Кинста

Кинста

хттпс://кинста.цом

тл; др

Нудећи много импресивних алата за управљање ВордПрессом и чистим УКС-ом, Кинста нуди сву брзину и скалирање предности које бисте очекивали од домаћина са облаком. Додајте ово висококвалификованом тиму подршке за програмере ВордПресс-а и добили сте себи врхунско решење за хостинг, иако по премиум цени.

Преглед Кинста: Откривено 10 предности и 3 недостатка хоста Кинста ВордПресс-а!

Данас гледамо управљани ВордПресс хостинг хостинг сервис са оштром репутацијом – Кинста.

Кинста, лансирана 2013. године, била је деца групе стручњака за ВордПресс који нису били импресионирани решењима за ВордПресс хостинг на тржишту. Данас је то један од најбрже растућих ВордПресс домаћина у Европи и Америци.

Кинстаова ивица лежи у чињеници да његове услуге хостинга покреће премиум мрежа Цлоуд Цлоуд, вредностни предлог тако интригантан да ми заиста нисмо могли одољети да Кинста поставимо тест.

Међу импресивном списком погодности за веш, Кинста обећава муњевиту брзину хостинга, инфраструктуру следећег гена и одличну услугу купцима. Кинста се такође недавно осврнуо на врло елегантну верзију самог себе и изгледа боље него икад.

Али да ли заиста доноси? Требали смо да сазнамо.

10 разлога Кинста је озбиљно добро хостинг рјешење

1. Брзо блиста

Као што сви знамо, што се тиче веб страница, брзина је све.

Брже вријеме учитавања страница не везује само за веће конверзије, дуже просјечно трајање посјета и смањене стопе напуштања почетних страница, већ и много бољи СЕО. Овде смо писали много о теми брзине.

И како кошта Кинста? Да бисмо то сазнали, поставили смо стандардну пробну локацију на Кинстиним серверима и покренули је путем наше сопствене провера брзине сервера:

Резултати?

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

130 мс95 мс10 мс287 мс203 мс

Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка

487 мс266 мс221 мс83 мс13 мс

Просечна брзина: 179,5 мс – Погледајте потпуни резултат

Белешка

За потребе тестирања поставили смо једноставно пробно место које се састоји од залихе ВордПресс-а. Одлучили смо да угостимо из дата центра који се налази у Лондону. Погледајте локацију овде.

Били смо срећни када смо видели да је наш сервер домаћин добио А + оцену!

Гоогле-ово препоручено време одзива сервера је испод 200 мс јер било шта спорије може узроковати приметно заостајање за кориснике. Лондон и САД су се одлично снашли; добро испод ове референтне вредности. Најкраће време одговора било је брзих 10 мс (пингинг из Лондона).

Међутим, пингинги из удаљенијих региона, попут Бангалоре-а, били су знатно спорији и смањили су просечно време одзива у свету на 179,5 мс. То је пуно више од 10 мс, али и даље импресивно.

А шта је са временом учитавања веб страница?

Перформансе веб странице за Кинста

Тест брзине веб странице.орг – Погледајте пуни резултат

Сада – имајте на уму да наша пробна страница још увек не користи ЦДН, кеширајуће технологије или било које друге оптимизације које би Кинста корисници требало да искористе како би скратили време учитавања веб страница..

Међутим, чак и без било какве оптимизације, приметили смо да су све важне метрике брзине А, означене и зелене. Коначна брзина пуњења 1,097с је такође прилично фантастична.

Све у свему, Кинста можда није НАЈ бржи хостинг сервис који смо тестирали, али сигурно је у врхунском броју сервера који пружају брзину.

Савет

Упарени са правим оптимизацијама за надокнађивање проблема са кашњењем у неким регионима, корисници Кинста могу очекивати врло импресивне брзине пуњења

2. Инфраструктура заснована на облаку изграђена за брзину

Кренимо мало дубље у Кинстину зграду.

Његова најзначајнија карактеристика је што ексклузивно нуди Гоогле хостинг хостинга у облаку.

То своју инфраструктуру битно разликује од традиционалног заједничког или намјенског гостовања својих конкурената.

Како? Па, уместо да хостују преко једног сервера у дата центру, облачни хостови користе виртуелни серверски простор који улази у сложену мрежу физичких сервера. То корисницима нуди прилично лепе предности у погледу брзине, поузданости, скалабилности и флексибилности.

Иако је неколико хост цлоуд послужитеља, Кинста користи Гоогле-ову приватну мрежу влакана. Једна је од највећих на свету и може да досегне брзину од 10 000ТБ у секунди у неким регионима.

Још боље, Кинста је пријављена на Премиум Цлоуд нивоа Гоогле Цлоуда, што значи да Кинста корисници могу искористити највише нивое перформанси, брзине и сигурности.

Корисници Кинста такође имају користи од 20 локација Гоогле Цлоуд сервера широм света. То значи да можете одабрати центар података који је географски најближи вашој публици за сваку од ваших ВордПресс веб локација, што вам помаже да латенције буду ниске и да вријеме учитавања буде кратко.

Такође, корисници Кинста такође имају приступ премиум ДНС-у преко Амазон Роуте 53, што је још једно оружје у његовом арсеналу да ствари буду брзе.

3. Укључујући софтвер да вас напуни

Трећи професионалац? Погодили сте – опет брзина.

Кинста је ојачан „архитектуром опседнутом брзином“ (њиховим речима, не нашим) технологијама као што су Нгинк, ПХП 7, ЛКСД софтверски контејнери и МариаДБ.

Могли бисмо напунити странице које говоре о различитим додацима и додацима Кинста, али једна ствар коју ћете дефинитивно желети да користите је ЦДН.

Овде Кинста сарађује са КеиЦДН, фантастичном ХТТП / 2 и ИПв6 мрежом за испоруку садржаја.

КеиЦДН је водећи европски добављач ЦДН-а са седиштем у Швајцарској. Као бренд, он има солидну репутацију јер помаже да се врхунским ЦДН услугама учини много приступачнијим. Сада наводно опслужује 40.000 купаца и има успешност од 94%.

Док корисници Кинста-а не остварују читав низ погодности КеиЦДН-а, добијају задату количину пропусне ширине ЦДН-а, назване „Кинста ЦДН“. Они такође имају користи од КеиЦДН-ове опсежне глобалне мреже, са серверима на 34 стратешке локације за додатно пуњење медија широм планете.

Зашто би ти било стало?

Па, ЦДН-ови могу …

 • … у неким случајевима, смањите време оптерећења до 50%
 • … Учитавање до 70% захтјева за пропусност од вашег домаћина
 • … спречите да ваш сервер буде преплављен налетима саобраћаја

Поред овог моћног партнерства – Кинста је (на прави начин Кинста) учинио да све што се тиче ЦДН-а буде лако управљати.

ЦДН и кеширајуће технологије обично долазе одвојено, али Кинста их лепо спакује и чини их веома једноставним за управљање са ваше надзорне табле, омогућавајући вам да пратите употребу пропусне ширине, горњих датотека по захтевима и још много тога.

4. 99,9% загарантовано време

Уптиме од децембра 2018

100%

* Овај бројач се стално ажурира

У ствари, Кинста нуди гаранцију продуженог продужетка од 99,9%.

Ово гласање о поверењу јасан је резултат његове инфраструктуре за хостинг у облаку. Домаћини у облаку су по природи много поузданији у одржавању веб страница на мрежи.

Ако то није довољно, Кинста то такође повезује са непрекидним надгледањем и контролом продужетка сваке минуте. Ако не успеју да исправе кодове одговора на грешке у року од 30 минута, рачун ће вам се приписати. Ова гаранција важи 24/7, сваког дана у години.

5. То су (скоро) руке

Као што име каже, управљани ВордПресс хостови би вам требали омогућити да проведете мање времена бринући о веб локацији и пружите вам више времена за фокусирање на њено раст.

Кинста има заиста широк спектар функција које пружају оптимизовано окружење за вас да наставите да побољшавате своју веб локацију, без потребе да бринете о техничким проблемима.

Кинста Феатурес

Корисне функције управљања веб локацијама укључују:

 1. Подешавање брзине Ово укључује прегледе перформанси & кеширање.
 2. МиКинста командна табла Освежавајућа промена у односу на типични цПанел или Плеск који нуде многи други домаћини, са оригиналним карактеристикама.
 3. Управљање надоградњама На нивоу од присилних ажурирања (норма многих других домаћина и нешто што понекад може проузроковати проблеме), само дајете обавјештај тиму Кинста да ли желите да се побрину за исправке које крећу напријед или не.
 4. Стагинг једним кликом Једноставно тестирајте нове верзије ВордПресс-а, додатке и код у сигурном окружењу, а затим их репродукујте у секунди.
 5. Алат за развојне програмере Клонирање сајтова за приступ ССХ-у за коришћење ВП-ЦЛИ за обављање ажурирања и других функција.

6. Страшна техничка подршка

Једна од највећих снага Кинста-а је њихов тим за подршку.

То мислимо – у потпуности се састоји од ветеранских програмера ВордПресс-а и инжењера Линук хостинга. То значи да је технички ниво подршке један од најбољих на тржишту. Чак се хвале да запошљавају мање од 1% подносилаца пријава!

Уместо да требају да прођу низ понављања подршке нивоа 1 или нивоа 2, Кинста корисници увек имају праве стручњаке директно на свом „бецк-анд-цалл“ -у.

Кинста нуди 24/7 подршку путем Интерцом додатака, ливе цхат и решење за карте. То је заправо прилично елегантан систем са аутоматски похрањеном историјом ћаскања и прозором који остаје отворен чак и док прелазите кроз различите странице на контролној табли.

Из директног искуства, на сваки упит који смо послали одговорено је за мање од 3 минуте. Све особље с којим смо разговарали били су од велике помоћи, знања и подржали су њихове одговоре везама за ресурсе за даље читање. Све у свему, врло позитивно искуство које су подржале странице ужарених прегледа купаца открили смо да говоре сличне ствари о Кинста-овом тиму за подршку.

Поврх тога, стварно нам се свиђа редовно ажурирани Кинста блог и згодна база знања, са саветима, чланцима и појмовником техничких појмова.

7. Једноставно подешавање и миграција

Па, колико је заиста лако лопту окренути?

Испада – врло.

Кад смо се пријавили за Кинста, била нас је импресионирана колико је то брзо и једноставно било. Отварање налога је буквално трајало неколико секунди, а затим је стигла наша нова контролна табла и богатство ресурса који су били у могућности да помогну свима – од тоталних почетника, до искусних програмера.

Након тога, добили смо корисне следиве е-поруке које ће тражити следеће кораке повезивања наше веб странице и проверити да ли имамо питања.

Што доводи до наше следеће тачке – сваки Кинста план такође укључује најмање једну бесплатну миграцију места са тренутног домаћина којим руководи њихов тим стручњака (иако имајте на уму, миграција је укључена у Стандардни план само ако плаћате годишње).

Препуштање тако критичног задатка професионалцима очигледно је много мање од главобоље него покушаја ручне миграције (што такође имате могућност да урадите, уз подршку Кинсте). Нећете имати прекида – једноставно затражите миграцију са своје контролне табле. Након тога ћете бити обавештени када је процес миграције завршен да бисте могли да проверите да ли све функционише са маслацем.

Бесплатна миграција сајта Кинста

Иако не нуди бесплатно пробно раздобље, Кинста нуди гаранцију поврата новца од 30 дана (што искрено волимо) како би заиста пружили вријеме корисницима да осјете конопце. Постоји неколико нивоа чланства (о томе више касније), али свидјело нам се како су планови јасно истакнути

8. Мировање ума

Кинста нуди обиље алата за очување и сигурност ваше веб локације.

Резервне копије:

 • Дневне сигурносне копијеКинста пружа дневне аутоматске сигурносне копије ВордПресс-а, као и системски направљене сигурносне копије за све локације на вашем налогу. Они су доступни као тачке враћања на МиКинста командној плочи и чувају се 14 дана.
 • Ручне сигурносне копијеМожете направити до 5 ручних сигурносних копија, укључујући и једну резерву сигурносне копије сваке недеље.
 • Сигурносне копије догађајаЦејни догађаји такође генеришу аутоматску израду сигурносних копија. На пример, преласком са фазе на производњу генерише се копија веб локације уживо, само у случају да нешто пође по злу.

Што је још боље – резервне копије су искључене из вашег укупног простора на диску како би се добио што више простора!

Остале сигурносне карактеристике које вреди поменути:

 • Подршка за ССЛ и заштитни зидови хардвера Бесплатна активација ССЛ церта једним кликом.
 • Непрекидно надгледањеУ случају да се ваша веб локација хакује или пропада, запосленици Кинста се одмах обавештавају и они одмах почињу да раде на решавању проблема..
 • Аутоматска ажурирања сигурносних закрпаБесплатна исправка хака, блокирање убризгавања кода и ДДоС напада, свакодневно скенирање злонамјерног софтвера / шпијунског софтвера.
 • Послужитељи именаЗаслужили смо ово занимљиво – већина домаћина испоручује 2 послужитеља имена како би поставили ДНС показивање. Кинста, међутим, нуди 4 – сваки са различитим суфиксима веб локације (.нет, .орг) који помажу да се побрините да ако је један одбачен, можете да се ослоните на остале како бисте одржали веб локацију у покрету. Још један мали пример како Кинста чини све од себе.

9. Добро за саобраћајне шиљке

Ко је рекао да раст веб странице мора бити толико компликован? Још једна врло атрактивна карактеристика Кинста-е је скалабилност, директна исплата његове архитектуре засноване на облаку.

У случају неочекиваног повећања саобраћаја, Кинстаова интеграција са Гоогле Цомпуте Енгине омогућава драматично скалирање контејнера за веб локацију на онолико процесора колико је потребно. Како се облак аутоматски скалира за управљање оптерећењем, тако и ваша ВордПресс веб локација може остати на мрежи без рушења.

Супротно томе, многи домаћи партнери су ограничени на 2-6 ЦПУ-а по виртуелним приватним серверима.

Имајте на уму да ако прекорачите горњу границу посета по свом плану, и даље ћете морати да платите накнаду за прекомерни износ (1 $ / 1.000 посета) након одређеног броја посетилаца, али бићете обавештени од 80% и 100 % употреба.

Међутим, важно је да ће ваша веб локација остати на мрежи! На крају, последња ствар коју желите да се догоди је да уложите у плаћени промет или коначно пређете на виралне уређаје, а затим претрпите пад сајта тачно у вашем тренутку славе. Замислите сву пропуштену прилику!

Кинста такође нуди експоненцијалну надоградњу у саобраћају и пренапонске ударе посебно дизајниране за решавање ових врста масовних саобраћајних догађаја ако знате да ће се они ускоро догодити.

10. Оптимизовано за веб локације е-трговине

Искрено, Кинста је одлична вест за било који посао на е-трговини на ВордПрессу.

На крају крајева, уз бесплатне додатке попут ВооЦоммерце-а, ВордПресс остаје једна од најатрактивнијих платформи за предузетнике.

Међутим, и ове веб локације типа е-трговине имају тенденцију да постану веома интензивне и убедљиве на ресурсе, посебно јер су ти додаци често саставни део технолошки најсложенијих страна ВордПресс-а.

Власници предузећа који користе ВордПресс штанд добијају пуно од подршке компаније Кинста и једноставних алата за управљање. Нарочито:

 • Брзо кеширање страница на нивоу сервера са правилима која осигуравају оптимизовану функционалност веб локација за електроничку трговину. Одређене странице које никада не би требале бити кеширане, као што су колица, мој рачун и одјава, искључене су из кеширања.
 • Кинста је дугорочно решење за превазилажење растућих болова. Ако ваш саобраћај прерасте свој тренутни план, једноставно га надоградите уплатом следећег нивоа. Не морају бити компликоване миграције на други хост сервер, што је реална могућност за дељене хостове. Ово је велики плус за веб локације које експоненцијално додају странице производа.

Све у свему, Кинста може понудити ЛОТ сваком предузетнику који се жели више фокусирати на раст свог пословања, а мање на техничке карактеристике одржавања своје веб странице на мрежи.

Шта ми нисмо волели у вези Кинста-а

Кинста очигледно има неке велике предности за то, али ниједно решење за хостинг никада није савршено.

1. Стрма цена

Кинста је врхунско ВордПресс решење за хостинг. Нажалост, такође долази у вези са премиум ценама.

Месечни трошак је прилично висок, а стандардни ниво кошта 30 долара месечно. Ово све кошта до 900 УСД / месечно за свој врхунски план (детаљније о томе).

Ако купујете годишњи план, добијате два месеца бесплатно, али то је још увек месечни режијски издатак који може бити довољно висок да обесхрабри мања предузећа и знатно је већи од скоро сваког главног конкурента.

Имајући то у виду, добро је знати да је стандардни ниво смањен са 100 УСД, што је била минимална потрошња до маја 2018. године.

2. Нема хостинга путем е-поште

Постоје и неке ствари које су потребне сваком власнику веб странице да би у потпуности поставио и управљао веб страницама, а које Кинста нажалост тренутно не нуди.

Велики? Гостовање е-поште. Корисници који траже е-пошту у складу са [заштићен е-поштом] мораће да пронађу и пријаве се за засебну услугу хостинга путем е-поште. Написали смо детаљне кораке о томе како можете подесити услугу хостинга е-поште, са упоређивањем различитих сервиса овде.

На пример, професионална услуга хостинга путем е-поште као што је Оффице 365 Биз коштат ће вас око 20 УСД месечно. Кинста препоручује Г Суите који ће вам вратити мање од 5 УСД месечно.

Није крај света, а Кинстаов аргумент за то је да желе да е-адресу о хостингу препусте стручњацима – довољно фер.

Међутим, можда постоје врло разочарани власници веб локација који очекују свеобухватно хостинг решење за високу цену коју плаћају. На крају дана, то значи да власници морају бити спремни да инвестирају у своје веб локације.

3. Нема телефонске подршке

За разлику од већине својих конкурената, Кинста тренутно не нуди телефонску подршку за своје купце.

За многе људе постоји одређена удобност када могу подићи телефон и одмах разговарати о свом проблему људским гласом.

Са Кинстаовог становишта, ова одлука има смисла. До те мере да су написали цео чланак правдајући се.

Тачно, када је расправа техничке природе, корисно је имати писмени дневник и снимке заслона на које ћете се позивати …

Тачно, систем улазница значи да се више пута нећете објашњавати различитим људима …

Али иако њихов цхат уживо може бити практичан избор, телефонска подршка може бити врло важан извор удобности за клијенте, посебно у тренуцима кризе.

Многима је далеко боље да назову и одмах позову свој позив, него да упишу њихове проблеме у мали оквир за ћаскање.

Кинста ВордПресс планови

Кинста тренутно има 10 различитих нивоа плана, од којих сваки нуди своје услуге на различитом нивоу.

Многи од њих нуде исте основне кључне понуде, као што су бесплатни ССЛ и ЦДН, њихов тим за подршку, дневне копије и слично. Главне разлике између слојева су број инсталирања ВордПресс-а којима се може управљати по рачуну, као и број ПХП радника додељених вашој веб локацији (ПХП радници одређују колико истовремено захтева ваша веб локација може да обради у датом тренутку, тј. По једно руковање сваком нечувани захтев).

Категорије напредују од стартера до бизниса, до предузећа – последње су очигледно усмерене на већа предузећа.

Сваки је план описан врло јасно, тако да можете лако изабрати онај који је прави за вас. Такође су укључени у бесплатну пробну верзију од 30 дана, а ви имате могућност да надоградите или смањите план за хостинг током овог времена.

СтартерЕнтерприсе 2

НАЈБОЉИ ПЛАНТОП-ТИЕР ПЛАН
ВордПресс инсталира180
Месечне посете20,0001,500,000
ССД стораге10ГБ120ГБ
ЦДН стораге50ГБ1000ГБ
Задржавање резервних копија14 дана30 дана
ПХП радници по месту210
Цена 30 УСД / месечно 900 УСД месечно

Кинста план

Како се Кинста држи против такмичења?

У наставку, погледајмо како се Кинста држи против неких од својих најјачих конкурената.

Одлучили смо да их упоредимо у областима у којима они најбоље раде.

1. Кинста ВС ВП Енгине

Како Кинста иде против ВП Енгине-а као управљаног ВордПресс домаћина?

Поглед на миграције

ВП Енгине нуди бесплатне неограничене ВордПресс миграције. Супротно томе, Кинста ограничава свој број бесплатних миграција према корисничком плану – њихов најосновнији план укључује једну бесплатну миграцију, а додатне миграције коштају 100 УСД по месту.

Међутим, помнијим прегледом природа ових миграција је сасвим другачија. Миграције ВП Енгине-а састоје се од додатка за аутоматску миграцију „уради сам“. Иако се брзо и релативно лако активирају, то може збунити неке кориснике који нису сасвим сигурни шта раде. Њихов додатак не мигрира преусмеравања (што је критично за спречавање СЕО катастрофе) или података или слика сачуваних изван / вп-цонтент / директоријума. Кинста тврди да, ако се погрешно изведе, овај метод може довести до губитка података.

С друге стране, миграција на Кинста је лака, готово безмасна афера. Једноставно затражите миграцију и оставите је њиховом тиму стручњака да поступају. Још боље, нећете трпети застоје.

Дакле, ако гледамо „хандс-офф“ менаџмент, Кинстаове методе миграције изгледају много безболније.

Поглед на корисничку подршку

ВП Енгине поносан је на награђивану корисничку подршку. Просечно време реакције је испод 3 минута, при чему је 90% контаката подршке подржано у тој сесији – свакако импресивно.

ВП Енгине такође с поносом нуди подршку 24 сата на дан – нешто због чега је Кинста критикован због недостатка. То би могло бити због чињенице да је њихова база запослених много већа од Кинста-овог релативно малог тима.

Међутим, може се тврдити да је Кинстаова снага лежи у нивоу вештине њиховог особља. По њиховим речима, „Кинста клијенти могу да разговарају са истим члановима тима који подржавају наше велико предузеће и Фортуне 500 компаније.“ Са квалификованим особљем при руци, неки су сугерисали да Кинста може да решава проблеме са мање уназад и назад.

Поглед скалабилности

Кинста нуди десетине планова (вс пет од ВП Енгине-а), али сваки корисник Кинста има користи од исте инфраструктуре облака аутоматског скалирања, без обзира.

То значи да ће корисници Кинста-а који желе да надограде своју веб локацију до следећег нивоа (нпр. Да би се прилагодили већем промету) нашли процес прилично неприметним..

За поређење, ВП Енгине користи заједнички или наменски хостинг. Да бисте скалирали веб локацију која се налази на ВП Енгине-у, може бити потребно више миграција са веб локације – можда прелазак из дељеног окружења у ВПС, затим на наменски сервер или преко цлоуд хостинга. Као што смо већ напоменули, ове миграције могу мало застрашити неке кориснике.

Поглед на алате за програмере

Кинста је домаћин оптимизован од стране програмера, за програмере.

Као такав, Кинста нуди мноштво функција за оптимизацију тока рада – а нису све доступне у ВП Енгине-у:

 • ССХ приступ, Гит и ВП-ЦЛИ на свим плановима од Стартера до Ентерприсе.
 • Могућност покретања различитих верзија ПХП-а за сваку веб локацију уживо и постављање
 • Могућност враћања аутоматске израде резервних копија у производњу и постављање фаза

Уз то, ВП Енгине нуди веома атрактивне ВордПресс теме корисницима. Ово укључује Оквир Генесис – најпопуларнији светски ВордПресс тематски оквир – и ПремиумПресс теме. Кинста не нуди бесплатне теме купцима.

2. Кинста ВС СитеГроунд

Како Кинста игра против СитеГроунд-а као брзог веб домаћина?

Назад на аргумент брзине.

Као што смо већ напоменули, током извођења теста брзине, Кинста се није попео на најбржи домаћин. Ево упоредног упоређивања са СитеГроунд-ом, једним од његових најјачих конкурената:

КинстаСитеГроунд
Локација сервераЛондонЛондон
УС (В) 130 мс138 мс
УС (Е) 95 мс86 мс
Лондон10 мс4 мс
Сингапур287мс179 мс
Сао Пауло203 мс212мс
Бангалоре487 мс292 мс
Сиднеи266 мс250 мс
Јапан221 мс223 мс
Цанада83 мс87 мс
Германи13 мс16 мс
Просек у свету179,5 мс138,1 мс
Потпуни резултати

Као што видимо, Ситегроунд је зарадио А + оцену и надмашио Кинста са просечним временом одзива 138,1 мс.

Ово може бити изненађење за оне који упоређују ове домаћине по нивоу цене.

По конкурентној почетној стопи од 3,95 УСД / месечно за прво време, Ситегроунд је сигурно МНОГО приступачнији од Кинста. Следећи ниво омогућава вам да повежете неограничене ВордПресс странице, а и даље би вас коштао само 5,95 долара месечно.

Поред тога, тест такође не узима у обзир све карактеристике које Кинста нуди да стварно повећа брзину пуњења. Упоређујући основне планове, приметили смо да постоји неколико значајки које се односе на брзину које је имао Кинста и да недостаје СитеГроунд:

 • Брже претраживање додатком Еластицсеарцх (само на Ентерприсе плановима за СитеГроунд)
 • Бржи рад базе података са Редис додатком (само на Ентерприсе плановима за СитеГроунд)
 • Кинста такође нуди још премиум ЦДН пакет кроз партнерство са КеиЦДН, док СитеГроунд нуди ЦлоудФларе интеграцију.

Такође, Кинста корисницима нуди избор од 20 дата центара, у односу на 5 центара СитеГроунд на 3 континента.

Тежак је то позив. Међутим, на крају дана, морамо се сетити да СитеГроунд и Кинста није случај упоређивања јабуке са јабуком.

Кинста је домаћин облака са само скалирањем, док СитеГроунд остаје традиционалан домаћин. На пример, његов „Гров Биг“ план делује на дељеном хостинг сервису где неколико веб локација дели исти физички сервер. Ова врста инфраструктуре долази са својим унутрашњим ограничењима.

Ситегроунд је врло солидна понуда, чак и на нивоу заједничког домаћина. Према нашем детаљном прегледу овде, СитеГроунд је и даље наш лични фаворит не само због своје брзине, већ због одличне техничке подршке, сигурности и неограничених налога за е-пошту и ДБ-ова..

Ситегроунд ће вероватно боље пристајати онима који имају јачи буџет; оне можда са мањим прометом, али ипак траже изузетне перформансе.

Пресуда: Ако требате да угостите Кинста?

Сада је велико питање – да ли бисте требали да угостите Кинста?

Па, крајњи одлучујући фактор овдје би требале бити ваше потребе као корисника.

Суштина је да Кинста није јефтина. Међутим, изузетно је вриједан за правог корисника.

За власнике веб локација са мањим прометом, посебно оне који траже свеобухватну регистрацију домена и хостинг хостинга, Кинста-ино премиум ВордПресс хостинг решење може бити и превише и недовољно.

То ће вероватно бити боље за кориснике који очекују већи промет и озбиљно размишљају о скалирању и безбедности своје веб странице.

У сваком случају – са својом архитектуром заснованом на облаку, опседнутошћу брзином, напредним алатима / системима за управљање и стварно, заиста одличном корисничком подршком, Кинста је заиста моћан домаћин са којим се треба суочити.

Кључне карактеристике

 • ✓ Фантастична брзина
 • ✓ Високо квалификован тим за подршку
 • ✓ 99,9% гаранције за продужење рада
 • ✓ Елегантна МиКинста контролна табла
 • ✓ 20 Гоогле Цлоуд локација
 • ✓ КеиЦДН & кеширање
 • ✓ 24/7 надгледање

Препоручује се за

 • • Управљани ВордПресс
 • • ВооЦоммерце
 • • Веб локације за електронско пословање
 • • Средње велике веб странице
 • • Веб локације склоне прометним шиљцима
 • • Веб програмери

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me