Et kysy, että joku menisi naimisiin sinut ensimmäisenä päivänä, eikö niin?

Minkä tahansa standardin mukaan se on tulossa hiukan vahvaksi!

Sinun on tehtävä hyvä ensivaikutelma ja luotava suhde ajan myötä. Sitten voit pop iso kysymys.

Internet-markkinointi on tavallaan samanlaista.

Et voi pakottaa ketään ostamaan tuotteita sinulta heti. Ja jos yrität liian kovasti, saatat jopa ajaa ne pois.

Sieltä tulee ‘sähköpostitervetulossarja’.

Tervetuloa sähköposti

Se on sähköpostimarkkinointitemppu, jonka on osoitettu lisäävän pitkäaikaista sitoutumista 33% ja tuottavan 3 kertaa enemmän tuloja.

Tässä sähköpostimarkkinointisarjan ensimmäisessä ja toisessa osassa osoitin sinulle, kuinka voit lisätä tilaajanumeroitasi. Tässä osassa selitän kuinka hyödyntää tilaajiasi eniten, vaalia heitä ja muuttaa heidät maksamaan asiakkaiksi.

Ensinnäkin vastataan ilmeiseen kysymykseen.

Ota kiinni lopullisessa sähköpostimarkkinointiopassamme

 • Osa 1: 11 eniten tulosta tekevää kirjautumislomaketta
 • Osa 2: Sisältöpäivitykset – nopein tapa saada lisää tilaajia
 • Osa 3: Tehosta sitoutumista & tuloja sähköpostitse tervetulosarjoilla
 • Osa 4: 19 yksinkertaista temppua 40% sähköpostin avoimen hinnan saamiseksi
 • Osa 5: Täydellinen aihepiiri: 18 temppua sen naulaamiseen
 • Osa 6: Toimiiko sähköpostimarkkinointisi? 14 mitattavaa välttämätöntä mittaria

Contents

Mikä on sähköpostitervetulossarja?

Kun tilaat verkkosivuston sähköpostiuutiskirjeen, saat yleensä sähköpostivahvistuksen. Jotkut sivustot menevät askeleen pidemmälle ja lähettävät sinulle tervetuliaisviestin. Saatat jopa saada ilmaisen e-kirjan tai jotain vastaavaa.

neitsyt-America-tervetuloa-sähköposti

Mutta siinä se loppuu. Sen jälkeen se on vain vanhoja uutiskirjeitä ja tarjouksia.

Sähköpostin tervetullussarja ulottuu ensimmäiseen viestintään yli viidestä kuuteen sähköpostiviestiin. Ehkä enemmän. Muutaman viikon aikana lähetetty sähköpostisarja tiputtaa tietosi hitaasti uudelle tilaajalle.

(Kuvalähde)

Se antaa sinulle pidemmän ajan suhteen luomiseen ja luo suuremman todennäköisyyden muuttaa heidät maksamaan asiakkaiksi.

Miksi se on niin tehokas??

Tämä ensimmäinen tervetuliaisviesti on erittäin voimakas. Tilastot osoittavat, että ensimmäisellä sähköpostissasi on potentiaalia ansaita 320% enemmän tuloja kuin millään muulla.

Joten miksi et venytä sitä ulos?

Uusimmat tilaajat ovat aktiivisimmat, eniten kytketyt ja kiinnostuneimmat. He avaavat todennäköisemmin sähköpostisi ja ostavat todennäköisemmin sinulta.

Mutta ensimmäisen sähköpostin jälkeen avoimella korolla on taipumus laskea. Tilaajat unohtavat sinut, he ovat siirtyneet muihin asioihin. Sitä vastoin tervetuliaisarjat hoitavat johtoja, kun ne ovat vielä kuumia.

Tilaajien “vaaliminen” kehittää tällä tavoin 50% enemmän asiakkaita, jotka ovat “valmiita ostamaan”. Vaalitut asiakkaat tekevät myös suurempia ostoksia.

Tässä on muutama syy, miksi tervetulossarja toimii:

 1. ToistaminenOn vanhan koulun markkinointiteoria, jonka mukaan asiakkaiden on nähtävä tuotemerkkisi ja viestisi seitsemän kertaa ennen kuin he luottavat sinuun tai ostavat sinulta. Tervetulosarja saa nimesi ja tuotemerkkisi edessäsi toistuvasti. Se on erityisen tärkeää, jos olet uusi yritys.
 2. Mahdollisuus kertoa tarinasiSuuri syy siihen, että siirrymme kohti tiettyjä tuotemerkkejä (ja viimeinkin ostamme heiltä), on se, että olemme yhteydessä heidän tarinaansa ja heidän etiikkansa. Tervetuliaisviesti antaa sinulle mahdollisuuden kertoa tilaajillesi enemmän sinusta.

  nastygalscase

 3. Luottaa luottamukseenAsiakkaat ovat luonnollisesti varovaisia ​​uusien verkkosivustojen tai palveluiden suhteen. Sarja sähköposteja lisää luottamusta, joten kun pyydät myyntiä, sähköpostit napsauttavat todennäköisemmin.
 4. Lisää mahdollisuuksia myydäYhteisellä tervetuliaisviestillä painotetaan myymään jotain nopeasti, mikä saattaa ärsyttää joitain asiakkaita. Kuuden tai seitsemän sähköpostin avulla voit esitellä tuotteitasi hitaasti, aloittamalla pienistä, vähäriskisistä tuotteista ja työskentelemällä isoihin aseisiin asti.
 5. Ei hukannut uusia tilaajiaMarkkinoijat pyrkivät yleensä puristamaan mahdollisimman paljon tietoja tervetulosähköpostiinsa, mutta se ei ole aina tehokasta. Kun tilaajat joutuvat kohtaamaan liian monta vaihtoehtoa tai toimintakehotusta, he saattavat tuntea itsensä uhriksi. Tervetulosarja poistaa tämän ongelman, jolloin voit keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan. Paljon tehokkaampi.
 6. Johtava vaaliminenTervetulossarja antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa uutta tilaajaa hitaasti ajan myötä. Pitkällä tähtäimellä tämä on paljon vahvempi markkinointitekniikka.
 7. Tottumuksen rakentaminenKun näet alla olevista esimerkeistä, tervetulysarja asettaa uudet tilaajat etsimään aktiivisesti sähköpostiasi. Sen sijaan, että jättäisit huomiotta päivityksesi, uudet tilaajat saavat tapansa odottaa heitä. Se on resepti korkealle avoimelle korolle tulevaisuudessa.
  5-vaiheinen opas freelance-sosiaalisen median managerin palkkaamiseksi

Tervetulosarja toiminnassa

Ensimmäinen verkkosivusto, jonka löysin sähköpostitervetussarjan avulla, oli Pinterest (olen varma, että muut tekivät sen ensin, mutta Pinterest tiputti minut pois). Katsotaanpa niin heitä yksityiskohtaisesti.

Pinterest käyttää heidän tervetulosarjojaan hyödyntääkseen foorumiin liittyviä hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja kysymättä liikaa tilaajalta. Ensimmäinen sähköposti näyttää tältä:

Pinterest 1. sähköposti

Huomaat, että heidän aihealueellaan lukee Aloitus # 1. Heti, tiedät, että on tulossa joukko sähköposteja.

Sisältö alkaa hyvin yksinkertaiselta: “Mikä on nasta?” Se kävelee uusia käyttäjiä vaiheiden läpi ja päättyy toimintakehotuksella, joka ei ole liian vaativa:

“Kokeile toistaiseksi kirjautua sisään ja löytää sisältöä itsellesi.”

Se ei ole tylsää. Se ei ole ylivoimaista. Ja uudet tilaajat ovat oppineet vähän palvelusta.

Mikä parasta, he kertovat tilaajalle, mitä seuraavaa odotetaan: “Seuraavien viiden päivän aikana lähetämme sinulle lisätietoja …”

Se on hieno tapa kertoa tilaajalle etsimään lisää sähköpostiviestejä lähipäivinä. Tilaaja etsii aktiivisesti seuraavaa sähköpostia. Nero.

Toinen sähköposti näyttää tältä:

Pinterest 2. sähköposti

Tällä kertaa se esittelee sinulle muutamia lisätietoja ja rohkaisee sinua aloittamaan profiilisi rakentamisen. Jälleen on “mitä seuraavaksi” -osa, joka muistuttaa sinua siitä, että huomenna on tulossa toinen.

Tässä on kolmas sähköpostiosoite:

Pinterest 3. sähköposti

Tällä on paljon vahvempi toimintakehotus. Tähän mennessä Pinterest on käsitellyt perusteet ja olet perehtynyt alustaan.

Mutta nyt se todella vaatii toimintakehotusta, joka on tärkeä: lisää “kiinnitä se” -painike verkkosivustoosi.

Tämä on uudestaan ​​ensimmäinen päivämääräinen ehdotus. Jos Pinterest olisi pyytänyt tilaajia lisäämään “kiinnitä se” -painike ensimmäiseen sähköpostiviestiin, se olisi sekoittanut tilaajat ja pelättänyt heidät pois.

Pinterest ei ole ainoa yritys, joka käyttää tätä temppua.

Asos käyttää lyhyempää tervetulossarjaa, vain kolme sähköpostia. Mutta he eivät vaadi kovaa myyntiä ennen kuin kolmas sähköposti.

asoscase

Ensimmäinen kertoo sinulle mitä odottaa Asos-uutiskirjeeltä ja kannustaa sinua selaamaan kauppaa. Ei mitään tylsää tai vaativaa.

Toinen näyttää erityiset tavarat, jotka saatat pitää sinun sukupuolesta johtuen, ja korostaa ostokohteita (ilmainen toimitus ja ilmainen palautus). Mutta he eivät vieläkään ole suoraan kysyneet myyntiä.

  Kuinka sain 10000 Twitter-seuraajaa ja 13%: n sitoutumisaste

Vain kolmannessa sähköpostiviestissä ne edistävät myyntiä tarjoamalla 10% alennuksen ja vahvemman toimintakehotuksen – ‘osta nyt’.

Se on hieno, mutta voimakas. Se vahvistaa hitaasti brändiä ja kasvattaa tilaajaa myyntiin.

Kuinka luoda omia sähköpostisarjoja

Tervetulosähköpostisarjan luomiseen tarvitaan tili sähköpostimarkkinointipalvelussa. Tässä esittelyssä käytetään MailChimp-palvelua, mutta kaikki sähköpostipalvelut, kuten Aweber, Constant Contact tai Emma, ​​tarjoavat samanlaisen vaihtoehdon..

Tervetulosarja käyttää ‘sähköpostiautomaatio’. Automaation avulla voit lähettää sähköpostia, jotka laukaisevat tietty tapahtuma. Kuten tervetulossarjan käynnistäminen, kun joku kirjautuu sähköpostiluetteloosi. (Se on hyödyllinen myös super temppuissa, kuten muistuttamalla asiakkaita hylätystä ostoskorista, lähettämällä heille alennus syntymäpäivinä tai käyttämällä asiakkaan ostohistoriaa mainostamaan samanlaisia ​​tuotteita).

Automaatio on MailChimp-palvelun maksettu ominaisuus, joten jos sinulla on vain vakiopaketti, sinun kannattaa päivittää se. Jos olet täysin uusi, lue ensin MailChimp-opetusohjelma – Kuinka luoda sähköpostiluettelo nollasta & lähetä ensimmäinen uutiskirje

Näin se toimii:

Vaihe 1. Kirjaudu sisään MailChimp-sovellukseen ja napsauta automaatiota

mc-automaatio

MailChimp kutsuu automaatiokampanjaa ”työnkuluksi”, joten luomme automatisoinnin työnkulkua.

mc-automaatio-työnkulku

Vaihe 2. Valitse tilaajaluettelo, jota haluat käyttää

Jos sinulla on useita luetteloita, valitse oikea!

Vaihe 3. Valitse työnkulun tyyppi

tervetuloa-sarja

Ota tervetulosarja-vaihtoehto. Huomaat, että täällä on paljon muita automatisoitavia sähköposteja. Voit palata tarkistamaan joitain heistä myöhemmin.

Vaihe 4. Anna työnkululle nimi ja lisää nimi ja sähköpostiosoite, josta tervehdyssarja tulee

Pro-tip, joidenkin bloggaajien mielestä todellisen lähettäjän nimen ja yrityksen käyttäminen yhdessä lisää avointa korkoa. Esimerkiksi ‘Daren from Bitcatcha’, ei pelkästään ‘Bitcatcha’.

Vaihe 5. Määritä liipaisin

Tässä tapauksessa liipaisumme on “kun tilaaja liittyy”. Silloin haluamme aloittaa heille tervetulossarjan lähettämisen.

mc-liipaisin

Vaihe 6. Aseta, kun sähköposti laukaistaan

Saat parhaat tulokset asettamalla ensimmäisen liipaisimen arvoon ”heti”. Toisin sanoen tilaajasi saa heti sarjan ensimmäisen sähköpostin. He avaavat todennäköisemmin sähköpostin, jos se saapuu heti ilmoittautumisen jälkeen – ennen kuin se häiritsee!

mc-työnkulku

Vaihe 7. Suunnittele ensimmäinen tervetulossähköposti

Nyt hauskaa osaa. Täytä ensimmäinen tervehdyskirje sisällöllä ja muotoile se MailChimp-mallien avulla. (Pidä kiinni siitä, mitä laittaa sähköpostiviestinsarjaan? Alla on lisää vinkkejä).

Vaihe 8. Aseta aikataulu

Kuinka pian haluat tilaajan vastaanottavan toisen, kolmannen ja neljännen sähköpostin? Tämä eroaa jokaisella teistä. Joissakin tapauksissa, kuten Pinterest, yksi päivässä toimii erittäin hyvin.

Muille – etenkin vähittäiskauppiaille ja online-ohjelmistoja tai digitaalisia tuotteita myyville – kannattaa ehkä käyttää pidempiä aukkoja tilaajille mahdollisuuden saada luottamuksen lisäämiseksi.

Vaihe 9. Testi, testi, testi

Nyt kun tervetulossarjasi on valmis ja käynnissä, seuraa tarkkaan analytiikkaa. Katso avoimet hinnat ja napsautussuhteet. Voisitko parantaa niitä? Säädä aihekenttää, sisältöä ja aikataulua, kunnes saat sen oikein.

Bonusvinkit

Ennen kuin lähden, käydään läpi muutama bonusvihje, jotta tervetulossarjasi toimisi parhaimmillaan.

1. Mitkä ovat tavoitteesi??

Mitkä ovat kolme päätavoitettasi ennen aloittamista? Näin päätät, mikä menee sähköpostisarjaasi. Jos olet verkkokauppa, se saattaa olla tietoisuutta, Instagram-seuraajia ja myyntiä.

  Sähköpostimarkkinoinnin opas, osa 2: Sisältöpäivitykset - mitä ja miten

Tässä tapauksessa ensimmäisessä sähköpostiviestissäsi on tarinasi, toisessa rohkaistaan ​​seuraamaan Instagram-tiliäsi ja kolmannessa myydään myynti.

2. Kuka sinä olet??

Varmista, että ensimmäisellä sähköpostiosoitteellasi määritetään tarkalleen kuka olet.

hellofresh

3. Vahvista luettelossa olemisen etuja

Käytä tätä tilaisuutta muistuttaaksesi heille, miksi he kirjautuivat. Anna heille hyvä syy etsiä edelleen sähköpostiasi. Onko se alennus vai yksinoikeudellinen tieto?

4. Kerro tarina

Yksi suosikki tervetulossarjoistani oli 20 sähköpostia pitkä! Se oli rahoitusyhtiö, ja he käyttivät tervetulossarjoja kertomaan tarinan, kuinka he auttoivat yhtä asiakkaistaan.

Houkuttelevan tarinan avulla he onnistuivat kokonaisuudessaan tiivistämään, kuka he ovat, mitä he ovat tehneet ja kuinka ne tuovat lisäarvoa. Matkan varrella he esittelivät erilaisia ​​tuotteita, alkaen edullisista e-kirjoista aina räätälöityyn konsultointipalveluun saakka..

5. Hanki nopea ensimmäinen myynti

Mitä aikaisemmin asiakas ostaa jotain (mitä tahansa), sitä parempi. Kun he ostavat sinulta, heillä on yhteys. He avaavat todennäköisemmin sähköposteja tulevaisuudessa ja ostavat sinulta uudestaan.

Käytä tervetulosarjoja varmistaaksesi pieni myynti mahdollisimman varhain.

6. Päätä ensin, mitä haluat sanoa

Älä vain päätä viiden sähköpostin sarjasta ja selvitä sitten kuinka ne täytetään. Päätä, mitä haluat sanoa, jaa sitten se yksittäisiin sähköposteihin.

7. Mitä seuraavaksi?

Jätä heille aina kallion ripustin ja kerro heille, milloin odottaa seuraavaa sähköpostia. Varmista, että he etsivät sitä.

Lue lisää

8. Pidä sähköpostit johdonmukaisina

Yritä pitää suunnittelu ja asettelu yhdenmukaisina koko sarjan ajan. Pidä johdonmukainen aiherivi myös käyttämällä numeroitua järjestelmää tai jatkuvaa teemaa. Se on pieni temppu, joka vahvistaa tuotemerkkiäsi.

9. Pyydä lisätietoja

Alkuperäisessä kirjautumislomakkeessa on parasta välttää liian monta kysymystä. Nimi ja sähköpostiosoite ovat kaikki mitä tarvitset saadaksesi tilaajat oven läpi nopeasti.

Tervetulosarja antaa sinulle mahdollisuuden kysyä lisätietoja myöhemmin. Voit kysyä sukupuolta, sijaintia ja muita asetuksia kolmannessa tai neljännessä sähköpostiviestissä. Tämä auttaa sinua segmentoimaan tilaajaluettelosi ja lähettämään sopivampia sähköposteja.

10. Odota, kunnes tervetulossarja on ohi, ennen kuin lähetät normaalin uutiskirjeen

Varmista, että uusi tilaajasi saa normaalit uutiskirjeesi tai tarjoussähköpostisi vasta aloitussarjan jälkeen. Se on hieman hämmentävä ja häiritsevä.

Kerro sarjan viimeisessä sähköpostiviestissä, että se on ohi, ja siirrä ne sujuvasti tavallisiin uutiskirjeisiin.

11. Jos tilaaja käyttää tarjouskoodia, älä lähetä sitä uudestaan!

Jos käytät tervetulossarjaa promokoodin työntämiseen useammin kuin kerran, muista seurata myyntiä. Et halua lähettää tilaajalle samaa tarjouskoodia, jos he ovat jo käyttäneet sitä.

Tervetulosarja on täydellinen tapa rakentaa uskollisuutta brändille ja luoda vahvempi asiakassuhde tulevaisuutta varten. Viestit antavat sinulle enemmän myyntimahdollisuuksia, kun tilaajasi on kiinnostunein ja innostunut tuotteestasi.

Käyttääkö kukaan siellä tervetulosarjoja tai muita sähköpostiautomaatioita? Suunnitteletko tulevaisuudessa? Kerro minulle ajatuksesi ja ideasi kommenttiosassa!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me