Si lluiteu per mantenir una presència a tots els llocs de mitjans de comunicació social que hi ha a la vostra empresa B2B, estareu perdent el temps. Probablement, la vostra audiència es concentri en un o dos llocs, i els altres són només un treball addicional. Centrant els esforços en els següents canals socials, oferireu un cop de puny més gran i enganxeu a clients potencials.

Vaig parlar amb els venedors de B2B per obtenir la primícia en què els llocs es donaven el major cop d’ull i fins i tot em van robar els secrets sobre com maximitzar els esforços a cada canal social..

LinkedIn: Vencedor, guanyador, sopar de pollastre

Per molt, l’eina de mitjans de comunicació social més popular per al màrqueting B2B va ser LinkedIn. Com que LinkedIn atrau més professionals que els adolescents que comparteixen vídeos de gats, és l’opció natural per fer xarxes en línia. Aquí teniu els consells que vaig obtenir.

Uneix-te i participa en grups

Grups de LinkedIn

Hi ha un grup a LinkedIn per a totes les indústries, nínxols o funcions laborals possibles, des del màrqueting de continguts fins als professionals de les bombes.

Julie Graff, enllaç de contingut social per al màrqueting de la posició de pols, diu que la millor manera de triomfar amb els grups és trobar aquells on els membres del públic objectiu estiguin actius i considerar detingudament les seves accions.

Julie Graff del màrqueting de la posició de pols

Tingueu cura de no auto-promocionar-vos massa en aquests grups. Hauríeu d’estar al cap d’interessar-vos en converses, proporcionant assessorament expert i responent a preguntes.

Ella diu que si el grup ho permet, hauríeu de publicar enllaços al vostre propi contingut, però feu-ho amb precaució:

Assegureu-vos que el contingut al qual enllaceu és altament valuós. Intenta iniciar una discussió amb aquesta. Per exemple, recentment he publicat un article sobre la longitud ideal per a una publicació en un bloc, així que vaig preguntar al grup quina opinió tenia de la longitud ideal. Un cop més, assegureu-vos que feu més que només publicar enllaços. Participa en les altres converses del grup.

LinkedIn per a oportunitats

En aquell dia, haureu de fer moltes trucades i trucades en fred per arribar a un responsable de decisió. Però ara una connexió és a només un clic de distància. Jodie Cook, directora general de JC Social Media Limited, també autora del llibre #Winning at Social Media: es tracta de la interacció, diu que la generació líder de LinkedIn és una potent tàctica per als negocis B2B.

Cuiner Jodie

Si coneixeu el títol típic del prenedor de decisions en una empresa, potser és el principal comprador, gestor de màrqueting o CFO, per exemple, les cerques a LinkedIn us poden ajudar a elaborar una llista de possibles contactes. Hem tingut un gran èxit treballant per a un client que subministra pedra per al paisatgisme: la nostra feina és trobar arquitectes de paisatges a tot el món i iniciar una conversa..

Ella diu que és important no enviar sol·licituds de connexió en blanc perquè no seran ignorades. En canvi:

Creeu un missatge de plantilla que podeu replicar per als centenars de persones que contactareu, però assegureu-vos que recalqueu què hi ha per a ells, per exemple, un fulletó gratuït dels vostres productes premiats. Assegureu-vos de provar dues o tres vegades per contacte, i la vostra persistència donarà els seus fruits.

Una pàgina de l’empresa pot impulsar el SEO

Pàgina de LinkedIn per a l'empresa

Qui sap que tenir una pàgina per a la vostra empresa a LinkedIn en realitat podria ajudar-vos a trobar-vos als motors de cerca? Randy Mitchelson, APR, que és vicepresident de vendes & Màrqueting a iPartnerMedia, diu que les pàgines comercials de LinkedIn són rastrejades pels motors de cerca, cosa que el converteix en una eina valuosa a la recerca d’una millor optimització del motor de cerca..

Randy Mitchelson

De fet, un dels nostres clients va arribar a nosaltres perquè es va sentir frustrat que el seu lloc web no es classificava. Irònicament, la seva pàgina d’empresa de LinkedIn es classificava a la pàgina primera de Google, però el seu lloc web no es trobava enlloc.

També suggereix que tots els empleats d’una empresa que tinguin perfils personals de LinkedIn han d’enllaçar el seu perfil personal amb la pàgina de l’empresa.

Convertiu LinkedIn en un bloc (amb una gran lectura)

LinkedIn fa molt més que proporcionar grans oportunitats de xarxa. També actua una plataforma de publicació de contingut mitjançant Pulse. Graff of Pole Position Màrqueting diu que la sindicació de les publicacions del bloc publicades al lloc web de la seva empresa a Pulse ha tingut un gran èxit:

El nostre procés és publicar part de l’article a LinkedIn amb un enllaç “Continuar llegint” que els porta al nostre bloc. Això ha donat com a resultat un augment espectacular del trànsit al nostre lloc des de LinkedIn.

Sigui un Tom Peeping

Qui ha vist el teu perfil?

LinkedIn té una característica interessant que diu als usuaris que la gent ha vist el seu perfil. Els membres pagats, segons Austen Allred, responsable de creixement de LendUp.com, pot veure una llista de tots els que els revisa.

Austen Allred

És naturalment curiós fer-ho. Resulta que no podeu crear un guió per fer res més que fer clic de perfil a perfil, aconseguint el vostre nom i la cara davant de desenes de milers de persones. Ho vaig fer una vegada, algú va veure el meu perfil i em va recomanar la feina que ara tinc.

Feu de LinkedIn el seguiment

Quan trobeu persones a una fira o esdeveniments comercials, pot ser difícil recordar-ne el seguiment un cop torneu a l’oficina. Però incorporar LinkedIn al vostre procés de seguiment és una forma poderosa de mantenir-vos connectat.

Mitchelson de iPartnerMedia utilitza aquesta estratègia després de tots els esdeveniments als quals assisteix:

Per exemple, després de recollir targetes de visita en un esdeveniment, en 24 hores em connecto amb aquelles persones de LinkedIn i faig servir aquesta sol·licitud de connexió per fer-los saber que he agraït conèixer-les. Avui mateix he connectat amb cinc persones noves poc després de mantenir converses de qualitat amb ells.

En connectar-te en línia, és molt més probable que reforci aquesta relació més ràpidament que per correu electrònic o telèfon.

Twitter: Excel·lent per a la participació única

LinkedIn no és l’única eina que utilitza els venedors B2B. Twitter és ideal per a la participació en temps real, especialment per practicar converses un a un. A continuació, es mostren alguns consells dels experts.

Utilitzeu la cerca amb prudència

Correu de Twitter a TweetDeck

Si utilitzeu un quadre de comandament de xarxes socials com Hootsuite o TweetDeck, podeu configurar fluxos fàcilment per seguir els tuits mitjançant paraules clau o termes de cerca específics. Mary Cochran, directora de màrqueting per al son, utilitza fàcilment aquesta estratègia per connectar-se amb persones del camp del seu públic objectiu:

Mary Cochran

He tingut sort en el desenvolupament de negocis mitjançant Hootsuite per configurar un terme de cerca a la indústria i posar-me en contacte amb les perspectives a Twitter.

En una nota lateral: també faig servir aquesta estratègia. Com que molts dels meus clients són empreses de programari, faig un seguiment dels termes “programari” i “petita empresa”. Fins i tot he aconseguit un client fent un seguiment d’aquestes paraules clau i responent adequadament!

Participa en un diàleg un a un

Com que Twitter (juntament amb Instagram) és una plataforma “de doble direcció” on interactuar amb una o moltes persones alhora, Matthew Mercuri, responsable de màrqueting digital de Dupray, diu que hi ha encara més màrqueting d’or per descobrir..

Matthew Mercuri

Twitter / Instagram també us permet interactuar amb clients de manera que Facebook no ho faci. Facebook és unidimensional. No podeu sortir i cercar gent que parli individualment amb persones com vosaltres, a plataformes de doble direcció. A més, l’altre benefici és que Twitter / Instagram proporciona respostes instantànies, ràpides i enginyoses, que, en certs aspectes, són molt valuoses per a un comercialitzador..

També diu que interactuar amb persones amb les que ja heu realitzat negocis farà que els vostres clients tinguin més probabilitats de seguir-vos enrere, cosa que facilita la seva participació.

Facebook: no només per B2C

Penseu que Facebook és només per veure vídeos de gats en lloc de treballar? Penseu de nou. És un veritable negoci d’oportunitats de negoci.

Aprofita la publicitat intel·ligent

Facebook té fama per la seva plataforma publicitària fàcil i orientada. Tracy Willis, estratega de continguts de N2Q Consulting, li encanta les funcions publicitàries:

Tracy Willis

La meva manera preferida d’utilitzar Facebook com a plataforma B2B és mitjançant la publicitat de pagament. L’eina d’anuncis de Facebook us permet seleccionar el vostre client objectiu d’una llista d’opcions extremadament granular.

El fet de poder orientar-vos, per exemple, a executius de la indústria del programari, que guanyin 200.000 dòlars o més, us ajudaran a orientar-vos exactament a qui voleu arribar amb l’anunci..

Potenciar una publicació

Potenciar una publicació

Una forma específica de publicitat a Facebook és la funció Boost a Post. En lloc d’aparèixer com a anunci, podeu publicar o actualitzar regularment i amplificar-lo per a un públic més ampli. Adaf Darash, conseller delegat de Regpack, ha vist augmentar els seus resultats com a resultat de la promoció de les publicacions del bloc:

Adaf Darash

La millor resposta per a nosaltres ha estat augmentar una publicació a la pàgina de la nostra empresa, concretament quan publiquem la nostra darrera actualització al bloc. Dediquem molta estona a treballar en màrqueting de continguts i potenciar a Facebook ha estat la millor manera que hem trobat, no només per obtenir el nostre contingut davant de molta gent, sinó que veiem un repàs de les oportunitats poc després de les publicacions del nostre blog a Facebook es potencia!

Uniu-vos a grups de Facebook

Igual que amb LinkedIn, els grups de Facebook ofereixen una oportunitat fantàstica per connectar-vos amb el vostre mercat objectiu. Willis, de N2Q Consulting, assegura que Facebook pot oferir encara més oportunitats de participació que LinkedIn a través dels seus grups:

Unir-vos a aquests grups al vostre sector, fins i tot només per escoltar, pot proporcionar una visió profitosa sobre el que els vostres clients consideren importants. Són similars als grups de LinkedIn, però es poden utilitzar amb més freqüència ja que Facebook té una base d’usuaris molt més alta..

Cal destacar altres llocs socials

És possible que aquests subcampions no tinguin el poder de LinkedIn, Facebook i Twitter, però pot ser que us ajudin a arribar al vostre públic.

Presentació de diapositives

La presentació de diapositives no té pràcticament en joc la resta d’eines socials (al capdavall, heu de dedicar-vos el temps a crear realment una presentació), però Kent Lewis, president & Fundador d’Anclusa, diu que val la pena tenir en compte.

Kent Lewis

No moltes marques inverteixen el temps a SlideShare, però des que va ser adquirit per LinkedIn, la seva importància (i els rànquings a Google) només han augmentat. És una excel·lent plataforma de recerca i màrqueting per a empreses B2B i hi ha molta menys competència que altres plataformes com Twitter.

YouTube

Lewis diu que li sorprèn que només les marques B2B mundials hagin aprofitat adequadament la potència del segon motor de cerca més gran del món, YouTube.

Pel mateix motiu que podeu recomanar a Google+, Facebook o Instagram per orientar-vos a perspectives B2B, YouTube és lògic per diversos motius. El vídeo té un record de 5 vegades més gran que la paraula escrita, així que per què expliqueu la història en text quan la pugueu explicar amb vídeos?

Obtenir el màxim partit del màrqueting B2B a les xarxes socials

Independentment de quins llocs socials utilitzeu per trobar clients i clients per a la vostra empresa B2B, necessiteu l’estratègia adequada per obtenir bons resultats. Això significa ser coherent en les vostres actualitzacions, compartir contingut rellevant i orientar el vostre públic. A continuació us oferim uns quants consells addicionals per ajudar-vos a Sandip Banerjee, especialista en pirateria en creixement de Web3 Solution.

Sandip Banerjee

1. El temps és tot
Quan publiqueu és tan important com el que publiqueu. Es pot trigar una mica a experimentar per esbrinar quan el vostre públic respon més a les vostres accions. El programari de planificació permet escriure les actualitzacions amb antelació i configurar-les perquè puguin viure en directe al moment ideal.

2. Conèixer el vostre públic és imprescindible
Tant si invertiu en anuncis de Facebook com en LinkedIn o si trobeu persones rellevants per seguir a Twitter, perdreu el temps enviant el vostre missatge a persones equivocades, tret que filtreu el públic. Qui utilitza les paraules clau rellevants per a la vostra demografia? Qui parla de la competició? És probable que siguin bons candidats amb qui contactar.

3. Connecteu els punts en rellevància
Si escriviu una actualització social parlant d’una cosa i inclogueu un enllaç, aquest enllaç no hauria de ser completament d’una altra cosa. Els usuaris volen coherència i, garantint que el que compartiu és rellevant per a l’enllaç que publiqueu, demostreu el vostre valor i fiabilitat als vostres seguidors.

4. Troba la cadència adequada
Cada canal social funciona amb una cadència diferent. Twitter es mou a la velocitat de la llum; el que publiqueu ara mateix no ho veurà tothom perquè només hi hagi més usuaris que apostin per l’atenció dels vostres seguidors. Per tant, potser haureu de publicar-ho amb més freqüència. Tanmateix, als grups de LinkedIn hi pot haver poca activitat, així que aneu amb compte de bombardejar el grup amb una actualització diària si sou l’únic que compartiu.

5. Sigueu coherents
La gestió de mitjans socials té dedicació i coherència. La gent no vol veure que la vostra última actualització fos fa sis mesos. Si no teniu temps ni energia per dedicar atenció setmanal (si no diàriament) als vostres comptes, contracteu un assessor de xarxes socials per ajudar-vos. Obtindràs millors resultats si la gent sap que pot confiar en tu per obtenir contingut útil i regular.

Si concentreu els esforços en màrqueting de xarxes socials B2B en aquests canals, us convindreu millor a la audiència adequada, creareu confiança amb ells i romandreu en la ment quan estiguin preparats per comprar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me