Există o cantitate incredibilă de conținut care vă spune cum să vă promovați magazinul online de comerț electronic, dar există mai puțin despre cum îl puteți comercializa offline. Iar realitatea este: ai nevoie de ambele. Cu cât mai multe locuri îți comercializezi afacerea, cu atât vei avea mai multe afaceri!

Dacă nu utilizați oricare dintre următoarele tactici offline, este timpul să le adăugați la ceea ce faceți pentru a comercializa afacerea online.

1. Nu participați la oportunități de rețea de afaceri

Indiferent dacă este vorba despre Camera locală de comerț sau un grup de rețea specific industriei, nu vă puteți permite să nu vă implicați cu oportunități de rețea. Sigur, s-ar putea să vă simțiți în afara locului și să preferați să vă ascundeți într-un colț întunecat la primul eveniment, dar, pe măsură ce veți cunoaște oamenii și veți oferi valoare grupului, oamenii vor începe să aibă încredere în voi și vor dori să vă ajute. Un mod minunat de a cunoaște mai repede oamenii este să faci voluntariat sau să alergi la un birou. Amintiți-vă doar: nu sunteți acolo pentru a face vânzări instantanee, ci pentru a construi relații în timp.

Jamal Asskoumi, proprietarul CastleSmart.com, un agent imobiliar din Marea Britanie, spune că participarea la convenții și întâlniri din industria sa a fost utilă în conectarea cu potențiali clienți.

CastleSmart.com

El spune că participarea la aceste evenimente „ne-a permis să facem rețea cu mai mulți pasionați de industrie, care au continuat apoi să fie utilizatori ai site-ului nostru”, și că aceste eforturi au plătit cu o creștere de 15% a vânzărilor..

2. Nu veți urmări comenzile

Majoritatea companiilor de comerț electronic interacționează cu clienții doar prin e-mail, dar există limitări. Ce se întâmplă dacă un client returnează un produs? Știi vreodată ce s-a întâmplat cu asta? Un apel telefonic rapid vă poate oferi informații valoroase despre ceea ce a fost greșit și vă poate ajuta să îmbunătățiți procesul sau produsele pentru viitorii clienți. Vorbind cu clienții dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să înțelegeți ce doresc, astfel încât să le puteți livra.

Alex Drysdale, fondatorul Crik Nutrition, spune că a vorbi cu clienții săi are un impact imens asupra faptului că îi poate reveni pentru mai mult.

Crik

„Încerc să sun pe fiecare client și să îi întreb ce iubesc sau urăsc în legătură cu produsul meu. De asemenea, îmi livrez personal și comenzile locale personal și mă asigur că las timp suficient pentru a vorbi cu ei timp de 15 minute. Toată lumea iubește CEO-ul din casa lor răspunzând la orice întrebare pe care o au despre ceea ce au cheltuit doar banii câștigați cu greu. “

3. Nu vă transportați întotdeauna cărțile de vizită

Vă dați seama „ies la o bere. De ce aș avea nevoie de cărțile mele de vizită? ” Și poate nu veți avea nevoie de ele. Dar este mai bine să le transportați și să nu aveți nevoie de ele decât să vă loviți pentru că nu le-ați adus. Serendipitatea se întâmplă atunci când vă așteptați cel puțin. Puteți intra într-o conversație cu chelnerița despre brățara ei și menționați că aveți un magazin Etsy care vinde modele similare. Dacă dorește să-ți verifice magazinul, având cartea de vizită cu tine te face să pari mai profesionist și îți face ușor să-ți viziteze magazinul.

Cristina Castro Moral, proprietarul artei Sombras Blancas & Design, spune că cărțile de vizită sunt esențiale pentru ca ea să-și comercializeze compania de branding.

sbcard

„Când lucrez cu clienți care dețin afaceri fizice sau sunt în contact constant cu o mulțime de oameni diferiți datorită locurilor de muncă, îi întreb de obicei dacă m-ar deranja să le trimit niște cărți de vizită pe mail. În acest fel, dacă apare oportunitatea, ei pot înmâna cardul meu altor persoane care ar putea fi interesate de serviciile mele. Datorită acestui fapt, sunt contactat constant de noi clienți potențiali din mai multe locații diferite. ”

De asemenea, spune că păstrează în geantă o grămadă de cărți de vizită și le folosește aproape ca un bloc de note.

„De fiecare dată când cineva îmi cere e-mail / telefon, chiar dacă nu are legătură cu afacerile, îmi predau cardul și îl folosesc pe spate pentru a scrippa orice informații suplimentare necesare. Nu știi niciodată unde se va termina acea carte și sunt șanse ca una dintre acele multe cărți să ajungă la un potențial client. ”

4. Nu vă afișați produsele

Sunt mult mai mulți oameni care nu sunt familiarizat cu marca dvs. din orașul dvs. decât cei care sunteți. Depinde de voi să le prezentați. Annabel Annunziata a magazinului online Beauty At Its Finest spune că găzduirea unui spectacol în comunitatea ta – chiar dacă este la tine acasă – este o modalitate excelentă de a conecta oamenii cu produsele tale.

Afișarea produselor dvs.

Ea spune că a susținut o emisiune la un salon local, care a făcut reclamă pentru asta prin canalele lor de socializare. Și-a instalat produsele pe ecran, asigurându-se că cartea de vizită a fost proeminentă. De asemenea, a avut magazinul ei de comerț electronic creat pe laptopul său pentru a le arăta oamenilor și chiar a oferit o promoție fără transport pentru comenzile făcute pe site-ul ei în acea zi..

„Nu numai clienții de la salon au văzut cum arăta magazinul meu și ce sunt unele produse, dar [și] familia și prietenii acestor clienți se uitau la site-ul meu și dădeau ordine familiilor lor să-l ridice pentru ei.”

Ea spune că acest eveniment a creat multe vânzări la salon, iar rezultatele au trecut dincolo de acea zi, deoarece salonul păstrează acum o grămadă de cărți de vizită pe blatul lor.

5. Nu relaționați cu mass-media

Jurnaliștii scriu în continuare pentru publicații tipărite, cred sau nu. Iar afacerile locale sunt întotdeauna de interes. Dar al tău nu este dacă jurnaliștii nu știu despre tine! Cel mai bun mod de a-l determina pe un jurnalist să scrie despre tine este să construiești o relație cu ei inainte de vrei orice. Citiți conținutul acestora. Comentați-l online. Urmăriți-le pe social media. Strângeți-vă mâinile la un eveniment în rețea. Du-le la cafea. Apoi poziționați-vă ca o resursă de încredere atunci când au nevoie de una.

Alex Reichmann, CEO al iTestCash, a avut succes cu această tactică:

„O campanie care a funcționat pentru mine a fost să iau legătura cu o revistă bancară și să îmi propun o idee de poveste. Prin aceasta au sfârșit să scrie un articol despre banii contrafăcuți și am primit o mențiune și un citat în revista lor și pe site-ul lor web. ”

Relațiile cu mass-media

El spune că a primit câțiva clienți pe site-ul său web care au spus că l-au găsit prin articolul din revistă.

6. Nu căutați parteneriate

În loc să te gândești la celălalt tip din oraș, care vinde și produse de companie pentru animale de companie drept concurență, încearcă să-l reformezi ca fiind o oportunitate potențială de parteneriat. Probabil că nu vindeți produse identice, așa că pot exista modalități prin care să lucrați împreună sau să vă orientați între companii. Dacă participi la un eveniment din industrie, nu fugi de concurență. Prezentați-vă și vedeți unde se duce conversația. Am presupus cândva că o femeie care a condus și o firmă de marketing era concurență, dar a sfârșit prin a mă ajuta să mă ajute cu un proiect mare, iar relația a beneficiat reciproc de ani.

Candice Galek, CEO & Fondatoarea Bikini Luxe, spune că atunci când a lansat prima oară magazinul de e-commerce bikini, a trecut cu vederea pe piața locală din Miami Beach. Odată ce s-a trezit, a mers la proprietarii de afaceri locale și s-a oferit să creeze fluturași cu reclama Bikini Luxe pe o parte și cu a ei pe cealaltă și a plasat fluturașii în afacerile lor (în distribuitoarele cu șervețele etc.)

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me