Kinsta

Kinsta

https://kinsta.com

tl; dr

Ponuja veliko impresivnih orodij za upravljanje programa WordPress in čisti UX, Kinsta ponuja vse prednosti hitrosti in velikosti, ki jih pričakujete od gostitelja v oblaku. Dodajte to visoko usposobljeni podporni skupini razvijalcev WordPress-a in dobili ste vrhunsko rešitev za gostovanje, čeprav po najvišji ceni.

Pregled Kinsta: Odkritih 10 prednosti in 3 slabosti gostitelja Kinsta WordPress!

Danes si ogledujemo upravljano storitev gostovanja WordPress z ostrim ugledom – Kinsta.

Kinsta, ki je bila predstavljena leta 2013, je bila zamisel skupine strokovnjakov za WordPress, ki ni navdušena nad rešitvami WordPress gostovanja na trgu. Danes je eden najhitreje rastočih gostiteljev programa WordPress v Evropi in Ameriki.

Prednost Kinsta je v tem, da storitve gostovanja poganja premijsko omrežje Google Cloud, vrednostni predlog pa je tako zanimiv, da se resnično nismo mogli upirati preizkusu Kinsta.

Kinsta med impresivnim seznamom pralnic perila obljublja strelovodno gostovanje, infrastrukturo novega gena in odlično storitev za stranke. Kinsta se je prav tako pred kratkim pomerila z zelo elegantno in uporabniku prijazno različico samega sebe in je videti bolje kot kdajkoli prej.

Toda ali to resnično prinaša? Imeli smo videti.

10 razlogov Kinsta je resnično dobra rešitev za gostovanje

1. Hitro utripa

Kot vsi vemo, kar se tiče spletnih mest, je hitrost vse.

Hitrejši čas nalaganja strani ni povezan le z večjimi konverzijami, daljšim povprečnim trajanjem obiskovalcev in zmanjšanimi stopnjami obiskov strani, temveč tudi z veliko boljšim SEO. Tu smo napisali veliko na temo hitrosti.

In kako stane Kinsta? Če želite to ugotoviti, smo na strežnikih Kinsta postavili standardno preizkusno mesto in ga vodili prek lastnega preveritelja hitrosti strežnika:

Rezultati?

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo

130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms

Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija

487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Povprečna hitrost: 179,5 ms – Glej celoten rezultat

Opomba

Za namene testiranja smo postavili preprosto preskusno mesto, sestavljeno iz zaloge WordPress. Odločili smo se za gostovanje v podatkovnem centru, ki se nahaja v Londonu. Oglejte si spletno mesto tukaj.

Veseli smo bili, da je naš strežnik gostitelja dosegel oceno A +!

Googlov priporočeni odzivni čas za strežnike je manj kot 200 ms, saj lahko kaj počasnejšega pri uporabniku opazno zaostane. London in ZDA sta se odlično odrezali; tudi pod to referenčno vrednostjo. Najkrajši odzivni čas je bil hitrih 10 ms (pinging iz Londona).

Vendar so bili pingi iz bolj oddaljenih regij, kot je Bangalore, precej počasnejši in so znižali povprečni odzivni čas po vsem svetu na 179,5 ms. To je veliko več kot 10 ms, vendar še vedno impresivno.

Kaj pa čas nalaganja spletnih strani?

Uspešnost spletnih strani za Kinsta

Preskus hitrosti Webpagetest.org – Oglejte si celoten rezultat

Zdaj – ne pozabite, da naša testna stran še ne uporablja CDN, tehnologije predpomnjenja ali kakršnih koli drugih optimizacij, ki bi jih morali uporabniki Kinsta izkoristiti, da skrajšajo čas nalaganja svojih spletnih strani.

Kljub temu pa smo tudi brez optimizacije opazili, da so vse pomembne metrike hitrosti označene z A, označene in zelene. Končna hitrost nalaganja 1,097s je tudi precej fantastična.

Na splošno Kinsta morda ni hitra storitev gostovanja, ki smo jo preizkusili, zagotovo pa je v najvišjem nivoju strežnikov, ki zagotavljajo hitrost.

Namig

V kombinaciji s pravimi optimizacijami za odpravo težav z zamudami v nekaterih regijah lahko uporabniki Kinsta pričakujejo zelo impresivne hitrosti nalaganja

2. Infrastruktura, zasnovana v oblaku, zgrajena za hitrost

Pokopajmo se malo globlje v zgradbo Kinsta.

Njegova najbolj prepoznavna značilnost je, da ponuja izključno gostovanje v strežniku Google v oblaku.

Zaradi tega se njegova infrastruktura bistveno razlikuje od tradicionalnega skupnega ali namenskega gostovanja konkurentov.

Kako? No, namesto gostovanja prek enega strežnika v podatkovnem centru gostitelji v oblaku uporabljajo prostor za navidezni strežnik, ki se pretaka v zapleteno omrežje fizičnih strežnikov. To uporabnikom ponuja kar nekaj kul prednosti v smislu hitrosti, zanesljivosti, razširljivosti in prilagodljivosti.

Medtem ko je nekaj gostiteljev strežnika v oblaku, Kinsta uporablja Googlovo zasebno omrežje vlaken. Je eden največjih na svetu in lahko v nekaterih regijah doseže hitrost 10.000TB na sekundo.

Še boljše pa je, da je Kinsta prijavljena na Premium Tier v Googlu Cloud, kar pomeni, da lahko uporabniki Kinsta izkoristijo najvišje stopnje učinkovitosti, hitrosti in varnosti.

Uporabniki Kinsta imajo tudi koristi od 20 strežnikov Google Cloud po vsem svetu. To pomeni, da lahko za vsako svoje WordPress spletno mesto izberete podatkovni center, ki je geografsko najbližji vašemu občinstvu, kar pomaga ohranjati nizke zamude in čas nalaganja.

Uporabniki Kinsta imajo tudi dostop do premium DNS prek Amazon Route 53, ki je še eno orožje v svojem arzenalu, da stvari ostanejo hitre.

3. Vključna programska oprema za vas

Tretji profesionalec? Uganili ste – spet hitrost.

Kinsta je okrepljena s hitrostjo obsedeno arhitekturo (njihove besede, ne naše) s pomočjo tehnologij, kot so Nginx, PHP 7, programske vsebnike LXD in MariaDB.

Lahko bi zapolnili strani, ki govorijo o različnih dodatkih in vtičnikih Kinsta, toda ena stvar, ki jo boste zagotovo želeli uporabiti, je CDN.

Kinsta tu sodeluje s KeyCDN, fantastičnim omrežjem za dostavo vsebin, ki podpira HTTP / 2 in IPv6.

KeyCDN je vodilni evropski ponudnik CDN s sedežem v Švici. Kot blagovna znamka ima velik ugled, saj pomaga narediti vrhunske storitve CDN veliko bolj dostopne. Zdaj naj bi oskrboval 40.000 strank in dosegel 94%.

Medtem ko uporabniki Kinsta ne dobijo celotnega obsega prednosti KeyCDN, prejmejo določeno količino brezplačne pasovne širine CDN, ki so jo poimenovali “Kinsta CDN”. Izkoristijo tudi široko globalno omrežje KeyCDN s strežniki na 34 strateških lokacijah, ki turbo polnijo svoje medije po planetu.

Zakaj bi vas skrbelo?

No, CDN-ji lahko …

 • … V nekaterih primerih zmanjšajte čas nalaganja do 50%
 • … od gostitelja prenesite do 70% zahtev za pasovno širino
 • … Prepreči, da bi vaš strežnik preplavil prometni naleti

Poleg tega močnega partnerstva je Kinsta (v resnični modi Kinsta) vse, kar je povezano s CDN, omogočilo enostavno upravljanje.

CDN in tehnologije za predpomnjenje običajno prihajajo ločeno, vendar jih Kinsta lepo pakira skupaj in jih na nadzorni plošči zelo enostavno upravlja, kar omogoča sledenje porabe pasovne širine, najboljših datotek po zahtevah in več.

4. 99,9% zagotovljeno nepravočasno

Počasi od decembra 2018

100%

* Ta števec se nenehno posodablja

Dejansko Kinsta ponuja 99,9-odstotno garancijo za nadomestitev SLA.

To zaupanje je jasen rezultat infrastrukture v gostovanju v oblaku. Gostitelji v oblaku so po naravi veliko bolj zanesljivi pri vzdrževanju spletnih strani.

Če to ni dovolj, Kinsta to povezuje tudi z nenehnim nadzorom in preverjanjem uptime vsako minuto. Če v 30 minutah ne bodo odpravili kode za odziv na napako, vam bo račun nakazan. Ta garancija velja 24/7 vsak dan v letu.

5. Oddaja (skoraj) roke

Kot že ime pove, bi vam morali upravljani gostitelji WordPressa omogočiti, da porabite manj časa za svoje spletno mesto, in vam namenite več časa, da se osredotočite na njegovo gojenje.

Kinsta ima res široko paleto funkcij, ki zagotavljajo optimizirano okolje, da boste lahko še naprej izboljševali svoje spletno mesto, ne da bi se vam bilo treba ukvarjati s tehničnimi težavami.

Značilnosti Kinsta

Uporabne funkcije upravljanja spletnega mesta vključujejo:

 1. Hitro uglaševanje Vključuje ocene učinkovitosti & predpomnjenje.
 2. Nadzorna plošča MyKinsta Osvežilna sprememba od običajnega cPanela ali Pleska, ki ga ponujajo številni drugi gostitelji, z nekaj originalnimi lastnostmi.
 3. Upravljanje posodobitevV višini od prisilnih posodobitev (pravilo mnogih drugih gostiteljev in nekaj, kar lahko včasih povzroči težave), ekipi Kinsta preprosto sporočite, ali želite, da poskrbijo za posodobitve, ki se premikajo naprej.
 4. Ustvarjanje z enim klikom Preprosto preizkusite nove različice WordPress-a, vtičnike in kodo v varnem okolju, nato pa jih zaživite v nekaj sekundah.
 5. Razvijalcem prijazna orodjaKloniranje strani za dostop do SSH za uporabo WP-CLI za izvajanje posodobitev in drugih funkcij.

6. Super tehnična podpora

Eden največjih prednosti Kinsta je njihova podporna ekipa.

To mislimo – v celoti je sestavljen iz veteranskih razvijalcev WordPressa in inženirjev Linux gostovanja. To pomeni, da je tehnična raven podpore ena najboljših na trgu. Pohvalijo se celo, da najamejo manj kot 1% prijavljenih kandidatov!

Namesto da bi morali skozi serijo podpornikov 1. ali 2. nivoja podpirati, imajo uporabniki Kinsta vedno prave strokovnjake neposredno na svojem “beck-and-call”.

Kinsta ponuja 24/7 podporo s pomočjo Intercom widget, klepet v živo in rešitev za vstopnice. To je pravzaprav precej eleganten sistem s samodejno shranjeno zgodovino klepeta in oknom, ki ostane odprto, tudi ko se pomikate po različnih straneh na nadzorni plošči.

Iz neposrednih izkušenj smo na vsako poslano poizvedbo odgovorili v manj kot 3 minutah. Vse osebje, s katerim smo se pogovarjali, je bilo v veliko pomoč, znanje in je svoje odgovore podprlo s povezavami do virov za nadaljnje branje. Vsekakor zelo pozitivno izkušnjo, ki so jo podprle strani žarečih mnenj kupcev, našli pa smo podobne stvari o Kinstajevi podporni skupini.

Poleg tega nam je zelo všeč redno posodobljen blog Kinsta in priročna baza znanja z nasveti, članki in glosarjem tehničnih izrazov.

7. Enostavna nastavitev in migracija

Torej, kako enostavno je v resnici spraviti žogo?

Izkazalo se je – zelo.

Ko smo se prijavili za Kinsta, nas je presenetilo, kako hitro in enostavno je bilo. Ustvarjanje računa je dobesedno trajalo nekaj sekund, nato pa je prišla nova armaturna plošča in veliko virov, ki so bili v pomoč vsem – od začetnikov, do začinjenih razvijalcev.

Potem smo prejeli koristna nadaljnja e-poštna sporočila, ki bodo spodbudila naslednje korake za povezovanje našega spletnega mesta in preverjanje, ali imamo vprašanja.

Kar vodi do naše naslednje točke – vsak načrt Kinsta vključuje tudi vsaj eno brezplačno migracijo spletnega mesta s trenutnega gostitelja, ki ga obravnava njihova skupina strokovnjakov (čeprav upoštevajte, da je selitev v standardni načrt vključena le, če plačujete letno).

Če prepustite tako kritično nalogo profesionalcem, je očitno veliko manj glavobola kot poskus ročne selitve (kar imate tudi možnost, s podporo Kinsta). Ne boste imeli nobenega izpada – preprosto zahtevajte selitev s svoje nadzorne plošče. Potem boste opozorjeni, ko bo postopek selitve končan, da boste lahko preverili, ali vse deluje brez težav.

Kinsta brezplačna migracija strani

Čeprav ne ponuja brezplačne preizkušnje, Kinsta ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja (ki jo pošteno ljubimo), da bi resnično dali čas uporabnikom, da se počutijo za vrvi. Obstaja več stopenj članstva (več o tem kasneje), vendar nam je bilo všeč način, kako so bili načrti jasno zapisani

8. Mirni um

Kinsta ponuja obilo orodij, s katerimi bo vaše spletno mesto varno in varno.

Varnostne kopije:

 • Dnevne varnostne kopijeKinsta omogoča dnevno avtomatsko varnostno kopiranje WordPress-a ter sistemsko ustvarjene varnostne kopije za vsa spletna mesta v vašem računu. Te so na voljo kot obnovitvene točke na armaturni plošči MyKinsta in so shranjene 14 dni.
 • Ročne varnostne kopije Vsak teden lahko naredite do 5 ročnih varnostnih kopij, vključno z enimi, ki jih lahko naložite.
 • Varnostne kopije dogodkovCeterski dogodki ustvarijo tudi samodejno varnostno kopiranje. Na primer, če preidete s postopnega na proizvodnjo, ustvarite kopijo spletnega mesta v živo, za vsak slučaj, če gre kaj narobe.

Še bolje – varnostne kopije so izključene iz celotne porabe prostora na disku, kar vam omogoča čim več prostora!

Druge varnostne funkcije, ki jih je vredno omeniti:

 • Podpora SSL in požarni zidovi strojne opremeBrezplačna aktivacija SSL cert z enim klikom.
 • Neprekinjeno spremljanjeV primeru, da se vaše spletno mesto zlomi ali pokvari, so zaposleni v Kinsti takoj opozorjeni in se takoj lotijo ​​reševanja..
 • Samodejne posodobitve varnostnih popravkovBrezplačni popravki kramp, blokiranje vstavljanja kode in DDoS napadov, vsakodnevno skeniranje zlonamerne programske opreme / vohunske programske opreme.
 • Imenski strežniki To se nam je zdelo zanimivo – večina gostiteljev ponuja 2 imenskih strežnikov, da bi lahko postavili DNS kazalo. Kinsta pa ponuja 4 – vsaka z različnimi priponkami spletnega mesta (.net, .org), s pomočjo katerih se lahko prepričate, da se lahko v primeru, da je eden oddan, zanesete na spletno mesto. Še en majhen primer, kako se Kinsta potrudi po svojih najboljših močeh.

9. Dobro za prometne konice

Kdo je rekel, da mora biti gojenje vašega spletnega mesta tako zapleteno? Druga zelo privlačna lastnost Kinsta je njegova razširljivost, neposredna odplačila njegove arhitekture v oblaku.

V primeru nepričakovanega povečanja prometa Kinsta vključi v Google Compute Engine omogoča, da vsebnik vsebine na spletnem mestu dramatično doseže toliko CPU, kot je potrebno. Kot oblak se samodejno meri za upravljanje bremena, tako lahko vaše spletno mesto WordPress ostane na spletu, ne da bi se zrušili.

Nasprotno pa so številni gostitelji tretjih strank omejeni na 2-6 procesorjev na virtualne zasebne strežnike.

Upoštevajte, da če presežete zgornjo mejo mesečnih obiskov v svojem načrtu, boste po določenem številu obiskovalcev morali plačati nadomestni znesek (1/1000 USD), vendar boste obveščeni pri 80% in 100 % porabe.

Pomembno pa je, da bo vaše spletno mesto ostalo na spletu! Konec koncev, zadnje, kar želite, da se zgodi, je, da investirate v plačljiv promet ali končno preidete v viralno situacijo in nato v trenutku slave doživite zrušitev spletnega mesta. Predstavljajte si vso zapravljeno priložnost!

Kinsta ponuja tudi eksponentne nadgradnje prometa in prenapetosti, posebej zasnovane za obravnavo tovrstnih množičnih prometnih dogodkov, če veste, da se bodo kmalu zgodili.

10. Optimizirano za spletna mesta e-trgovine

Pošteno povedano, Kinsta je odlična novica za vse elektronske trgovine na WordPressu.

Konec koncev WordPress z brezplačnimi vtičniki, kot je WooCommerce, ostaja ena najprivlačnejših platform za podjetnike.

Vendar pa so tudi ta spletna mesta, ki se ukvarjajo z elektronsko trgovino, ponavadi zelo intenzivna in vsesplošna, saj so ti vtičniki pogosto sestavni del tehnološko najbolj zapletene strani programa WordPress.

Lastniki podjetij, ki uporabljajo WordPress stojalo, pridobijo veliko od podpore in preprostih orodij za upravljanje Kinsta. Še posebej:

 • Hitro predpomnjenje strani na ravni strežnika s pravili za zagotavljanje optimizirane funkcionalnosti spletnih mest za e-trgovino. Nekatere strani, ki se ne smejo predpomniti, na primer košarica, moj račun in blagajna, so izključene iz predpomnjenja.
 • Kinsta je dolgoročno rešitev za premagovanje rastočih bolečin. Če vaš promet presega trenutni načrt, ga preprosto nadgradite s plačilom naslednje stopnje. Zapletenih migracij na drug gostiteljski strežnik ni treba, kar je resnična možnost pri skupnih gostiteljih. To je velik plus za spletna mesta, ki eksponentno dodajajo strani izdelkov.

Kinsta lahko na splošno ponudi veliko podjetju vsakemu podjetniku, ki se želi bolj osredotočiti na rast svojega poslovanja in manj na tehnične lastnosti vzdrževanja svoje spletne strani na spletu.

Kaj nam v Kinsti ni bilo všeč

Kinsta ima zagotovo nekaj odličnih prednosti, vendar nobena rešitev za gostovanje ni nikoli popolna.

1. Strma točka cene

Kinsta je vrhunska WordPress rešitev za gostovanje. Žal se pripenja tudi na oznako premium cene.

Mesečni stroški so precej strmi, standardni nivo pa stane 30 dolarjev na mesec. Za svoj vrhunski načrt to pomeni vse do 900 USD / mesečno (več o tem nekoliko).

Če kupite letni načrt, prejmete dva meseca brezplačno, vendar je še vedno mesečni režijski strošek morda dovolj visok, da odvrne manjša podjetja in je bistveno višji od skoraj vsakega glavnega tekmeca.

Glede na to je dobro vedeti, da je standardna stopnja nižja od 100 dolarjev, kar je bila najnižja poraba do maja 2018.

2. Brez gostovanja po e-pošti

Obstaja tudi nekaj stvari, ki jih potrebuje vsak lastnik spletnega mesta, da v celoti nastavi in ​​upravlja spletno mesto, ki ga Kinsta žal trenutno ne ponuja.

Veliki? Gostovanje po e-pošti. Uporabniki, ki iščejo e-poštna sporočila v skladu z [zaščitena e-pošta], bodo morali poiskati in se prijaviti za ločeno storitev gostovanja e-pošte. Korak za korakom smo napisali, kako lahko nastavite storitev gostovanja e-pošte, s primerjavo različnih storitev.

Na primer, storitev profesionalnega gostovanja po e-pošti, kot je Office 365 Biz, vas bo stala približno 20 USD na mesec. Kinsta priporoča G Suite, ki vam bo povrnil manjših 5 USD na mesec.

Ni konec sveta in argument Kinsta za to je, da želijo gostovanje e-pošte prepustiti strokovnjakom – dovolj pošteno.

Kljub temu lahko pride do razočaranih lastnikov spletnih strani, ki pričakujejo rešitev gostovanja vse v enem za visoko ceno, ki jo plačujejo. Na koncu dneva to pomeni, da morajo biti lastniki pripravljeni na največjo naložbo v svojo spletno lastnino.

3. Brez telefonske podpore

Za razliko od večine svojih konkurentov Kinsta trenutno ne nudi telefonske podpore svojim strankam.

Za mnoge ljudi je določeno udobje, če lahko dvignejo telefon in takoj razpravljajo o svoji težavi s človeškim glasom.

S stališča Kinsta je ta odločitev smiselna. Kolikor so napisali cel članek, ki so se upravičevali.

Če je razprava tehnične narave, je koristno pisni dnevnik in posnetke zaslona, ​​ki se nanašajo na …

Res je, sistem vozovnic pomeni, da se ne boste večkrat razlagali različnim ljudem …

Čeprav je njihov klepet v živo lahko praktična izbira, je telefonska podpora strankam lahko zelo pomemben vir ugodja, zlasti v kriznih trenutkih.

Za mnoge je bolje, če pokličete in takoj pokličete klic, kot pa da vtipkate njihove težave v malo klepetalnico.

Načrti za WordPress Kinsta

Kinsta ima trenutno 10 različnih stopenj načrtov, od katerih vsaka ponuja svoje storitve v drugačnem obsegu.

Mnogi od njih ponujajo enako osnovno ponudbo ključnih ključev, kot so brezplačni SSL in CDN, njihova podporna skupina, dnevno varnostno kopiranje in podobno. Glavne razlike med stopnjami so število namestitev WordPress-a, ki jih je mogoče upravljati na račun, in tudi število PHP delavcev, dodeljenih vašemu spletnemu mestu (PHP delavci določajo, koliko sočasnih zahtev lahko vaše spletno mesto obravnava v določenem času, tj. Po eno ravnanje neprehranjena zahteva).

Kategorije napredujejo od začetnika do podjetja, do podjetja – slednje je očitno namenjeno večjim podjetjem.

Vsak načrt je opisan zelo jasno, tako da lahko preprosto izberete tistega, ki je pravi za vas. Vsi so vključeni tudi v 30-dnevno brezplačno preskusno različico in v tem času imate možnost nadgraditi ali znižati načrt gostovanja.

StarterEnterprise 2

NAJBOLJŠI NAČRT PLANTOP-TIER
WordPress namesti180
Mesečni obiski20.0001.500.000
Shramba SSD10GB120GB
Shramba CDN50GB1000GB
Zadrževanje rezerv14 dni 30 dni
PHP delavci na mestu210
Stroški 30 USD / mesec 900 USD / mesec

Kinsta načrt

Kako se Kinsta drži proti tekmovanjem?

Nadaljujmo, poglejmo, kako se Kinsta drži proti nekaterim najmočnejšim konkurentom.

Odločili smo se, da jih bomo primerjali na področjih, na katerih se najbolje odrežejo.

1. Kinsta VS WP Motor

Kako se Kinsta spopada z WP Engine kot upravljanim gostiteljem WordPressa?

Pogled na migracije

WP Engine ponuja brezplačne neomejene selitve WordPressa. V nasprotju s tem Kinsta omejuje število brezplačnih migracij v skladu z uporabniškim načrtom – njihov najosnovnejši načrt vključuje eno brezplačno migracijo, dodatne migracije pa stanejo 100 dolarjev na spletno mesto.

Vendar je ob natančnejšem pregledu narava teh migracij precej drugačna. Migracije WP Engine sestavljajo samodejni vtičnik za samodejno selitev sam. Čeprav se hitro in razmeroma enostavno aktivira, to lahko zmede nekatere uporabnike, ki niso povsem prepričani, kaj počnejo. Njihov vtičnik ne seli preusmeritev (ključnega pomena za preprečevanje SEO katastrof) ali podatkov ali slik, shranjenih zunaj / wp-content / imenika. Kinsta trdi, da lahko ta metoda, če se izvede nepravilno, povzroči izgubo podatkov.

Po drugi strani pa je migracija na Kinsta lahka, skoraj brezpametna zadeva. Preprosto zahtevajte selitev in jih prepustite svoji ekipi strokovnjakov. Še bolje, da ne boste imeli nobenih izpadov.

Če si torej ogledamo “izklopljeno” upravljanje, se zdi, da so metode selitve Kinsta veliko bolj neboleče.

Pogled na podporo strankam

WP Engine se ponaša z nagrajeno podporo strankam. Povprečni odzivni čas znaša manj kot 3 minute, v tem času pa je bilo rešenih 90% stikov podpore – vsekakor impresivno.

WP Engine prav tako ponosno ponuja 24-urno telefonsko podporo – nekaj, kar je Kinsta kritiziral, da je premalo. To je lahko posledica dejstva, da je njihova baza zaposlenih veliko večja od relativno majhne ekipe Kinsta.

Vendar pa lahko trdimo, da je Kinstaova moč v sposobnostih njihovega osebja. Po njihovih besedah ​​”Kinstavi kupci lahko klepetajo z istimi člani skupine, ki podpirajo naše veliko podjetje in podjetja Fortune 500.” S kvalificiranim osebjem so nekateri namigovali, da lahko Kinsta reši težave z manj napredka..

Pogled skalabilnosti

Kinsta ponuja nabor načrtov (v primerjavi s petimi od WP Engine), vendar vsak uporabnik Kinsta ima koristi od iste infrastrukture v oblaku samodejnega skaliranja, ne glede na to.

To pomeni, da bodo uporabniki Kinsta, ki želijo nadgraditi svoje spletno mesto na naslednjo stopnjo (npr. Za večji promet), našli postopek dokaj brezhibno.

Za primerjavo WP Engine uporablja gostovanje v skupni rabi ali namensko. Za spreminjanje obsega spletnega mesta, ki gostuje na WP Engine, lahko potrebujete več selitev na spletnem mestu – morda se premaknete iz skupnega okolja v VPS, nato na namenski strežnik ali preko gostovanja v oblaku. Kot smo že omenili, lahko te selitve nekatere uporabnike nekoliko zastrašijo.

Pogled na orodja za razvijalce

Kinsta je gostitelj, optimiziran za razvijalce.

Kinsta kot tak ponuja vrsto funkcij za optimizacijo delovnega procesa – niso vse na voljo v WP Engine:

 • SSH dostop, Git in WP-CLI za vse načrte od Starter do Enterprise.
 • Možnost izvajanja različnih različic PHP za vsako spletno mesto v živo in prizorišče
 • Možnost obnavljanja samodejnih varnostnih kopij v proizvodnji in postopnih postopkov

Kljub temu WP Engine strankam ponuja nekaj zelo privlačnih tem WordPress. To vključuje okvir Genesis – najbolj priljubljen tematski okvir WordPress na svetu – in premium teme StudioPress. Kinsta strankam ne ponuja brezplačnih tem.

2. Kinsta VS SiteGround

Kako Kinsta uspeva proti SiteGroundu kot hitremu spletnemu gostitelju?

Nazaj na argument hitrosti.

Kot smo že omenili, se Kinsta med preizkusom hitrosti ni najbolje uvrstila med najboljše. Tu je primerjava ob strani s SiteGroundom, ki je eden najmočnejših konkurentov:

KinstaSiteGround
Lokacija strežnikaLondonLondon
ZDA (Š) 130 ms138 ms
ZDA (E) 95 ms86 ms
London10 ms4 ms
Singapur287ms179 ms
Sao Paulo203 ms212ms
Bangalore487 ms292 ms
Sydney266 ms250 ms
Japonska221 ms223 ms
Kanada83 ms87 ms
Nemčija13 ms16 ms
Povprečno po vsem svetu179,5 ms138,1 ms
Polni rezultati

Kot lahko vidimo, je Siteground prislužil oceno A + in prekašal Kinsta s povprečnim odzivnim časom 138,1 ms.

To bo morda presenetilo tiste, ki primerjajo te gostitelje po ravni cene.

Po konkurenčni začetni stopnji 3,95 dolarja na mesec je Siteground zagotovo veliko bolj dostopen kot Kinsta. Naslednja stopnja vam omogoča, da povežete neomejena spletna mesta v WordPress-u in še vedno bi stala le 5,95 dolarja na mesec.

Kljub temu test prav tako ne upošteva vseh funkcij, ki jih ponuja Kinsta za resnično izboljšanje hitrosti nalaganja. Ko smo primerjali osnovne načrte, smo opazili, da je Kinsta imel nekaj funkcij, povezanih s hitrostjo, da SiteGround primanjkuje:

 • Hitrejše iskanje z dodatkom Elasticsearch (samo v podjetniških načrtih za SiteGround)
 • Hitrejše delovanje baze podatkov z dodatkom Redis (samo v podjetniških načrtih za SiteGround)
 • Kinsta ponuja tudi bolj premium paket CDN s svojim partnerstvom s KeyCDN, medtem ko SiteGround ponuja integracijo CloudFlare.

Kinsta uporabnikom ponuja tudi 20 podatkovnih centrov v primerjavi s 5 centri SiteGround na treh celinah.

Težek klic. Vendar se moramo na koncu dneva spomniti, da SiteGround vs. Kinsta ni primerjava jabolka z jabolkom.

Kinsta je gostitelj oblaka s samorazmernim skali, medtem ko SiteGround ostaja tradicionalni gostitelj. Njegov načrt „Grow Big“ deluje na primer v storitvi skupnega gostovanja, kjer nekaj spletnih mest deli isti fizični strežnik. Tovrstna infrastruktura ima lastne notranje omejitve.

Siteground je zelo trdna predloga, tudi na ravni gostitelja. Glede na naš poglobljeni pregled tukaj je SiteGround še vedno naš osebni najljubši ne le zaradi njegove hitrosti, temveč zaradi odlične tehnične podpore, varnosti in neomejenih e-poštnih računov in DB-jev..

Siteground bo verjetno bolj ustrezal tistim, ki so strožji. tiste z manj prometa, vendar še vedno iščejo izjemno zmogljivost.

Razsodba: Če bi morali gostovati s Kinsta?

Zdaj je veliko vprašanje – ali bi morali gostiti Kinsta?

Najpomembnejši dejavnik v tem primeru bi morale biti vaše potrebe uporabnika.

Izhodišče je, da Kinsta ni poceni. Vendar je izredno dragocena za pravega uporabnika.

Za lastnike spletnih mest z manjšim prometom, zlasti tistih, ki iščejo vseobsegajočo registracijo domen in gostovanje po e-pošti, je lahko vrhunska rešitev za gostovanje Kinsta WordPress morda preveč in premalo..

Verjetno bo bolj primeren za uporabnike, ki pričakujejo večji promet in resno razmišljajo o spreminjanju in varovanju svojega spletnega mesta.

Kakor koli, Kinsta je s svojo arhitekturo v oblaku, obsedenostjo s hitrostjo, naprednimi orodji / sistemi za upravljanje in resnično zelo dobro podporo strankam res močan gostitelj, s katerim se je treba spoprijeti.

Ključne funkcije

 • ✓ Fantastična hitrost
 • ✓ Visoko usposobljena podporna skupina
 • ✓ 99,9% garancija za čas
 • ✓ Elegantna nadzorna plošča MyKinsta
 • ✓ 20 lokacij Google Cloud
 • ✓ KeyCDN & predpomnjenje
 • ✓ 24/7 spremljanje

Priporočeno za

 • • Upravljan WordPress
 • • WooCommerce
 • • Spletna mesta za e-trgovino
 • • Srednje velika spletna mesta
 • • spletna mesta, nagnjena k prometnim pritiskom
 • • Spletni razvijalci

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me