7 ting, du skal gøre for at markedsføre din online butik offline

Der er en utrolig mængde indhold derude, der fortæller dig, hvordan du reklamerer for din e-handelsbutik online, men der er mindre om, hvordan du markedsfører det offline. Og faktum er: du har brug for begge dele. Jo flere steder du markedsfører din virksomhed, desto flere forretninger får du!


Hvis du ikke bruger nogen af ​​og alle de følgende offline taktikker, er det tid til at føje dem til det, du gør for at markedsføre din virksomhed online.

1. Du deltager ikke i forretningsmæssige netværksmuligheder

Uanset om det er dit lokale handelskammer eller en branchespecifik netværksgruppe, har du ikke råd til ikke at blive involveret i netværksmuligheder. Sikker på, at du måske føler dig ude af sted og foretrækker at gemme dig i et mørkt hjørne ved din første begivenhed, men når du lærer folk at kende og give værdi til gruppen, vil folk begynde at stole på dig og vil hjælpe dig. En fantastisk måde at lære folk hurtigere at kende på er at melde sig frivilligt eller løbe på et kontor. Husk bare: Du er ikke der for at sælge øjeblikkeligt, men snarere for at opbygge forhold over tid.

Jamal Asskoumi, ejer af CastleSmart.com, en britisk ejendomsmægler, siger, at det at have deltaget i konventioner og møder i hans branche har været nyttigt i forbindelse med potentielle kunder.

CastleSmart.com

Han siger, at deltagelse i disse begivenheder “gjorde det muligt for os at have netværk med flere brancheentusiaster, som derefter fortsatte med at være brugere af vores websted,” og at denne indsats lønte sig med en 15% stigning i salget.

2. Du følger ikke ordrer op

De fleste e-handelsvirksomheder interagerer kun med kunderne via e-mail, men der er begrænsninger. Hvad sker der, hvis en kunde returnerer et produkt? Ved du nogensinde, hvad der var galt med det? Et hurtigt telefonopkald kan give dig værdifuld indsigt i, hvad der var galt, og hjælpe dig med at forbedre processen eller dine produkter for fremtidige kunder. At tale med dine kunder kan også hjælpe dig med at forstå, hvad de ønsker, så du kan levere det.

Alex Drysdale, grundlægger af Crik Nutrition, siger, at det at tale med sine kunder har en enorm indflydelse på at få dem til at komme tilbage for mere.

Crik

”Jeg prøver at ringe til hver eneste kunde og spørge dem, hvad de elsker eller hader ved mit produkt. Også jeg hånden leverer og lokale ordrer selv personligt og sørger for, at jeg giver tid nok til at tale med dem i 15 minutter. Alle elsker CEO i deres hus og besvarer alle spørgsmål, de har om den ting, de lige har brugt deres hårdt tjente penge på. ”

3. Du bærer ikke altid dine visitkort

Du regner med ”Jeg tager en øl. Hvorfor skulle jeg bruge mine visitkort? ” Og måske har du ikke brug for dem. Men det er bedre at bære dem og ikke have brug for dem end at sparke dig selv, fordi du ikke bragte dem. Serendipity sker, når du mindst forventer det. Du kan komme i en samtale med din servitrice om hendes armbånd og nævne, at du har en Etsy-butik, der sælger lignende designs. Hvis hun vil tjekke din butik ud, ved at have dit visitkort med dig får du det til at se mere professionel ud og gør det let for hende at besøge din butik senere.

Cristina Castro Moral, ejer af Sombras Blancas Art & Design siger, at visitkort er vigtige for hende for at markedsføre sit branding-selskab.

sbcard

”Når jeg arbejder med kunder, der ejer fysiske virksomheder eller er i konstant kontakt med en masse forskellige mennesker på grund af deres job, spørger jeg dem normalt, om de har noget imod mig at sende dem nogle af mine visitkort i posten. På den måde, hvis muligheden opstår, kan de udlevere mit kort til andre mennesker, der måske er interesseret i mine tjenester. Takket være dette bliver jeg konstant kontaktet af nye potentielle kunder fra mange forskellige lokationer. ”

Hun siger også, at hun opbevarer en stak visitkort i tasken og bruger dem næsten som en notesblok.

”Hver gang nogen beder om min e-mail / telefon, selvom det ikke er forretningsrelateret, overleverer jeg mit kort, og jeg bruger ryggen til at klippe de nødvendige ekstra oplysninger. Du ved aldrig, hvor dette kort ender, og chancerne er, at et af de mange kort når en potentiel klient. ”

4. Du viser ikke dine produkter

Der er langt flere, der er ikke kendt med dit brand i din by end dem der er. Det er op til dig at introducere dem for det. Annabel Annunziata fra online butik Beauty At Its Finest siger, at det at arrangere et show i dit samfund – selvom det er hjemme – er en fantastisk måde at forbinde folk med dine produkter.

Viser dine produkter

Hun fortæller, at hun holdt et show på en lokal salon, der annoncerede for det via deres sociale mediekanaler. Hun satte sine produkter ud på skærmen og sørgede for, at hendes visitkort var fremtrædende. Hun fik også sin e-handelsbutik oprettet på sin bærbare computer for at vise folk og tilbød endda en forfremmelse uden levering til ordrer foretaget på hendes side den dag.

”Ikke kun var kunderne på salonen, som min butik så ud, og hvad nogle produkter var, men [også] familie og venner af disse klienter kiggede på mit sted og gav ordrer til deres familier om at hente det til dem.”

Hun siger, at denne begivenhed skabte mange salg på salonen, og at resultaterne gik ud over den dag, fordi salongen nu holder en stak af hendes visitkort på deres skranke.

5. Du plejer ikke forhold til medierne

Journalister skriver stadig for trykte publikationer, tro det eller ej. Og lokale virksomheder er altid af interesse. Men dit er det ikke, hvis journalister ikke ved om dig! Den bedste måde at få en journalist til at skrive om dig er at opbygge et forhold til dem Før du vil have noget. Læs deres indhold. Kommenter det online. Følg dem på sociale medier. Ræk hænderne på en netværksbegivenhed. Tag dem til kaffe. Placer dig derefter som en betroet ressource, når de har brug for en.

Alex Reichmann, administrerende direktør for iTestCash, har haft succes med denne taktik:

”En kampagne, der fungerede for mig, var at komme i kontakt med et bankmagasin og foreslå en historieidee. Gennem dette sluttede de med at skrive en artikel om falske penge, og jeg fik en omtale og citat i deres magasin og på deres hjemmeside. ”

Forhold til medier

Han siger, at han fik nogle få kunder til sit websted, der sagde, at de havde fundet ham gennem magasinartiklen.

6. Du ser ikke efter partnerskaber

I stedet for at tænke på den anden fyr i byen, der også sælger tilpassede kæledyrsprodukter som konkurrence, kan du prøve at omforme det til at være en potentiel partnerskabsmulighed. Sandsynligvis sælger du ikke identiske produkter, så der kan være måder for dig at arbejde sammen eller henvise forretninger til hinanden. Hvis du deltager i en branchearrangement, skal du ikke løbe væk fra konkurrencen. Præsenter dig selv og se, hvor samtalen går. Jeg antog engang, at en kvinde, der også drev et marketingfirma, var konkurrence, men hun endte med at hjælpe mig med et stort projekt, og forholdet var gensidigt fordelagtigt i årevis.

Candice Galek, administrerende direktør & Grundlægger af Bikini Luxe, siger, da hun først lancerede sin bikini-e-handelsbutik, hun overså sit lokale marked i Miami Beach. Da hun var kommet op, gik hun til lokale virksomhedsejere og tilbød at oprette flyers med Bikini Luxes reklame på den ene side og deres på den anden side og placerede flyers i deres forretninger (i servietdispensere osv.)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map