Hoe moeilijk is het om uw e-commerce website op de markt te brengen?

Wat moet u doen om naamsbekendheid te creëren en verkeer te genereren??

We hebben de neiging om e-commerce marketing moeilijker te maken dan nodig is. Vasthouden aan de basis is de beste keuze.

marketing boeken

Een goed voorbeeld? Deze drie grote marketingtips van experts uit de branche. Er is hier niets bijzonders. De kans is groot dat je al weet dat je deze drie dingen zou moeten doen. Misschien heeft u een herinnering nodig en wilt u tijd voor hen vrijmaken? Zo ja, alsjeblieft.

Tip # 1: Prelaunch SEO

We namen contact op met Rebecca Gill, webdesigner, internetmarketeer en eigenaar van Web Savvy Marketing. In de zeven jaar dat haar bedrijf actief is, is Web Savvy Marketing bekend geworden als een van de beste in het ontwerpen van websites. Rebecca is een bekwame professional wiens mening zeer gewild is voor bijdrage aan educatieve bronnen met betrekking tot SEO.

We vroegen wat ze klanten adviseert die haar bedrijf inhuren om een ​​nieuwe e-commerce website te ontwerpen. Rebecca zei eerst zorgen te maken over SEO en later te ontwerpen: ‘Zorg ervoor dat onderzoek en planning voor SEO wordt gedaan voordat het ontwerp, de codering of de lancering plaatsvindt. SEO na de lancering is veel te laat. ”

Dat is een interessante tip, omdat ik denk dat de meesten van ons die vergelijking omdraaien. We maken ons gewoon zorgen over het opzetten van een site en richten ons vervolgens op het toevoegen van SEO-elementen.

handen typen op de computer

Natuurlijk is een van de belangrijkste onderdelen van SEO de inhoud die op uw site wordt gepost. Dit is een grote zorg voor zowel zoekmachines als menselijke bezoekers. Dus het schrijven van een geweldige kopie is een must, zoals we in dit artikel over de 9 wetten van SEO Copywriting gaan.

En als je wilt dat iemand het artikel leest en zoekmachines vraagt ​​om het goed te indexeren, heb je een pakkende kop nodig. In dit artikel geven we negen tips voor het maken van onweerstaanbare koppen die afkomstig zijn van enkele van ‘s werelds beste blogschrijvers.

Tip # 2: Social Media Marketing

Volgens Shelly Peacock, WordPress-ontwerper en eigenaar van de waanzinnig snelgroeiende Spinbird Group, sociale media is een belangrijke marketingtactiek voor elke e-commercesite, “Afhankelijk van uw product, boost het waar mogelijk.” Haar tien jaar oude bedrijf staat vooral bekend om haar focus op het opleiden van hun klanten en marketing op sociale media is slechts één gebied waarvoor ze hulp op maat bieden.

Shelley gaf deze tip via Twitter, waar ze meer dan 1.800 volgers heeft. Dat is duidelijk een van haar favoriete sociale mediasites. Maar vergeet Facebook en LinkedIn niet, evenals Pinterest en Instagram.

sociale media

We hebben Instagram zelfs geïdentificeerd als de beste sociale mediasite voor gebruik door e-tailers en schetsen zelfs een casestudy van een vrouw die $ 15.000 verdient elke keer dat ze een gesponsorde post uploadt. Als je maar de tijd en de middelen hebt om je aan één social media netwerk te wijden, kan het zijn dat Instagram je beste keuze is; lees er hier meer over.

Tip # 3: e-maillijsten

Shelly Peacock van The Spinbird Group gaf ons nog een marketinggoudklompje toen ze zei: ‘Verzamel alle e-mail die je kunt – het is beter dan ooit voor zaken.’ En om uw berichten er professioneler uit te laten zien, stelt Shelly voor om een ​​gratis programma zoals HTMLsig te downloaden om een ​​aangepaste handtekeningregel toe te voegen.

Je wist al van het bouwen van een e-maillijst, toch? Maar de kans is groot dat je het belang ervan bent vergeten. Het is gemakkelijk om zo verstrikt te raken in SEO en sociale media en bloggen en productontwikkeling en branding dat je de eenvoudige maar bewezen marketingmethoden vergeet.

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat bezoekers zich aanmelden voor toekomstige marketing-e-mails, is door een leidende magneet aan te bieden. Weet je, die pop-upvensters die om een ​​naam en e-mailadres vragen in ruil voor een infographic of e-book of video die je de 10 beste tips laat zien voor … wat dan ook. Je kunt allerlei innovatieve ideeën vinden om een ​​geweldige loodmagneet te maken door dit artikel te lezen.

En wanneer u die perfecte loodmagneet heeft gemaakt, moet u een call-to-action-knop ontwerpen die de bezoekers van uw site echt verleidt om te profiteren van uw aanbod. Heb je daar wat hulp bij nodig? We hebben hier tips voor het maken van een magnetische call-to-action.

Dus daar heb je het. De experts hebben gesproken en ze hebben ons eraan herinnerd dat de basis van SEO, socialemediamarketing en het opbouwen van een e-maillijst nog steeds geldig is bij het promoten van uw e-commerce website.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me