Com tinc 10.000 seguidors de Twitter i un 13% de participació

A principis de l’any passat em vaig plantejar un petit repte.


Per configurar un compte de Twitter i arribar als 10.000 seguidors.

Havia de ser un compte completament nou, a partir de zero. No es va afiliar a cap lloc existent i no vaig utilitzar la meva xarxa existent. Només un pur experiment des de zero.

10 k Seguidors!

He anomenat el compte de Twitter “Impossible”.

I només han trigat tres mesos en arribar als 10.000.

No em pregunteu per què ho vaig començar. Simplement era curiositat i volia aprendre què fa que les pessigolles de Twitter. I vaig aprendre molt.

No es tracta només dels números …

Per descomptat, els seguidors de Twitter per si sols no volen dir res. Així doncs, una part clau del meu petit repte era el compromís.

La participació mitjana de Twitter és del 0,7%. Vaig haver d’assegurar-me que estava per sobre d’aquest.

Endevineu el que tinc?

La meva taxa de participació és del 13% (al millor tweet. [I una mitjana superior al 5-6% a cada publicació])

13% de la taxa de participació

Com vaig aconseguir 10.000 seguidors i una taxa d’integració del 13%?

Quan vaig començar, en realitat no tenia una estratègia. Ha trigat unes setmanes a sortir. Però després d’això, una rutina clara i eficaç va començar a prendre forma. No sóc expert! Però és el que ha funcionat.

1. Trieu atentament el tema

En primer lloc, heu de saber com funciona Twitter. He estat uns quants anys a la plataforma amb un compte personal. Bona part d’aquest temps es va passar mirant des dels seus ulls.

Em vaig adonar que Twitter és fantàstic per a tres coses:

 1. Notícies
 2. Connexió experta sobre temes específics
 3. Relleu clar

Així que sabia que havia de triar una cosa que encaixés almenys dues d’aquestes tres coses.

Vaig triar esports d’aventura i d’acció que es van incloure fàcilment tant a “notícies” com a “relleu de llum”.

Trieu el vostre tema

També sabia que hi havia un forat obert per a aquest tipus de coses. Hi ha els grans gegants com Red Bull. Però en termes de petita competència, es tracta de recollides sorprenentment primes.

Feu el mateix amb el vostre procés de Twitter. Busqueu les llacunes del mercat. Cerqueu les converses que no s’han tingut. A continuació, inicia aquestes converses.

2. Publicar contingut atractiu

El creixement a Twitter és senzill quan hi penseu.

Publica coses fantàstiques. La gent el retuiteja. Més gent ho veu i et segueix.

No cal que sigui més complicat que això. Això vol dir que la vostra prioritat és la de publicar coses interessants!

L’examinador de mitjans de comunicació social explica que obtindreu un 150% més de retocs si publiqueu una imatge. Així que vaig decidir que cada tweet ha de tenir una imatge adjunta.

Assegureu-vos que cada tuit té valor. Feu que sigui una fotografia interessant, una informació útil o un enllaç a alguna cosa valuosa. Si no val la pena dir-ho, no ho digueu.

També podeu augmentar l’atenció fent preguntes, mantenint els tuits breus i sol·licitant activament retweets.

3. Tweet menys (sí, realment)

Hi ha un mite estrany que els tuits de gran volum produeixen una taxa de participació més bona. Només està malament. (Una vegada més, Social Media Examiner em farà una còpia de seguretat). Tuitejar massa ofega les coses importants que estàs dient. I dilueix el contingut. Pot molestar la gent també.

No us avorreix als vostres seguidors

Em vaig enganxar a dos-tuits al dia. Això només necessitava. En total, només he enviat 52 tuits en aquests tres mesos. Podeu provar-ne uns quants més, però mantenir-ho al mínim. No desbordeu la vostra audiència i no ofegueu el contingut.

4. Comença a seguir persones

D’acord, fins ara t’he ensenyat què publicar. Però, com s’obtenen aquests primers seguidors?

També ho vaig trobar molt complicat. De fet, els primers 100 seguidors són els més difícils que mai tindreu. Em va costar una mica esbrinar el secret, però és molt fàcil.

Simplement comença a seguir gent. Això és.

Comença a seguir les persones!

(L’expert en màrqueting, Neil Patel, ha trigat el temps a seguir 100.000 persones. Ja està en alguna cosa.)

Creeu una llista de comptes de Twitter amb un públic objectiu que vulgueu i deseu-los a les vostres “llistes”.

Per a mi, es tractava d’esports d’acció, empreses de roba a l’aire lliure, etc. Estic segur que podeu escollir molts comptes del vostre nínxol escollit..

Ara, carregueu els darrers tweets d’aquests comptes. A continuació, seguiu qualsevol persona que l’hagi favorit, ha retuitat o ha comentat. Aquests són els seguidors més actius i atractius i els desitgeu!

Entre un 30% i un 40% us seguiran enrere. Aquesta és la bellesa de Twitter; la majoria de la gent és feliç de seguir.

Avís

No et tornis boig aquí Si seguiu més de 100 persones en un dia, Twitter comença a sospitar. És més que això i només esteu fent missions de correu brossa a la gent. Podeu (i sereu) suspès de Twitter si aneu massa lluny.

Però el seguiment general va bé. Es recomana.

5. Dediqueu 15 minuts fent això cada dia

La creació d’un Twitter següent és una activitat diària. Això ha de ser força implacable. Programa 15 minuts al dia per publicar alguna cosa genial. A continuació, dediqueu una bona estona a la gent que us interessi.

Ho vaig fer cada dia durant tres mesos i vaig acabar seguint unes 8.000 persones. Al voltant del 40% es van produir enrere, i els 7.000 restants provenen de retocs i creixement orgànic.

Si creieu que és una pèrdua de temps, mireu el compte de Twitter de Neil Patel més amunt. Ha seguit 100.000 persones des que es va incorporar a la plataforma. I ningú l’acusaria de perdre un preuat temps de màrqueting!

6. Retweet, favorit i comentari

Twitter no és només un carrer unidireccional. Si no us uneix a la conversa, simplement crideu a l’univers. Twitter és una conversa. Participa.

Retuiteu la informació útil que heu vist a la línia de temps d’algú. Escriviu un petit comentari, o simplement preferiu el seu tweet. No siguis aquell tipus que només explota tuits sense resposta.

Haig d’aplaudir sobretot a Jason, el gestor de xarxes socials de Bitcatcha. Quan algú interactua amb Bitcatcha a Twitter, li respon amb un agraïment. També gestiona el seu lloc web a través del nostre verificador de velocitat i els fa saber com funciona.

Hola @clickshiftca!

7. Poseu enllaços al vostre lloc web, Facebook i signatura de correu electrònic

Jo no tenia aquest luxe, però serà una bona manera per aconseguir ràpidament uns quants centenars de seguidors. (Vaig acabar construint un lloc web rudimentari per experimentar publicant contingut enllaçat a Twitter. Però no va ser un factor en els meus 10 quilòmetres.)

Poseu l’enllaç de Twitter a la vostra signatura de correu electrònic per capturar tots els vostres companys. Aquesta és una manera senzilla de crear la vostra xarxa. A continuació, utilitzeu l’API de Twitter per posar un botó “seguir” al vostre lloc web. Senzill. Fàcil. Efectiu.

8. Estableix un objectiu

No passa res fins que us fixeu un objectiu. Així que aneu a buscar-ho. Pensa en gran. Per què no disparar per 10.000? O 100.000? O un milió?

Una cosa que vaig fer malament …

… No s’ha pogut presentar sense una estratègia més àmplia.

Com que només era un experiment, no tenia un pla més gran.

Heu d’esbrinar com s’adapta la vostra presència a Twitter al vostre model de negoci global. Voleu generar més vendes o trànsit web? Voleu crear consciència o aprofundir en un mercat especialment lucratiu?

Això no ho vaig fer i ara hauré de treballar enrere per esbrinar com utilitzar aquest recurs.

Proveu-ho vosaltres mateixos, persones …

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map