Siellä on uskomattoman paljon sisältöä, joka kertoo verkkokaupan mainostamisesta verkossa, mutta siitä, kuinka markkinoida sitä offline-tilassa, on vähemmän. Ja tosiasia on: tarvitset molemmat. Mitä enemmän paikkoja markkinoit yrityksesi kanssa, sitä enemmän yritystä saat!

Jos et käytä yhtäkään seuraavista offline-taktiikoista, on aika lisätä ne siihen, mitä teet markkinoidaksesi yritystäsi verkossa.

1. Et osallistu yritysverkkomahdollisuuksiin

Olipa kyseessä sitten paikallinen kauppakamari tai toimialakohtainen verkostoitumisryhmä, sinulla ei ole varaa olla sitoutumatta verkottumismahdollisuuksiin. Voit toki tuntea olosi paikallaan ja mieluummin piiloutua pimeään nurkkaan ensimmäisessä tapahtumassa, mutta kun tuntelet ihmisiä ja tarjoat arvoa ryhmälle, ihmiset alkavat luottaa sinuun ja haluavat auttaa sinua. Upea tapa tutustua ihmisiin nopeammin on vapaaehtoistyö tai ajaa toimistoon. Muista vain: et ole siellä tekemässä välitöntä myyntiä, vaan rakentamassa suhteita ajan myötä.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivan kiinteistövälittäjän CastleSmart.com -yrityksen omistaja Jamal Asskoumi sanoo, että alansa kokouksiin ja tapaamisiin osallistuminen on auttanut yhteydenpidossa potentiaalisten asiakkaiden kanssa..

CastleSmart.com

Hänen mukaansa osallistuminen näihin tapahtumiin “antoi meille mahdollisuuden verkostoitua useiden teollisuudenharrastajien kanssa, jotka sitten olivat sivustojemme käyttäjiä”, ja että nämä ponnistelut kannattivat myynnin kasvun 15%: lla.

2. Et seuraa tilauksia

Useimmat verkkokauppayritykset ovat vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa vain sähköpostitse, mutta rajoituksia on. Mitä tapahtuu, jos asiakas palauttaa tuotteen? Tiesitkö koskaan, mikä siinä oli vialla? Nopea puhelu voi antaa sinulle arvokkaan kuvan siitä, mikä oli vialla, ja auttaa sinua parantamaan prosessia tai tuotteitasi tuleville asiakkaille. Keskustelu asiakkaiden kanssa voi myös auttaa sinua ymmärtämään, mitä he haluavat, jotta pystyt toimittamaan sen.

Crik Nutritionin perustaja Alex Drysdale sanoo, että asiakkaiden kanssa puhumisella on valtava vaikutus saada heidät palaamaan lisää.

Crik

”Yritän soittaa jokaiselle asiakkaalle ja kysyä heiltä, ​​mitä he rakastavat tai vihaavat tuotteestani. Lisäksi toimitan itse ja paikalliset tilaukset itse henkilökohtaisesti ja tahdon jättää riittävästi aikaa puhua heidän kanssaan 15 minuuttia. Kaikki rakastavat talossaan olevaa toimitusjohtajaa vastaamassa kysymyksiinsä asioista, joihin he vain viettivät vaikeasti ansaitut rahansa. “

3. Et aina kanna käyntikortteja

Kuvittelet “menen ulos olutta. Miksi tarvitsin käyntikorttejani? ” Ja ehkä et tarvitse niitä. Mutta on parempi kantaa niitä eikä tarvita niitä kuin potkaista itseäsi, koska et ole tuonut heitä. Suuntaus tapahtuu, kun vähiten odotat sitä. Voit keskustella tarjoilijan kanssa hänen rannekorustaan ​​ja mainita, että sinulla on Etsy-myymälä, joka myy samanlaisia ​​malleja. Jos hän haluaa tarkistaa myymäläsi, käyntikorttisi mukanaan saat sinusta näyttämään ammattimaisemmalta ja hänen on helppo käydä kaupassa myöhemmin.

Cristina Castro Moral, omistaja Sombras Blancas Art & Design sanoo, että käyntikortit ovat välttämättömiä hänelle markkinoidakseen tuotemerkkiyritystä.

sbcard

”Kun työskentelen asiakkaiden kanssa, joilla on fyysistä yritystä tai jotka ovat työpaikkansa vuoksi jatkuvasti yhteydessä monien eri ihmisten kanssa, kysyn heiltä yleensä, pitäisivätkö he mielessäni, että lähetän heille jotkut käyntikortteistani postissa. Siten, jos mahdollisuus syntyy, he voivat luovuttaa korttini muille ihmisille, jotka saattavat olla kiinnostuneita palveluistani. Tämän ansiosta saan jatkuvasti uusia uusia potentiaalisia asiakkaita monista eri paikoista. ”

Hän myös sanoo pitävänsä pino käyntikortteja laukussaan ja käyttävän niitä melkein muistilappuna.

”Joka kerta kun joku kysyy sähköpostia / puhelinta, vaikka se ei liity yritystoimintaan, annan korttini ja kirjoitan takaosaan tarvittavien lisätietojen kirjoittamisen. Et koskaan tiedä mihin kortti loppuu, ja on todennäköistä, että yksi niistä monista korteista pääsee potentiaaliseen asiakkaaseen. ”

4. Et näytä tuotteitasi

On paljon enemmän ihmisiä, jotka eivät tunnet brändisi kaupungissasi kuin ne, jotka olemme. Sinun tehtävänä on esitellä heille se. Beauty At Finest -verkkokaupan Annabel Annunziata sanoo, että näyttelyn järjestäminen yhteisössä – vaikka se olisi kotona – on hieno tapa yhdistää ihmisiä tuotteisiisi.

Tuotteiden esittely

Hän kertoo pitäneensä esitystä paikallisessa salonissa, joka mainosti sitä sosiaalisen median kanaviensa kautta. Hän asetti tuotteitaan näytölle varmistaen, että käyntikorttinsa oli näkyvä. Hänen verkkokaupansa oli myös perustettu kannettavaan tietokoneeseen näyttämään ihmisille ja tarjosi jopa mainoskampanjan, jota ei lähetetty tilauksiin, jotka tehtiin hänen sivustolleen sinä päivänä.

“Salongin asiakkaat eivät vain nähneet, millainen myymäläni näytti mielestäni ja millaisia ​​tuotteita olivat, vaan myös näiden asiakkaiden perheenjäsenet ja ystävät katsoivat sivustoani ja antoivat perheilleen käskyjä noutaa ne heille.”

Hänen mukaansa tämä tapahtuma loi paljon myyntiä salonkiin, ja tulokset ylittivät tuon päivän, koska salonki pitää nyt pino hänen käyntikorttejaan tiskillä.

5. Et hoita suhteita mediaan

Toimittajat kirjoittavat edelleen painettuja julkaisuja varten, uskokaa tai älkää. Ja paikalliset yritykset ovat aina kiinnostavia. Mutta sinun ei ole, jos toimittajat eivät tiedä sinusta! Paras tapa saada toimittaja kirjoittamaan sinusta on rakentaa suhde heidän kanssaan ennen haluat mitään. Lue heidän sisältönsä. Kommentoi sitä verkossa. Seuraa niitä sosiaalisessa mediassa. Ravista kättään verkottumistapahtumassa. Vie heidät kahviin. Aseta sitten itsesi luotettavaksi resurssiksi, kun he sitä tarvitsevat.

ITestCashin toimitusjohtaja Alex Reichmann on menestynyt tällä taktiikalla:

”Yksi minulle toiminut kampanja oli yhteydenpito pankkilehden kanssa ja tarinaidean ehdottaminen. Tämän kautta he lopulta kirjoittivat artikkelin väärennöksistä ja sain maininnan ja tarjouksen heidän lehdestään ja heidän verkkosivustoltaan. ”

Suhteet mediaan

Hänen mukaansa hän sai verkkosivustolle muutaman asiakkaan, joka sanoi löytäneensä hänet lehden artikkelin kautta.

6. Et etsi kumppanuuksia

Sen sijaan, että ajattelisit toista kaupungin kaveria, joka myy myös räätälöityjä lemmikkieläintuotteita kilpailuna, yritä muokata sitä potentiaaliseksi kumppanuusmahdollisuudeksi. Et todennäköisesti myy samanlaisia ​​tuotteita, joten voi olla tapoja työskennellä yhdessä tai ohjata yrityksiä toisiinsa. Jos osallistut alan tapahtumaan, älä pakene kilpailusta. Esittele itsesi ja katso mihin keskustelu menee. Olisin kerran naisen, joka johti myös markkinointiyritystä, kilpailu, mutta hän päätyi auttamaan minua auttamaan suurhankkeessa, ja suhde oli molemminpuolisesti hyödyllinen vuosien ajan.

Toimitusjohtaja Candice Galek & Bikini Luxen perustaja kertoo, että kun hän avasi ensimmäisen bikinit-verkkokaupan, hän huomaa paikalliset markkinansa Miami Beachillä. Valtuuttuaan hän hän meni paikallisten yritysomistajien luo ja tarjosi luoda esitteitä, joissa toisella puolella oli Bikini Luxen mainosta ja toisella omat mainoslehtiset, ja asetti esitteet heidän liiketoimintaansa (lautasliina-automaatteihin).

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me