în îndepărtatul oraș Kaunas, Lituania, s-a format o mică companie cu numele de „Hosting Media”, cu vise de a face valuri în industria de gazduire web. După 6 ani și 1 milion de utilizatori, acel vis a fost realizat și compania și-a schimbat oficial numele în Hostinger.

De atunci, Hostinger nu a încetat să crească. Au înființat magazin în 39 de țări, au înființat 6 centre de date pe tot globul (încă unul construit în țara lor natală din Lituania), au acumulat peste 29 de milioane de utilizatori din 2017 și nu arată semne de încetinire. jos.

Ei urmăresc să-i ajute pe utilizatori să învețe, să creeze și să crească, și s-ar putea să fi făcut asta doar cu nivelul lor de servicii și cu prețuri accesibile nebune..

De ce viteza este importantă pentru noi

Dacă urmați blogurile și recenziile noastre, ați ști că ne place gazduirea noastră web, așa cum ne plac mașinile noastre: rapid & bătător la ochi! Ei bine, poate nu este fulgerător, dar sigur că le place repede!

Acordăm atâta importanță vitezei de găzduire web, deoarece lipsa de viteză este, fără îndoială, cauza decesului numărul 1 pentru multe întreprinderi mici. Spre deosebire de gigantii corporativi, fiecare vânzare unică contează pentru întreprinzătorii mici și pur și simplu nu ne putem permite să pierdem clienți din cauza problemelor evitabile, cum ar fi găzduirea web lentă.

Viteza de gazduire web

(Sursa: ThinkWithGoogle)

În aceste zile, clienții dvs. se așteaptă ca site-ul dvs. să se încarce în mai puțin de o secundă! Orice deasupra care mărește rata de respingere cu un uimitor 32% și totul începe să se destrame dacă există un timp de așteptare mai mare de 5 secunde.

Pentru a ne păstra publicul fericit, am dezvoltat obiceiul de a le trata ca pe niște copii nerăbdători de 2 ani; găsim modalități de a le oferi tot ce își doresc, de îndată ce doresc sau vor începe să se tânguiască. În cazul nostru, livrăm date publicului nostru într-o secundă, deoarece nu dorim ca acestea să renunțe la site-ul și coșurile noastre, motiv pentru care suntem atrași de găzduire web care răspunde excepțional de rapid.

În acest articol, trecem în revistă cele 3 planuri noastre de gazduire partajată Premium Hostinger (unul în Singapore, altul în SUA și încă unul în Europa) doar pentru a putea vedea cât de rapid răspund și dacă ar fi potrivite pentru tine, draga noastră cititori.

Notă

Pentru a ne asigura că am acumulat suficiente date pentru a scrie această recenzie, am creat 3 site-uri de testare. Centrele de date pentru site-urile noastre de testare sunt situate pe 3 continente (Asheville NC, Amsterdam și Singapore), astfel încât veți putea să evaluați performanța lor în locațiile cele mai apropiate de clienții dvs..

Așadar, destul de mult din rambursarea noastră, haideți să aflăm de ce citiți acest articol în primul rând:

10 motive pentru care Hostinger este gazda potrivită pentru tine!

1. Hostinger este într-adevăr rapid

Am plasat site-ul nostru de test Hostinger din SUA printr-un test de stres a vitezei folosind verificatorul nostru de viteză al serverului (încă cel mai bun și singurul verificator de viteză al serverului din lume #shamelessplug), comparativ cu recomandarea Google de 200 ms, și iată rezultatele.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Viteza medie a bazelor de date din SUA: 143,1 ms
(Vezi rezultatul complet – Vizitați site-ul de testare)

Doamnelor și domnilor, rezultatele testelor de viteză ale site-ului nostru de teste Hostinger din SUA au revenit cu o medie la nivel mondial de o rapiditate aprinsă de 143 ms, ceea ce le clasează ca unul dintre gazdele noastre de top A +!

În continuare, am testat site-ul nostru Hostinger Singapore pentru a vedea cum răspunde la ping-uri din întreaga lume

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Viteza medie din centrul de date din Singapore: 175,8 ms
(Vezi rezultatul complet – Vizitați site-ul de testare)

Dacă intenționați să vă adresați publicului din Asia (și Australia / Noua Zeelandă), veți fi fericit să știți că Hostinger a returnat un răspuns stupid de 5 ms de la Singapore, cu o viteză medie de 176 ms în întreaga lume. Hostinger Singapore primește un clasament A + de la noi.

Nu în ultimul rând, trebuie să evaluăm site-ul nostru Hostinger UE.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Olanda Viteza medie a datelor: 165 ms
(Vezi rezultatul complet – Vizitați site-ul de testare)

Pentru cei care vizează piețele europene, Hostinger ar fi unul dintre cele mai rapide gazde web pentru tine. La 54 de metri de Londra, acestea sunt viteze foarte impresionante! Hostinger Europe este la fel de rapid ca omologii lor din Singapore și americani, și au returnat viteze medii decente la nivel mondial de 165 ms, ceea ce înseamnă că sunt clasate ca un A solid+!

Dacă studiați rezultatele testelor noastre, puteți fi un pic îngrijorat de faptul că locațiile aflate departe de centrele de date desemnate nu sunt prea grozave. Acest lucru este destul de normal, deoarece datele trebuie să călătorească mai departe pentru a ajunge la destinația vizată.

Totuși, acest lucru ar trebui să fie o problemă, deoarece Hostinger are un număr mare de 6 centre de date pe glob, și anume în SUA, UE, Brazilia, Olanda, Singapore & Indonezia (există încă 1 construite în țara lor natală, Lituania). Nu trebuie decât să alegeți centrul de date cel mai aproape de utilizatorii dvs. și vor avea parte de viteza de încărcare a site-ului dvs. în toată gloria.!

2. 99,9% garanție uptime!

Puțini oameni de acolo își iau în serios garanția de funcționare, dar pentru noi ne poate face sau ne dezvălui opiniile cu privire la o gazdă web. Site-urile pentru întreprinderile mici trebuie să crească cât mai mult posibil, deoarece orice fel de întrerupere înseamnă pierderea potențială a vânzărilor.

Perioada de oprire extinsă poate duce la pierderea gradului pe site-urile noastre pe Google, ceea ce este o veste proastă pentru companie.

În timp ce unele companii de găzduire web oferă o garanție de funcționare, unele dintre ele pot fi destul de schițate, alunecând în termeni precum „eliberarea de plată este la latitudinea noastră”, ceea ce înseamnă că pot alege să nu ramburseze ceea ce au garantat..

Am combătut prin TOS-ul lui Hostinger și nu am găsit urme de astfel de prostii.

garanție uptime pentru serviciul de gazdă

Dacă timpul de inactivitate al site-ului dvs. scade sub 99,9% din cauza erorilor de la Hostinger, contactați-le pentru a obține înapoi 5% din taxa dvs. lunară..

Până acum, am fost mulțumiți de timpul de funcționare al lui Hostinger!

Optime din martie 2019

100%

Timpul de lucru Hostinger Asheville NC

Optime din martie 2019

99,98%

Hostinger Olanda Timpul liber

Optime din martie 2019

99,99%

Hostinger Singapore Uptime

Notă

Contoarele de mai sus se actualizează constant. Timpul de funcționare este monitorizat cu UptimeRobot la fiecare 5 minute.

3. Încărcare mai rapidă cu managerul de cache

Suntem atât de fericiți că Hostinger a oferit atât de multe modalități de îmbunătățire a vitezei de încărcare. Unul dintre ei este propriul manager Cache. Activarea acestuia permite timpuri de încărcare mai rapide și viteze îmbunătățite!

Iată ce trebuie să faceți pentru a o activa.

Introduceți hPanel și apăsați „Gestionați” pe site-ul pe care doriți să îl activați. Derulați în jos la „Advanced”. Veți vedea „Cache Manager” listat ca una dintre opțiuni. Faceți clic pe „Manager Cache”

Manager Cache Hostinger

După ce ești înăuntru, tot ce trebuie să faci este să dai clic pe „Schimbare” și ar trebui să vezi butonul „Cache automată” devine verde, indicând că este pornit. Faceți clic pe „Purge All” și sunteți bine să mergeți!

Setări Manager Cache Hostinger

Am efectuat câteva teste pe site-ul nostru de teste Hostinger folosind webpagetest.org, pentru a vedea cum funcționează cu Cache Manager, aici sunt rezultatele:

Viteza de încărcare a site-ului de test Hostinger

Cache Manager activat. Sarcinile site-ului în 0,673s
(Vezi rezultatul testului complet)

Site-urile noastre de testare sunt instalări de stocuri, super-ușoare fără optimizări, așa că nu există prea multe lucruri pe care Cache Manager le poate face. Cu toate acestea, efectul Managerului de cache va fi amplificat odată ce site-ul va avea mai mult conținut și imagini.

4. Beneficii extraordinare care cresc viteza!

Contul nostru partajat Hostinger Premium a venit cu o listă completă de beneficii, toate îmbunătățind viteza într-un fel sau altul. Iată câteva dintre preferatele noastre!

 • 1-Faceți clic pe Installer
  Această caracteristică a făcut instalarea aplicațiilor noastre preferate atât de mult mai convenabile. Au dispărut zilele în care a trebuit să facem manual totul. Cu această caracteristică, 1 clic este tot ce ai nevoie pentru a instala aplicațiile preferate.
 • Suport PHP7
  Dacă sunteți dezvoltator, veți fi încântat să știți că Hostinger are suport PHP7! PHP7 este una dintre cele mai mari versiuni de PHP din cei peste 10 ani și este MULȚI RAPID decât predecesorul său, PHP5. În testele de referință rulate cu Drupal și WordPress, PHP7 este ușor de două ori mai rapid decât PHP5.6.

  Testele de referință PHP7 se execută

  (Sursa: discuții.php.net)

 • Asistență Git
  Git este un instrument foarte puternic despre care toată lumea a auzit, dar nu mulți oameni știu ce face de fapt. Așadar, pe scurt, git este un sistem de control al versiunilor open source, creat astfel încât dezvoltatorii să poată colabora la proiectele lor într-o manieră rapidă și eficientă, indiferent de cât de mare sau de mică.

  Git este atât de popular încât este folosit de multe companii mari, precum Google, Microsoft, Facebook și chiar Netflix!

  Este posibil să nu conteze prea mult pentru dvs., dar dacă veți angaja dezvoltatori pentru a construi ceva pentru compania dvs. mică, vor fi foarte bucuroși că gazda dvs. web susține Git. Pur și simplu simplifică procesul de rezolvare a problemelor!

 • Optimizat pentru WordPress
  Planurile de găzduire partajate de Hostinger vin cu cele mai recente versiuni de WordPress și sunt optimizate personalizat pentru a oferi unele dintre cele mai rapide viteze de încărcare din industrie. Doar FYI, există un motiv pentru care WordPress alimentează 30% din internet (sunt chiar al naibii de bine!), Așa că îl recomandăm pentru compania dvs. mică!
 • Tăierea muchiei NGINX Caching
  Un alt motiv pentru care ar trebui să utilizați WordPress cu Hostinger este memorarea în cache a lor NGINX. Îmbunătățește în mod semnificativ performanța WordPress prin turbocompletarea vitezei de încărcare a conținutului static prin simplificarea datelor.
 • HTTP / 2
  Sau cu alte cuvinte, HTTP 2.0. Este succesorul spiritual al HTTP1 și este mult mai rapid, sigur și mai ușor de utilizat.

  HTTP / 2 funcționează prin furnizarea de date prin cod binar. Acest lucru reduce dimensiunea datelor și îmbunătățește viteza, iar utilizatorii dvs. vor simți o îmbunătățire semnificativă a performanței de încărcare a site-ului!

5. Tablou personalizat excelent

Hostinger este una dintre foarte puține companii de găzduire web cu cajone suficient de mari încât să încurce UI-ul cPanel. Mai bine, au reușit să facă totul bine.

Tabloul de bord Hostinger

HPanel de marcă, tabloul de bord personalizat al lui Hostinger este curat, o briză de folosit și foarte intuitivă. Toate caracteristicile sunt sortate pe categorii, iar pictogramele lor minimaliste bine concepute oferă o plăcere aproape Muji tabloul de bord. Aveți senzația că există un loc pentru orice și totul este la locul lui. Este atât de intuitiv încât cred că cineva fără experiență va putea folosi hPanel destul de eficient.

Kudos în UI-ul lui Hostinger & Echipa UX pentru tabloul de bord personalizat excelent!

6. Suport receptiv (sunt distractivi și ei!)

Uneori, comunicarea cu echipa de suport a unei companii de găzduire web poate face ca cineva să dorească să ajungă fizic prin telefon și să sugrume măgarul inutil de pe cealaltă linie. Alteori, poate fi plăcut, productiv și chiar chiar minunat. Ne bucurăm să spunem că, din experiența noastră cu echipa de suport a lui Hostinger, fac parte din ultima categorie.

Nu am avut nicio șansă să trimitem un bilet (instalările noastre s-au stins fără nicio prindere), așa că am contactat chat-ul live pentru a vedea cum au răspuns la unele probleme de bază și am fost impresionați!

Nu numai că echipa de asistență ne-a răspuns aproape imediat (a trebuit să așteptăm câteva secunde, dar este destul de uimitor, având în vedere că a trebuit să așteptăm aproape 30 de minute cu o altă găzduire web), dar aveau cunoștință, răbdare și să obținem asta – erau DIVERSE. De asemenea, îți vor ține mâna și îți vor liniști sufletul cu probleme, în timp ce te vor ajuta să îți rezolvi problemele pas cu pas.

Dacă Hostinger are un lucru corect, este interfața lor de asistență:

Interfață de suport Hostinger

Ajungem să comunicăm cu gif-uri și emojis (despre care unii ar putea spune că este un gimmick, dar putem vedea cum acest lucru poate reduce frustrarea atunci când avem de-a face cu probleme complicate) și putem trimite atașamente! Acest lucru este excelent pentru momentele în care o imagine este mai bună decât o mie de cuvinte.

Nu suntem singurii care împărtășesc același nivel de entuziasm cu privire la sprijinul oferit de Hostinger. Iată câteva exemple reale despre ce au spus alți clienți despre experiența lor cu echipa de suport a lui Hostinger:

rezolvarea numelor de domeniu

experiență fericită de asistență pentru clienți

Echipa de asistență practică de fapt un „sistem de asistență zero” (denumire neoficială, nu ne menționează acest lucru), prin care fiecare dintre membrii echipei lor sunt instruiți să răspundă la fiecare întrebare fără a transmite asistența de nivel superior. Acest lucru duce la rezolvarea problemelor extrem de rapide, deoarece nu trebuie să pierdeți timpul conectându-vă la suportul de nivel superior pentru a vă rezolva problemele.

Echipa de suport Hostinger

Echipa de sprijin lituaniană la muncă

Un alt lucru minunat în legătură cu sprijinul lor este că sunt foarte localizați! Echipa de asistență servește 20 de țări din cele patru centre de asistență în limba lor maternă, astfel încât localnicii să aibă o perioadă mai ușoară de comunicare cu echipa și intenționează să includă mai multe limbi localizate! GIF de mai jos reflectă cu exactitate răspunsul meu când am aflat prima dată.

Poveste adevarata.

Andy Dwyer Shock

7. Domeniu gratuit!

Dacă oamenii nu știați deja, pentru a porni site-ul dvs. web, trebuie să cumpărați un nume de domeniu de la un registrator de domeniu, pe lângă plata pentru gazduire web. Micile cheltuieli ca acestea se pot adăuga și bulgări de zăpadă și pot afecta cu adevărat proprietarii de întreprinderi mici, mai ales atunci când abia încep.

Obținerea unui nume de domeniu gratuit de la găzduirea dvs. web vă poate ajuta cu adevărat, iar Hostinger face cu adevărat diferența prin sprijinirea noilor antreprenori, oferind un domeniu gratuit!

Singurul lucru este că, cu domenii, veți dori, de asemenea, să obțineți o protecție WHOIS care vă protejează identitatea online. Unii registratori de domenii precum Namecheap oferă protecție WHOIS gratuit, dar nu este cazul tuturor registratorilor. Cel mai adesea, va trebui să plătiți pentru asta și, din păcate, acesta este cazul Hostinger.

Dar uită-te pe partea strălucitoare – vei primi un DOMENIU GRATUIT! Plătirea a 5 dolari pe an pentru protecția WHOIS este într-adevăr alune. Este o investiție demnă!

8. Caracteristici nelimitate!

Ca și cum toate celelalte din această listă nu sunt deja impresionante, Planul Premium al lui Hostinger continuă să impresioneze cu întreaga lor listă de funcții nelimitate. Să aruncăm o privire asupra unora dintre ele.

 • Site-uri nelimitate
  Cu doar un cont, Hostinger vă permite să construiți cât mai multe site-uri web pe care le puteți dori!
 • Stocare SSD nelimitată
  La ce folosește posibilitatea de a găzdui site-uri web nelimitate dacă stocarea este limitată, nu? Hostinger recunoaște acest lucru și ne oferă spațiu de stocare SSD nelimitat, așa că putem folosi de fapt site-urile noastre web nelimitate cu avantajul vitezei SSD!
 • Lățime de bandă nelimitată
  Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la timpul de dezactivare al site-ului, din cauza traficului neobișnuit de mare cu Hostinger Premium. Vi se oferă o lățime de bandă nelimitată, astfel încât să puteți satisface cât mai mulți utilizatori doriți!
 • E-mail nelimitat
  Am menționat anterior că costurile aferente administrării unei mici afaceri online pot fi ușor bile de zăpadă. Serviciul de e-mail este unul dintre aceste costuri. Din fericire, cu Planul lor Premium, ajungem să creăm adrese de e-mail nelimitate pentru a se potrivi nevoilor noastre, toate găzduite cu stocarea noastră SSD nelimitată.!
 • Cronjobs
  Au trecut zilele în care trebuie să vă planificați CronJobs cu atenție, deoarece sunteți limitat la o anumită cantitate de Cronjobs. Planul Premium Hostinger permite Cronjobs nelimitați, astfel încât să puteți merge în oraș cu scripturile dvs.!

9. Mare preț de introducere

Nu în ultimul rând, prețurile introductive de Hostinger sunt cele care diferențiază această companie de găzduire web față de concurență.

Hostinger are aproape toate aceleași caracteristici ca o gazdă web premium, dar la o fracțiune din preț; Planul nostru Premium costă doar 2,15 USD / lună, iar nivelul lor de intrare Planul unic este de doar 0,80 USD / lună, în timp ce actualul nostru gazdă web favorit, SiteGround, percepe 3,95 USD pentru contul lor de nivel de intrare. De fapt, am făcut unele comparații, dar vom intra mai târziu în acest articol.

În ceea ce privește valoarea, trebuie să spunem că Hostinger oferă unul dintre cei mai buni fracțiuni pentru industria ta, în special pentru cei care abia încep!

10. Dețin producătorul de site-uri Zyro

Extinzând o gamă deja impresionantă de produse, Hostinger a adăugat recent la inventarul lor un constructor de site-uri web. Zyro se adresează adevăraților începători în rândul utilizatorilor și duce simplitatea la un nivel cu totul nou.

Ceea ce oferă Zyro este o experiență mai holistică. Au simplificat suplimentar constructorul de bază de site-uri și au adăugat funcții externe care vor ajuta utilizatorii să creeze site-uri web complete. Acestea includ capacitatea de a genera automat conținut, a eficientiza designul și multe altele.

 • AI Writer
 • AI Heatmap
 • Siglă & Slogan Maker
 • Biblioteca uriașă de imagini (GRATUIT!)

Puteți citi recenzia noastră detaliată despre Zyro pentru mai multe informații!

Lucruri de care am fost dezamăgiți de Hostinger

Până acum, ne place foarte mult Hostinger ca gazdă web, dar nu este realist dacă spunem că nu au defecte. Iată câteva dintre lucrurile de care nu eram prea mulțumiți.

1. Fără backup zilnic

Lipsa acestei funcții mi-a rupt inima și m-a făcut să plâng puțin în interior. Eram atât de obișnuiți cu backup-uri zilnice cu alte hostinguri web, încât lipsa acestuia ne-a făcut să ne simțim puțin nesiguri.

Un lucru bun este că această caracteristică poate fi cumpărată la 0,95 USD / lună. Aduce în calcul faptul că nu a venit gratuit cu contul, dar gândiți-vă astfel: prețurile introductive de Hostinger sunt deja cele mai mici pe piață. Merită să câștige ceva mai mulți bani din anumite caracteristici.

2. Fără SSL gratuit

Un certificat SSL este foarte important deoarece stabilește o conexiune sigură între client și site-ul dvs. Acest lucru creează încredere, determinându-i să se simtă mai siguri atunci când fac cumpărături de la dvs. De asemenea, este ceea ce pune „S” în „https”, care ajută să insufli încredere în site-ul tău (cât de probabil ai să efectuezi tranzacții când nu vezi „https”?).

Certificat SSL

De asemenea, Google va afișa textul „acest site nu este securizat” atunci când încărcați site-uri fără SSL în browserul Chrome, ceea ce face mai puțin probabil ca oamenii să cumpere lucruri de pe site-ul dvs..

SSL este, de asemenea, una dintre cele mai ușoare metode de a stimula clasamentul SEO al site-ului dvs., de unde și importanța pe care o acordăm funcției. Suge că Hostinger nu îl are gratuit, dar iată un mic sfat – accesați Cloudflare și înregistrați-vă pentru un cont pentru a obține SSL gratuit. Problema rezolvata!

Planurile Hostinger & Caracteristici

Hostinger are o varietate de planuri potrivite pentru tot felul de utilizatori, de la bloggerii, întreprinderile mici și până la utilizatorii de întreprinderi.

Gazduire comună

SinglePremiumBusiness
SSD Space10GBUnlimitedUnlimited
Nr. Site1UnlimitedUnlimited
Bandwidth100GBUnlimitedUnlimited
SSLNoNoYes gratuit
Backups zilniceNoNoYes
Preț / lună0.80*$2.15*$3.45*

* Prețul introductiv CRAZY de la Hostinger! Totuși, necesită abonamente de 48 de luni.

Gazduire în cloud

Planurile de gazduire cloud de la Hostinger sunt la fel de ușor și simplu de utilizat ca opțiunile de găzduire partajate, cu excepția faptului că sunt dotate cu funcții mai puternice. Se pare că au combinat cele mai bune caracteristici ale VPS și Găzduire partajată pentru a crea planurile lor excelente de găzduire în cloud.

Vei beneficia de backup zilnic gratuit, SSL gratuit pe viață, IP dedicat protecției Cloudflare încorporat … practic, funcționează. Cu ajutorul lor dedicat complet gestionat 24/7, practic nu va trebui să vă faceți griji cu privire la backend, deoarece Hostinger va avea grijă de toate acestea pentru dvs..

StartupProfessionalEnterprise
IPYes Daes Da
Disk Space40GB80GB160GB
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
RAM3GB6GB12GB
Cores de procesor246
Preț / băutură7.45*$14.95*$27.45*

* Toate planurile Hostinger Cloud sunt gestionate complet & vine cu hPanel

Cu toate acestea, din moment ce administratorii vor fi cei care gestionează backend-ul, nu veți avea acces la serverul dvs. și nu vă puteți schimba sistemul de operare. Preț mic de plătit pentru o caracteristică atât de convenabilă.

Resursele dvs. sunt limitate, dar dedicate (ceea ce înseamnă că nu va trebui să le împărtășiți cu alți utilizatori), iar includerea lor de CDN permite viteze de încărcare rapidă a fulgerului. Dacă simțiți nevoia, puteți trece de la planul lor de găzduire partajat la un cont de găzduire în cloud fără probleme, fără a avea timp de oprire pe site-ul dvs., indiferent de.

Suntem de fapt foarte impresionați de Cloud Hosting de Hostinger și îl recomandăm cu mare încredere dacă sunteți pe piață pentru un cont de hosting de cloud!

În acest moment al scrierii, Hostinger are o reducere masivă pentru opțiunile lor de Cloud Hosting începând de la 7,45 USD / lună până la 27,45 USD / lună (așteptați-vă să plătiți mai mult de 79% în perioadele care nu sunt de vânzare), deci dacă vă gândiți să obțineți un Cloud Cont de găzduire, acum este la fel de bun ca oricând!

Gazduire VPS

Cei dintre voi care caută găzduire VPS vor beneficia de opțiunile VPS restante de la Hostinger. Este de până la 30% mai rapid decât majoritatea opțiunilor standard de găzduire partajată, fără niciun fel de oprire, putem vedea de ce găzduirea VPS a Hostinger este atractivă pentru utilizatorii de întreprindere.

Planurile VPS de la Hostinger sunt de fapt similare cu Conturile lor de gazduire în cloud, principala diferență fiind gestionarea din nou. În timp ce utilizatorii Cloud Hosting se bucură de un serviciu complet gestionat, clienții VPS vor avea acces root, ceea ce înseamnă mai mult personalizare. Compromisul este că toate actualizările și întreținerea serverului trebuie să fie efectuate de utilizator.

Opțiunea lor de nivel de intrare pentru găzduirea VPS costă doar 3,95 USD / lună și este perfectă pentru aceia dintre voi care doar vă uda picioarele. Când simțiți că ați depășit serviciile planului lor de nivel de intrare, veți fi liber să faceți upgrade la un plan care să se potrivească mai bine nevoilor dvs..

Cum rezistă Hostinger împotriva concurenței?

Nu putem numi această recenzie cuprinzătoare fără să punem vedeta emisiunii în fața câtorva dintre gazdele noastre web preferate, nu-i așa? Așadar, ne-am luat timpul să comparăm Hostinger cu alte câteva gazde web pentru a vedea care ar putea fi o alegere mai bună pentru dvs..

Hostinger Premium VS SiteGround GrowBig

Am testat aceste două site-uri de testare cu viteză cu verificatorul de viteză al serverului nostru, pentru a vedea cum vor acționa unul împotriva celuilalt, iar rezultatele sunt de fapt destul de interesante..

Verifică:

HostingerSiteGround
Server LocationSingaporeSingapore
SUA (W) 194 ms211 ms
SUA (E) 229 ms215 ms
Londra246 ms180 ms
Singapore5 ms3 ms
Sao Paulo349 ms351 ms
Bangalore99 ms66 ms
Sydney191 ms95 ms
Japonia70 ms70 ms
Canada212 ms240 ms
Germania163ms168 ms
Media mondială175,8 ms159.9 ms
Site Test Test Vezi site Test Test Vedeți site-ul de testare
Rezultate complete

Înainte de a descompune rezultatele, trebuie să spunem că ambele gazde web au performat foarte bine, ambele înregistrând medii la nivel mondial sub 200 ms, ceea ce le clasează ca cele mai bune gazde web A + pentru viteză.!

Înțelept cu viteză, cred că putem fi cu toții de acord că ambele gazde web sunt în vârful jocului, cu Hostinger oferindu-ne o medie mondială de 176 ms față de 160 ms de SiteGround. Au evoluat excepțional în țările asiatice, ambele înregistrând sub 100 de metri în Japonia, Bangalore și Singapore.

Nu s-au comportat la fel de bine la Londra, Estul SUA, vestul SUA și Sao Paulo, din cauza locației centrului de date (care este în Singapore), dar viteza este încă foarte respectabilă.

Personal, consider că aceste două companii de găzduire web sunt incredibil de responsabile și rapide, dar nu le putem considera cu adevărat egale, deoarece viteza nu este singurul lucru care face ca ambele companii să fie astfel de gazde web grozave.

SiteGround este o gazdă web premium, all inclusive, cu caracteristici excelente, perfectă pentru site-urile web pentru întreprinderile mici și mari. Ceea ce este, excelența nu vine gratuit și abonații vor trebui să plătească destul de mult pentru reînnoirile SiteGround..

Hostinger, pe de altă parte, este un web hosting de bază ușor de utilizat, cel mai bun pentru începători, întreprinderi mici și antreprenori. Un lucru bun despre Hostinger este faptul că permite utilizatorilor să facă upgrade pentru a obține funcții premium, de unde și prețul lor foarte mic de introducere.

Amândouă sunt companii fantastice de găzduire web, super rapide cu beneficii bune nebune, vizate diferitelor demografii.

Hostinger vs HostGator (Cloud Hosting)

Hostgator are un tablou de bord personalizat, cunoscut pentru faptul că este plăcut din punct de vedere estetic și ușor de utilizat. Problema cu tabloul de bord personalizat este că există limitări ale acesteia, ceea ce ne-a determinat să preferăm hPanel cu Hostinger în schimb.

Tabloul de bord hPanel personalizat de la Hostinger este foarte plăcut pentru ochi și mai potrivit în comparație cu HostGator. Totul este bine clasificat și, cel mai important, nu simțeam că am pierdut nicio funcție.

Tabloul de bord personalizat, opțiunile Cloud de Hostinger și Hostgator sunt de fapt destul de similare în ceea ce privește viteza și funcțiile. Hostinger Cloud este ceva mai scump (Cloud-ul Hostinger începe de la 7,45 USD, în timp ce Hostgator Cloud începe de la 4,95 USD), dar dacă comparați ceea ce obțineți de la Hostinger și Hostgator, veți vedea că avantajele reflectă prețul, dolarul pentru dolar.

Hostgator Cloud Plan

Planuri HostGator Cloud & de stabilire a prețurilor

Planul Cloud Hostinger

Planurile Hostinger Cloud & de stabilire a prețurilor

Cea mai mare diferență ar fi IP-ul dedicat. În timp ce HostGator oferă doar un IP dedicat gratuit cu planul lor de nivel superior, obțineți IP dedicat gratuit cu toate planurile Hostinger Cloud.

La fel ca în comparația noastră cu SiteGround mai devreme, trebuie să spunem că, deși Hostinger Cloud și HostGator Cloud sunt foarte similare, acestea vizează diferite tipuri de demografie.

Dacă totuși ne întrebați despre preferințe, ar trebui să spunem că preferăm foarte mult Hostinger Cloud. În afară de faptul că este un serviciu gestionat mai ușor de utilizat, am avut o experiență mult mai bună cu tabloul de bord hPanel al acestora. De asemenea, nu avem altceva decât lucruri bune de spus despre echipa de suport a lui Hostinger, în timp ce echipa de asistență a lui Hostgator poate fi discutabilă uneori.

Verdict: este Hostinger gazda web potrivită pentru tine?

După ce ne-am confruntat cu site-urile noastre de testare, după ce am jucat cu funcțiile și am obținut o stare de ansamblu a serviciilor de găzduire web Hostinger, trebuie să spunem că Hostinger este cu adevărat o gazdă foarte solidă!

Interfața lor de utilizator este ușor de utilizat, au setări convenabile cu 1 clic pentru WordPress (și alte aplicații populare), iar timpii de răspuns ai serverului pot păstra propriul nostru în fața unora dintre cele mai bune niveluri web A +.

Am găsit serviciul lor extrem de prietenos pentru începători, datorită echipei de asistență remarcabile! Pregătiți cu sistemul lor „de asistență zero”, vă vor ghida cu pas cu pas în rezolvarea problemelor pe care le întâmpinați..

În comparație cu compania noastră preferată de găzduire web, SiteGround, am constatat că viteza lui Hostinger este la fel cu SiteGround lider puțin. Este important de menționat că aceste două companii servesc piețe foarte diferite.

Dacă tocmai începeți sau vă gândiți să vă udați picioarele în activitatea de blogging, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ceva când mergeți cu Hostinger. Serviciile lor excelente combinate cu punctele lor de preț nesigur îi fac gazda cu cea mai bună valoare pentru bani. Dacă descoperiți că nu obțineți suficient drum, veți avea întotdeauna opțiunea de a face upgrade la funcțiile premium!

Caracteristici cheie

 • ✓ Depozitare nelimitată
 • ✓ Lățime de bandă nelimitată
 • ✓ hPanel
 • ✓ Domeniu gratuit
 • ✓ Suport deosebit
 • ✓ Git, PHP7, 1-Click Installer

Recomandat Pentru

 • • Începători
 • • Joomla, Drupal, WordPress
 • • Întreprinderile mici și mijlocii
 • • Blog profesional / personal
 • • marketeri afiliați

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map