Rishikimi Kinsta: Zbulohen 10 Pro dhe 3 Kundërvajtjet e host hostit Kinsta!

Kinsta

Kinsta

https://kinsta.com

tl; dr

Duke ofruar shumë mjete mbresëlënëse për menaxhimin e WordPress dhe një UX të pastër, Kinsta jep të gjitha shpejtësitë dhe përparësitë e shkallëzimit që prisni nga një host me bazë cloud. Shtojeni këtë në një ekip mbështetës shumë të aftë të zhvilluesve të WordPress dhe ju keni marrë një zgjidhje premium të pritjes, megjithëse me një çmim premium.

Rishikimi Kinsta: Zbulohen 10 Pro dhe 3 Kundërt të host host Kinsta WordPress!

Sot, ne po shohim në një shërbim të menaxhuar të WordPress me një reputacion të mprehtë – Kinsta.

Filluar në vitin 2013, Kinsta ishte mendja kryesore e një grupi ekspertësh të WordPress të pakënaqur me zgjidhjet pritëse të WordPress në treg. Sot, është një nga hostet në rritje më të shpejtë të WordPress në Evropë dhe Amerikë.

Edicioni i Kinsta qëndron në faktin se shërbimet e tij të hostimit mundësohen nga rrjeti premium i Google Cloud, një propozim vlerash aq intrigues, saqë ne me të vërtetë thjesht nuk mund të rezistonim duke e provuar Kinsta në provë.

Ndër një listë mbresëlënëse të lavanderive, Kinsta premton një pritje të rrufeve, infrastrukturën e gjeneratës së ardhshme dhe shërbim të shkëlqyeshëm për klientët. Kinsta gjithashtu kohët e fundit është rikthyer në një version shumë të shëndetshëm dhe miqësor të vetvetes dhe po kërkon më mirë se kurrë.

Por a dorëzon me të vërtetë? Kishim një vështrim për ta zbuluar.

10 Arsyet Kinsta është një zgjidhje mjaft e mirë për strehimin

1. Blshtë e shpejtë e zjarrtë

Siç e dimë të gjithë, sa i përket faqeve të internetit, shpejtësia është gjithçka.

Një kohë më e shpejtë e ngarkimit të faqeve nuk lidhet vetëm me konvertime më të larta, kohëzgjatje mesatare më të gjatë të vizitorëve dhe ulur normat e fryrjes, por edhe SEO shumë më e mirë. Ne kemi shkruar shumë për temën e shpejtësisë këtu.

Dhe si e lëshon Kinsta? Për të zbuluar, ne kemi ngritur faqen tonë standarde të provës në serverat e Kinsta dhe e kemi ekzekutuar atë përmes kontrolluesit të shpejtësisë së serverit tonë:

Rezultatet?

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo

130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms

Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani

487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Shpejtësia mesatare: 179,5 ms – Shihni rezultatin e plotë

shënim

Për qëllime të testimit, kemi ngritur një sit të thjeshtë provë të përbërë nga një instalim i aksioneve WordPress. Vendosëm të strehojmë nga qendra e të dhënave e vendosur në Londër. Shihni faqen këtu.

Ne ishim të lumtur kur pamë që serveri ynë pritës të vlerësojë një vlerësim A +!

Koha e rekomanduar e reagimit të serverit të Google është nën 200 ms pasi çdo gjë më e ngadaltë mund të shkaktojë vonesë të dukshme për përdoruesit. Londra dhe Sh.B.A performuan shkëlqyeshëm; mirë nën këtë kriter. Koha më e shkurtër e përgjigjes ishte një shpejtësi 10 ms (zbuluar nga Londra).

Sidoqoftë, pingat nga rajone më të largëta, si Bangalore, ishin dukshëm më të ngadalta dhe ulën kohën mesatare të përgjigjes në të gjithë botën në 179.5 ms. ’Shtë shumë më e lartë se 10 ms, por gjithsesi mbresëlënëse.

Po në lidhje me kohën e ngarkimit të faqes në internet?

Performanca e faqeve në internet për Kinsta

Testi i shpejtësisë në faqen e internetit – Shihni rezultatin e plotë

Tani – mbani në mend se faqja jonë e provave ende nuk përdor CDN, teknologji caching, ose ndonjë optimizim tjetër që përdoruesit e Kinsta duhet të përfitojnë nga të shkurtuar kohën e ngarkesës së faqes në internet.

Sidoqoftë, edhe pa ndonjë optimizim, kemi vërejtur se të gjitha matjet e rëndësishme të shpejtësisë janë me vlera A, shënuar dhe jeshile. Shpejtësia përfundimtare e ngarkimit prej 1.097 është gjithashtu shumë fantastike.

Në të gjitha, Kinsta mund të mos jetë shërbimi më i shpejtë i pritjes që kemi testuar, por sigurisht që është në nivelin më të lartë të hostëve të serverëve që ofrojnë me shpejtësi.

majë

Të bashkuar me optimizimet e duhura për të kompensuar çështjet e latencës për disa rajone, përdoruesit e Kinsta mund të presin shpejtësi shumë mbresëlënëse të ngarkimit

2. Infrastruktura e bazuar në cloud e ndërtuar për Shpejtësinë

Le të gërmojmë pak më thellë në ndërtimin e Kinsta.

Karakteristika e saj më e veçantë është se ajo ofron ekskluzivisht hostimin e serverëve të cloud Google.

Kjo e bën infrastrukturën e saj thelbësisht të ndryshme nga pritja tradicionale e përbashkët ose e përkushtuar e konkurrentëve të saj.

Si? Epo, në vend që të presin përmes një serveri të vetëm në një qendër të dhënash, hostet cloud përdorin hapësirën e serverit virtual që futet në një rrjet kompleks të serverave fizikë. Kjo u ofron përdoruesve disa avantazhe mjaft të lezetshme për sa i përket shpejtësisë, besueshmërisë, shkallëzueshmërisë dhe fleksibilitetit.

Përderisa ka disa pritës të serverëve të cloud, Kinsta përdor rrjetin privat të fibrave të Google. Shtë një nga më të mëdhenjtë në botë dhe është në gjendje të arrijë shpejtësinë prej 10,000 TB për sekondë në disa rajone.

Edhe më mirë, Kinsta është regjistruar në Premium Tier të Google Cloud, që do të thotë se përdoruesit e Kinsta mund të futen në nivelet më të larta të performancës, shpejtësisë dhe sigurisë.

Përdoruesit e Kinsta përfitojnë gjithashtu nga 20 vende të serverit Google Cloud në të gjithë botën. Kjo do të thotë që ju mund të zgjidhni qendrën e të dhënave gjeografikisht më të afërta me audiencën tuaj për secilën nga faqet tuaja të WordPress, e cila ndihmon për të mbajtur latentin të ulët dhe ngarkesën herë të mbërthyer.

Gjithashtu, përdoruesit e Kinsta gjithashtu kanë qasje në premium DNS përmes Amazon Route 53, e cila është një armë tjetër në arsenalin e saj për t’i mbajtur gjërat shpejt.

3. Programe Gjithëpërfshirëse për t’ju Turbocharge Ju

Pro i treti? Ju e menduat – shpejtoni përsëri.

Kinsta është e fortifikuar me architecture arkitekturën e fiksuar me shpejtësinë ’(fjalët e tyre, jo tonat) përmes teknologjive si Nginx, PHP 7, kontejnerët e programeve LXD dhe MariaDB.

Ne mund të mbushim faqe që flasin për shtesat dhe shtesat e ndryshme të Kinsta, por një gjë që ju do të dëshironi të përdorni është CDN.

Këtu, Kinsta partnerët me KeyCDN, një rrjet fantastik të ofrimit të përmbajtjes HTTP / 2 dhe IPv6.

KeyCDN është një ofrues kryesor Evropian CDN me selinë në Zvicër. Si markë, ajo ka një reputacion të fortë për të ndihmuar shërbimet e nivelit të lartë CDN shumë më të arritshëm. Ajo gjoja tani u shërben 40,000 klientëve dhe ka një raport hit prej 94%.

Ndërsa përdoruesit e Kinsta nuk marrin gamën e plotë të përfitimeve të KeyCDN, ata marrin një sasi të caktuar të bandës së gjerë CDN, të quajtur “Kinsta CDN”. Ata gjithashtu përfitojnë nga rrjeti i gjerë global i KeyCDN, me serverë në 34 lokacione strategjike për të turbocharuar median e tyre rreth planetit.

Pse duhet të kujdesesh?

Epo, CDN-të mund të…

 • … Në disa raste, zvogëloni kohët e ngarkesës deri në 50%
 • … Ngarkoni deri në 70% të kërkesave për gjerësi bande nga hosti juaj
 • … Parandaloni që serveri juaj të kaplohet nga trafiku

Përveç këtij partneriteti të fuqishëm – Kinsta (në modën e vërtetë Kinsta) ka bërë gjithçka që lidhet me CDN të lehtë për tu menaxhuar.

CDN dhe teknologjitë e caching zakonisht bëhen të ndara, por Kinsta i paketon ato së bashku mirë dhe i bën ata super të thjeshtë për tu menaxhuar nga pulti juaj, duke ju lejuar të gjurmoni përdorimin e brezit, skedarët më të mirë sipas kërkesave dhe më shumë.

4. 99.9% Uptime e garantuar

Uptime që nga dhjetori 2018

100%

* Ky banak po azhurnohet vazhdimisht

Në fakt, Kinsta ofron një garanci të përkohshme me 99.9% të mbështetur nga SLA.

Ky votëbesim është një rezultat i qartë i infrastrukturës së tij pritëse. Pritësit e reve nga natyra janë shumë më të besueshëm në mbajtjen e faqeve në internet.

Nëse nuk do të mjaftonte kjo, Kinsta gjithashtu e bashkon këtë me monitorime të vazhdueshme dhe kontrolle në kohë çdo minutë. Nëse nuk arrijnë të korrigjojnë kodet e përgjigjes së gabimit brenda 30 minutave, llogaria juaj do të kreditohet. Kjo garanci vlen, 24/7, çdo ditë të vitit.

5. (shtë (Pothuajse) Hands-off

Ashtu si sugjeron emri, hostet e menaxhuar të WordPress duhet t’ju lejojnë të shpenzoni më pak kohë duke u shqetësuar për faqen tuaj të internetit dhe t’ju japin më shumë kohë për t’u përqëndruar në rritjen e tij.

Kinsta ka një gamë të vërtetë të gjerë karakteristikash që ofrojnë një mjedis të optimizuar për ju që të vazhdoni të përmirësoni uebfaqen tuaj, pa pasur nevojë të shqetësoheni për çështje teknike.

Karakteristikat Kinsta

Karakteristikat e dobishme të menaxhimit të faqes përfshijnë:

 1. Akordimi i shpejtësisë Kjo përfshin vlerësimet e performancës & caching.
 2. Paneli i MyKinstaNjë ndryshim freskues nga cPanel tipik ose Plesk i ofruar nga shumë hoste të tjerë, me disa veçori origjinale.
 3. Menaxhimi me azhurnimeNjë nivel nga azhurnimet e detyruara (norma e shumë hosteve të tjerë, dhe diçka që ndonjëherë mund të shkaktojë çështje), ju thjesht njoftoni ekipin Kinsta nëse doni apo jo që ata të kujdesen për azhurnimet që ecin përpara.
 4. Skenë me një klik Testoni me lehtësi versionet e reja të WordPress, shtojcat dhe kodin në një mjedis të sigurt, pastaj jetoni ato në sekonda.
 5. Mjete miqësore për zhvilluesin Nga klonimi i faqes për të hyrë në SSH për të përdorur WP-CLI për të kryer azhurnime dhe funksione të tjera.

6. Mbështetje teknike e mrekullueshme

Një nga pikat më të mëdha të Kinsta është ekipi i tyre mbështetës.

E kemi fjalën – është e përbërë tërësisht nga zhvilluesit veteranë të WordPress dhe inxhinierët pritës të Linux-it. Kjo do të thotë që niveli teknik i mbështetjes është një nga më të mirët në treg. Ata madje mburren se ata punësojnë më pak se 1% të aplikantëve që aplikojnë!

Në vend që të kenë nevojë të kalojnë nëpër një seri të përsëritjeve të mbështetjes së nivelit 1 ose të nivelit 2, përdoruesit e Kinsta gjithmonë kanë ekspertë të vërtetë direkt në thirrjen dhe thirrjen e tyre..

Kinsta ofron mbështetje 24/7 përmes widget Intercom, një bisedë live dhe zgjidhje biletash. Shtë në të vërtetë një sistem mjaft i ngathët me një histori të biseduar të ruajtur automatikisht dhe dritare që qëndron e hapur edhe kur lundroni nëpër faqe të ndryshme në pult..

Nga përvoja e drejtpërdrejtë, çdo pyetje që i kemi dërguar iu përgjigj brenda 3 minutave. I gjithë stafi për të cilin kemi biseduar ishte shumë i dobishëm, i ditur dhe mbështeti përgjigjet e tyre me lidhje me burimet për lexim të mëtejshëm. Në përgjithësi, një përvojë shumë pozitive që u mbështet nga faqet e rishikimeve të ndezura të klientëve, gjetëm duke thënë gjëra të ngjashme në lidhje me ekipin mbështetës të Kinsta.

Për më tepër, ne me të vërtetë na pëlqen blogu Kinsta i azhurnuar rregullisht dhe baza e dobishme e njohurive, me këshilla, artikuj dhe një fjalor të termave të teknologjisë.

7. Vendosja e thjeshtë dhe migrimi

Pra, sa e lehtë është me të vërtetë të marrësh topin në kodrina?

Rezulton – shumë.

Kur u regjistruam për Kinsta ne u mahnitëm se sa e shpejtë dhe e thjeshtë ishte. Krijimi i një llogarie mori fjalë për fjalë sekonda, pastaj erdhi në pultin tonë të ri dhe një pasuri të burimeve që ishin të afta për të ndihmuar të gjithë – nga fillestarët e përgjithshëm, deri te zhvilluesit me përvojë.

Pas së cilës, ne morëm postë elektronike të dobishme për të ndjekur hapat e ardhshëm të lidhjes së faqes sonë të internetit, dhe kontrollimin nëse kemi pyetje.

E cila çon në pikën tonë tjetër – çdo plan Kinsta përfshin gjithashtu të paktën një migrim falas në sit nga një host aktual që trajtohet nga ekipi i tyre i ekspertëve (megjithëse vini re, një migrim përfshihet vetëm në planin standard nëse paguani çdo vit).

Lënia e një detyre kaq kritike për të mirat duket se është shumë më pak se një dhimbje koke sesa të përpiqesh të bësh një migracion manual (të cilin edhe ti ke mundësinë të bësh, me mbështetjen e Kinsta). Ju nuk do të pësoni asnjë kohë pushimi – thjesht kërkoni një migrim nga pulti juaj. Do të lajmëroheni pasi të keni përfunduar procesi i migrimit, në mënyrë që të verifikoni se gjithçka po shkon mirë pa gjalpë.

Migrimi i Faqes Falas Kinsta

Përderisa nuk ofron një provë falas, Kinsta ofron një garanci të kthimit të parave 30-ditore (të cilën ne e dëshirojmë shumë sinqerisht) që me të vërtetë t’u japë kohë përdoruesve për të marrë një ndjenjë për litarët. Ekzistojnë disa nivele anëtarësie (më shumë për atë më vonë) por ne na pëlqeu mënyra se si planet u përcaktuan qartë

8. Paqja e mendjes

Kinsta ofron shumë mjete për të mbajtur faqen tuaj të sigurt dhe të sigurt.

Back-ups:

 • Rezervime ditoreKinsta ofron kopje rezervë automatike ditore të WordPress, si dhe kopje rezervë të gjeneruar nga sistemi për të gjitha faqet në llogarinë tuaj. Këto janë në dispozicion si pikat e rivendosjes në pultin e MyKinsta dhe ruhen për 14 ditë.
 • Rezervime manuale Ju mund të bëni deri në 5 kopje rezervë manuale, duke përfshirë një kopje rezervë të shkarkueshme çdo javë.
 • Rikthim i ngjarjeveNgjarje të caktuara prodhojnë gjithashtu një kopje rezervë automatike. Për shembull, kalimi nga skena në prodhim gjeneron një kopje të faqes suaj të drejtpërdrejtë, vetëm në rast se diçka nuk shkon.

Farë është edhe më mirë – kopjet rezervë përjashtohen nga përdorimi i përgjithshëm i hapësirës tuaj në disk për t’ju dhënë sa më shumë hapësirë ​​të jetë e mundur!

Karakteristikat e tjera të sigurisë që vlen të përmenden:

 • Mbështetje SSL dhe firewalls harduer Pa pagesë me një klik aktivizimi SSL cert.
 • Monitorimi gjatë gjithë orarit Në rast se faqja juaj do të hakohet ose do të bjerë poshtë, stafi i Kinsta paralajmërohet menjëherë dhe ata menjëherë drejtohen për të punuar për zgjidhjen e tij.
 • Përditësime automatike të arnave të sigurisëFrregullime falas të hackimit, bllokim të injektimit të kodit dhe sulmeve DDoS, skanimit të keqdashjeve ditore / spyware.
 • Servers Emri Ne e gjetëm këtë interesante – shumica e ushtrive furnizojnë 2 serverë me emrin për të vendosur DNS duke treguar. Kinsta, megjithatë, ofron 4 – secila me prapashtesa të ndryshme në internet (.net, .org), e cila ndihmon të siguroheni që nëse njëra është poshtë, ju mund të mbështeteni tek të tjerët për ta mbajtur faqen tuaj të gjallë. Vetëm një shembull i vogël se si Kinsta bën çmos.

9. Mirë për pikat e trafikut

Kush tha që rritja e faqes suaj të internetit duhet të ishte kaq e ndërlikuar? Një tjetër tipar shumë tërheqës i Kinsta është shkallëzueshmëria e tij, një kompensim i drejtpërdrejtë i arkitekturës së tij me bazë cloud.

Në rastin e një rritjeje të papritur të trafikut, integrimi i Kinsta me Google Compute Engine lejon që shkalla e kontejnerit të një uebsajti të rritet në mënyrë dramatike në sa më shumë CPU sa të jetë e nevojshme. Si auto-peshoret e cloud-it për të menaxhuar ngarkesën, kështu që faqja juaj e WordPress mund të mbetet në internet pa u përplasur.

Në të kundërt, shumë pritës të palëve të treta janë të kufizuar në 2-6 CPU për serverë privatë virtualë.

Mbani në mend, nëse e tejkaloni kapitullin e vizitave mujore të planit tuaj, do t’ju duhet të paguani një tarifë të tepërt për (1 / 1.000 $ vizita) pas një numri specifik të vizitorëve, por ju do të njoftoheni me 80% dhe 100 përdorim%.

Sidoqoftë, gjëja e rëndësishme është që faqja juaj të qëndrojë në internet! Në fund të fundit, gjëja e fundit që dëshironi të ndodhë është të investoni në trafik të paguar, ose më në fund të shkoni viral, dhe më pas të vuani një përplasje faqesh pikërisht në momentin tuaj të lavdisë. Imagjinoni gjithë atë mundësi të humbur!

Kinsta gjithashtu ofron një Azhurnim të Spikes dhe Trafikut eksponencial të dizajnuar posaçërisht për të adresuar këto lloj ngjarjesh masive të trafikut, nëse e dini se ato do të ndodhin.

10. Optimizuar për faqet e tregtisë elektronike

Sinqerisht, Kinsta është një lajm i shkëlqyeshëm për çdo biznes të tregtisë elektronike në WordPress.

Në fund të fundit, me programe falas si WooCommerce, WordPress mbetet një nga platformat më tërheqëse për sipërmarrësit.

Sidoqoftë, janë gjithashtu këto faqe të llojit të tregtisë elektronike që priren të marrin shumë burime dhe dërrmuese, veçanërisht pasi këto shtojca shpesh janë ato që përbëjnë anët më të komplikuara teknologjikisht të WordPress.

Pronarët e bizneseve që përdorin WordPress kanë të bëjnë shumë nga mjetet e ndihmës dhe të menaxhimit të lehtë të Kinsta. Veçanërisht:

 • Vendosja e shpejtë e ruajtjes së faqeve të nivelit të serverit me rregulla për të siguruar funksionim të optimizuar për faqet e tregtisë elektronike. Disa faqe që nuk duhen ruajtur kurrë, të tilla si karroca, llogaria ime dhe pagesa, nuk përjashtohen nga caching.
 • Në afat të gjatë, Kinsta është një zgjidhje për të kapërcyer dhimbjet në rritje. Nëse trafiku juaj tejkalon planin e tij aktual, thjesht azhurnoni atë duke paguar nivelin e ardhshëm. Nuk ka nevojë për migrime të komplikuara në një server të ndryshëm të pritësve, që është një mundësi reale për hostet e përbashkëta. Ky është një plus i madh për faqet që mbajnë në mënyrë eksponenciale shtimin e faqeve të produktit.

Në përgjithësi, Kinsta mund të ofrojë një LOT për çdo sipërmarrës i cili dëshiron të përqëndrohet më shumë në rritjen e biznesit të tij, dhe më pak në teknikat e mbajtjes së faqes së tij në internet.

Whatfarë nuk na pëlqeu në lidhje me Kinsta

Kinsta në mënyrë të qartë ka disa përparime të shkëlqyera për të, por asnjë zgjidhje pritëse nuk është kurrë e përsosur.

1. Pika e pjerrët e çmimit

Kinsta është një zgjidhje premium pritëse për WordPress. Fatkeqësisht, bashkangjitet edhe me një çmim çmimi premium.

Kostoja mujore është goxha e pjerrët, me shkallën standarde që kushton 30 dollarë në muaj. Kjo shkon deri në 900 $ / muaj në çmim për planin e saj të nivelit të lartë (më shumë për atë në pak).

Ju merrni dy muaj falas nëse blini planin vjetor, por është ende një sipërmarrje mujore që mund të jetë mjaft e lartë për të dekurajuar bizneset më të vogla dhe është dukshëm më e lartë se pothuajse çdo konkurrent kryesor.

Thënë kjo, është mirë të dini se niveli standard është në rënie nga 100 dollarë, që ishte minimumi i shpenzuar deri në maj 2018.

2. Pa Email Hosting

Ekzistojnë gjithashtu disa gjëra që i duhen çdo pronari të faqes në internet në mënyrë që të krijojë dhe menaxhojë plotësisht një faqe në internet, që Kinsta për fat të keq nuk i ofron aktualisht.

I madhi? Pritja e postës elektronike. Përdoruesit që janë në kërkim të postave elektronike përgjatë linjave të [email-it të mbrojtur] do të duhet të gjejnë dhe regjistrohen për një shërbim të veçantë të pritjes së postës elektronike. Ne kemi shkruar një hap pas hapi se si mund të krijoni një shërbim të mbajtjes së postës elektronike, me një krahasim të shërbimeve të ndryshme këtu.

Për shembull, një shërbim profesional për mbajtjen e postës elektronike si Office 365 Biz do t’ju kushtojë rreth 20 dollarë në muaj. Kinsta rekomandon G Suite, e cila do t’ju kthejë një 5 dollarë më të vogël në muaj.

Nuk është fundi i botës, dhe argumenti i Kinsta për këtë është se ata dëshirojnë t’i lënë ekspertët e-mail adresën – mjaft e drejtë.

Sidoqoftë, mund të ketë shumë pronarë të zhgënjyer të uebfaqes, të cilët presin një zgjidhje gjithëpërfshirëse të pritjes për çmimin e lartë që po paguajnë. Në fund të ditës, do të thotë që pronarët duhet të jenë të përgatitur për të bërë një investim më të madh në pronën e tyre në internet.

3. Asnjë mbështetje telefonike

Për dallim nga shumica e konkurrentëve të saj, Kinsta aktualisht nuk ofron mbështetje telefonike për klientët e saj.

Për shumë njerëz, ka një ngushëllim të caktuar në gjendje të marr telefonin dhe menjëherë të diskutojë problemin tuaj me një zë njerëzor.

Nga këndvështrimi i Kinsta, ky vendim ka kuptim. Në masën që ata kanë shkruar një artikull të tërë duke justifikuar veten e tyre.

Vërtetë, kur diskutimi është i një natyre teknike, është e dobishme të keni një regjistër të shkruar dhe fotografi të ekraneve për t’iu referuar…

Vërtetë, një sistem i biletave do të thotë që nuk do t’ua shpjegoni veten shumë herë njerëzve të ndryshëm …

Por ndërsa biseda e tyre e drejtpërdrejtë mund të jetë një zgjedhje praktike, mbështetja telefonike mund të jetë një burim shumë i rëndësishëm i rehatisë për klientët, veçanërisht në momentet e krizës.

Për shumë njerëz, ndihet shumë më mirë të telefononi dhe të bëni thirrjen tuaj të menjëhershme, sesa të shkruani çështjet e tyre në një kuti bisede të vogël.

Planet e WordPress Kinsta

Kinsta aktualisht ka 10 nivele të ndryshme të planit, secili duke ofruar shërbimet e tyre në një shkallë të ndryshme.

Shumë nga këto ofrojnë të njëjtat oferta themelore kryesore, të tilla si SSL dhe CDN falas, ekipi i tyre i mbështetjes, backup-et e përditshme dhe të ngjashme. Dallimet kryesore midis niveleve janë numri i instalimeve të WordPress që mund të menaxhohen për një llogari, dhe gjithashtu numri i punëtorëve të PHP të caktuar në faqen tuaj (punëtorët e PHP përcaktojnë se sa kërkesa të njëkohshme faqja juaj mund të trajtojë në një kohë të caktuar, d.m.th. një trajtim secila kërkesë e pambuluar).

Kategoritë përparojnë nga fillestari në biznes, tek ndërmarrja – këto të fundit qartë synojnë bizneset më të mëdha.

Secili plan përshkruhet shumë qartë, kështu që ju mund të zgjidhni me lehtësi atë që është i duhuri për ju. Ato janë përfshirë të gjitha brenda provës 30-ditore falas, dhe ju keni mundësinë të azhurnoni ose zvogëloni planin tuaj të hostimit gjatë kësaj kohe.

StarterEnterprise 2

PLANIFIKIMI I PLANIFIKIMIT THE LIR
Instalimet e WordPress180
Vizitat mujore20,0001.500,000
Ruajtja e SSD10 GB120 GB
Ruajtja e CDN50 GB1000 GB
Mbajtja rezervë14 ditë 30 ditë
Punëtorët e PHP për sit210
Të kushtojë $ 30 / mo $ 900 / mo

Plani Kinsta

Si qëndron Kinsta përballë konkurencave?

Duke vazhduar më tej, le të hedhim një vështrim se si Kinsta mbahet në këmbë kundër disa prej konkurrentëve të saj më të fortë.

Ne vendosëm t’i krahasojmë ato në fushat në të cilat performojnë më mirë.

1. Kinsta VS WP Engine

Si bën Kinsta kundër WP Engine si një pritës i menaxhuar i WordPress?

Një vështrim në migrimet

WP Engine ofron migrime falas të pakufizuara të WordPress. Në të kundërt, Kinsta kufizon numrin e saj të migrimeve falas sipas planit të përdoruesit – plani i tyre më themelor përfshin një migrim falas, dhe migrimet shtesë kushtojnë 100 dollarë në sit.

Sidoqoftë, gjatë inspektimit më të afërt, natyra e këtyre migrimeve është krejt e ndryshme. Migrimet e WP Engine përbëhen nga një shtojcë Muaji automatik për migracionin. Përderisa aktivizohet i shpejtë dhe relativisht lehtë, mund të jetë konfuz për disa përdorues që nuk janë plotësisht të sigurt se çfarë po bëjnë. Plug-in e tyre nuk migrojnë për ridrejtime (thelbësore për të parandaluar ‘katastrofat SEO]), ose të dhëna ose imazhe të ruajtura jashtë direktivës / wp-përmbajtje / direktori. Kinsta argumenton se, nëse bëhet gabim, kjo metodë mund të çojë në humbje të të dhënave.

Nga ana tjetër, migrimi në Kinsta është një aferë e lehtë, gati pa tru. Thjesht kërkoni migracionin dhe lini atë në ekipin e tyre të ekspertëve që të trajtojë. Më mirë akoma, nuk do të vuani ndonjë ndërhyrje.

Pra, nëse ne po shohim menaxhimin “larg duarve”, metodat e migrimit të Kinsta duken shumë më pa dhimbje.

Një vështrim në mbështetjen e klientit

WP Engine krenohet me mbështetjen e çmimeve për klientët. Ka një kohë mesatare të përgjigjes nën 3 minuta, me 90% të kontakteve mbështetëse të zgjidhura në atë seancë – sigurisht mbresëlënëse.

WP Engine gjithashtu ofron me krenari mbështetje telefonike 24/7 – diçka që Kinsta është kritikuar për mungesë. Kjo mund të jetë për faktin se baza e punonjësve të tyre është shumë më e madhe se ekipi relativisht i vogël i Kinsta.

Sidoqoftë, mund të argumentohet se forca e Kinsta qëndron në nivelin e aftësive të stafit të tyre. Sipas fjalëve të tyre, clients Klientët e Kinsta bisedojnë me të njëjtët anëtarë të ekipit që mbështesin ndërmarrjen tonë të madhe dhe kompanitë Fortune 500. ”Me një personel më të kualifikuar, disa kanë sugjeruar që Kinsta mund të zgjidhë çështje me më pak mbrapa dhe me radhë.

Një vështrim në shkallueshmërinë

Kinsta ofron tentierë të planeve (vs pesë të WP Engine), megjithatë çdo përdorues i Kinsta përfiton nga e njëjta infrastrukturë cloud ndryshuese automatike, pavarësisht.

Kjo do të thotë që përdoruesit e Kinsta të cilët dëshirojnë të përmirësojnë faqen e tyre në shkallën tjetër (p.sh. për të akomoduar trafik më të lartë), do ta gjejnë procesin mjaft të thjeshtë.

Në krahasim, WP Engine përdor një pritje të përbashkët ose të dedikuar. Për të shkallëzuar një faqe të hostuar në WP Engine mund të kërkojë migrime të shumta në sit – ndoshta duke lëvizur nga një mjedis i përbashkët në një VPS, më pas në një server të dedikuar ose më shumë në pritje në cloud. Siç kemi përmendur, këto migrime mund të jenë pak frikësuese për disa përdorues.

Një vështrim në mjetet e zhvilluesit

Kinsta është një host i optimizuar nga zhvilluesit, për zhvilluesit.

Si e tillë, Kinsta ofron një ton karakteristikash për të optimizuar rrjedhën e punës – jo të gjitha janë në dispozicion në WP Engine:

 • Qasja në SSH, Git dhe WP-CLI në të gjitha planet nga Starter tek Ndërmarrja.
 • Aftësia për të ekzekutuar versione të ndryshme të PHP për secilën faqe live dhe vend për skenë
 • Mundësia për të rikthyer rezervë automatik në prodhim, si dhe në skenë

Thënë kështu, WP Engine ofron disa tema shumë tërheqëse të WordPress falas për klientët. Kjo përfshin Kornizën e Zanafillës – korniza më e njohur e botës në botë WordPress – dhe temat e primit të StudioPress. Kinsta nuk ofron tema falas për klientët.

2. Kinsta VS SiteGround

Si e bën Kinsta anijen kundër SiteGround si një host i shpejtë në internet?

Kthehu te argumenti i shpejtësisë.

Siç kemi përmendur, kur kemi kryer testin tonë të shpejtësisë, Kinsta nuk ka dalë në krye si pritësi më i shpejtë. Këtu është një krahasim krah për krah me SiteGround, një nga konkurrentët e tij më të fortë:

KinstaSiteGround
Vendndodhja e serveritLondonLondon
SH.B.A. (W) 130 ms138 ms
SH.B.A. (E) 95 ms86 ms
London10 ms4 ms
Singapore287ms179 ms
Sao Paulo203 ms212ms
Bangalore487 ms292 ms
Sydney266 ms250 ms
Japoni221 ms223 ms
Kanada83 ms87 ms
Gjermani13 ms16 ms
Mesatarja në të gjithë botën179.5 ms138.1 ms
Rezultatet e plota

Siç mund ta shohim, Siteground fitoi një vlerësim A + dhe e tejkaloi Kinsta me një kohë mesatare të përgjigjes prej 138.1 ms.

Kjo mund të vijë si befasi për ata që krahasojnë këta hostë në nivelin e çmimit.

Me një normë fillestare konkurruese prej 3,95 $ / muaj për timerët e parë, siti i sitit është sigurisht SHUM afford më i përballueshëm se Kinsta. Niveli tjetër ju lejon të bashkoni faqet e pakufizuara të WordPress dhe akoma do t’ju kushtojë vetëm 5,95 $ / muaj.

Thënë kështu, testi gjithashtu nuk merr parasysh të gjitha tiparet që ofron Kinsta për të rivendosur vërtet shpejtësinë e ngarkimit. Kur krahasuam planet themelore, vumë re se kishte disa tipare të lidhura me shpejtësinë që kishte Kinsta, që SiteGround-it i mungonin:

 • Kërkim më i shpejtë me shtesën Elasticsearch (vetëm në planet e ndërmarrjeve për SiteGround)
 • Performanca më e shpejtë e bazës së të dhënave me shtesën Redis (vetëm në planet e ndërmarrjeve për SiteGround)
 • Kinsta gjithashtu ofron një paketë më premium CDN përmes partneritetit të saj me KeyCDN, ndërsa SiteGround ofron integrimin e CloudFlare.

Gjithashtu, Kinsta u ofron përdoruesve një zgjedhje prej 20 qendrave të të dhënave, vs 5 qendrave të SiteGround në 3 kontinente.

Shtë një telefonatë e vështirë. Sidoqoftë, në fund të ditës, duhet të kujtojmë se SiteGround vs Kinsta nuk është një rast i krahasimit të mollës me mollën.

Kinsta është një pritës vetë-shkallëzues i cloud, ndërsa SiteGround mbetet një host tradicional. Plani i tij ‘Grow Big’, për shembull, funksionon në një shërbim të përbashkët pritës, ku disa uebfaqe ndajnë të njëjtin server fizik. Ky lloj infrastrukture vjen me kufizimet e veta të brendshme.

Vendi i sitit është një propozim me vlera shumë solide, madje edhe në një nivel të përbashkët pritës. Sa i përket rishikimit tonë të thelluar këtu, SiteGround është ende i preferuari ynë personal jo vetëm për shpejtësinë e tij, por për mbështetje të shkëlqyeshme teknike, siguri dhe llogari të pakufizuara të postave elektronike dhe DB-ve.

Hapësira e sitit ka të ngjarë të përshtatet më mirë me një buxhet më të rreptë; ata ndoshta me trafik më të ulët, por që ende kërkojnë performancë të jashtëzakonshme.

Verdikti: A duhet të presë me Kinsta?

Tani pyetja e madhe – a duhet të presë me Kinsta?

Epo, faktori i fundit vendimtar këtu duhet të jetë nevoja juaj si përdorues.

Në fund të fundit është se Kinsta nuk është e lirë. Sidoqoftë, është jashtëzakonisht e vlefshme për përdoruesit e duhur.

Për pronarët e faqeve të internetit me trafik më të ulët, veçanërisht për ata që kërkojnë një regjistrim gjithëpërfshirës të domenit dhe mbajtjen e postës elektronike, zgjidhja premium e pritjes për WordPress të Kinsta mund të jetë e tepërt dhe jo e mjaftueshme.

Ka të ngjarë të jetë një përshtatje më e mirë për përdoruesit që presin trafik më të lartë dhe janë serioz në lidhje me përshkallëzimin dhe sigurimin e uebfaqes së tyre.

Sidoqoftë – me arkitekturën e saj të bazuar në re, obsesionin me shpejtësinë, mjetet / sistemet e avancuara të menaxhimit dhe me të vërtetë, mbështetje me të vërtetë të shkëlqyeshme të klientit, Kinsta me të vërtetë është një host i fuqishëm që duhet të merret parasysh..

Karakteristikat kryesore

 • . Shpejtësi fantastike
 • Team Ekipi mbështetës shumë i aftë
 • .9 99.9% garanci në kohë
 • Dash Paneli i butë MyKinsta
 • ✓ 20 lokacione në Google Cloud
 • ✓ KeyCDN & caching
 • Monitoring monitorim 24/7

Rekomanduar Për

 • • WordPress i menaxhuar
 • • WooCommerce
 • • Uebfaqet e tregtisë elektronike
 • • Uebfaqe të mëdha – të mesme
 • • Faqet e prirura ndaj pikave të trafikut
 • • Zhvilluesit e uebit

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map