E-mail-marketingvejledning Del 4: Enkle tricks til 40% åben sats

Hvis du nogensinde har sendt en e-mail-kampagne, kender du ‘frygt’ for at trykke på knappen ‘send’.


Du er ved at sende tusinder af e-mails derude, men vil nogen åbne dem?

I henhold til en nylig rapport er den gennemsnitlige åbne sats på e-mail 22,87%. Men det er muligt at få dette meget højere med et par smarte tricks og justeringer.

Her er resultaterne af en kampagne, som jeg for nylig kørte for en klient i musikbranchen, der fik en open rate på 40,7%:

MailChimp-kampagne

Det er mere end det dobbelte af gennemsnittet i branchen. Det var kulminationen af ​​masser af prøve og fejl, men jeg gjorde det ved at bruge de fleste af disse 19 tip. De er prøvet og testet.

Ved udgangen af ​​denne artikel har du alle de tricks, du har brug for, for at øge din open rate.

Bare tænk, hvis du har 2.000 abonnenter, som min klient gjorde på listen ovenfor, og øg din open rate med 5%, er det 50 flere potentielle kunder.

Tip: Dette er den fjerde artikel i min definitive e-mail-marketing-serie, så hvis du har savnet de andre dele, så tjek dem her:

 • Del 1: De 11 højeste konverteringsformularer til konvertering
 • Del 2: Opdatering af indhold – den hurtigste måde til flere abonnenter
 • Del 3: Øg engagement & indtægter med en e-mail-velkomstserie
 • Del 4: 19 enkle tricks for at få en 40% open open rate
 • Del 5: Den perfekte emnelinje: 18 tricks til at sømme det
 • Del 6: Fungerer din e-mail-marketing? 14 vigtige målinger at måle

Lad os hoppe lige ind:

Del I: Abonnenter

Før vi begynder at finjustere emnelinjer eller timere leverancerne, er det første trin at se på dine abonnenter.

Email open rate

(Billedkilde)

1. Fjern inaktive abonnenter, de dræber din open rate

Du kunne have 100.000 abonnenter, men dette nummer betyder intet, hvis de ikke åbner dine e-mails. At have et stort antal abonnenter ser godt ud, men det er desværre bare en ‘forfængelighedsmetrik’.

I stedet for kvantitet skal du fokusere på kvaliteten på din liste. Fokus på de aktive abonnenter, der jævnligt åbner dine mails. Det er dem, der vil høre fra dig.

Hvis en abonnent ikke har åbnet dine e-mails på seks måneder, er det tid til at fjerne dem. Det samme gælder for alle ‘hårde afvisning’ (dvs. e-mailen kan ikke leveres). Det koster dig penge at sende til dem, og det trækker open-rate ned.

Som du kan se, har denne abonnent nedenfor ikke åbnet en e-mail eller klikket på en e-mail i over tre år og 23 kampagner.

inaktive abonnenter

Dette betyder ikke nødvendigvis, at dine e-mails sutter! De har muligvis ikke længere brug for de tjenester, du tilbyder, eller måske kontrollerer de simpelthen ikke længere den e-mail-adresse.

Det handler om at sikre, at din liste kun har abonnenter af høj kvalitet. Kvalitet over kvantitet.

Et trick, du kan bruge, er en e-mail med sidste grøft. Send en e-mail til alle, der ikke har åbnet om seks måneder med emnelinjen: “Vi har ikke hørt fra dig på et stykke tid …” og spørg dem, om de gerne vil være på listen. Du kan også tilbyde en rabat eller incitament til at bo.

2. Ryd op med forkert stavede e-mail-adresser

Dette er en hurtig og enkel måde at få et par åbninger til. Kør gennem din abonnentliste og korriger eventuelle stavefejl.

Der er næsten altid et par, der har indsendt “[e-mail-beskyttet]” eller “[e-mail-beskyttet]”. Ændr adressen og bede dem om at bekræfte deres korrekte e-mail.

3. Lad abonnenter vælge, hvilke e-mails de modtager, og hvornår

Nogle abonnenter er glade for at høre fra dig to gange om ugen. Andre foretrækker månedlige opdateringer.

Nogle er kun interesserede i rabatter. Andre ønsker at høre om hver nye blog, du udgiver.

Du kan undgå at overbelaste dine abonnenter ved at lade dem vælge, hvor ofte de modtager e-mails, og hvilken type indhold, de gerne vil læse. Det er bedst at give dem disse muligheder, når de tilmelder sig. Se hvordan rejsefirma Skift giver dig mulighed for at vælge mellem daglige, ugentlige og andre muligheder.

Lad abonnenter vælge

4. Segmenter din liste, så abonnenter får relevante e-mails

En af de største årsager til en lav åben sats er, at e-mails simpelthen ikke er relevante for abonnenten.

En abonnent i Seattle er for eksempel sandsynligvis ikke interesseret i de “10 bedste cafeer i New York”. I dette tilfælde kan du adskille din abonnentliste efter placering. Nu kan du sende positionsspecifikt indhold til dit publikum.

En pro MailChimp-konto giver dig mulighed for at segmentere din liste efter demografi, interesser eller købsadfærd. For eksempel sender virksomheden Asos forskellige e-mails baseret på dit køn, tøjpræference og købshistorik.

For at gøre dette i MailChimp bruger du simpelthen tags og ‘brugerdefinerede felter’ til at segmentere dit publikum i forskellige kategorier. En rapport antyder, at 39% af de mennesker, der gjorde dette, oplevede højere åbne satser. 20% oplevede også et større salg.

Del II: Indholdet af dine e-mails

Indtil videre har vi strammet din abonnentliste op. Lad os nu se på, hvordan dit indhold kan øge open rate.

5. Tilføj værdi med hver e-mail

Den hårde sandhed er, at abonnenter kun vil åbne en e-mail, hvis den vil tilføje værdi til deres liv. Du er nødt til at give folk en god grund til at åbne dine e-mails.

Den bedste måde at gøre det på? Angiv håndgribelig værdi hver eneste gang.

Vox, for eksempel, e-mailer dig med korte, snappy nyhedsunderholdninger om dagen. Du kan ikke få det på deres websted, og det er super nyttigt, hvis du har haft en travl dag.

Tilføj værdi

Hvis en abonnent begynder at knytte dine nyhedsbreve til enorm værdi, åbner de dem hver gang. De begynder endda at kigge efter det.

Dette er en langsigtet strategi. Hurtige sejre og tricks som smarte emnelinjer fungerer muligvis til engangskampagner, men den virkelige måde at få konsekvent høje åbne priser er simpelthen ved at opbygge loyalitet og et omdømme gennem stort indhold. Prøv at sikre dig, at det er noget, de ikke kan få andre steder.

6. Lav en strålende, direkte emnelinje

Emnelinjer skaber eller bryder dine åbne satser. Faktisk er de så vigtige, jeg dedikerer del fem af denne e-mail-serie til dem.

Kort sagt, direkte til-det-punkt emnelinjer fungerer normalt bedst. MailChimp kørte numrene på 40 millioner e-mail-emnelinjer, og de bedste kunstnere var overraskende kedelige:

 • [firmanavn] salg & marketing nyhedsbrev eller
 • [firmanavn] Nyhedsbulletin fra maj 2005,

hvilket krydede op med en open rate på 60%.

Selvfølgelig skader det ikke at smide nogle få nysgerrige, emne linjer med clickbait-stil nu og igen. Denne enkle fra iværksætter Yaro Stark var særlig spændende:

Yaro-intrige clickbait

Det meste af tiden fokuserer imidlertid på at fortælle abonnenterne nøjagtigt, hvilken værdi de får indeni.

7. Tal direkte til din abonnent, så lad den føle sig personlig

Et e-mail-nyhedsbrev udsendes ofte til tusinder af abonnenter. Men tricket er at få det til at virke som en personlig e-mail, direkte til en person.

Hvilken e-mail-adresse har du større sandsynlighed for at åbne:

“Vi tilbyder 20% rabatter til vores kunder” … eller

“Sarah, der er 20% rabat på dig indeni”

Hvis du antager, at dit navn er Sarah, vil du åbne det andet! Du sender til tusinder, men tal med hver abonnent individuelt. Brug også den samme personlige tone i e-mailen.

Du kender dit publikum bedre end nogen anden. Tal med dem på en måde, der vil forbinde.

8. Brug en velkomstserie til at fastlægge langsigtede åbne satser

Dine nyeste abonnenter er dine mest engagerede og mest sandsynlige at åbne dine e-mails. Udnyt det ved at give dem tonsvis af værdi lige i starten.

Etabler dig selv i de første par e-mails, mens dine nye abonnenter er varme, og du vil danne en stærk obligation. Dette garanterer åbne satser på lang sigt og danner en vane.

Velkomstserie

En velkomstserie er det bedste trick her. Ved at sende fem eller seks på hinanden følgende e-mails lige efter, at de abonnerer, opretter du forbindelse til din læser. Din abonnent ved, hvad de kan forvente, og de danner en vane. De begynder at kigge efter dine e-mails.

Del 3 af denne e-mail marketing-serie fokuseret på velkomstserien, så løb tilbage og tjek den.

9. Send det fra en rigtig person, ikke et virksomhedsnavn

Statistikker viser, at e-mails fra et rigtigt navn får en bedre åben sats end dem, der sendes fra en virksomhed.

Årsagen er ret enkel. Vi er kommet til at ignorere e-mails fra en forretningsadresse, da vi forbinder den med markedsføring eller reklame. Ved at bruge dit rigtige navn føles det mere personlig og mindre salg-ey.

Personligt synes jeg det er bedst at blande de to. For eksempel ville jeg sende mine e-mails fra ‘Daren, på Bitcatcha’.

Ved at gøre det opretter jeg den personlige forbindelse, men jeg minder dig også om, hvor du tilmeldte dig.

10. Efterlad dine e-mails på en cliffhanger

Vi ved alle, at de bedste bøger afslutter deres kapitler med en fristende cliffhanger. Du kan ikke vente med at læse det næste kapitel! Du kan gøre det samme med dine e-mail-nyhedsbreve. Lov dem noget specielt, eller væv en historie på tværs af flere nyhedsbreve.

Når de næste gang ser din e-mail springe ind i deres indbakke, er de ivrige efter at åbne den og finde ud af, hvad du vil lære dem næste!

Del III: Tidspunkt

Hvis du ønsker en høj åben sats, er det vigtigt at få hyppigheden og regelmæssigheden af ​​dine kampagner rigtige. Det nøjagtige tidspunkt og den dag, du sender også sager. Lad os finde ud af, hvorfor:

E-mail-timing

(Billedkilde)

11. Vælg den perfekte tid og dag for dit publikum

At vælge det rigtige tidspunkt for at sende dit nyhedsbrev er et varmt emne blandt e-mail-marketingfolk.

Efter at have analyseret deres egne data fandt MailChimp, at åbne rater var deres højeste på tirsdage, onsdage og torsdage omkring kl. På dette tidspunkt har vi ryddet vores indbakke fra weekenden, afgjort i ugen, og en e-mail kl. 10 fungerer som en velkommen distraktion fra arbejdet.

Experion kørte imidlertid en lignende undersøgelse og opdagede, at deres åbne e-mail-priser var højere i weekenden – da folk havde færre e-mails, der kom ind. De var enige om, at midt på morgenen var det mest effektive tidspunkt.

Min mistanke er, at business-to-business-e-mails får den højeste open rate midt i ugen, hvorimod hobbyer, e-handel og fritids-e-mails åbnes i løbet af weekenden.

Det er bare en lup, og jeg råder dig til at eksperimentere med dit publikum for at finde den bedste tid til dig.

Send i alle tilfælde e-mailen midt om morgenen i modtagerens respektive tidszone. Du kan gøre dette i MailChimp ved hjælp af deres ‘timewarp’-funktion.

Timewarp-funktion i Mailchimp

12. Send e-mail med regelmæssige og konstante intervaller

Vælg en tidsplan og hold dig til den. Hvis det er en gang om ugen på en torsdag formiddag, skal du sørge for, at det altid er en gang om ugen på en torsdag formiddag.

At slippe ind og ud af dine abonnenters indbakke tilfældigt er forvirrende og desorienterende. Ved at gøre dine nyhedsbreve regelmæssige og konsistente, begynder abonnenterne at forvente dem og danne en vane med at åbne dem.

13. Ikke for hyppigt, men ikke for ofte …

Kun du kan beslutte, hvor ofte du vil sende meddelelser, men pas på to ting: e-mail-træthed og glemsomhed!

For det første, hvis abonnenter modtager for mange e-mails for ofte, bliver de frustrerede. E-mails efterlades derefter ulæste.

Men hvis du lader det være for længe mellem e-mails, kan abonnenter glemme, hvem du er, eller hvorfor de tilmeldte sig. De ignorerer muligvis bare e-mailen, sletter den eller afmelder.

Der er undtagelser fra denne regel. Nogle daglige nyhedsbreve fungerer godt, men hvis du vælger denne rute, skal du sørge for, at abonnenter ved, hvad de har tilmeldt sig!

Hvis abonnenter begynder at lide af træthed via e-mail, skal du bruge en meddelelse om sidste grøft for at forhindre dem i at afmelde sig fuldstændigt. Thrillist, for eksempel, spørg dem, der er ved at afmelde sig, hvis de i stedet ønsker at modtage færre e-mails.

modtag færre e-mails

14. Send den to gange!

Dette er et lusent trick, og jeg bruger ikke dette selv. Men jeg kender nogle marketingfolk, der gør det, så jeg lader dig beslutte det.

Når dit nyhedsbrev er gået ud, skal du vente en uge og se tilbage på din åbne sats. Saml alle de e-mail-adresser, der ikke åbnede den første gang, og send dem til dem igen.

Du kan prøve at finjustere emnets titel denne gang for at opmuntre flere til at åbne det. Én marketingmedarbejder, Neal Taparia, klarede 55% yderligere rækkevidde ved hjælp af denne teknik.

Del IV: Bonustricks

Tricks, der ikke helt passede andre steder!

15. Hold dig væk fra spamfiltre

E-mail-klienter er veluddannede til at se spammy-e-mails. Emnelinjer med åbenlys reklamekopi vil sandsynligvis blive afvist, så deaktiver låsen og hold dig væk fra udråbsmærket!

Se også på denne liste over spam-triggerord og undgå dem for enhver pris.

16. Hold et konsistent design

De med de højeste klikfrekvenser har mestret kunsten at abonnere loyalitet. De åbner e-mails, fordi afsenderen er velkendt og betroet. Et konsistent layout og design er med til at opbygge denne loyalitet og fortrolighed.

MailChimp har mange forskellige designskabeloner, men modstår trangen til at ændre det for hver kampagne.

17. Sørg for, at det fungerer på en mobilenhed

Arbejde med smartphone og mobile enheder

66% af e-mails åbnes nu på en smartphone, så sørg for, at dit nyhedsbrev ser fantastisk ud på en iPhone, tablet eller enhver anden mobilenhed.

De fleste e-mail-tjenester bruger ‘responsivt design’ til automatisk at sikre, at din e-mail fungerer på en mobilenhed, men kør en test, før du sender til alle.

18. Spørg abonnenter, hvorfor de forlod

Hvis du vil vide, hvorfor folk ikke læser dine e-mails, skal du spørge dem, der har afmeldt. Ærlig og ærlig feedback er ikke altid let at høre, men du lærer mest ud af det.

Når en bruger abonnerer, skal du have et afkrydsningsfelt for at spørge dem, hvorfor de forlader. E-mailer du for ofte? Er dine oplysninger blevet irrelevante?

Besvarelse af dette spørgsmål vil hjælpe dig med at forbedre din service til eksisterende abonnenter.

19. Test, test, test! Og test igen

Den svære del ved markedsføring er, at der ikke er noget rigtigt svar. Der er ingen ‘bedste’ emnelinje eller ‘perfekte’ tid til at sende et nyhedsbrev.

Hvis du er usikker, skal du køre en split-test for at finde ud af det. Kan du ikke vælge mellem emnelinjer? Kør en split-test med et lille afsnit af din abonnentliste. Uanset hvad der udløser den højeste åbne sats er din bedste emnelinje.

Prøv at køre en delt test på forskellige dage og til forskellige tidspunkter. Hvornår er dit publikum mest lydhør?

Det er alt for del 4 af min e-mail-serie! Glem ikke at tjekke tilbage til del 1, del 2 og del 3, og se efter det kommende afsnit om udformning af den perfekte emnelinje.

Har du testet og justeret din open rate for e-mail? Hvad er din oplevelse, og hvad fungerer bedst for dig? Fortæl mig det i kommentarafsnittet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map