18 lette måder at oprette en indholdsstrategi, der faktisk driver trafikken

At køre trafik er hårdt. Rigtig hård.


Det er skuffende at se en flad linje på din analyse på trods af alt dit hårde arbejde.

Der er en løsning: indhold. At offentliggøre spændende, informativt og overbevisende indhold driver tusinder af besøgende til dit websted. Det fungerer for e-handelsejere, bloggere og stort set enhver anden virksomhed, du kan forestille dig.

Dine læsere vil dele godt indhold og hjælpe dig med at nå de fjerneste hjørner af internettet. Med hver ny blog, video eller infographic fanger du nye kundeemner og sender dem tilbage til dit websted.

Der er tre gyldne regler for en effektiv strategi, og vi bryder den ned i bunker i dag:

 1. At komme med gode ideer
 2. Holder sig til en regelmæssig indholdsplan
 3. Optimering af det til masser af trafik

DEL 1: At komme med indholdsidéer

Der er meget indhold derude, så det tager noget specielt at skille sig ud. Du skal komme med unikt og kraftfuldt indhold. Men hvordan i alverden kommer du frem med solide ideer?

1. Brug Buzzsumo for at se, hvilket indhold der dræber det online

Lad os sige, at du begynder med en helt tom skifer. Du har et helt nyt websted, men ved ikke, hvilket indhold der skal oprettes. Gå ind i Buzzsumo.

Buzzsumo viser dig det mest populære indhold i en given kategori. (I dette tilfælde ‘burgere i New York’. Du kan søge alt fra ‘social media marketing’ til ‘fast ejendom’.) Som du kan se, er det bedste indhold enkelt og direkte: en liste over de bedste burgere i New York.

buzzsumo

Hvis du har eksisterende indhold på dit websted, kan du bruge Buzzsumo til at søge på dit eget websted. Det vil vise dine mest populære indholdsstykker på sociale medier.

Rådgivningen her er enkel. Find ud af, hvad der fungerer, og gendan det selv. Gør mere af det, der fungerer.

2. Brug Google Analytics til at se, hvad der fungerer indtil videre

google analytics

Hvad hvis du har skabt indhold i flere måneder med lidt afkast? Noget fungerer ikke, men du er nødt til at fremhæve problemet.

Det er her Google Analytics er meget praktisk. Dyk ind i din Analytics-konto, og gå til ‘adfærd > webstedsindhold ”.

google analytics

Her kan du bore ned i hver eneste blog eller et stykke indhold, du har sendt. Det viser dig, hvad der har fået mest trafik, den længste tid på stedet og den laveste afvisningsprocent.

Se efter mønstre i dit mest populære indhold. Hvad var emnet for indholdet? Hvad var formatet? Hvad det er en blog, infographic eller video? Havde det en stærk titel?

Find ud af, hvorfor indholdet fungerede, og gør meget mere af det! Ligeledes grøft alle formater og emner, der ikke trækker i trafikken. Det er spild af din tid.

3. Marker vigtige industrihændelser

Den nemmeste måde at finde frem til rettidigt, relevant indhold er ved at se på verden omkring dig.

For mig er en af ​​de vigtigste begivenheder i startkalenderen TechCrunch-konferencen. Så jeg oprettede et rettidigt indhold om det. Du kan gøre det samme i enhver branche.

Lad os sige, at du driver et sportsfirma. Du ved, at OL dukker op i august, hvilket giver dig masser af emner at skrive om.

Marker denne dato i din kalender samt alle andre større begivenheder undervejs. Giv dig selv en påmindelse en uge før hver begivenhed, og opret et stykke indhold om det. Det betyder, at du altid vil have noget relevant og nyhedsværdigt indhold klar til den store begivenhed.

Enkel. Let. Dette skal øjeblikkeligt begynde at udfylde din indholdskalender

4. Læs blogs

Stephen King sagde berømt:

Stephen King

Hvis du ikke har tid til at læse, har du ikke tid til at skrive.

Læsning skærper ikke kun dine skrivefærdigheder, men det giver dig også ideer og inspiration. Jeg bruger mindst en time på at læse artikler og blogs hver dag. I en session noterer jeg cirka ti forskellige ideer til nyt indhold.

Bloggen efterlod måske nogle spørgsmål ubesvarede. Måske har du din egen mening. Se efter en ny vinkel på eksisterende indhold.

5. Quora spørgsmål

Der findes blogs og videoer for at besvare folks spørgsmål.

Folk søger at lære om et nyt emne eller se noget mere tydeligt. Folk forbruger indhold, fordi de har et problem, der skal rettes. Dit job er at løse deres problemer. Besvar deres spørgsmål.

Quora er en uudnyttet ressource til dette. Brugere sender ægte spørgsmål hver dag. Og hvis en person spørger, kan du garantere, at der er tusinder mere, der spekulerer på den samme ting.

Her er de to første spørgsmål, der dukker op på mit feed, når jeg logger på Quora:

quora

Lige væk er det to fantastiske ideer til et blogindlæg. Faktisk er mængden af ​​indholdsidéer, du kan generere fra disse to spørgsmål, enorm.

Få din egen konto på Quora, indtast dine yndlingsemner og voila – øjeblikkelig inspiration.

6. Spørg dine kunder / læsere

Hvis du søger at skabe alvorlig trafik, skal du oprette indhold, som din målgruppe leder efter. Så gæt, hvem der er de bedste mennesker til at spørge … Det stemmer, dine eksisterende kunder!

Brug dine sociale mediekanaler til at spørge dine eksisterende læsere, hvilken slags indhold de gerne vil se. Prøv at være specifik, og give dem en mulighed. Spørg for eksempel, om de foretrækker din næste blog at fokusere på sociale medier eller e-mail-marketing. Saml stemmerne op, så har du dit svar.

7. Del dine oplevelser

Nogle af de mest effektive indholdsstoffer trækker på personlige oplevelser. Tænk på noget, der har udfordret dig i de sidste par måneder, og del din oplevelse. Dine læsere elsker at læse om det virkelige liv, hvad enten det er godt eller dårligt.

Mit første eksempel er en enorm positiv oplevelse, der (forståeligt nok) genererede et væld af læsere:

Ari Messe

Lad os indse det, de fleste af os har ikke fire multi-million dollar-virksomheder. Men hvilke succeser kan du videregive til dine læsere? Hvad har du lært for nylig, der ville hjælpe andre?

Det fungerer lige godt, når du er ærlig om ting, du har kæmpet med. Ali Messe er fantastisk til dette:

Ari Messe

Prøv at skrive en ærlig og personlig artikel mindst en gang om måneden. Det driver øjeblikkeligt trafik, fordi den er relatabel, unik og giver din virksomhed en personlighed.

8. Se på dine kommentarer

Denne er enkel. Dyk ned i kommentarsektionen under dine blogs eller videoer, og kig efter indsigtsfulde kommentarer. Se efter dem, der ønsker yderligere forklaring.

Brug det som grundlag for dit næste indhold. Det viser dine læsere, at du aktivt engagerer dig med dem, og at du er interesseret i deres bidrag.

Det besvarer også et spørgsmål, som hundredvis af andre sandsynligvis også stiller.

DEL 2: Udfyldning af din indholdskalender

På nuværende tidspunkt skulle du være overfyldt med fantastiske indholdsidéer. Nu er det tid til at omdanne dem til rigtige indholdsstoffer og planlægge dem i din kalender. Du kan bruge den ydmyge Apple iCal til at konfigurere indholdskalender. Jeg kan også godt lide at bruge Sprout Social til at hjælpe med at integrere min sociale medier og indholdsplan.

spirer socialt

9. Forpligt dig til ugentlige frister

Hvis du ikke giver dig selv frister, vil du hurtigt opdage, at dit arbejde ikke bliver gjort.

Hold dig til en udgivelsesplan, der er realistisk. Dernæst vil jeg tale dig gennem et par realistiske frister, du skal forpligte dig til.

Opbyg aktivt oprettelse og publicering af indhold i din ugentlige tidsplan. Gør det til en prioritet.

10. Send 2 blogindlæg om ugen

2 blogindlæg er et enkelt målbart mål for enhver lille virksomhed. En blog behøver ikke tage længere tid end et par timer at sammensætte. Og det vil give dig to store chancer for at føre trafik til dit websted hver uge.

På alternative dage kan du give indholdet et nyt skub på sociale medier for alle, der har mistet det.

11. Post 1 skyskraber indhold pr. Måned

Skyskraberindhold er et stort, saftigt, dristigt stykke indhold, der genererer en masse interesse. Det er meget mere effektivt end små blogindlæg, men det er også meget mere kræfter.

I det væsentlige leder du efter at skabe en endelig kilde til noget. Det kan for eksempel være den komplette guide til sociale medieværktøjer i 2016.

Det kunne være de bedste snowboard-tricks gennem tidene. Uanset hvad du vælger, gør det stort, spændende og meget delbart.

Det skønne ved skyskrabere er, at du får en enorm tilstrømning af øjeblikkelig trafik gennem øjeblikkelig deling. Du får også en dejlig langhale af besøgende, der finder indholdet gennem søgemaskiner.

Lær mere: Nøglen til kæmpe, konsekvent trafik: Skyskraber-teknikken

12. Én video pr. Måned

Vidste du, at videoindhold er den mest delte form for indhold? Det er det godt. Det er ikke så simpelt som at slå et blogindlæg ud, men det kan være meget mere effektivt på lang sigt.

Det kan være så simpelt som at tale ind i kameraet og skitsere nogle vigtige fakta eller statistikker. Så længe du leverer værdifuld information, kan du prøve dem i en række forskellige medier.

Det fungerede temmelig godt for Marija Hamed, der fik 100.000 visninger på denne enkle, men informative video.

13. En e-bog eller et stort projekt om året

Oven på dit almindelige indhold, skal du planlægge et stort projekt pr. År. Dette projekt kan være en e-bog eller en hvidbog. Dette er autoritative guider, der får virkelig dybt om et bestemt emne.

De positionerer dig som en ekspert på dit emne og giver læserne en enorm indsigt i dine evner. Det er perfekt til at opbygge tillid.

Ikke kun det, men de er en bevist trafikdriver. Folk vil altid jage e-bøger og udvidet indhold. Bedre endnu, vil de dele med en e-mail-adresse for at få den. Ved at bruge en e-bog som ‘blymagnet’, samler du tusinder af e-mail-adresser.

Og – du gætte det – e-mail-nyhedsbreve fører til en alvorlig mængde trafik.

14. Lad andre gøre det hårde arbejde for dig

Oprettelse af indhold kan være udmattende. Så her er et trick: udnyt brugergenereret indhold.

Gør hvad Starbucks gjorde, og få dine brugere til at sende billeder af dit produkt i aktion. Starbucks løb en konkurrence, hvor kunderne kunne dele billeder af deres cup-doodles.

Starbucks

Resultatet? Uger værd med fantastisk gratis indhold at sende online. Bliv kreativ, du kan gøre noget lignende med næsten alt.

Her er et endnu lettere tip: opmuntre brugeranmeldelser om alt, hvad du sælger. Det er en nem måde at få nyt indhold på siden regelmæssigt (fantastisk til SEO).

15. Genoverfør alt. Hele tiden.

Når du har offentliggjort en ny blog, skal du stille dig et enkelt spørgsmål: Hvad kan jeg ellers gøre med dette?

Kunne du forvandle disse oplysninger til en podcast? Kunne du tage de vigtigste fakta og skabe en kraftfuld infographic? Kunne du omdanne den til en YouTube-video eller -animation?

Du kan genbruge det samme stykke indhold på så mange forskellige måder. Dit publikum kan lide at fordøje indhold på forskellige måder, så giv det til dem! Det sparer dig for masser af forskningstid, og du kan generere tre gange så meget trafik.

Spred det repurposed indhold ud i løbet af de næste par måneder, og din kalender begynder at udfylde pænt!

DEL 3: Optimering af den til trafik

Indtil videre har jeg vist dig, hvordan du kommer frem til et fantastisk indhold og starter en solid tidsplan. Men vi mangler den sidste del: Sørg for, at den driver masser af trafik.

Når alt kommer til alt, hvis du sender en blog, og ingen læser den, findes den virkelig?

16. SEO-nøgleord

En af grundene til, at indholdet er så godt til at køre indhold, er fordelene ved søgemaskinerne. For det første kan Google godt lide at se masser af regelmæssige opdateringer og indhold.

For det andet hjælper indhold Google med at forstå mere om, hvem du er, og hvad du gør. Ved at bruge meget målrettede søgeord i dit indhold kan du køre en masse trafik via Google.

Vælg de nøgleord, du leder efter, og gør dem til en enorm del af dit indhold. Lad os gå tilbage til vores burgereksempel. Du vil sikre dig, at dit indhold indeholder masser af henvisninger til burgere og New York.

Det er så enkelt, men det fungerer.

Lær mere: Kreative måder at finde høj rangering og konvertering af nøgleord på

17. Killeroverskrifter

Hvis du virkelig vil drive trafik, er du nødt til at skille sig ud fra alle de andre indholdsstykker derude. Dine overskrifter og titler er nødt til at bryde igennem støjen og overbevise folk til at klikke på dem.

Brug mindst 20% af din tid på at fremstille en ord-perfekt titel. Gør det spændende, drillende og i dit ansigt. Hvis du ikke får denne del rigtigt, har du spildt din tid på hovedartiklen!

Pro tip: Jeg skrev en praktisk guide til, hvordan man opretter morderoverskrifter. Brug det godt!

18. Inkluder altid killinger

Killinger kører meget trafik.

killing

En indholdsstrategi er stadig den bedste (og billigste) måde at få trafik til dit websted på. Men det er ikke let.

Erhvervelse af trafik tager tid, tålmodighed og en tidsplan. Det er nøglen til langvarig, værdifuld trafik.

Derfor er en kalender indholdsproducentens bedste ven! Har du spørgsmål eller tanker om emnet? Fortæl mig det i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map