Crearea unei liste de e-mail este cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru afacerea dvs. online.

Nu spun asta ușor. Până la urmă, știu cât de importante pot fi rețelele de socializare, SEO și alte trucuri de marketing digital.

Dar nici unul dintre ei nu se apropie de puterea e-mailului.

Cele mai mari convertire de formulare de înscriere

Marketingul prin e-mail returnează 38 USD pentru fiecare 1 USD cheltuit. Acesta conduce cu 174% mai multe conversii decât media socială și creează de 40 de ori mai mulți clienți decât Facebook și Twitter.

Colectarea adreselor de e-mail și conversia abonaților ar trebui să fie dvs. prioritate numărul unu. Dar nu este ușor.

Cum începi? Cum îi convingi pe oameni să predea adresa de e-mail? Și cum îl folosești pentru a vinde produse? Această serie vă va duce pe tot parcursul procesului de la capturarea cât mai multe e-mailuri, până la nailing linia subiectului.

Înainte de a începe, iată două surse esențiale pentru citirea de fundal:

Un Mailchimp Tutorial pentru a le controla pe toate – Acest lucru explică mecanica de configurare a unei liste de e-mail și de trimitere a primei newsletter-uri.

Cum să creezi un magnet de plumb irezistibil – Un „magnet de plumb” este cadoul amețitor pe care îl vei oferi în schimbul unei adrese de e-mail. Ar putea fi un eBook, un raport sau un proces gratuit. Veți avea nevoie de unul excelent pentru a ademeni mulți abonați.

Cu aceste informații blocate, să începem cu cel mai important pas: crearea listei de e-mailuri. În prima parte, vă voi arăta cele mai eficiente formulare de înscriere acolo și unde să le plasați pe site-ul dvs. pentru o putere de conversie finală..

Să sărim direct.

Prindeți-ne pe ghidul nostru de marketing prin e-mail

  • Partea 1: Cele mai bune 11 formulare de înscriere
  • Partea 2: Upgrade-uri de conținut – cea mai rapidă cale pentru mai mulți abonați
  • Partea 3: Sporirea implicării & venituri cu o serie de bun venit prin e-mail
  • Partea 4: 19 trucuri simple pentru a obține o rată deschisă de e-mail de 40%
  • Partea 5: Linia perfectă a subiectului: 18 trucuri pentru a-l bloca
  • Partea 6: Funcționează marketingul dvs. prin e-mail? 14 valori esențiale de măsurat

1. Pop-up Lightbox

Voi începe cu cea mai controversată opțiune: pop-up-ul lightbox. Dacă frecventezi în mod regulat blogurile de marketing digital, cu siguranță ai văzut unul dintre acestea.

Pop-up Lightbox

Motivul pentru care se convertesc atât de bine este că este imposibil să le lipsești. Restul ecranului se întunecă, iar formularul de înscriere domină ecranul. 100% dintre vizitatorii dvs. o văd. Înlătură toate distragerile posibile și focalizează vizitatorul pe un singur lucru: înscrierea.

Se presupune că Templul Monster și-a mărit abonații cu 600% atunci când au început să folosească unul. Rata de conversie a sărit de la 0,4% la 2,4%!

Sfat Pro: Pop-up-ul lightbox nu este întotdeauna eficient. Vă poate irita vizitatorii noi care nu au avut nici măcar o șansă să vă citească conținutul. Încercați să plasați un cronometru în fereastra pop-up, astfel încât vizitatorii să aibă șansa de a naviga mai întâi.

Cum se instalează: OptinMonster este unul dintre serviciile mele preferate de captare a e-mailurilor și vă vor ajuta să proiectați și să instalați o fereastră de tip pop-up. Mailchimp au, de asemenea, o caracteristică similară.

2. Pagina Splash, denumită și Feature Box

Similar cu fereastra pop-up lightbox, o „pagină splash” sau „caseta de caracteristici” domină întregul ecran, concentrând vizitatorul asupra unui singur obiectiv simplu. Din nou, veți vedea deseori acest lucru pe blogurile de marketing digital. Arată astfel:

Pagina de splash din Backlinko

Acesta preia complet jumătatea superioară a ecranului, așa că este primul lucru pe care orice vizitator îl vede. De obicei, veți derula în jos pentru a găsi conținutul de mai jos.

Un site web a raportat o creștere de 51,7% a abonaților peste noapte folosind acest truc, așa că funcționează cu siguranță. Marea întrebare este dacă vine în detrimentul experienței utilizatorului.

Unii vizitatori vor prefera să exploreze site-ul și conținutul dvs. înainte de a comite o adresă de e-mail, așadar urmăriți analizele dvs. pentru a vedea dacă caseta de funcții are un impact negativ.

Cum se instalează: PlugMatter a creat un plugin simplu care nu necesită nicio codare pentru a fi implementat. De asemenea, se mândresc cu o creștere de 200% a abonaților, deși nu l-am testat personal.

3. Caseta de înscriere a barei laterale

Bara laterală este casa naturală a formularului de înscriere. Site-urile web folosesc această destinație de plasare de ani buni. Și există un motiv bun pentru asta: funcționează!

caseta de înscriere în bara laterală

Vizitatorii se așteaptă să o vadă acolo, așa că, dacă cineva caută să se înscrie, este primul loc în care vor merge.

Neil Patel – unul dintre cei mai de succes marketing digital de pe planetă – folosește CINCI formulare de înscriere (sau link-uri de înscriere) în bara laterală a blogului său.

Cum se instalează: Dacă utilizați Mailchimp, vă vor parcurge procesul și vă vor arăta cum să implementați codul necesar.

4. Caseta de înregistrare intenție de ieșire

Aceasta este o idee ingenioasă care servește o fereastră pop-up sau splash chiar înainte ca un vizitator să plece de pe pagina ta. Este un memento de ultimă secțiune pentru a vă înscrie înainte de a pleca.

ofertă intenție de ieșire

Nu întrerupe experiența utilizatorului, deoarece utilizatorul pleacă deja. Programul urmărește mișcarea cursorului, afișând pagina pop-up sau splash la fel cum vizitatorul dvs. urmează să închidă fila. Social Media Examiner a folosit „tehnologia intenționată de ieșire” pentru a adăuga 95.000 de abonați la lista lor.

Este deosebit de util pentru site-urile de comerț electronic. Să presupunem că clientul dvs. are un coș plin cu produse, dar uită de el și merge la ieșirea site-ului. Un pop-up simplu le poate reaminti și îi poate încuraja să se înscrie.

formular de intenție de ieșire

Cum se instalează: Din nou, OptinMonster este unul dintre cele mai bune servicii. Este foarte personalizabil și este foarte simplu.

5. Caseta de defilare

Până acum, am privit o mulțime de modele „intruzive”. Pop-up-urile și paginile splash sunt puternice, dar pot avea un efect negativ asupra experienței utilizatorului.

Dacă căutați ceva mai subtil, încercați „caseta de defilare” sau „glisare în”. Este un pop-up mai mic care se glisează în vizualizare, de obicei în colțul din dreapta jos al ecranului. Nu ascunde conținutul și nu întrerupe experiența utilizatorului.

Caseta de defilare

Și mai bine, puteți programa caseta pentru a glisa în interiorul vizitatorului după ce a defilat o anumită distanță pe ecran. Așteaptă până când un vizitator își arată interesul pentru site-ul dvs. web, când este pe jumătate de drum printr-un blog sau o pagină de conținut. În acel moment, un vizitator poate fi suficient de convins să se înscrie.

Cum se instalează: Aplicația SumoMe este un plugin simplu și cu aspect bun, care funcționează bine.

6. O pagină de destinație personalizată

Toate trucurile de mai sus utilizează formulare de înscriere care plutesc în și în jurul site-ului sau conținutului principal. Dar ce zici de crearea unei întregi pagini de destinație dedicate capturii de e-mailuri?

Pagina de destinație

Îmi place să folosesc reclame Facebook pentru a conduce tone de trafic către o singură pagină de destinație. În această pagină voi crea conținut convingător care inspiră și convinge oamenii să își trimită adresa de e-mail.

Paginile de destinație sunt o știință proprie, așa că consultați ghidul meu de optimizare a paginilor de destinație pentru a afla cum să stimulați conversiile.

Cum se instalează: Leadpages este cel mai bun creator de pagini de destinație, dar puteți utiliza și un plugin gratuit pentru pagina de destinație pe WordPress.

7. După o postare pe blog

Poate vă amintiți că am scris un articol recent despre cum nimeni nu citește online. De fapt, mai puțin de 20% dintre oameni ajung la sfârșitul unei postări pe blog … Deci de ce aș sugera să introduceți un formular de înscriere acolo?

Ei bine, acei puțini oameni care o duc până la sfârșitul postării pe blog sunt super implicați. Citesc fiecare cuvânt, chiar până la sfârșit. Acesta este cineva pe care doriți cu siguranță pe lista de e-mailuri! Și este cineva care este mult mai probabil să se aboneze – i-a plăcut clar conținutul tău.

După cum arată acest grafic (amabilitatea Slate.com), cea mai mare parte a angajamentului site-ului dvs. web (adică timpul petrecut în citire, clicuri, înregistrări etc.) se întâmplă sub acest aspect. Este posibil să fie mai puțini vizitatori în această zonă, dar cei care o fac sunt mult mai activi și, prin urmare, sunt mai susceptibili să se aboneze. Asigurați-vă că le oferiți șansa.

Harta căldurii de implicare

Cum se instalează: Cele mai simple formulare de înscriere vor funcționa aici. MailChimp, Aweber și toți furnizorii de e-mail de top vă vor conduce prin acest proces.

8. O „actualizare a conținutului” în timpul postării pe blog

„Actualizarea conținutului” este probabil cea mai nouă formă de captură de e-mail care plutește în blogosfera de marketing digital. Este, de asemenea, unul dintre cei mai puternici de acolo.

Backlinko consideră că au crescut rata de conversie cu 785% cu acest mic truc. Deci, cum funcționează?

Este pur și simplu un „upgrade” adaptat la o anumită postare de blog sau o bucată de conținut. Iată cum arată în sălbăticie:

upgrade de conținut

Acesta este unul pe care îl folosesc în prezent pe Bitcatcha pe o postare pe blog despre paginile de destinație. Observați cum „magnetul de plumb” pe care îl ofer este foarte specific pentru ceea ce există în postarea de pe blog. Acesta „îmbunătățește” conținutul.

Este mai specific decât, să spunem, un eBook sau un raport, astfel încât vizitatorii sunt mult mai susceptibili să-l descarce și să se aboneze. Puteți crea cinci sau șase dintre aceste „upgrade-uri” mai mici și le puteți plasa pe postările dvs. de blog cu cele mai performante.

Nu este intruziv, este foarte relevant pentru ceea ce citiți și oferă o valoare suplimentară.

Cum se instalează: Acesta este un pic mai complicat de configurat, motiv pentru care „Partea 2” a acestei serii se va concentra în mod special pe configurarea „Actualizarea conținutului”..

9. Barul Hello

„Hello Bar” este un design minunat care plutește în partea de sus a site-ului dvs. web în orice moment. Oferă un memento constant pentru a vă abona indiferent de locul în care vizitatorii sunt pe site-ul dvs..

salut bar

Derek Halpern la Social Triggers a capturat 1.000 de e-mailuri suplimentare în 30 de zile folosind acest singur plugin. Frumusețea este că nu este intruziv sau invaziv. Vizitatorii dvs. sunt doar acolo pentru a se angaja.

Sfat Pro: Rata de conversie a Hellobar depinde foarte mult de copia pe care o utilizați. Există doar un spațiu redus cu care să te joci, deci alege-ți formularea cu atenție și testează, testează, testează până găsești cea mai mare opțiune de conversie.

Cum se instalează: Porniți de la Hellobar.com și urmați pașii pentru instalarea acestuia.

10. „Poarta conținutului”

Acest truc este o manevră riscantă, dar merită totuși verificat. „Poarta de conținut” ascunde blogurile sau videoclipurile dvs. în spatele unui formular de înscriere. Cu alte cuvinte, vizitatorii nu o pot accesa până nu predă adresa de e-mail.

Poarta de conținut în NYTimes

Este folosit de unele dintre cele mai mari nume în publicare, precum The New York Times și Financial Times. Aceste site-uri vă permit adesea să citiți patru sau cinci articole înainte de a trânti ușa. În acel moment, site-ul web speră că sunteți suficient de intrigați pentru a introduce adresa de e-mail.

În timp ce funcționează pentru cele mai mari site-uri, aveți grijă să utilizați această tehnică prea puternic pe propriul site. Poate avea efectul invers și pur și simplu alungă vizitatorii.

Sfat Pro: Încercați să utilizați o „poartă de conținut” pentru cel mai bun conținut premium, cum ar fi accesul la articole, videoclipuri sau rapoarte cu forme lungi. Fă-i utilizatorului să simtă că primește o experiență din culise.

Cum se instalează: Un plugin numit „Înainte și după” vă permite să ascundeți conținutul în spatele unei „porți”.

11. Locuri suplimentare pentru înregistrarea prin e-mail

Pagina „Despre” este probabil una dintre cele mai populare, „perenne”. Verificați-vă analiza și vedeți-vă singuri. Mii de vizitatori noi vin aici pentru a afla mai multe despre tine, așa că este oportunitatea perfectă de a captura unele e-mailuri.

Cu o formulare inteligentă, o imagine excelentă și un „magnet de plumb” convingător, veți obține noi vizitatori curioși aici de fiecare dată.

Un alt loc bun este subsolul tău. Numai vizitatorii dvs. cei mai implicați și intrigați se vor găsi la subsol. Oamenii se vor deplasa instinctiv aici pentru a afla mai multe informații. Acestea sunt persoane pe care doriți să le capturați, așa că nu pierdeți ocazia!

Acestea nu vor fi cele mai mari locuri de înscriere convertibile, dar veți explora câțiva dezactivați și fiecare mic contează!

Dar nu te opri doar pe site-ul tău. Gandeste in afara cutiei. Plasați formulare de înregistrare sau link-uri pe platformele de socializare și adăugați unul la semnătura dvs. de e-mail.

Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn sunt toate zonele cu trafic ridicat care pot adăuga sute de abonați la lista ta. Și gândiți-vă la câte e-mailuri trimiteți pe zi cu semnătura dvs. Nu pierdeți aceste oportunități.

Cum se instalează: Adăugați legături simple în biosul dvs. de semnătură și pe rețelele de socializare și utilizați un formular MailChimp simplu pentru subsolul dvs. și pentru paginile „despre”..

Asta ne duce la sfârșitul primei părți, oameni buni. Acum știți exact ce formulare de înscriere să utilizați pe site-ul dvs. web și unde să le plasați.

Experimentați cu diferitele opțiuni și găsiți cele mai mari soluții de conversie pentru dvs..

În a doua parte a seriei noastre, vom merge în profunzime cu una dintre cele mai eficiente tehnici – actualizări de conținut – cea mai rapidă cale către mai mulți abonați.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me