Crearea unei liste de e-mail este cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru afacerea dvs. online.

Este cea mai profitabilă și eficientă formă de marketing online. Dar, din păcate, este departe de a fi ușor.

Dacă îți creezi lista una câte una, știi cât de complicată este!

În prima parte a acestei serii cu 6 părți, am analizat cele mai înalte 11 formulare de înscriere pentru conversie și unde să le plasăm. Dar ce ar trebui să folosiți pentru a atrage oamenii să se înscrie? Un eBook gratuit? Un raport? Un webinar?

Sigur, aceste opțiuni funcționează bine. Dar există un „magnet de plumb” care are performanțe mai bune decât toți:

„Actualizarea conținutului”.

Actualizări de conținut - cel mai rapid mod de a câștiga mai mulți abonați

Îl folosesc aici pe Bitcatcha și este cel mai eficient formular de captare de pe site. Și nu sunt singurul. Unii bloggeri raportează creșteri enorme în conversiile de înregistrare folosind metoda de actualizare a conținutului.

În primul rând, să revenim la elementele de bază …

Prindeți-ne pe ghidul nostru de marketing prin e-mail

 • Partea 1: Cele mai bune 11 formulare de înscriere
 • Partea 2: Upgrade-uri de conținut – cea mai rapidă cale pentru mai mulți abonați
 • Partea 3: Sporirea implicării & venituri cu o serie de bun venit prin e-mail
 • Partea 4: 19 trucuri simple pentru a obține o rată deschisă de e-mail de 40%
 • Partea 5: Linia perfectă a subiectului: 18 trucuri pentru a-l bloca
 • Partea 6: Funcționează marketingul dvs. prin e-mail? 14 valori esențiale de măsurat

Ce este un upgrade de conținut?

Cu toții ați văzut „magnetul de plumb” tradițional sau stimulent pentru a atrage oamenii să se aboneze. Este adesea un ebook sau un raport despre marketing digital. În trecut, s-au convertit foarte bine.

În zilele noastre, aceste resurse mari sunt mai puțin eficiente. De obicei, sunt prea generale. Prea larg. Prea mare. În plus, avem toate e-mail-urile gratuite care se acumulează în curierul de ieșire, așa că nu suntem mai reticenți să mai descărcăm!

4051

În schimb, cititorii tăi caută altceva. Ceva mai relevant, specific și mai bine adaptat nevoilor lor. Ceva pe care doresc cu adevărat să le descarce.

În acest moment, citiți acest articol despre creșterea unei liste de e-mailuri. Deci știu sigur că e-mail-ul este focalizarea și interesul dvs. De ce aș încerca să impulsionez un eBook larg pe marketingul de social media? Sau SEO? Sau orice altceva?

Știu că vă interesează e-mail marketingul, așa că trebuie să vă ofer ceva legat de e-mailuri.

Acolo intervine actualizarea conținutului. Este un magnet care este foarte relevant pentru ceea ce citește vizitatorul dvs. și oferă o valoare suplimentară dincolo de postarea pe blog. Se plasează direct în conținut, așa că ești deja implicat și intrigat atunci când îl ofer. Iată cum arată in situ.

conținut de upgrade-in-situ

Iată trucul. Nu oferiți un „magnet de plumb” general pe întregul site. Uitați de cărți electronice, cărți albe etc. În schimb, creați o mulțime de stimulente mai mici, adaptate diferitelor subiecte.

Evident, este nevoie de timp pentru a crea conținut suplimentar la comandă, dar pot fi mușcate. Ar putea fi o listă de verificare tipărită care rezumă postarea, un explicator video sau un studiu de caz mai detaliat. Orice care adaugă valoare conținutului existent.

Linie de jos: nu oferiți ceva general pe care și l-ar putea dori cititorii. Oferiți ceva valoros și relevant pe care știți că îl doriți.

Aceasta este actualizarea conținutului pe scurt. Puteți „actualiza” conținutul în schimbul unui e-mail.

Actualizarea mea de conținut super-convertire

Iată un exemplu despre modul în care funcționează actualizarea conținutului aici pe Bitcatcha.

Am început alegând un blog cu trafic ridicat: acest articol pe „paginile de destinație”. Deoarece a generat o mulțime de vizitatori și a convertit destul de bine deja, a fost un candidat puternic pentru a converti și mai mulți abonați.

bitcatcha-articol

Postarea în sine este o resursă lungă (2.000 + cuvinte), așa că am decis că „actualizarea” ar trebui să fie o listă de verificare mai simplă care să rezume principalele puncte.

Îmi doream ceva ce cititorii mei să poată tipări și să se refere la momentul în care își creau propriile pagini de destinație. Ceva care oferea o valoare reală, acționabilă.

Am poziționat linkul opt-in chiar în partea de sus a blogului, așa că nu poți să-l ratezi.

Am încorporat-o și în partea de jos a paginii, deci există două puncte clare de intrare.

Veți observa, de asemenea, că este înfășurat într-o casetă galbenă strălucitoare. Atrage ochiul. Cititorul se simte obligat să dea clic pe el.

conținut de upgrade-in-situ

Am fost, de asemenea, dornic să mă asigur că actualizarea conținutului arăta minunat. Câteva puncte despre un document Word nu au părut un schimb corect pentru cititorii mei.

Așadar, am primit graficianul meu pe carcasă și am transformat acele puncte în acest aspect:

conținut de actualizare conținut

Această infografie este mult mai eficientă. Se asigură că abonații mei se simt de parcă au primit ceva de valoare în schimb. Ei ar putea să o tipărească și să se refere la ea în timp ce construiesc o pagină de destinație, de exemplu.

Actualizări alternative de conținut

Înainte de a explica procesul pas cu pas de configurare a unuia, iată câteva actualizări alternative de conținut pe care le poți crea cu ușurință singur.

1. O foaie de înșelăciune

Ca o listă de verificare, foile de înșelăciune funcționează foarte bine pentru postările lungi de blog. Bloguri de genul acesta – cu aproape 2.500 de cuvinte – sunt foarte multe de luat în considerare. Deci puteți lua toate punctele importante, le fierbeți și lăsați cititorii să „înșele”.

Brian Dean la Backlinko folosește și această tehnică, transformând articolele sale într-o frumoasă infografie pdf pentru abonați:

O foaie de înșelăciune

2. Transcrieri

Acestea sunt minunate atunci când conținutul dvs. principal este un videoclip sau un conținut. Cititorii dvs. pot descărca transcrierea și o puteți salva mai târziu.

3. Studii de caz

Blogurile sunt adesea o introducere într-un subiect. Puteți utiliza actualizarea conținutului pentru a intra în detalii și mai detaliate. Un studiu de caz este intrigant, deoarece permite cititorilor să vadă cum funcționează teoria în acțiune.

4. Fișiere și șabloane brute

Cititorilor tăi le va plăcea un hack rapid, mai ales dacă se raportează la ceea ce au citit. Puteți da un șablon de e-mail gratuit sau o foaie de calcul pentru mostre de productivitate. Designerii web ar putea oferi fișiere PSD brute pe care le pot modifica cititorii.

Digital Marketer face un lucru similar cu un „fișier glisant”. Pur și simplu copiați și inserați titlurile lor existente pe mediile de socializare testate cu formulele.

Fișiere și șabloane brute

Cum să configurați actualizarea conținutului

Deci, acum știm ce este (și de ce ai nevoie) să vorbim despre specific. Procesul arată astfel:

 1. Găsiți blogurile dvs. cu cel mai mare trafic.
 2. Creați o actualizare de conținut pentru fiecare care adaugă valoare.
 3. Adăugați-l pe site-ul dvs. web.
 4. Tweak și optimiza rata de conversie.
 5. Conduceți tone de trafic către acesta.
 6. Urmăriți numerele de abonament de pe orizont.

Pare simplu, dar există câteva biți complicate de configurat.

Găsirea blogului dvs. cu cel mai mare trafic este partea ușoară. În general, articolele cu cel mai mult trafic vor genera cei mai mulți abonați. Scufundați-vă acum în contul Google Analytics și scrieți-vă cei cinci performanți de top.

Acum alege un stimulent pentru actualizarea conținutului care va adăuga o valoare reală.

Puteți alege una dintre actualizările de conținut pe care le-am sugerat mai sus sau puteți veni cu ceva complet nou. Cu cât este mai creativ și unic, cu atât mai bine!

Adăugarea actualizării conținutului la site-ul dvs. web

Iată partea cea mai dificilă, dar te voi parcurge pas cu pas.

Înainte de a începe, veți avea nevoie de un cont cu LeadPages și MailChimp. Acestea sunt cele două instrumente pe care le vom folosi pentru a configura actualizarea conținutului.

LeadPages este instrumentul care vă va ajuta să creați acest lucru:

Leadbox pentru actualizarea conținutului

… Fereastra pop-up care colectează adresele de e-mail. (De asemenea, numit „leadbox”)

De ce să utilizați această casetă pop-up LeadPages? Pentru că convertește cu 30-40% mai bine decât trimiterea oamenilor pe o altă pagină de destinație. Este, de asemenea, atrăgător și dinamic.

MailChimp este software-ul de e-mail care colectează și gestionează toți abonații. De asemenea, vă dezvăluie buletinele informative și e-mailurile în masă.

Conectați LeadPages și MailChimp, astfel încât să discute între ei

Să spunem că unul dintre cititorii mei, Ben, completează caseta pop-up LeadPages.

Am nevoie de LeadPages pentru a spune: „hei, MailChimp, trimit upgrade-ul de conținut către Ben, puteți să stocați adresa de e-mail în lista abonaților mei!”

Pentru a face acest lucru, trebuie să conectăm conturile. LeadPages are un tutorial despre acest lucru, însă pentru actualizarea conținutului lucrurile sunt ceva mai detaliate.

Iată problema: un cititor poate descărca o actualizare a conținutului pe e-mailuri, iar unul poate descărca o actualizare pe rețelele de socializare. Dar vreau să stochez ambii abonați în aceeași listă de e-mail generală. Și este un pic complicat.

Să începem cu MailChimp:

MailChimp a fost configurat

Iată ce vrem să realizăm:

 1. O listă simplă care colectează toți abonații.
 2. Dar asigurați-vă că fiecare abonat primește actualizarea specifică a conținutului pe care au făcut clic.

Am vorbit cu o mulțime de bloggeri care au creat tone de abonați diferiți pentru fiecare actualizare de conținut. Acesta este un coșmar. Vrem doar unul.

Îl evităm creând „sub-secțiuni” din lista principală de abonați. MailChimp numește aceste „câmpuri de listă” și le creăm unul pentru fiecare actualizare a conținutului.

În acest fel, toată lumea primește stimulentul pentru care s-au înscris, dar toți sunt incluși într-o listă principală de abonați.

1. Conectați-vă și mergeți la opțiunea „listelor” dvs.…

mailchimp1

2. Alegeți lista pentru care doriți să colectați adrese de e-mail pentru…

Alegeți lista de e-mailuri

3. Îndreptați-vă la setări. Apoi faceți clic pe „lista câmpurilor și îmbinați etichetele”

MailChimp-îmbinare

4. Creați un „câmp de listă” pentru fiecare actualizare a conținutului

Nu uitați, acest „câmp de listă” este ca o sub-secțiune a listei dvs. de abonați mai mari. Îl vom numi după fiecare actualizare de conținut pe care o configurați.

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „adăugați un câmp”…

adăugați un câmp

apoi „text” …

MailChimp-add-text-câmp

5. Denumiți câmpul listei după actualizarea blogului sau a conținutului pe care îl oferiți

În cazul meu, acesta este un upgrade de conținut pentru blogul „paginii de destinație”.

Numește câmpul listei

De asemenea, doriți să DEZECȚI câmpul „vizibil”.

6. FACUT

Acesta este MailChimp configurat. Acum, trebuie să oferim LeadPages toate aceste informații.

Instalarea LeadPages

Iată ce vom realiza în această secțiune:

Integrați MailChimp cu LeadPages astfel încât toate adresele de e-mail să fie colectate.

Asigurați-vă că LeadPages îi spune MailChimp să clasifice abonații în funcție de actualizarea de conținut primită.

1. Conectați-vă, faceți clic pe Leadboxes, apoi pe „create new leadbox”

Creare noul Leadbox

2. Faceți clic pe „Setări de integrare” și apoi alegeți MailChimp

Alegeți MailChimp

3. Alegeți ce listă de abonați să vă conectați

În cazul meu, aș alege „Bitcatcha”.

Alegeți o listă de e-mailuri

Acum, orice adresă de e-mail colectată de o casetă Leadpages va fi stocată automat în lista de abonați MailChimp. Dar cum ne asigurăm că abonatul primește cea mai bună actualizare a conținutului?

4. Faceți clic pe personalizați acest formular

Aici, vom introduce „câmpul de listă” pe care l-am creat în MailChimp. Aceasta conectează actualizarea corectă a conținutului cu caseta pop-up corectă.

Îndreptați-vă către secțiunea „câmpuri de formular” și căutați „câmpurile de formă ascunse” din partea de jos. Aici găsim câmpul meu „Lista de verificare a paginilor de destinație” pe care l-am creat în MailChimp.

Câmp de formă ascunsă

5. Tastați „da” în valoarea implicită

Acest pas final este crucial. Înseamnă că „da” va apărea în lista dvs. de abonați MailChimp de lângă oricine a descărcat un upgrade de conținut.

Esențial dacă doriți să evitați să trimiteți abonaților același conținut de două ori!

Valoare implicită

6. FACUT!

Acum pentru partea distractivă – proiectarea căsuței pop-up.

Personalizarea Leadbox

Personalizarea Leadbox

Acesta este punctul în care începem să optimizăm rata de conversie.

Totul despre Leadbox-ul dvs. trebuie să fie luat în considerare cu atenție la BOOST CONVERSIONS. Gândiți-vă la copia dvs., la imagini și la importantul „apel la acțiune”..

Avem nevoie de un blog în plus pentru a acoperi aceste specificități. Din fericire, avem doar articolul!

Citiți „Șapte pași pentru un apel magnetic la acțiune” și asigurați-vă că caseta dvs. pop-up conduce pe cât mai mulți oameni să se convertească cât mai mult posibil.

Încorporați LeadBox pe site-ul dvs. web

Nu mai rămâne decât să faceți acest lucru și să funcționați pe site-ul dvs..

După ce personalizați LeadBox, apăsați pe „publicați” și veți vedea acest set de cod HTML:

Încorporați LeadBox pe site-ul dvs. web

Acest lucru are nevoie de copiere și lipire în HTML-ul postării dvs. pe blog.

În cazul meu, mă îndrept spre backendul WordPress, îmi găsesc blogul „paginile de destinație” și încărc HTML.

În imaginea de mai sus, vedeți că există o linie de text ascunsă în HTML care scrie „Faceți clic aici pentru a vă abona la lista mea de corespondență”?

Vrei să ÎNLOCUI textul cu textul personalizat. În cazul meu, „descărcați o listă de verificare gratuită”:

conținut de upgrade-in-situ

Deci, HTML-ul va înfășura textul pe care îl utilizați.

Acum, când cineva face clic pe acel link, apare caseta pop-up.

Simplu!

Furnizarea actualizării dvs. de conținut

În acest moment, suntem aproape acolo.

Ultima etapă este de fapt trimiterea lucrului către abonat. Iată cel mai simplu mod de a face asta:

Sistemul de magneți de plumb

Cu această metodă, când noul dvs. abonat atinge butonul „Trimite”, LeadPages trimite automat actualizarea conținutului prin e-mail.

În același timp, stochează acea nouă adresă de e-mail în MailChimp.

Iată procesul:

1. Conectați-vă la LeadPages, faceți clic pe setări > livrare magnet de plumb

plumb-magnet-livrare

2. Încărcați fișierul dvs. de actualizare a conținutului

încărcare-plumb-magnet

3. Introduceți linia subiectului și mesajul

încărcare-plumb-magnet-2

4. Înapoi la formularul LeadBox, comutați acest switch și selectați magnetul de plumb pe care l-ați încărcat anterior

e-mail-livrare-configurare

5. FACUT!

Când un abonat se afișează, acestea vor fi adăugate la lista dvs. de abonați MailChimp și LeadPages le va trimite instant actualizarea conținutului dvs. prin e-mail..

Aceasta este opțiunea pe care o folosesc, deoarece verifică mai întâi adresa de e-mail a abonatului. Cu toate acestea, există o opțiune mai rapidă dacă preferați:

Alternativ: trimiteți-le direct la bunătăți

În loc să le trimiteți actualizarea conținutului prin e-mail, puteți să le trimiteți în schimb la o pagină de destinație de unde o pot descărca.

Acest lucru este, de asemenea, simplu de configurat și o facem cu o pagină de mulțumire.

1. Faceți clic pe opțiunea pentru pagina „mulțumesc”

mulțumire Q-livrare

2. Creați pagina dvs. de destinație

LeadPages este dedicat în întregime creării de pagini de destinație nemaipomenite. Jucați-vă și folosiți unul dintre șabloanele lor pentru a crea unul cu care sunteți mulțumit.

Puteți include apoi un link pentru a descărca actualizarea conținutului. Sau dacă este un videoclip sau un webinar, îl puteți încorpora acolo chiar pe pagina de destinație.

3. Debifează opțiunea „Utilizați pagina de destinație implicită”

Dacă nu faceți acest lucru, LeadPages îl va trimite pe abonat la o pagină generică „mulțumesc” și nu vor primi upgrade-ul conținutului.

mulțumire q-livrare-2

4. FACUT!

Acum am terminat cu adevărat.

Odată cu configurarea noastră de actualizare a conținutului, avem acum o pâlnie de abonament extrem de convertitoare și un magnet minunat pentru cititori.

Singurul lucru rămas de făcut?

Conduceți un trafic serios către acesta! După ce ați testat actualizarea conținutului și ați modificat-o pentru a obține o rată de conversie puternică, puteți să o extindeți.

Îmi place să conduc traficul către postare prin intermediul anunțurilor Facebook, de obicei cu un cost de 0,433 USD pe vizită și să permit „upgrade-ul” extrem de convertitor să-mi transforme vizitatorii în abonați.

Utilizați tehnica de actualizare a conținutului? Mi-ar plăcea să aflu despre experiențele tale și dacă funcționează pentru tine.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me