Käytän paljon Facebook-mainoksia.

Itse asiassa he antavat minulle yhden markkinointistrategian parhaan sijoitetun pääoman tuoton …

Ja joka kerta ajaessani mainoskampanjaa saan parempia tuloksia. Opiskelen jotain uutta.

Tänään luulin jakavani joitain onnistuneista menetelmistä kanssasi.

Ensinnäkin, sinun on asetettava tietty tavoite.

1. Aseta tavoite

Ole hyvin tarkka siitä, mitä haluat saavuttaa Facebook-ilmoituksellasi.

Tarkoittaako se myyntiä? Valitse sitten tietty tuote, johon voit keskittyä.

Ole tarkka tavoitteesi suhteen

Kuten kuvasta voi nähdä, tämä jälleenmyyjä on valinnut erittäin tarkan tuotteen mainostettavaksi aikajanallani. Älä vain aja ihmisiä verkkosivustoosi. Aja heidät tiettyyn esineeseen tai tuotteeseen. Sen avulla on paljon helpompaa kohdistaa oikeisiin ihmisiin. Tämä tarkoittaa korkeampaa napsautussuhdetta ja parempia tuloksia.

Facebook auttaa sinua myös täällä. Ne tarjoavat sinulle paljon vaihtoehtoja, kun kyse on ilmoituksen määrittämisestä. Tässä tapauksessa haluamme lisää napsautuksia. Joten varmista, että valitset yhden seuraavista vaihtoehdoista:

Valitse jompikumpi vaihtoehto

Yleisön määritteleminen & kohdistaminen

2. Kohdekohteet, harrastukset ja sijainti

Facebookilla on todella ainutlaatuinen asema kohdistaa käyttäjiä tykkäämisensä, epäonnistumisensa ja väestötietojen perusteella.

Facebook kerää kaikki nämä tiedot ja käyttää niitä kohdistaakseen ilmoituksia meille.

Se on hieno uutinen mainostajille ja yrityksille. Se tarkoittaa, että voit valita tarkalleen, kuka näkee tarjouksesi.

Voit asettaa mainoksesi näyttämään 23-25-vuotiaille miehille, jotka pitävät neulosta ja heavy metal -musiikista… (Nyt nämä ovat markkinarako). Mitä kohdennetumpi ja tarkempi yleisösi, sitä parempi napsautussuhde.

Keskity kohdennettuihin yleisöihin

3. Kohdista verkkosivustosi kävijöihin

Ajattele sitä. Ihmiset napsauttavat todennäköisesti mainostasi, jos he ovat jo olleet verkkosivustollasi. He tunnustavat jo tuotemerkkisi.

He ovat jo kiinnostuneita siitä, mitä sanot.

Facebookin avulla voit lähettää ilmoituksia vain niille, jotka ovat käyneet sivustossasi.

Näin se toimii. Ensinnäkin, varmista, että evästeet on aktivoitu verkkosivustollesi. Nyt, kun valitset kohdeyleisösi, napsauta Luo mukautettu yleisö -painiketta.

Napsauta sitten verkkosivustojen liikennettä.

Luo mukautettu yleisö

Facebook käyttää nyt evästeitä sivustossasi seurataksesi verkkosivustosi kävijöitä ja lähettämällä heille ilmoituksia, kun he tulevat takaisin Facebookiin.

Se on loistava tapa luoda tuotemerkkiäsi ja lisätä tietoisuutta. Koska he ovat jo tuttuja sinulle, napsautussuhde kasvaa.

4. Kohdista sähköpostiluetteloosi

Myös sähköpostiluettelosi tilaajat ovat jo kiinnostuneita yrityksestäsi.

Jos olet lukenut myyntikanavasi viestin, tiedät, että sinun on jatkossakin vaalittava sähköpostisi tilaajia. Pienellä ylimääräisellä työllä voit muuttaa ne täydellisiksi, maksavista asiakkaista.

Yksi tapa tehdä tämä on mainostaa Facebook-ilmoituksia heidän syötteisiin. Toki, voit lähettää heille sähköpostia, mutta kyse on merkkitietoisuudesta. He ovat jo tottuneet näkemään viestejä postilaatikossa. Nimesi pudottaminen heidän Facebook-syötteeseen antaa heille uuden lempeän muistutuksen.

Löydät tämän jälleen “mukautetusta yleisöstä”. Lataa nyt vain CSV-tiedosto, liitä osoitteet manuaalisesti tai käytä MailChimp-tiliäsi. Facebook etsii näitä käyttäjiä tietokannastaan ​​ja palvelee heille ilmoituksia.

Käytä sähköpostiluetteloa

Mainostavan oikean sisällön valitseminen

5. Kokeile mainostaa sisältöä myyntisivujen sijasta

Ajattele, kuinka sinä ja yleisösi käytät Facebookia. Emme mene siellä etsimään tuotteita ja myyntiä. Olemme Facebookissa nauttiaksesi sisällöstä. Etsimme videoita ja blogeja.

Sen sijaan, että tulvitset ihmisten ruokia ilmoituksilla, anna heille mitä he haluavat. Anna heille sisältöä! Luo erinomainen sisältökappale ja tee siitä keskittymäsi. Hanki ensimmäinen napsautussisältö ja ajattele myymistä heille myöhemmin.

Mainosta sisältöä, ei myyntisivua

Esimerkiksi tämä markkinoija ei yritä myydä sinulle mitään. Hän vain esittelee sinut verkkoseminaariin. Se on hieno sisältö, joka vie sinut oven eteen.

Varmista, että otsikko on kiusanteko ja kiehtova. Ja varmista, että se on kohderyhmäsi kanssa.

Tämä tekniikka lähettää napsautussuhteesi katon läpi. Voit olla huolissasi siitä, että myyt heille heti, kun he saavuttavat sivustosi. Muista, että 96% ihmisistä ei ole valmis ostamaan sinulta heti. Joten tuotteen asettaminen nenänsä eteen ei aina toimi.

Kyse on johtojen vaalimisesta. Se antaa sinulle viivästyneen sijoitetun pääoman tuoton, mutta se on vahvempi pitkän aikavälin strategia.

Bonus

Kuinka luoda erinomainen kappale sisältöä

6. Luo optimoitu mukautettu aloitussivu

Mutta entä jos haluat välittömän sijoitetun pääoman tuoton?

On mahdollista perustaa ilmoitus, joka maksaa itsestään yhdellä painalluksella. Tätä varten tarvitset uskomattoman tehokkaan aloitussivun. Kävijöiden lähettäminen tavanomaiselle myyntisivullesi ei aio leikata sitä.

Muokattu aloitussivusi antaa ihmisille syyn ostaa tuote. Loimme äskettäin yhden täällä Bitcatchassa Black Friday -myynnillemme web-hosting-tuotteissa.

Luo mainoksesi aloitussivu

Voisimme lähettää ihmisiä kotisivullemme ja antaa heidän selvittää sen. Sen sijaan rakensimme hyvin kohdennetun ja vakuuttavan myyntisivun.

Ilmoita mainoksestasi erityinen syy napsauttaa linkkiä. Kun kyse on myynnistä, sen on oltava kohdennettua ja tarkkaa.

Tehokas sanamuoto ja kuvat

7. Kopioi: päästä suoraan pisteeseen

Ihmiset vierittävät Facebookia nopeasti. Todella nopeasti. Pysäytämme vain, kun joku kiinnittää huomiota. Ajattele kuinka käytät aikajanasi. Vierität ja skannaat, kunnes näet jotain pidät.

Otsikkokopiosi on tärkein tapa olla yhteydessä ihmisiin. Pysäytä heidät kappaleisiinsa ja saada heidät huomioimaan.

Temppu on oltava rohkea, yksinkertainen ja suora. Sinulla ei ole aikaa olla hauska tai fiksu Facebook-mainosten suhteen. Lyhyt, terävä lause ja paljon avainsanoja ovat kaikki mitä tarvitset.

Päästä suoraan pisteeseen

Otetaan esimerkiksi Shopifyn viimeisin mainos. Heidän otsikko on yksinkertainen ja suora: Rakenna myymäläsi FB: lle!

Mutta tee vakuuttava. Tee siitä houkutteleva.

8. Käytä erottavaa kuvaa. Parasta vielä, käytä videota

Facebookin algoritmi on hienosäädetty valokuvien priorisoimiseksi. Äskettäin se mukautti tätä algoritmia videoiden priorisointiin.

Käytä mainostasi videota, ja parannat mahdollisuuksiasi nähdä. Ihmisen silmä pysähtyy todennäköisemmin myös videosisällön kohdalla.

Katso tämä Disaronnon ilmoitus. He eivät edes pyydä sinua ostamaan mitään. Mutta 2,2 miljoonalla katselulla se tavoittaa heidän yleisönsä! Keskity ensin huomion sieppaamiseen ja aja sitten napsautuksia.

Käytä hienoja kuvia / videoita

Testi, testi, testi

9. A / B halkeaa

Edes maailman fiksuin markkinoija ei tiedä varmasti mitä sanamuoto, kuvat tai yleisö vastaa paremmin. A / B-jako voi kuitenkin sanoa, mikä on tehokkainta.

Käytän Adespressoa A / B-osieni ajamiseen. Se kertoo selvästi, mikä toimii, ja millä mainoksillani on paras napsautussuhde..

A / B-testien tarkoitus on kahden ilmoituksen kohdistaminen toisiaan vastaan. Jokainen on hiukan erilainen ja lähetetään yleisöllesi. Facebook kertoo sitten sinulle, kummalla oli parempi napsautussuhde.

Voit kokeilla kahta eri nimeä tai otsikkoa. Kokeile kahta eri kuvaa tai kahta hiukan erilaista yleisöä.

Yksi, jolla on eniten napsautussuhteita, on se, jonka koko markkinointipainosi on takana.

Facebook-ilmoitukset voivat maksaa itsensä, jos saat napsautussuhteen täydelliseksi!

Kerro minulle, jos sinulla on palavia kysymyksiä Facebook-ilmoituksista. Olen täällä auttamassa ja haluaisin mielelläni kuulla omista kampanjoistasi!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me