Hvor vanskeligt er det at markedsføre dit websted for e-handel?

Hvad skal du gøre for at skabe opmærksomhed på mærket og skabe trafik?

Vi har en tendens til at gøre e-handelsmarkedsføring sværere, end den skal være. Det er din bedste indsats at holde sig til det grundlæggende.

markedsføring af bøger

En sag? Disse tre store marketingtips fra eksperter i branchen. Der er ikke noget usædvanligt her. Chancerne er, at du allerede ved, at du skulle gøre disse tre ting. Måske har du brug for en påmindelse og fokus på at få tid til dem? Hvis ja, her går du.

Tip nr. 1: Prelaunch SEO

Vi nåede ud til Rebecca Gill, webdesigner, internet marketingmedarbejder og ejer af Web Savvy Marketing. I de syv år, hvor hendes virksomhed har været i forretning, er Web Savvy Marketing blevet kendt som en af ​​de bedste inden for webdesignbranchen. Rebecca er en dygtig professionel, hvis mening er meget efterspurgt for bidrag til uddannelsesressourcer med hensyn til SEO.

Vi spurgte, hvad hun råder kunder, der ansætter hendes firma til at designe et nyt websted for e-handel. Rebecca sagde bekymre sig om SEO først og design senere, ”Sørg for, at der foretages forskning og planlægning for SEO, inden design, kodning eller lancering. Efter lancering af SEO er alt for sent. ”

Det er et interessant tip, fordi jeg tror, ​​de fleste af os vender ligningen. Vi bekymrer os bare for at få et websted op og live, og fokuser derefter på at tilføje SEO-elementer.

håndsskrivning på computeren

Selvfølgelig er en af ​​de vigtigste dele af SEO det indhold, der er lagt ud på dit websted. Dette er en stor bekymring for både søgemaskiner og menneskelige besøgende. Så at skrive god kopi er et must, som vi går over i denne artikel om 9 love for SEO Copywriting.

Og hvis du vil have nogen til at læse artiklen såvel som at bede søgemaskiner om at indeksere den ordentligt, har du brug for en iørefaldende overskrift. I denne artikel giver vi ni tip til oprettelse af uimodståelige overskrifter fra nogle af verdens bedste blogforfattere.

Tip nr. 2: Marketing på sociale medier

Ifølge Shelly Peacock, WordPress-designer og ejer af den vanvittigt hurtigt voksende Spinbird Group, sociale medier er en vigtig markedsføringstaktik for ethvert e-handelswebsted, “Afhængigt af dit produkt, øg det, når det er muligt.” Hendes tiårige firma er bedst kendt for sit fokus på at uddanne deres kunder, og marketing på sociale medier er kun et område, som de leverer tilpasset hjælp til.

Shelley leverede dette tip via Twitter, hvor hun har over 1.800 følgere. Det er åbenlyst et af hendes foretrukne sociale mediesider. Men glem ikke Facebook og LinkedIn såvel som Pinterest og Instagram.

sociale medier

Faktisk har vi identificeret Instagram som det bedste sociale medieside til brug for e-tailers og endda skitseret en case study af en kvinde, der tjener $ 15.000 hver gang hun uploader et sponsoreret indlæg. Hvis du kun har tid og ressourcer til at afsætte til et socialt medienetværk, kan det være, at Instagram er dit bedste valg; læs mere om det her.

Tip nr. 3: E-mail-lister

Shelly Peacock fra The Spinbird Group gav os en anden gylden nugget i markedsføringen, da hun sagde: “Saml alle de e-mails, du kan – det er bedre end nogensinde for erhvervslivet.” Og for at gøre dine beskeder mere professionelle foreslår Shelly at downloade et gratis program som HTMLsig for at tilføje en brugerdefineret signaturlinie.

Du vidste allerede om at oprette en e-mail-liste, ikke? Men chancerne er, at du har glemt dets betydning. Det er nemt at blive så fanget i SEO og sociale medier og blogging og produktudvikling og branding, at du glemmer de enkle, men velprøvede marketingmetoder.

En af de bedste måder at få besøgende til at tilmelde sig fremtidige marketing-e-mails er at tilbyde en blymagnet. Du ved, de popup-bokse, der beder om et navn og en e-mail-adresse i bytte for en infografisk eller e-bog eller video, der viser dig de 10 bedste tip til … uanset hvad. Du kan finde alle mulige innovative ideer til at skabe en stor blymagnet ved at læse denne artikel.

Og når du har oprettet den perfekte blymagnet, skal du designe en opfordring til handling-knap, der virkelig lokker dit websteds besøgende til at drage fordel af dit tilbud. Brug for hjælp til det? Vi har tip til at oprette et magnetisk opfordring til handling lige her.

Så der har du det. Eksperterne har talt, og de har mindet mig om, at det grundlæggende i SEO, marketing på sociale medier og opbygning af en e-mail-liste stadig er lige så gyldigt som nogensinde med at promovere dit websted for e-handel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me