Det er svært at genopleve din barndom. Men der er noget ved at få en pakke leveret til dit dørtrin, der næsten kan tage dig tilbage. De fleste af os kan huske spændingen og svimmelheden, der fulgte med at rive en gave op på vores fødselsdag eller julemorgen, da vi var små.

Men hvordan får du dine kunder til at glæde sig over spændingen ved at modtage dit produkt? Omhyggelig emballage og præsentation kan gå langt. Der er markedspladser for grafisk design som Designhill, som giver dig fantastiske produktemballagedesign til din virksomhed. Her kan du få din pakke designet ved at lancere en designkonkurrence fra designere over hele verden.

Contents

Byg dit brand

Ja, din kunde har allerede købt dit produkt, men det betyder ikke, at du er nødt til at stoppe med at øse på dem. Hvordan du pakker og præsenterer dine varer til forsendelse kan være et kraftfuldt marketingværktøj – så lad det ikke være en eftersyn. Som onlineforhandler vil du fokusere på dine kunders samlede oplevelse.

Kast ikke blot dine varer i en kasse. Brug i stedet din emballage som en måde at opbygge dit brand yderligere. Ifølge en undersøgelse foretaget af Shorr Packaging Corp. er kun 11% af kunderne helt tilfredse med emballagen i dag. Wow – det er en masse utilfredshed, som giver dig muligheden for at skinne. Med lidt omhu kan du få dine varer til at skille sig ud i det overfyldte e-handelsfelt, og du får dine kunder tilbage til mere.

Få din e-handelsvirksomhed bemærket

For bare et par korte år siden var folk ikke vant til at købe ting online. Sikker på, de har muligvis foretaget lejlighedsvis køb af noget, de ikke kunne få lokalt, men e-handel var bare en lille blip i den samlede økonomi. Mine, hvordan tiderne har ændret sig.

I dag er folk ikke bange for at købe noget og alt online. Folk køber alt fra dagligvarer og tandpasta til dyrere genstande, såsom computere og endda biler. Næsten meget navngiver du det, og du kan købe det online.

I 2015 udgjorde amerikansk e-handelsomsætning 287 milliarder dollars. Og resten af ​​verden er ikke langt bagefter. Kina omsatte 247 milliarder dollars; Japan havde 76 milliarder dollars, og Storbritannien havde tæt på 67 milliarder dollars. Tendensen ser ud til at være stadig opad. Markedsundersøgelsesfirma eMarketer forudsiger, at det globale onlinesalg vil være nær $ 2,4 billioner i 2023.

Med så mange mennesker, der henvender sig til internettet, vil du få dig selv til at skille dig ud og blive husket. For førstegangskunder kan den pakke, der lander uden for døren, være første gang, de fysisk får at se og føle dit produkt. Hvordan det ankommer er en vigtig måde at pleje brand loyalitet.

Spænd dine kunder med en smuk præsentation

Den første ting, folk vil bemærke, er kassen eller konvolutten. Powerhouse e-handelsforhandler Amazon pakker for det meste sine varer i en simpel brun kasse, men med det genkendelige pakningspapir og logo på siden.

Amazon-kasse

Selvom den brune boks er subtil, er der ingen fejl, hvor pakken kom fra. Nogle forhandlere kan lide at tilføje en smule mere flash til forsendelsesboksen. Walmart emblemerer undertiden sit virksomheds navn med lyse bogstaver på siden af ​​boksen, og der er ingen fejl i Shutterflys livlige orange konvolutter, det bruger til at sende sine varer. Forsendelsesboksen kan hjælpe med at opbygge en følelse af intriger. Du vil have, at endda naboerne undrer sig over, hvad der er i den pakke?

  10 pametnih načina na jeftino tržište vašeg poslovanja s e-trgovinom

Forhandlere skal naturligvis være forsigtige med, hvordan de mærker ydersiden af ​​en kasse. Du ønsker ikke at annoncere for et dyrt emne for hele verden for at se sidde på nogens veranda og bare tigge om at blive snappet. Men hvis du ikke kan gøre det spændende udefra – tilføj noget stil inde.

I dag har selv udpakning af varer et socialt aspekt. Folk tager til deres sociale mediekanaler for at dele deres begejstring over deres seneste online køb. Hvilken velsignelse, som en online detailhandler, hvis du kan drage fordel af denne gratis reklame for at få værdifulde mund-til-mund-anmeldelser.

Dotcom’s 2015-e-handelsemballageundersøgelse, unrapping the Customer Experience, fandt, at 39% af de adspurgte har delt et billede eller en video på sociale medier, og 60% sagde, at de ville være mere tilbøjelige til at dele et produktbillede, hvis det kom i en gave- lignende kasse, snarere end en ubeskrevet brun. Har du overbevist om at tilføje nogle oomph til din emballage?

Folk nyder at modtage gaver. Så lad det føles som om det er deres fødselsdag. Gå videre og tilføj lidt ekstra, som smukt tissuepapir, eller endda et personlig kort. Hvis du er en lille nok operation, vil du endda tilføje en hilsen med din kundes navn til kassens indvendige klap få dem til at føle sig speciel.

Hvis du kan få din kunde begejstret, er de mere villige til at dele deres oplevelse. Du kan endda have held og få dem til at dele en unboxing-video på YouTube. Utroligt, folk gør netop dette i massetal. Siden 2010 er YouTube-videoer med “unboxing” i deres titel steget 871%.

Ét firma, der ikke mangler på unboxing-videoer på YouTube, er Apple. Skriv blot “iPhone unboxing”, og derover kommer pop over fire og en halv million hits. Ingen overraskelse – da Apple er mesteren over detaljerne i marketing.

iphone-box

Som et eksempel har denne YouTube-video af iJustine, der viser hende, at hun afkaster et nyt Apple-ur, allerede over en million visninger. Du kan føle forventningen, da hun først åbner den almindelige forsendelsesboks og derefter snart graver ned i den velkendte, tykke, hvide Apple-æske. Hendes entusiasme er smitsom, og denne form for gratis reklame genererer bare endnu mere buzz til Apples nyeste produkter.

Brug emballage, der er godt for dine kunder

Mens folk muligvis sætter pris på en smuk pakke, hvis dine produkter ankommer til beskadigelse eller er vanskelige at åbne, vil dine kunder ikke være tilfredse. Kunder kan være finy, og hvis de finder noget irriterende ved at åbne deres pakke, vil de ikke tøve med at give en dårlig anmeldelse for dit produkt eller din virksomhed.

fragile_box

I sin 2016 E-Commerce Packaging Preference Survey spurgte Shorr Packaging Corp. kunder, hvad de syntes var mest irriterende eller irriterende med deres pakkeoplevelse. Her er, hvad de fandt:

  18 snadných způsobů, jak vytvořit obsahovou strategii, která skutečně řídí provoz

  • 55% af de adspurgte sagde, at den irriterende nummer én var pakker, der var svære at åbne.
  • At komme ind på nummer to med 19% var overdreven emballage.
  • 13% af de adspurgte citerede beskadiget emballage (ikke den egentlige vare).
  • 8% af mennesker blev irriterede over ikke-genanvendelige materialer.
  • 4% værdsatte ikke grim emballage.

Når man ser, at det er et nummer, hvor folk, der åbner deres pakker, er svære at åbne, er det en no-brainer at gøre det let for folk at komme til deres varer. Ingen ønsker at kæmpe med at bruge en skarp kniv til at åbne tyk plastemballage, der ikke springer. Folk værdsætter heller ikke at skulle slippe af med al emballagen, når de har frigivet deres vare.

Husk miljøet

En anden interessant afhentning fra undersøgelsen er, at forbrugere bliver mere og mere opmærksomme på miljøpåvirkningen af ​​denne nye online økonomi. De er klar over, at al denne e-handel ikke er uden miljøomkostninger. Ifølge det amerikanske miljøbeskyttelsesagentur (EPA) er emballage ansvarlig for op til en tredjedel af det ikke-industrielle affald i udviklede lande.

Du vil beskytte de varer, du sender, men som en onlineforhandler ønsker du ikke at komme på tværs som spildt og uhyggeligt for miljøet. I dag er der flere og mere miljøvenlige indstillinger til din emballage. Såkaldt øko-emballage er en blomstrende forretning. Papp er et fremragende valg, da det let kan genbruges. For bonuspoint kan du bruge pap lavet af genanvendt indhold eller postkonsumentindhold.

For ekstra polstring til dine produkter kan du vælge at bruge emballagemaler fremstillet af genbrugspapir. Det findes i forskellige farver og kan krølles for at give et dekorativt præg. Eller i stedet for gammeldags Styrofoam-pakning af jordnødder, er der stivelsesbaserede alternativer lavet af majs, kornsorghum og andre afgrøder. Disse er ikke kun bedre for miljøet, men din kunde behøver ikke at slippe af med bortskaffelse. Bare hæld vand over de plantebaserede jordnødder og se dem opløses i intet.

Gør det nemt for dine kunder at returnere varer

Mange vellykkede onlineforhandlere værdsætter, at du er nødt til at være villig til at acceptere returneringer, hvis du vil have nogen til at tage en chance for dig. Selv dine bedste kunder vil vide, at de kan returnere en vare, hvis den ikke passer, er beskadiget eller ikke fungerer med det, de havde i tankerne.

Shorr Packaging Corp. fandt, at premium-shoppere (dem, der defineres som at bruge mere end $ 200 om måneden på online køb) giver en masse afkast. De fandt, at 22% af disse kunder sagde, at de returnerer mindst en fjerdedel af deres online køb. Men 95% af disse kunder sagde, at de vil gentage forretninger, hvis returprocessen er let.

Du vil gøre det så let som muligt for folk at returnere deres varer, hvis de ikke er tilfredse. En nem løsning, som mange tøjforhandlere bruger, er at inkludere returpostkuponer. Gør det nemt for din kunde at sætte deres varer tilbage i kassen og blot vedhæfte en etiket.

  17 Unternehmen, die von Pokemon Go profitieren (und wie Sie es auch können)

Nordstrom, et firma, der længe har stolt på kundeservice af høj kvalitet, inkluderer en returmærke og betaler også for returforsendelsesomkostningerne. Hvis du bor i USA, er alt hvad du skal gøre at smide dine varer tilbage i kassen, slå på en etiket og aflevere den til din postforsendelse. Du behøver ikke at besværet med at gå til postkontoret eller UPS for at få din pakke vejet og porto beregnet.

Nogle gange er det de små ting. Trunk Club inkluderer endda bånd, hvor kunden kan lukke kassen igen. Fordi seriøst, hvem har tid til at jage en rulle tape. Andre forhandlere som Stitch Fix inkluderer en returpose, som er billigere og lettere at sende tilbage til en kasse.

trunk_club

Hold dine omkostninger nede

Kreativitet er stor, men du ønsker ikke at blive for skør. Du skal stadig tage hensyn til forsendelsesomkostninger.

I dag bruger mange af de største luftfartsselskaber, herunder FedEx, UPS og DHL, dimensionsvægt til at beregne forsendelsesgebyrer på jordpakker under tre kubikfod. Dette betyder, at de tager højde for størrelsen på din kasse samt vægten. Så sørg for, at den kasse, du vælger, passer til dine varer. Mailere kan også være en mulighed, hvis dit produkt er lille.

Uanset størrelsen på din kasse, skal du sørge for at smide noget polstring ind, selvom det ikke er knækkeligt. Du vil ikke have, at dine varer flyder rundt i kassen. Vær forsigtig med ikke at tilføje for meget vægt med din polstring. Du kan prøve en af ​​de miljøvenlige indstillinger, der er nævnt ovenfor, eller let bobleindpakning, som du kan få i lagner, ruller eller poser.

Brug din emballage til at efterlade et varigt, positivt indtryk

Som onlineforhandler har du muligvis ikke en fysisk butik, men du vil alligevel give dine kunder en personlig og frodig oplevelse, ligesom som om de shoppede i en lille butik. Med andre ord, du vil have dem til at føle sig speciel. Du gør sandsynligvis allerede dette med dit websted og andre interaktioner, men glem ikke et område, der ofte overses – emballering.

Hvordan du pakker og præsenterer dine varer til levering vil efterlade et varigt indtryk – ikke kun med dine kunder, men potentielt med deres venner og endda venners venner via sociale medier.

Du føler dig muligvis tilfreds med, at du har foretaget dit salg, men ikke kaste en gylden mulighed. Med smuk, men praktisk emballage kan du tiltrække nye kunder, og lige så vigtigt, beholde dem, du allerede har. Tilbagevendende kunder bruger gennemsnitligt 67% mere end førstegangskunder, så du vil imponere selv dem, der allerede har foretaget et køb fra dig.

Du ønsker at tage hele processen med dine kunders transaktion i betragtning. Deres transaktion er ikke afsluttet, når de klikker på køb-knappen. Du skal wow dem, når deres pakke ankommer. Dette kan være forskellen mellem en engangskunde og en, der er loyal over for dit brand og foretager gentagne køb.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me