Les línies d’assumptes creen o trenquen la vostra campanya de correu electrònic.

Heck, poden fer o trencar el vostre negoci.

El màrqueting per correu electrònic és la manera més eficaç i lucrativa de connectar-se amb els vostres clients. Però si els vostres subscriptors no obren els vostres missatges de correu electrònic, us faltarà una quantitat de vendes i conversions.

Línia d'assumpte de correu electrònic perfecte

(font de la imatge)

Els números dificulten la lectura.

La majoria de nosaltres rebem cada dia una mitjana de 121 correus electrònics. El problema és que només obrim el 30% d’ells. I si el correu electrònic prové d’un comerciant minorista o comercial, aquesta tarifa oberta baixa fins al 22%.

Per tant, com podeu treure i fer que la gent faci clic al vostre correu electrònic?

Una línia d’assumpte assassina.

Els estudis demostren que el 33% de nosaltres decideix obrir o no un correu electrònic basat només en la línia de l’assumpte. És tan important.

Benvingut a la part 5 d’aquesta sèrie de 6 parts sobre màrqueting per correu electrònic.

Poseu-vos al punt de la nostra guia definitiva de màrqueting per correu electrònic

  • Primera part: Els onze formularis de registre més elevats
  • 2a part: millores de contingut: la manera més ràpida de més subscriptors
  • Part 3: Impuls de la participació & ingressos amb una sèrie de benvinguda per correu electrònic
  • 4ª part: 19 trucs senzills per obtenir una tarifa d’obertura de correu electrònic del 40%
  • 5a part: La línia de tema perfecta: 18 trucs per clavar-la
  • 6a part: funciona el vostre màrqueting per correu electrònic? 14 mètriques essencials a mesurar

A la quarta part, vaig mirar d’augmentar la tarifa oberta. Però vull fer un pas més i mirar l’aspecte més important: la vostra assignatura.

És una ciència que mereix més d’un punt de bala, de manera que anem directament a les meves qüestions de 18 temes.

1. Interès = benefici + curiositat

Aquesta senzilla equació la va fer famosa Gary Bencivenga, i és el lema que guia qualsevol redactor. Generalment s’utilitza per als titulars, però s’aplica igualment per a línies d’assumpte de correu electrònic.

curiositat de la línia de l'assumpte de correu electrònic

(font de la imatge)

El vostre tema de correu electrònic només ha de fer dues coses. El número 1, ofereix algun tipus d’avantatge al lector. Digues-los per què l’han d’obrir. Expliqueu com facilitarà la seva vida d’alguna manera.

I el número 2, desperten la seva curiositat. Es tracta d’una simple psicologia. Els humans som curiosos i si ens agrada fer alguna cosa, sempre en volem saber més.

Equilibrar el “benefici” amb la “curiositat” és la fórmula senzilla (però diabòlicament difícil) per a una gran temàtica.

2. Mantenir-lo curt

Només teniu un espai reduït per treballar quan es tracta de línies d’assumpte per correu electrònic. Encara és menor quan es té en compte que el 55% dels correus electrònics s’obren en un dispositiu mòbil, on l’espai per a les línies d’assumpte és minúscul.

Acostumem a escanejar la nostra llista de correu electrònic amb prou feines, de manera que hauràs de cridar l’atenció del lector ràpidament.

Mantenir la línia d'assumpte de correu electrònic breu

(font de la imatge)

Aquest consell prové directament de MailChimp (el nostre servei de màrqueting de correu electrònic preferit), que ha analitzat milions de correus electrònics enviats a través de la seva plataforma. Van descobrir que les línies d’assumptes directes i curtes proporcionen les taxes obertes més elevades.

Proveu de mantenir la línia de l’assumpte com a mínim de 50 caràcters. Sigui despietat en retallar paraules o frases redundants. Pretén fer que el missatge es mostri al més breu termini possible.

3. Poseu-vos directament al punt. Digues-me què hi ha dins

Els seus subscriptors de correu electrònic busquen valor instantani. Volen saber exactament què obtindran quan feu clic al vostre correu electrònic.

Una vegada més, MailChimp va analitzar milions de línies d’assignatura i tarifes obertes per confirmar-ho. Mireu la taula de les millors i pitjors línies de temes. Els que tenen millors tarifes obertes són simples. De fet, són absolutament avorrits. Però funcionen. Algunes de les línies de temes més creatives tenen uns ritmes oberts terribles.

Penseu en com es desplaça per la vostra pròpia safata d’entrada de correu electrònic. Sovint hi destacarà la línia de temes que arriba directament al punt.

Consulteu el correu electrònic de màrqueting recent de SkyScanner: “10 vols de ganga per a la vigília de Cap d’Any”.

objecte-línia-directe

M’explica exactament què trobaré quan obro el correu electrònic. Sense floritures.

4. … De vegades també es fan obres curioses i curioses

Tot i que sovint paga ser directe, una mica de joc i curiositat sovint cridaran també l’atenció del lector.

Groupon són experts en màrqueting enginyós i van clavar aquest tema:

“El millor de Groupon: les ofertes que ens fan sentir orgullosos (a diferència del nostre nebot, Steve)”

Crèdit a HubSpot per recollir-lo. Aquesta temàtica és excel·lent perquè és el millor dels dos mons. És descriptiu, però enginyós, mantenint el to de veu de Groupon. No és una barreja fàcil per encertar.

La curiositat també funciona. Fa poc he rebut un correu electrònic amb una temàtica que deia:

“Tens por? Vostè hauria de ser!”

Tot i que no em deia res sobre el que hi havia dins del correu electrònic, em va despertar la curiositat de fer-hi clic.

Tingueu cura d’utilitzar aquest truc massa sovint, ja que el truc es pot envellir ràpidament i corre el risc d’aquest defecte fatal:

5. No us decebreu!

No prometis mai res a la línia de l’assumpte que no pots publicar. És la manera més ràpida d’enutjar els lectors i assegurar-se que el següent correu electrònic no es llegeixi.

Si promet “un 50% de descompte en tots els productes!” a la línia de l’assumpte, assegureu-vos de seguir-la.

Aquí és on la curiositat i les línies de temes d’estil “clickbait” trepitgen territori perillós. Assegureu-vos que la remuneració estigui fins al moment!

6. “Només et queden 24 hores!” Inspira Urgències

Res no dóna a la gent un cop de peu a la part posterior com un rellotge de marcatge. Una bona temàtica hauria de donar-nos una raó per prendre mesures. L’amenaça d’una caducació d’una venda o oferta és una manera senzilla de fer-ho.

Poseu la urgència a la línia de l'assumpte

El guru de SEO, Brian Dean, realitza un curs d’optimització de motors de cerca anomenat “SEO que funciona 2.0” amb només un període d’inscripció limitat. Després d’una o dues invitacions enrere, la seva última línia d’assumpte de correu electrònic diu:

“SEO That Works 2.0 tanca aquesta nit (sense excepcions)”

No només us dóna un últim toc, les “excepcions” són un fantàstic incentiu per prendre mesures.

7. Personalitza la línia de l’assumpte amb un nom real

“No hi ha un so més dolç a l’oïda que el propi nom.”

Aquesta famosa cita de l’escriptor nord-americà, Dale Carnegie, explica per què aquest truc funciona tan bé. Estem programats per prendre nota quan veiem o escoltem el nostre propi nom.

Un estudi realitzat l’any passat va mostrar que les tarifes obertes van augmentar un 29,3% quan una línia d’assumpte va incloure el nom del destinatari.

(font gràfic)

He notat que darrerament rebo molts més missatges de correu electrònic com aquest:

Acadèmia de Shaw: “Hola Daren, és el darrer dia!”
Airbnb: “Daren, per què no explorar Estocolm?”

És fàcil veure per què funciona aquest. Tot el que heu de fer és recopilar el nom de l’abonat quan es registrin. A continuació, utilitzeu la funció “combinar” de MailChimp per inserir el nom del destinatari.

8. Personalitzeu també la ubicació

Aquest és molt més rar, però fa meravelles. Em registro a Thrillist amb les meves preferències fixades a Nova York (per a un viatge que vaig fer allà fa poc).

Ara, rebo regularment correus electrònics Thrillist personalitzats directament a Nova York, com aquest:

localització de temes-línia

Sens dubte, envien correus electrònics similars als subscriptors amb preferències establertes a Seattle o Londres o LA.

És una manera senzilla de fer-me obrir el correu electrònic perquè ja saben que estic interessat en el contingut de Nova York.

9. Proveu un emoji per divertir-vos

L’idioma que més creix al món també és divertit, lúdic i vistós. Utilitzeu una cara somrient en una línia de tema i salta al vostre subscriptor.

S’està popularitzant també. Mailchimp ha enviat un total d’1.400 milions d’emojis a les bústies de sortida de les persones.

Experian fins i tot va provar l’ús d’emojis contra tarifes obertes per correu electrònic. Va augmentar les tarifes obertes un 45%. (Consell professional: els emojis no es mostren a tots els clients de correu electrònic, per la qual cosa primer heu de fer una prova).

Li resulta curiós quins emojis són els més populars en línies de temes? Bé, segons MailChimp, es tracta:

subject-line-emoji

10. Poseu-lo en marxa i seguiu creatiu

Quants correus electrònics rebeu amb la línia de l’assumpte:

“[Nombre de la empresa] butlletí”

Massa, no? Tot i que els estudis demostren que les línies temàtiques del “butlletí informatiu” generen elevades taxes d’obertura per començar, tot i això es redueixen força ràpidament. Es torna repetitiu i els nostres cervells els sintonitzen. En un informe es va observar una disminució del 18% de les tarifes obertes quan es va fer servir la paraula “butlletí informatiu” de manera repetida amb el pas del temps.

En el seu lloc, intenta mantenir-se creatiu. Vine amb noves idees. Subratlleu les vostres històries principals i traieu titulars únics.

11. Feu por als vostres subscriptors!

Juga atentament amb aquest truc, però el “màrqueting negatiu” ha tingut èxit moltes vegades més.

subject-line-email

Línies de temes com aquesta (una altra de la gent de Thrillist) funcionen bé:

“NO cometeu aquestes atrocitats a Instagram!”

No només desperta la vostra curiositat, sinó que genera una resposta. Estic cometent atrocitats a Instagram??

12. Utilitzeu números i llistes: ens criden els ulls

Les mateixes respostes psicològiques que ens fan clicar a les publicacions del blog i a les capçaleres ens atreuen a obrir correus electrònics també.

números de línia d'assumpte

Sabem que els números i les llistes funcionen a l’hora de dibuixar l’ull. També garanteix una llista útil i concisa que podem consumir ràpidament. Això vol dir que és molt més probable que fem clic sobre un correu electrònic amb números de la línia de l’assumpte.

Igual que les capçaleres i les publicacions de blocs, els nombres estranys funcionen millor. Qui sabia?!

13. Per què no fer una pregunta??

Posar una pregunta a la línia d’assumpte és una manera fantàstica d’evitar que el vostre subscriptor es trobi mort a les seves pistes.

Just abans de les eleccions als Estats Units, vaig rebre un correu electrònic de màrqueting amb una temàtica que deia:

“Qui guanyarà? Clinton, Trump … O TU? “

Això no només em parla directament, que és la redacció 101, sinó que és un truc psicològic per fer-me aturar i pensar.

En aquesta línia de l’assignatura, hi ha dos trucs més complicats. Inspira curiositat. Com guanyaré? I aprofita els punts de discussió i les notícies més recents. És rellevant.

O podeu ser més directe, com ara aquest tema de la companyia immobiliària, Zillow:

“Què et pots permetre?”

14. Feu-me sentir especial

Els butlletins i els correus electrònics de màrqueting són, per naturalesa, missatges de correu electrònic massius. Si podeu fer-lo sentir especial i personal, sou un guanyador.

Les invitacions funcionen bé aquí (de fet, les línies d’assumpte amb la paraula “invitació” es troben entre les taxes obertes més elevades de MailChimp). També podeu provar una cosa així com:

“Aquí teniu un regal, [nom].

15. Si teniu dubte, proveu alguna cosa nova …

Per descomptat, aquest consell no és de gran ajuda. Però algunes de les millors línies d’assumptes no segueixen cap patró o fórmula en concret. Només funcionen.

Agafeu la icònica assignatura de Barack Obama:

“Ei”

subect-line-obama-hey

He fet clic sobre això.

O Buzzfeed:

“Si, si us plau!” o “Aquí vas”

Aquestes línies temàtiques no em diuen res del que hi ha dins. No són divertits, intel·ligents ni tan sols curiosos. Si és alguna cosa, són mandrosos. Però funcionen.

16. Eviteu els imants de $ e SPAM!!!

La manera més ràpida de matar la taxa oberta és acabar a la carpeta de correu brossa. Els vostres subscriptors ni tan sols veuran la vostra línia d’assumpte, i molt menys llegir-la.

subject-line-spam-filter

Fer una ullada al filtre actual de correu brossa em dóna una bona idea del que no funciona:

“El major esdeveniment de venda de cotxes mai!”
“Estalvia fins a un 62% el Black Friday!”
“VOL PER MENYS! 40% de descompte en vols! “

Aquestes són totes les llistes de correu a les quals em subscric i que continuen a la carpeta de correu brossa. És bastant fàcil veure per què. Tots els taps, els punts d’exclamació i les ofertes exagerades et faran llençar a la paperera.

MailChimp té una àmplia guia sobre com evitar els filtres de correu brossa. Tracta-ho com la teva bíblia de correu electrònic.

17. Utilitzeu diferents línies de temes per a diferents segments de la vostra llista

A la quarta part, us explico els grans avantatges de tallar la vostra llista de correu electrònic en segments. En enviar només correus electrònics rellevants als subscriptors, la tarifa oberta augmentarà notablement.

Fins i tot si no canvieu massa el contingut, proveu una línia de temes diferent per a diferents parts de la vostra llista de subscriptors. Segmenteu-los per ubicació, edat, indústria i interessos si recopileu aquestes dades.

ASOS, per exemple, altera les seves línies d’assignatura en funció del gènere.

18. Prova, prova, prova

En definitiva, les línies de temes no deixen de ser un misteri. De vegades treballen, de vegades no.

En lloc d’endevinar-ho, prova de presentar-vos algunes idees diferents i provar-les.

MailChimp té una funció útil anomenada “investigador”. Quan aneu a escriure la línia de l’assumpte, toqueu l’enllaç “Com escric una bona línia de tema”.

subject-line-mailchimp-investigador

A continuació, podeu escriure diverses frases o la línia de tema completa. MailChimp examinarà totes les línies d’assumpte comparables de la seva base de dades i us mostrarà una qualificació de cinc estrelles per a les línies de temes anteriors.

subject-line-mailchimp-results

També suggereixo fer una campanya de divisió A / B. Això vol dir que envieu dues línies de temes diferents a una petita porció de la vostra llista de correu. Qualsevol que noti la millor tarifa oberta és la millor! Feu servir aquesta per a la resta de la llista.

Quina és la vostra assignatura amb millors resultats?

El treball final de la nostra sèrie de màrqueting per correu electrònic s’aconseguirà aviat. El tema? Com analitzar les vostres campanyes i quines mètriques importen. Ens veiem llavors!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me