10 smarte Chrome-udvidelser, der fremskynder din e-mail-rækkevidde

Dette er et gæstepost af Michael Quoc fra Dealspotr.


E-mail-opsøgning kan være vanskelig. At finde kontakter og udforme den perfekte besked kræver finjustering sammen med tid og tålmodighed. Når du overvejer, at den gennemsnitlige forretningsmand modtager næsten 100 e-mails om dagen, er din meddelelse helt sikkert fortabt i blandingen.  

Google Chrome-udvidelser kan hjælpe din e-mail-rækkevidde på flere måder. Ved at kombinere Chrome og Gmail leverer e-mail-fokuserede udvidelser hurtige opsøgende løsninger, der øger effektiviteten og hjælper med at maksimere responsen på hver kampagne.

Men hvilke udvidelser er de bedste, når det kommer til listeopbygning, komponering af en e-mail og opfølgning? Her er 10, der har skåret.

Lav opsøgende lister med et klik på en knap

Listebygning kan være en af ​​de mest tidskrævende dele af opsøgende. Hunter er en udvidelse, der viser alle e-mail-adresser fra ethvert websted uden at skulle skure hele siden. Det giver dig også det mest almindelige mønster af e-mail-adresser til dette websted – for eksempel, {first}{last}@twitter.com.

Hunter app-opsøgende liste

Hunter’s rigtige optimering ligger i LinkedIn-søgninger. Jeg foretog en prøvesøgning efter folk, der arbejder på Twitter. Uden at engang klikke på Hunter-udvidelsen, ser jeg allerede en boks på hvert resultat, der giver mig mulighed for at gemme kontaktoplysninger som et lead.

Hunter app-skærm

Når jeg klikker på udvidelsen, får jeg en forkortet liste over navne og e-mail-adresser, som jeg kan kontrollere eller fjerne markeringen af.

Når du klikker på “Find e-mail-adresser og gemme kundeemner”, importeres alle valgte e-mail-adresser til en liste på Hunter’s hovedwebsted.

Hunter-app-skærmbillede

Det er her du kan administrere din liste over kundeemner, bekræfte e-mail-adresser og eksportere data til en CSV-fil.

Hent Hunter i Chrome Webshop.

Fang grammatikfejl Før du sender den e-mail

Når du forsøger at opbygge et nyt forhold til en kontaktperson, er den første ting, de normalt modtager fra dig, en e-mail. Og når denne e-mail indeholder grammatikfejl og skrivefejl, kan det koste dig forholdet.

Et andet sæt øjne hjælper. Mens stavekontrolfunktionen tager sig af de fleste stavefejl, hjælper Grammarly med de mindre tydelige grammatikfejl.

Grammatisk app

Hvor udvidelsen understøttes, kan du se et lille grammatisk logo vises i ethvert tekstfelt på dette websted. Jeg prøvede det med Gmail.

Grammatik-appforslag

Når det finder en fejl, bliver Grammarly-logoet (placeret her nederst til højre) rødt. Du kan derefter klikke på knappen, og et grammatisk modul dukker op med forslag:

Grammatisk appskud

Det forklarer ikke kun problemet, men skitserer også, hvorfor dette er en grammatisk fejl, og hvordan man løser det. Jeg skal blot klikke på det foreslåede ord med grønt for at erstatte min fejl.

Når man går ud over en traditionel stavekontrol, fanger Grammarly også ord, der bruges i forkert sammenhæng, løser emne-verb-aftalespørgsmål og redigerer ændring af placering og brug af artikler.

Få grammatik i Chrome Web Store.

Send masse-e-mail-kampagner i din Gmail-indbakke

Store e-mail-outreach-kampagner er nødvendige for mange virksomheder, men udgående e-mail-begrænsninger på Gmail gør dette næsten umuligt – for ikke at nævne at gå frem og tilbage mellem din Gmail-skabelon og regneark med e-mail-adresser.

GMass arbejder inde i Gmail for at sende masse-e-mails enten til lister oprettet i Google Sheets eller manuelle lister oprettet ved hjælp af Gmail’s søgefunktion.

Gmass app

Når du opretter forbindelse til din konto til GMass, kan du derefter linke til et eksisterende ark og udtrække e-mail-adresser, navnefelter og anden info. Nu kan du køre mail-fusionskampagner, udarbejde og planlægge opfølgende e-mails og spore åbner og klik.

En anden ting – GMass er ikke kun til skøre store e-mail-kampagner. Du ved det (helt indlysende) trick, hvor du vil sende en besked til en lille gruppe mennesker, og du ikke ønsker, at de andre skal vide, at det var en gruppe-e-mail? Normalt sender du e-mailen til dig selv og derefter BCC alle de andre modtagere. GMass tilføjer en knap lige ved siden af ​​sendeknappen, der gør dette for dig.

Hent GMass i Chrome Web Store.

Log af med en mindeværdig, tilpasset e-mail-signatur

Da e-mail er temmelig upersonlig af natur, er underskrifter blevet en måde for fagfolk til hurtigt at introducere sig selv og sætte et ansigt til Arial-teksten, som vi så ofte læser gennem vores dag. En nem måde at gøre det på er at oprette en brugerdefineret signatur med Wisestamp.

Med deres praktiske signaturbygger kan du tilføje dine kontaktoplysninger, links til sociale medier og et venligt billede i slutningen af ​​hver e-mail.

Appen starter med at spørge, hvilken branche / formål du opretter underskriften til (for eksempel valgte jeg marketing), og du vil gå derfra.

Wisestamp-app

Med den gratis udgave kan du kun lave en grundlæggende signatur. Men en Pro-konto giver dig adgang til flere skabeloner og stilarter og giver dig mulighed for at tilføje funktioner som tilfældige citater, en YouTube-video eller din seneste Tweet. Installer udvidelsen her, og tilmeld dig bedre afmeldinger.

Få Wisestamp i Chrome Web Store.

Organiser og spor klient-e-mails langs din salgspipeline i Gmail

Streak, et CRM-værktøj, snebolder mange værktøjer til styring af kundeforhold til en praktisk Chrome-udvidelse. Med henblik på denne artikel fokuserer vi på dens e-mail-muligheder.

Streak-app-skærmbillede

Streak hjælper dig med at tilpasse og sende en mail-fusion og derefter organisere resultaterne i Gmail. Du kan dele e-mails med medlemmer af dit “team”, omdanne en e-mail til en opgaveemne og farvekoordinere dine e-mail-samtaler baseret på hvor de passer langs din salgspipeline – fra kundeemner til lukkede tilbud.

Streak app shot

Installer Streak, og det vil advare dig, hver gang en e-mail læses, mens du optager denne info på en tidslinje. Med en opgraderet plan viser den dig, hvem der læste e-mailen, hvornår og hvor den blev læst, og hvilken enhed der blev brugt til at åbne beskeden. Du kan også fortælle, om din e-mail blev videresendt og åbnet af andre.

Bliv streak i Chrome Web Store.

Gør Gmail til en task manager, der skal organiseres & Prioriter

Når din e-mail-indbakke er oversvømmet af spam og salgsfremmende meddelelser, kan det være svært at adskille de e-mails, du faktisk har brug for at svare på. ActiveInbox forvandler din indbakke til en opgavehåndtering – du kan tildele hver e-mail en bestemt opgave og forfaldsdag, så du ved, hvad der sker med det i fremtiden.

I dette eksempel indstiller jeg denne e-mail fra ActiveInbox som i dag:

aktiv indbakke

Når jeg går tilbage til min indbakke, er den angivet som en opgave, der skal udføres, snarere end en e-mail, der skal svare på. Virksomheden siger, at “e-mails ikke er breve, de er dårligt formaterede opgaver” – og ActiveInbox kan administrere dem alle. Tjek udvidelsen her.

Hent ActiveInbox i Chrome Web Store.

Opfølgning på opsøgende, websteder og vigtige e-mails

FollowUp er en anden udvidelse, der vil gøre din Gmail-indbakke til en slags task manager, men med fokus på at følge op på e-mail-opgaver.

opfølgende app

Mens der er mange andre udvidelser, der administrerer dette, har FollowUp en renere grænseflade og en super nem planlægning. Der er også en automatisk opfølgningsmulighed for dem, der kan lide at indstille den og glemme den.

Et interessant træk ved denne udvidelse er, at hvis du har en opfølgningsmeddelelse planlagt til en bestemt e-mail-adresse, og så kontaktes den dig via e-mail, før den slukkes, annullerer den opfølgende e-mail-opgave.

Og det er ikke kun e-mails, du kan følge op på.

opfølgning af skærmbillede

Du kan også bruge udvidelsen, mens du surfer rundt på nettet som en slags bogmærke, men med en påmindelse om at “følge op” på denne side på en bestemt dato eller tid. Du kan bruge FollowUp gratis i 14 dage.

Få FollowUp i Chrome Web Store.

Reducer den tid, du har brugt på at skrive e-mails ved at oprette tastaturgenveje

En sikker måde at spilde tid på, mens du e-mailer, skriver den samme ting igen og igen i dine svar. Auto Text Expander er muligvis den mindst æstetisk tiltalende udvidelse på listen, men det kan være en realtidbesparende ved at tilføje tilpassede genveje til dit tastatur.

Lad os sige, at du skal indtaste din virksomheds beskrivelse i mange af de e-mails, du sender. Bare opret en beskrivelse på webstedet Auto Text Expander, og tryk på “Gem”.

automatisk tekstudvidelse

For eksempel, hver gang jeg har brug for at skrive den samme info i en e-mail, skriver jeg bare DS i min e-mail-krop, og teksten vises med det samme (så hurtigt, jeg kan ikke engang tage et skærmbillede af processen).

Den bedste del? Udvidelsen er ikke begrænset til Gmail. Brug det til hurtigt at udfylde kontaktoplysninger eller indsendelsesformularer på nettet – det understøtter endda HTML. Få forlængelsen og give fingrene en pause.

Få automatisk tekstudvidelse i Chrome Web Store.

Spor visuelt dine åbne e-mails med et blik på din indbakke

Hvis du er interesseret i med det samme at vide, hvornår en besked er blevet åbnet og læst, er Mailtrack udvidelsen for dig. Med det eneste formål at spore e-mails tilføjer Mailtrack et visuelt element til din indbakke for at give dig et øjeblik, hvis og når meddelelsen læses.

Når udvidelsen er installeret, vil den sendte e-mail se sådan ud (bemærk det eneste kontrolmærke):

mailtrack-app

Når den er læst, får du besked på et par forskellige måder. Den ene er e-mail …

mailtrack skærmbillede

Via push-meddelelse …

mailtrack push

Eller lige i din indbakke (bemærk, at begge kontroller nu er grøn).

mailtrack e-mail

Mailtrack fortæller dig, om dine e-mails er blevet åbnet, når de blev læst, og om de blev åbnet igen for mere evaluering. Du kan tilfredsstille dit behov for læser med udvidelsen.

Hent mailtrack i Chrome Web Store.

Importer info om LinkedIn og sociale medier for enhver kontaktperson i din adressebog

Selvom e-mail-adresser ofte er smarte, giver du sjældent en god indsigt i personen bag den avatar med miniaturebilleder. Med Rapportive vil forfølgeren i dig være tilfreds med mængden af ​​professionel information om din klient, der returneres lige i din Gmail-indbakke.

rapportiv app

Midt i en bestemt e-mail-samtale lancerer udvidelsen et modul, der automatisk udfylder din kontakts LinkedIn-oplysninger. Og det er ikke kun på Gmail – Rapportive vil hjælpe dig med at dyrke forhold til MailChimp, CrunchBase og lignende.

Du kan få Rapportive gratis eller downloade LinkedIn’s alt-i-en CRM-udvidelse Sales Navigator til en mere forretningsindstillet tilgang.

Bliv rapportiv i Chrome Webshop.

Spar tid og indsats med disse udvidelser

Prøv en eller alle disse 10 udvidelser for at gøre din e-mail-marketing og opsøgende næsten ubesværet.

Er der ikke nævnt en udvidelse her, som du synes er særlig nyttig? Vi ville meget gerne høre om det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map