Guide til e-mail-marketing Del 3: Øget indtægt med velkomstserie via e-mail

Du ville ikke bede nogen om at gifte sig med dig på den første date, ikke?


Efter enhver standard kommer det lidt stærkt ud!

Du er nødt til at gøre et godt førsteindtryk og opbygge et forhold over tid. Så kan du poppe det store spørgsmål.

Internetmarketing er lignende.

Du kan ikke tvinge nogen til at købe produkter fra dig med det samme. Og hvis du prøver for hårdt, kan du endda køre dem væk.

Det er her ‘e-mail-velkomstserien’ kommer ind.

Velkomst-e-mail

Det er et e-mail-marketingtriks, der viser sig at øge det langsigtede engagement med 33% og generere 3 gange så meget indtægt.

I denne e-mail-marketingserie, del et og del to, viste jeg dig, hvordan du kan øge dine abonnentnumre. I denne del forklarer jeg, hvordan du får mest muligt ud af dine abonnenter, plejer dem og gør dem til betalende kunder.

Lad os først svare på det åbenlyse spørgsmål.

Afhentning af vores definitive e-mail-marketingvejledning

 • Del 1: De 11 højeste konverteringsformularer til konvertering
 • Del 2: Opdatering af indhold – den hurtigste måde til flere abonnenter
 • Del 3: Øg engagement & indtægter med en e-mail-velkomstserie
 • Del 4: 19 enkle tricks for at få en 40% open open rate
 • Del 5: Den perfekte emnelinje: 18 tricks til at sømme det
 • Del 6: Fungerer din e-mail-marketing? 14 vigtige målinger at måle

Hvad er en e-mail-velkomstserie?

Når du abonnerer på et websteds e-mail-nyhedsbrev, får du normalt en e-mail-bekræftelse. Nogle steder går et skridt videre og sender dig en ‘velkomst-e-mail’. Du får måske endda en gratis e-bog eller noget lignende.

jomfru-Amerika-velkomst-e-mail

Men det er her, det ender. Efter det er det bare almindelige gamle nyhedsbreve og kampagner.

En velkomstserie via e-mail udvider den første kommunikation over fem til seks e-mails. Måske mere. Sendt over et par uger fejrer e-mail-serien dine oplysninger langsomt til din nye abonnent.

(Billedkilde)

Det giver dig en længere periode at opbygge et forhold og skaber en større sandsynlighed for at forvandle dem til betalende kunder.

Hvorfor er det så effektivt?

Denne første velkomst e-mail er super kraftig. Statistikker viser, at din første e-mail har potentiale til at tjene 320% mere indtægter end nogen anden.

Så hvorfor ikke strække det ud?

Dine nyeste abonnenter er de mest aktive, mest tændte og mest fascinerede. Det er mere sandsynligt, at de åbner dine e-mails, og det er mere sandsynligt, at de køber fra dig.

Men efter den første e-mail har open-rate en tendens til at falde. Abonnenter glemmer dig, de er flyttet til andre ting. I modsætning hertil fortsætter velkomstserien med at pleje leads, mens de stadig er varme.

‘Nurturing’ -abonnenter udvikler på denne måde 50% flere kunder, der er ‘klar til at købe’. Oplejede kunder foretager også større indkøb.

Her er et par flere grunde til, at velkomstserien fungerer:

 1. Gentagelse Der er en oldtidsmarkedsføringsteori, der siger, at kunder skal se dit branding og besked syv gange, før de har tillid til dig eller køber fra dig. En velkomstserie får dit navn og dit brand gentagne gange foran sig. Det er især vigtigt, hvis du er en ny virksomhed.
 2. En chance for at fortælle din historie. En stor grund til, at vi trækker over for visse mærker (og i sidste ende køber af dem) er, at vi forbinder med deres historie og deres etos. En velkomst e-mail giver dig mulighed for at fortælle dine abonnenter mere om dig.

  nastygalscase

 3. Bygger tillidKunder er naturligvis opmærksomme på nye websteder eller tjenester. En række e-mails skaber tillid, så når du beder om salget, er det mere sandsynligt, at de klikker igennem.
 4. Flere muligheder for at sælge Med en velkomst e-mail er presset på at sælge noget hurtigt, hvilket kan irritere nogle kunder. Med seks eller syv e-mails kan du introducere dine produkter langsomt, startende med små produkter med lav risiko og arbejde op til de store kanoner.
 5. Overvælder ikke nye abonnenter Markedsførere har en tendens til at skubbe så meget info som muligt ind i deres velkomstmail, men det er ikke altid effektivt. Når abonnenter står over for mange muligheder eller opfordrer til handling, kan de føle sig overvældede. En velkomstserie fjerner dette problem, så du kan fokusere på kun én ting ad gangen. Langt mere effektiv.
 6. Lead nurturing En velkomstserie giver dig en chance for at pleje en ny abonnent langsomt over tid. I det lange løb er dette en meget stærkere marketingteknik.
 7. Vendebygning Som du ser i mine eksempler nedenfor, forudsætter en velkomstserie nye abonnenter til aktivt at kigge efter dine e-mails. I stedet for at ignorere dine opdateringer, vil nye abonnenter komme i vane med at se frem til dem. Det er en opskrift på høje åbne priser i fremtiden.

En velkomstserie i aktion

Det første websted, jeg fandt ved hjælp af e-mail-velkomstserien, var Pinterest (jeg er sikker på, at andre gjorde det først, men Pinterest tippede mig af). Så lad os se på deres detaljerede.

Pinterest bruger deres velkomstserie til at dryppe nyttige tips og tricks om platformen uden at spørge for meget af abonnenten. Den første e-mail ser sådan ud:

Pinterest 1. e-mail

Du vil bemærke, at deres emnelinje siger ‘Kom godt i gang # 1’. Straks væk, ved du, at der kommer en række e-mails.

Indholdet starter meget grundlæggende: “Hvad er en pin?” Det fører nye brugere gennem springbrætene og slutter med en opfordring til handling, der ikke er for krævende:

‘Prøv nu at logge ind og finde indhold til dig selv.’

Det er ikke nøjeregnende. Det er ikke overvældende. Og nye abonnenter har lært lidt om tjenesten.

Det bedste af alt er, at de fortæller abonnenten, hvad de kan forvente næste: “I løbet af de næste fem dage sender vi dig mere information …”

Det er en subtil måde at bede abonnenten om at kigge efter flere e-mails i de kommende dage. Abonnenten kigger aktivt efter den næste mail. Geni.

Den anden e-mail ser sådan ud:

Pinterest 2. e-mail

Denne gang introducerer det dig til et par flere detaljer og opfordrer dig til at begynde at opbygge din profil. Igen er der et “hvad er det næste” afsnit for at minde dig om, at der er en anden der kommer i morgen.

Her er den tredje e-mail:

Pinterest 3. e-mail

Denne har en meget stærkere opfordring til handling. På nuværende tidspunkt har Pinterest dækket det grundlæggende, og du er bekendt med platformen.

Men nu presser det virkelig på den opfordring til handling, der betyder noget: at tilføje en ‘pin it’ -knap til dit websted.

Dette er det første dags forslag igen. Hvis Pinterest havde bedt abonnenter om at tilføje knappen ‘pin it’ i den første e-mail, ville det have forvirret abonnenter og bange dem væk.

Pinterest er ikke det eneste firma, der bruger dette trick.

Asos bruger en kortere velkomstserie, kun tre e-mails. Men de presser ikke på et hårdt salg før den tredje e-mail.

asoscase

Den første fortæller dig, hvad du kan forvente af Asos-nyhedsbrevet og opfordrer dig til at gennemse butikken. Intet nøjeregnende eller krævende.

Den anden viser dig specifikke varer, du måske kan lide, baseret på dit køn og fremhæver fordelene ved at købe (gratis levering og gratis returnering). Men de har stadig ikke direkte bedt om salget.

Først i den tredje e-mail skubber de salget og tilbyder 10% rabat og en stærkere opfordring til handling – ‘shop nu’.

Det er subtilt, men kraftfuldt. Det forstærker langsomt mærket og plejer abonnenten til et salg.

Sådan opretter du din egen e-mail-serie

For at oprette en velkomst-e-mail-serie, har du brug for en konto med en e-mail-marketingtjeneste. Denne gennemgang bruger MailChimp, men e-mail-tjenester som Aweber, Constant Contact eller Emma tilbyder alle en lignende mulighed.

En velkomstserie bruger ‘e-mail-automatisering’. Automation giver dig mulighed for at sende e-mails, der udløses af en bestemt begivenhed. Som at udløse en velkomstserie, når nogen tilmelder dig din e-mail-liste. (Det er også nyttigt til supertricks som at minde kunderne om en forladt vogn, sende dem en rabat på deres fødselsdag eller bruge en kundes købshistorik til at markedsføre lignende varer).

Automation er en betalt funktion på MailChimp, så hvis du kun har standardpakken, vil du opgradere. Hvis du er helt ny, skal du læse vores MailChimp-tutorial først – Sådan oprettes en e-mail-liste fra nul & send dit første nyhedsbrev

Sådan fungerer det:

Trin 1. Log ind på MailChimp, og klik på automatisering

mc-automatisering

MailChimp kalder automatiseringskampagnen for en ‘arbejdsgang’, så vi opretter en automatiseringsarbejdsgang.

mc-automation-workflow

Trin 2. Vælg den abonnentliste, du vil bruge

Hvis du har mere end en liste, skal du vælge den rigtige!

Trin 3. Vælg typen af ​​arbejdsgang

velkommen-serien

Klik på “velkomstserien”. Du vil bemærke, at der er mange andre e-mails, du kan automatisere her. Du kan komme tilbage og tjekke nogle af dem senere.

Trin 4. Giv arbejdsgangen et navn, og indsæt det navn og e-mail-adresse, som velkomstserien kommer fra

Pro-tip, nogle bloggere synes, det øger open rate for at bruge et rigtigt afsendernavn og virksomheden sammen. For eksempel ‘Daren fra Bitcatcha’ i stedet for bare ‘Bitcatcha’.

Trin 5. Tildel udløseren

I dette tilfælde er vores trigger ‘når abonnent tilmeldes’. Det er da vi vil begynde at sende dem velkomstserien.

mc-trigger

Trin 6. Indstil, når e-mailen udløses

For at få de bedste resultater skal du indstille den første trigger til ‘øjeblikkeligt’. Med andre ord får din abonnent den første e-mail i serien med det samme. Det er meget mere sandsynligt, at de åbner e-mailen, hvis den ankommer umiddelbart efter tilmelding – inden de bliver distraherede!

mc-workflow

Trin 7. Design din første velkomstmail

Nu til den sjove del. Fyld dit første velkomstbrev med indhold, og brug MailChimps skabeloner til at style det. (Hold fast ved, hvad man skal lægge i e-mail-velkomstserien? Vi har flere tip der kommer nedenfor).

Trin 8. Indstil tidsplanen

Hvor hurtigt ønsker du, at abonnenten skal modtage den anden, tredje og fjerde e-mail? Dette vil variere for hver enkelt af jer. I nogle tilfælde, som Pinterest, fungerer en pr. Dag meget godt.

For andre – især detailhandlere og dem, der sælger software eller digitale produkter online – vil du måske bruge længere huller til at give abonnenter mulighed for at få tillid.

Trin 9. Test, test, test

Nu, hvor din velkomstserie er i gang, skal du holde øje med analysen. Se på open-rate og click-through-satser. Kunne du forbedre dem? Tilpas emnelinjen, indholdet og planlæg, indtil du får det lige rigtigt.

Bonustips

Før jeg går, lad os løbe gennem et par bonustips for at få din velkomstserie til at fungere bedst.

1. Hvad er dine mål?

Hvad er dine tre hovedmål, inden du starter? Sådan bestemmer du hvad der går i din e-mail-serie. Hvis du er en online butik, kan det være opmærksomhed, Instagram-tilhængere og salg.

I dette tilfælde handler din første e-mail om din historie, den anden inkluderer opmuntring til at følge din Instagram, og den tredje vil presse på for et salg.

2. Hvem er du?

Sørg for, at din første e-mail fastlægger nøjagtigt, hvem du er.

hellofresh

3. Forstærk fordelene ved at være på listen

Brug denne mulighed for at minde dem nøjagtigt om, hvorfor de tilmeldte sig. Giv dem en god grund til at holde øje med dine e-mails. Er det en rabat eller eksklusiv information?

4. Fortæl en historie

En af mine foretrukne velkomstserier var 20 e-mails lange! Det var et finansielt selskab, og de brugte velkomstserien til at fortælle historien om, hvordan de hjalp en af ​​deres klienter.

Ved hjælp af en spændende historie lykkedes det at sammenfatte, hvem de er, hvad de gjorde, og hvordan de tilføjer værdi. Undervejs introducerede de forskellige produkter, startende med en billig e-bog hele vejen til deres skræddersyede konsulenttjeneste.

5. Få et hurtigt første salg

Jo tidligere en kunde køber noget (hvad som helst), jo bedre. Når de køber fra dig, er der en forbindelse. Det er meget mere sandsynligt, at de vil åbne e-mails i fremtiden og købe fra dig igen.

Brug velkomstserien til at sikre et lille salg så tidligt som muligt.

6. Bestem, hvad du vil sige først

Vælg ikke bare en serie på fem e-mails og find ud af, hvordan du udfylder dem. Bestem, hvad du vil sige, og del det derefter op i individuelle e-mails.

7. Hvad er det næste?

Forlad dem altid med en klippe-ophæng, og fortæl dem, hvornår de kan forvente den næste e-mail. Sørg for, at de ser ud for det.

Læs mere

8. Hold e-mails konsistente

Forsøg at holde design og layout konsistent gennem serien. Hold også en konsistent emnelinje ved hjælp af et nummereret system eller konstant tema. Det er et lille trick, der styrker dit brand.

9. Bed om flere data

På din første tilmeldingsformular er det bedst at undgå for mange spørgsmål. Et navn og en e-mail-adresse er alt hvad du behøver for at få abonnenter hurtigt gennem døren.

Imidlertid giver en velkomstserie dig mulighed for at bede om mere information senere. Du kan bede om køn, placering og andre præferencer i den tredje eller fjerde e-mail. Det vil hjælpe dig med at segmentere din abonnentliste og sende mere passende e-mails.

10. Vent indtil velkomstserien er forbi, inden du sender dit standard nyhedsbrev

Sørg for, at din nye abonnent ikke får dit normale nyhedsbrev eller salgsfremmende e-mails før efter velkomstserien. Det er lidt forvirrende og desorienterende.

I seriens sidste e-mail, lad dem vide, at det er forbi, og overfør dem jævnt til de almindelige nyhedsbreve.

11. Hvis en abonnent bruger en promo-kode, skal du ikke sende den igen!

Hvis du bruger en velkomstserie til at skubbe en promo-kode mere end én gang, skal du sørge for at spore salget. Du ønsker ikke at fortsætte med at sende en abonnent den samme promo-kode, hvis de allerede har brugt den.

Velkomstserien er den perfekte måde at opbygge brand loyalitet og skabe et stærkere kundeforhold for fremtiden. Meddelelserne giver dig flere muligheder for at sælge, mens din abonnent er mest engageret og begejstret for dit produkt.

Er der nogen derude, der bruger en velkomstserie eller andre former for e-mail-automatisering? Har du planer om det i fremtiden? Fortæl mig dine tanker og ideer i kommentarafsnittet!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map