18 maneres fàcils de crear una estratègia de contingut que condueix realment el trànsit

Conduir el trànsit és dur. Realment dur.


És descoratjador veure una línia plana sobre les vostres analítiques, malgrat tot el vostre treball dur.

Hi ha una solució: el contingut. Publicar contingut interessant, informatiu i convincent condueix a milers de visitants al vostre lloc. Funciona per als propietaris de botigues de comerç electrònic, blocaires i gairebé qualsevol altra empresa que pugueu imaginar.

Els vostres lectors compartiran gran contingut i us ajudaran a arribar als racons més allunyats d’Internet. Amb tots els nous blocs, vídeos o infografies, agafaràs nous clients i els enviareu al vostre lloc web.

Hi ha tres regles daurades per a una estratègia eficaç i avui les anem dividint en fragments:

 1. Arribant amb grans idees
 2. S’adhereix a una programació de contingut regular
 3. Optimitzant-lo per a tones de trànsit

1a part: elaboració d’idees de contingut

Hi ha molt contingut, de manera que caldrà destacar alguna cosa especial. Cal que contingueu contingut únic i potent. Però, com a la terra continues tenint idees sòlides?

1. Utilitzeu Buzzsumo per veure quin contingut el mata a Internet

Diguem que comenceu amb una pissarra completament en blanc. No teniu un lloc web completament nou, però no sabeu quin contingut heu de crear. Entra a Buzzsumo.

Buzzsumo us mostra el contingut més popular de qualsevol categoria. (En aquest cas, “hamburgueses a Nova York”. Podeu cercar qualsevol cosa, des de “màrqueting de xarxes socials” a “immobiliari”.) Com podeu veure, el millor contingut és senzill i directe: una llista de les millors hamburgueses de Nova York.

buzzsumo

Si teniu contingut existent al vostre lloc, podeu utilitzar Buzzsumo per cercar al vostre lloc web. Portarà els vostres temes de contingut més populars a les xarxes socials.

El consell aquí és senzill. Esbrineu què funciona i recreeu-lo vosaltres mateixos. Feu més del que funciona.

2. Feu servir Google Analytics per veure què funciona fins ara

anàlisis de Google

Què passa si creeu contingut durant mesos amb poc retorn? Alguna cosa no funciona, però heu de posar de relleu el problema.

Aquí és on Google Analytics és molt útil. Busqueu el compte d’Analytics i aneu a “comportament” > contingut del lloc ”.

anàlisis de Google

Aquí, podeu aprofundir en tots els blocs o continguts que heu publicat. Et mostrarà quina ha estat el màxim trànsit, el temps més llarg al lloc i la taxa de rebot més baixa.

Busqueu patrons al contingut més popular. Quin era el tema del contingut? Quin era el format? Què és un bloc, infografia o vídeo? Tenia un títol fort?

Esbrineu per què funcionava aquell contingut i feu-ne molt més. Igualment fes tots els formats i temes que no ofereixen trànsit. És una pèrdua de temps.

3. Marquen esdeveniments importants del sector

La manera més senzilla d’obtenir contingut rellevant oportú i rellevant és mirar el món que l’envolta.

Per a mi, un dels esdeveniments més importants del calendari d’inici és la conferència TechCrunch. Per tant, he creat un contingut puntual al respecte. Podeu fer el mateix en qualsevol indústria.

Diguem que dirigiu una empresa esportiva. Ja sabeu que els Jocs Olímpics s’acosten a l’agost, que us proporcionen tones de temes sobre els quals escriure.

Marqueu aquesta data al vostre calendari, així com qualsevol altre esdeveniment important al llarg del camí. Establiu-vos un recordatori una setmana abans de cada esdeveniment i creeu-ne un contingut. Això vol dir que sempre tindreu algun contingut rellevant i digne d’informació per al gran esdeveniment.

Senzill. Fàcil. Això hauria de començar a omplir el calendari de contingut immediatament

4. Llegiu els blocs

Stephen King va dir famosament:

Stephen King

Si no teniu temps de llegir, no teniu temps per escriure.

La lectura no només aguditza les teves habilitats d’escriptura, sinó que també et proporciona idees i inspiració. Passo almenys una hora llegint articles i blocs cada dia. En una sessió, anotaré unes deu idees diferents per a contingut nou.

Potser el bloc va deixar algunes preguntes sense respondre. Potser teniu la vostra pròpia opinió. Cerqueu un nou angle sobre el contingut existent.

5. Preguntes Quora

Existeixen blocs i vídeos per respondre a les preguntes de la gent.

La gent busca aprendre sobre un tema nou o veure alguna cosa amb més claredat. Les persones consumeixen contingut perquè tenen un problema que necessita solucionar. La vostra feina és solucionar els seus problemes. Respon a les seves preguntes.

Quora és un recurs sense explotar. Els usuaris publiquen preguntes genuïnes cada dia. I si una persona pregunta, podeu garantir que n’hi ha milers més que es pregunten el mateix.

Aquí teniu les dues primeres preguntes que apareixen al meu feed quan em connecto a Quora:

quora

Immediatament, es tracta de dues idees fantàstiques per a una publicació al bloc. De fet, la quantitat d’idees de contingut que podeu generar a partir d’aquestes dues preguntes és enorme.

Obteniu el vostre compte a Quora, introduïu els vostres temes preferits i voila: inspiració instantània.

6. Pregunteu als vostres clients / lectors

Si voleu generar trànsit seriós, heu de crear contingut que el vostre públic objectiu estigui buscant. Suposa, per tant, quines són les millors persones per preguntar-los … És correcte, els vostres clients existents!

Utilitzeu els vostres canals de xarxes socials per demanar als lectors existents quin tipus de contingut els agradaria veure. Intenteu ser específics i donar-los una opció. Per exemple, pregunteu-vos si preferien que el vostre proper bloc se centri en les xarxes socials o el màrqueting per correu electrònic. Poseu a punt els vots i obteniu la vostra resposta.

7. Comparteix les teves experiències

Algunes de les peces de contingut més efectives basen en experiències personals. Penseu en alguna cosa que us ha desafiat en els darrers mesos i compartiu la vostra experiència. Als vostres lectors els agrada llegir sobre la vida real, ja sigui bona o dolenta.

El meu primer exemple és una experiència molt positiva que (comprensiblement) va generar una gran quantitat de lectors:

ari messe

Posem-ho bé, la majoria de nosaltres no tenim quatre negocis de diversos milions de dòlars. Però, quins èxits podeu passar als vostres lectors? Què heu après recentment, que ajudaria a altres?

Funciona igualment bé quan ets honest amb les coses amb les que has lluitat. Ali Messe és fantàstic en això:

ari messe

Intenta escriure un article honest i personal com a mínim un cop al mes. Condueix el trànsit a l’instant perquè és rellevant, únic i proporciona personalitat a la vostra empresa.

8. Mireu els vostres comentaris

Aquest és senzill. Busqueu la secció de comentaris que hi ha a sota dels vostres blocs o vídeos i cerqueu comentaris interessants. Busqueu qui vulgui més informació.

Feu-ho servir com a base per al vostre següent contingut. Mostra als lectors que participes activament amb ells i que estàs interessat en les seves contribucions.

També respon a una pregunta que probablement també es fan centenars d’altres.

2ª PART: Omple el calendari de contingut

En aquest moment, hauríeu de desbordar-vos d’idees de contingut fantàstiques. Ara és el moment de convertir-los en fragments de contingut reals i programar-los al calendari. Podeu utilitzar l’humil Apple iCal per configurar el calendari de contingut. També m’agrada fer servir Sprout Social per ajudar a integrar la meva programació de contingut i de xarxes socials.

brota social

9. Comprometeu amb els terminis setmanals

Si no us ofereixen terminis, trobareu que la vostra tasca no s’aconsegueix.

S’adhereixen a una programació editorial que és realista. A continuació, us parlaré a través d’uns quants terminis realistes per comprometre’s.

Construïu activament la creació i publicació de contingut al vostre horari setmanal. Fer que sigui una prioritat.

10. Publicar 2 publicacions de blocs per setmana

2 publicacions de blocs és un objectiu senzill i practicable per a qualsevol petita empresa. No necessiteu un bloc més d’un parell d’hores. I, us proporcionarà dues grans possibilitats de conduir trànsit al vostre lloc cada setmana.

En dies alterns, podeu donar al contingut una segona empenta a les xarxes socials per a qualsevol persona que el perdi.

11. Publica 1 contingut del gratacel al mes

El contingut dels gratacels és un contingut gran i suculent i audaz que genera molt interès. És molt més eficaç que les publicacions de petits blogs, però també fa molt més esforç.

Essencialment, voleu crear una font definitiva sobre alguna cosa. Podria ser la guia completa d’eines de xarxes socials el 2016, per exemple.

Podrien ser els millors trucs de snowboard de tots els temps. Qualsevol que vulgueu, feu que sigui gran, emocionant i molt compartible.

La bellesa dels gratacels és que obteniu una enorme afluència de trànsit instantani mitjançant la compartició instantània. També obté una bona cua llarga de visitants que troben el contingut a través dels motors de cerca.

Aprèn més: La clau per a un trànsit enorme i constant: la tècnica del gratacel

12. Un vídeo al mes

Sabíeu que el contingut de vídeo és la forma més compartida de contingut? Doncs ho és. No és tan senzill com eliminar una publicació al bloc, però pot ser que sigui molt més eficaç a llarg termini.

Pot ser tan senzill com parlar a la càmera i descriure alguns fets o estadístiques clau. Sempre que proporcioneu informació valuosa, proveu-la en diversos suports diferents.

Va funcionar força bé per a Marija Hamed, que va obtenir 100.000 visualitzacions sobre aquest senzill, però informatiu vídeo.

13. Un ebook o gran projecte per any

A més del contingut habitual, hauríeu de programar un gran projecte per any. Aquest projecte podria ser un llibre electrònic o un llibre blanc. Es tracta de guies autoritàries que aprofundeixen molt sobre un tema concret.

Et situen com a expert en el tema i proporcionen als lectors una visió àmplia de les teves habilitats. És perfecte per crear confiança.

No només això, però són un conductor comprovat de trànsit. La gent sempre caçarà llibres electrònics i contingut ampliat. Millor encara, participaran amb una adreça de correu electrònic per aconseguir-la. Si feu servir un llibre electrònic com a “imant principal”, recollireu milers d’adreces de correu electrònic.

I, ja ho heu pensat, els butlletins de correu electrònic generen una gran quantitat de trànsit.

14. Deixa que els altres facin el teu treball dur

La creació de contingut pot ser exhaustiva. Aquí teniu un truc: aprofiteu el contingut generat per l’usuari.

Feu el que va fer Starbucks i aconseguiu que els vostres usuaris publiquin imatges del vostre producte en acció. Starbucks va celebrar una competició on els clients podien compartir imatges dels seus gargots.

starbucks

El resultat? Setmanes que valen contingut impressionant gratuït per publicar en línia. Fes-te creatiu, pots fer alguna cosa similar amb gairebé qualsevol cosa.

Aquí hi ha un consell encara més fàcil: fomenteu les revisions dels usuaris sobre tot el que veniu. És una manera senzilla d’obtenir contingut nou al lloc regularment (ideal per a SEO).

15. Reposar-ho tot. Tot el temps.

Un cop hàgiu publicat un bloc nou, poseu-vos una pregunta senzilla: què puc fer amb això?

Podríeu convertir aquesta informació en un podcast? Podríeu prendre els fets clau i crear una infografia potent? Podríeu convertir-lo en un vídeo o animació de YouTube?

Podeu reutilitzar el mateix contingut de tantes maneres diferents. Al vostre públic li agrada digerir contingut de diferents maneres, així que doneu-los. T’estalvia un munt de temps d’investigació i pots generar tres vegades més trànsit.

Divideix el contingut reutilitzat durant els pròxims mesos i el calendari comença a omplir-se molt bé!

PART 3: Optimitzar-lo per al trànsit

Fins ara, us he mostrat com podeu crear contingut excel·lent i comenceu una programació sòlida. Però ens falta la part final: assegurar-nos que condueix tones de trànsit.

Al cap i a la fi, si publiqueu un bloc i ningú no el llegeix, existeix realment?

16. Paraules clau de SEO

Una de les raons per les quals el contingut és tan bo per conduir contingut és els avantatges del motor de cerca. En primer lloc, a Google li agrada veure moltes actualitzacions i contingut regular.

En segon lloc, el contingut ajuda a Google a comprendre més coses sobre qui sou i què feu. Si feu servir paraules clau altament orientades al contingut, podeu generar molt trànsit mitjançant Google.

Trieu les paraules clau a les quals voleu classificar-les i feu que siguin una part enorme del vostre contingut. Tornem al nostre exemple d’hamburguesa. Voleu assegurar-vos que el vostre contingut conté moltes referències a hamburgueses i Nova York.

És tan senzill, però funciona.

Aprèn més: Formes creatives per trobar paraules clau de gran classificació i conversió

17. Titulars d’assassí

Si realment voleu conduir trànsit, haureu de destacar-vos de la resta de continguts que hi ha. Els seus títols i títols han de trencar el soroll i convèncer la gent perquè hi faci clic.

Dediqueu almenys un 20% del vostre temps a elaborar un títol perfecte per a paraules. Feu que sigui intrigant, burlós i a la vostra cara. Si no obteniu aquesta part correcta, perdreu el temps a l’article principal!

Consell recomanat: vaig escriure una pràctica guia sobre com crear titulars d’assassins. Utilitzeu-lo bé!

18. Inclou sempre els gatets

Els gatets generen molt trànsit.

gatet

Una estratègia de contingut continua sent la millor (i més barata) manera de conduir trànsit al vostre lloc web. Però no és fàcil.

L’adquisició de trànsit requereix temps, paciència i un calendari. És la clau del trànsit a llarg termini i valuós.

Per això, un calendari és el millor amic del productor de contingut. Tens alguna pregunta o reflexió sobre el tema? Avisa’m a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map