3 grans consells de màrqueting de comerç electrònic dels experts

Què tan difícil és comercialitzar el vostre lloc web de comerç electrònic?


Què cal fer per crear consciència de marca i impulsar el trànsit?

Solem fer que el màrqueting de comerç electrònic sigui més difícil del que cal ser. Tenir l’acció bàsica és la vostra millor aposta.

comercialització de llibres

Un cas concret? Aquests tres grans consells de màrqueting d’experts de la indústria. Aquí no hi ha res fora del comú. És probable que ja sabeu que hauríeu de fer aquestes tres coses. Potser necessiteu un recordatori i centreu-vos en guanyar temps? Si és així, aquí aneu.

Consell # 1: preinicia el SEO

Ens vam adreçar a Rebecca Gill, dissenyadora web, comercialitzadora d’internet i propietària de màrqueting web savvy. En els set anys que la seva empresa ha estat en negoci, Web Savvy Màrqueting s’ha convertit en un dels millors del negoci de disseny de llocs web. Rebecca és un professional qualificat que té una opinió molt sol·licitada per aportar recursos educatius en relació amb el SEO.

Li vam preguntar què assessora els clients que contracten la seva empresa per dissenyar un nou lloc web de comerç electrònic. Rebecca va dir que es preocupa per SEO primer i per dissenyar després, “Assegureu-vos que es faci recerca i planificació per a SEO abans de dissenyar, codificar o llançar. El llançament de SEO és molt tard. “

Aquest és un consell interessant, perquè crec que la majoria de nosaltres donem la volta a aquesta equació. Només ens preocupem per millorar i viure en directe un lloc, i després centrar-nos en afegir elements de SEO.

escriure les mans a l’ordinador

Per descomptat, una de les parts més importants de SEO és el contingut publicat al vostre lloc. Aquesta és una preocupació principal tant per als motors de cerca com pels visitants humans. Per tant, escriure una gran còpia és imprescindible, ja que descrivim en aquest article sobre les 9 lleis de la redacció de SEO.

I si voleu que algú llegeixi l’article, a més de demanar als motors de cerca que l’indexin correctament, necessiteu un titular atractiu. En aquest article proporcionem nou consells per crear titulars irresistibles obtinguts d’alguns dels millors escriptors de blocs del món.

Consell # 2: màrqueting en xarxes socials

Segons Shelly Peacock, dissenyadora de WordPress i propietària del grup Spinbird de ràpid creixement, Les xarxes socials són una tàctica clau de màrqueting per a qualsevol lloc de comerç electrònic, “En funció del vostre producte, incrementeu-lo sempre que sigui possible.” La seva empresa, que és una dècada coneguda, és coneguda per la seva orientació a l’educació dels seus clients i el màrqueting en xarxes socials és només un àmbit per al qual proporcionen ajuda personalitzada.

Shelley va proporcionar aquest consell a través de Twitter, on té més de 1.800 seguidors. Obviouslybviament, és un dels llocs preferits de xarxes socials. Però no us oblideu de Facebook i LinkedIn, així com de Pinterest i Instagram.

mitjans de comunicació social

De fet, hem identificat Instagram com el millor lloc de xarxes socials per a ús dels e-tailers i fins i tot esbossar un estudi de cas d’una dona que fa 15.000 dòlars cada vegada que penja una publicació patrocinada. Si només teniu temps i recursos per dedicar-vos a una xarxa de xarxes socials, podríeu ser que Instagram sigui la vostra millor elecció; llegiu-ne més informació aquí.

Consell # 3: Llistes de correu electrònic

Shelly Peacock del grup Spinbird ens va donar una altra peça d’or comercialitzadora quan va dir: “Recolliu tot el correu electrònic que pugueu, és millor que mai per a negocis”. I per fer que els vostres missatges semblin més professionals, Shelly suggereix descarregar un programa gratuït com HTMLsig per afegir una línia de signatura personalitzada.

Ja sabíeu sobre la creació d’una llista de correu electrònic, oi? Però és probable que l’oblidis de la seva importància. És fàcil aconseguir tan atractiu a SEO i a les xarxes socials, a la creació de blocs i al desenvolupament de productes i a la marca que oblideu els mètodes de màrqueting senzills però provats.

Una de les millors maneres d’aconseguir que els visitants puguin participar en futurs correus electrònics de màrqueting és oferir un imant de plom. Ja sabeu, aquelles caselles emergents que demanen un nom i una adreça de correu electrònic a canvi d’una infografia o d’un eBook o vídeo que us mostri els 10 millors consells per a qualsevol cosa. Podeu trobar tota mena d’idees innovadores per crear un gran imant de plom llegint aquest article.

I quan hagueu creat aquest imant de plom perfecte, haureu de dissenyar un botó de crida a l’acció que atregui realment els visitants del vostre lloc per aprofitar la vostra oferta. Necessiteu ajuda amb això? Aquí tenim consells per crear una crida magnètica a l’acció.

Així que allà el teniu. Els experts n’han parlat i m’han recordat que els conceptes bàsics del SEO, el màrqueting de xarxes socials i la creació d’una llista de correu electrònic continuen sent vàlids com mai per promocionar el vostre lloc web de comerç electrònic..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map