Aikaisemmin viime vuonna asetin itselleni pienen haasteen.

Voit perustaa Twitter-tilin ja tavoittaa 10 000 seuraajaa.

Sen piti olla täysin uusi tili nollasta alkaen. Sitä ei sidottu mihinkään olemassa olevaan sivustoon, enkä käyttänyt olemassa olevaa verkkoani. Vain puhdas kokeilu tyhjästä.

10k seuraajaa!

Kutsuin Twitter-tiliä “Impossible”.

Ja kesti vain kolme kuukautta saavuttaa 10000.

Älä kysy, miksi aloitin tämän. Se oli vain uteliaisuutta, ja halusin oppia, mikä tekee Twitteristä valinnan. Ja olen oppinut paljon.

Se ei koske vain numeroita …

Tietysti, Twitter-seuraajat eivät yksin tarkoita mitään. Joten keskeinen osa pikkuhaasteeni oli sitoutuminen.

Keskimääräinen Twitter-sitoutuminen on 0,7%. Minun oli varmistettava, että olin tämän yläpuolella.

Arvaa mitä sain?

Kiinnostumisprosenttini oli 13% (parhaimmalla twiitilläni. [Ja keskimäärin yli 5-6% jokaisesta viestistä])

13% sitoutumisasteesta!

Joten kuinka sain 10000 seuraajaa ja 13%: n sitoutumisaste?

Aloittaessani minulla ei oikeastaan ​​ollut strategiaa. Kesti muutama viikko aloittamiseen. Mutta sen jälkeen selkeä ja tehokas rutiini alkoi muotoutua. En ole asiantuntija! Mutta tässä se toimi.

1. Valitse aihe huolellisesti

Ensinnäkin, olet oppinut, kuinka Twitter toimii. Olen viettänyt muutama vuosi laiturilla henkilökohtaisen tilin avulla. Suuri osa ajasta vietettiin sivulta katselulle.

Huomasin, että Twitter on hieno kolmella asialla:

  1. Uutiset
  2. Asiantuntija näkemyksiä tietyistä aiheista
  3. Kevytmielinen helpotus

Joten tiesin, että minun oli valittava jokin, joka sopi ainakin kahteen näistä kolmesta asiasta.

Valitsin seikkailu- / toimintaurheilulajeja, jotka liukastuivat helposti sekä uutisiin että kevyeen helpotukseen..

Valitse aihe!

Tiesin myös, että tällaista asiaa varten oli aukko. Siellä on suuria jättiläisiä, kuten Red Bulli. Mutta pienessä kilpailussa se on yllättävän ohut valinta.

Tee sama Twitter-prosessissasi. Etsi markkinoiden aukkoja. Etsi keskusteluja, joita ei ole käyty. Ja sitten aloita nämä keskustelut.

2. Lähetä houkuttelevaa sisältöä

Twitterin kasvu on yksinkertaista, kun mietit sitä.

Postitat hienoja juttuja. Ihmiset uudelleensijoittavat sitä. Lisää ihmisiä näkee sen ja seuraa sinua.

Sinun ei tarvitse tehdä siitä monimutkaisempaa. Tämä tarkoittaa sitä, että prioriteettisi on yksi tärkeimmistä aiheista!

Social Media Examiner selittää, että saat 150% enemmän uudelleentwiittauksia, jos lähetät kuvan. Joten päätin, että jokaisessa twiitissa on oltava kiinnitetty kuva.

Varmista, että jokaisella twiitillä on arvo. Tee siitä mielenkiintoinen valokuva, hyödyllinen tieto tai linkki jotain arvokasta. Jos sitä ei tarvitse sanoa, älä sano sitä.

Voit myös lisätä sitoutumista kysymällä kysymyksiä, pitämällä twiitit lyhyinä ja kysymällä aktiivisesti uudelleentwiittauksia.

3. Tweet vähemmän (kyllä, todella)

On outo myytti, että suuren äänenvoimakkuuden säätäminen tuottaa paremman sitoutumisasteen. Se on vain väärin. (Jälleen kerran, sosiaalisen median tarkastaja varmuuskopioi minut). Liian paljon twiitti hukkaa pois tärkeät asiat, jotka sanot. Ja se laimentaa sisältöäsi. Se voi ärsyttää myös ihmisiä.

Älä kyllästy seuraajiasi

Pysyin yhden tai kahden tweetin kanssa päivässä. Se on kaikki mitä tarvitsin. Kaikkien kolmen kuukauden aikana lähetin yhteensä vain 52 twiittiä. Voit kokeilla muutamaa muuta, mutta pidä se minimissään. Älä hukkaa yleisöäsi ja älä hukuta sisältöäsi.

4. Aloita ihmisten seuraaminen

Okei, toistaiseksi olen opettanut sinulle mitä lähettää. Mutta miten saada nämä ensimmäiset seuraajat?

Löysin myös tämän erittäin hankala. Itse asiassa ensimmäiset 100 seuraajaa ovat vaikein mitä koskaan on saanut. Kesti hetken aikaa selvittää salaisuus, mutta se on todella helppoa.

Aloita vain seurata ihmisiä. Se siitä.

Aloita ihmisten seuraaminen!

(Markkinointiasiantuntija Neil Patel on ottanut ajan seurata 100 000 ihmistä! Hän on jonkun päällä.)

Luo luettelo Twitter-tileistä, joilla on haluamasi kohdeyleisö, ja tallenna ne luetteloihisi.

Minulle tämä oli toimintaurheilukirjeitä, ulkoiluvaatteita myyviä yrityksiä jne. Olen varma, että voit valita runsaasti tilejä omasta valitsemastasi nichestä.

Lataa nyt viimeiset tweetit kyseisiltä tileiltä. Seuraa sitten kaikkia, jotka suosikkivat, uudelleentwiittasivat tai kommentoivat sitä. Nämä ovat aktiivisimpia ja kiinnostavimpia seuraajia, ja sinä haluat heitä!

30% -40% seuraa yleensä sinua. Se on Twitterin kauneus – useimmat ihmiset seuraavat mielellään.

Varoitus

Älä mene hulluksi täällä. Jos seuraat enemmän kuin 100 ihmistä päivässä, Twitter alkaa epäillä. Enemmän kuin tämä, ja olet vain roskapostitus ihmisille. Voit jäädä (ja jäädytään) Twitteristä, jos menet liian pitkälle.

Mutta yleinen seuraaminen on hienoa. Sitä kannustetaan.

5. Vietä 15 minuuttia tekemällä tämä päivittäin

Twitter-seurannan rakentaminen on päivittäinen toiminta. Sinun on oltava melko säälimätön tästä. Aikataulu 15 minuuttia päivässä lähettää jotain hienoa. Vietä sitten jonkin aikaa seuraamalla kapealla olevia ihmisiä.

Tein tämän joka päivä kolmen kuukauden ajan, ja päädyin seuraamaan noin 8000 ihmistä. Noin 40% seurasi takaisin, ja loput 7000 tulivat uudelleentwiittauksista ja orgaanisesta kasvusta.

Jos luulet tämän olevan ajanhukkaa, katso Neil Patelin Twitter-tiliä yllä. Hän on seurannut 100 000 ihmistä liittymisestä lähtien. Ja kukaan ei syytä häntä kallista markkinointiaikaa!

6. uudelleentwiittaus, suosikki ja kommentit

Twitter ei ole vain yksisuuntainen katu. Jos et liity keskusteluun, huutaat vain maailmankaikkeutta. Twitter on keskustelu. Tule mukaan.

Uudelleentwiittaa hyödyllisiä tietoja, jotka näit jonkun aikajanalla. Kirjoita pieni kommentti tai vain suosikki heidän twiittinsa. Älä ole se kaveri, joka vain räjäyttää tweetit ilman vastausta.

Minun on erityisesti kiittää Bitcatchan sosiaalisen median manageria Jasonia tästä. Kun joku on vuorovaikutuksessa Bitcatchan kanssa Twitterissä, hän vastaa kiitoksella. Hän myös ylläpitää heidän verkkosivustoaan nopeuden tarkistajamme kautta ja kertoo heidän menestyvän.

Hei @clickshiftca!

7. Laita linkit verkkosivustollesi, Facebookiin ja sähköpostiviestien allekirjoitukseen

Minulla ei ollut tätä ylellisyyttä, mutta se on hyvä tapa saada nopeasti muutama sata seuraajaa. (Päädyin lopulta rakentamaan alkeellista verkkosivustoa kokeillaksesi linkitetyn sisällön lähettämistä Twitteriin. Mutta se ei ollut tekijä 10-prosenttisesti.)

Laita Twitter-linkkisi sähköpostiosoitteeseesi, jotta voit vangita kaikki kollegasi. Tämä on helppo tapa rakentaa verkko. Laita sitten seurata-painike verkkosivustollesi Twitterin sovellusliittymän avulla. Yksinkertainen. Helppo. tehokas.

8. Aseta tavoite

Mitään ei tapahdu, ennen kuin asetat tavoitteen. Joten jatka sitä. Ajattele laajasti. Miksei ampua 10000: lla? Tai 100 000? Tai miljoona?

Yksi asia, jonka tein väärin …

… ei onnistunut laatimaan ilman laajempaa strategiaa.

Koska tämä oli vain kokeilu, minulla ei ollut suurempaa suunnitelmaa.

Sinun on selvitettävä, kuinka Twitter-läsnäolosi sopii yleiseen liiketoimintamalliisi. Haluatko lisätä myyntiä tai verkkoliikennettä? Haluatko lisätä tietoisuutta tai käydä erityisen tuottoisilla markkinoilla??

Se on yksi asia, jota en tehnyt, ja nyt minun on työskenneltävä taaksepäin selvittääksesi kuinka käyttää tätä resurssia.

Kokeile itse, ihmiset …

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me