Kinsta-anmeldelse: 10 fordeler og 3 ulemper med Kinsta WordPress vert oppdaget!

Kinsta


Kinsta

https://kinsta.com

tl; dr

Kinsta tilbyr mange imponerende WordPress-administrasjonsverktøy og en ren UX, og leverer alle hastighets- og skaleringsfordelene du kan forvente av en skybasert vert. Legg dette til et svært dyktig supportteam av WordPress-utviklere, og du har deg en premium hostingløsning, om enn til en premiumpris.

Kinsta-gjennomgang: 10 fordeler og 3 ulemper med Kinsta WordPress-vert oppdaget!

I dag ser vi på en administrert WordPress-hosting-tjeneste med et skarpt rykte – Kinsta.

Kinsta ble lansert i 2013, og var en av barnebarna til en gruppe WordPress-eksperter som ikke var imponert over WordPress-hostingløsningene på markedet. I dag er det en av de raskt voksende WordPress-vertene i Europa og Amerika.

Kinstas fordel ligger i det faktum at hosting-tjenestene deres drives av Google Cloud premiumnettverk, et verdiforslag som er så spennende at vi egentlig ikke kunne motstå å sette Kinsta på prøve.

Blant en imponerende klesvaskliste over fordeler, lover Kinsta lynhurtig hosting, neste generasjons infrastruktur og god kundeservice. Kinsta har også nylig omdannet til en veldig slank og brukervennlig versjon av seg selv og ser bedre ut enn noen gang.

Men leverer den virkelig? Vi hadde en titt for å finne ut av det.

10 grunner til at Kinsta er en seriøst god hostingløsning

1. Det er lynrask

Som vi alle vet, så langt som nettsteder går, er hastighet alt.

En raskere sideinnlastingstid korrelerer ikke bare med høyere konverteringer, lengre gjennomsnittlig besøkende varighet og reduserte avvisningsrater, men også mye bedre SEO. Vi har skrevet mye om temaet hurtighet her.

Og hvordan går det med Kinsta? For å finne ut av dette, satte vi opp vårt standard teststed på Kinstas servere og kjørte det gjennom vår egen serverhastighetskontroll:

Resultatene?

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 179,5 ms – Se hele resultatet

Merk

For testformål opprettet vi et enkelt testnettsted bestående av et lager WordPress-installasjon. Vi bestemte oss for å være vertskap fra datasenteret som ligger i London. Se siden her.

Vi var glade for å se at vertsserveren vår ga A + -vurdering!

Googles anbefalte server responstid er under 200 ms, da noe tregere kan føre til merkbar etterslep for brukerne. London og USA presterte bra; godt under denne målestokken. Den korteste responstiden var raske 10 ms (pinget fra London).

Imidlertid var pinger fra fjernere regioner, som Bangalore, betydelig saktere og senket gjennomsnittlig verdensomspennende responstid til 179,5 ms. Det er mye over 10 ms, men likevel imponerende.

Og hva med lastingstid for nettsiden?

Web-sideytelse for Kinsta

Webpagetest.org hastighetstest – Se hele resultatet

Nå – husk at testsiden vår ennå ikke bruker CDN, hurtigbufringsteknologier eller andre optimaliseringer som Kinsta-brukere bør dra nytte av for å kutte belastningstidene for websiden..

Selv uten optimalisering la vi imidlertid merke til at alle viktige hastighetsmålinger er A-klassifisert, krysset og grønt. Den endelige lastehastigheten på 1.097 sekunder er også ganske fantastisk.

I det hele tatt kan det hende at Kinsta ikke er den raskere hosting-tjenesten vi har testet, men det er absolutt i toppnivået til serververter som leverer med hastighet.

Tips

Sammen med de rette optimaliseringene for å oppveie latensproblemer for noen regioner, kan Kinsta-brukere forvente veldig imponerende lastehastigheter

2. Skybasert infrastruktur bygget for hastighet

La oss grave litt dypere i Kinstas bygg.

Den mest karakteristiske funksjonen er at den eksklusivt tilbyr hosting av Google-servere.

Dette gjør infrastrukturen vesentlig annerledes enn den tradisjonelle delte eller dedikerte vertskapet for konkurrentene.

Hvordan? I stedet for å være vert via en enkelt server i et datasenter, bruker skyverne virtuell serverplass som tapper inn i et komplekst nettverk av fysiske servere. Dette gir brukerne noen ganske kule fordeler med tanke på hastighet, pålitelighet, skalerbarhet og fleksibilitet.

Selv om det er noen få skyserverver rundt, benytter Kinsta Googles private fibernett. Det er en av de største i verden og klarer å nå hastigheter på 10 000 TB per sekund i noen regioner.

Enda bedre er Kinsta registrert på Google Cloud Premium Tier, noe som betyr at Kinsta-brukere kan benytte seg av de høyeste nivåene av ytelse, hastighet og sikkerhet.

Kinsta-brukere drar også fordel av 20 Google Cloud-serverplasseringer over hele verden. Det betyr at du kan velge datasenteret geografisk nærmest publikum for hvert av dine WordPress-nettsteder, noe som hjelper med å holde latensen lav og lastetider er snappy.

Kinsta-brukere har også tilgang til premium DNS via Amazon Route 53, som er et annet våpen i sitt arsenal for å holde ting raskt.

3. Inkluderende programvare for turbolader

Den tredje proffen? Du gjettet det – fart igjen.

Kinsta er befestet med ‘speed-obsessed architecture’ (deres ord, ikke vår) gjennom teknologier som Nginx, PHP 7, LXD programvarebeholdere og MariaDB.

Vi kan fylle sider som snakker om Kinstas forskjellige tilleggsprogrammer og plugin-moduler, men en ting du absolutt kommer til å ønske å bruke er CDN.

Her samarbeider Kinsta med KeyCDN, et fantastisk HTTP / 2 og IPv6-aktivert innholdsleveringsnettverk.

KeyCDN er en ledende europeisk CDN-leverandør med hovedkontor i Sveits. Som merkevare har den et solid rykte for å bidra til å gjøre topp CDN-tjenester mye mer tilgjengelig. Det tjener visstnok nå 40 000 kunder og har et treffprosent på 94%.

Selv om Kinsta-brukere ikke får hele spekteret av fordelene med KeyCDN, mottar de et bestemt beløp gratis CDN-båndbredde, kalt ‘Kinsta CDN’. De drar også nytte av KeyCDNs omfattende globale nettverk, med servere på 34 strategiske steder for å turboladere mediene sine rundt hele planeten.

Hvorfor skal du bry deg?

Vel, CDN-er kan …

 • … i noen tilfeller, reduser lastetidene med opptil 50%
 • … last av opptil 70% av båndbreddeforespørsler fra verten din
 • … forhindrer at serveren blir overveldet av trafikkstøt

Foruten dette kraftige partnerskapet – har Kinsta (på ekte Kinsta-måte) gjort alt CDN-relatert enkelt å administrere.

CDN- og hurtigbufringsteknologier kommer vanligvis atskilt, men Kinsta pakker dem fint sammen og gjør dem superenkle å administrere fra dashbordet ditt, slik at du kan spore båndbreddebruk, toppfiler etter forespørsler og mer.

4. 99,9% oppetid garantert

Oppetid siden desember 2018

100%

* Denne telleren oppdateres kontinuerlig

Faktisk tilbyr Kinsta en SLA-støttet 99,9% oppetidsgaranti.

Denne tillitsstemmigheten er et tydelig resultat av den skybaserte infrastrukturen. Cloud verter av natur er mye mer pålitelig når det gjelder å holde nettsteder på nettet.

Hvis det ikke er nok, kobler Kinsta dette også med kontinuerlig overvåking og oppetidskontroll hvert minutt. Hvis de ikke klarer å rette feilkodekoder innen 30 minutter, blir kontoen din kreditert. Denne garantien gjelder 24/7 hver dag hele året.

5. Det er (nesten) hands-off

Som navnet antyder, bør administrerte WordPress-verter tillate deg å bruke mindre tid på å bekymre deg for nettstedet ditt, og gi deg mer tid til å fokusere på å vokse den.

Kinsta har et veldig bredt spekter av funksjoner som gir et optimalisert miljø for deg å fortsette å forbedre nettstedet ditt, uten å måtte bekymre deg for tekniske problemer.

Kinsta Funksjoner

Nyttige funksjoner for administrasjon av nettstedet inkluderer:

 1. Hastighetstuning Dette inkluderer ytelsesanmeldelser & caching.
 2. MyKinsta dashbord En forfriskende forandring fra den typiske cPanel eller Plesk som tilbys av mange andre verter, med noen originale funksjoner.
 3. Oppdatering av ledelse Et nivå opp fra tvangsoppdateringer (normen til mange andre verter, og noe som noen ganger kan forårsake problemer), du bare la Kinsta-teamet vite om du vil at de skal ta seg av oppdateringer fremover eller ikke.
 4. Testing av enkelt WordPress-versjoner, plugins og kode i et trygt miljø, og lever dem deretter i løpet av sekunder.
 5. Utviklervennlige verktøyFra nettstedskloning for tilgang til SSH for å bruke WP-CLI til å utføre oppdateringer og andre funksjoner.

6. Fantastisk teknisk support

En av Kinstas største styrker er deres supportteam.

Vi mener det – det består utelukkende av veteran WordPress-utviklere og Linux-vertsingeniører. Dette betyr at det tekniske støttenivået er et av markedets beste. De kan til og med skryte av at de ansetter mindre enn 1% av søkerne som søker!

I stedet for å trenge å gå gjennom en serie nivå 1 eller nivå 2 supportrepresentanter, har Kinsta-brukere alltid ekte eksperter direkte på deres beck-and-call.

Kinsta tilbyr 24/7 support via Intercom widgeten, en live chat og billettløsning. Det er faktisk et pent system med en automatisk lagret chatlogg og vindu som forblir åpent selv når du navigerer gjennom forskjellige sider i dashbordet.

Av direkte erfaring ble hvert spørsmål vi sendte svar på under tre minutter. Alt personalet vi snakket med var veldig hjelpsomme, kunnskapsrike og støttet svarene sine med lenker til ressurser for videre lesning. Alt i alt, en veldig positiv opplevelse som ble støttet av sider med glødende kundevurderinger, fant vi å si lignende ting om Kinstas supportteam.

På toppen av dette liker vi virkelig den regelmessig oppdaterte Kinsta-bloggen og den praktiske kunnskapsbasen, med tips, artikler og en ordliste med tekniske termer..

7. Enkel oppsett og migrering

Så hvor lett er det egentlig å få ballen til å rulle?

Slår ut – veldig.

Da vi meldte oss på Kinsta ble vi rammet av hvor raskt og enkelt det var. Å opprette en konto tok bokstavelig talt sekunder, så kom det nye dashbordet og et vell av ressurser som var vinklet for å hjelpe alle – fra totalt nybegynnere til erfarne utviklere.

Deretter mottok vi nyttig oppfølgende e-postmeldinger som ber om de neste trinnene med å koble til nettstedet vårt, og sjekke om vi har spørsmål.

Noe som fører til vårt neste punkt – hver Kinsta-plan inkluderer også minst en gratis nettstedmigrering fra en nåværende vert som håndteres av deres ekspertteam (skjønt oppmerksom på at en migrasjon bare er inkludert i standardplanen hvis du betaler årlig).

Å overlate en så kritisk oppgave til proffene er åpenbart mye mindre av hodepine enn å prøve å gjøre en manuell migrering (som du også har muligheten til å gjøre, med Kinstas støtte). Du vil ikke pådra deg noen nedetid – bare be om en migrering fra dashbordet. Du blir deretter varslet når overføringsprosessen er fullført, slik at du kan bekrefte at alt kjører smørglatt.

Kinsta gratis migrering av nettstedet

Selv om det ikke tilbyr en gratis prøveperiode, tilbyr Kinsta en 30-dagers pengene-tilbake-garanti (som vi helt ærlig foretrekker) for å virkelig gi tid til brukere å få en følelse av tauene. Det er flere medlemskapsnivåer (mer om det senere), men vi likte måten planene ble tydelig beskrevet på

8. Fred i sinnet

Kinsta tilbyr mange verktøy for å holde nettstedet ditt trygt og sikkert.

Back-ups:

 • Daglige sikkerhetskopierKinsta gir daglige automatiske WordPress-sikkerhetskopier, i tillegg til systemgenererte sikkerhetskopier for alle nettsteder på kontoen din. Disse er tilgjengelige som gjenopprettingspunkter på MyKinsta-dashbordet og lagres i 14 dager.
 • Manuelle sikkerhetskopier Du kan lage opptil 5 manuelle sikkerhetskopier, inkludert en nedlastbar sikkerhetskopi hver uke.
 • Sikkerhetskopiering av hendelser Underhold hendelser genererer også en automatisk sikkerhetskopi. Hvis du for eksempel bytter fra iscenesettelse til produksjon, genererer du en kopi av nettstedet ditt, i tilfelle noe skulle gå galt.

Hva er enda bedre – sikkerhetskopier er ekskludert fra den totale bruken av diskplass for å gi deg så mye plass som mulig!

Andre sikkerhetsfunksjoner som er verdt å nevne:

 • SSL-støtte og maskinvare-brannmurer Gratis SSL-sertifisering med ett klikk.
 • Døgnåpen overvåking I tilfelle nettstedet ditt blir hacket eller går ned, blir Kinstas ansatte varslet øyeblikkelig, og de kommer straks til å jobbe med å løse det.
 • Automatiske oppdateringer av sikkerhetsoppdateringer Gratis hackfikser, blokkering av kodeinjeksjon og DDoS-angrep, daglig skanning av skadelig programvare / spyware.
 • Navneservere Vi syntes dette var interessant – de fleste verter leverer 2 navneservere for å sette opp DNS-peker. Kinsta tilbyr imidlertid 4 – hver med forskjellige nettstedsuffikser (.net, .org) som hjelper deg med å sørge for at hvis en er nede, kan du stole på at de andre holder nettstedet flytende. Bare et lite eksempel på hvordan Kinsta gjør sitt ytterste.

9. Bra for Traffic Spikes

Hvem sa at det å vokse nettstedet ditt måtte være så komplisert? Et annet veldig attraktivt trekk ved Kinsta er skalerbarheten, en direkte gevinst for den skybaserte arkitekturen.

I tilfelle av en uventet trafikkstigning lar Kinstas integrasjon med Google Compute Engine containersiden til et nettsted dramatisk til så mange prosessorer som nødvendig. Som skyen automatisk skalerer for å administrere belastningen, så kan WordPress-nettstedet ditt forbli online uten å krasje.

Derimot er mange tredjepartsverter begrenset til 2-6 prosessorer per virtuelle private servere.

Husk at hvis du overskrider det månedlige besøkstaket i planen din, vil du fortsatt måtte betale et meravgift på ($ 1/1 000 besøk) etter et bestemt antall besøkende, men du vil bli varslet ved 80% og 100 % bruk.

Det viktige er imidlertid at nettstedet ditt blir liggende på nettet! Når alt kommer til alt, er det siste du vil skje å investere i betalt trafikk, eller til slutt bli viral, og så lide et stedskrasj akkurat i ditt ære øyeblikk. Se for deg all den bortkastede muligheten!

Kinsta tilbyr også en eksponentiell Traffic Spikes and Surges Upgrade spesielt utviklet for å adressere disse slags massive trafikkhendelser hvis du vet at de er i ferd med å skje.

10. Optimalisert for nettsteder

Helt ærlig er Kinsta gode nyheter for enhver e-handelsvirksomhet på WordPress.

Tross alt, med gratis plugins som WooCommerce, er WordPress fortsatt en av de mest attraktive plattformene for gründere.

Imidlertid er det også disse nettstedene av e-handelstype som har en tendens til å bli veldig ressurskrevende og overveldende, spesielt ettersom disse programtilleggene ofte er det som utgjør de mest teknologisk kompliserte sidene av WordPress.

Bedriftseiere som bruker WordPress, tjener mye på Kinstas støtte og enkle administrasjonsverktøy. Spesielt:

 • Rask hurtigbufring på servernivå på plass med regler for å sikre optimalisert funksjonalitet for nettsteder. Enkelte sider som aldri skal bufres, for eksempel handlekurv, min konto og kasse, er ekskludert fra hurtigbufring.
 • På lang sikt er Kinsta en løsning for å overvinne voksesmerter. Hvis trafikken din vokser opp fra den nåværende planen din, kan du bare oppgradere den ved å betale neste nivå. Det er ikke behov for kompliserte overføringer til en annen vertsserver, noe som er en reell mulighet for delte verter. Dette er et stort pluss for nettsteder som fortsetter å legge til produktsider.

I alt kan Kinsta tilby mye til enhver gründer som ønsker å fokusere mer på å utvide virksomheten sin, og mindre på det tekniske ved å holde nettstedet sitt online..

Hva vi ikke likte med Kinsta

Kinsta har helt klart noen gode fordeler som går for det, men ingen hostingløsning er noensinne perfekt.

1. Bratt prispunkt

Kinsta er en førsteklasses WordPress-hostingløsning. Dessverre følger det også med en premium prislapp.

Den månedlige kostnaden er ganske bratt, med standardnivået som koster $ 30 i måneden. Dette går helt opp til $ 900 / mo i pris for den overordnede planen (mer om det om litt).

Du mottar to måneder gratis hvis du kjøper den årlige planen, men det er fremdeles en månedlig overhead som kan være høy nok til å fraråde mindre virksomheter, og er betydelig høyere enn nesten hver hovedkonkurrent.

Når det er sagt, er det godt å vite at standardnivået er nede fra $ 100, som var minstekostnaden frem til mai 2018.

2. Ingen e-post hosting

Det er også noen ting som en hvilken som helst eieren trenger for å fullstendig sette opp og administrere et nettsted, som Kinsta dessverre ikke tilbyr for øyeblikket.

Den store? E-post hosting. Brukere som leter etter e-post på linje med [e-postbeskyttet], vil trenge å finne og registrere seg for en egen e-postserveringstjeneste. Vi har skrevet et steg for steg om hvordan du kan sette opp en e-posttjenestetjeneste, med en sammenligning av forskjellige tjenester her.

For eksempel vil en profesjonell e-postserveringstjeneste som Office 365 Biz koste deg omtrent 20 dollar i måneden. Kinsta anbefaler G Suite, som vil gi deg mindre $ 5 per måned.

Det er ikke verdens ende, og Kinstas argument for dette er at de ønsker å overlate e-postverten til ekspertene – rettferdig nok.

Det kan imidlertid godt være noen skuffede nettstedseiere som forventer en alt-i-ett-hostingløsning for den høye prisen de betaler. På slutten av dagen betyr det at eiere må være forberedt på å gjøre en største investering på webeiendommer.

3. Ingen telefonstøtte

I motsetning til de fleste av konkurrentene, tilbyr Kinsta foreløpig ikke telefonstøtte for kundene sine.

For mange mennesker er det en viss komfort ved å kunne hente telefonen og umiddelbart diskutere problemet ditt med en menneskelig stemme.

Fra Kinstas synspunkt gir denne avgjørelsen en viss mening. I den grad de har skrevet opp en hel artikkel som rettferdiggjør seg.

Det er sant at når diskusjonen er av teknisk art, er det nyttig å ha en skriftlig logg og skjermbilder for å referere til …

Det er sant at et billettsystem betyr at du ikke vil forklare deg flere ganger for forskjellige mennesker …

Men mens deres live chat kan være et praktisk valg, kan telefonstøtte være en veldig viktig kilde til komfort for klienter, spesielt i øyeblikk av krise.

For mange føles det langt bedre å ringe og få samtalen hentet umiddelbart, enn å skrive inn problemene deres i en liten chatboks.

Kinsta WordPress planer

Kinsta har for tiden 10 forskjellige plannivåer, som hver tilbyr sine tjenester i en annen skala.

Mange av disse tilbyr de samme grunnleggende nøkkeltilbudene, som gratis SSL og CDN, deres supportteam, daglige sikkerhetskopier og lignende. De viktigste forskjellene mellom nivåene er antall WordPress-installasjoner som kan administreres per konto, og også antall PHP-arbeidere som er tilordnet nettstedet ditt (PHP-arbeidere avgjør hvor mange samtidige forespørsler nettstedet ditt kan håndtere på et gitt tidspunkt, dvs. en som håndterer hver uavhengig forespørsel).

Kategoriene går fra Starter til Business, til Enterprise – sistnevnte er åpenbart rettet mot større bedrifter.

Hver plan er beskrevet veldig tydelig, slik at du ganske enkelt kan velge den som passer for deg. De er også inkludert i den 30-dagers gratis prøveperioden, og du har muligheten til å oppgradere eller nedgradere hostingplanen din i løpet av denne tiden.

StarterEnterprise 2

BILLIGSTE PLANTOP-TIERPLAN
WordPress installs180
Månedlige besøk20.0001.500.000
SSD-lagring10GB120GB
CDN-lagring50GB1000GB
Oppbevaring av sikkerhetskopier14 dager30 dager
PHP-arbeidere per nettsted210
Koster $ 30 / mo $ 900 / mo

Kinsta-plan

Hvordan holder Kinsta opp mot konkurransene?

Fortsetter vi, la oss se på hvordan Kinsta holder opp mot noen av de sterkeste konkurrentene.

Vi bestemte oss for å sammenligne dem i feltene de presterer best.

1. Kinsta VS WP Engine

Hvordan går Kinsta mot WP Engine som en administrert WordPress-vert?

En titt på migrasjoner

WP Engine tilbyr gratis ubegrensede WordPress-migrasjoner. Derimot begrenser Kinsta antallet gratis migrasjoner i henhold til brukerplan – deres mest grunnleggende plan inkluderer en gratis migrasjon, og ekstra migrasjoner koster $ 100 per nettsted.

Imidlertid ved nærmere undersøkelse er arten av disse migrasjonene ganske annerledes. WP Engines migrasjoner består av en gjør-det-selv automatisert migrering-plugin. Selv om det er raskt og relativt enkelt aktivert, kan det være forvirrende for noen brukere som ikke er helt sikre på hva de gjør. Plugin-modulen deres migrerer ikke viderekoblinger (avgjørende for å forhindre SEO-katastrofer), eller data eller bilder som er lagret utenfor / wp-content / katalogen. Kinsta hevder at hvis denne gjøres feil, kan denne metoden føre til datatap.

På den annen side er migrasjon på Kinsta en enkel, nesten hjerneløs affære. Bare be migrasjonen og overlatt den til deres ekspertteam å håndtere. Bedre ennå, vil du ikke lide noen nedetid.

Så hvis vi ser på ‘hands off’ ledelse, virker Kinstas migrasjonsmetoder mye mer smertefrie.

En titt på kundesupport

WP Engine er stolt av prisbelønnet kundestøtte. Den har en gjennomsnittlig responstid på under 3 minutter, med 90% av støttekontaktene løst i den økten – absolutt imponerende.

WP Engine tilbyr også stolt døgnåpen telefonsupport – noe Kinsta har blitt kritisert for å mangle. Dette kan skyldes at deres ansattegrunnlag er mye større enn Kinstas relativt lite team.

Imidlertid kan det hevdes Kinstas styrke ligger i ferdighetsnivået til deres ansatte. Med sine ord: ‘Kinsta-klienter får chatte med de samme teammedlemmene som støtter vårt store foretak og Fortune 500-selskaper.’ Med mer kvalifisert personell på hånden, har noen antydet at Kinsta kan løse problemer med mindre frem og tilbake..

En titt på skalerbarhet

Kinsta tilbyr planer for mange planer (mot WP Engine’s fem), men all Kinsta-bruker drar fordel av den samme autoskalerende skyinfrastrukturen, uansett.

Dette betyr at Kinsta-brukere som vil oppgradere nettstedet til neste nivå (f.eks. For å imøtekomme høyere trafikk), vil finne prosessen ganske sømløs.

Til sammenligning benytter WP Engine delt eller dedikert hosting. For å skalere et nettsted som er vert på WP Engine, kan det kreve flere nettstedoverføringer – kanskje flytte fra et delt miljø til en VPS, deretter til en dedikert server eller over til skyhosting. Som vi har nevnt, kan disse overføringene være litt skremmende for noen brukere.

En titt på utviklerverktøy

Kinsta er en vert optimalisert av utviklere, for utviklere.

Som sådan tilbyr Kinsta massevis av funksjoner for å optimalisere arbeidsflyten – ikke alle er tilgjengelige på WP Engine:

 • SSH-tilgang, Git og WP-CLI på alle planer fra Starter til Enterprise.
 • Muligheten til å kjøre forskjellige versjoner av PHP for hvert live-nettsted og iscenesettingssted
 • Muligheten til å gjenopprette automatiske sikkerhetskopier til produksjon og iscenesettelse

Når det er sagt, tilbyr WP Engine noen veldig attraktive WordPress-temaer gratis for kundene. Dette inkluderer Genesis Framework – verdens mest populære WordPress-temaramme – og StudioPress premium-temaer. Kinsta tilbyr ikke gratis temaer til kundene.

2. Kinsta VS SiteGround

Hvordan går Kinsta imot SiteGround som en rask webhotell?

Tilbake til hastighetsargumentet.

Som vi har nevnt, da vi gjennomførte vår hastighetstest, kom Kinsta ikke ut som den raskeste verten. Her er en sammenligning side om side med SiteGround, en av de sterkeste konkurrentene:

KinstaSiteGround
Server LocationLondonLondon
USA (W) 130 ms138 ms
USA (E) 95 ms86 ms
London10 ms4 ms
Singapore287ms179 ms
Sao Paulo203 ms212ms
Bangalore487 ms292 ms
Sydney266 ms250 ms
Japan221 ms223 ms
Canada83 ms87 ms
Tyskland13 ms16 ms
Gjennomsnitt over hele verden179,5 ms138,1 ms
Fullstendige resultater

Som vi kan se, tjente Siteground en A + -vurdering og utkonkurrerte Kinsta med en gjennomsnittlig responstid på 138,1 ms.

Dette kan komme som en overraskelse for de som sammenligner disse vertene på prisnivå.

Til en konkurransedyktig startfrekvens på $ 3,95 / mo for første tidtakere, er Siteground absolutt MYE rimeligere enn Kinsta. Neste nivå opp lar deg koble ubegrenset WordPress-nettsteder, og vil fortsatt bare koste deg $ 5,95 / mo.

Når det er sagt tar ikke testen hensyn til alle funksjonene Kinsta tilbyr for virkelig å øke hastigheten på lastehastigheten. Når vi sammenliknet grunnleggende planer, la vi merke til at det var et par hastighetsrelaterte funksjoner som Kinsta hadde, som SiteGround manglet:

 • Raskere søk med Elasticsearch-tillegget (bare på Enterprise planer for SiteGround)
 • Raskere databaseytelse med Redis-tillegget (bare på Enterprise-planer for SiteGround)
 • Kinsta tilbyr også en mer premium CDN-pakke gjennom sitt partnerskap med KeyCDN, mens SiteGround tilbyr CloudFlare-integrasjon.

Kinsta tilbyr også brukere et utvalg av 20 datasentre, vs SiteGrounds 5 sentre over tre kontinenter.

Det er en vanskelig avgjørelse. På slutten av dagen må vi imidlertid huske at SiteGround vs. Kinsta ikke er et tilfelle av å sammenligne eple til eple.

Kinsta er en selvskalerende skyvert, mens SiteGround fortsatt er en tradisjonell vert. Planen “Grow Big” fungerer for eksempel på en delt hosting-tjeneste der noen få nettsteder deler den samme fysiske serveren. Denne typen infrastruktur har sine egne iboende begrensninger.

Siteground er et veldig solid verdiforslag, selv på et delt vertsnivå. I henhold til vår grundige gjennomgang her, er SiteGround fremdeles vår personlige favoritt ikke bare for sin hastighet, men for utmerket teknisk support, sikkerhet og ubegrensede e-postkontoer og DB-er..

Siteground vil sannsynligvis passe bedre til de som har et strammere budsjett; de kanskje med lavere trafikk, men som fremdeles søker eksepsjonell ytelse.

Dommen: Bør du være vert sammen med Kinsta?

Nå er det store spørsmålet – bør du være vert for Kinsta?

Vel, den endelige avgjørende faktoren her bør være dine behov som bruker.

Hovedpoenget er at Kinsta ikke er billig. Det er imidlertid ekstremt verdifullt for riktig bruker.

For eiere av nettsteder med lavere trafikk, spesielt de som leter etter en altomfattende domeneregistrering og e-posthotell, kan Kinstas premium WordPress hosting-løsning være både for mye og ikke nok.

Det vil sannsynligvis være bedre passet for brukere som forventer høyere trafikk og ser alvorlig på å skalere og sikre nettstedet sitt.

I alle fall – med sin skybaserte arkitektur, besettelse av hastighet, avanserte styringsverktøy / systemer og virkelig, virkelig god kundestøtte, er Kinsta virkelig en kraftig vert å regne med.

Nøkkelegenskaper

 • ✓ Fantastisk hastighet
 • ✓ Svært dyktig supportteam
 • ✓ 99,9% oppetidsgaranti
 • ✓ Glatt MyKinsta instrumentbord
 • ✓ 20 Google Cloud-lokasjoner
 • ✓ KeyCDN & caching
 • ✓ 24/7 overvåking

Anbefalt for

 • • Administrert WordPress
 • • WooCommerce
 • • Netthandel nettsteder
 • • Medium – store nettsteder
 • • Nettsteder som er utsatt for trafikkpikes
 • • Nettutviklere

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map