La începutul anului trecut mi-am propus o mică provocare.

Pentru a configura un cont Twitter și a ajunge la 10.000 de urmăritori.

Trebuia să fie un cont complet nou, începând de la zero. A fost neafiliat pe niciun site existent și nu am folosit rețeaua existentă. Doar un experiment pur de la zero.

10k Followers!

Am numit contul de Twitter „Imposibil”.

Și a fost nevoie de doar trei luni pentru a ajunge la 10.000.

Nu mă întrebați de ce am început asta. A fost pur și simplu curiozitate și am vrut să aflu ce face Twitter să bifeze. Și am învățat multe.

Contents

Nu este vorba doar de numere …

Desigur, adepții Twitter pe cont propriu nu înseamnă nimic. Așadar, o parte cheie a micii mele provocări a fost implicarea.

Angajamentul mediu pe Twitter este de 0,7%. A trebuit să mă asigur că sunt mai presus de asta.

Ghici ce am primit?

Rata mea de implicare a fost de 13% (pe cel mai bun tweet al meu. [Și o medie de peste 5-6% pentru fiecare postare)]

13% din rata de implicare!

Deci, cum am obținut 10.000 de urmăritori și o rată de implicare de 13%?

Când am început, nu prea aveam o strategie. A durat câteva săptămâni pentru a începe. Dar după aceea, o rutină clară și eficientă a început să prindă contur. Nu sunt expert! Dar iată cum a funcționat.

1. Alegeți-ți subiectul cu atenție

În primul rând, trebuie să știți cum funcționează Twitter. Am petrecut câțiva ani pe platformă cu un cont personal. O mare parte din acest timp a fost petrecut cu ochii de la margine.

Am observat că Twitter este excelent pentru trei lucruri:

  1. Știri
  2. Perspectivă expertă asupra unor subiecte specifice
  3. Relieful cu inimă ușoară

Așa că știam că trebuie să aleg ceva care să încadreze cel puțin două dintre aceste trei lucruri.

Am ales sporturi de aventură / acțiune care au intrat cu ușurință atât în ​​„știri”, cât și în „ușuratori”.

Alege-ți subiectul!

Știam și că există o gaură deschisă pentru acest tip de lucruri. Există marii giganti ca Red Bull. Dar în ceea ce privește concurența mică, este o alegere surprinzător de subțire.

  Průvodce e-mailovým marketingem Část 2: Aktualizace obsahu - Co a jak

Faceți același lucru cu procesul dvs. Twitter. Caută lacunele de pe piață. Căutați conversațiile care nu au avut loc. Și apoi începe acele conversații.

2. Postează conținut atractiv

Creșterea Twitter este simplă atunci când te gândești la asta.

Postezi lucruri frumoase. Oamenii o retușează. Mai mulți oameni o văd și te urmăresc.

Nu trebuie să faceți acest lucru mai complicat. Asta înseamnă că prioritatea ta numărul unu este să postezi chestii interesante!

Social Media Examiner explică că veți primi cu 150% mai multe retweet-uri dacă postați o imagine. Așa că am decis că fiecare tweet trebuie să aibă o imagine atașată.

Asigurați-vă că fiecare tweet are valoare. Faceți din aceasta o fotografie interesantă, o informație utilă sau o legătură către ceva valoros. Dacă nu merită spus, nu o spuneți.

De asemenea, puteți stimula implicarea punând întrebări, păstrând tweet-urile scurte și solicitând în mod activ retweet-uri.

3. Tweet mai puțin (da, într-adevăr)

Există un mit ciudat potrivit căruia tweet-urile cu volum mare produc o rată de angajare mai bună. Este doar greșit. (Din nou, Social Media Examiner mă ​​va sprijini). Tweet-ul prea mult înecă lucrurile importante pe care le spui. Și vă diluează conținutul. S-ar putea să-i enerveze și pe oameni.

Nu vă plictisiți urmașii

M-am lipit de unu-două tweeturi pe zi. Aceasta este tot ce îmi trebuia. În total, am trimis 52 de tweet-uri în acele trei luni. Puteți încerca încă câteva, dar păstrați-l la minimum. Nu vă copleșiți publicul și nu vă înecați conținutul.

4. Începeți să urmați oameni

Bine, până acum v-am învățat ce să postați. Dar cum obțineți acești primi adepți?

Mi s-a părut prea complicat. De fapt, primii 100 de adepți sunt cel mai greu de obținut. Mi-a luat puțin timp să-mi dau seama de secret, dar este foarte ușor.

  Ваш маркетинг електронної пошти працює? 14 найважливіших показників для вимірювання (остаточний посібник з маркетингу електронної пошти, частина 6)

Începeți doar să urmați oameni. Asta e.

Începeți să urmați Oameni!

(Expertul în marketing, Neil Patel, și-a luat timpul să urmeze 100.000 de oameni! Este pe ceva.)

Creați o listă de conturi Twitter care au un public țintă pe care doriți și salvați-le în „listele” dvs..

Pentru mine, acesta a fost magie pentru sporturi de acțiune, companii de îmbrăcăminte în aer liber, etc. Sunt sigur că puteți alege o mulțime de conturi din propria nișă aleasă.

Acum, încărcați ultimele tweet-uri din aceste conturi. Apoi urmați pe oricine a favorizat, a retweetat sau a comentat-o. Aceștia sunt cei mai activi și mai atrăgători adepți și le doriți!

Între 30% -40% te vor urmări, de obicei. Aceasta este frumusețea Twitter-ului – majoritatea oamenilor sunt fericiți să urmărească.

Avertizare

Nu te înnebuni aici. Dacă urmărești mai mult de 100 de oameni într-o zi, Twitter începe să devină suspect. Cu toate acestea, și nu faci decât să spionezi oamenii. Puteți (și veți fi) suspendat de pe Twitter dacă mergeți prea departe.

Dar urmarea generală este în regulă. Este încurajat.

5. Petreceți 15 minute făcând acest lucru în fiecare zi

Construirea unui Twitter urmează este o activitate zilnică. Trebuie să fii destul de implacabil în acest sens. Programează 15 minute pe zi pentru a posta ceva mișto. Apoi, petreceți ceva timp urmând oameni în nișa voastră.

Am făcut acest lucru în fiecare zi timp de trei luni și am sfârșit urmând în jur de 8.000 de oameni. Aproximativ 40% au urmat înapoi, iar restul de 7.000 au venit din retweet-uri și creștere organică.

Dacă credeți că aceasta este o pierdere de timp, consultați contul de Neil Patel de mai sus. A urmat 100.000 de oameni de când a intrat pe platformă. Și nimeni nu l-ar acuza că a pierdut timp prețios de marketing!

6. Retweet, preferat și comentează

Twitter nu este doar o stradă unidirecțională. Dacă nu vă alăturați conversației, doar strigați la univers. Twitter este o conversație. A se implica.

  Ang Nangungunang 3 (+2 Bonus) Mga Social Media Site para sa Mga Negosyo sa B2B (at Paano Maikilos ang mga ito)

Retweetează informațiile utile pe care le-ați văzut pe calendarul cuiva. Scrieți un mic comentariu sau pur și simplu preferați-le pe tweet-urile lor. Nu fii acel tip care doar aruncă tweet-urile fără răspuns.

Trebuie să aplaud pe Jason, managerul de socializare al Bitcatcha, în special pentru acest lucru. Când cineva interacționează cu Bitcatcha pe Twitter, acesta răspunde cu mulțumire. De asemenea, le rulează site-ul prin verificatorul nostru de viteză și îi anunță cum merge.

Bună ziua @clickshiftca!

7. Puneți linkuri pe site-ul dvs. web, Facebook și semnătură de e-mail

Nu am avut acest lux, dar va fi o modalitate bună pentru a obține rapid câteva sute de urmăritori. (Am sfârșit construind un site web rudimentar, pentru a experimenta postarea de conținut legat pe Twitter. Dar nu a fost un factor în cei 10k.)

Puneți-vă linkul Twitter în semnătura dvs. de e-mail pentru a captura toți colegii. Acesta este un mod ușor de a-ți construi rețeaua. Apoi, folosiți API-ul Twitter pentru a pune un buton „follow” pe site-ul dvs. web. Simplu. Uşor. Efectiv.

8. Stabiliți-vă un obiectiv

Nu se întâmplă nimic până nu-ți stabilești un obiectiv. Așa că mergeți pentru asta. Gandeste maret. De ce să nu tragi pentru 10.000? Sau 100.000? Sau un milion?

Un lucru pe care l-am făcut greșit …

… Nu a reușit să pună la punct fără o strategie mai largă.

Întrucât acesta a fost doar un experiment, nu aveam un plan mai mare.

Trebuie să vă dați seama cum se încadrează prezența dvs. Twitter în modelul dvs. general de afaceri. Doriți să conduceți mai multe vânzări sau trafic web? Doriți să construiți conștientizare sau să accesați o piață deosebit de profitabilă?

Acesta este un lucru pe care nu l-am făcut și acum va trebui să lucrez înapoi pentru a afla cum să folosesc această resursă.

Încearcă singur, oameni …

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me