Recenzie Kinsta: 10 argumente pro și 3 contra de gazdă WordPress Kinsta descoperite!

Kinsta


Kinsta

https://kinsta.com

tl; dr

Oferind o mulțime de instrumente impresionante de gestionare WordPress și un UX curat, Kinsta oferă toate avantajele de viteză și scalare pe care le așteptați de la o gazdă bazată pe cloud. Adăugați acest lucru la o echipă de asistență de înaltă calificare a dezvoltatorilor WordPress și veți primi o soluție de găzduire premium, deși la un preț premium.

Recenzie Kinsta: 10 argumente pro și 3 contra de gazdă Kinsta WordPress descoperite!

Astăzi, aruncăm o privire la un serviciu de găzduire WordPress gestionat cu o reputație accentuată – Kinsta.

Lansat în 2013, Kinsta a fost ideea unui grup de experți WordPress neimpresionați de soluțiile de găzduire WordPress de pe piață. Astăzi, este una dintre gazdele WordPress cu cea mai rapidă creștere din Europa și America.

Avantajul lui Kinsta constă în faptul că serviciile sale de găzduire sunt alimentate de rețeaua premium Google Cloud, o propunere de valoare atât de intrigantă încât chiar nu am putea rezista să punem Kinsta la încercare.

Printre o listă impresionantă de beneficii pentru rufe, Kinsta promite găzduire rapidă a fulgerului, infrastructură de ultimă generație și servicii excelente pentru clienți. Kinsta s-a referit recent și la o versiune foarte elegantă și ușor de utilizat de la sine și arată mai bine ca oricând.

Dar livrează cu adevărat? Am avut o privire să aflăm.

10 motive Kinsta este o soluție serios bună de găzduire

1. Se aprinde repede

După cum știm cu toții, în ceea ce privește site-urile web, viteza este totul.

Un timp de încărcare a paginii mai rapid nu se corelează doar cu conversiile mai mari, durata medie mai lungă a vizitatorului și scăderea ratelor de respingere, ci și un SEO mult mai bun. Am scris multe loturi pe tema vitezei aici.

Și cum se tarifează Kinsta? Pentru a afla, am configurat site-ul nostru de testare standard pe serverele Kinsta și l-am derulat prin propriul verificator de viteză al serverului:

Rezultatele?

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Viteza medie: 179,5 ms – Vezi rezultatul complet

Notă

În scopuri de testare, am creat un site de testare simplu compus dintr-un stoc de WordPress instalat. Am decis să găzduim din centrul de date situat în Londra. Vezi aici site-ul.

Ne-am bucurat să vedem că serverul nostru gazdă notează un rating A +!

Timpul de răspuns al serverului recomandat de Google este sub 200 ms, deoarece orice lucru mai lent poate provoca un decalaj vizibil pentru utilizatori. Londra și SUA s-au comportat excelent; bine sub acest etalon. Cel mai scurt timp de răspuns a fost unul rapid de 10 ms (pinged de la Londra).

Cu toate acestea, ping-urile din regiuni mai îndepărtate, cum ar fi Bangalore, au fost considerabil mai lente și au redus timpul mediu de răspuns la nivel mondial la 179,5 ms. Este mult mai mare de 10 ms, dar totuși impresionant.

Și cum rămâne cu timpul de încărcare a paginilor web?

Performanța paginii web pentru Kinsta

Webpagetest.org test de viteză – A se vedea rezultatul complet

Acum – rețineți că pagina noastră de testare nu utilizează încă CDN, tehnologii de memorie în cache sau orice alte optimizări de care utilizatorii Kinsta ar trebui să profite pentru a reduce timpii de încărcare a paginii web.

Cu toate acestea, chiar și fără nicio optimizare, am observat că toate valorile importante ale vitezei sunt A-rating, bifată și verde. Viteza finală de încărcare de 1.097s este, de asemenea, destul de fantastică.

În total, Kinsta poate să nu fie cel mai rapid serviciu de găzduire pe care l-am testat, dar este cu siguranță în topul nivelului gazdelor serverului care oferă viteză.

Bacsis

În combinație cu optimizările potrivite pentru a compensa problemele de latență pentru anumite regiuni, utilizatorii Kinsta se pot aștepta la viteze de încărcare foarte impresionante

2. Infrastructura bazată pe cloud construită pentru viteză

Să săpăm puțin mai adânc în construcția lui Kinsta.

Cea mai deosebită caracteristică a acestuia este că oferă exclusiv găzduire de server cloud Google.

Aceasta face ca infrastructura sa să fie fundamental diferită de găzduirea tradițională comună sau dedicată a concurenților săi.

Cum? Ei bine, în loc să găzduiască printr-un singur server într-un centru de date, gazdele cloud utilizează spațiul serverului virtual care se conectează la o rețea complexă de servere fizice. Acest lucru oferă utilizatorilor câteva avantaje destul de cool în ceea ce privește viteza, fiabilitatea, scalabilitatea și flexibilitatea.

Cu toate că există câteva gazde server cloud, Kinsta folosește rețeaua de fibre private Google. Este unul dintre cele mai mari din lume și este capabil să atingă viteze de 10.000 TB pe secundă în unele regiuni.

Și mai bine, Kinsta este înregistrat la nivelul Google Premium, ceea ce înseamnă că utilizatorii Kinsta pot atinge cele mai înalte niveluri de performanță, viteză și securitate..

Utilizatorii Kinsta beneficiază de asemenea de 20 de locații de server Google Cloud din întreaga lume. Asta înseamnă că puteți alege centrul de date cel mai apropiat geografic de publicul dvs. pentru fiecare dintre site-urile dvs. WordPress, ceea ce vă ajută să mențineți latența scăzută și timpul de încărcare rapid.

De asemenea, utilizatorii Kinsta au acces și la DNS premium prin Amazon Route 53, care este o altă armă din arsenalul său pentru a menține lucrurile rapid.

3. Software Inclusiv pentru Turbocharge You

Al treilea pro? Ai ghicit – viteză din nou.

Kinsta este fortificat cu „arhitectura obsedată de viteză” (cuvintele lor, nu ale noastre) prin tehnologii precum Nginx, PHP 7, containere software LXD și MariaDB.

Am putea umple pagini care vorbesc despre diferitele suplimente și pluginuri ale lui Kinsta, dar un lucru pe care cu siguranță doriți să îl utilizați este CDN.

Aici, Kinsta este partener cu KeyCDN, o rețea fantastică de livrare de conținut compatibilă cu HTTP / 2 și IPv6.

KeyCDN este un furnizor principal de CDN european cu sediul central în Elveția. Ca marcă, are o reputație solidă pentru a ajuta la facilitarea serviciilor CDN de top. Se presupune că acum servește 40.000 de clienți și are un raport de succes de 94%.

Deși utilizatorii Kinsta nu obțin întreaga gamă de beneficii KeyCDN, aceștia primesc o cantitate stabilită de lățime de bandă CDN gratuită, denumită „Kinsta CDN”. De asemenea, beneficiază de rețeaua globală extinsă KeyCDN, cu servere în 34 de locații strategice pentru a-și turbocomanda media pe toată planeta.

De ce ar trebui să-ți pese?

Ei bine, CDN-urile pot …

 • … în unele cazuri, reduceți timpul de încărcare cu până la 50%
 • … descărcați până la 70% din cererile de lățime de bandă de la gazda dvs.
 • … împiedicați-vă serverul să fie copleșit de creșterea traficului

Pe lângă acest puternic parteneriat – Kinsta (într-adevăr moda Kinsta) a făcut ca totul legat de CDN să fie ușor de gestionat.

Tehnologiile CDN și caching vin de obicei separate, dar Kinsta le împachetează frumos și le face super simple de gestionat din tabloul de bord, permițându-vă să urmăriți utilizarea lățimii de bandă, fișierele de top în urma solicităților și multe altele.

4. 99.9% Optime garantat

Optime din decembrie 2018

100%

* Acest contor se actualizează constant

De fapt, Kinsta oferă o garanție uptime de 99,9% garantată de SLA.

Acest vot de încredere este un rezultat clar al infrastructurii sale de cloud hosting. Gazdele Cloud, prin natură, sunt mult mai fiabile la păstrarea site-urilor online.

Dacă acest lucru nu este suficient, Kinsta se asociează și cu monitorizare continuă și verificări de funcționare în fiecare minut. Dacă nu reușesc să corecteze codurile de răspuns la erori în termen de 30 de minute, contul dvs. va fi creditat. Această garanție este valabilă, 24/7, în fiecare zi a anului.

5. Este vorba despre (aproape)

Așa cum sugerează și numele, gazdele WordPress gestionate ar trebui să vă permită să petreceți mai puțin timp îngrijorându-vă de site-ul dvs. web și să vă acorde mai mult timp pentru a vă concentra pe creșterea acestuia.

Kinsta are o gamă foarte largă de caracteristici care vă oferă un mediu optimizat pentru a vă îmbunătăți site-ul, fără să vă faceți griji cu privire la problemele tehnice.

Caracteristici Kinsta

Caracteristicile utile de gestionare a site-ului includ:

 1. Reglare rapidă Aceasta include recenzii ale performanței & cache.
 2. Panoul de bord MyKinsta O schimbare revigorantă din cPanel sau Plesk tipic oferite de multe alte gazde, cu câteva caracteristici originale.
 3. Gestionarea actualizărilorUn nivel de actualizări forțate (norma multor alte gazde și ceva care poate provoca uneori probleme), trebuie doar să anunțați echipa Kinsta dacă doriți sau nu să aibă grijă de actualizări înainte.
 4. Punerea în scenă a unui singur clic Încercă ușor noile versiuni, pluginuri și coduri WordPress într-un mediu sigur, apoi trăiește-le în câteva secunde.
 5. Instrumente prietenoase pentru dezvoltatoriDespre clonarea site-ului pentru a accesa SSH pentru a utiliza WP-CLI pentru a efectua actualizări și alte funcții.

6. Asistență tehnică extraordinară

Unul dintre cele mai mari atuuri ale lui Kinsta este echipa lor de sprijin.

Ne referim la asta – este format în întregime din veterani dezvoltatori WordPress și ingineri de hosting Linux. Aceasta înseamnă că nivelul tehnic de asistență este unul dintre cele mai bune de pe piață. Chiar se laudă că angajează mai puțin de 1% din solicitanți!

În loc să aibă nevoie să parcurgă o serie de repetiții de asistență de nivel 1 sau nivel 2, utilizatorii Kinsta au întotdeauna experți reali direct la beck-and-call.

Kinsta oferă asistență 24/7 prin intermediul widgetului Intercom, o soluție de chat live și bilet. Este de fapt un sistem destul de obraznic, cu un istoric și o fereastră de chat memorate automat, care rămâne deschis chiar dacă navighezi prin diferite pagini din tabloul de bord..

Din experiența directă, la fiecare întrebare pe care am trimis-o am primit răspuns la cel puțin 3 minute. Tot personalul cu care am vorbit a fost foarte util, cunoscător și și-a susținut răspunsurile cu link-uri către resurse pentru lectură ulterioară. În total, o experiență foarte pozitivă, care a fost susținută de pagini de recenzii strălucitoare ale clienților, am descoperit că spun lucruri similare despre echipa de suport a lui Kinsta.

În plus, ne place foarte mult blogul Kinsta actualizat periodic și baza de cunoștințe la îndemână, cu sfaturi, articole și un glosar de termeni tehnici..

7. Configurare simplă și migrare

Deci, cât de ușor este cu adevărat să treci mingea?

Se dovedește – foarte.

Când ne-am înscris pentru Kinsta, am fost surprinși de cât de rapid și simplu a fost. Crearea unui cont a durat literalmente câteva secunde, apoi a apărut noul nostru tablou de bord și o sumedenie de resurse care au fost orientate pentru a ajuta toată lumea – de la începători, până la dezvoltatori experimentați.

După aceea, am primit e-mailuri utile de urmărire care solicită următorii pași de conectare a site-ului nostru web și verificăm dacă avem întrebări.

Ceea ce duce la următorul nostru punct – fiecare plan Kinsta include, de asemenea, cel puțin o migrație gratuită a site-ului dintr-o gazdă curentă, care este gestionată de echipa lor de experți (deși notăm, o migrare este inclusă doar în planul standard dacă plătești anual).

Lăsarea unei astfel de sarcini critice pentru profesioniști este, evident, mult mai puțin de o durere de cap decât să încerci să faci o migrare manuală (pe care, de asemenea, ai opțiunea de a o face, cu ajutorul lui Kinsta). Nu veți suporta nicio perioadă de oprire – cereți pur și simplu o migrare din tabloul de bord. Apoi, veți fi alertat după ce procesul de migrare este finalizat, astfel încât să puteți verifica că totul funcționează fără probleme.

Kinsta Migrare site gratuit

Cu toate că nu oferă o probă gratuită, Kinsta oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile (pe care o preferăm cu sinceritate) pentru a oferi cu adevărat timp utilizatorilor pentru a se bucura de frânghii. Există mai multe niveluri de membru (mai multe despre asta mai târziu), dar ne-a plăcut modul în care planurile au fost definite clar

8. Pacea sufletească

Kinsta oferă o mulțime de instrumente pentru a vă proteja site-ul în siguranță.

Back-up-uri:

 • Copii de rezervă zilniceKinsta oferă backupuri automate WordPress zilnice, precum și copii de rezervă generate de sistem pentru toate site-urile din contul dvs. Acestea sunt disponibile ca puncte de restaurare pe tabloul de bord MyKinsta și sunt păstrate timp de 14 zile.
 • Copii de rezervă manuală Puteți face până la 5 copii de rezervă manuale, inclusiv una de rezervă descărcabilă în fiecare săptămână.
 • Copii de siguranță pentru evenimente Evenimentele de creație generează, de asemenea, o copie de rezervă automată. De exemplu, trecerea de la stadializare la producție generează o copie a site-ului dvs. live, în cazul în care ceva nu merge bine.

Ce este și mai bine – copiile de rezervă sunt excluse din utilizarea totală a spațiului dvs. de disc pentru a vă oferi cât mai mult spațiu!

Alte caracteristici de securitate demne de menționat:

 • Asistență SSL și firewall-uri hardware Activare certă SSL cu un singur clic.
 • Monitorizarea non-stop În cazul în care site-ul tău este hacked sau coborât, personalul lui Kinsta este alertat instantaneu și începe să lucreze la rezolvarea acestuia.
 • Actualizări automate ale corecțiilor de securitate.
 • Servere de nume Am găsit acest lucru interesant – majoritatea gazdelor furnizează 2 servere de nume pentru a configura indicarea DNS. Cu toate acestea, Kinsta oferă 4 – fiecare cu diferite site-uri de sufixe (.net, .org), ceea ce vă ajută să vă asigurați că, dacă unul este scăzut, vă puteți baza pe ceilalți pentru a menține site-ul la lin. Doar un mic exemplu despre cum Kinsta face tot posibilul.

9. Bine pentru vârfurile de trafic

Cine a spus că creșterea site-ului dvs. trebuie să fie atât de complicat? O altă caracteristică foarte atractivă a Kinsta este scalabilitatea sa, o remunerare directă a arhitecturii sale bazate pe cloud.

În cazul unei creșteri neașteptate a traficului, integrarea lui Kinsta cu Google Compute Engine permite scala de containere a unui site web în mod dramatic la cât mai multe procesoare necesare. În calitate de solzi auto nor pentru a gestiona încărcarea, astfel încât site-ul dvs. WordPress să rămână online fără să se prăbușească.

În schimb, multe gazde terțe sunt limitate la 2-6 procesoare pentru fiecare server privat virtual.

Rețineți că, dacă depășiți plafonul de vizite lunare din planul dvs., va trebui să plătiți totuși o taxă de băutură de (1 / 1.000 de vizite) după un anumit număr de vizitatori, dar veți fi anunțați la 80% și 100% % utilizare.

Cu toate acestea, important este că site-ul dvs. va rămâne online! La urma urmei, ultimul lucru pe care vrei să-l întâmple este să investești în trafic plătit sau să mergi în cele din urmă viral, și apoi să suferi un crash-site exact în momentul tău de glorie. Imaginează-ți toată această oportunitate irosită!

Kinsta oferă, de asemenea, o actualizare exponențială a vârfurilor și creșterilor de trafic special concepute pentru a aborda aceste tipuri de evenimente de trafic masive, dacă știți că urmează să se întâmple.

10. Optimizat pentru site-uri de comerț electronic

Sincer, Kinsta este o veste excelentă pentru orice afacere de comerț electronic pe WordPress.

La urma urmei, cu pluginuri gratuite precum WooCommerce, WordPress rămâne una dintre cele mai atractive platforme pentru antreprenori.

Cu toate acestea, sunt și aceste site-uri de tip e-commerce care tind să devină foarte intense și copleșitoare de resurse, mai ales că aceste plugin-uri sunt de cele mai multe ori cele mai complicate laturi ale WordPress.

Proprietarii de afaceri care folosesc WordPress sunt câștigați foarte mult din suportul și instrumentele ușoare de gestionare ale lui Kinsta. În special:

 • Cachearea rapidă a paginilor la nivel de server în conformitate cu reguli pentru a asigura funcționalitate optimizată pentru site-urile de comerț electronic. Anumite pagini care nu ar trebui niciodată să fie memorate în cache, cum ar fi coșul, contul meu și plata, sunt excluse din memoria de memorie în cache.
 • Pe termen lung, Kinsta este o soluție pentru a depăși durerile în creștere. Dacă traficul dvs. își depășește planul actual, pur și simplu actualizați-l plătind următorul nivel. Nu este nevoie de migrații complicate către un server gazdă diferit, ceea ce este o posibilitate reală pentru gazdele partajate. Acesta este un mare avantaj pentru site-urile care mențin adăugarea exponențială a paginilor de produse.

În total, Kinsta poate oferi un LOT oricărui antreprenor care dorește să se concentreze mai mult pe creșterea afacerii sale și mai puțin pe tehnicile menținerii site-ului online.

Ce nu ne-a plăcut despre Kinsta

Kinsta are în mod clar câteva avantaje grozave, dar nici o soluție de găzduire nu este vreodată perfectă.

1. Punctul de Preț Abrupt

Kinsta este o soluție premium de găzduire WordPress. Din păcate, este atașat și la o marcă de preț premium.

Costul lunar este destul de abrupt, nivelul standard costând 30 de dolari pe lună. Acest lucru se ridică până la 900 USD / lună în preț pentru planul său de prim nivel (mai multe despre asta într-un pic).

Primești două luni gratuit dacă achiziționezi planul anual, dar este totuși un cost lunar care poate fi suficient de ridicat pentru a descuraja întreprinderile mai mici și este semnificativ mai mare decât aproape fiecare concurent principal..

Acestea fiind spuse, este bine să știți că nivelul standard scade de la 100 USD, ceea ce a fost cheltuiala minimă până în mai 2018.

2. Fără gazduire prin e-mail

Există, de asemenea, anumite lucruri de care orice proprietar de site-ul web are nevoie pentru a configura și gestiona pe deplin un site web, pe care, din păcate, Kinsta nu le oferă în prezent.

Cel Mare? Gazduire prin e-mail. Utilizatorii care caută e-mailuri conform liniei [email protected] vor trebui să găsească și să se înscrie la un serviciu separat de găzduire prin e-mail. Am scris un pas cu pas despre cum puteți configura un serviciu de găzduire prin e-mail, cu o comparație a diferitelor servicii aici.

De exemplu, un serviciu profesionist de găzduire prin e-mail precum Office 365 Biz vă va costa aproximativ 20 de dolari pe lună. Kinsta recomandă G Suite, care vă va restabili 5 dolari mai mici pe lună.

Nu este sfârșitul lumii, iar argumentul lui Kinsta este acela că doresc să lase gazda prin e-mail către experți – destul de corect.

Cu toate acestea, poate exista foarte mulți proprietari de site-uri dezamăgiți care se așteaptă la o soluție de găzduire integrală pentru prețul mare pe care îl plătesc. La sfârșitul zilei, înseamnă că proprietarii trebuie să fie pregătiți să facă cea mai mare investiție în proprietatea lor web.

3. Fără asistență telefonică

Spre deosebire de majoritatea concurenților săi, Kinsta nu oferă în prezent asistență telefonică pentru clienții săi.

Pentru mulți oameni, există un anumit confort în a putea ridica telefonul și a discuta imediat problema dvs. cu o voce umană.

Din punctul de vedere al lui Kinsta, această decizie are sens. În măsura în care au scris un articol întreg justificându-se.

Este adevărat, atunci când discuția are un caracter tehnic, este util să aveți un jurnal scris și capturi de ecran pentru a face trimitere la …

Este adevărat, un sistem de ticketing înseamnă că nu vă veți explica de mai multe ori diferitelor persoane …

În timp ce chat-ul lor live poate fi o alegere practică, asistența telefonică poate fi o sursă foarte importantă de confort pentru clienți, în special în momentele de criză.

Pentru mulți, se simte mult mai bine să apelezi și să îți ridici imediat apelul, decât să introduci problemele într-o casetă de chat.

Planuri WordPress Kinsta

Kinsta are în prezent 10 niveluri diferite de plan, fiecare oferindu-și serviciile la o scară diferită.

Multe dintre acestea oferă aceleași oferte cheie de bază, precum SSL și CDN gratuite, echipa lor de asistență, backup-uri zilnice și altele asemenea. Principalele diferențe între niveluri sunt numărul de instalări WordPress care pot fi gestionate pe cont și, de asemenea, numărul de lucrători PHP alocați site-ului dvs. (lucrătorii PHP determină câte cereri simultane poate gestiona site-ul dvs. la un moment dat, adică o gestionare a fiecăruia) cerere neacoperită).

Categoriile progresează de la Starter la Business, la Enterprise – acestea din urmă vizate în mod evident către companii mai mari.

Fiecare plan este descris foarte clar, astfel încât să îl puteți alege cu ușurință pe cel care vi se potrivește. De asemenea, toate sunt incluse în procesul de 30 de zile gratuit și aveți opțiunea de a actualiza sau de a downgrade planul dvs. de găzduire în acest timp..

StarterEnterprise 2

PLANTA DE PLANTOP-TIER DE CHEAPEST
WordPress instalează180
Vizite lunare20.0001.500.000
Stocare SSD10GB120GB
Depozitare CDN50GB1000GB
Retenție de rezervă 14 zile30 zile
Lucrători PHP pe site210
Costa $ 30 / mo $ 900 / mo

Planul Kinsta

Cum se ține Kinsta împotriva competițiilor?

Continuând, să aruncăm o privire asupra modului în care Kinsta ține față de unii dintre cei mai puternici concurenți ai săi.

Am decis să le comparăm în câmpurile în care au cele mai bune performanțe.

1. Motor Kinsta VS WP

Cum se declanșează Kinsta față de WP Engine ca gazdă WordPress administrată?

O privire asupra migrațiilor

WP Engine oferă migrații WordPress nelimitate gratuite. În schimb, Kinsta își limitează numărul de migrații gratuite în conformitate cu planul utilizatorului – planul lor de bază include o migrație gratuită, iar migrațiile suplimentare costă 100 USD pe site.

Cu toate acestea, la o inspecție mai atentă, natura acestor migrații este cu totul diferită. Migrațiile WP Engine constau într-un plugin de migrație automatizată de la tine. În timp ce este activat rapid și relativ ușor, poate fi confuz pentru unii utilizatori care nu sunt deloc siguri de ceea ce fac. Plug-in-ul lor nu migrează redirecționările (critice pentru a preveni „dezastrele” SEO) sau datele sau imaginile stocate în afara directorului / wp-content /. Kinsta susține că, dacă este făcută incorect, această metodă poate duce la pierderea datelor.

Pe de altă parte, migrația pe Kinsta este o afacere ușoară, aproape fără creier. Pur și simplu cereți migrația și lăsați-o echipei lor de experți să se ocupe. Mai bine, nu veți suferi nicio perioadă de oprire.

Deci, dacă ne uităm la managementul „hands off”, metodele de migrare ale lui Kinsta par a fi mult mai nedureroase.

O privire la asistența clienților

WP Engine se mândrește cu sprijinul acordat clienților premiați. Are un timp mediu de răspuns sub 3 minute, 90% din contactele de asistență rezolvate în acea sesiune – cu siguranță impresionant.

WP Engine oferă, de asemenea, cu mândrie asistență telefonică 24/7 – ceva Kinsta a fost criticat pentru lipsă. Acest lucru s-ar putea datora faptului că baza de angajați a acestora este mult mai mare decât echipa relativ mică a lui Kinsta.

Cu toate acestea, se poate afirma că puterea lui Kinsta constă în nivelul de îndemânare al personalului lor. În cuvintele lor, „clienții Kinsta ajung să discute cu aceiași membri ai echipei care susțin întreprinderea noastră mare și companiile Fortune 500.” Cu un personal mai calificat la îndemână, unii au sugerat că Kinsta poate rezolva problemele cu mai puține date de întoarcere și întoarcere..

O privire la scalabilitate

Kinsta oferă tentiers de planuri (față de cele cinci WP Engine), cu toate acestea, fiecare utilizator Kinsta beneficiază de aceeași infrastructură cloud de scalare automată, indiferent de.

Acest lucru înseamnă că utilizatorii Kinsta care doresc să își actualizeze site-ul la nivelul următor (de exemplu, pentru a găzdui trafic mai mare), vor găsi procesul destul de perfect.

În comparație, WP Engine utilizează găzduire partajată sau dedicată. Pentru a scala un site găzduit pe WP Engine poate fi nevoie de mai multe migrații ale site-ului – poate trecerea de la un mediu partajat la un VPS, apoi la un server dedicat sau mai mult la cloud hosting. După cum am menționat, aceste migrații pot fi un pic intimidante pentru unii utilizatori.

O privire la instrumentele dezvoltatorilor

Kinsta este o gazdă optimizată de dezvoltatori, pentru dezvoltatori.

Ca atare, Kinsta oferă o mulțime de funcții pentru a optimiza fluxul de lucru – nu toate sunt disponibile la WP Engine:

 • Acces SSH, Git și WP-CLI pe toate planurile de la Starter la Enterprise.
 • Posibilitatea de a rula diferite versiuni de PHP pentru fiecare site live și site de înregistrare
 • Posibilitatea de a restabili copiile de rezervă automate atât pentru producție, cât și pentru organizare

Acestea fiind spuse, WP Engine oferă câteva teme WordPress foarte atractive gratuit pentru clienți. Aceasta include Genesis Framework – cel mai popular cadru de temă WordPress din lume – și temele premium StudioPress. Kinsta nu oferă clienților teme gratuite.

2. Kinsta VS SiteGround

Cum se tarifează Kinsta împotriva SiteGround ca gazdă web rapidă?

Înapoi la argumentul vitezei.

După cum am menționat, atunci când am efectuat testul de viteză, Kinsta nu a ieșit în top ca gazdă cea mai rapidă. Iată o comparație cotată cu SiteGround, unul dintre cei mai puternici concurenți ai săi:

KinstaSiteGround
Server LocationLondonLondon
SUA (W) 130 ms138 ms
SUA (E) 95 ms86 ms
Londra10 ms4 ms
Singapore287ms179 ms
Sao Paulo203 ms212ms
Bangalore487 ms292 ms
Sydney266 ms250 ms
Japonia221 ms223 ms
Canada83 ms87 ms
Germania13 ms16 ms
Media mondială179.5 ms138.1 ms
Rezultate complete

După cum putem vedea, Siteground a obținut un rating A + și a depășit Kinsta cu un timp mediu de răspuns de 138,1 ms.

Acest lucru poate fi o surpriză pentru cei care compară aceste gazde la nivel de preț.

La o rată de pornire competitivă de 3,95 USD / lună pentru primele cronometre, Siteground este cu siguranță MULTE mai accesibil decât Kinsta. Următorul nivel vă permite să conectați nelimitat site-uri WordPress și totuși v-ar costa doar 5,95 USD / lună.

Acestea fiind spuse, testul nu ia în considerare, de asemenea, toate caracteristicile pe care Kinsta le oferă pentru a îmbunătăți viteza de încărcare. Atunci când comparăm planurile de bază, am observat că există câteva caracteristici legate de viteză, care aveau Kinsta, că SiteGround îi lipsea:

 • Căutare mai rapidă cu suplimentul Elasticsearch (numai în planurile Enterprise pentru SiteGround)
 • Performanța mai rapidă a bazei de date cu suplimentul Redis (numai pentru planurile Enterprise pentru SiteGround)
 • Kinsta oferă, de asemenea, un pachet CDN mai premium prin parteneriatul cu KeyCDN, în timp ce SiteGround oferă integrare CloudFlare.

De asemenea, Kinsta oferă utilizatorilor o selecție de 20 de centre de date, față de cele 5 centre ale SiteGround de pe 3 continente.

Este un apel greu. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, trebuie să ne amintim că SiteGround vs. Kinsta nu este un caz de comparare a mărului cu mărul.

Kinsta este o gazdă cloud cu auto-scalare, în timp ce SiteGround rămâne o gazdă tradițională. Planul său „Creșteți mari”, de exemplu, funcționează pe un serviciu de găzduire partajat unde câteva site-uri web împărtășesc același server fizic. Acest tip de infrastructură vine cu propriile sale limitări intrinseci.

Siteground este o propunere de valoare foarte solidă, chiar și la un nivel de gazdă partajat. Conform revizuirii noastre aprofundate aici, SiteGround este în continuare favoritul nostru personal, nu numai pentru viteza sa, dar și pentru asistență tehnică excelentă, securitate și conturi de e-mail și DB-uri nelimitate..

Site-ul este probabil să se potrivească mai bine celor cu un buget mai strict; cei poate cu trafic redus, dar totuși caută performanțe excepționale.

Verdict: Ar trebui să vă găzduiți cu Kinsta?

Acum marea întrebare – ar trebui să găzduiești cu Kinsta?

Ei bine, factorul decisiv final aici ar trebui să fie nevoile dvs. ca utilizator.

Concluzia este că Kinsta nu este ieftin. Cu toate acestea, este extrem de valoros pentru utilizatorul potrivit.

Pentru proprietarii de site-uri web cu trafic redus, în special cei care caută o înregistrare de domeniu all-inclusive și găzduire prin e-mail, soluția premium de găzduire WordPress Kinsta poate fi atât prea mare, cât și insuficientă.

Este probabil să fie o potrivire mai bună pentru utilizatorii care se așteaptă la un trafic mai mare și sunt serioși cu privire la scalarea și securizarea site-ului lor web.

În orice caz – cu arhitectura sa bazată pe cloud, obsesie de viteză, instrumente / sisteme de management avansate și un suport pentru clienți cu adevărat excelent, Kinsta este într-adevăr o gazdă puternică de care trebuie să fie luate în considerare.

Caracteristici cheie

 • ✓ Viteză fantastică
 • ✓ Echipa de suport de înaltă calificare
 • ✓ 99.9% garanție uptime
 • ✓ Tabloul de bord Sleek MyKinsta
 • ✓ 20 de locații Google Cloud
 • ✓ Cheia CDCD & cache
 • ✓ monitorizare 24/7

Recomandat Pentru

 • • WordPress gestionat
 • • WooCommerce
 • • site-uri web de comerț electronic
 • • Site-uri web medii
 • • Site-uri predispuse la vârfuri de trafic
 • • Dezvoltatori web

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map