Sembla que cada dia apareix una nova botiga de comerç electrònic (o 20) en línia, creant encara més competència per a les botigues existents. Però, malgrat el creixent nombre de competidors, el fet que les vendes al detall de comerç electrònic suposarien un import de 414 milions de dòlars per al 2018 haurien de dir que hi ha molta quota de mercat per dividir.

Tot i així, el repte aclaparador per als empresaris de comerç electrònic és la comercialització dels seus productes. L’optimització del motor de cerca està aconseguint una descàrrega més gran i la compra d’anuncis de pagament per clic pot arribar a suposar el pressupost més gran. Els empresaris es refereixen a arrencar i fer bricolatge, així que volia saber quines idees de màrqueting hi havia allà que no costaven ni un braç ni una cama.

Vaig preguntar a deu empresaris de comerç electrònic quines idees úniques tenien per comercialitzar els seus negocis barats i vaig obtenir algunes estratègies molt bones que també podeu utilitzar..

1. Compartiu contingut viral a Reddit

banc de la peixateria

Sam Williamson, de FishTankBank, va considerar que era difícil construir una audiència a les xarxes socials sense invertir en una campanya publicitària. En lloc de gastar els diners de l’empresa, ell i el seu equip van decidir crear un contingut “viral” interessant i compartir-lo al lloc de marcatge social Reddit.

Sam Williamson de FishTankBank

La majoria dels membres del nostre equip estaven familiaritzats amb Reddit abans de començar, i tots teníem una idea aproximada del tipus de contingut que normalment tenia èxit al lloc. Vam decidir centrar-nos en el subreddit “TIL” (/ r / todayilearned), que celebra fets estranys i interessants. En produir publicacions periòdiques amb fets sobre peixos, no hem aconseguit només conduir milers de visitants al nostre lloc, sinó que també hem aconseguit crear la nostra llista de correu electrònic considerablement.

Un exemple d’èxit de Williamson: després de publicar un article sobre la conservació de dipòsits de peix, l’article va rebre 170 rebuts i més de 1.000 visites de pàgines..

Reddit pot ser o no una bona opció per al vostre negoci, però hi ha altres llocs de marcatge social on podeu compartir el contingut del vostre bloc, com ara Stumbleupon i BizSugar..

2. Utilitzeu una forta crida a l’acció al vostre lloc web

blu

No concediu als visitants del vostre lloc més crèdit del que es mereixen. Necessiten que els digueu exactament què voleu que facin. És aquí on convé una bona crida a l’acció: amb una de ben escrita, la conversió de comerç electrònic pot augmentar el 22% trimestralment!

Zondra Wilson, propietària de Blu Skin Care, va provar amb gran èxit aquesta estratègia. Va utilitzar els botons de trucada per guiar els visitants a comprar.

Zondra Wilson de Blu Skin Care

Em vaig assegurar que els botons eren grans i acolorits, ja que això crida l’atenció i provoca que el consumidor faci clic en [ells].

També va provar la venda d’un Dia de la Mare amb un banner (inclosa la crida a l’acció) a la part superior del lloc. Posant la data de finalització de la venda a la pancarta, va crear una sensació d’urgència que va fer que la gent fosca per aprofitar les ofertes.

Doneu un cop d’ull al vostre lloc web. Li dius a la gent què ha de fer? Els guieu a registrar-vos a correus electrònics o a realitzar una compra? Si no és així, prova una trucada a l’acció, i mesura els resultats en poques setmanes.

3. Feu un regal inesperat

IMG_1264 (1)

A la gent els agrada rebre regals, no? Gene Caballero, cofundador de GreenPal (considerat l’Uber de la gespa), va lluitar per trobar la manera d’aconseguir que els clients diguessin als altres el gran que eren els serveis de tallada de gespa. Sabia que la gent no s’inclinava a discutir el tema sobre el cafè amb un veí.

Llavors la idea li va impactar:

Gene Caballero de GreenPal

Ja sabíem si [els nostres clients] tenien o no animals de companyia, per què no utilitzar aquesta informació per a que parli de nosaltres? Després de comprar 100 dòlars d’ossos de gos i catnip, vam començar a enviar-los als nostres clients, agraint el seu negoci i donant-los el nostre enllaç de Yelp, per descomptat. Després d’uns quants viatges a l’oficina de correus, vam veure que els correus electrònics i les revisions de Yelp van disparar. La gent ens ha agraït que haguéssim avançat la milió addicional i han dit com no poden esperar a informar-los als nostres amics sobre el nostre servei. Missió complerta! I mai no tornaran a pensar en el servei de cura de la gespa sense pensar en nosaltres primer.

Aquest és un fantàstic exemple de com pot ser que el màrqueting boca-orella pot comportar un cost mínim.

4. Dóna un cupó als accionistes socials

ce cupó

La connexió amb el públic a les xarxes socials no sempre és tan fàcil com esperaves. La gent està bombardejada amb missatges de marques a Facebook, Twitter i Instagram, de manera que haureu de fer alguna cosa per fer que vulguin realment seguir-vos i compartir el vostre contingut..

Oleg Korneitchouk, director de màrqueting per a SmartSites, diu que donar un cupó als clients que comparteixen el contingut de la xarxa social de la marca ha treballat per als seus clients.

Oleg Korneitchouk de SmartSites

Això fa que el client sigui feliç proporcionant-los un descompte i fa créixer la vostra marca a través de la vostra xarxa social (que probablement contindrà altres perspectives). Aquest és un escenari guanyador que pot generar boles de neu amb el missatge adequat.

Després d’implementar un cupó social a Facebook per a un dels seus clients, venedor de monedes en línia, la marca va experimentar un augment significatiu de les visites al lloc de la marca (de Facebook) i les transaccions mitjançant el cupó social també van créixer..

… estàvem rebent 50-100 visites de social al dia (augment de 10 a 20) i vam veure un augment de les transaccions generals (i de la gent que utilitza el cupó generat). Les persones que recollien monedes tenien tendència a tenir amics que feien el mateix i va resultar ser una campanya molt eficaç!

5. Estireu els cordons de la gent

escanejar fotografies

Quina és la història de la vostra marca? Com millorar la vida dels vostres clients? De vegades, aquesta connexió emocional us pot ajudar a atreure més clients, com ho va fer ScanMyPhotos.com.

Mitch Goldstone, presidenta & El conseller delegat de la companyia d’exploració fotogràfica diu que tenir un equip de redactors professionals entrevistats a clients per compartir les seves experiències emocionals en la digitalització de les fotografies de les dècades de les seves famílies s’ha demostrat ser una estratègia de màrqueting molt eficaç..

Mitch Goldstone de ScanMyPhotos

Cadascuna de les persones perfilades comparteixen orgànicament les seves històries; estan entusiasmats de veure el seu perfil en “imprimir” i compartir àmpliament a la majoria de plataformes de xarxes socials. [No hi ha] cap millor testimoni que quan un amic comparteixi una experiència agosarada.

Penseu en si un atractiu emocional suposaria una història atractiva per als clients potencials.

6. Obteniu Guerrilla amb el vostre màrqueting

Hi ha tantes estratègies de màrqueting “allà, fet”, de manera que Marcus Miller, que gestiona una companyia de màrqueting digital al Regne Unit anomenada Bowler Hat, diu que heu d’utilitzar les tàctiques de Guerrilla per cridar l’atenció de la gent i implicar-les..

Inspirat en el llibre Guerrilla Màrqueting de Jay Conrad Levinson, Miller tracta de trobar maneres innovadores de captar l’atenció de la gent. Un exemple? Promoure la caritat masculina Movember, que anima els homes a créixer bigotis al mes de novembre per recaptar diners.

Marcus Miller de Bowler Hat

Les organitzacions benèfiques dels homes no sempre reben el suport que les organitzacions benèfiques de gran nom poden reunir, de manera que qualsevol cosa que pugui sensibilitzar i sense una despesa enorme en màrqueting sigui perfecte. Per a Movember, una empresa local anomenada Graffiti for Hire va pintar un personatge en una torre de 30 peus a la fàbrica Custard de Birmingham. Tant la caritat com Graffiti for Hire es beneficien d’una impressionant exposició i premsa gratuïta a la part posterior d’una bona causa. Es tracta d’un perfecte màrqueting de guerrilla: a la vostra cara, de baix cost, màxima exposició.

Diu que la instal·lació va trigar sis dies i més de 100 llaunes de pintura en spray i que va generar exposició, centenars de mencions de premsa i molts diners per una causa important.

7. Ajudeu a sortir a un periodista

Captura

Els periodistes són a fora, buscant fonts dels seus articles. Vostè és un expert en el que fa, i és probable que hi hagi algú que necessiti un pressupost d’un expert del sector igual que tu. Així és com Maureen Pollack, directora general i inventora del WaterSlyde, ha cridat l’atenció per la seva marca.

Maureen Pollack de WaterSlyde

La nostra millor forma i més econòmica de comercialització ha estat mitjançant la publicitat gratuïta. Tenim una història divertida i quan la gent la sentim veiem un punt de vista a les nostres vistes web, que es tradueix en més vendes.

Un exemple de premsa que ha brillat el punt de mira del seu negoci és un article publicat a Kveller, un lloc web de criança jueva. Aquest article va crear un augment del trànsit al lloc web de WaterSlyde de 2.000-5.000 visitants al dia durant 2 setmanes, així com un augment de 500 unitats venudes.

Pollack utilitza el lloc web Ajuda a un reporter per analitzar les consultes de periodistes i respondre a aquelles (com la meva per a aquest article) que és una bona opció per.

8. Connecteu-vos amb els influents de YouTube

youtube

Trobar influenciadors que tinguin resistència amb el vostre públic sempre és una bona idea i YouTube pot ser un canal meravellós no només per connectar-vos amb ells, sinó també per aconseguir que venguin els vostres productes..

Tanner Rankin, fundador i conseller delegat de Source Approach, afirma que relacionar-se amb influents oberts a afiliar-se és una manera fantàstica d’arribar a una audiència més àmplia amb els vostres productes..

Ranking del tàner de l

Trobem YouTubers amb una audiència forta dels nostres clients objectiu i, a continuació, oferim un producte gratuït i un codi de cupó per a la seva audiència. Això és difícil de combinar amb una pàgina de destinació efectiva!

Diu que si consumiu contingut actiu al vostre nínxol, és possible que identifiquin diversos coneguts YouTubers que podrien ser una bona forma. Si no és així, serveis com Tomoson i Famebit poden ajudar-vos a trobar influents de YouTube i ordenar-los segons la mida de l’audiència, les dades demogràfiques, etc..

Busqueu influents amb una gran audiència dels vostres clients objectiu, que tinguin molta participació en els seus vídeos (com ara accions i comentaris). També desitgeu influents amb un mitjà de comunicació social sòlid.

9. Demaneu comentaris (fàcils)

2c972b_245bdff06293496cb1abadd7d0024897

No hi ha res millor que aconseguir que un client anterior us compri una i altra vegada. Aquí és on Fetch és útil. Russell Silver, fundador de l’aplicació de comentaris de 1 toc, assegura que no només la seva eina obté feedback valuós sobre l’experiència d’un client, sinó que també ofereix una promoció especial que és més probable que tingui negoci repetits..

Russell Silver of Fetch

El nostre màrqueting es realitza després de la compra i es realitza en dos passos. En primer lloc, a cada client se li envia per correu electrònic una enquesta de comentaris d’un sol toc Això ajuda al mercat de la marca mostrant que els preocupa els seus clients i que realment volen comentaris per aprendre i créixer. En segon lloc, cada revisor es porta a una pàgina d’agraïment personalitzada amb una promoció. Això ajuda a comercialitzar més la imatge de la marca (amb el missatge a la seva pròpia veu) i a impulsar les vendes en línia proporcionant un incentiu per tornar.

Els usuaris de Fetch han aconseguit un percentatge de resposta del 30% als correus electrònics, així com un augment del 10% de les taxes de compra repetides.

10. Crear un obsequi

Concurs de regals

Les persones estan motivades a interactuar amb la vostra marca quan hi ha la possibilitat de guanyar un premi en línia. Jason Angelini a American Bench Craft diu que regalar productes a les xarxes socials ha estat un èxit per a la seva marca.

Jason Angelini, de l

El primer obsequi que vam fer va ser pels nostres propis canals de xarxes socials quan tot just començavem. Vam poder obtenir més de 50 seguidors de xarxes socials i subscriptors de llocs web, i vam rebre més de 200 visites al lloc web el primer dia del concurs.

També vam fer un obsequi just ahir a la nit a través d’un compte d’Instagram molt més gran. Vam oferir a l’empresa 5 de les nostres carteres per regalar als seus seguidors a canvi que els agradés als seus seguidors i que seguissin la nostra pàgina. Aquesta campanya ens va portar més de 200 seguidors en les primeres hores i ara encara estem guanyant seguidors. També vam tenir més de 400 visites al lloc web directament d’aquesta campanya.

Angelini recomana l’eina de regal Gleam.io per crear un obsequi personalitzat. Podeu exigir a les persones que visitin el vostre lloc web, que s’abonin al vostre butlletí o que us segueixin a les xarxes socials per participar al concurs.

Aquests són només 10 idees de baix cost per comercialitzar la vostra marca de comerç electrònic. Hi ha molts altres, i no tots segueixen el “llibre de regles de màrqueting”. Trobeu maneres de connectar-vos de manera creativa amb la vostra base de clients en línia i podreu veure el punt de mira del trànsit i de les vendes. Quines estratègies de baix cost heu utilitzat per comercialitzar el vostre negoci?

A continuació, llegiu 13 objectius per establir (i trencar el lloc web) abans de finals del 2016

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me