Top 3 (+2 bonus) Sociale mediesider til B2B-virksomheder (og hvordan man udnytter dem)

Hvis du kæmper for at opretholde en tilstedeværelse på alle sociale medie-websteder derude til din B2B-forretning, spilder du din tid. Dit publikum er sandsynligvis koncentreret om et eller to websteder, og de andre er bare ekstra arbejde for dig. Ved at fokusere din indsats på følgende sociale kanaler, pakker du en større punch og engagerer potentielle kunder.


Jeg talte med B2B-marketingfolk for at få det scoop, på hvilke websteder gav det største smell for deres penge, og stjal endda deres hemmeligheder for, hvordan man maksimerer indsatsen på hver sociale kanal.

LinkedIn: Vinder, Vinder, Kyllingemiddag

Langt det mest populære sociale medieværktøj til B2B-marketing var LinkedIn. Da LinkedIn tiltrækker flere fagfolk end teenagere, der deler kattevideoer, er det det naturlige valg for online netværk. Her er de tip, jeg har fået.

Deltag i og engagér dig i grupper

LinkedIn-grupper

Der er en gruppe på LinkedIn til enhver mulig branche, niche eller jobfunktion, fra indholdsmarkedsføring til brandpumpefagfolk.

Julie Graff, socialt indholdsforbund til markedsføring af pole positioner, siger, at den bedste måde at lykkes med at bruge grupper er at finde dem, hvor medlemmer af din målgruppe er aktive og overveje dine aktier omhyggeligt.

Julie Graff fra Pole Position Marketing

Vær forsigtig med ikke at være alt for selvpromovering i disse grupper. Du skal være på udkig efter at deltage i samtaler, give ekspertrådgivning og besvare spørgsmål.

Hun siger, at hvis gruppen tillader det, skal du sende links til dit eget indhold, men gør det med forsigtighed:

Sørg for, at indholdet, du linker til, er meget værdifuldt. Prøv at starte en diskussion med det. For eksempel har jeg for nylig lagt en artikel om den ideelle længde til et blogindlæg, så jeg spurgte gruppen, hvad de mente, at den ideelle længde var. Kontroller igen, at du gør mere end bare at placere links. Deltag i de andre samtaler i gruppen.

LinkedIn for kundeemner

Tilbage i dagen skulle du gøre en masse opkald og kolde opkald for at nå en beslutningstager. Men nu er en forbindelse kun et klik væk. Jodie Cook, administrerende direktør for JC Social Media Limited, også forfatteren til bogen #Winning at Social Media: Det handler om interaktionen, siger, at LinkedIn-generation af generationer er en stærk taktik for B2B-forretning.

Jodie Cook

Hvis du kender den typiske titel på beslutningstageren i en virksomhed, måske er det seniorkøber, marketingchef eller CFO, for eksempel kan LinkedIn-søgninger hjælpe dig med at udarbejde en liste over muligheder, du kan kontakte. Vi har haft stor succes med at arbejde for en klient, der leverer sten til landskabsarkitektur – vores job er at finde landskabsarkitekter over hele verden og starte en samtale.

Hun siger, at det er vigtigt ikke at sende tomme forbindelsesanmodninger, fordi de ignoreres. I stedet:

Opret en skabelonmeddelelse, som du kan replikere for de hundreder af mennesker, du vil kontakte, men sørg for, at den understreger, hvad der står der for dem – for eksempel en gratis brochure over dine prisvindende produkter. Sørg for, at du prøver to eller tre gange pr. Kontakt, [og] din vedholdenhed vil betale sig.

En virksomhedsside kan øge SEO

LinkedIn-side for virksomheden

Hvem vidste, at det at have en side til din virksomhed på LinkedIn faktisk kunne hjælpe dig med at blive fundet på søgemaskiner? Randy Mitchelson, april, der er vicepræsident for salg & Marketing hos iPartnerMedia siger, at virksomhedssider på LinkedIn gennemgås af søgemaskiner, hvilket gør det til et værdifuldt værktøj i jagt efter bedre søgemaskineoptimering.

Randy Mitchelson

Faktisk kom en af ​​vores klienter til os, fordi de var frustrerede over, at deres websted ikke rangerede. Ironisk nok rangerede deres LinkedIn-virksomhedsside på side en af ​​Google, men deres websted var intetsteds at finde.

Han foreslår også, at alle ansatte i en virksomhed, der har personlige LinkedIn-profiler, skal linke deres personlige profil til virksomhedssiden.

Gør LinkedIn til en blog (med et kæmpe læserskab)

LinkedIn gør så meget mere end blot at give store netværksmuligheder. Det fungerer også som en indholdsudgivelsesplatform via Pulse. Graff of Pole Position Marketing siger, at syndikering af blogindlæg, der er offentliggjort på hendes virksomheds websted på Pulse, har bragt stor succes:

Vores proces er at sende en del af artiklen i LinkedIn med et link “Fortsæt læsning”, der fører dem til vores blog. Dette har resulteret i en dramatisk stigning i trafikken til vores site fra LinkedIn.

Vær en kiggende Tom

Hvem har set din profil?

LinkedIn har en interessant funktion, der fortæller brugerne, at folk har set deres profil. Betalte medlemmer, siger Austen Allred, Senior Growth Manager på LendUp.com, kan se en liste over alle, der tjekker dem ud.

Austen Allred

Vi er naturligvis nysgerrige efter at gøre det. Det viser sig, at du kan bygge et script for ikke at gøre andet end at klikke fra profil til profil og få dit navn og ansigt foran titusinder af mennesker. Det gjorde jeg en gang, nogen så min profil og anbefalede det job, som jeg nu har.

Gør LinkedIn til opfølgningen

Når du møder mennesker på messer eller forretningsbegivenheder, kan det være svært at huske at følge op, når du kommer tilbage til kontoret. Men at inkorporere LinkedIn i din opfølgningsproces er en effektiv måde at holde kontakten på.

Mitchelson fra iPartnerMedia bruger denne strategi efter hver begivenhed, han deltager i:

For eksempel, efter at have indsamlet visitkort på en begivenhed, forbinder jeg mig inden for 24 timer med disse mennesker på LinkedIn og bruger den forbindelse til at fortælle dem, at jeg satte pris på at møde dem. Lige i dag kom jeg i forbindelse med 5 nye mennesker kort efter at have haft kvalitetssamtaler med dem.

Ved at oprette forbindelse online er det meget mere sandsynligt, at du styrker dette forhold hurtigere end via e-mail eller telefon.

Twitter: Fantastisk til en-til-en-engagement

LinkedIn er ikke det eneste værktøj, som B2B-marketingfolk udnytter. Twitter er fantastisk til i realtid engagement, specifikt til at dykke ned i en-til-en-samtaler. Her er et par tip fra eksperterne.

Brug klogt søgning

Twitter-stream på TweetDeck

Hvis du bruger et socialt mediepanel som Hootsuite eller TweetDeck, kan du nemt konfigurere streams til at følge tweets ved hjælp af specifikke nøgleord eller søgeudtryk. Mary Cochran, direktør for marketing for søvn Bruger let denne strategi til at få forbindelse til mennesker inden for sit målgruppes felt:

Mary Cochran

Jeg har haft held inden for forretningsudvikling ved hjælp af Hootsuite til at oprette et søgeudtryk i branchen og hive udsigterne på Twitter.

På en side note: Jeg bruger også denne strategi. Da mange af mine klienter er softwarevirksomheder, sporer jeg udtrykkene “software” og “små virksomheder.” Jeg har endda fået en klient ved at overvåge disse nøgleord og svare korrekt!

Deltag i en-til-en-dialog

Fordi Twitter (sammen med Instagram) er en “dual-directional” platform, hvor du kan interagere med en eller mange mennesker ad gangen, siger Matthew Mercuri, Digital Marketing Manager hos Dupray, at der er endnu mere marketingguld, der skal opdages.

Matthew Mercuri

Twitter / Instagram giver dig også mulighed for at interagere med klienter på måder, som Facebook ikke gør. Facebook er en-dimensionel. Du kan ikke gå ud og søge efter mennesker til at tale individuelt med folk, som du kan, på dobbeltretningsplatforme. Desuden er den anden fordel, at Twitter / Instagram giver øjeblikkelige, hurtige og vittige svar, som i visse milier er meget værdifulde for en marketingmedarbejder.

Han siger også, at interaktion med mennesker, du allerede har gjort forretninger med, vil gøre dine kunder mere tilbøjelige til at følge dig tilbage, hvilket gør det let at engagere dem.

Facebook: Ikke kun til B2C

Tror Facebook kun er til at se kattevideoer i stedet for at arbejde? Tænk igen. Det er et veritabelt smorgasbord af forretningsmuligheder.

Udnyt smart reklame

Facebook er kendt for sin lette, målrettede annonceplatform. Tracy Willis, indholdsstrateg for N2Q Consulting elsker sine reklamefunktioner:

Tracy Willis

Min favorit måde at bruge Facebook som en B2B platform er gennem betalt reklame. Med Facebook-annonceværktøjet kan du vælge din målkunde fra en ekstremt granulær liste over indstillinger.

At være i stand til at målrette mod for eksempel ledere i softwarebranchen, der tjener $ 200.000 eller mere hjælper dig med at målrette nøjagtigt mod den, du vil nå med din annonce.

Boost a Post

Boost A Post

En specifik form for reklame på Facebook er Boost a Post-funktionen. I stedet for at vises som en annonce, kan du tage et regelmæssigt indlæg eller opdatere og forstærke det til et bredere publikum. Adaf Darash, administrerende direktør for Regpack, har set en stigning i kundeemner som et resultat af at øge blogindlæg:

Adaf Darash

Det bedste svar for os har været at styrke et indlæg på vores firmaside, især når vi poster om vores seneste blogopdatering. Vi bruger en masse tid på at arbejde med indholdsmarkedsføring og boosting på Facebook har været den bedste måde, vi har fundet på ikke kun at få vores indhold foran mange mennesker, men vi ser en stigning i kundeemner kort efter vores blogindlæg om Facebook øges!

Deltag i Facebook-grupper

Ligesom med LinkedIn giver Facebooks Groups en fantastisk mulighed for at oprette forbindelse til dit målmarked. Willis fra N2Q Consulting siger, at Facebook kan give endnu større mulighed for engagement end LinkedIn gennem sine grupper:

Deltagelse i disse grupper i din branche, også bare for at lytte, kan give gavnlig indsigt i, hvad dine kunder synes er vigtige. Disse ligner LinkedIn-grupper, men kan bruges oftere, da Facebook har en meget højere engageret brugerbase.

Andre sociale websteder, der er værd at nævne

Disse løbere har muligvis ikke styrken fra LinkedIn, Facebook og Twitter, men de kan stadig hjælpe dig med at nå dit publikum.

Slideshare

Slideshare får ikke næsten spillet af andre sociale værktøjer (når alt kommer til alt skal du tage dig tid til faktisk at oprette en præsentation), men Kent Lewis, præsident & Grundlægger af Anvil siger, det er værd at bemærke.

Kent Lewis

Ikke mange mærker investerer tiden i SlideShare, men da den blev købt af LinkedIn, er dens betydning (og placeringer i Google) kun steget. Det er en fremragende forsknings- og marketingplatform for B2B-virksomheder, og der er meget mindre konkurrence end andre platforme som Twitter.

Youtube

Lewis siger, at det overrasker ham, at kun globale B2B-mærker korrekt har udnyttet kraften i verdens næststørste søgemaskine, YouTube.

Af samme grund som du kan anbefale Google+, Facebook eller Instagram for at målrette B2B-udsigter, er YouTube logisk af forskellige årsager. Video har 5x større tilbagekaldelse end det skrevne ord, så hvorfor fortæl historien i tekst, når du kan fortælle den med videoer?

Få mest muligt ud af B2B-marketing på sociale medier

Uanset hvilke sociale websteder du bruger til at finde kundeemner og kunder til din B2B-virksomhed, har du brug for den rigtige strategi for at få gode resultater. Det betyder at være konsekvent i dine opdateringer, dele relevant indhold og målrette mod din målgruppe. Her er flere tip til at hjælpe dig fra Sandip Banerjee, væksthacking-specialist på Web3 Solution.

Sandip Banerjee

1. Timing er alt
Når du poster er næsten lige så vigtig som det, du sender. Det kan tage nogle eksperimenter for at finde ud af, hvornår dit publikum er mest lydhør over for dine aktier. Planlægningssoftware giver dig mulighed for at skrive dine opdateringer på forhånd og indstille dem til at gå live i det ideelle øjeblik.

2. At kende din målgruppe er meget vigtig
Uanset om du investerer i Facebook- eller LinkedIn-annoncer eller finder nye relevante mennesker til at følge på Twitter, spilder du din tid på at sende din besked til de forkerte mennesker, medmindre du filtrerer dit publikum. Hvem bruger de nøgleord, der er relevante for din demografiske? Hvem taler om konkurrencen? Dette er sandsynligvis gode kandidater til at forbinde med.

3. Tilslut prikkerne i relevans
Hvis du skriver en social opdatering, der taler om en ting og inkluderer et link, skal det link ikke omhandle noget helt andet. Folk ønsker konsistens, og ved at sikre, at det, du deler, er relevant for det link, du lægger, vil du bevise din værdi og troværdighed over for dine følgere.

4. Find den rigtige kadence
Hver sociale kanal fungerer på en anden kadence. Twitter bevæger sig med lysets hastighed; det, du poster lige nu, vil ikke blive set af alle, blot fordi der er flere brugere, der kæmper for dine tilhængers opmærksomhed. Så du bliver muligvis nødt til at sende oftere. På LinkedIn-grupper kan der dog være lidt aktivitet, så vær forsigtig med at bombardere gruppen med en daglig opdatering, hvis du er den eneste, der deler.

5. Vær konsekvent
Social media management tager engagement og konsistens. Folk vil ikke se, at din sidste opdatering var for et halvt år siden. Hvis du ikke har tid eller energi til at dedikere ugentlig opmærksomhed (hvis ikke dagligt) til dine konti, skal du ansætte en social media-konsulent til at hjælpe dig. Du får bedre resultater, hvis folk ved, at de kan stole på dig til regelmæssigt, nyttigt indhold.

Ved at koncentrere din B2B-social media marketingindsats i disse kanaler, vil du bedre engagere det rigtige publikum, opbygge tillid med dem og være i deres sind, når de er klar til at købe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map