Заборави Фацебоок. Заборави Твиттер.

Инстаграм је сада најважнији друштвени медиј за онлине продавце.

Нису то само селфији, смоотхиеји и симпатични мачићи! Ово је озбиљан поврат инвестиције. То чини хиљаде власника независних веб продавница.

Зашто?

Будући да постови на Инстаграму имају више ангажмана него Фацебоок и Твиттер заједно. И то ствара нову легију независних произвођача и укуса.

Прича од 15.000 долара

Упознајте Даниелле Бернстеин. Она има Инстаграм налог са 1,3 милиона пратилаца. Има 22 године, а води независну интернет продавницу и модни блог. Зове се Ми смо носили шта, и огромна је.

Даниелле - носили смо шта

Не постоји велики пословни или корпоративни надмоћ који вуче конце. Само паметна жена са лаптопом и Инстаграм налогом. Независни и бутик.

Продаје ципеле, торбе и одећу директно преко своје веб странице. Такође води подружницу, продаје одећу преко Стелла МцЦартнеи, Миу Миу и Мода Операнди.

Али ево наслова. Према интервјуу у Харпер’с Базаару, она зарађује 15.000 долара сваки пут када пошаље спонзорисани пост на Инстаграм.

15.000 долара!!

Ово је нови пословни модел у малопродаји путем интернета.

Зашто то ради? Јер то иде даље од традиционалног куповинског искуства. да, она води интернет продавницу. Али Даниелле је такође произвођач укуса. Модни гуру и оштра пословна жена.

Инстаграм ефекат

У свету мрежних трговаца, Инстаграм преузима. Сада су моћнији од Фацебоока и Твиттера за независне продавце.

Ево чињеница:

  • Инстаграм постови добијају 58 пута више ангажмана од Фацебоока.
  • И 120 пута више ангажмана од Твиттера!

Инстаграм је и најбрже растућа платформа за друштвене медије. Управо је Твиттер претекао Твиттер у смислу укупног броја корисника.

Стопа раста следбеника на Инстаграму је такође знатно бржа и већа од Фацебоока.

Инстаграм је тренутно најпривлачнија, најбрже растућа, најрелевантнија платформа на планети.

Инстаграм Спонзорство

Хајде да разговарамо више о уносном Инстаграм / малопродајном моделу Даниелле Бернстеин. Захваљујући својој интернетској продавници, њеном блогу и њеном Инстаграм праћењу, сматра се Инстаграм утицајем.

Ту је велики новац. Брендови годишње троше више од милијарду долара за спонзорирање постова на Инстаграму. Захваљујући свом милион следбеника, она може удобно да командује између 5.000 и 15.000 долара за спонзорисани пост.

На пример, Даниелле ће објавити слику са одређеном кесом. Или ће носити сунчане наочаре одређеног бренда уз накнаду. Даниеллеови постови су врло суптилни и врло природни. Скоро је узвишено. У исто време, сваки пост шаље хиљаде људи назад у њену веб продавницу и јача њен бренд.

Досег Даниелле је огроман, али чак и Инстаграм рачуни са 5000 више пратилаца могу почети да зарађују мало новца кроз спонзорство.

5.000 пратилаца је прилично достижно за просечно онлајн пословање, зар не кажете?

Ваш план у 5 корака за изградњу Инстаграм царства

Вероватно се питате како да повећате своје бројеве! Дуг је пут до милион следбеника, али започећемо мали.

1. Користите лифестиле снимке производа

Постоји један једноставан разлог зашто Инстаграм правила за онлајн продавце.

Због тога њихови производи изгледају стварно.

Паметни трговци знају да је најбољи начин продаје производа продаја животног стила. Не говори нам шта је производ, покажи нам како ће променити наш живот.

Нике-ов Мотивацијски Инстаграм феед

Погледајте само Нике-ов мотивацијски Инстаграм феед. Пун је стварних људи који трче маратоне, играју кошарку, пливају. Све је то стварно. Релевантан је. То је стил живота.

2. Користите фотографије купаца

Многи од нас не могу да се односе на слику модела у каталогу.

Али, када купци објаве стварне слике ваших производа на Инстаграму, он реагује са људима. Изгледа стварно. Купци могу да замисле да носе исту ствар. Много је ефикаснија за продају.

Интернет продавница Насти Гал тражи од својих купаца да се фотографирају о себи и користе одређени хасхтаг на Инстаграму. Они прикупљају слике и истичу их на својој веб локацији.

Слике купца Насти Гал

Добијају огроман друштвени домет и читав каталог фотографија природних производа.

Њихови купци обављају сав посао за њих!

3. Користите спонзорисане постове

Можете платити Инстаграм утицајницима (попут Даниелле) да објављују о вама и вашим производима. Мало од нас има 15.000 долара да леже около! Али, постоје и мањи рачуни.

Ово стварно успева.

Бацхлр

Мушка модна компанија Бацхлр почела је са готово нула Инстаграм пратиоца. Плаћали су разне утицајне људе за спонзорисане постове. Одговор је био тако моћан да је срушио њихов сервер.

Контактирао сам и склапао понуде са неколико налога са 100 хиљада + следбеника који су били усмерени према мушкарцима. На моје изненађење, многи од ових корисника били су спремни да обаве промотивне постове за око 50 долара … феноменално!

Они су сада добили 15.000 пратилаца и уживали у 20.000 посетилаца њихове продавнице у две недеље.

И не само то, већ су сада у могућности да сами наплаћују спонзорисане постове!

4. Позајми сљедбенике од својих вршњака

Најтежи део за прављење Инстаграма који следи је играње лопте. Како проналазите тих првих 100 следбеника? Првих 1.000?

Најбржи и најефикаснији метод је лов на активне кориснике који ће се свидети вашим постовима и производима. Почните да гледате сличне рачуне као и ви. Учитајте њихову листу праћења и почните да се бавите са својим најактивнијим пратиоцима.

“Свиђају им се” њихове фотографије, коментаришу слике и прате их. Неће проћи пуно времена док се вратите на прво праћење А онда слично или два. Сваког дана понављајте овај поступак у малим фазама и почећете да правите добро следеће.

5. “Буди мода!”

Завршићу цитат нашег доброг пријатеља из Калена у Бон Бон Боутикуеу. Недавно нас је изнела у тајне иза успеха њене интернетске продавнице.

Једна од најбољих цитата интервјуа била је „бити мода“. То је став који је створио огроман успех за Даниеле Бернстеин, о којој сам говорио на почетку чланка.

Да бисте своју интернет продавницу подигли на нови ниво, морате постати више од продавца. Морате постати произвођач укуса. Инфлуенцер Све је у стварању 360 пословног модела који надилази традиционалне куповине и продаје.

И зато је Инстаграм најбољи друштвени медиј за интернет продавце.

То је нови модел који комбинује продају путем интернета и часописе / медије. И то је један који можете савладати за свој кућни посао.

Да ли неко тамо има одличне резултате на Инстаграму? Волио бих да се јавим од вас!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me