Dacă ați trimis vreodată o campanie de e-mail, știți „frica” de a apăsa butonul „trimite”.

Ești pe cale să trimiți mii de e-mailuri acolo, dar le va deschide cineva?

Conform unui raport recent, rata medie de e-mail deschis este de 22,87%. Dar este posibil să obțineți acest lucru mult mai ridicat cu câteva trucuri și modificări inteligente.

Iată rezultatele unei campanii pe care am făcut-o recent pentru un client din industria muzicală care a obținut o rată deschisă de 40,7%:

MailChimp-campanie

Aceasta este mai mult decât dublul mediei industriei. A fost punctul culminant al multor încercări și erori, dar am făcut-o folosind majoritatea acestor 19 sfaturi. Sunt încercate și testate.

Până la sfârșitul acestui articol, veți avea toate trucurile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți rata deschisă.

Gândiți-vă doar dacă aveți 2.000 de abonați, așa cum a făcut clientul meu în lista de mai sus și creșteți rata deschisă cu 5%, adică încă 50 de clienți potențiali.

Sfat: Acesta este cel de-al patrulea articol din seria mea definitivă de marketing prin e-mail, așa că dacă ați ratat celelalte părți, consultați-le aici:

  • Partea 1: Cele mai bune 11 formulare de înscriere
  • Partea 2: Upgrade-uri de conținut – cea mai rapidă cale pentru mai mulți abonați
  • Partea 3: Sporirea implicării & venituri cu o serie de bun venit prin e-mail
  • Partea 4: 19 trucuri simple pentru a obține o rată deschisă de e-mail de 40%
  • Partea 5: Linia perfectă a subiectului: 18 trucuri pentru a-l bloca
  • Partea 6: Funcționează marketingul dvs. prin e-mail? 14 valori esențiale de măsurat

Să sărim direct în:

Partea I: Abonați

Înainte de a începe reglarea liniilor de subiect sau calendarul livrărilor, primul pas este să ne uităm la abonații dvs..

Tarif deschis pe e-mail

(Sursa imaginii)

1. Eliminați abonații inactivi, acestea îți reduc rata deschisă

Ați putea avea 100.000 de abonați, dar acest număr nu înseamnă nimic dacă nu vă deschid e-mailurile. Un număr mare de abonați arată minunat, dar din păcate este doar o „valoare a vanității”.

Mai degrabă decât cantitatea, concentrează-te pe calitatea listei tale. Concentrați-vă pe abonații activi care vă deschid periodic mailurile. Ei sunt cei care vor să audă de la tine.

Dacă un abonat nu și-a deschis emailurile în șase luni, este timpul să le eliminați. Același lucru este valabil și pentru orice „rebote puternice” (adică e-mailul nu poate fi livrat). Vă costă bani pentru a le trimite și trage în jos rata deschisă.

După cum vedeți, acest abonat de mai jos nu a deschis un e-mail sau a făcut clic pe un e-mail pentru mai bine de trei ani și 23 de campanii..

abonați inactivi

Acest lucru nu înseamnă neapărat că e-mailurile suge! Este posibil să nu mai aibă nevoie de serviciile pe care le oferiți sau poate pur și simplu nu verifică acea adresă de e-mail.

Totul este să vă asigurați că lista dvs. are doar abonați de înaltă calitate. Calitate peste cantitate.

Un truc pe care îl puteți utiliza este un e-mail din ultima secțiune. Trimiteți un e-mail către oricine nu s-a deschis în șase luni cu subiectul: „Nu ne-am auzit de ceva timp…” și întrebați-le dacă ar dori să rămână pe listă. Ați putea oferi și reducere sau stimulent pentru ședere.

2. Curățați adresele de e-mail greșite

Acesta este un mod rapid și simplu de a obține câteva deschideri. Executați lista abonaților și corectați greșelile de ortografie.

Există aproape întotdeauna câteva care au trimis „[email protected]” sau „[email protected]”. Modificați adresa și cereți-le să își confirme adresa de e-mail corectă.

3. Permiteți abonaților să aleagă ce e-mailuri primesc și când

Unii abonați sunt bucuroși să afle de la tine de două ori pe săptămână. Alții vor prefera actualizările lunare.

Unii sunt interesați doar de reduceri. Alții vor să afle despre fiecare nou blog pe care îl publicați.

Puteți evita supraîncărcarea abonaților, lăsându-i să aleagă cât de des primesc e-mailuri și ce tip de conținut ar dori să citească. Cel mai bine este să le oferiți aceste opțiuni atunci când se înscriu. Priviți cum compania de turism Skift vă permite să alegeți dintre opțiunile zilnice, săptămânale și alte opțiuni.

Lasă abonații să aleagă

4. Segmentați lista, astfel încât abonații să primească e-mailuri relevante

Unul dintre cele mai mari motive pentru o rată deschisă scăzută este că e-mailurile pur și simplu nu sunt relevante pentru abonat.

Un abonat din Seattle, de exemplu, probabil nu este interesat de „cele mai bune 10 cafenele din New York”. În acest caz, puteți separa lista de abonați în funcție de locație. Acum puteți trimite conținut specific locației către publicul dvs..

Un cont pro MailChimp vă permite să segmentați lista în funcție de demografie, interese sau comportament de cumpărare. De exemplu, compania Asos trimite diferite e-mailuri în funcție de sexul dvs., preferințele vestimentare și istoricul achizițiilor.

Pentru a face acest lucru în MailChimp, utilizați pur și simplu etichete și „câmpuri personalizate” pentru a segmenta audiența dvs. în diferite categorii. Un raport sugerează că 39% dintre persoanele care au făcut acest lucru au văzut rate mai mari. 20% au înregistrat și vânzări mai mari.

Partea a II-a: Conținutul e-mailurilor dvs.

Până acum, am consolidat lista de abonați. Să ne uităm acum la modul în care conținutul dvs. poate crește rata deschisă.

5. Adăugați valoare cu fiecare e-mail

Adevărul este că abonații vor deschide un e-mail doar dacă vor adăuga valoare vieții lor. Trebuie să oferiți oamenilor un motiv bun pentru a vă deschide e-mailurile.

Cel mai bun mod de a face asta? Oferiți o valoare tangibilă de fiecare dată.

Vox, de exemplu, vă trimite prin e-mail cu scurte și scurte ocazii de știri ale zilei. Nu îl puteți accesa pe site-ul lor web și este foarte util dacă ați avut o zi încărcată.

Adaugă valoare

Dacă un abonat începe să asocieze newsletterele cu o valoare uriașă, îl va deschide de fiecare dată. Vor începe chiar să o privească.

Aceasta este o strategie pe termen lung. Câștiguri rapide și trucuri precum linii de subiect inteligente ar putea funcționa pentru campanii unice, dar modalitatea reală de a obține tarife deschise în mod constant este pur și simplu creând loialitate și o reputație printr-un conținut excelent. Încercați să vă asigurați că este ceva ce nu pot primi nicăieri în altă parte.

6. Creați o linie de subiect directă genială

Liniile de subiect îți reduc sau reduc tarifele deschise. De fapt, sunt atât de importante, le dedic partea a cincea a acestei serii de e-mail.

Pe scurt, liniile subiecte directe către acest punct tind să funcționeze cel mai bine. MailChimp a dat numerele pe 40 de milioane de linii de subiecte de e-mail, iar cei mai buni interpreți au fost surprinzător de plictisitori:

  • [numele companiei] vânzări & newsletter de marketing sau
  • [numele companiei] Buletinul de știri din mai 2005,

ceea ce a determinat o rată deschisă de 60%.

Desigur, nu este rău să aruncăm câteva rânduri curioase de subiect, stilul clickbait din când în când. Acesta simplu de la antreprenorul Yaro Stark era deosebit de interesant:

Yaro intriga clickbait

Cu toate acestea, de cele mai multe ori, concentrează-te pe a le spune abonaților exact ce valoare vor primi în interior.

7. Vorbeste direct cu abonatul, face-l sa se simta personal

Un buletin de e-mail se adresează adesea la mii de abonați. Dar trucul este de a face să pară un e-mail personal, direct către o persoană.

Ce e-mail este mai probabil să deschideți:

„Oferim reduceri de 20% clienților noștri”… sau

“Sarah, există o reducere de 20% pentru tine în interior”

Presupunând că numele tău este Sarah, îl vei deschide pe cel de-al doilea! Trimiteți mii, dar vorbiți cu fiecare abonat individual. Folosiți și acest ton de voce personal în interiorul e-mailului.

Îți cunoști publicul mai bine decât oricine altcineva. Vorbeste cu ei intr-un mod care se va conecta.

8. Utilizați o serie de bun venit pentru a stabili rate deschise pe termen lung

Cei mai noi abonați sunt cei mai implicați și cel mai probabil să vă deschidă e-mailurile. Valorizați asta, oferindu-le tone de valoare chiar la început.

Stabiliți-vă în primele câteva e-mailuri, în timp ce noii dvs. abonați sunt fierbinți și veți forma o legătură puternică. Făcând acest lucru garantează rate deschise pe termen lung și formează un obicei.

Seria de bun venit

O serie de bun venit este cel mai bun truc aici. Prin trimiterea a cinci sau șase e-mailuri consecutive imediat după abonare, vă conectați cu cititorul. Abonatul dvs. știe la ce să se aștepte și își formează un obicei. Ei încep să se uite la e-mailurile voastre.

Partea a 3-a a acestei serii de marketing prin e-mail s-a concentrat pe seria de bun venit, deci revizuiți și verificați-o.

9. Trimite-o de la o persoană reală, nu un nume de afaceri

Statisticile arată că e-mailurile cu un nume real obțin o rată mai bună de deschidere decât cele trimise de la o companie.

Motivul este destul de simplu. Am ajuns să ignorăm e-mailurile de la o adresă de afaceri, în timp ce o asociem cu marketing sau publicitate. Folosind numele tău real, se simte mai personal și mai puțin vânzător.

Personal, cred că este mai bine să le amesteci pe cele două. De exemplu, aș trimite emailurile mele de la „Daren, la Bitcatcha”.

Făcând acest lucru, fac conexiunea personală, dar vă amintesc și despre locul în care v-ați înscris.

10. Lăsați-vă e-mailurile pe o faleză

Știm cu toții că cele mai bune cărți își încheie capitolele cu un cliffhanger tentant. Nu aștepți să citești următorul capitol! Puteți face același lucru cu buletinele de e-mail. Promite-le ceva special sau țese o poveste pe mai multe buletine informative.

Când vor vedea ulterior e-mailul dvs. în căsuța de e-mail, vor fi dornici să-l deschidă și să afle ce le veți învăța în continuare.!

Partea a III-a: Cronometrare

Dacă doriți o rată deschisă ridicată, este esențial să obțineți corect frecvența și regularitatea campaniilor dvs. Ora exactă și ziua pe care o trimiteți contează și ele. Să aflăm de ce:

Programare prin e-mail

(Sursa imaginii)

11. Alegeți ora și ziua perfectă pentru publicul tău

Alegerea momentului potrivit pentru a trimite newsletter-ul dvs. este un subiect fierbinte în rândul marketerilor de e-mail.

După ce și-au analizat propriile date, MailChimp a constatat că tarifele deschise au fost cele mai ridicate marți, miercuri și joi în jurul orei 10:00. În acest moment, ne-am șters curierul de intrare de la sfârșitul săptămânii, am stabilit în săptămână și un e-mail de la 10 dimineața acționează ca o distragere de la muncă..

Cu toate acestea, Experimentul a efectuat un studiu similar și a descoperit că ratele deschise de e-mail au fost mai mari în weekend – când oamenii aveau mai puține mesaje de e-mailuri. Ei au fost de acord că mijlocul dimineții a fost momentul cel mai eficient.

Suspectul meu este că e-mailurile business-to-business au cea mai mare rată deschisă la jumătatea săptămânii, în timp ce e-mailurile hobby, e-commerce și petrecerea timpului liber sunt deschise în weekend..

Acesta este doar o problemă și vă sfătuiesc să experimentați cu publicul dvs. pentru a găsi cel mai bun moment pentru dvs..

În toate cazurile, trimiteți e-mailul la miezul dimineții în fusul orar respectiv al destinatarului. Puteți face acest lucru în MailChimp folosind funcția lor „timewarp”.

Funcția Timewarp în Mailchimp

12. Trimiteți e-mailuri la intervale regulate și consistente

Alegeți un program și rămâneți la el. Dacă este o dată pe săptămână joi dimineață, asigurați-vă că este întotdeauna o dată pe săptămână în joi dimineața.

Eliminarea și ieșirea din casele de e-mail ale abonaților dvs. este confuză și dezorientantă. Făcând buletinele informative obișnuite și consecvente, abonații încep să le aștepte și formează un obicei de a le deschide.

13. Nu prea frecvent, dar nici prea des …

Doar tu poți decide cât de des să trimiți comunicări, dar ai grijă la două lucruri: oboseală prin e-mail și uitare!

În primul rând, dacă abonații primesc prea des e-mail-uri, devin frustrați. Mesajele de e-mail sunt apoi necitite.

Cu toate acestea, dacă îl lăsați prea mult între e-mailuri, abonații pot uita cine sunteți sau de ce s-au înscris. Este posibil să ignore doar e-mailul, să îl șteargă sau să se dezaboneze.

Există excepții de la această regulă. Unele buletine zilnice funcționează excelent, dar dacă alegeți această rută, asigurați-vă că abonații știu la ce s-au înscris!

Dacă abonații încep să sufere de oboseală prin e-mail, utilizați un mesaj din ultimul șanț pentru a-i opri de la dezabonare completă. Thrillist, de exemplu, întreabă-i pe cei care sunt pe cale să se dezaboneze dacă doresc să primească mai puține e-mailuri.

primi mai puține e-mailuri

14. Trimite-o de două ori!

Acesta este un truc truditor și nu îl folosesc singur. Dar, știu câțiva marketeri care fac asta, așa că vă voi lăsa să decideți.

După ce newsletter-ul dvs. a apărut, așteptați o săptămână și priviți înapoi la rata deschisă. Adunați toate adresele de e-mail care nu l-au deschis prima dată și trimiteți-le din nou.

Puteți încerca să modificați titlul subiectului de această dată pentru a încuraja mai multe persoane să îl deschidă. Un marketer, Neal Taparia, a reușit un avans de 55% folosind această tehnică.

Partea IV: Trucuri bonus

Trucurile care nu se potriveau deloc în altă parte!

15. Stai în afara filtrelor de spam

Clienții de e-mail sunt bine pregătiți pentru a detecta e-mailurile spam. Liniile de subiecte cu o copie promoțională evidentă sunt susceptibile de a fi respinse, astfel încât opriți blocarea capacelor și să stați departe de semnul exclamării!

Aruncați o privire și la această listă de cuvinte declanșatoare de spam și evitați-le cu orice preț.

16. Păstrați un design consecvent

Cei cu cele mai mari rate de clic, au stăpânit arta loialității abonaților. Ei deschid e-mailuri deoarece expeditorul este familiar și de încredere. O structură și un design consecvent ajută la crearea acestei loialități și familiarități.

MailChimp are tone de șabloane de design diferite, dar rezistă dorinței de a-l schimba pentru fiecare campanie.

17. Asigurați-vă că funcționează pe un dispozitiv mobil

Lucrați pe smartphone și dispozitive mobile

66% dintre e-mailurile sunt acum deschise pe un smartphone, deci asigurați-vă că buletinul dvs. de informații arată minunat pe un iPhone, tabletă sau orice alt dispozitiv mobil.

Majoritatea serviciilor de e-mail utilizează „design receptiv” pentru a vă asigura că e-mailul dvs. funcționează pe un dispozitiv mobil, dar rulați un test înainte de a trimite tuturor.

18. Întrebați-i pe abonați de ce au plecat

Dacă doriți să știți de ce oamenii nu vă citesc e-mailurile, întrebați pe cei care s-au dezabonat. Feedback-ul sincer și sincer nu este întotdeauna ușor de auzit, dar veți învăța cel mai mult de la el.

Când un utilizator se abonează, aveți o casetă de selectare pentru a-i întreba de ce pleacă. Trimiteți e-mail prea des? Informațiile dvs. au devenit irelevante?

Răspunsul la această întrebare vă va ajuta să vă îmbunătățiți serviciul pentru abonații existenți.

19. Testează, testează, testează! Și testează din nou

Partea grea a marketingului este că nu există un răspuns corect. Nu există nicio temă „cea mai bună” sau „perfectă” pentru a trimite un buletin informativ.

Dacă nu sunteți sigur, rulați un test divizat pentru a afla. Nu puteți decide între liniile de subiect? Executați un test split cu o subsecțiune mică din lista dvs. de abonați. Oricare declanșează cea mai mare rată deschisă este cea mai bună linie de subiect.

Încercați să rulați un test split în zile diferite și la ore diferite. Când este cel mai receptiv publicul tău?

Totul este pentru partea a 4-a a seriei mele de e-mail! Nu uitați să verificați înapoi în partea 1, partea 2 și partea 3 și căutați secțiunea viitoare despre crearea liniei de subiect perfecte..

Ai testat și modificat rata de deschidere a e-mailului? Care este experiența ta și ce funcționează cel mai bine pentru tine? Anunță-mă în secțiunea de comentarii.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me