3 mari sfaturi de marketing în comerț electronic de la experți

Cât de dificil este să comercializați site-ul dvs. de comerț electronic?


Ce trebuie să faceți pentru a crea conștientizarea mărcii și a conduce traficul?

Avem tendința de a face marketingul de comerț electronic mai greu decât trebuie. Cel mai bun pariu este să respectați elementele de bază.

cărți de marketing

Un caz în acest sens? Aceste trei mari sfaturi de marketing ale experților din industrie. Nu există nimic ieșit din comun aici. Este posibil să știți deja că ar trebui să faceți aceste trei lucruri. Poate aveți nevoie de un memento și de un accent pe a face timp pentru ei? Dacă da, iată-te.

Sfat # 1: Pre-lansare SEO

Am contactat Rebecca Gill, web designer, internet marketer și proprietar de Web Savvy Marketing. În cei șapte ani, compania ei a activat, Web Savvy Marketing a devenit cunoscut ca unul dintre cei mai buni din domeniul de design de site-uri web. Rebecca este un profesionist calificat a cărui opinie este foarte căutată pentru contribuția la resursele educaționale în ceea ce privește SEO.

Am întrebat ce sfătuiește clienții care își angajează firma să proiecteze un nou site web de comerț electronic. Rebecca a spus că vă faceți griji pentru SEO mai întâi și designul mai târziu, „Asigurați-vă că cercetarea și planificarea sunt făcute pentru SEO înainte de proiectare, codare sau lansare. Post lansare SEO este mult prea târziu. “

Acesta este un sfat interesant, deoarece cred că cei mai mulți dintre noi răspund această ecuație. Ne îngrijim doar să creăm un site și să fim live, apoi să ne concentrăm pe adăugarea de elemente SEO.

tastarea mâinilor pe computer

Desigur, una dintre cele mai importante părți ale SEO este conținutul postat pe site-ul dvs. Aceasta este o preocupare majoră pentru motoarele de căutare și vizitatorii umani deopotrivă. Așadar, a scrie o copie excelentă este o necesitate, așa cum trecem în acest articol despre cele 9 Legi ale redactării SEO.

Și dacă doriți ca cineva să citească articolul, precum și să solicite motoarelor de căutare să-l indice corect, aveți nevoie de un titlu atrăgător. În acest articol oferim nouă sfaturi pentru crearea titlurilor irezistibile culese de la unii dintre cei mai buni scriitori de bloguri din lume..

Sfat # 2: Social Media Marketing

Potrivit lui Shelly Peacock, designer WordPress și proprietar al grupului Spinbird în creștere rapidă, social media este o tactică cheie de marketing pentru orice site de comerț electronic, „În funcție de produsul dvs., sporiți-l ori de câte ori este posibil.” Compania sa vechi de zece ani este cea mai cunoscută pentru concentrarea sa pe educarea clienților lor, iar marketingul pe rețelele de socializare este doar un domeniu pentru care oferă ajutor personalizat.

Shelley a oferit acest sfat prin Twitter, unde are peste 1.800 de urmăritori. Acesta este, evident, unul dintre site-urile ei preferate de social media. Nu uitați însă de Facebook și LinkedIn, precum și de Pinterest și Instagram.

social media

De fapt, am identificat Instagram ca fiind cel mai bun site de socializare pentru utilizare de către e-tailers și chiar schițează un studiu de caz al unei femei care face 15.000 de dolari de fiecare dată când încărcă o postare sponsorizată. Dacă aveți timp și resurse pentru a vă dedica unei rețele de socializare, s-ar putea ca Instagram să fie cea mai bună alegere; citiți mai multe despre asta aici.

Sfat # 3: Liste de e-mailuri

Shelly Peacock din The Spinbird Group ne-a oferit o altă bucată de aur de marketing atunci când a spus: „Colectați tot e-mailul pe care îl puteți – este mai bine ca niciodată pentru afaceri.” Și pentru ca mesajele tale să pară mai profesioniste, Shelly sugerează descărcarea unui program gratuit, cum ar fi HTMLsig, pentru a adăuga o linie de semnătură personalizată.

Știați deja despre crearea unei liste de email, nu? Dar șansele sunt că ai uitat de importanța ei. Este ușor să fii atât de prins de SEO și de social media, de blogging și de dezvoltare de produse și de branding, încât uiți de metodele simple, dar dovedite de marketing.

Unul dintre cele mai bune moduri de a-i determina pe vizitatori să opteze pentru e-mailurile de marketing viitoare este de a oferi un magnet de plumb. Știi, acele căsuțe pop-up care cer un nume și o adresă de e-mail în schimbul unei infografii sau al unui eBook sau al unui videoclip care îți arată cele 10 cele mai bune sfaturi pentru… orice. Puteți găsi tot felul de idei inovatoare pentru crearea unui magnet de plumb excelent citind acest articol.

Și atunci când veți obține acel magnet perfect de plumb, va trebui să proiectați un buton de apelare la acțiune care să atragă cu adevărat vizitatorii site-ului dvs. să profite de oferta dvs. Ai nevoie de ajutor cu asta? Avem sfaturi pentru crearea unui apel magnetic la acțiune chiar aici.

Deci, acolo îl ai. Experții au vorbit și mi-au amintit că elementele de bază ale SEO, marketingul social media și crearea unei liste de e-mail sunt la fel de valabile ca oricând în promovarea site-ului dvs. de comerț electronic..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map