Jos olet joskus lähettänyt sähköpostikampanjan, tiedät pelon painaa Lähetä-painiketta.

Olet lähettämässä tuhansia sähköposteja siellä, mutta avaako kukaan ne?

Tuoreen raportin mukaan keskimääräinen avointen sähköpostien lukumäärä on 22,87%. Mutta on mahdollista saada tämä paljon korkeammaksi muutamalla taitavallä temppulla ja parannuksella.

Tässä on tulokset kampanjasta, jonka ajoin hiljattain musiikkiteollisuuden asiakkaalle, joka sai 40,7%: n avoimen verokannan:

MailChimp-kampanja

Se on yli kaksinkertainen alan keskiarvoon. Se oli paljon kokeilujen ja virheiden huipentuma, mutta tein sen käyttämällä suurin osa näistä 19 vinkistä. Ne ovat kokeiltuja.

Tämän artikkelin loppuun mennessä sinulla on kaikki temput, joita tarvitset myös avoimen verokannan parantamiseksi.

Ajattele vain, jos sinulla on 2 000 tilaajaa, kuten asiakkaani teki yllä olevassa luettelossa, ja nostat avointa korkoasi 5 prosentilla, se on 50 potentiaalista asiakasta enemmän.

Vinkki: Tämä on neljäs artikkeli lopullisessa sähköpostimarkkinointisarjassani, joten jos olet unohtanut muut osat, katso ne täältä:

  • Osa 1: 11 eniten tulosta tekevää kirjautumislomaketta
  • Osa 2: Sisältöpäivitykset – nopein tapa saada lisää tilaajia
  • Osa 3: Tehosta sitoutumista & tuloja sähköpostitse tervetulosarjoilla
  • Osa 4: 19 yksinkertaista temppua 40% sähköpostin avoimen hinnan saamiseksi
  • Osa 5: Täydellinen aihepiiri: 18 temppua sen naulaamiseen
  • Osa 6: Toimiiko sähköpostimarkkinointisi? 14 mitattavaa välttämätöntä mittaria

Hyppäämme suoraan sisään:

Osa I: Tilaajat

Ennen kuin aloitamme aihepiirien säätämistä tai toimitusten ajoittamista, ensin tarkastellaan tilaajia.

Sähköpostin avoin hinta

(Kuvalähde)

1. Poista passiiviset tilaajat, he tappavat avoimen hinnan

Sinulla voisi olla 100 000 tilaajaa, mutta tämä määrä ei tarkoita mitään, jos he eivät avaa sähköpostiosoitteitasi. Suuri tilaajien lukumäärä näyttää hyvältä, mutta se on valitettavasti vain ”turhamaisuusmittari”.

Keskity määrän sijasta luettelon laatuun. Keskity aktiivisiin tilaajiin, jotka avaavat säännöllisesti sähköpostiviestisi. He ovat niitä, jotka haluavat kuulla sinusta.

Jos tilaaja ei ole avannut sähköpostiasi kuudessa kuukaudessa, on aika poistaa ne. Sama pätee kaikkiin “koviin pomppimisiin” (ts. Sähköpostia ei voida toimittaa). Heille lähettäminen maksaa rahaa, ja se vetää avoimen verokannan alas.

Kuten voitte nähdä, tämä alla oleva tilaaja ei ole avannut sähköpostia tai napsauttanut sähköpostia yli kolme vuotta ja 23 kampanjaa.

passiiviset tilaajat

Tämä ei välttämättä tarkoita, että sähköpostisi imevät! He eivät ehkä enää tarvitse tarjoamiasi palveluita tai ehkä he eivät vain tarkista tätä sähköpostiosoitetta enää.

Kyse on siitä, että luettelossasi on vain korkealaatuisia tilaajia. Laatu korvaa määrän.

Yksi temppu, jota voit käyttää, on viimeisen ojan sähköposti. Lähetä sähköpostia jokaiselle, joka ei ole avautunut kuuden kuukauden aikana otsikkorivillä: ”Emme ole kuulleet sinusta hetkessä…” ja kysy heiltä, ​​haluavatko he pysyä luettelossa. Voit tarjota alennuksen tai kannustimen myös oleskeluun.

2. Puhdista väärin kirjoitetut sähköpostiosoitteet

Tämä on nopea ja yksinkertainen tapa saada vielä muutama avaus. Suorita tilaajaluettelosi ja korjaa kaikki kirjoitusvirheet.

Lähes aina harvat lähettävät ”[sähköposti suojattu]” tai “[sähköposti suojattu]”. Muuta osoitetta ja pyydä heitä vahvistamaan oikea sähköpostiosoite.

3. Anna tilaajien valita, mitä sähköposteja he saavat ja milloin

Jotkut tilaajat kuulevat sinusta mielellään kahdesti viikossa. Toiset mieluummin kuukausittaiset päivitykset.

Jotkut ovat kiinnostuneita vain alennuksista. Toiset haluavat kuulla jokaisesta uudesta julkaisemastasi blogista.

Voit välttää tilaajien ylikuormituksen antamalla heille valita kuinka usein he vastaanottavat sähköposteja ja minkä tyyppistä sisältöä he haluavat lukea. On parasta antaa heille nämä vaihtoehdot kirjautuessaan sisään. Katso kuinka matkatoimisto Skift antaa sinulle mahdollisuuden valita päivittäin, viikoittain ja muista vaihtoehdoista.

Anna tilaajien valita

4. Segmentoi luettelosi, jotta tilaajat saavat asiaankuuluvia sähköposteja

Yksi suurimmista syistä alhaiseen avoimeen hintaan on se, että sähköpostit eivät yksinkertaisesti ole merkityksellisiä tilaajalle.

Esimerkiksi Seattlen tilaaja ei todennäköisesti ole kiinnostunut New Yorkin 10 parhaasta kahvilasta. Tässä tapauksessa voit erottaa tilaajaluettelosi sijainnin mukaan. Nyt voit lähettää sijaintikohtaisen sisällön yleisöllesi.

Pro MailChimp -tilin avulla voit segmentoida luettelosi demografisten tietojen, kiinnostuksen kohteiden tai ostokäyttäytymisen perusteella. Esimerkiksi Asos-yritys lähettää erilaisia ​​sähköpostiviestejä sukupuolesi, vaatteidesi ja ostohistoriasi perusteella.

Voit tehdä tämän MailChimpissä yksinkertaisesti tagien ja ‘mukautettujen kenttien’ avulla segmentoidaksesi yleisösi eri luokkiin. Yhden raportin mukaan 39% tätä tehneistä ihmisistä näki korkeammat avoimet korot. Myös 20%: n myynti kasvoi.

Osa II: Sähköpostiesi sisältö

Toistaiseksi olemme tiukenneet tilaajaluetteloa. Katsotaan nyt, kuinka sisältösi voi lisätä avointa korkoa.

5. Lisää arvoa jokaisella sähköpostilla

Vaikea totuus on, että tilaajat avaavat sähköpostin vain, jos se tuo lisäarvoa heidän elämäänsä. Sinun on annettava ihmisille hyvä syy avata sähköpostiosoitteesi.

Paras tapa tehdä se? Tarjoa konkreettista arvoa joka kerta.

Esimerkiksi Vox lähettää sinulle sähköpostia lyhyillä, snappy-uutisilla päivästä. Et voi saada sitä heidän verkkosivuilleen, ja se on erittäin hyödyllistä, jos sinulla on ollut kiireinen päivä.

Lisätä arvoa

Jos tilaaja alkaa liittää uutiskirjeitäsi valtavaan arvoon, he avaavat sen joka kerta. He alkavat jopa etsiä sitä.

Tämä on pitkän aikavälin strategia. Nopeat voitot ja temput, kuten fiksut aiheet, saattavat toimia kertakampanjoissa, mutta todellinen tapa saada jatkuvasti korkeat avoimet hinnat on yksinkertaisesti rakentamalla uskollisuutta ja mainetta suuren sisällön avulla. Yritä varmistaa, että se on jotain mitä he eivät pääse muualle.

6. Käsittele loistava, suora aihepiiri

Aiherivit tekevät tai rikkovat avoimet hinnat. Itse asiassa ne ovat niin tärkeitä, omistaan ​​heille tämän sähköpostisarjan viidennen osan.

Lyhyesti sanottuna, suoraan pisteeseen -kohtaiset rivit toimivat parhaiten. MailChimp juoksi numeroita 40 miljoonalla sähköpostin aiherivillä ja parhaat esiintyjät olivat yllättävän tylsää:

  • [yrityksen nimi] myynti & markkinointiuutiskirje tai
  • [yrityksen nimi] toukokuuta 2005 uutislehti,

mikä korotti 60 prosentin avoimen koron.

Tietysti ei ole haittaa heittää uudestaan ​​uudestaan ​​joitain uteliaita, clickbait-tyylisiä aihepiirejä. Tämä yrittäjä Yaro Starkin yksinkertainen versio oli erityisen kiehtova:

Yaro juontaa napsauttamalla syöttiä

Suurimman osan ajasta kuitenkin keskitytään tilaajille kertomaan tarkalleen, minkä arvon he saavat sisällään.

7. Puhu suoraan tilaajallesi, tee siitä henkilökohtainen

Sähköpostiuutiskirje lähetetään usein tuhansille tilaajille. Mutta temppu on saada se näyttämään henkilökohtaiselta sähköpostilta, suoraan yhdelle henkilölle.

Minkä sähköpostin avaat todennäköisemmin:

“Tarjoamme asiakkaillemme 20% alennuksia” tai

“Sarah, sisälläsi on 20% alennus”

Olettaen, että nimesi on Sarah, avaat toisen! Lähetät tuhansille, mutta puhu jokaiselle tilaajalle erikseen. Käytä samaa henkilökohtaista äänentoistoa myös sähköpostissa.

Tunnet yleisösi paremmin kuin kukaan muu. Puhu heidän kanssaan tavalla, joka muodostaa yhteyden.

8. Käytä tervetulosarjoa pitkän aikavälin avoimen koron määrittämiseen

Uusimmat tilaajat ovat kiinnostuneimpia ja avaavat todennäköisimmin sähköpostisi. Hyödynnä sitä antamalla heille tonnia arvoa heti alussa.

Luo itsesi näihin muutamiin ensimmäisiin sähköposteihin, kun uudet tilaajat ovat kuumia, ja muodostat vahvan sidoksen. Tämän tekeminen takaa avoimet hinnat pitkällä tähtäimellä ja muodostaa tapan.

Tervetulosarja

Tervetulosarja on täällä paras temppu. Lähettämällä viisi tai kuusi peräkkäistä sähköpostia heti tilauksen jälkeen, muodostat yhteyden lukijaasi. Tilaajasi tietää mitä odottaa ja he muodostavat tapan. He alkavat varoa sähköpostiosoitteitasi.

Tämän sähköpostimarkkinointisarjan osa 3 keskittyi tervetulosarjoihin, joten ajaudu takaisin ja katso se.

9. Lähetä se oikealta henkilöltä, ei yrityksen nimellä

Tilastot osoittavat, että oikean nimen sähköpostit saavat paremman avoimen verkon kuin yritykseltä lähetetyt sähköpostit.

Syy on melko yksinkertainen. Olemme joutuneet jättämään huomiotta yritysosoitteesta tulevat sähköpostit liittämällä sen markkinointiin tai mainontaan. Kun käytät oikeaa nimeäsi, se tuntuu henkilökohtaisemmalta ja vähemmän myynnistä.

Henkilökohtaisesti mielestäni on parasta sekoittaa nämä kaksi. Lähettäisin esimerkiksi sähköpostiviestini Daren, at Bitcatcha -sivulta.

Näin tekemällä henkilökohtaisen yhteyden, mutta muistutan myös siitä, mihin liittyit.

10. Jätä sähköpostisi kallioon

Me kaikki tiedämme, että parhaat kirjat päättävät luvunsa houkuttavaan kallioon. Et voi odottaa seuraavan luvun lukemista! Voit tehdä saman sähköpostitiedotteillasi. Luo heille jotain erityistä tai kutoa tarina useille uutiskirjeille.

Kun he seuraavan kerran näkevät sähköpostiviestisi postilaatikkoonsa, he haluavat avata sen ja selvittää, mitä opetat heille seuraavaksi!

III osa: Ajoitus

Jos haluat korkean avoimen hinnan, on tärkeää saada kampanjoidesi taajuus ja säännöllisyys oikein. Lähettämäsi tarkka aika ja päivä myös asiat. Otetaan selville miksi:

Sähköpostin ajoitus

(Kuvalähde)

11. Valitse yleisöllesi sopiva aika ja päivä

Oikean hetken valitseminen uutiskirjeen lähettämiseen on kuuma aihe sähköpostimarkkinoijien keskuudessa.

Analysoidessaan omia tietojaan MailChimp havaitsi, että avoimet hinnat olivat korkeimmat tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin noin klo 10. Tässä vaiheessa olemme tyhjentäneet postilaatikkomme viikonloppusta, asettuneet viikkoon, ja kello 10 oleva sähköposti on tervetullut huomion kiinnittäminen töihin..

Kokemus kuitenkin suoritti samanlaisen tutkimuksen ja havaitsi, että heidän avoinna olevien sähköpostien hinnat olivat korkeammat viikonloppuna – kun ihmisille tuli vähemmän sähköposteja. He olivat yhtä mieltä siitä, että keski-aamu oli tehokkain aika..

Epäilen, että yritysten väliset sähköpostit saavat korkeimman avoimen verkon viikon puolivälissä, kun taas harrastukset, verkkokauppa ja vapaa-ajan sähköpostit avataan viikonloppuna..

Tämä on vain kiusallista, ja suosittelen, että kokeilet yleisöäsi löytääksesi parhaan ajan sinulle.

Kaikissa tapauksissa lähetä sähköpostia keski-aamuna vastaanottajan kullakin aikavyöhykkeellä. Voit tehdä tämän MailChimpissä käyttämällä niiden aikawarp-toimintoa.

Aikawarp-toiminto Mailchimpissä

12. Lähetä sähköpostia säännöllisin väliajoin

Valitse aikataulu ja pysy siitä. Jos se on kerran viikossa torstaiaamuna, varmista, että se on aina kerran viikossa torstaiaamuna.

Tilaajien postituslaatikoiden pudottaminen ja poistaminen satunnaisesti on hämmentävää ja häiritsevää. Tekemällä uutiskirjeesi säännöllisinä ja johdonmukaisina, tilaajat alkavat odottaa niitä ja muodostavat tapa avata ne.

13. Ei liian usein, mutta ei liian usein…

Vain sinä voit päättää, kuinka usein viestejä lähetetään, mutta varo kahdesta asiasta: sähköpostin väsymyksestä ja unohduksesta!

Ensinnäkin, jos tilaajat saavat liian monta sähköpostia liian usein, he turhautuvat. Sähköpostit jätetään sitten lukematta.

Jos jätät sen liian kauan sähköpostien välille, tilaajat saattavat unohtaa kuka olet tai miksi he kirjautuivat. He saattavat vain sivuuttaa sähköpostin, poistaa sen tai perua tilauksen.

Tästä säännöstä on poikkeuksia. Jotkut päivittäiset uutiskirjeet toimivat hyvin, mutta jos valitset tämän reitin, varmista, että tilaajat tietävät, mihin he ovat ilmoittautuneet!

Jos tilaajat alkavat kärsiä sähköpostin väsymyksestä, käytä viimeisen ojan viestiä estääksesi heitä tilaamasta kokonaan. Esimerkiksi jännitystiedote kysyy tilaamisen aikeita, haluavatko he sen sijaan saada vähemmän sähköpostia.

vastaanottaa vähemmän sähköposteja

14. Lähetä se kahdesti!

Tämä on oivallinen temppu, enkä käytä tätä itse. Mutta tiedän joitain markkinoijia, jotka tekevät, joten annan sinun päättää.

Kun uutiskirjeesi on loppunut, odota viikko ja katso takaisin avoinna olevaan hintaan. Kerää kaikki sähköpostiosoitteet, jotka eivät avanneet sitä ensimmäistä kertaa, ja lähetä se heille uudelleen.

Voit yrittää mukauttaa aiheen otsikon tällä kertaa rohkaistaksesi lisää ihmisiä avaamaan sen. Yksi markkinoija, Neal Taparia, onnistui 55%: n etäisyydellä tämän tekniikan avulla.

Osa IV: Bonustemppuja

Temppuja, jotka eivät sopineet muualle!

15. Pysäytä roskapostisuodattimet

Sähköpostiasiakkaat ovat hyvin koulutettuja spämmitettyjen sähköpostien havaitsemiseksi. Aiherivit, joissa on ilmeinen mainoskopio, hylätään todennäköisesti, joten sulje caps-lock ja pidä poissa huutomerkistä!

Katso myös tämä luettelo roskapostin laukaisevista sanoista ja vältä niitä hinnalla millä hyvänsä.

16. Pidä johdonmukainen muotoilu

Ne, joilla on korkein napsautussuhde, ovat hallinneet tilaajien uskollisuuden taiteen. He avaavat sähköpostit, koska lähettäjä on tuttu ja luotettava. Johdonmukainen ulkoasu ja muotoilu auttavat rakentamaan tätä uskollisuutta ja tuntemusta.

MailChimpillä on tonnia erilaisia ​​suunnittelumalleja, mutta vastustaa kehotusta muuttaa sitä jokaisessa kampanjassa.

17. Varmista, että se toimii mobiililaitteessa

Työskentele älypuhelimella ja mobiililaitteilla

66% sähköposteista avataan nyt älypuhelimella, joten varmista, että uutiskirjeesi näyttää mahtavalta iPhonessa, tablet-laitteessa tai muussa mobiililaitteessa..

Useimmat sähköpostipalvelut käyttävät “reagoivaa suunnittelua” varmistaaksesi, että sähköpostisi toimii automaattisesti mobiililaitteella, mutta suorita testi ennen lähettämistä kaikille.

18. Kysy tilaajilta, miksi he lähtivät

Jos haluat tietää, miksi ihmiset eivät lue sähköpostiviestejäsi, kysy tilauksen peruuttaneilta. Oikea ja rehellinen palaute ei ole aina helppoa kuulla, mutta opit siitä eniten.

Kun käyttäjä tilaa, valitse valintaruutu kysyäksesi heiltä, ​​miksi he lähtevät. Lähetetäänkö sähköpostia liian usein? Onko tiedoista tullut merkityksettömiä?

Tähän kysymykseen vastaaminen auttaa sinua parantamaan nykyisten tilaajien palvelua.

19. Testi, testi, testi! Ja testaa uudelleen

Markkinoinnin vaikea osa on se, että oikeaa vastausta ei ole. Uutiskirjeen lähettämiselle ei ole ”parasta” aihekenttää tai ”täydellistä” aikaa.

Jos olet epävarma, suorita jakotesti saadaksesi selville. Etkö voi päättää aihepiirien välillä? Suorita jakotesti pienellä alajaksolla tilaajaluettelostasi. Kumpi laukaisee korkeimman avoimen verkon, on paras aihe.

Kokeile suorittaa jaettu testi eri päivinä ja eri aikoina. Milloin yleisösi reagoi parhaiten?

Tämä kaikki on sähköpostisarjan 4. osassa! Älä unohda tarkistaa takaisin osia 1, 2 ja 3 ja katsoa tulevaa osiota täydellisen aihepiirin luomisesta.

Oletko testannut ja tarkistanut sähköpostisi avoimen hinnan? Mikä on kokemuksesi ja mikä sopii sinulle parhaiten? Kerro siitä kommenttiosassa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me