17 afaceri care încasează bani pe Pokemon Go (și cum poți să faci)

Pokemon Go este un fenomen bun. Acesta a depășit graficul de aplicații „cel mai mare venit” din Magazinul de aplicații din SUA în doar câteva zile, înainte de a continua lansarea în 69 de țări (și numărare).


Iată doar câteva statistici nebunești:

 • La apogeu, Pokemon Go a generat de două ori mai multă utilizare zilnică decât aplicația Facebook.
 • Are utilizatori mai activi decât Twitter.
 • 645 de milioane de interacțiuni cu social media despre Pokemon Go în primele zece zile.

… Și patru săptămâni din viața mea nu mă voi mai întoarce niciodată.

Pokemon Go Craze

Dar Pokemon Go nu este doar o senzație de tehnologie, ci este un generator fantastic de numerar pentru întreprinderile mici și întreprinzătorii. Prin valorificarea tendinței, unele companii și-au crescut profiturile cu 75%.

A fost deosebit de puternic pentru restaurantele și cafenelele mici. Într-un sondaj recent, 84% dintre vânătorii de Poke au declarat că au vizitat o mică afacere în timp ce se jucau, cheltuind în medie 11,30 USD.

Alții au început noi afaceri online sau au folosit tendința de a capta noi oportunități prin intermediul social media. Aceasta duce gamificarea la nivelul următor! Am rotunjit 19 moduri diferite în care oamenii au câștigat bani folosind Pokemon Go, cu câteva sfaturi despre cum puteți urma pasul lor, dar mai întâi …

Ce este Pokemon Go?

Aplicația încurajează jucătorii (sau „antrenorii Pokemon”) să găsească Pokemon în lumea reală din jurul lor. De exemplu, este posibil să observați un Pikachu la școala locală sau o Squirtle la sală.

(Sau … mai probabil … Pidgey de un alt friggin peste tot).

Aplicația utilizează „realitate mărită” – o tehnologie care stabilește elemente digitale în lumea reală – pentru a afișa Pokemon prin camera foto a smartphone-ului.

Înseamnă că milioane de vânători de Pokemon sunt plecați în lumea reală, explorând locuri noi, vânând mici creaturi. Sute de întreprinderi mici au profitat de acest lucru, cu pizzerii și cafenele care oferă reduceri și stimulente pentru jucătorii Pokemon Go (la urma urmei, vânătoarea Pokemon este o muncă însetată!)

Pokemon-go-1

Afacerile online intră și ele în acțiune. Pokemon Go a primit șase milioane de mențiuni pe Twitter în prima sa săptămână, cu sute de companii care au sărit în conversație pentru a capta oportunități.

Este un memento important că vă puteți comercializa afacerea online și în lumea reală. Haideți să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre companiile care se angajează.

1. PokemonGoAmerica.com

Dacă există un lucru pe care îl poți garanta atunci când o tendință va explora, vânzătorii de domenii de site-uri vor ieși din lemn!

Domeniul „PokemonGoAmerica.com” a fost pe scurt lansat la licitație pe eBay pentru un uimitor 2.999 de dolari. Dacă puteți pune mâna pe un nume de domeniu lucrativ înainte ca o tendință să crească viteza, puteți efectua rapid o vânzare.

2. Poketree.com

În jurul Pokemon Go există o întreagă industrie de cabane. Cumpărarea și vânzarea de conturi Pokemon Go a devenit deosebit de populară, conturile la nivel înalt fiind vândute la prețuri relativ ridicate.

Pokemon Go Market Place

Poketree.com a fost creat ca o piață pentru a cumpăra și vinde aceste conturi. În momentul scrierii, puteți achiziționa un cont de nivel 21 pentru 150 de dolari, de exemplu.

De asemenea, Poketree acționează ca o piață mai generală, vânzătorii oferind „servicii de eclozare a ouălor” și tricouri pentru a cumpăra. Site-ul în sine câștigă bani prin reclame afișate și, probabil, un comision mic pentru fiecare vânzare.

3. T-Mobile

T-Mobile este unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie mobilă și de bandă largă din Marea Britanie și au folosit rapid Pokemon Go pentru a genera oportunități pentru afacerea lor.

T mobil de date gratuite pentru jucătorul Pokemon Go

Ei au apelat ingenios la una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă vânătorii de Poke: nevoia de date 3G și 4G! Aceștia au oferit clienților lor date nelimitate gratuite pentru Pokemon Go (pentru un an întreg). T-Mobile a promovat, de asemenea, o reducere de 50% la pachetele de alimentare portabile din magazinele lor, astfel că vânătorii de Poke aveau o opțiune în cazul scurgerii bateriei.

Aceștia au introdus această ofertă unică pentru clienții noi și existenți, așa că este posibil să fi generat mii de noi oportunități prin atingerea trendului Pokemon.

4. Timpul Donutului

Donut Time (un brutar australian) a sărit în tendință creând o gamă specială de gogoși Pokemon, numită „I Pika-alegeți-vă!” Nu numai că gogoașa ediției limitate a generat o coadă de clienți, ci o poză cu gogoșarul de pe Instagram. , a acumulat 10.000 de like-uri și aproape 2.000 de comentarii.

Donut Time Pokemon Go Tema

Donut Time este întotdeauna rapid să sară pe noile tendințe, creând anterior o gogoasă „Donald Trump”! Folosind Instagram pentru a-și construi publicul, sunt unul dintre cele mai bune exemple de marketing mobil.

5. Pop Shop, New Jersey

Acest restaurant din New Jersey este întotdeauna popular datorită sandvișurilor sale de brânză la grătar, dar cu Pokemon Go în plină desfășurare, a atras mulțimi și mai mari.

Au oferit înghețată gratuită oricărui jucător Pokemon Go care a comandat un restaurant în restaurant. Promovarea a funcționat atât de bine, au ieșit.

pokestops

Pop Shop a avut norocul să fie amplasat aproape de un „Pokestop”, unde noi pokeballs și alte obiecte apar în mod regulat. Aceste Pokestops sunt un stup pentru jucătorii Pokemon. De fapt, 71% dintre jucători au vizitat o afacere doar pentru că era aproape de un Pokestop.

Dacă dețineți o afacere aproape de un Pokestop, va fi mult mai ușor să atrageți jucătorii în cafenea, restaurant sau magazin.

6. Pokestop-uri sponsorizate de McDonald

Până acum, Pokemon Go a fost complet liber de publicitate. Este revigorant pentru jucători, dar frustrant pentru companiile care nu au reușit să încaseze direct din aplicație.

Totul urmează să se schimbe, deoarece Niantic (echipa din spatele jocului) urmează să deschidă „Pokestops sponsorizați”.

pokestop sponsorizat de mcdonalds

Primul care va beneficia va fi McDonald’s. Au acceptat să sponsorizeze 3.000 de Pokestops în Japonia, ceea ce va duce probabil la o creștere uriașă a traficului de picior, deoarece Pokehunters se va opri la McDonald pentru a prinde Pokemon și a se alimenta.

Starbucks intră și el în acțiune și este posibil să vedem în curând Pokerop-urile Starbucks sponsorizate. Este o tehnică folosită de Niantic în jocul anterior „Ingress”, în care Jamba Juice era o locație sponsorizată.

Niantic a sugerat că și alte companii vor putea să solicite un „Pokestop sponsorizat”, dar au fost liniștite cu privire la detaliile exacte. Fii atent la orice evoluție pe site-ul lor web.

7. dupăinizio Bar, Queens

O pizzerie a mers cu un pas mai departe. Situat pe un Pokestop, Barul Pizza Pizza din Barbie a achiziționat o serie de „module de ademenire” de la magazinul online Pokemon Go. Aceste năluciri creează Pokemon mai repede decât de obicei și sunt activate timp de 30 de minute.

Module de ademeni achiziționate - Barul de recrutare a informațiilor

Vânătorii de Pokemon se îndreaptă în mod activ spre poftele în speranța de a prinde Pokemon noi și rari. Plasând un modul de ademenire în restaurantul său, managerul, Sean Benedetti a văzut că afacerea lui crește cu 75%, în timp ce clienții se plimbau pentru a le prinde pe toate.

Am avut oameni să cadă, să se așeze și să ia câteva beri și să joace jocul Pokemon, a explicat Benedetti pentru New York Post.

Conform unui sondaj, 68% dintre jucătorii Pokemon Go au vizitat o afacere pentru că acolo a existat o „ademenire”. Patruzeci și opt la sută dintre cei au stat mai mult de 30 de minute.

Dacă conduci o cafenea, un restaurant sau un bar, activarea unei ademeniri (care costă 100 Pokecoins – aproximativ 1,49 USD) ar putea fi un profit profitabil al investițiilor.

8. Banane australiene

Întreprinderile din lumea reală își pot crește cu siguranță piciorul prin atragerea de jucători Pokemon. Dar asta nu înseamnă că întreprinderile online lipsesc.

Luați „banane australiene”, de exemplu. Nu există prea multe șanse pentru marketingul social media interesant pentru o companie de banane, dar și-au executat perfect Facebook-ul cu Pokemon.

Pokemon Go de banane australiene

Postarea a fost cea mai captivantă din toate timpurile, generând peste 7.000 de like-uri și au răspuns la sute de comentarii. Un mod minunat de a construi recunoașterea mărcii.

9. Ce este

Whataburger a folosit o inițiativă similară, dar a photoshopat o imagine cu un burger în locul unui Pokemon. Postul a generat peste 80.000 de reacții, expunând marca lor la mii de clienți potențiali noi.

Whataburger Photoshop Poza cu Burger

10. WiFi gratuit la mall-uri

Fiecare jucător Pokemon Go știe că aplicația este o scurgere uriașă asupra datelor 3G și 4G. Acesta este motivul pentru care mulți se adună către hotspot-uri wifi gratuite. Centrele comerciale au prins tendința după ce au văzut sute de jucători pe terenurile lor alimentare.

În Hong Kong, de exemplu, numărul de locuri în centrele comerciale a crescut cu 10-12% de la lansarea jocului. În întreaga lume, centrele comerciale profită, oferind wifi gratuit în schimbul unei adrese de e-mail. Fiecare vânător de Poke care se înscrie este un nou rol.

11. Parcul de aventuri Six Flags

Parcurile tematice și punctele turistice din întreaga lume participă la acțiunea Pokemon din iulie. Grădina Națională Shinjuku Gyoen (cunoscut sub numele de Parcul Pikachu), în Japonia, de exemplu, a văzut turiștii în coadă în jurul blocului pentru a intra, cu un cost de 200 de yeni!

Dar parcul tematic Six Flags Adventure din New Jersey a mers cu un pas mai departe. Au creat un ghid Poke, inclusiv o hartă care i-a ajutat pe vizitatori să găsească tot ce este mai bun Pokemon în porțile sale.

Harta pokemon Six Flags Adventure

12. autobuz Pokemon Go 24/7

Antreprenoriatul se referă la rezolvarea problemelor pentru oameni. Iar cea mai mare problemă cu care se confruntă fanaticii Pokemon este de a ajunge destul de repede pentru a prinde Pokemon!

pokemon go bus new york

Acolo vine autobuzul Pokemon Go 24/7 (este decorat să arate ca un Pikachu). Cu sediul în New York, serviciul percepe 0,99 USD pentru fiecare Pokestop vizitat, 24,99 USD pentru preluarea unei săli de gimnastică și 49,99 USD pentru serviciile de eclozarea ouălor..

13. Plimbări cu taxiurile în Manchester, Marea Britanie

O întreprindere similară a pus stăpânire pe orașul Manchester, Marea Britanie în această vară. Cu 20 de lire sterline, una dintre firmele de taxi din oraș vă va asocia cu un „șofer Pokemon” specific care vă va conduce în jurul celor mai populare locuri Pokemon din oraș.

În Nashville, o companie numită Joyride (care de obicei ia vizitatori în tururi unice în oraș) a început să ofere turnee private Pokemon Go la 45 USD de persoană.

14. Tricouri Pokemon TeeTurtle

Dovadă că magazinele online pot profita și de nebunia, TeeTurtle a prezentat o serie de tricouri inspirate de Pokemon.

Tricouri Pokemon TeeTurtle

Au pus o promoție imensă pe rețelele de socializare, atrăgând atenția asupra Pokemon-urilor și au determinat oamenii să vorbească. Este întotdeauna o idee minunată să introducem un produs nou care să valorifice o nouă tendință. Întreprinderile mici sunt cele mai în măsură să reacționeze rapid și să obțină un produs nou pe rafturi.

15. adăpost de animale Muncie

Adăpostul de animale Muncie este mereu în căutarea voluntarilor pentru a ajuta la plimbarea câinilor lor, iar Pokemon Go a oferit ocazia perfectă de a găsi noi călători pentru câini. Dacă oamenii pleacă la vânătoare de Pokemon, de ce să nu-i lași să ia un câine cu ei?

Plimbă-te pe un zeu în timp ce eclozi Pokemonul tău!

La câteva ore după ce a dat cuvântul pe Facebook, Muncie a avut o coadă de oameni care așteptau să-i ducă câinii la plimbare. Postarea de pe Facebook a obținut 25.000 de share-uri care arată cât de puternică poate fi media socială.

16. Spațiul SUA & Rocket Center

Centrul Spațial și Rachete din SUA nu este tocmai o potrivire naturală pentru Pokemon, dar datorită unei inițiative inteligente, ei văd o inundație de noi vizitatori la muzeu.

Oferind o intrare cu discount pentru cei care arată aplicația Pokemon pe telefonul lor, Centrul spațial găzduiește un Pokemon „Safari Zone”. În afară de intrarea ieftină, centrul promite, de asemenea, să-și păstreze 22 de Pokestops-uri la dispoziție cu module de atragere pentru a genera sute de Pokemon.

Potrivit echipei, acesta este un „mod sigur, potrivit pentru familie, de a te bucura de Pokémon Go și de a afla despre știința explorării spațiale!”

17. CitySen Lounge, Grand Rapids

Acest hotel special din Grand Rapids a folosit ideea unică de a lua parte la bătălia Pokemon! Jocul permite fiecărui utilizator să aleagă o echipă, Team Mystic, Team Instinct sau Team Valor.

Reducere pentru Team Mystic

CitySen a oferit o reducere de 10% tuturor jucătorilor Team Mystic pentru a-i atrage în bară. Este un alt mod de a profita de funcțiile încorporate ale jocului.

Saltul la tendințe este o modalitate excelentă de a-ți asigura afacerea pe termen scurt în trafic, vânzări sau recunoaștere. Îți ajută încet să creezi păstrarea pe termen lung și să ofere afacerii tale personalitate.

Chiar dacă ați întârziat la petrecerea Pokemon Go, va exista întotdeauna o altă tendință după colț. Păstrează-ți ochii decojiți și profită!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map