Jeg bruger Facebook-annoncer meget.

Faktisk giver de mig et af de bedste investeringsafkast af enhver marketingstrategi …

Og hver gang jeg kører en annoncekampagne, får jeg bedre resultater. Jeg lærer noget nyt.

I dag troede jeg, at jeg ville dele nogle af mine vellykkede metoder med dig.

Først skal du sætte et specifikt mål.

1. Sæt et mål

Vær meget specifik for, hvad du vil opnå fra din Facebook-annonce.

Er det for at øge salget? Vælg derefter et specifikt produkt at fokusere din opmærksomhed på.

Vær specifik med dit mål

Som du kan se på billedet, har denne forhandler valgt et meget specifikt emne til at annoncere på min tidslinje. Kør ikke bare folk til dit websted. Kør dem til en bestemt vare eller et bestemt produkt. Det gør det meget lettere at målrette mod de rigtige mennesker. Det betyder en højere klikfrekvens og bedre konverteringer.

Facebook hjælper dig også her. De giver dig masser af muligheder, når det kommer til at specificere din annonce. I dette tilfælde ønsker vi flere klikk. Så sørg for, at du vælger en af ​​følgende indstillinger:

Vælg enten en mulighed

Definition af din målgruppe & Rettet mod

2. Målinteresser, hobbyer og placering

Facebook er i den helt unikke position til at målrette brugere baseret på deres likes, ikke-lignende og demografiske oplysninger.

Facebook indsamler alle disse data, og de bruger dem til at målrette annoncer hos os.

Det er gode nyheder for annoncører og virksomheder. Det betyder, at du kan vælge nøjagtigt, hvem der skal se dine kampagner.

Du kan få dine annoncer til at vises for 23-25 ​​år gamle mænd, der kan lide strikning og heavy metal-musik … (Nu er det et nichemarked). Jo mere målrettet og specifik dit publikum er, jo bedre er din klikfrekvens.

Fokus på målrettede målgrupper

3. Målret mod dine besøgende på websitet

Tænk over det. Det er meget sandsynligt, at folk klikker på din annonce, hvis de allerede har været på dit websted. De genkender allerede dit brand name.

De er allerede interesseret i, hvad du siger.

Med Facebook kan du kun vælge at sende annoncer til dem, der har besøgt dit websted.

Sådan fungerer det. Først og fremmest skal du sørge for, at cookies er aktiveret på dit websted. Når du vælger din målgruppe, skal du klikke på knappen “Opret brugerdefineret målgruppe”.

Tryk derefter på ‘Websitetstrafik’.

Opret brugerdefineret målgruppe

Facebook bruger nu cookies på dit websted til at spore dine besøgende på websitet og sende dem annoncer, når de kommer tilbage til Facebook.

Det er en fantastisk måde at etablere dit brand på og skabe opmærksomhed. Da de allerede er bekendt med dig, vises din klikfrekvens.

4. Målret din e-mail-liste

Abonnenterne på din e-mail-liste er også allerede interesseret i din virksomhed.

Hvis du har læst mit “salgstragt” -indlæg, ved du, at du skal fortsætte med at pleje dine e-mail-abonnenter. Med lidt ekstra arbejde kan du forvandle dem til fulde, betalende kunder.

En måde at gøre det på er ved at reklamere for Facebook-annoncer på deres feeds. Sikker på, du kunne e-maile dem, men det handler alt om brandmærke. De er allerede vant til at se dine beskeder i deres indbakke. At slippe dit navn ind på deres Facebook-feed giver dem en anden blid påmindelse.

Igen finder du dette på ‘brugerdefineret målgruppe’. Nu skal du blot uploade en CSV-fil, indsætte adresserne manuelt eller bruge din MailChimp-konto. Facebook vil søge efter disse brugere i sin database og vise annoncer til dem.

Brug din e-mail-liste

Valg af det rigtige indhold til promovering

5. Prøv at promovere indhold i stedet for salgssider

Tænk på, hvordan du og dit publikum bruger Facebook. Vi fortsætter ikke der for at se efter produkter og salg. Vi er på Facebook for at nyde indhold. Vi leder efter videoer og blogs.

I stedet for at oversvømme folks foder med annoncer, skal du give dem, hvad de vil. Giv dem indhold! Opret et fremragende stykke indhold, og gør det til dit fokus. Få det første klik, og overvej at sælge til dem senere.

Markedsfør indhold, ikke salgsside

Denne marketingmedarbejder forsøger for eksempel ikke at sælge dig noget. Han introducerer dig bare til et webinar. Det er et cool stykke indhold at få dig ind i døren.

Sørg for, at titlen drilleri og spændende. Og sørg for, at det er på linje med din målgruppe.

Denne teknik sender din klikfrekvens gennem taget. Du kan bekymre dig om at sælge til dem, når de når dit websted. Husk, at 96% af folk ikke er klar til at købe fra dig med det samme. Så at sætte et produkt foran deres næse fungerer ikke altid.

Dette handler om at pleje kundeemner. Det giver dig et forsinket investeringsafkast, men det er en stærkere langsigtet strategi.

Bonus

Sådan opretter du et enestående stykke indhold

6. Opret en optimeret tilpasset destinationsside

Men hvad nu hvis du ønsker et øjeblikkeligt afkast på investeringen?

Det er muligt at oprette en annonce, der betaler for sig selv med et enkelt skub. For at gøre det har du brug for en utrolig effektiv destinationsside. Afsendelse af besøgende til din sædvanlige salgsside vil ikke reducere den.

Din tilpassede destinationsside giver folk en grund til at købe produktet. Vi har for nylig oprettet en her på Bitcatcha til vores Black Friday-salg på webhosteprodukter.

Lav en destinationsside til din annonce

Vi kunne have sendt folk til vores startside og lade dem finde ud af det. I stedet byggede vi en meget målrettet og overbevisende salgsside.

Når det kommer til din annonce, skal du give folk en meget specifik grund til at klikke på linket. Når det kommer til salg, skal det målrettes og nøjagtigt.

Kraftig ordning og billeder

7. Kopi: kom direkte til punktet

Folk ruller hurtigt gennem Facebook. Virkelig hurtigt. Vi stopper kun, når noget fanger os. Tænk på, hvordan du bruger din tidslinje. Du ruller og scanner, indtil du ser noget, du kan lide.

Din overskriftskopi er den vigtigste måde at oprette forbindelse til mennesker på. At stoppe dem i deres spor og få dem til at tage varsel.

Tricket er at være dristig, enkel og direkte. Du har ikke tid til at være morsom eller klog, når det kommer til Facebook-annoncer. Korte, skarpe sætninger og masser af nøgleord er alt hvad du har brug for.

Kom lige til punktet

Tag for eksempel Shopifys seneste annonce. Deres overskrift er enkel og direkte: Byg din butik på FB!

Men gør overbevisende. Gør det overbevisende.

8. Brug et billede, der skiller sig ud. Bedre endnu, brug en video

Facebooks algoritme er omhyggeligt indstillet til at prioritere fotografier. For nylig finjusterede den algoritmen til superprioritering af video.

Brug en video som din annonce, så øger du dine chancer for at blive set. Det menneskelige øje er meget mere tilbøjeligt til at stoppe på et stykke videoindhold også.

Tjek denne annonce af Disaronno. De beder dig ikke engang om at købe noget. Men med 2,2 millioner visninger når det deres publikum! Fokuser først på at fange opmærksomhed, og kør derefter gennemgangene.

Brug pæne billeder / video

Test, Test, Test

9. A / B-opdeling

Ikke engang den smarteste marketingmedarbejder i verden ved med sikkerhed, hvad ordlyd, billeder eller publikum vil reagere bedre. A / B-opdelinger kan dog tekst fortælle dig nøjagtigt, hvad der er det mest effektive.

Jeg bruger Adespresso til at køre mine A / B-opdelinger. Det fortæller mig klart, hvad der fungerer, og hvilken af ​​mine annoncer der får den bedste klikfrekvens..

A / B-tests handler om at slå to annoncer mod hinanden. Hver af dem vil være lidt forskellige og sendes til en prøve af dit publikum. Facebook fortæller dig derefter, hvilken der havde en bedre klikfrekvens.

Du kan prøve to forskellige titler eller overskrifter. Prøv to forskellige billeder eller to lidt forskellige målgrupper.

Den, der har flest klik, er den, du lægger din fulde markedsføringsvægt bag.

Facebook-annoncer kan betale for sig selv, hvis du får klikfrekvensen perfekt!

Fortæl mig, hvis du har nogle brændende spørgsmål om dine Facebook-annoncer. Jeg er her for at hjælpe og vil meget gerne høre om dine egne kampagner!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me