Ky është një postim i ftuar nga Michael Quoc nga Dealspotr.

Afrimi i postës elektronike mund të jetë i ndërlikuar. Gjetja e kontakteve dhe hartimi i mesazhit të përsosur kërkon rregullim të mirë, së bashku me kohën dhe durimin. Kur e konsideroni që personi i afarizmit mesatar merr afro 100 postë elektronike në ditë, mesazhi juaj është i detyruar të humbet në lëvizje.  

Zgjatjet e Google Chrome mund të ndihmojnë daljen tuaj të postës elektronike në një numër mënyrash. Duke kombinuar Chrome dhe Gmail, shtesat e përqendruara në postën elektronike ofrojnë zgjidhje të shpejta të afrimit që rrisin efikasitetin dhe ndihmojnë në maksimumin e përgjigjes për secilën fushatë.

Por, cilat zgjatje janë më të mirat kur bëhet fjalë për ndërtimin e listave, përbërjen e një emaili dhe përcjelljen e tij? Këtu janë 10 që e bëri prerjen.

Contents

Ndërtoni lista në terren me klikimin e një butoni

Ndërtimi i listave mund të jetë një nga pjesët që kërkon kohë. Hunter është një shtrirje që liston të gjitha adresat e postës elektronike nga çdo faqe në internet, pa qenë e nevojshme të pastroni faqen e plotë. Gjithashtu ju jep modelin më të zakonshëm të adresave të postës elektronike për atë sit – për shembull, {first}{last}@twitter.com.

Lista e qasjeve në aplikacionin e gjahtarëve

Optimizimi i vërtetë i gjahtarit qëndron në kërkimet e LinkedIn. Kam bërë një kërkim mostrash për njerëzit që punojnë në Twitter. Pa klikuar edhe zgjatjen Hunter, unë tashmë shoh një kuti në secilin rezultat që më lejon të ruaj informacionin e kontaktit si një epërsi.

Ekrani i aplikacionit të gjuetarëve

Kur klikoj në shtesën, unë marr një listë të shkurtuar të emrave dhe adresave të postës elektronike që mund t’i kontrolloj ose zgjidh.

Pasi të klikoni “Gjeni Adresa Email dhe Ruani Drejtues”, të gjitha adresat e zgjedhura të emailit importohen në një listë në faqen kryesore të Hunter.

Pamja e ekranit të gjuetarit

Shtë këtu ku mund të menaxhoni listën tuaj të drejtuesve, të verifikoni adresat e postës elektronike dhe të eksportoni të dhëna në një skedar CSV.

Merrni Hunter në Dyqanin Ueb Chrome.

Kapni gabimet gramatikore para ju dërgoni atë email

Kur përpiqeni të krijoni një marrëdhënie të re me një kontakt, gjëja e parë që ata zakonisht marrin nga ju është një email. Dhe kur ajo email përfshin gabime gramatikore dhe shënime, mund t’ju ​​kushtojë marrëdhënia.

Një grup tjetër i syve ndihmon. Ndërsa funksioni i kontrollit të drejtshkrimit kujdeset për shumicën e gabimeve drejtshkrimore, Grammarly ndihmon me gabimet gramatikore më pak të dukshme.

Aplikacioni gramatikor

Aty ku mbështetja është mbështetur, do të shihni që një logo e vogël Grammarly shfaqet në çdo fushë teksti në atë sit. E provova me Gmail.

Sugjerime gramatikore të aplikacionit

Kur gjen një gabim, logoja Grammarly (e vendosur këtu në të djathtën e poshtme) kthehet në të kuqe. Pastaj mund të klikoni në butonin dhe një modul Grammarly shfaqet me sugjerime:

Shtënë nga gramatika e aplikacionit

Ajo jo vetëm që shpjegon çështjen, por gjithashtu përshkruan pse ky është një gabim gramatikor dhe si ta rregulloni atë. Unë thjesht klikoj në fjalën e sugjeruar në të gjelbër për të zëvendësuar gabimin tim.

Duke shkuar përtej një kontrolluesi tradicional të shqiptimit, Grammarly kap edhe fjalë që përdoren në kontekstin e gabuar, rregullon çështjet e marrëveshjes temë-folje dhe rregullon vendosjen e modifikuesit dhe përdorimin e artikullit.

  Инструменти и стратегии в Instagram, за които никой не говори

Merrni Grammarly në Dyqanin Ueb Chrome.

Dërgoni fushata masive me email brenda kutisë suaj të Gmail

Fushata të mëdha për komunikim me email janë të domosdoshme për shumë kompani, por kufijtë e daljeve të postës elektronike në Gmail e bëjnë këtë gati të pamundur – për të mos përmendur duke shkuar mbrapa me radhë midis modelit tuaj Gmail dhe spreadsheet të adresave të postës elektronike..

GMass punon brenda Gmail për të dërguar postë elektronike në listat e krijuara në Sheets Google, ose listat manuale të krijuara duke përdorur funksionin e kërkimit të Gmail.

Aplikacioni Gmass

Kur lidhni llogarinë tuaj me GMass, atëherë mund të lidheni me një fletë ekzistuese dhe të ekstraktoni adresat e postës elektronike, fushat e emrave dhe informacione të tjera. Tani mund të ekzekutoni fushata të shkrirjes së postës, të hartoni dhe planifikoni posta elektronike përcjellëse dhe të hapni gjurmët dhe klikimet.

Një gjë tjetër – GMass nuk është vetëm për fushata të mëdha të çmendura me email. Ju e dini se mashtrim (krejtësisht i dukshëm) ku doni të dërgoni një mesazh për një grup të vogël njerëzish dhe nuk dëshironi që të tjerët ta dinë se ishte një email në grup? Zakonisht, ju do t’i dërgoni email me vete dhe pastaj BCC të gjithë marrësit e tjerë. GMass shton një buton, menjëherë pranë butonit të dërgimit, që e bën këtë për ju.

Merrni GMass në Dyqanin Ueb Chrome.

Shkëputeni me një nënshkrim të paharrueshëm, të personalizuar me email

Duke qenë se emaili është mjaft i papërcaktuar nga natyra, nënshkrimet janë bërë një mënyrë që profesionistët të prezantohen shpejt dhe t’i japin një fytyrë tekstit Arial që lexojmë aq shpesh gjatë gjithë ditës sonë. Një mënyrë e thjeshtë për ta bërë këtë është të krijoni një nënshkrim me porosi me Wisestamp.

Me ndërtuesin e tyre të dobishëm të nënshkrimeve, mund të shtoni informacionin tuaj të kontaktit, lidhjet e mediave sociale dhe një pamje miqësore deri në fund të çdo emaili.

Aplikacioni fillon duke pyetur se për çfarë industrie / qëllimi po krijoni nënshkrimin (për shembull, unë zgjodha marketing) dhe do të shkoni prej andej.

Aplikacioni Wisestamp

Me edicionin falas, ju mund të bëni vetëm një nënshkrim themelor. Por një llogari Pro ju lejon të përdorni modele dhe stile të shumta, dhe ju lejon të shtoni veçori si citime të rastësishme, një video në YouTube ose Tweet-in tuaj të fundit. Instaloni shtesën këtu dhe regjistrohuni për shënime më të mira.

Merrni Wisestamp në Dyqanin Ueb Chrome.

Organizoni dhe gjurmoni postë elektronike të klientit përgjatë tubacionit tuaj të shitjeve brenda Gmail

Streak, një mjet CRM, mbledh shumë mjete për menaxhimin e marrëdhënieve me klientët në një shtrirje të dobishme të Chrome. Për qëllimet e këtij artikulli, ne do të përqendrohemi në aftësitë e tij të postës elektronike.

Fotografi i rreshtit të aplikacionit

Streak ju ndihmon të personalizoni dhe dërgoni një shkrirje të postës dhe pastaj organizoni rezultatet në Gmail. Ju mund të ndani email me anëtarët e “ekipit” tuaj, shndërroni një email në një artikull për të bërë dhe koordinoni me ngjyra bisedat tuaja të postës elektronike në bazë të vendit ku ato përshtaten përgjatë tubacionit tuaj të shitjeve – nga çon në marrëveshje të mbyllura.

  18 tricks til den perfekte e-mail-emnelinje

Shtënë nga aplikacioni Streak

Instaloni Streak dhe do t’ju paralajmërojë sa herë që lexohet një email gjatë regjistrimit të këtij informacioni në një afat kohor. Me një plan të azhurnuar, kjo ju tregon se kush e keni lexuar emailin, kur dhe ku është lexuar, dhe çfarë pajisje është përdorur për të hapur mesazhin. Ju gjithashtu mund të tregoni nëse emaili juaj u përcoll dhe u hap nga të tjerët.

Merrni Streak në Dyqanin Ueb Chrome.

Shndërroni Gmail në një menaxher detyre për tu organizuar & Prioritet

Kur kutia e postës elektronike juaj është e përmbytur me mesazhe spam dhe promovuese, mund të jetë e vështirë të veçoni emailet në të cilat duhet të përgjigjeni. ActiveInbox e kthen inbox-in tuaj në një menaxher detyre – mund t’i caktoni secilës email një detyrë të veçantë dhe data e duhur, në mënyrë që të dini se çfarë bëni me të në të ardhmen.

Në këtë shembull, e vendosa këtë email nga ActiveInbox si për shkak të sotëm:

kutia aktive

Kur kthehem te kutia ime, ajo renditet si një detyrë që duhet të plotësojë, sesa një email që duhet t’i përgjigjet. Kompania thotë se “postat elektronike nuk janë shkronja, ato janë detyra të formësuara keq” – dhe ActiveInbox mund t’i menaxhojë të gjitha. Shikoni zgjatjen këtu.

Merrni ActiveInbox në Dyqanin Ueb Chrome.

Ndiqni në terren, faqet e internetit dhe emailet e rëndësishme

FollowUp është një tjetër shtrirje që do ta kthejë kutinë tuaj të Gmail në një menaxher detyre të llojeve, por me një fokus në ndjekjen e detyrave të postës elektronike.

aplikacioni përcjellës

Ndërsa ka shumë shtesa të tjera që e menaxhojnë këtë, FollowUp ka një ndërfaqe më të pastër dhe një programues super të lehtë. Ekziston gjithashtu një mundësi për ndjekjen automatike, për ata që duan ta vendosin atë dhe ta harrojnë atë.

Një karakteristikë interesante e kësaj zgjatje është se nëse keni një mesazh përcjellës të planifikuar për një adresë të caktuar të postës elektronike, dhe pastaj ajo email ju kontakton të kthehet përpara se të dalë, ajo anulon detyrën e emailit vijues..

Dhe nuk janë vetëm postat elektronike që mund të ndiqni më tej.

përcjellni ekranin

Do të jeni në gjendje të përdorni shtesën gjatë shfletimit në internet si një lloj faqeshënues, por me një kujtesë për të “ndjekur” në këtë faqe në një datë ose kohë të caktuar. Mund të përdorni FollowUp falas për 14 ditë.

Merrni FollowUp në Dyqanin Ueb Chrome.

Ulni kohën e kaluar për të shkruar email duke krijuar shkurtore të tastierës

Një mënyrë e sigurt për të humbur kohë gjatë postës elektronike është të shkruani të njëjtën gjë pa pushim në përgjigjet tuaja. Zgjeruesi i Teksteve Auto mund të jetë shtesa më pak e këndshme estetike në listë, por mund të jetë një kursimtar në kohë reale duke shtuar shkurtore të personalizuara në tastierën tuaj.

  10 расширений Smart Chrome, которые ускоряют вашу электронную почту

Thuaj se duhet të shkruani përshkrimin e kompanisë suaj në shumë prej postave elektronike që ju dërgoni. Thjesht krijoni një përshkrim në faqen Auto Teksti Zgjerues dhe goditni “kurseni”.

zgjerues teksti automatik

Për shembull, sa herë që unë duhet të shkruaj të njëjtin informacion në një email, thjesht shkruaj DS në trupin tim të postës elektronike dhe teksti shfaqet menjëherë (aq shpejt, unë nuk mund të bëj edhe një pamje të procesit).

Pjesa me e mire? Shtesa nuk është e kufizuar në Gmail. Përdorni atë për të mbushur shpejt informacionin e kontaktit ose formularët e paraqitjes në internet – ai madje mbështet HTML. Merrni zgjatjen dhe jepni pushim gishtat.

Merrni Zgjeruesin e Tekstit Auto në Dyqanin e Uebit Chrome.

Vizualisht gjurmoni postat elektronike të hapura me një vështrim në kutinë tuaj elektronike

Nëse jeni të interesuar të dini menjëherë se kur është hapur dhe lexuar një mesazh, Mailtrack është shtesa për ju. Me qëllimin e vetëm të gjurmimit të postave elektronike, Mailtrack shton një element vizual në kutinë tuaj për t’ju njoftuar me një shikim nëse dhe kur mesazhi është lexuar.

Kur instalimi i zgjatjes, posta elektronike e dërguar do të duket kështu (shënoni shenjën e vetme të kontrollit):

aplikacioni i postës postare

Pasi të lexohet, ju njoftoheni në disa mënyra të ndryshme. Njëra është me email…

xhirimi i ekranit të postës postare

Via njoftim push …

shtytje e postës postare

Ose të drejtë në kutinë tuaj (vini re se të dy kontrollet tani janë të gjelbërta).

email me postë elektronike

Mailtrack ju tregon nëse emailet janë hapur, kur ato janë lexuar dhe nëse ato janë rihapur për më shumë vlerësime. Ju mund të plotësoni nevojën tuaj për lexime me shtesën.

Merrni postën postare në Dyqanin Ueb Chrome.

Importoni informacione të LinkedIn dhe mediave sociale për çdo kontakt në librin tuaj të adresave

Adresat e postës elektronike, megjithëse janë shpesh të zgjuar, rrallë ju japin një pasqyrë të shkëlqyeshme për personin që qëndron pas avatarit me madhësi të vogël. Me Rapportive, stalker në ju do të jetë i kënaqur me sasinë e informacionit profesional në lidhje me klientin tuaj të kthyer menjëherë në kutinë tuaj Gmail.

aplikacioni relativ

Në mes të një bisede të veçantë me postë elektronike, shtrirja lëshon një modul që automatizon informacionin e LinkedIn të kontaktit tuaj. Dhe nuk është vetëm në Gmail – Raporti do t’ju ndihmojë të kultivoni marrëdhënie me MailChimp, CrunchBase dhe të ngjashme.

Ju mund të merrni Rapportive falas, ose të shkarkoni Navigatorin e Shitjeve të Zgjerimit të Gjithë-në-një të LinkedIn-it për një qasje më të aftë për biznesin.

Merrni Raportin në Dyqanin Ueb Chrome.

Kurseni kohë dhe përpjekje me këto shtesa

Provoni një ose të gjitha këto 10 shtesa për ta bërë marketingun tuaj në email dhe afroni gati pa lehtësi.

A nuk përmendet këtu një zgjatim që e shihni veçanërisht të dobishëm? Ne do të donim të dëgjonim për të.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me