Glem Facebook. Glem Twitter.

Instagram er nu de vigtigste sociale medier for online detailhandlere.

Det er ikke kun selfies, smoothies og søde killinger derude! Dette er et seriøst afkast af investeringen. Det gør uafhængige online-butiksejere tusinder.

Hvorfor?

Fordi Instagram-indlæg samler mere engagement end Facebook og Twitter tilsammen. Og det skaber en ny legion af uafhængige smagsmænd og påvirkere.

Historien på $ 15.000

Mød Danielle Bernstein. Hun ejer en Instagram-konto med 1,3 millioner følgere. Hun er 22 år gammel og driver en uafhængig online butik og modeblog. Det hedder We Wore What, og det er enormt.

Danielle - We Wore What

Der er ingen store forretnings- eller virksomhedsherrer, der trækker i strengene. Bare en smart kvinde med en bærbar computer og en Instagram-konto. Uafhængig og boutique.

Hun sælger sko, tasker og tøj direkte via sin hjemmeside. Hun driver også en tilknyttet butik, der sælger tøj via Stella McCartney, Miu Miu og Moda Operandi.

Men her er overskriften. Ifølge et interview i Harper’s Bazaar tjener hun $ 15.000 hver gang hun uploader et sponsoreret indlæg på Instagram.

$ 15.000!!

Dette er den nye forretningsmodel inden for online detailhandel.

Hvorfor fungerer det? Fordi det går længere end den traditionelle shoppingoplevelse. ja, hun driver en online butik. Men Danielle er også en smagsmand. En modeguru og og skarp-som-helvede forretningskvinde.

Instagram-effekten

I online-detailhandlernes verden overtager Instagram. Det er nu mere kraftfuldt end Facebook og Twitter for uafhængige sælgere.

Her er fakta:

  • Instagram-indlæg får 58 gange mere engagement end Facebook.
  • Og 120 gange mere engagement end Twitter!

Instagram er også den hurtigst voksende sociale medieplatform. Det har lige overhalet Twitter med hensyn til de samlede brugere.

Følgervæksten på Instagram er også betydeligt hurtigere og højere end Facebook.

Instagram er den mest engagerende, hurtigst voksende, mest socialt relevante platform på jorden lige nu.

Instagram sponsorering

Lad os tale mere om Danielle Bernsteins lukrative Instagram / detailmodel. Takket være hendes onlinebutik, hendes blog og hendes Instagram efterfølgende betragtes hun som Instagram-influencer.

Det er her de store penge er. Mærker bruger mere end 1 milliard dollars hvert år på at sponsorere Instagram-indlæg. Takket være sine 1 million følgere kan hun komfortabelt kommandere mellem $ 5.000 til $ 15.000 til et sponsoreret indlæg.

For eksempel lægger Danielle et billede med en bestemt taske. Eller så bærer hun et bestemt mærkes solbriller mod betaling. Danielses indlæg er meget subtile og meget naturlige. Det er næsten subliminelt. Samtidig sender hvert indlæg tusinder af mennesker tilbage til hendes online butik og styrker hendes brand.

Danielle’s rækkevidde er enorm, men selv Instagram-konti med 5.000+ følgere kan begynde at tjene lidt penge gennem sponsorering.

5.000 følgere er en ret opnåelig for den gennemsnitlige online forretning, ville du ikke sige?

Din 5-trins plan for at opbygge et Instagram-imperium

På nuværende tidspunkt undrer du dig sandsynligvis over, hvordan du vokser dit antal! Det er en lang vej til en million følgere, men vi begynder i det små.

1. Brug livsstilsbilleder af produkter

Der er en enkel grund til, at Instagram regler for onlineforhandlere.

Det får deres produkter til at se ægte ud.

Smarte marketingfolk ved, at den bedste måde at sælge et produkt er at sælge en livsstil. Fortæl os ikke, hvad produktet er, vis os, hvordan det vil ændre vores liv.

Nike's motiverende Instagram-feed

Bare se på Nikes motiverende Instagram-feed. Den er fuld af rigtige mennesker, der løber maraton, spiller basketball, svømmer. Det hele er ægte. Det er relatabelt. Det er en livsstil.

2. Brug kundebilleder

Ikke mange af os kan forholde sig til et billede af en model i et katalog.

Men når kunder lægger rigtige billeder af dine produkter på Instagram, reagerer det med folk. Det ser virkelig ud. Kunder kan forestille sig, at de bærer den samme ting. Det er meget mere effektivt at sælge.

Online butik, Nasty Gal beder deres kunder om at tage billeder af sig selv og bruge en bestemt hashtag på Instagram. De samler billederne og fremhæver dem på deres hjemmeside.

Nasty Gal kundebilleder

De får enorm social rækkevidde og et helt katalog med naturlige produktbilleder.

Deres kunder gør alt arbejde for dem!

3. Brug sponsorerede indlæg

Du kan betale Instagram-influencere (som Danielle) for at skrive om dig og dine produkter. Ikke mange af os har $ 15.000 liggende! Men der er mindre konti til at begynde med.

Dette fungerer virkelig.

Bachlr

Mænds modefirma Bachlr startede fra næsten nul Instagram-følgere. De betalte en række påvirkere for sponsorerede stillinger. Responsen var så kraftig, at det styrtede deres server.

Jeg kontaktede og oprettede aftaler med et par konti med 100 k + tilhængere, der var målrettet mod mænd. Til min overraskelse var mange af disse brugere villige til at lave salgsfremmende indlæg for omkring $ 50 … fantastisk!

De har nu fået 15.000 følgere og nød 20.000 besøgende i deres butik på to uger.

Ikke kun det, men de er nu i stand til at opkræve selv sponsorerede stillinger!

4. Lån tilhængere fra dine kammerater

Den sværeste del med at opbygge en Instagram-følge er at få bolden til at rulle. Hvordan finder du de første 100 følgere? De første 1.000?

Den hurtigste og mest effektive metode er at jage aktive brugere der vil lide dine indlæg og produkter. Begynd på at se lignende konti som dig. Indlæs deres følgeliste, og begynd at samarbejde med deres mest aktive følgere.

‘Synes godt om’ deres fotos, kommenter billeder og følg dem. Det vil ikke vare længe, ​​før du får dit første følge tilbage. Og så en lignende eller to. Gentag denne proces i små faser hver dag, og du vil begynde at opbygge et godt følgende.

5. “Vær mode!”

Jeg vil afslutte et tilbud fra vores gode ven i Kalen på Bon Bon Boutique. Hun lod os for nylig ind på hemmelighederne bag hendes succes i onlinebutikken.

Et af de mest centrale citater fra interviewet var ”være mode”. Det er en holdning, der har skabt enorm succes for Danielle Bernstein, som jeg talte om i begyndelsen af ​​artiklen.

For at tage din online butik til det næste niveau, skal du blive mere end bare en sælger. Du er nødt til at blive en smagermager. En influencer. Det handler om at skabe en 360 forretningsmodel, der går ud over det traditionelle køb og salg.

Og det er derfor, Instagram er de bedste sociale medier for online detailhandlere.

Det er en ny model, der kombinerer online-salg og magasin / medier. Og det er en, du kan mestre til din hjemmevirksomhed.

Får nogen derude gode resultater fra Instagram? Jeg ville meget gerne høre fra dig!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me