Kuinka vaikeaa on markkinoida verkkokauppasivustoasi?

Mitä sinun on tehtävä tuotemerkkitietoisuuden lisäämiseksi ja liikenteen ohjaamiseksi?

Meillä on taipumus tehdä sähköisen kaupan markkinoinnista vaikeampaa kuin sen on oltava. Pysyminen perusasioissa on parasta.

markkinointikirjat

Hyvä esimerkki? Nämä kolme suurta markkinointivinkkiä alan asiantuntijoilta. Täällä ei ole mitään tavallista. On todennäköistä, että jo tiedät, että sinun pitäisi tehdä nämä kolme asiaa. Ehkä tarvitset muistutuksen ja keskittymisen aikaansaamiseen heille? Jos on, niin tässä.

Vinkki # 1: käynnistä SEO

Olimme yhteyttä Rebecca Gilliin, web-suunnittelijaan, Internet-markkinoijaan ja Web Savvy Marketingin omistajaan. Seitsemän vuoden aikana, jolloin hänen yrityksensä on toiminut, Web Savvy Marketingista on tullut yksi parhaista verkkosivujen suunnittelun alalla. Rebecca on ammattitaitoinen ammattilainen, jonka mielipide on erittäin haluttu osallistumiseen koulutusresursseihin SEO: n suhteen.

Kysyimme, mitä hän suosittelee yritystä palkkaaville asiakkaille suunnittelemaan uusi verkkokauppasivusto. Rebecca kertoi ensin olevan huolissaan SEO: sta ja myöhemmin suunnittelusta: ”Varmista, että SEO: n tutkimus ja suunnittelu on tehty ennen suunnittelua, koodausta tai julkaisemista. Käynnistämisen SEO on aivan liian myöhäistä. ”

Se on mielenkiintoinen vinkki, koska mielestäni suurin osa meistä kääntää tämän yhtälön ympäri. Olemme vain huolissamme sivuston saamisesta ja asuttamisesta, ja keskitymme sitten SEO-elementtien lisäämiseen.

käsien kirjoittaminen tietokoneella

Tietysti yksi SEO: n tärkeimmistä osista on sivustollesi lähetetty sisältö. Tämä on suuri huolenaihe niin hakukoneille kuin ihmisillekin. Joten loistavan kopion kirjoittaminen on välttämätöntä, kun tarkastelemme tässä artikkelissa SEO copywritingin 9 lakia.

Ja jos haluat jonkun lukevan artikkelin sekä pyytämällä hakukoneita indeksoimaan sen oikein, tarvitset tarttuvan otsikon. Tässä artikkelissa on yhdeksän vinkkiä joidenkin maailman parhaiden blogin kirjoittajien saamien vastustamattomien otsikoiden luomiseen..

Vinkki # 2: sosiaalisen median markkinointi

WordPress-suunnittelijan ja hullun nopeasti kasvavan Spinbird-ryhmän omistajan Shelly Peacockin mukaan, sosiaalinen media on keskeinen markkinointitaktiikka kaikille verkkokauppasivustoille, “Paranna tuotetta aina, kun mahdollista.” Hänen kymmenvuotias yritys tunnetaan parhaiten keskittymästään asiakkaiden koulutukseen ja sosiaalisen median markkinointi on vain yksi alue, jolle he tarjoavat räätälöityä apua.

Shelley toimitti tämän kärjen Twitterin kautta, jossa hänellä on yli 1800 seuraajaa. Se on tietysti yksi hänen suosituimmista sosiaalisen median sivustoista. Muista kuitenkin Facebook ja LinkedIn sekä Pinterest ja Instagram.

sosiaalinen media

Itse asiassa olemme tunnistaneet Instagramin parhaaksi sosiaalisen median verkkosivustoksi, joka on tarkoitettu e-taileriille, ja jopa hahmottelemme tapaustutkimuksen yhdestä naisesta, joka ansaitsee 15 000 dollaria joka kerta, kun hän lataa sponsoroidun viestin. Jos sinulla on vain aikaa ja resursseja omistautua yhteen sosiaalisen median verkkoon, voi olla, että Instagram on paras valinta; Lue lisää täältä.

Vihje 3: Sähköpostiluettelot

Spinbird-ryhmän Shelly Peacock antoi meille uuden markkinoinnin kultaisen nuggin, kun hän sanoi: “Kerää kaikki sähköpostisi, jonka voit – se on parempi kuin koskaan liiketoiminnalle.” Ja jotta viestit näyttäisivät ammattimaisemmilta, Shelly ehdottaa lataamaan ilmainen ohjelma, kuten HTMLsig, mukautetun allekirjoitusrivin lisäämiseksi.

Tiesit jo sähköpostiluettelon luomisesta, eikö niin? Mutta olet unohtanut sen tärkeyden. On helppoa saada niin kiinni hakukoneoptimoinnista, sosiaalisesta mediasta ja blogista, tuotekehityksestä ja brändäyksestä, että unohdat yksinkertaiset, mutta todistetut markkinointitavat..

Yksi parhaimmista tavoista saada kävijät valitsemaan tulevaisuuden markkinointiviestit on tarjota lyijymagneetti. Tiedätkö, ne ponnahdusikkunat, joissa pyydetään nimeä ja sähköpostiosoitetta vastineeksi infografialle, e-kirjalle tai videolle, joka näyttää sinulle 10 parasta vinkkiä … mitä tahansa. Löydät kaikenlaisia ​​innovatiivisia ideoita loistavan lyijymagneetin luomiseksi lukemalla tämän artikkelin.

Ja kun olet luonut tämän täydellisen lyijymagneetin, sinun on suunniteltava toimintakehotuspainike, joka houkuttelee sivustosi kävijät todella hyödyntämään tarjoustasi. Tarvitsetko apua tässä suhteessa? Olemme saaneet vinkkejä magneettisen toimintakehotuksen luomiseen täällä.

Joten siellä se on. Asiantuntijat ovat puhuneet ja he ovat muistuttaneet meitä siitä, että hakukoneoptimoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin ja sähköpostiluettelon perustamisen perusteet ovat edelleen yhtä tärkeitä kuin koskaan mainostaessasi verkkokauppasivustosi..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me