Tidligere sidste år stillede jeg mig selv en lille udfordring.

At oprette en Twitter-konto og nå 10.000 følgere.

Det måtte være en helt ny konto, der starter fra nul. Det var ikke tilknyttet noget eksisterende sted, og jeg brugte ikke mit eksisterende netværk. Bare et rent eksperiment fra bunden af.

10 k følgere!

Jeg kaldte Twitter-kontoen ‘Umulig’.

Og det tog kun tre måneder at nå 10.000.

Spørg mig ikke, hvorfor jeg startede dette. Det var simpelthen nysgerrighed, og jeg ville gerne lære, hvad der får Twitter til at krydse. Og jeg lærte meget.

Det handler ikke kun om tallene …

Naturligvis betyder Twitter-tilhængere ikke noget. Så en vigtig del af min lille udfordring var engagement.

Det gennemsnitlige Twitter-engagement er 0,7%. Jeg var nødt til at sikre mig, at jeg var over dette.

Gæt hvad jeg fik?

Min engagement var 13% (på min mest bedste tweet. [Og et gennemsnit på over 5-6% på hvert enkelt indlæg])

13% af forpligtelsesgraden!

Så hvordan fik jeg 10.000 følgere og en engagement på 13%?

Da jeg startede, havde jeg ikke rigtig en strategi. Det tog et par uger at komme i gang. Men efter dette begyndte en klar og effektiv rutine at tage form. Jeg er ingen ekspert! Men sådan fungerer det.

1. Vælg dit emne omhyggeligt

Først og fremmest skal du vide, hvordan Twitter fungerer. Jeg har tilbragt et par år på platformen med en personlig konto. Meget af den tid blev brugt på at se fra sidelinjen.

Jeg bemærkede, at Twitter er fantastisk til tre ting:

  1. Nyheder
  2. Ekspertindsigt i specifikke emner
  3. Lethjertet lettelse

Så jeg vidste, at jeg var nødt til at vælge noget, der passer til mindst to af disse tre ting.

Jeg valgte eventyr / actionsport, der let gled ind i både ‘nyheder’ og ‘lethjertet lettelse’.

Vælg dit emne!

Jeg vidste også, at der var et åbent hul til denne type ting. Der er de store giganter som Red Bull. Men med hensyn til lille konkurrence er det overraskende tynde valg.

Gør det samme med din Twitter-proces. Se efter hullerne i markedet. Se efter de samtaler, der ikke føres. Og start derefter disse samtaler.

2. Post indtrængende indhold

Twitter-væksten er enkel, når du tænker over det.

Du lægger seje ting. Folk gentweet det. Flere ser det og følger dig.

Du behøver ikke at gøre det mere kompliceret end det. Det betyder, at din første prioritet er at sende seje ting!

Social Media Examiner forklarer, at du får 150% flere retweets, hvis du lægger et billede. Så jeg besluttede, at hver tweet skal have et billede vedhæftet.

Sørg for, at hver enkelt tweet har værdi. Gør det til et interessant fotografi, et nyttigt stykke data eller et link til noget værdifuldt. Hvis det ikke er værd at sige, skal du ikke sige det.

Du kan også øge engagementet ved at stille spørgsmål, holde dine tweets korte og aktivt bede om retweets.

3. Tweet mindre (ja, virkelig)

Der er en underlig myte om, at tweeting med højt volumen producerer en bedre engagementsprocent. Det er bare forkert. (Igen vil Social Media Examiner tage backup af mig). At tweege for meget drukner de vigtige ting, du siger. Og det fortynder dit indhold. Det irriterer måske også folk.

Keder ikke dine følgere

Jeg holdt mig til en-to tweets om dagen. Det er alt, hvad jeg havde brug for. I alt sendte jeg kun 52 tweets i de tre måneder. Du kan prøve et par flere, men hold det til et minimum. Må ikke overvælde dit publikum, og druk ikke dit indhold.

4. Begynd at følge mennesker

Okay, indtil videre har jeg lært dig, hvad du skal sende. Men hvordan får du de første følgere?

Jeg fandt også dette super besværligt. Faktisk er de første 100 følgere det sværeste, du nogensinde vil få. Det tog mig lidt tid at finde ud af hemmeligheden, men det er virkelig let.

Begynd bare at følge mennesker. Det er det.

Begynd at følge mennesker!

(Marketingekspert, Neil Patel, har taget sig tid til at følge 100.000 mennesker! Han er på noget.)

Lav en liste over Twitter-konti, der har en målgruppe, du ønsker, og gem dem på dine “lister”.

For mig var dette action-sportsmags, udendørstøjsfirmaer osv. Jeg er sikker på, at du kan vælge masser af konti fra din egen valgte niche.

Indlæs nu de sidste par tweets fra disse konti. Følg derefter alle, der favoriserede, retweetede eller kommenterede det. Disse er de mest aktive og engagerende følgere, og du vil have dem!

Mellem 30% -40% vil normalt følge dig tilbage. Det er skønheden ved Twitter – de fleste er glade for at følge.

Advarsel

Bliv ikke skøre her. Hvis du følger mere end 100 mennesker på en dag, begynder Twitter at blive mistænksom. Mere end dette, og du spammer bare mennesker. Du kan (og vil) blive suspenderet fra Twitter, hvis du går for langt.

Men generelt følger det fint. Det opmuntres.

5. Brug 15 minutter på at gøre dette hver dag

At oprette en Twitter-følge er en daglig aktivitet. Du skal være ganske nådesløs over dette. Planlæg 15 minutter om dagen for at sende noget cool. Brug derefter tid på at følge mennesker i din niche.

Jeg gjorde det hver dag i tre måneder, og jeg endte med at følge omkring 8.000 mennesker. Cirka 40% fulgte tilbage, og de resterende 7.000 kom fra retweets og organisk vækst.

Hvis du synes, dette er spild af tid, kan du se på Neil Patels Twitter-konto ovenfor. Han har fulgt 100.000 mennesker, siden han tiltrådte platformen. Og ingen ville beskylde ham for at spilde dyrebar markedsføringstid!

6. Gentag, favorit og kommenter

Twitter er ikke kun en envejsgade. Hvis du ikke deltager i samtalen, råber du bare på universet. Twitter er en samtale. Bliv involveret.

Gentag nyttige oplysninger, som du så på nogens tidslinje. Skriv en lille kommentar, eller bare favorit deres tweet. Vær ikke den fyr, der bare sprænger tweets uden svar.

Jeg må applaudere Jason, Bitcatchas manager for sociale medier, især for dette. Når nogen interagerer med Bitcatcha på Twitter, svarer han med en tak. Han kører også deres websted gennem vores hurtigchecker og lader dem vide, hvordan det går.

Hej @clickshiftca!

7. Sæt links på dit websted, Facebook og e-mail signatur

Jeg havde ikke denne luksus, men det vil være en god måde for dig at få et par hundrede følgere hurtigt. (Jeg endte med at opbygge et rudimentært websted for at eksperimentere med at placere linket indhold på Twitter. Men det var ikke en faktor i mine 10 k.)

Sæt dit Twitter-link i din e-mail-signatur for at fange alle dine kolleger. Det er en nem måde at opbygge dit netværk på. Brug derefter Twitter’s API til at anbringe en ‘follow’ knap på dit websted. Enkel. Let. Effektiv.

8. Sæt et mål

Intet sker, før du sætter et mål. Så gå efter det. Tænk stort. Hvorfor ikke skyde for 10.000? Eller 100.000? Eller en million?

Én ting gjorde jeg forkert …

… Undlod at udføre uden en bredere strategi.

Da dette bare var et eksperiment, havde jeg ikke en større plan.

Du skal finde ud af, hvordan din Twitter-tilstedeværelse passer ind i din overordnede forretningsmodel. Vil du skabe mere salg eller webtrafik? Vil du opbygge opmærksomhed eller benytte dig af et særligt lukrativt marked?

Det var en ting, jeg ikke gjorde, og nu bliver jeg nødt til at arbejde baglæns for at finde ud af, hvordan jeg bruger denne ressource.

Prøv det selv, folk …

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me