Kinsta

Kinsta

https://kinsta.com

tl; dr

Rengeteg lenyűgöző WordPress felügyeleti eszközt és tiszta UX-t kínálva a Kinsta minden olyan sebességgel és méretarányos előnnyel rendelkezik, amelyet elvárhat egy felhőalapú gazdagépről. Adja hozzá ezt a WordPress fejlesztők magasan képzett támogatási csoportjának, és prémium hosting megoldást kapott magának, bár prémium áron..

A Kinsta Review: 10 előnye és 3 hátránya a Kinsta WordPress Host felfedezéséről!

Ma egy pillantást vetünk egy éles hírnevű WordPress tárhelyszolgáltatásra – Kinsta.

A 2013-ban elindított Kinsta a WordPress szakértők egy csoportjának agyalapja volt, amelyet nem érintettek a piacon található WordPress hosting megoldásokkal. Manapság ez az egyik leggyorsabban növekvő WordPress házigazda Európában és Amerikában.

A Kinsta előnye abban rejlik, hogy hosting szolgáltatásait a Google Cloud prémium hálózata hajtja, amely olyan érdekes javaslat, hogy mi igazán nem tudtuk ellenállni a Kinsta tesztelésének..

A lenyűgöző mosodai előnyei között a Kinsta villámsebességű fogadást, a következő generációs infrastruktúrát és nagyszerű ügyfélszolgálatot ígér. A Kinsta a közelmúltban is egy nagyon karcsú és felhasználóbarát verzióra vált át, és jobban néz ki, mint valaha.

De valóban eredményes? Volt egy pillantást, hogy megtudjuk.

10 ok A Kinsta egy komolyan jó hosting megoldás

1. Nagyon gyors

Mint mindannyian tudjuk, amennyire a weboldalak megy, a sebesség minden.

A gyorsabb oldalbetöltési idő nemcsak korrelál a magasabb konverziókkal, a hosszabb átlagos látogatói időtartammal és a csökkent visszafordulási arányokkal, hanem sokkal jobb SEO-val is. Itt sokat írtunk a sebességről.

És hogyan viselkedik Kinsta? Ennek megismerése érdekében felállítottuk a szokásos teszthelyet a Kinsta szerverein, és futtattuk a saját szerver sebesség-ellenőrzőn:

Az eredmények?

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Átlagos sebesség: 179,5 ms – Lásd a teljes eredményt

jegyzet

Tesztelés céljából felállítottunk egy egyszerű teszthelyet, amely egy WordPress készlet telepítéséből áll. Úgy döntöttünk, hogy a londoni adatközponttól üzemeltetünk. Lásd a webhelyet itt.

Örülünk, hogy a fogadó szerverünk A + besorolást kapott!

A Google által ajánlott szerver válaszideje 200 ms alatt van, mivel bármi lassabb is észrevehető késést okozhat a felhasználók számára. London és az Egyesült Államok nagyszerű teljesítményt nyújtott; jól e referenciaérték alatt. A legrövidebb válaszidő gyors 10 ms volt (Londonból szűkítve).

Ugyanakkor a távolabbi régiókból származó pingok, mint például Bangalore, lényegesen lassabbak voltak, és lecsökkenték a világ átlagos válaszidejét 179,5 ms-ra. Ez sokkal több, mint 10 ms, de mégis lenyűgöző.

És mi van a weboldal betöltési idejével??

A Kinsta weboldalának teljesítménye

Webpagetest.org sebességteszt – Lásd a teljes eredményt

Most – ne feledje, hogy a tesztoldalunk még nem használ CDN-t, gyorsítótárazási technológiákat vagy bármilyen más optimalizálást, amelyet a Kinsta felhasználóknak ki kellene használniuk webhelyük betöltési idejének csökkentése érdekében..

Mégis, bármilyen optimalizálás nélkül, észrevettük, hogy az összes fontos sebességmérő A-besorolású, pipálva és zöld színű. A végső betöltési sebesség 1.097s szintén fantasztikus.

A Kinsta valószínűleg nem a leggyorsabb tárhelyszolgáltatás, amelyet teszteltünk, de minden bizonnyal a szervergazda legmagasabb szintjén helyezkedik el, amely gyorsan szállít.

Tipp

Néhány régióban a késleltetési problémák ellensúlyozására szolgáló megfelelő optimalizációkkal együtt a Kinsta felhasználók nagyon lenyűgöző töltési sebességre számíthatnak

2. A sebességre épített felhőalapú infrastruktúra

Ássunk egy kicsit mélyebben a Kinsta építkezésébe.

Legjellemzőbb jellemzője, hogy kizárólag a Google felhőkiszolgálóinak tárhelyét kínálja.

Ez infrastruktúráját alapvetően különbözteti meg a versenytársak hagyományos megosztott vagy dedikált fogadásától.

Hogyan? Nos, ahelyett, hogy egyetlen kiszolgálón keresztül tárolnánk egy adatközpontot, a felhőgazdaszerverek virtuális szerverhelyet használnak fel, amely a fizikai szerverek komplex hálózatához vezet. Ez néhány nagyon jó előnyt kínál a felhasználóknak a sebesség, megbízhatóság, méretezhetőség és rugalmasság szempontjából.

Noha néhány felhőkiszolgáló-házigazda található körül, a Kinsta a Google magánszálas hálózatát használja ki. Ez a világ egyik legnagyobb és egyes régiókban képes másodpercenként 10 000 TB sebességet elérni.

Még ennél is jobb, hogy a Kinsta feliratkozott a Google Cloud prémium szintjére, ami azt jelenti, hogy a Kinsta felhasználók a legmagasabb szintű teljesítményt, sebességet és biztonságot élvezhetik..

A Kinsta felhasználók a világ 20 Google Cloud szerverhelyének előnyeiből is részesülnek. Ez azt jelenti, hogy minden WordPress-webhelyhez kiválaszthatja a közönséghez legközelebb eső adatközpontot, amely segít alacsonyan tartani a késleltetést és a betöltési időket.

A Kinsta felhasználók emellett az Amazon Route 53 útján is hozzáférhetnek prémium DNS-hez, amely egy másik fegyver az arzenáljában a dolgok gyors tartása érdekében..

3. Befogadó szoftver a turbófeltöltéshez

A harmadik profi? Gondolod – ismételje meg a sebességet.

A Kinstat „sebesség-megszállott architektúrával” (szavakkal, nem a miénkkel) dúsítják az olyan technológiák, mint az Nginx, a PHP 7, az LXD szoftver tárolók és a MariaDB.

Kitölthetünk oldalakat, amelyek a Kinsta különféle kiegészítőiről és beépülő moduljairól szólnak, de egy dolog, amit határozottan használni szeretne, a CDN.

A Kinsta itt együttműködik a KeyCDN-vel, egy fantasztikus HTTP / 2 és IPv6-kompatibilis tartalomszolgáltató hálózattal.

A KeyCDN vezető európai CDN szolgáltatója, amelynek központja Svájcban van. Márkanévnek tekintélyes hírneve az, hogy elősegíti a csúcsminőségű CDN szolgáltatások sokkal elérhetőbbé tételét. Állítólag most 40 000 ügyfelet szolgál ki, és elérési aránya 94%.

Noha a Kinsta felhasználók nem élvezhetik a KeyCDN előnyeinek teljes körét, megkapnak egy meghatározott mennyiségű ingyenes CDN sávszélességet, amit Kinsta CDN-nek neveznek. Használják a KeyCDN kiterjedt globális hálózatát is, amely 34 stratégiai helyen található szervereket kínál a média turbófeltöltésére a bolygó körül.

Miért érdekelne??

Nos, a CDN-k…

 • … Bizonyos esetekben akár 50% -kal is csökkentheti a betöltési időket
 • … Töltse le a sávszélesség-kérések 70% -át a gazdagéptől
 • … megakadályozzák, hogy a szervert elárasztják a forgalmi hullámok

Ezen a hatalmas partnerségen kívül – a Kinsta (valóban a Kinsta divatjában) mindent megkönnyített a CDN-hez kapcsolódó menedzselés terén.

A CDN és a gyorsítótárazási technológiák általában külön kerülnek elrendezésre, de a Kinsta szépen összecsomagolja őket, és rendkívül egyszerűvé teszi őket az irányítópulton történő kezelésből, lehetővé téve a sávszélesség-felhasználás, a legfontosabb fájlok kérésekkel történő nyomon követését és egyebeket.

4. Az üzemidő garantált 99,9%

Uptime 2018 december óta

100%

* Ez a számláló folyamatosan frissül

Valójában a Kinsta SLA által támogatott 99,9% -os üzemidőt garantál.

Ez a bizalmi szavazás a felhő-tárhely infrastruktúrájának egyértelmű eredménye. A felhőgazdagok természetüknél fogva sokkal megbízhatóbbak a webhelyek online megtartásában.

Ha ez nem elég, a Kinsta ezt párosítja folyamatos monitorozással és minden perc üzemidő-ellenőrzéssel. Ha 30 percen belül nem sikerül kijavítani a hibakódot, akkor az Ön számláját jóváírják. Ez a garancia az év minden napján, a nap 24 órájában érvényes.

5. Ez (majdnem) kézbesítés

Mint a neve is sugallja, a kezelt WordPress-gazdáknak lehetővé kell tenni, hogy kevesebb időt töltsön a webhelyének aggódása miatt, és több időt adjon arra, hogy a webhely növekedésére koncentráljon.

A Kinsta valóban nagyon sokféle funkcióval rendelkezik, amelyek optimalizált környezetet biztosítanak webhelyének fejlesztéséhez, anélkül, hogy technikai problémák miatt kellene aggódnia..

Kinsta szolgáltatások

Hasznos webhelykezelési funkciók a következők:

 1. Speed ​​tuning Ide tartozik a teljesítmény-áttekintés & caching.
 2. MyKinsta műszerfalA frissítő változás a sok más host által kínált tipikus cPanelhez vagy Pleskhez képest, néhány eredeti funkcióval.
 3. FrissítéskezelésA szintre kényszerített frissítésektől kezdve (sok más gazdagép normája, és olyasmi, amely időnként problémákat okozhat), csak tudassa a Kinsta csapatával, szeretné, ha vigyáznának a továbblépésre..
 4. Egy kattintással történő stagingKönnyen tesztelje az új WordPress verziókat, beépülő modulokat és kódot biztonságos környezetben, majd másodpercek alatt élje át őket.
 5. Fejlesztőbarát eszközökA webhely klónozásától az SSH eléréséhez használja a WP-CLI-t frissítések és egyéb funkciók végrehajtásához.

6. Félelmetes műszaki támogatás

A Kinsta egyik legnagyobb erőssége a támogató csapat.

Úgy értjük – teljesen veterán WordPress fejlesztőkből és Linux hosting mérnökökből áll. Ez azt jelenti, hogy a támogatás technikai szintje a piacon az egyik legjobb. Még azt is büszkélkedhetik, hogy a jelentkezők kevesebb mint 1% -át felveszik!

Ahelyett, hogy az 1. vagy a 2. szintű támogató ismétlések sorozatán kellene keresztülmennie, a Kinsta felhasználóknak mindig igazi szakértők vannak közvetlenül a hívás-hívásnál.

A Kinsta 24 órás, 7 órás támogatást kínál az Intercom widget segítségével, egy élő csevegő és jegy megoldással. Ez valójában egy nagyon remek rendszer, amely automatikusan tárolja a csevegési előzményeket és az ablakot, amely nyitva marad, még akkor is, ha az irányítópult különböző oldalain navigál..

Közvetlen tapasztalatok alapján minden kérdésre, amelyet küldtünk, kevesebb mint 3 perc alatt válaszolunk. Az összes munkatársunk, akikkel beszélgettünk, nagyon segítőkészek, hozzáértőek voltak, és válaszukkal a további olvasáshoz szükséges forrásokra mutató hivatkozásokkal támogatták a válaszokat. Összességében egy nagyon pozitív élmény, amelyet a ragyogó vásárlói vélemények oldalai támogattak, és hasonló dolgokat mondtunk a Kinsta támogatási csoportjáról..

Ezen felül nagyon szereti a rendszeresen frissített Kinsta blogot és praktikus tudásbázist, tippeket, cikkeket és a technikai kifejezések szójegyzékét..

7. Egyszerű beállítás és migráció

Tehát mennyire könnyű gördülni a labdára?

Kiderült – nagyon.

Amikor feliratkoztak a Kinsta-ra, megdöbbentő volt, milyen gyors és egyszerű volt. A fiók létrehozása szó szerint másodperceket vett igénybe, aztán megjelent az új műszerfal és rengeteg erőforrás, amelyek szögben mindenki számára segítettek – a kezdőktől a tapasztalt fejlesztőkig.

Ezután hasznos nyomonkövetési e-maileket kaptunk webhelyünk csatlakoztatásának és a kérdés ellenőrzésének a következő lépéseire.

Ami a következő ponthoz vezet – minden Kinsta-terv tartalmaz legalább egy ingyenes webhely-migrációt a jelenlegi gazdagépről, amelyet a szakértői csoport kezeli (bár vegye figyelembe, hogy az áttérést csak a standard terv tartalmazza, ha évente fizetnek).

Ha ilyen kritikus feladatot hagy a profiknak, nyilvánvalóan sokkal kevesebb a fejfájás, mint a kézi átállítás megkísérelése (amit Ön is megtehet, a Kinsta támogatásával). Önnek semmiféle leállás nem merül fel – csak kérjen áttérést az irányítópulton. Ezután értesítést kapunk, amint az áttérési folyamat befejeződött, így ellenőrizheti, hogy minden vajmentesen működik-e.

A Kinsta ingyenes webhely-migrációja

Noha nem kínál ingyenes próbaverziót, a Kinsta 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál (amelyet őszintén elmondunk, mi valóban őszintén preferáljuk), hogy valóban időt adjon a felhasználóknak, hogy megértsék a köteleket. Számos tagsági szint létezik (erről később bővebben), de tetszett az, ahogyan a terveket világosan megfogalmazták

8. Nyugalom

A Kinsta rengeteg eszközt kínál az Ön webhelyének biztonságához.

Back-up:

 • Napi biztonsági másolatok A Kinsta napi automatikus WordPress biztonsági mentéseket, valamint a rendszer által generált biztonsági mentéseket biztosít a fiókja összes webhelyére. Ezek visszaállítási pontokként érhetők el a MyKinsta irányítópultján, és 14 napig tárolódnak.
 • Kézi biztonsági másolatKészíthet akár öt kézi biztonsági másolatot, beleértve hetente egy letölthető biztonsági másolatot.
 • Biztonsági mentések az eseményekről Bizonyos események automatikus biztonsági mentést generálnak. Például, ha átvált a színpadra a termelésre, az élő webhely másolata készül, csak arra az esetre, ha valami rosszra fordul.

Még ennél is jobb: A biztonsági másolatot kizárják a teljes lemezterület-felhasználásból, hogy a lehető legtöbb helyet biztosítson Önnek!

Egyéb említésre méltó biztonsági elemek:

 • SSL támogatás és hardver tűzfalakIngyenes egy kattintással történő SSL tanúsítás aktiválása.
 • 24 órás figyelésA webhely feltörésének vagy lemenésének esetén a Kinsta személyzetét azonnal értesítik, és azonnal munkába állnak annak megoldása érdekében..
 • A biztonsági javítások automatikus frissítéseIngyenes hack-javítás, a kód befecskendezésének és a DDoS-támadásoknak, a napi rosszindulatú programok és a kémprogramok szkennelése.
 • Névkiszolgálók Ezt érdekesnek találtuk – a legtöbb házigazda 2 névszervert szállít a DNS mutató beállításához. A Kinsta azonban 4-et kínál – mindegyik különféle weboldal-utótaggal (.net, .org), amely segít abban, hogy ha az egyik nem működik, akkor a többire támaszkodhat, hogy a webhelyét felszínen tartsa. Csak egy újabb apró példa arra, hogy Kinsta mindent megtesz.

9. Jó a forgalmi tüskékhez

Ki mondta, hogy webhelyének növekedése olyan bonyolultnak kell lennie? A Kinsta másik nagyon vonzó tulajdonsága a skálázhatóság, a felhőalapú építészet közvetlen kifizetése.

Váratlan forgalomnövekedés esetén a Kinsta és a Google Compute Engine integrációja lehetővé teszi egy webhely konténer skálájának drámai számát annyi CPU-ra, amennyire szükség van. Mivel a felhő automatikusan méretezi a terhelést, így a WordPress webhely összeomlás nélkül is online maradhat.

Ezzel szemben sok harmadik fél gazdagépe virtuális magánkiszolgálónként 2-6 CPU-ra van korlátozva.

Ne feledje, ha túllépi a terv havi látogatási korlátját, akkor továbbra is fizetnie kell egy meghatározott látogatói szám után (1 USD / 1000 látogatás) túllépési díjat, de 80% és 100 % felhasználás.

Fontos azonban az, hogy webhelye online maradjon! Végül is az utolsó dolog, amit meg akar tenni, az, hogy befektet a fizetett forgalomba, vagy végül vírusos, és pontosan a dicsőség pillanatában szenved egy webhely-összeomlástól. Képzelje el mindazt az elveszített lehetőséget!

A Kinsta egy exponenciális forgalomszintet és túlfeszültség-frissítést is kínál, amelyet kifejezetten az ilyen hatalmas forgalmi események kezelésére terveztek, ha tudod, hogy ezek várhatóan megtörténnek..

10. Optimalizált e-kereskedelmi webhelyek számára

Őszintén szólva, a Kinsta remek hír minden e-kereskedelmi vállalkozás számára a WordPress-en.

Végül is az olyan ingyenes bővítményekkel, mint a WooCommerce, a WordPress továbbra is az egyik legvonzóbb platform a vállalkozók számára.

Ugyanakkor ezek az e-kereskedelem típusú webhelyek is nagyon erőforrásigényesek és túlterheltek, különösen mivel ezek a bővítmények gyakran képezik a WordPress technológiailag legbonyolultabb oldalait..

A WordPress-t használó üzleti tulajdonosok sokat nyerhetnek a Kinsta támogatásáról és az egyszerű kezelési eszközökből. Különösen:

 • Gyors szerver szintű gyorsítótárazás a helyén, szabályokkal, az optimális funkcionalitás biztosítása érdekében az e-kereskedelmi webhelyek számára. Bizonyos oldalak, amelyeket soha nem szabad tárolni, például a kosár, a számlám és a pénztár, nem tartoznak a gyorsítótárba.
 • A Kinsta hosszú távon megoldás a növekvő fájdalmak leküzdésére. Ha a forgalom meghaladja a jelenlegi tervet, egyszerűen frissítse azt, fizetve a következő szintre. Nincs szükség bonyolult áttelepítésre egy másik gazdaszerverre, ami valódi lehetőség a megosztott gazdagépeken. Ez nagy plusz azoknak a webhelyeknek a számára, amelyek folyamatosan exponenciálisan adják hozzá a termékoldalakat.

Mindent egybevetve, a Kinsta LOT-ot kínálhat minden olyan vállalkozó számára, aki inkább az üzleti tevékenységének növelésére, és kevésbé a webhelyének online tartásának technikai lehetőségeire kíván összpontosítani..

Amit nem tetszett a Kinsta kapcsán

A Kinsta számára nyilvánvalóan vannak nagyszerű előnyei, de egyetlen hosting megoldás sem tökéletes.

1. Merev árpont

A Kinsta egy prémium WordPress tárhelymegoldás. Sajnos a prémium árat is csatolják.

A havi költség elég meredek, a szokásos szint havi 30 dollárba kerül. Ez végső soron 900 dollár / hónap áron jár a legmagasabb szintű tervért (erről bővebben egy kicsit).

Két hónap ingyenes, ha megvásárolja az éves tervet, de ez továbbra is egy havi általános költség, amely elég magas lehet a kisebb vállalkozások elriasztásához, és lényegesen magasabb, mint szinte minden fő versenytársnál..

Ennek ellenére jó tudni, hogy a standard szint 100 dollárra csökken, amely 2018 májusáig volt a minimális kiadás..

2. Nincs e-mail tárhely

Vannak olyan dolgok is, amelyekre minden weboldaltulajdonosnak szüksége van egy webhely teljes beállításához és kezeléséhez, amelyeket a Kinsta sajnos jelenleg nem kínál.

A nagyot? E-mail tárolás. Azoknak a felhasználóknak, akik e-maileket keresnek az [e-mail védett] szerint, külön e-mail tárhely szolgáltatást kell keresniük és fel kell jelentkezniük. Lépést írtunk arról, hogyan állíthat be e-mail tárhely szolgáltatást, itt összehasonlítva a különböző szolgáltatásokat.

Például egy olyan professzionális e-mail tárhelyszolgáltatás, mint az Office 365 Biz, havi 20 dollárba kerül. Kinsta javasolja a G Suite alkalmazást, amely havonta kisebb összeget fog visszafizetni.

Ez még nem a világ vége, és Kinsta érve erre az, hogy az e-mailek tárolását a szakértőknek akarják hagyni – elég igazságos.

Előfordulhat azonban, hogy csalódott webhelytulajdonosok várják el az egy-egy hosting megoldást a fizetett magas árért. A nap végén azt jelenti, hogy a tulajdonosoknak fel kell készülniük a legnagyobb beruházásra az internetes tulajdonukba.

3. Nincs telefonos támogatás

A legtöbb versenytársával ellentétben a Kinsta jelenleg nem kínál telefonos támogatást ügyfelei számára.

Sok ember számára bizonyos kényelmet jelent az, ha felveheti a telefont, és emberi hangon azonnal megbeszélheti a problémát.

Kinsta szempontjából ennek a döntésnek van értelme. Annyiban, hogy egy egész cikket írtak, amely igazolja az önmagukat.

Igaz, ha a vita technikai jellegű, akkor hasznos, ha van egy írásbeli naplója és képernyőképei, amelyek hivatkozhatnak…

Igaz, hogy a jegykezelő rendszer azt jelenti, hogy nem fogja többször elmagyarázni magát különböző embereknek …

Noha az élő csevegés gyakorlati választás lehet, a telefonos támogatás nagyon fontos kényelmi forrást jelenthet az ügyfelek számára, különösen válsághelyzetekben.

Sokak számára sokkal jobb érzés tárcsázni, és azonnal felhívni a hívását, mint beírni kérdéseiket egy kis csevegődobozba..

Kinsta WordPress tervek

A Kinsta jelenleg 10 különféle tervszinttel rendelkezik, amelyek mindegyike eltérő skálán nyújtja szolgáltatásait.

Ezek közül sok ugyanazokat az alapvető kínálatokat kínálja, mint például ingyenes SSL és CDN, támogató csoportjuk, napi biztonsági másolatok és hasonlók. A szintek közötti fő különbség a számlánként kezelhető WordPress telepítések száma, valamint a webhelyére kiosztott PHP dolgozók száma (a PHP dolgozók határozzák meg, hogy a webhely hány egyidejű kérelmet tud kezelni egy adott időben, azaz egy-egy kezelése nem tárolt kérés).

A kategóriák haladnak a kezdőtől az üzleti életig, a vállalkozásokig és az utóbbi nyilvánvalóan nagyobb vállalkozások felé irányul.

Minden tervet nagyon világosan leírnak, így könnyedén kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbbet. Mindegyikük szerepel a 30 napos ingyenes próbaverzióban, és lehetősége van arra, hogy ezen idő alatt frissítse vagy csökkentse a hostolási tervét.

StarterEnterprise 2

KEDVEZMÉNYEBB PLANTOP-SZINTŰ TERV
WordPress telepíti180
Havi látogatások20 0001 500 000 000
SSD tároló10GB120GB
CDN tároló50GB1000GB
Biztonsági mentés14 nap30 nap
PHP dolgozók webhelyenként210
Költség $ 30 / mo $ 900 / mo

Kinsta terv

Hogyan viselkedik a Kinsta a versenyek ellen??

Haladjunk tovább, nézzük meg, hogy a Kinsta hogyan tartja ellen a legerősebb versenytársait.

Úgy döntöttünk, hogy összehasonlítjuk azokat a területeket, ahol a legjobban teljesítenek.

1. A Kinsta VS WP motor

Hogyan viselkedik a Kinsta a WP Engine, mint kezelt WordPress gazdagép ellen??

A migrációk áttekintése

A WP Engine ingyenes, korlátlan WordPress áttelepítést kínál. Ezzel szemben a Kinsta korlátozza a szabad migrációk számát a felhasználói terv szerint – legalapvetőbb tervük tartalmaz egy ingyenes migrációt, és a további migrációk webhelyenként 100 dollárba kerülnek..

Közelebbről vizsgálva azonban ezeknek a migrációknak a jellege meglehetősen eltérő. A WP Engine áttelepítése egy csináld magad automatizált áttelepítési bővítményből. Miközben gyors és viszonylag könnyen aktiválható, zavaró lehet egyes felhasználók számára, akik nem teljesen biztosak abban, hogy mit csinálnak. A beépülő modul nem migrálja az átirányításokat (amelyek kritikus fontosságúak a SEO „katasztrófáinak” elkerülése érdekében), vagy a / wp-content / könyvtáron kívül tárolt adatokat vagy képeket. Kinsta azt állítja, hogy ha helytelenül hajtják végre, ez a módszer adatvesztést okozhat.

Másrészt a Kinsta-on való vándorlás könnyű, szinte agytalan ügy. Egyszerűen kérje meg az áttérést, és hagyja, hogy a szakértői csoportja kezelje. Még jobb, ha nem fog szenvedni leállás.

Tehát, ha a kezét nem vesszük figyelembe, a Kinsta migrációs módszerei sokkal fájdalmatlanoknak tűnnek.

Az ügyfélszolgálat áttekintése

A WP Engine büszke arra, hogy díjnyertes ügyfél-támogatást nyújtson. Átlagos válaszideje kevesebb, mint 3 perc, a támogatási kapcsolatok 90% -ával az ülésen megoldódtak – minden bizonnyal lenyűgöző.

A WP Engine büszkén kínál 24 órás telefonos támogatást is – Kinsta bírálata miatt hiányzik. Ennek oka lehet az a tény, hogy alkalmazottai sokkal nagyobb, mint a Kinsta viszonylag kis csapata.

Vitatható azonban, hogy Kinsta ereje a személyzet képzettségében rejlik. Szavaik szerint: „A Kinsta ügyfelei ugyanazokkal a csapattagokkal beszélgethetnek, akik támogatják a nagyvállalatunkat és a Fortune 500 vállalatot.” A képzettebb személyzet mellett néhányan azt javasolták, hogy a Kinsta kevésbé oda-vissza megoldja a kérdéseket..

A skálázhatóság pillantása

A Kinsta a tervek tízesítését nyújtja (szemben a WP Engine ötével), ám minden Kinsta felhasználó ugyanazt az automatikus méretezési felhőinfrastruktúrát élvezi, függetlenül attól, hogy.

Ez azt jelenti, hogy a Kinsta felhasználók, akik a webhelyüket a következő szintre akarják frissíteni (például a nagyobb forgalom befogadására), meglehetősen zökkenőmentesnek fogják találni a folyamatot..

Összehasonlításképpen: a WP Engine megosztott vagy dedikált tárhelyet használ. A WP Engine által üzemeltetett webhelyek méretezéséhez többszörös migrációra lehet szükség – például a megosztott környezetből a VPS-re, majd egy dedikált szerverre vagy felhő-tárhelyre való áttéréshez. Mint már említettük, ezek a migrációk egyes felhasználók számára kissé félelmetes lehet.

A fejlesztői eszközök áttekintése

A Kinsta a fejlesztők által optimalizált gazdagép a fejlesztők számára.

Mint ilyen, a Kinsta rengeteg funkcióval rendelkezik a munkafolyamat optimalizálása érdekében – ezek közül nem mindegyik elérhető a WP Engine-nél:

 • SSH hozzáférés, Git és WP-CLI minden tervhez, a Startertől az Enterpriseig.
 • Az a képesség, hogy a PHP különböző verzióit futtassák minden élő webhelyen és az átmeneti oldalon
 • Az automatikus biztonsági mentések visszaállítása a termelésre és az átmenetileg

Ennek ellenére a WP Engine nagyon vonzó WordPress témákat kínál ingyen az ügyfelek számára. Ez magában foglalja a Genesis keretet – a világ legnépszerűbb WordPress témakeretét – és a StudioPress prémium témákat. A Kinsta nem kínál ingyenes témákat az ügyfelek számára.

2. A Kinsta VS SiteGround

Hogyan viselkedik a Kinsta a SiteGround, mint egy gyors internetes házigazda ellen??

Vissza a sebesség érvhez.

Mint már említettük, amikor a sebesség-tesztet elvégeztük, Kinsta nem a leggyorsabb házigazda volt. Itt van egy összehasonlítás a SiteGround-tal, az egyik legerősebb versenytársával:

KinstaSiteGround
Szerver helyeLondonLondon
USA (W) 130 ms138 ms
USA (E) 95 ms86 ms
London10 ms4 ms
Szingapúr287 ms179 ms
São Paulo203 ms212ms
Bangalore487 ms292 ms
Sydney266 ms250 ms
Japán221 ms223 ms
Kanada83 ms87 ms
Németország13 ms16 ms
Világszerte átlag179,5 ms138,1 ms
Teljes eredmények

Mint láthatjuk, a Siteground A + besorolást kapott és felülmúlja a Kinstat, átlagos válaszideje 138,1 ms.

Ez meglepetés lehet azok számára, akik ezeket a házigazdákat az ár szintjén hasonlítják össze.

Az első időzítőknek 3,95 dollár / hónap versenyképes indulási ráta mellett a Siteground minden bizonnyal SOKKAL megfizethetőbb, mint a Kinsta. A következő lépcsőn korlátlan WordPress-helyek csatlakoztathatók, és ennek ellenére havi 5,95 dollárba kerülne.

Ennek ellenére a teszt nem veszi figyelembe azokat a funkciókat, amelyeket a Kinsta kínál a rakomány sebességének valódi felújításához. Az alaptervek összehasonlításakor észrevettük, hogy van néhány olyan sebességfüggő funkció, amelyek Kinsta rendelkeznek, és amelyeknél a SiteGround hiányzik:

 • Gyorsabb keresés az Elasticsearch kiegészítő használatával (csak a SiteGround vállalati tervein)
 • Az adatbázis gyorsabb teljesítménye a Redis kiegészítő segítségével (csak a SiteGround vállalati tervein)
 • A Kinsta emellett egy prémium szintű CDN-csomagot kínál a KeyCDN-szel való partnerségén keresztül, míg a SiteGround CloudFlare integrációt kínál..

A Kinsta emellett 20 adatközpontot kínál a felhasználóknak, szemben a SiteGround öt központjával, 3 kontinensen.

Nehéz hívás. A nap végén azonban nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a SiteGround és a Kinsta közötti eset nem hasonlítja össze az almát az almával..

A Kinsta egy önméretező felhőgazda, míg a SiteGround továbbra is hagyományos gazdagép. A „Grow Big” terv például egy megosztott tárhelyszolgáltatáson működik, ahol néhány webhely ugyanazt a fizikai szervert használja. Az ilyen típusú infrastruktúrának saját belső korláta van.

A Siteground nagyon szilárd értékjavaslat, még megosztott host szintjén is. Az itt leírt alapos áttekintésünk szerint a SiteGround továbbra is személyes kedvence, nemcsak sebességének, hanem kiváló technikai támogatásának, biztonságának és korlátlan e-mail fiókjainak és DB-jeinek is..

A webhely valószínűleg jobban illeszkedik a szigorúbb költségvetéssel rendelkezőkhöz; akik talán alacsonyabb a forgalomban, de továbbra is kivételes teljesítményt keresnek.

Ítélet: Ha Kinsta-nál fogadnál??

Most a nagy kérdés – vajon fogadnod kellene a Kinstat??

Nos, a végső döntő tényezőnek ebben az esetben a felhasználó igényeinek kell lennie.

A lényeg az, hogy Kinsta nem olcsó. Ez azonban rendkívül értékes a megfelelő felhasználó számára.

Az alacsony forgalmú webhelyek tulajdonosai számára, különösen azok számára, akik teljes körű domain regisztrációt és e-mail tárolást keresnek, a Kinsta prémium WordPress tárhely megoldása lehet, hogy túl sok és nem elég..

Valószínűleg jobban megfelel azoknak a felhasználóknak, akik nagyobb forgalomra számítanak, és komolyan gondolkodnak webhelyük méretezéséről és biztonságáról.

Mindenesetre – a felhőalapú architektúrájával, a sebesség megszállottságával, a fejlett felügyeleti eszközökkel / rendszerekkel és igazán nagyszerű ügyfélszolgálattal a Kinsta valóban erőteljes gazdagép, amellyel számolni kell..

Főbb jellemzők

 • ✓ Fantasztikus sebesség
 • ✓ Magasan képzett támogató csapat
 • ✓ 99,9% -os üzemidő garancia
 • ✓ Karcsú MyKinsta műszerfal
 • ✓ 20 Google Cloud-hely
 • ✓ KeyCDN & caching
 • ✓ 24 órás felügyelet

Ajánlott

 • • Menedzselt WordPress
 • • WooCommerce
 • • E-kereskedelmi webhelyek
 • • Közepes – nagy webhelyek
 • • A forgalmi tüskékre hajlamos helyek
 • • Webfejlesztők

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me