Ovo je gost gosta Michaela Quoca iz Dealspotr-a.

Dostupnost e-pošte može biti škakljiva. Pronalaženje kontakata i izrada savršene poruke zahtijeva precizno prilagođavanje, uz vrijeme i strpljenje. Ako uzmete u obzir da prosječna poslovna osoba prima gotovo 100 e-poruka dnevno, vaša će se poruka izgubiti u nasumičnom odabiru..  

Proširenja Google Chrome mogu vam pomoći na dostizanje e-pošte na brojne načine. Kombinacijom Chromea i Gmaila, proširenja usmjerena na e-poštu pružaju brza rješenja za dosezanje koja povećavaju učinkovitost i pomažu u maksimalnom reagiranju na svaku kampanju.

Ali koja su proširenja najbolja kada je u pitanju izrada popisa, sastavljanje e-pošte i praćenje? Evo 10 koji su napravili rez.

Sastavite liste upoznavanja sa klikom na gumb

Izrada popisa može biti jedan od najzahtjevnijih dijelova dosega. Hunter je proširenje koje navodi sve adrese e-pošte s bilo koje web stranice, a da ne morate pregledati cijelu stranicu. Također vam daje najčešći uzorak adresa e-pošte za tu web lokaciju – na primjer, {first}{last}@twitter.com.

Hunter popis informacija o aplikaciji

Prava optimizacija Huntera nalazi se u LinkedIn pretraživanjima. Pretražio sam uzorke ljudi koji rade na Twitteru. Čak i da ne kliknem proširenje Hunter, već vidim okvir na svakom rezultatu koji mi omogućuje da spremim podatke za kontakt kao vodeće podatke.

Zaslon aplikacije Hunter

Kada kliknem na proširenje, dobivam skraćeni popis imena i adresa e-pošte za koje mogu provjeriti ili poništiti potvrdu.

Jednom kada kliknete „Pronađi adrese e-pošte i spremi potencijalne klijente“, sve odabrane adrese e-pošte uvoze se na popis na glavnoj web lokaciji Huntera.

Snimka zaslona aplikacije Hunter

Tu možete upravljati svojim popisom potencijalnih klijenata, provjeriti adrese e-pošte i izvoziti podatke u CSV datoteku.

Nabavite Hunter u Chrome web trgovini.

Uhvatite gramatičke pogreške prije vi šaljete taj e-mail

Kada pokušavate uspostaviti novi odnos s kontaktom, prvo što obično dobivaju od vas je e-pošta. A kada ta e-pošta sadrži gramatičke pogreške i pogreške u pogrešci, to bi vas moglo koštati veze.

Još jedan set očiju pomaže. Dok se funkcija provjere pravopisa brine za većinu pravopisnih pogrešaka, Gramatika pomaže pri manje očitim gramatičkim pogreškama.

Gramatički aplikacija

Tamo gdje je proširenje podržano, vidjet ćete mali Grammarly logotip u bilo kojem tekstnom polju na toj web lokaciji. Pokušao sam s Gmailom.

Gramatički prijedlozi aplikacija

Kad utvrdi pogrešku, Grammarly logo (nalazi se ovdje u donjem desnom kutu) postaje crven. Zatim možete kliknuti gumb i Grammarly modul iskoči prijedloge:

Gramatično snimljena aplikacija

To ne samo da objašnjava problem, nego i opisuje zašto je to gramatička pogreška i kako to ispraviti. Jednostavno kliknem na predloženu riječ zelenom bojom kako bih zamijenio svoju pogrešku.

Prelazeći tradicionalnu provjeru pravopisa, Grammarly također hvata riječi koje se upotrebljavaju u pogrešnom kontekstu, popravlja pitanja dogovora u vezi s glagolom i uređuje položaj modifikatora i upotrebu članaka.

Nabavite gramatički u Chrome web trgovini.

Šaljite masovne kampanje e-pošte unutar svoje mape pristigle pošte

Velike kampanje razmjene e-pošte potrebne su mnogim kompanijama, ali ograničenja odlaznih poruka e-pošte na Gmailu čine ovo gotovo nemogućim – a da ne spominjem kretanje naprijed i nazad između vašeg Gmail predloška i proračunske tablice adresa e-pošte..

GMass funkcionira unutar Gmaila kako bi poslao masovne e-poruke na popise stvorene u Google Sheetsima ili ručno popisa kreirane pomoću Gmailove funkcije pretraživanja.

Aplikacija Gmass

Kad svoj račun povežete s GMass-om, tada se možete povezati s postojećim listom i izdvojiti adrese e-pošte, polja s imenima i druge informacije. Sada možete pokrenuti kampanje za spajanje pošte, sastaviti i zakazati e-poštu za praćenje i pratiti otvaranja i klikove.

Još jedna stvar – GMass nije samo za lude velike kampanje e-pošte. Znate onaj (potpuno očit) trik u kojem želite poslati jednu poruku maloj grupi ljudi, a ne želite da drugi znaju da je to grupni email? Obično biste e-poštu poslali sebi, a potom BCC-u sve ostale primatelje. GMass dodaje gumb, odmah pored gumba za slanje, koji to radi za vas.

Nabavite GMass u Chrome web trgovini.

Odjavite se sa nezaboravnim, prilagođenim potpisom e-pošte

Budući da je e-pošta poprilično bezlična, potpisi su postali način da se profesionalci brzo predstave i postave lice Arial-ovom tekstu koji često čitamo tokom cijelog dana. Jednostavan način za to je kreiranje prilagođenog potpisa s Wisestampom.

Pomoću njihovog praktičnog alata za izradu potpisa na kraj svake e-pošte možete dodati svoje kontakt podatke, veze na društvenim mrežama i prijateljsku sliku.

Aplikacija započinje pitanjem za koju industriju / svrhu stvarate potpis (na primjer, ja sam izabrao marketing) i krenut ćete od tamo.

Aplikacija Wisestamp

S besplatnim izdanjem možete napraviti samo osnovni potpis. Ali Pro račun pruža vam pristup više predložaka i stilova i omogućuje vam dodavanje značajki poput slučajnih citata, YouTube videozapisa ili najnovijeg tvitera. Ovdje instalirajte proširenje i prijavite se za bolju odjavu.

Nabavite Wisestamp u Chrome web trgovini.

Organizirajte i pratite e-poruke klijenta duž vašeg prodajnog kanala unutar Gmaila

Streak, CRM alat, snježne kuglice mnoštvo alata za upravljanje odnosima s kupcima u jedan zgodan Chrome nastavak. U svrhu ovog članka usredotočit ćemo se na njegove mogućnosti e-pošte.

Snimka zaslona aplikacije Streak

Streak vam pomaže da prilagodite i pošaljete spajanje e-pošte, a zatim organizira rezultate u Gmailu. Možete dijeliti e-poruke s članovima vašeg “tima”, pretvoriti e-poštu u zadatak i usklađivati ​​razgovore putem e-pošte u skladu s onim gdje se uklapaju u vaš prodajni okvir – od vodećih do zaključenih ponuda.

Streak shot shot

Instalirajte Streak i on će vas upozoravati svaki put kada se čita e-pošta tijekom snimanja tih podataka u vremenskoj traci. S nadograđenim planom prikazuje vam se tko je čitao e-poštu, kada i gdje je pročitan te koji je uređaj korišten za otvaranje poruke. Također možete reći jesu li vašu e-poštu proslijedili i otvorili drugi.

Get Streak u Chrome web trgovini.

Pretvorite Gmail u upravitelj zadataka koji će se organizirati & kao prioritet

Kada je poštanska pošta preplavljena neželjenom poštom i promotivnim porukama, teško je odvojiti e-poštu na koja zapravo trebate odgovoriti. ActiveInbox pretvara pristiglu poštu u upravitelja zadataka – svakoj e-pošti možete dodijeliti određeni zadatak i datum roka, tako da znate što raditi s njom u budućnosti.

U ovom primjeru postavljam ovu poruku e-pošte iz ActiveInbox-a kao dospjelu danas:

aktivna pošta

Kad se vratim u svoju pristiglu poštu, to je navedeno kao zadatak koji je potrebno dovršiti, a ne kao e-pošta na koju treba odgovoriti. Tvrtka kaže da “e-poruke nisu slova, oni su loše oblikovani zadaci” – i ActiveInbox ih može upravljati svima. Proširenje potražite ovdje.

Nabavite ActiveInbox u Chrome web trgovini.

Pratite informacije o informiranju, web lokacijama i važnim porukama e-pošte

FollowUp je još jedno proširenje koje će vaš pretinac pristigle pošte Gmail postati vrsta upravitelja zadataka, ali s naglaskom na praćenje zadataka putem e-pošte..

prateća aplikacija

Iako postoje mnoga druga proširenja koja upravljaju tim, FollowUp ima čistije sučelje i super jednostavan planer. Postoji i mogućnost automatskog praćenja za one koji ga žele postaviti i zaboraviti.

Zanimljiva značajka ovog proširenja je da ako imate određenu naknadnu poruku za određenu adresu e-pošte, a zatim taj kontakt e-poštom pošalji e-poštu prije nego što izađe, ona otkazuje zadatak praćenja e-pošte..

I slijede samo e-adrese koje ne možete pratiti.

pratiti akreenshot

Također ćete moći koristiti ovo proširenje dok pregledavate web kao svojevrsnu oznaku, ali s podsjetnikom da “nastavite” na ovoj stranici u određeni datum ili vrijeme. Besplatno možete koristiti FollowUp 14 dana.

Nabavite FollowUp u Chrome web trgovini.

Smanjite vrijeme provedeno za pisanje e-poruka stvaranjem kratica na tipkovnici

Pouzdan način gubljenja vremena tijekom slanja e-pošte upisuje isto i iznova u svojim odgovorima. Automatski proširivač teksta možda je najmanje estetski proširenje na popisu, ali može ga se sačuvati u stvarnom vremenu dodavanjem prilagođenih prečaca na tipkovnicu.

Recite da morate upisati opis svoje tvrtke u mnogim e-porukama koje šaljete. Jednostavno izradite opis na web mjestu sa automatskim ekspanderom teksta i pritisnite “save”.

automatski tekst ekspander

Na primjer, svaki put kada u jednoj e-pošti moram zapisati te iste podatke, samo upišem DS u svoje tijelo e-pošte, a tekst se odmah pojavi (tako brzo, ne mogu ni snimiti snimku zaslona).

Najbolji dio? Proširenje nije ograničeno na Gmail. Pomoću njega brzo ispunite kontakt podatke ili obrasce za prijavu na webu – čak podržava i HTML. Nabavite produžetak i odmorite prste.

Nabavite Automatski ekspander teksta u Chrome web trgovini.

Vizualno pratite otvorene poruke e-pošte pogledom na pristiglu poštu

Ako vas zanima kako odmah znate kada je poruka otvorena i pročitana, Mailtrack je nastavak za vas. S jedinom svrhom praćenja e-pošte, Mailtrack dodaje vizualni element u mapu pristigle pošte kako bi vas na prvi pogled obavijestio ako i kada se poruka čita.

Kada je proširenje instalirano, poslani e-mail izgledat će ovako (zabilježite jednu kvačicu):

aplikacija za e-poštu

Nakon čitanja, dobivate obavijest na nekoliko različitih načina. Jedan je e-pošta …

ekrana poštanskog zapisa

Putem obavijesti putem push-a …

pushtrack push

Ili u pretinac pristigle pošte (imajte na umu da su oba čeka sada zelena).

mailtrack e-pošta

Mailtrack govori o tome jesu li vaše e-poruke otvorene, kada su pročitane i ako su ponovno otvorene za veću procjenu. Možete proširiti svoju potrebu za čitanjima pomoću proširenja.

Nabavite Mailtrack u Chrome web trgovini.

Uvozite LinkedIn i podatke o društvenim mrežama za bilo koji kontakt u vašem adresaru

Adresa e-pošte, iako je često pametna, rijetko vam pruža odličan uvid u osobu koja stoji iza avatar-a veličine veličine minijature. Uz Izvještaj, stalker u vama bit će zadovoljan količinom profesionalnih informacija o vašem klijentu koji se vraćaju pravo u vaš inbox Gmail.

izvještajna aplikacija

Usred određenog razgovora putem e-pošte, proširenje pokreće modul koji automatski ispunjava podatke LinkedIna vašeg kontakta. I nije samo na Gmailu – Izvještaj će vam pomoći u njegovanju odnosa s MailChimpom, CrunchBaseom i slično.

Možete dobiti izvjestitelj besplatno ili preuzeti LinkedIn-ov all-in-one CRM proširenje Prodajni navigator za više poslovno prilagođen pristup.

Budite izvjesni u Chrome web trgovini.

Uštedite vrijeme i trud s ovim proširenjima

Isprobajte jedno ili svih ovih 10 proširenja kako biste marketing e-pošte i doseg učinili gotovo napornim.

Postoji li ovdje spomenuto proširenje koje smatrate osobito korisnim? Voljeli bismo čuti o tome.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me