Kinsta

Kinsta

https://kinsta.com

TL; р

Предлагайки много впечатляващи инструменти за управление на WordPress и чист UX, Kinsta осигурява всички предимства на скоростта и мащабирането, които бихте очаквали от хост базиран в облак. Добавете това към висококвалифициран екип за поддръжка на разработчици на WordPress и вие си взехте първокласно хостинг решение, макар и на премия цена.

Преглед на Kinsta: 10 плюса и 3 минуса на хоста на Kinsta WordPress са открити!

Днес разглеждаме управляван хостинг услуга на WordPress с остра репутация – Kinsta.

Стартирала през 2013 г., Kinsta е дете на група от WordPress експерти, впечатлени от хостинг решенията на WordPress на пазара. Днес това е един от най-бързо развиващите се домакини на WordPress в Европа и Америка.

Предимството на Kinsta се крие във факта, че хостинг услугите му се задвижват от премиум мрежата на Google Cloud – стойностно предложение, толкова интригуващо, че ние наистина просто не можехме да устоим да поставим Kinsta на тест.

Сред впечатляващия списък от предимства за пране, Kinsta обещава хостинг на светкавична скорост, инфраструктура от следващо поколение и страхотно обслужване на клиентите. Kinsta също наскоро ребютира за много елегантна и удобна за употреба версия на себе си и изглежда по-добре от всякога.

Но дали това наистина доставя? Имахме поглед да разберем.

10 причини Kinsta е сериозно добро хостинг решение

1. Блъскащо бързо

Както всички знаем, що се отнася до уебсайтовете, скоростта е всичко.

По-бързото време за зареждане на страница корелира не само с по-високите реализации, по-дългата средна продължителност на посетителите и намалените проценти на отпадане, но и много по-доброто SEO. Тук сме писали много по темата за скоростта.

И как струва Kinsta? За да разберем, създадохме нашия стандартен тестов сайт на сървърите на Kinsta и го пуснахме през нашата собствена проверка на скоростта на сървъра:

Резултатите?

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

130 мс95 мс10 ms287 мс203 мс

Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия

487 ms266 мс221 мс83 мс13 ms

Средна скорост: 179,5 ms – Вижте пълния резултат

Забележка

За целите на тестване създадохме прост тестов сайт, състоящ се от налична инсталация на WordPress. Решихме да хостваме от центъра за данни, разположен в Лондон. Вижте сайта тук.

Бяхме щастливи, когато видяхме нашия хост сървър да оцени A +!

Препоръчителното време за отговор на сървъра от Google е под 200 ms, тъй като всичко по-бавно може да причини забележимо изоставане на потребителите. Лондон и САЩ се представиха отлично; и под този показател. Най-краткото време за реакция беше бързо 10 ms (пинг от Лондон).

Обаче пинговете от по-отдалечени региони, като Бангалор, бяха значително по-бавни и понижиха средното време за реакция в световен мащаб до 179,5 ms. Това е много по-високо от 10 ms, но все още впечатляващо.

А какво ще кажете за времето за зареждане на уеб страниците?

Изпълнение на уеб страница за Kinsta

Webpagetest.org тест за скорост – Вижте пълния резултат

Сега – имайте предвид, че тестовата ни страница все още не използва CDN, кеширащи технологии или каквито и да било други оптимизации, от които потребителите на Kinsta трябва да се възползват, за да съкратят времето за зареждане на уеб страниците си.

Въпреки това, дори и без каквато и да е оптимизация, забелязахме, че всички важни показатели за скоростта са A-рейтинг, отметка и зелено. Крайната скорост на зареждане от 1.097s също е доста фантастична.

Като цяло, Kinsta може да не е най-бързата хостинг услуга, която сме тествали, но със сигурност е от най-високо ниво на хост сървъри, които се доставят на скорост.

Бакшиш

В съчетание с правилните оптимизации за компенсиране на проблемите със закъсненията за някои региони, потребителите на Kinsta могат да очакват много впечатляващи скорости на зареждане

2. Облачна базирана инфраструктура, изградена за скорост

Нека разровим малко по-дълбоко в изграждането на Kinsta.

Най-отличителната му характеристика е, че предлага изключително хостинг на облачен сървър на Google.

Това прави неговата инфраструктура коренно различна от традиционния споделен или посветен хостинг на своите конкуренти.

Как? Е, вместо да хоствате през един сървър в център за данни, облачните хостове използват виртуално сървърно пространство, което влиза в сложна мрежа от физически сървъри. Това предлага на потребителите няколко страхотни предимства по отношение на бързината, надеждността, мащабируемостта и гъвкавостта.

Докато има няколко хостови облачни сървъри наоколо, Kinsta използва частната мрежова мрежа на Google. Той е един от най-големите в света и може да достигне скорост от 10 000TB в секунда в някои региони.

Още по-добре, Kinsta е регистриран в Premium Cloud Tier на Google Cloud, което означава, че потребителите на Kinsta могат да се възползват от най-високите нива на производителност, бързина и сигурност.

Потребителите на Kinsta също се възползват от 20 локации на сървъри на Google Cloud по целия свят. Това означава, че можете да изберете центъра за данни, който да е географски най-близък до вашата аудитория за всеки от вашите WordPress сайтове, което помага да се запази ниската латентност и да се зарежда пъти по-бързо.

Също така, потребителите на Kinsta също имат достъп до премиум DNS чрез Amazon Route 53, което е още едно оръжие в арсенала му, за да поддържат нещата бързо.

3. Включващ софтуер, който да ви зареди с турбо

Третият професионалист? Познахте – отново скорост.

Kinsta е подсилена с „обсебена от скоростта архитектура“ (техните думи, а не нашата) чрез технологии като Nginx, PHP 7, софтуерни контейнери LXD и MariaDB.

Можем да запълним страници, които говорят за различните добавки и приставки на Kinsta, но едно нещо, което определено ще искате да използвате, е CDN.

Тук Kinsta си партнира с KeyCDN, фантастична мрежа за доставяне на съдържание с активирана HTTP / 2 и IPv6.

KeyCDN е водещ европейски доставчик на CDN със седалище в Швейцария. Като марка, тя има солидна репутация за това, че помага да се правят най-добрите CDN услуги много по-достъпни. Предполага се, че сега обслужва 40 000 клиенти и има коефициент на удари от 94%.

Докато потребителите на Kinsta не получават пълния набор от предимства на KeyCDN, те получават определено количество безплатна лента за CDN, наречена „Kinsta CDN“. Те също се възползват от широката глобална мрежа на KeyCDN, със сървъри в 34 стратегически места, за да заредят своите медии по цялата планета.

Защо трябва да ти пука?

Е, CDN могат да …

 • … в някои случаи намалете времето за натоварване с до 50%
 • … заредете до 70% от исканията за честотна лента от вашия хост
 • … предотвратявайте вашия сървър да бъде затрупан от скокове на трафика

Освен това мощно партньорство – Kinsta (по истински начин Kinsta) направи всичко, свързано с CDN, лесно за управление.

Технологиите за CDN и кеширане обикновено идват отделно, но Kinsta ги пакетира добре и ги прави супер прости за управление от таблото ви за управление, като ви позволява да проследявате използването на честотна лента, най-добрите файлове по заявки и други.

4. 99,9% Гарантирано време

Време от декември 2018 г.

100%

* Този брояч се актуализира постоянно

Всъщност, Kinsta предлага гаранция за SLA 99,9% ъптайм.

Този вот на доверие е ясен резултат от облачната му хостинг инфраструктура. Облачните хостове по природа са много по-надеждни при поддържането на уебсайтове онлайн.

Ако това не е достатъчно, Kinsta също така го свързва с непрекъснат мониторинг и проверка на ъптайма всяка минута. Ако не успеят да коригират кодовете за отговор на грешки в рамките на 30 минути, акаунтът ви ще бъде кредитиран. Тази гаранция важи, 24/7, всеки ден от годината.

5. Това е (почти) ръце

Както подсказва името, управляваните хостове на WordPress трябва да ви позволят да прекарвате по-малко време в притеснения за вашия уебсайт и да ви дадат повече време да се съсредоточите върху отглеждането му.

Kinsta има наистина широка гама от функции, които осигуряват оптимизирана среда за вас, за да продължите да подобрявате уебсайта си, без да се притеснявате от технически проблеми.

Kinsta функции

Полезните функции за управление на сайта включват:

 1. Настройка на скоростта Това включва прегледи на производителността & кеширане.
 2. Табло за управление MyKinsta Освежаваща промяна от типичния cPanel или Plesk, предлаган от много други хостове, с някои оригинални функции.
 3. Управлението на актуализациите Ниво от принудителни актуализации (норма на много други хостове и нещо, което понякога може да доведе до проблеми), вие просто уведомявате екипа на Kinsta дали искате или не да се грижат за актуализациите напред.
 4. Постановка с едно щракване Лесно тествайте новите версии, плъгини и код на WordPress в безопасна среда, след което ги изпробвайте за секунди.
 5. Удобни за разработчиците инструменти От клониране на сайт за достъп до SSH, за да се използва WP-CLI за извършване на актуализации и други функции.

6. Страхотна техническа поддръжка

Едно от най-големите силни страни на Kinsta е екипът им за поддръжка.

Имаме предвид – тя се състои изцяло от ветерани разработчици на WordPress и хостинг инженери на Linux. Това означава, че техническото ниво на поддръжка е едно от най-добрите на пазара. Те дори се хвалят, че наемат по-малко от 1% от кандидатите, които кандидатстват!

Вместо да се налага да преминат през поредица от поддръжка на ниво 1 или ниво 2, потребителите на Kinsta винаги разполагат с истински експерти директно по време на изчакване.

Kinsta предлага 24/7 поддръжка чрез джаджа Intercom, чат на живо и решение за билети. Това всъщност е доста изящна система с автоматично съхранена история на чата и прозорец, който остава отворен дори докато се движите през различни страници в таблото за управление.

От пряк опит на всяко изпратено от нас запитване беше отговорено след по-малко от 3 минути. Всички служители, с които разговаряхме, бяха много полезни, знаещи и подкрепиха техните отговори с връзки към ресурси за по-нататъшно четене. Като цяло, много положително изживяване, което бе подкрепено от страници със светещи отзиви на клиенти, които открихме, че казват подобни неща за екипа за поддръжка на Kinsta.

На всичкото отгоре, ние наистина харесваме редовно актуализирания блог на Kinsta и удобна база знания, със съвети, статии и речник на технологичните термини.

7. Проста настройка и миграция

И така, колко лесно е наистина да накарате топката да се търкаля?

Оказва се – много.

Когато се регистрирахме за Kinsta, бяхме поразени от това колко бързо и просто беше. Създаването на акаунт буквално отне секунди, след това се появи новото ни табло за управление и богатство от ресурси, които бяха в състояние да помогнат на всички – от общо начинаещи, до сезонни разработчици.

След което получихме полезни проследяващи имейли, подсказващи следващите стъпки за свързване на нашия уебсайт и проверяване дали имаме въпроси.

Това води до следващата ни точка – всеки план на Kinsta включва също поне една безплатна миграция на сайт от текущ хост, който се обработва от техния екип от експерти (макар че обърнете внимание, миграцията е включена в стандартния план само ако плащате годишно).

Оставянето на такава критична задача на професионалистите очевидно е много по-малко от главоболие, отколкото да се опитвате да извършите ръчна миграция (която също имате възможност да направите, с подкрепата на Kinsta). Няма да имате престой – просто заявете миграция от таблото си за управление. След това ще бъдете известени, след като процесът на миграция приключи, за да можете да проверите дали всичко върви гладко.

Kinsta безплатна миграция на сайтове

Макар че не предлага безплатна пробна версия, Kinsta предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите (която ние честно предпочитаме), за да даде наистина време на потребителите, за да усетят въжетата. Има няколко степени на членство (повече за това по-късно), но ни хареса начинът, по който плановете бяха ясно изписани

8. Спокойствие

Kinsta предлага изобилие от инструменти, за да запази сайта си сигурен и защитен.

Архивиране:

 • Ежедневно архивиранеKinsta осигурява ежедневно автоматично архивиране на WordPress, както и генерирани от системата резервни копия за всички сайтове във вашия акаунт. Те са достъпни като точки за възстановяване на таблото за управление на MyKinsta и се съхраняват в продължение на 14 дни.
 • Ръчно създаване на резервни копияМожете да направите до 5 ръчни архиви, включително едно копие за изтегляне всяка седмица.
 • Създаване на резервни копия на събитиятаCertain събития също генерират автоматично архивиране. Например, преминаването от поетапно към производство генерира копие на вашия сайт на живо, само в случай че нещо се обърка.

И още по-хубаво – архивирането е изключено от общото ви използване на дисково пространство, за да ви даде възможно най-много място!

Други функции за сигурност, които си струва да се споменат:

 • SSL поддръжка и хардуерни защитни стени Безплатно активиране с едно щракване на SSL cert.
 • Денонощен мониторинг В случай, че сайтът ви бъде хакнат или се срине, служителите на Kinsta се известяват незабавно и те веднага започват работа по разрешаването му.
 • Автоматични актуализации на пачове за сигурност Безплатни корекции на хакове, блокиране на инжектиране на кодове и DDoS атаки, ежедневно сканиране на зловреден софтуер / шпионски софтуер.
 • Сървъри за имена Намерихме това интересно – повечето хостове доставят 2 сървъра с имена, за да настроят DNS сочене. Kinsta обаче предлага 4 – всеки с различни суфикси на уебсайтове (.net, .org), които помагат да се уверите, че ако някой не е в състояние, можете да разчитате на останалите, за да поддържате сайта си в плаващ режим. Само още един малък пример за това как Kinsta прави всичко възможно.

9. Добър за шипове на трафика

Кой каза, че отглеждането на уебсайта ви трябва да е толкова сложно? Друга много атрактивна особеност на Kinsta е нейната мащабируемост, директно изплащане на нейната облачна архитектура.

В случай на неочакван скок на трафика, интегрирането на Kinsta с Google Compute Engine позволява на контейнерите на уебсайта да намаляват драстично до толкова процесори, колкото е необходимо. Както облакът автоматично мащабира за управление на натоварването, така и вашият WordPress сайт може да остане онлайн, без да се срива.

За разлика от това, много хостове на трети страни са ограничени до 2-6 процесора на виртуални частни сървъри.

Имайте предвид, че ако надвишите ограничението за месечни посещения на плана си, все пак ще трябва да плащате такса надценка (1 $ / 1000 посещения) след определен брой посетители, но ще бъдете уведомени на 80% и 100 % използване.

Важното обаче е, че вашият сайт ще остане онлайн! В крайна сметка, последното нещо, което искате да се случи, е да инвестирате в платен трафик или най-накрая да станете вирусни и след това да претърпите катастрофа на сайта точно във вашия момент на слава. Представете си цялата изгубена възможност!

Kinsta предлага и експоненциални надстройки за трафик и пренапрежения, специално разработени за справяне с тези видове масивни пътни събития, ако знаете, че те ще се случат..

10. Оптимизиран за сайтове за електронна търговия

Съвсем честно казано, Kinsta е чудесна новина за всеки бизнес за електронна търговия на WordPress.

В крайна сметка, с безплатни плъгини като WooCommerce, WordPress остава една от най-атрактивните платформи за предприемачи.

Но и тези сайтове за електронна търговия имат тенденция да стават много интензивни за ресурси и завладяващи, особено тъй като тези плъгини често са най-сложните технологични страни на WordPress.

Собствениците на бизнес, използващи WordPress, могат да спечелят много от поддръжката и лесните инструменти за управление на Kinsta. По-специално:

 • Бързо кеширане на страници на ниво сървър на място с правила, за да се гарантира оптимизирана функционалност за сайтовете за електронна търговия. Определени страници, които никога не трябва да се кешират, като количка, моя акаунт и касиране, са изключени от кеширане.
 • В дългосрочен план Kinsta е решение за преодоляване на нарастващите болки. Ако трафикът ви надхвърли текущия си план, просто го надстройте, като платите следващия ред нагоре. Няма нужда от сложни миграции към различен хост сървър, което е реална възможност за споделени хостове. Това е голям плюс за сайтове, които поддържат експоненциално добавяне на страници с продукти.

Като цяло, Kinsta може да предложи ЛОТ на всеки предприемач, който иска да се съсредоточи повече върху разрастването на своя бизнес и по-малко върху техническите характеристики на поддържането на уебсайта си онлайн.

Какво не харесвахме в Kinsta

Kinsta очевидно има някои страхотни плюсове за това, но нито едно решение за хостинг никога не е перфектно.

1. Стръмна ценова точка

Kinsta е първокласно хостинг решение за WordPress. За съжаление, той също е прикачен към етикет за премия.

Месечните разходи са доста стръмни, като стандартният ред струва 30 долара на месец. Това стига до $ 900 / мес. Цена за плана му от най-високо ниво (повече за това малко).

Получавате два месеца безплатно, ако закупите годишния план, но все пак месечните режийни разходи могат да бъдат достатъчно високи, за да възпрепятстват по-малките фирми и са значително по-високи от почти всеки основен конкурент.

Това каза, че е добре да знаем, че стандартният подреждане е от 100 долара, което беше минималният разход до май 2018 г..

2. Без хостинг по имейл

Има някои неща, от които се нуждае всеки собственик на уебсайт, за да настрои напълно и управлява уебсайт, които Kinsta за съжаление в момента не предлага.

Големият? Хостинг по имейл. Потребителите, които търсят имейли по реда на [защитен имейл], ще трябва да намерят и да се регистрират за отделна услуга за хостинг на електронна поща. Написахме стъпка по стъпка как можете да настроите услуга за хостинг на имейли, с сравнение на различни услуги тук.

Например професионална хостинг услуга като Office 365 Biz ще ви струва около 20 долара на месец. Kinsta препоръчва G Suite, който ще ви върне по-малко 5 долара на месец.

Не е краят на света и аргументът на Kinsta за това е, че те искат да оставят хостинг на имейли на експертите – достатъчно справедливо.

Въпреки това може да има някои разочаровани собственици на уебсайтове, които очакват цялостно хостинг решение за високата цена, която плащат. В края на деня това означава, че собствениците трябва да са готови да направят най-голяма инвестиция в своя уеб имот.

3. Без телефонна поддръжка

За разлика от повечето си конкуренти, Kinsta в момента не предлага телефонна поддръжка за своите клиенти.

За много хора има известна утеха да могат да вдигнат телефона и незабавно да обсъдят проблема си с човешки глас.

От гледна точка на Kinsta, това решение има някакъв смисъл. Доколкото са написали цяла статия, оправдавайки се.

Вярно е, че когато дискусията е от технически характер, е полезно да имате писмен дневник и скрийншоти, за които да се позовавате …

Вярно е, че системата за издаване на билети означава, че няма да се обяснявате многократно на различни хора …

Но макар че чатът им на живо може да бъде практичен избор, телефонната поддръжка може да бъде много важен източник на комфорт за клиентите, особено в моменти на криза.

За мнозина е много по-добре да набират и веднага да вземат обаждането си, отколкото да въвеждат проблемите им в малка чат кутия.

Kinsta WordPress планове

В момента Kinsta има 10 различни нива на план, като всеки предлага услугите си в различен мащаб.

Много от тях предлагат същите основни ключови предложения, като безплатни SSL и CDN, техният екип за поддръжка, ежедневно архивиране и други подобни. Основните разлики между нивата са броят на инсталациите на WordPress, които могат да бъдат управлявани за акаунт, а също и броят на работниците на PHP, присвоени на вашия сайт (PHP работниците определят колко едновременни заявки може да обработва вашият сайт в даден момент, т.е. по една обработка на всеки заявка за кеширане).

Категориите напредват от начинаещи до бизнес, до предприятията – последните очевидно са насочени към по-големи бизнеси.

Всеки план е описан много ясно, така че можете лесно да изберете този, който е подходящ за вас. Всички те също са включени в 30-дневната безплатна пробна версия и през това време имате възможност да надстроите или понижите хостинг плана си..

StarterEnterprise 2

НАЙ-ПАЛЕТЕН ПЛАНТОП-ТИЕРЕН ПЛАН
WordPress инсталира180
Месечни посещения20,0001,500,000
SSD съхранение10GB120GB
CDN съхранение50GB1000GB
Задържане на резервно копие14 дни 30 дни
PHP работници на обект210
Струва 30 $ / месец 900 $ / месец

Kinsta план

Как се задържа Kinsta срещу състезанията?

Продължаваме, нека разгледаме как Kinsta застава срещу някои от най-силните си конкуренти.

Решихме да ги сравним в областите, в които те се представят най-добре.

1. Kinsta VS WP Engine

Как Kinsta се справя срещу WP Engine като управляван хост на WordPress?

Поглед към миграциите

WP Engine предлага безплатни неограничени миграции на WordPress. За разлика от тях Kinsta ограничава броя на безплатните миграции според потребителския план – най-основният им план включва една безплатна миграция, а допълнителните миграции струват $ 100 на сайт.

При по-внимателна проверка естеството на тези миграции е съвсем различно. Миграциите на WP Engine се състоят от приставка за автоматична миграция „Направи си сам“. Макар и бързо и сравнително лесно да се активира, това може да обърка някои потребители, които не са напълно сигурни какво правят. Техният плъгин не мигрира пренасочвания (критично важни за предотвратяване на SEO „бедствия“) или данни или изображения, съхранявани извън / wp-content / директорията. Kinsta твърди, че ако се прави неправилно, този метод може да доведе до загуба на данни.

От друга страна, миграцията на Kinsta е лесна, почти безмозъчна афера. Просто поискайте миграцията и я оставете на техния експертен екип за справяне. Още по-добре, няма да претърпите престой.

Така че, ако гледаме управлението на ръцете, методите на миграция на Kinsta изглеждат много по-безболезнени.

Поглед към поддръжката на клиентите

WP Engine се гордее с многократна награда за поддръжка на клиенти. Той има средно време за реакция под 3 минути, като 90% от контактите за поддръжка са разрешени в тази сесия – със сигурност впечатляващи.

WP Engine също гордо предлага 24-часова поддръжка по телефона – нещо, което Kinsta е критикувано за липса. Това може да се дължи на факта, че базата на служителите им е много по-голяма от сравнително малкия екип на Kinsta.

Въпреки това може да се твърди, че силата на Kinsta се крие в нивото на умения на техния персонал. По думите им „Клиентите на Kinsta могат да разговарят със същите членове на екипа, които поддържат нашето голямо предприятие и Fortune 500 компании.“ С по-квалифициран персонал под ръка някои предполагат, че Kinsta може да решава проблеми с по-малко връщане назад.

Поглед към мащабируемост

Kinsta предлага десетки планове (срещу пет от WP Engine), но всеки потребител на Kinsta се възползва от една и съща облачна инфраструктура за автоматично мащабиране, независимо.

Това означава, че потребителите на Kinsta, които искат да надстроят сайта си до следващото ниво (например за приспособяване на по-висок трафик), ще намерят процеса сравнително безпроблемно.

За сравнение WP Engine използва споделен или посветен хостинг. За мащабиране на сайт, хостван на WP Engine, може да са необходими многобройни миграции на сайтове – може би преместване от споделена среда към VPS, след това към специализиран сървър или над към облачен хостинг. Както споменахме, тези миграции може да са малко смущаващи за някои потребители.

Поглед към инструментите за разработчици

Kinsta е хост, оптимизиран от разработчици, за разработчици.

Като такъв, Kinsta предлага множество функции за оптимизиране на работния процес – не всички от които са налични в WP Engine:

 • SSH достъп, Git и WP-CLI във всички планове от Starter до Enterprise.
 • Възможността за стартиране на различни версии на PHP за всеки сайт на живо и стационарен сайт
 • Възможността за възстановяване на автоматично архивиране на производството, както и стадиране

Въпреки това WP Engine предлага някои много атрактивни теми на WordPress безплатно за клиентите. Това включва Genesis Framework – най-популярната тематична рамка на WordPress в света – и премиум теми на StudioPress. Kinsta не предлага безплатни теми на клиентите.

2. Kinsta VS SiteGround

Как Kinsta се справя срещу SiteGround като бърз уеб хост?

Обратно към аргумента за скорост.

Както споменахме, когато провеждахме теста си за скорост, Kinsta не излезе на върха като най-бърз домакин. Ето едно паралелно сравнение със SiteGround, един от най-силните му конкуренти:

KinstaSiteGround
Местоположение на сървъраLondonLondon
US (W) 130 ms138 ms
US (E) 95 ms86 ms
Лондон10 ms4 ms
Сингапур287ms179 ms
Сао Пауло203 ms212ms
Bangalore487 ms292 ms
Сидни266 ms250 ms
Япония221 ms223 ms
Canada83 ms87 ms
Германия13 ms16 ms
Средно по света179.5 ms138.1 ms
Пълни резултати

Както виждаме, Siteground спечели рейтинг A + и надмина Kinsta със средно време на реакция 138,1 ms.

Това може да дойде като изненада за тези, които сравняват тези хости по нивото на цената.

При конкурентна начална ставка от 3,95 долара на месец за първо таймери, Siteground със сигурност е МНОГО по-достъпен от Kinsta. Следващият ред ви позволява да свързвате неограничени WordPress сайтове и все пак ще ви струва само $ 5,95 / месец.

Въпреки това, тестът също не взема предвид всички функции, които Kinsta предлага за наистина оборотни скорости на зареждане. Когато сравняваме основните планове, забелязахме, че има няколко функции, свързани с скоростта, които Kinsta имаше, че на SiteGround липсва:

 • По-бързо търсене с добавката Elasticsearch (само в Enterprise планове за SiteGround)
 • По-бърза производителност на базата данни с добавката Redis (само в Enterprise планове за SiteGround)
 • Kinsta предлага и по-премия CDN пакет чрез партньорството си с KeyCDN, докато SiteGround предлага интеграция в CloudFlare.

Освен това Kinsta предлага на потребителите избор от 20 центъра за данни спрямо 5 центъра на SiteGround на 3 континента.

Трудно повикване. В края на деня обаче трябва да помним, че SiteGround срещу Kinsta не е случай на сравнение на ябълка с ябълка.

Kinsta е облак-мащабиращ облачен хост, докато SiteGround остава традиционен хост. Планът „Grow Big“ например работи на споделена хостинг услуга, където няколко уебсайта споделят един и същ физически сървър. Този вид инфраструктура идва със собствени вътрешни ограничения.

Siteground е много солидно предложение, дори на ниво споделен хост. Съгласно нашия задълбочен преглед тук, SiteGround все още е наш личен фаворит не само за бързината си, но и за отличната техническа поддръжка, сигурност и неограничени имейл акаунти и БД.

Siteground вероятно може по-добре да се побере на тези с по-строг бюджет; тези може би с по-нисък трафик, но все пак търсят изключителни резултати.

Присъда: Трябва ли да хоствате с Kinsta?

Сега големият въпрос – трябва ли да хоствате с Kinsta?

Е, крайният решаващ фактор тук трябва да са вашите нужди като потребител.

Изводът е, че Kinsta не е евтин. Въпреки това, той е изключително ценен за правилния потребител.

За собствениците на уебсайтове с по-нисък трафик, особено за тези, които търсят всеобхватна регистрация на домейни и хостинг по имейл, първокласното решение за хостинг на WordPress на Kinsta може да бъде както твърде много, така и недостатъчно.

Това може да е по-подходящо за потребители, които очакват по-голям трафик и сериозно се отнасят до мащабирането и сигурността на уебсайта си.

Във всеки случай – със своята облачна архитектура, мания за бързината, усъвършенствани инструменти за управление / системи и наистина, наистина страхотна поддръжка на клиенти, Kinsta наистина е мощен хост, с който трябва да се съобразявате.

Основни функции

 • ✓ Фантастична скорост
 • ✓ Висококвалифициран екип за поддръжка
 • ✓ 99,9% гаранция за продължаване
 • ✓ Елегантен табло за управление MyKinsta
 • ✓ 20 локации в Google Cloud
 • ✓ KeyCDN & кеширане
 • ✓ 24/7 мониторинг

Препоръчва се за

 • • Управление на WordPress
 • • WooCommerce
 • • Уебсайтове за електронна търговия
 • • Средно големи уебсайтове
 • • Сайтове, предразположени към скокове на трафика
 • • Уеб разработчици

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me