Kinsta Review: Kinsta WordPress -isäntäkoneen 10 hyvää ja 3 huonot puolet löydetty!

Kinsta

Kinsta

https://kinsta.com

TL, dr

Tarjoaa paljon vaikuttavia WordPress-hallintatyökaluja ja puhtaan UX: n. Kinsta tarjoaa kaikki nopeuden ja skaalauksen edut, joita odotat pilvipohjaiselta isännältä. Lisää tämä WordPress-kehittäjien korkeasti koulutettuun tukitiimiin ja saat itsellesi premium-hosting-ratkaisun, vaikkakin edulliseen hintaan.

Kinsta-arvostelu: Löytyi Kinsta WordPress -isäntäkoneen 10 hyvää ja 3 huonot puolet!

Tänään katsomme hallittua WordPress-isännöintipalvelua, jolla on terävä maine – Kinsta.

Vuonna 2013 avattu Kinsta oli WordPress-asiantuntijaryhmän aivotuoli, jota ei markkinoitu WordPress-hosting-ratkaisuilla. Nykyään se on yksi nopeimmin kasvavista WordPress-palvelimista Euroopassa ja Amerikassa.

Kinsan eturintamassa on se, että sen isännöintipalveluita saa Google Cloudin premium-verkosta. Tämä arvo-ehdotus on niin kiehtova, että emme todellakaan pystyneet vastustamaan Kinsnan testaamista..

Vaikuttavan pyykkilistan etujen joukossa Kinsta lupaa salamannopea isännöinti, seuraavan sukupolven infrastruktuuri ja erinomainen asiakaspalvelu. Kinsta on myös äskettäin muuttunut itsestään erittäin tyylikäksi ja käyttäjäystävälliseksi versioon ja näyttää paremmalta kuin koskaan.

Mutta tuottaako se todella? Meillä oli tarkoitus selvittää.

10 syytä Kinsta on erittäin hyvä hosting-ratkaisu

1. Se on räjähtävää nopeaa

Kuten me kaikki tiedämme, nopeus on kaikkea mitä verkkosivustoihin menee.

Nopeampi sivun latausaika paitsi korreloi korkeampien tulosten, pidemmän keskimääräisen vierailijakauden ja vähentyneiden poistumisprosentin kanssa, mutta myös paljon paremman SEO: n kanssa. Olemme kirjoittaneet täällä nopeuden aiheita.

Ja miten Kinsta menee? Selvittääksemme perustimme vakiona testisivustomme Kinsan palvelimille ja avasimme sen oman palvelimen nopeuden tarkistimellamme:

Tulokset?

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Keskimääräinen nopeus: 179,5 ms – Katso koko tulos

Merkintä

Testausta varten perustimme yksinkertaisen testisivuston, joka koostuu varastossa olevasta WordPress-asennuksesta. Päätimme isännöidä Lontoossa sijaitsevasta datakeskuksesta. Katso sivu täältä.

Olimme iloisia siitä, että isäntäpalvelimemme sai A + -luokitus!

Googlen suosittelema palvelimen vastausaika on alle 200 ms, koska mikä tahansa hitaampi voi aiheuttaa huomattavaa viivettä käyttäjille. Lontoossa ja Yhdysvalloissa menestyi hyvin; hyvin tämän vertailukohdan alla. Lyhin vasteaika oli nopea 10 ms (merkitty Lontoosta).

Kaukaisten alueiden, kuten Bangaloren, pingit olivat kuitenkin huomattavasti hitaampia ja laskivat keskimääräisen maailman vasteajan arvoon 179,5 ms. Se on paljon enemmän kuin 10 ms, mutta silti vaikuttava.

Entä verkkosivun latausaika?

Kinsta-verkkosivun suorituskyky

Webpagetest.org nopeustesti – Katso koko tulos

Nyt – muista, että testisivullamme ei vielä käytetä CDN: tä, välimuistitekniikoita tai muita optimointeja, joita Kinsta-käyttäjien tulisi hyödyntää vähentääkseen verkkosivujen latausaikoja.

Huomasimme kuitenkin, että myös ilman optimointia, kaikki tärkeät nopeusmittarit ovat A-luokiteltuja, merkittyjä ja vihreitä. Lopullinen lastausnopeus 1.097s on myös aika upea.

Kaiken kaikkiaan Kinsta ei ehkä ole testaamamme nopeampi isännöintipalvelu, mutta se on varmasti nopeimmin toimivien palvelin-isäntien ylimmässä asemassa..

Kärki

Ottaen huomioon oikeat optimoinnit latenssikysymysten korvaamiseksi joillakin alueilla, Kinsta-käyttäjät voivat odottaa erittäin vaikuttavia lastausnopeuksia

2. Nopeudelle rakennettu pilvipohjainen infrastruktuuri

Kaivataan vähän syvemmälle Kinsan rakennukseen.

Sen erottuvin ominaisuus on, että se tarjoaa yksinomaan Google pilvipalvelimen isäntä.

Tämä tekee sen infrastruktuurista täysin erilaisen kuin kilpailijoiden perinteinen jaettu tai omistettu isännöinti.

Miten? No, sen sijaan, että palvelimet toimittaisivat yhden palvelimen kautta datakeskuksessa, pilvi-isännät käyttävät virtuaalipalvelintilaa, joka hyödyntää monimutkaista fyysisten palvelinten verkkoa. Tämä tarjoaa käyttäjille melko hienoja etuja nopeuden, luotettavuuden, skaalautuvuuden ja joustavuuden suhteen.

Vaikka ympärillä on muutama pilvipalvelin-isäntä, Kinsta hyödyntää Googlen yksityistä kuituverkkoa. Se on yksi suurimmista maailmassa ja pystyy saavuttamaan tietyillä alueilla nopeuden 10000 TB sekunnissa.

Mikä vielä parempaa, Kinsta on rekisteröitynyt Google Cloudin Premium Tier -tasoon, mikä tarkoittaa, että Kinsta-käyttäjät voivat nauttia korkeimmasta suorituskyvyn, nopeuden ja turvallisuuden tasosta.

Kinsta-käyttäjät hyötyvät myös 20 Google Cloud -palvelimen sijainnista ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että voit valita jokaiselle WordPress-sivustollesi maantieteellisesti lähimpänä yleisöäsi olevan datakeskuksen, mikä auttaa pitämään latenssin alhaisella ja latausajat pirteillä.

Lisäksi Kinsta-käyttäjillä on pääsy premium-nimelliseen DNS: ään Amazon Route 53: n kautta, joka on toinen ase arsenaalissaan pitää asiat nopeina.

3. Sisältää ohjelmiston turboahtimiseen

Kolmas ammattilainen? Arvasit sen – nopeus taas.

Kinstaa on väkevöity ‘nopeuden pakkomielle arkkitehtuurilla’ (heidän sanoillaan, ei meidän omalla), sellaisten tekniikoiden avulla, kuten Nginx, PHP 7, LXD-ohjelmistosäiliöt ja MariaDB.

Voisimme täyttää sivut, joissa puhutaan Kinsan erilaisista lisäosista ja laajennuksista, mutta yksi asia, jota ehdottomasti haluat käyttää, on CDN.

Täällä Kinsta tekee yhteistyötä KeyCDN: n, fantastisen HTTP / 2- ja IPv6-yhteensopivan sisällönjakeluverkon kanssa.

KeyCDN on johtava eurooppalainen CDN-palveluntarjoaja, jolla on pääkonttori Sveitsissä. Brändinä sillä on vankka maine auttaa tekemään huippuluokan CDN-palveluista paljon helpommin saatavissa. Se palvelee nyt 40 000 asiakasta ja osuma-suhde on 94%.

Vaikka Kinsta-käyttäjät eivät saa kaikkia KeyCDN-etuja, he saavat tietyn määrän ilmaista CDN-kaistanleveyttä, nimeltään ‘Kinsta CDN’. He hyötyvät myös KeyCDN: n laajasta globaalista verkosta, jonka palvelimet sijaitsevat 34 strategisessa paikassa ja turboivat mediaansa ympäri planeettaa..

Miksi sinun pitäisi välittää?

No, CDN: t voivat…

 • … Joissain tapauksissa lyhentä latausaikaa jopa 50%
 • … Lataa jopa 70% isäntäsi kaistanleveyspyynnöistä
 • … estää palvelintasi hämärtämästä liikenteen nousua

Tämän voimakkaan kumppanuuden lisäksi – Kinsta (totta Kinsta-muodossa) on tehnyt kaiken CDN-liittyvän helpon hallita.

CDN- ja välimuistitekniikat tulevat yleensä erikseen, mutta Kinsta pakata ne hienosti yhteen ja tekee niistä erittäin helppoa hallita kojelaudaltasi antamalla sinulle mahdollisuuden seurata kaistanleveyden käyttöä, suosituimpia tiedostoja pyyntöjen perusteella ja muuta.

4. Taattu käyttöaika 99,9%

Uptime joulukuusta 2018 lähtien

100%

* Tätä laskuria päivitetään jatkuvasti

Itse asiassa Kinsta tarjoaa SLA: n tukeman 99,9%: n käyttöajan.

Tämä luottamusäänestys on selkeä tulos sen pilvipalveluinfrastruktuurista. Luonnollisesti pilvi-isännät pitävät verkkosivustoja verkossa paljon luotettavammin.

Jos tämä ei riitä, Kinsta myös pariuttaa tämän jatkuvalla seurannalla ja käyttöaikatarkistuksilla joka minuutti. Jos he eivät pysty korjaamaan virhevastauskoodeja 30 minuutin sisällä, tiliisi hyvitetään. Tämä takuu on voimassa ympäri vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

5. Se on (melkein) Hands-off

Kuten nimestä voi päätellä, hallittujen WordPress-isäntien pitäisi antaa sinun viettää vähemmän aikaa huolehtimalla verkkosivustostasi ja antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä kasvamaan sitä.

Kinsta tarjoaa todella laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tarjoavat sinulle optimoidun ympäristön verkkosivustosi parantamiseksi jatkamatta tarvitsematta huolehtia teknisistä ongelmista.

Kinsta-ominaisuudet

Hyödyllisiä sivustonhallintaominaisuuksia ovat:

 1. Nopeuden viritys Tämä sisältää suoritusarvioita & välimuistia.
 2. MyKinsta-kojelautaA virkistävä muutos monien muiden isäntien tarjoamasta tyypillisestä cPanelista tai Pleskistä, alkuperäisillä ominaisuuksilla.
 3. Päivitysten hallintaPainolla pakollisista päivityksistä (monien muiden isäntien normi ja jotain, joka voi joskus aiheuttaa ongelmia), kerro vain Kinsta-tiimille, haluatko heidän huolehtivan päivityksistä eteenpäin.
 4. Yhden napsautuksen latausTestaa uudet WordPress-versiot, laajennukset ja koodi helposti turvallisessa ympäristössä ja asu sitten sekunneissa.
 5. Kehittäjäystävälliset työkalutSivuston kloonaamisesta pääsyyn SSH: hon WP-CLI: n avulla päivitysten ja muiden toimintojen suorittamiseen.

6. Mahtava tekninen tuki

Yksi Kinsan suurimmista vahvuuksista on heidän tukitiimi.

Tarkoitamme sitä – se koostuu kokonaan WordPress-veteraanikehittäjistä ja Linux-isännöitsijöistä. Tämä tarkoittaa, että tekninen tukitaso on yksi markkinoiden parhaimmista. He jopa kehuvat palkkaavansa alle yhden prosentin hakijoista!

Sen sijaan, että tarvitsisi käydä läpi tason 1 tai 2 tukitoimenpiteiden sarjan, Kinsta-käyttäjillä on aina todellisia asiantuntijoita suoraan heidän soittamiseen.

Kinsta tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea Intercom-widgetin, live chat- ja lippuratkaisun kautta. Se on oikeastaan ​​melko näppärä järjestelmä, jossa on automaattisesti tallennettu chat-historia ja ikkuna, joka pysyy auki, vaikka selaatkin kojelaudan eri sivuilla.

Suoran kokemuksen perusteella jokaiselle lähettämällemme kyselylle vastattiin alle 3 minuutissa. Kaikki henkilökunta, jonka kanssa puhuimme, oli erittäin avulias, osaava ja tuki heidän vastauksiaan linkkeillä resursseihin lukemista varten. Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus, jota tukivat hehkuvien asiakasarvostelujen sivut, löysimme sanovan samanlaisia ​​asioita Kinsan tukitiimistä.

Tämän lisäksi me todella pidämme säännöllisesti päivitetystä Kinsta-blogia ja kätevästä tietokannasta, joka sisältää vinkkejä, artikkeleita ja sanastoa teknisiin termeihin.

7. Yksinkertainen asennus ja siirto

Joten kuinka helppoa on todella saada pallo liikkumaan?

Osoittautuu – hyvin.

Kun ilmoitimme Kinstaan, meitä hämmästytti kuinka nopea ja yksinkertainen se oli. Tilin luominen vei kirjaimellisesti sekuntia, sitten tuli uusi kojetaulumme ja runsaasti resursseja, jotka kulmasivat auttamaan kaikkia – aloittelijoista kokenutta kehittäjää.

Sen jälkeen saimme hyödyllisiä seuranta-sähköposteja, joissa kehotettiin seuraavia vaiheita yhdistämään verkkosivustomme ja tarkistamaan, onko meillä kysymyksiä.

Mikä johtaa seuraavaan kohtaan – jokainen Kinsta-suunnitelma sisältää myös ainakin yhden ilmaisen sivuston siirron nykyiseltä palvelimelta, jonka hoitaa heidän asiantuntijaryhmänsä (vaikka huomaa, että siirto sisältyy standardisuunnitelmaan vain, jos maksat vuosittain).

Jotta tällainen kriittinen tehtävä jätetään ammattilaisille, on selvästi vähemmän päänsärkyä kuin yrittää tehdä manuaalinen siirto (mikä sinulla on myös mahdollisuus tehdä Kinsan tuella). Sinulle ei aiheudu seisokkeja – pyydä vain siirtymistä kojetaululta. Sinulle ilmoitetaan sitten, kun siirtymisprosessi on valmis, jotta voit tarkistaa, että kaikki toimii tasaisesti.

Kinsta-sivuston vapaa siirto

Vaikka Kinsta ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun (jota me rehellisesti haluamme) antaaksemme käyttäjille todella aikaa tuntea vaijerit. Jäsenyystasoja on useita (lisätietoja myöhemmin), mutta pidimme siitä, miten suunnitelmat esitettiin selvästi

8. Mielenrauha

Kinsta tarjoaa runsaasti työkaluja sivustosi suojaamiseksi.

Back-up:

 • Päivittäiset varmuuskopiotKinsta tarjoaa päivittäin automaattisia WordPress-varmuuskopioita sekä järjestelmän luomia varmuuskopioita tilisi kaikille sivustoille. Nämä ovat saatavissa palautuspisteinä MyKinsta-kojetaulussa ja niitä säilytetään 14 päivän ajan.
 • Manuaaliset varmuuskopiotVoit tehdä jopa 5 manuaalista varmuuskopiota, mukaan lukien yksi ladattava varmuuskopio viikossa.
 • Tapahtumien varmuuskopiotTietyt tapahtumat tuottavat myös automaattisen varmuuskopion. Esimerkiksi siirtyminen lavastuksesta tuotantoon tuottaa kopion aktiivisesta sivustostasi, vain jos jotain menee pieleen.

Mikä on vielä parempaa – varmuuskopiot eivät sisälly koko levytilakäyttöösi, jotta sinulla olisi mahdollisimman paljon tilaa!

Muut mainitsemisen arvoiset turvaominaisuudet:

 • SSL-tuki ja laitteistopalomuuritVapaa yhden napsautuksen SSL-varmenteen aktivointi.
 • Ympäri vuorokauden tapahtuva tarkkailuJos sivustosi hakkeroituu tai menee alas, Kinsan henkilökunnalle ilmoitetaan heti ja he alkavat työskennellä sen ratkaisemiseksi..
 • Automaattiset tietoturvakorjausten ilmaiset hakkeroinnit, koodin injektioiden ja DDoS-hyökkäysten estäminen, päivittäinen haittaohjelmien / vakoiluohjelmien tarkistus.
 • NimipalvelimetPitimme tämän mielenkiintoisen – useimmat isännät toimittavat 2 nimipalvelinta DNS-osoituksen määrittämistä varten. Kinsta tarjoaa kuitenkin 4 – jokaisella on erilaiset verkkosivuliitteet (.net, .org), mikä auttaa varmistamaan, että jos yksi ei ole käytössä, voit luottaa muihin pitämään sivustosi kelluvana. Toinen pieni esimerkki siitä, kuinka Kinsta tekee parhaansa.

9. Hyvä liikennepiikille

Kuka sanoi, että verkkosivustosi kasvattamisen piti olla niin monimutkaista? Toinen erittäin houkutteleva piirre Kinstassa on sen skaalautuvuus, pilvipohjaisen arkkitehtuurin suora voitto.

Odottamattoman liikenteen nousun tapauksessa Kinsnan integroituminen Google Compute Engine -sovellukseen antaa verkkosivuston säilytysasteikon dramaattisesti niin monelle prosessorille kuin tarvitaan. Koska pilvi skaalautuu automaattisesti kuorman hallintaan, WordPress-sivustosi voi pysyä verkossa kaatumatta.

Sitä vastoin monet kolmannen osapuolen isännät rajoitetaan 2–6 suorittimeen virtuaalisia yksityisiä palvelimia kohti.

Muista, että jos ylität suunnitelmasi kuukausittaisten käyntien enimmäismäärän, joudut silti maksamaan ylimääräisen palkkion ($ 1/1000 käyntiä) tietyn kävijämäärän jälkeen, mutta sinulle ilmoitetaan 80% ja 100 % käyttö.

Tärkeää on kuitenkin, että sivustosi pysyy verkossa! Loppujen lopuksi viimeinen asia, jonka haluat tapahtua, on sijoittaa maksettuun liikenteeseen tai mennä lopulta virukselliseksi ja kärsiä sitten sivuston kaatumisesta tarkalleen loistohetkellä. Kuvittele kaikki menetetty tilaisuus!

Kinsta tarjoaa myös eksponentiaalisia liikennepiikkejä ja nousuprosenttia, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan tällaisiin laajoihin liikennetapahtumiin, jos tiedät, että niitä tapahtuu.

10. Optimoitu verkkokauppasivustoille

Kinsta on rehellisesti sanottuna hieno uutinen kaikille WordPress-verkkokaupoille.

Loppujen lopuksi ilmaisilla lisäosilla, kuten WooCommerce, WordPress on edelleen yksi houkuttelevimmista alustoista yrittäjille.

Kuitenkin myös nämä verkkokaupatyyppiset sivustot ovat yleensä erittäin resurssiintensiivisiä ja ylivoimaisia, etenkin koska nämä laajennukset ovat usein WordPressin teknisesti monimutkaisimpia puolia.

WordPressiä käyttävät yritysten omistajat saavat paljon hyötyä Kinsan tuesta ja helpoista hallintatyökaluista. Erityisesti:

 • Nopea palvelintason välimuisti välimuistiin, ja säännöt varmistavat verkkokauppasivustojen optimoidun toiminnallisuuden. Tietyt sivut, joita ei koskaan pidä tallentaa välimuistiin, kuten ostoskori, oma tili ja kassat, eivät kuulu välimuistiin.
 • Pitkällä aikavälillä Kinsta on ratkaisu kasvavien kipujen voittamiseen. Jos liikenteesi ylittää nykyisen suunnitelman, päivitä se vain maksamalla seuraava taso. Toiseen isäntäpalvelimeen ei tarvitse tehdä monimutkaisia ​​siirtymiä, mikä on todellinen mahdollisuus jaetuissa isäntäisissä. Tämä on iso plussa sivustoille, jotka lisäävät eksponentiaalisesti tuotesivuja.

Kaiken kaikkiaan Kinsta voi tarjota PALJON jokaiselle yrittäjälle, joka haluaa keskittyä enemmän liiketoimintansa kasvattamiseen ja vähemmän verkkosivustonsa pitämisen teknisiin ominaisuuksiin.

Mitä emme pitäneet Kinsta-asioista

Kinsta on selvästi saavuttanut hienoja etuja, mutta mikään isännöintiratkaisu ei ole koskaan täydellinen.

1. Jyrkkä hintakohta

Kinsta on premium-luokan WordPress-hosting-ratkaisu. Valitettavasti se liitetään myös premium-hintalappuun.

Kuukausikustannukset ovat melko jyrkkiä, ja vakiotaso maksaa 30 dollaria kuukaudessa. Tämä nousee korkeintaan 900 dollaria kuukaudessa korkeimman tason suunnitelmansa hinnasta (lisätietoja vähän).

Saat kaksi kuukautta ilmaiseksi, jos ostat vuosisuunnitelman, mutta se on silti kuukausittainen yleiskustannus, joka voi olla tarpeeksi korkea pienentämään pieniä yrityksiä, ja on huomattavasti korkeampi kuin melkein kaikki pääkilpailijat.

On siis hyvä tietää, että vakiotaso on alhaisempi kuin 100 dollaria, mikä oli vähimmäiskulut toukokuuhun 2018 asti.

2. Ei sähköpostin ylläpitoa

On myös joitain asioita, joita jokainen verkkosivuston omistaja tarvitsee verkkosivustonsa täysin perustamiseen ja hallintaan, joita Kinsta ei valitettavasti tällä hetkellä tarjoa.

Iso? Sähköpostin ylläpito. Käyttäjien, jotka etsivät sähköpostiviestejä [sähköposti suojattu], on löydettävä erillinen sähköpostin isännöintipalvelu ja kirjauduttava siihen. Olemme kirjoittaneet askel askeleelta siitä, kuinka voit määrittää sähköpostin isännöintipalvelun vertailemalla erilaisia ​​palveluita täällä.

Esimerkiksi ammatillinen sähköpostinhoitopalvelu, kuten Office 365 Biz, maksaa sinulle noin 20 dollaria kuukaudessa. Kinsta suosittelee G Suite -sovellusta, joka vähentää sinulle 5 dollaria kuukaudessa.

Se ei ole maailman loppua, ja Kinsta väittää, että he haluavat jättää sähköpostin isännöinnin asiantuntijoille – riittävän oikeudenmukaiset.

Jotkut pettyneet verkkosivustojen omistajat saattavat kuitenkin hyvinkin odottaa all-in-one-hosting-ratkaisua maksamastaan ​​korkeasta hinnasta. Päivän lopussa se tarkoittaa, että omistajien on oltava valmiita tekemään suurin sijoitus verkko-omaisuuteensa.

3. Ei puhelintukea

Toisin kuin suurin osa kilpailijoista, Kinsta ei tällä hetkellä tarjoa puhelintukea asiakkailleen.

Monille ihmisille on tietynlainen mukavuus, kun pystyt noutamaan puhelimen ja keskustelemaan heti ihmisen äänellä.

Kinsan kannalta tällä päätöksellä on jotain järkeä. Sikäli kuin he ovat kirjoittaneet kokonaisen itsensä perustelevan artikkelin.

Totta, kun keskustelu on luonteeltaan teknistä, on hyödyllistä saada kirjallinen loki ja kuvakaappaukset, joihin viitataan…

Totta, lippujärjestelmä tarkoittaa, että et selitä itseäsi useita kertoja eri ihmisille…

Mutta vaikka heidän suorakeskustelu voi olla käytännöllinen valinta, puhelintuki voi olla erittäin tärkeä mukavuuden lähde asiakkaille, etenkin kriisin aikana.

Monille tuntuu paljon paremmalta soittaa ja saada puhelu nopeasti vastaan, kuin kirjoittaa heidän ongelmansa pieneen chat-ruutuun..

Kinsta WordPress -suunnitelmat

Kinsta tarjoaa tällä hetkellä 10 erilaista suunnitelmatasoa, joista kukin tarjoaa palvelujaan eri mittakaavassa.

Monet näistä tarjoavat samat perustarjoukset, kuten ilmainen SSL ja CDN, tukitiimi, päivittäiset varmuuskopiot ja vastaavat. Tärkeimmät erot tasojen välillä ovat WordPress-asennusten lukumäärä, jota voidaan hallita tiliä kohden, ja myös sivustoosi määritettyjen PHP-työntekijöiden lukumäärä (PHP-työntekijät määrittävät, kuinka monta samanaikaista pyyntöä sivustosi pystyy käsittelemään tiettynä ajankohtana, eli yksi käsittelee kutakin tyhjentämätön pyyntö).

Luokat etenevät Starter-liiketoiminnasta yritykseksi yritykseksi – jälkimmäinen on selvästi suunnattu suurille yrityksille.

Jokainen suunnitelma on kuvattu erittäin selvästi, joten voit melko helposti valita sinulle parhaiten sopivan. Ne sisältyvät myös kaikki 30 päivän ilmaiseen kokeiluversioon, ja sinulla on mahdollisuus päivittää tai alentaa palvelusuunnitelmasi tänä aikana.

StarterEnterprise 2

Halvin PLANTOP-TIER -suunnitelma
WordPress asentaa180
Kuukausittainen käynti20 0001 500 000
SSD-tallennustila10GB120GB
CDN-tallennustila 50 Gt1 000 Gt
Varmuuskopiointi14 päivää30 päivää
PHP-työntekijät sivustoa kohti210
Maksaa $ 30 / kk $ 900 / kk

Kinsta-suunnitelma

Kuinka Kinsta kestää kilpailut?

Katsotaanpa seuraavaksi, kuinka Kinsta kestää joitain vahvimpia kilpailijoitaan.

Päätimme verrata niitä aloilla, joilla he toimivat parhaiten.

1. Kinsta VS WP -moottori

Kuinka Kinsta suhtautuu WP Engineen hallituna WordPress-isäntänä?

Katso muuttoliikkeitä

WP Engine tarjoaa ilmaisen rajoittamattoman WordPress-siirron. Sitä vastoin Kinsta rajoittaa ilmaisten siirtojen määrää käyttäjäsuunnitelman mukaan – heidän perustavimpaan suunnitelmaansa sisältyy yksi ilmainen siirto, ja lisämuutokset maksavat 100 dollaria sivustoa kohti.

Tarkemmin tarkasteltuna näiden muuttoluonteiden luonne on kuitenkin aivan erilainen. WP Moottorin muutokset koostuvat automatisoidusta siirtolaajennuksesta. Vaikka se on nopea ja suhteellisen helppo aktivoida, se voi olla hämmentävä joillekin käyttäjille, jotka eivät ole täysin varmoja tekemästään. Heidän laajennuksensa ei siirrä uudelleenohjauksia (kriittisiä SEO-katastrofien estämiseksi) tai / wp-content / hakemiston ulkopuolelle tallennettuja tietoja tai kuvia. Kinsta väittää, että jos menetelmä tehdään väärin, tämä menetelmä voi johtaa tietojen menetykseen.

Toisaalta muutto Kinstaan ​​on helppo, melkein aivojen vapaa tapaus. Pyydä vain siirtoa ja jätä se asiantuntijaryhmänsä käsiteltäväksi. Parempaa vielä, et kannata seisokkeja.

Joten jos tarkastelemme hallintaa “kädet pois”, Kinsan muuttomenetelmät vaikuttavat paljon kivuttomammilta.

Katso asiakastukea

WP Engine on ylpeä palkitusta asiakastuesta. Sen keskimääräinen vastausaika on alle 3 minuuttia, ja 90% tukikontakteista ratkaistiin istunnossa – varmasti vaikuttava.

WP Engine tarjoaa ylpeänä myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea – jotain Kinstaa on kritisoitu puutteesta. Tämä voi johtua siitä, että heidän työntekijäkunta on paljon suurempi kuin Kinsan suhteellisen pieni joukkue.

Voidaan kuitenkin väittää, että Kinsan vahvuus on henkilöstön taitotasossa. Heidän sanojensa mukaan ”Kinsta-asiakkaat saavat keskustella samojen ryhmän jäsenten kanssa, jotka tukevat suurta yritystämme ja Fortune 500 -yrityksiä.” Joidenkin mielestä Kinsta pystyy ratkaisemaan ongelmat vähemmän edestakaisin..

Katsaus skaalautuvuuteen

Kinsta tarjoaa suunnitelmien päälliköitä (verrattuna WP Engineen viiteen), mutta jokainen Kinsta-käyttäjä hyötyy samasta automaattisen skaalauspilven infrastruktuurista riippumatta.

Tämä tarkoittaa, että Kinsta-käyttäjät, jotka haluavat päivittää sivustonsa seuraavalle tasolle (esimerkiksi suuremman liikenteen huomioon ottamiseksi), löytävät prosessin melko saumattomasti.

Vertailun vuoksi, WP Engine käyttää jaettua tai omistettua isännöintiä. WP Engine -palvelimen ylläpitämän sivuston mitoittaminen voi edellyttää useita sivuston siirtymiä – ehkä siirtymistä jaetusta ympäristöstä VPS: ään, sitten omistettuun palvelimeen tai pilvipalvelimeen. Kuten olemme maininneet, nämä muutokset saattavat olla pelottelevia joillekin käyttäjille.

Katso kehitystyökaluja

Kinsta on isäntä, jonka kehittäjät ovat optimoineet kehittäjille.

Sinänsä Kinsta tarjoaa runsaasti ominaisuuksia työnkulun optimoimiseksi – kaikkia niitä ei ole saatavana WP Engine: llä:

 • SSH-pääsy, Git ja WP-CLI kaikissa suunnitelmissa Starterista Enterpriseiin.
 • Mahdollisuus käyttää erilaisia ​​PHP-versioita jokaiselle live-sivustolle ja lavasivustolle
 • Mahdollisuus palauttaa automaattiset varmuuskopiot tuotannossa sekä vaiheittainen

WP Engine tarjoaa kuitenkin erittäin houkuttelevia WordPress-teemoja ilmaiseksi asiakkaille. Tähän sisältyy Genesis-kehys – maailman suosituin WordPress-teemakehys – ja StudioPress-premium-teemat. Kinsta ei tarjoa asiakkaille ilmaisia ​​teemoja.

2. Kinsta VS SiteGround

Kuinka Kinsta suhtautuu SiteGroundiin nopeana verkkoisäntänä?

Takaisin nopeusargumenttiin.

Kuten olemme maininneet, suorittaessamme nopeustestiämme Kinsta ei tullut ykköseksi nopeimpana isäntänä. Tässä on vertailu sivustoon SiteGround, joka on yksi sen vahvimmista kilpailijoista:

KinstaSiteGround
Palvelimen sijaintiLondonLondon
US (W) 130 ms138 ms
US (E) 95 ms86 ms
Lontoo10 ms4 ms
Singapore287 ms179 ms
São Paulo203 ms212ms
Bangalore487 ms292 ms
Sydney266 ms250 ms
Japani221 ms223 ms
Kanada83 ms87 ms
Saksa13 ms16 ms
Maailmanlaajuinen keskiarvo179,5 ms138,1 ms
Täydelliset tulokset

Kuten voimme nähdä, Siteground ansaitsi A + -luokituksen ja ylitti Kinsan keskimääräisen vasteajan ollessa 138,1 ms.

Tämä saattaa tulla yllätyksenä niille, jotka vertailevat näitä isäntiä hintatasolla.

Ensimmäisen ajastimen kilpailukykyinen lähtöhinta 3,95 dollaria kuukaudessa, Siteground on varmasti PALJON edullisempi kuin Kinsta. Seuraavan tason avulla voit kytkeä rajattomasti WordPress-sivustoja, ja silti se maksaisi vain 5,95 dollaria kuukaudessa.

Testissä ei myöskään oteta huomioon kaikkia ominaisuuksia, joita Kinsta tarjoaa latausnopeuden tosiasialliseksi nopeuttamiseksi. Kun verrattiin perussuunnitelmia, huomasimme, että Kinstassa oli muutama nopeuteen liittyvä ominaisuus, joista SiteGround puuttui:

 • Nopeampi haku Elasticsearch-lisäosalla (vain SiteGround-yrityssuunnitelmissa)
 • Nopeampi tietokannan suorituskyky Redis-lisäosan kanssa (vain SiteGround-yrityssuunnitelmissa)
 • Kinsta tarjoaa myös premium-luokan CDN-paketin yhteistyössä KeyCDN: n kanssa, kun taas SiteGround tarjoaa CloudFlare-integraation.

Lisäksi Kinsta tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden valita 20 datakeskusta verrattuna SiteGroundin 5 keskukseen kolmella mantereella.

Se on vaikea kutsu. Päivän lopussa meidän on kuitenkin muistettava, että SiteGround vs. Kinsta ei ole tapaus, jossa verrataan omenaa omenaan.

Kinsta on itse skaalautuva pilvi-isäntä, kun taas SiteGround on perinteinen isäntä. Sen ”Kasva iso” -suunnitelma toimii esimerkiksi jaetussa isännöintipalvelussa, jossa muutamalla verkkosivustolla on sama fyysinen palvelin. Tällaisella infrastruktuurilla on omat rajoituksensa.

Sivustokenttä on erittäin vankka arvoehdotus, jopa jaetulla isäntätasolla. Tässä perusteellisen tarkastelun mukaan SiteGround on edelleen henkilökohtainen suosikkimme paitsi nopeutensa lisäksi myös erinomaisesta teknisestä tuesta, turvallisuudesta ja rajoittamattomasta sähköpostitilistä ja tietokannoista.

Sivustokenttä sopii ehkä paremmin niille, joilla on tiukempi budjetti; ne, joiden liikenne on vähäistä, mutta jotka silti etsivät poikkeuksellista suorituskykyä.

Tuomio: Pitäisikö sinun isännöidä Kinsan kanssa?

Nyt iso kysymys – pitäisikö sinun isännöidä Kinsan kanssa?

No, lopullisen ratkaisevan tekijän pitäisi olla käyttäjän tarpeesi.

Tärkeintä on, että Kinsta ei ole halpaa. Se on kuitenkin erittäin arvokas oikealle käyttäjälle.

Kinsnan premium-WordPress-hosting-ratkaisu voi olla vähäliikenteisten verkkosivustojen omistajille, etenkin niille, jotka etsivät kattavaa verkkotunnuksen rekisteröintiä ja sähköpostin ylläpitoa,.

Se todennäköisesti sopii paremmin käyttäjille, jotka odottavat suurempaa liikennettä ja ovat tosissaan suunnittelemassa ja turvaamassa verkkosivustonsa.

Joka tapauksessa – pilvipohjaisella arkkitehtuurillaan, pakkomielle nopeudella, edistyneillä hallintatyökaluilla / järjestelmillä ja todella, todella upealla asiakastuella Kinsta on todella tehokas isäntä, jonka kanssa on otettava huomioon.

Avainominaisuudet

 • ✓ Fantastinen nopeus
 • ✓ Korkeasti koulutettu tukitiimi
 • ✓ 99,9% käyttöaikatakuu
 • ✓ Tyylikäs MyKinsta-kojelauta
 • ✓ 20 Google Cloud -paikkaa
 • ✓ KeyCDN & välimuistia
 • ✓ 24/7 valvonta

Suositellaan

 • • Ylläpito WordPress
 • • WooCommerce
 • • Verkkokaupan verkkosivustot
 • • Keskikokoiset – suuret verkkosivustot
 • • Sivustot, joilla on taipumusta liikenteen piikkeihin
 • • Web-kehittäjät

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map