La creació d’una llista de correu electrònic és l’única cosa més important que podeu fer per al vostre negoci en línia.

No ho dic a la lleugera. Al cap i a la fi, sé quina importància poden tenir els mitjans socials, el SEO i altres trucs de màrqueting digital.

Però cap d’ells s’acosta al poder del correu electrònic.

Els formularis d’inscripció de conversió més alts

El màrqueting per correu electrònic retorna 38 dòlars per cada $ 1 gastat. Proporciona un 174% més de conversions que les xarxes socials i crea 40 vegades més clients que Facebook i Twitter.

La recollida d’adreces de correu electrònic i la conversió de subscriptors haurien de ser vostres prioritat número u. Però no és fàcil.

Com s’inicia? Com es pot convèncer la gent perquè lliuri la seva adreça de correu electrònic? I com s’utilitza per vendre productes? Aquesta sèrie us portarà a través de tot el procés des de capturar el major nombre de correus electrònics possibles fins a clavar la línia d’assumpte.

Abans de començar, aquí teniu dues fonts essencials per a la lectura de fons:

Un tutorial de Mailchimp per reglar-los a tots – Això explica la mecànica de configurar una llista de correu electrònic i d’enviar el primer butlletí de notícies.

Com crear un imant de plom irresistible – Un “imant de plom” és el regal ofensiu que oferireu a canvi d’una adreça de correu electrònic. Podria ser un llibre electrònic, un informe o una prova gratuïta. Necessitareu una cosa fantàstica per atraure molts subscriptors.

Amb aquesta informació bloquejada, comencem amb el pas més important: crear la vostra llista de correu electrònic. A la primera part, us mostraré els formularis de registre més efectius que hi ha i on els heu de col·locar al vostre lloc web per obtenir el màxim poder de conversió..

Anem a saltar.

Poseu-vos al punt de la nostra guia definitiva de màrqueting per correu electrònic

  • Primera part: Els onze formularis de registre més elevats
  • 2a part: millores de contingut: la manera més ràpida de més subscriptors
  • Part 3: Impuls de la participació & ingressos amb una sèrie de benvinguda per correu electrònic
  • 4ª part: 19 trucs senzills per obtenir una tarifa d’obertura de correu electrònic del 40%
  • 5a part: La línia de tema perfecta: 18 trucs per clavar-la
  • 6a part: funciona el vostre màrqueting per correu electrònic? 14 mètriques essencials a mesurar

1. Pop-up Lightbox

Començaré amb l’opció més controvertida: la finestra emergent. Si freqüenteu blocs de màrqueting digital regularment, definitivament heu vist un d’aquests.

Desplegable de Lightbox

El motiu pel qual es converteixen tan bé és que és impossible perdre’ls. La resta de la pantalla s’enfosqueix i el formulari d’inscripció domina la pantalla. El 100% dels vostres visitants ho veuen. Elimina totes les distraccions possibles i centra el visitant en una cosa: la inscripció.

Segons els informes, Monster Monster va augmentar els seus subscriptors un 600% quan van començar a utilitzar-ne un. La seva taxa de conversió va passar del 0,4% al 2,4%!

Punta professional: El pop-up lightbox no sempre és eficaç. Pot irritar els visitants nous que ni tan sols han tingut l’oportunitat de llegir el contingut. Proveu de col·locar un temporitzador al menú emergent, de manera que els visitants tingueu la possibilitat de navegar primer.

Com instal·lar-lo: OptinMonster és un dels meus serveis preferits de captura de correu electrònic i us ajudaran a dissenyar i instal·lar una finestra emergent. Mailchimp també té una característica similar.

2. La pàgina Splash, també coneguda

De manera similar al quadre emergent de llum, una “pàgina de benvinguda” o “caixa de funcions” domina tota la pantalla, centrant el visitant en un simple objectiu. Un cop més, sovint ho veuràs als blocs de màrqueting digital. Sembla així:

Backlinko Splash Pàgina

Es pren completament la meitat superior de la pantalla, de manera que és el primer que qualsevol visitant veu. Normalment, baixareu cap avall per trobar el contingut que hi ha a continuació.

Un lloc web va informar un augment del 51,7% dels subscriptors durant la nit utilitzant aquest truc, de manera que funciona certament. La gran pregunta és si surt a costa de l’experiència de l’usuari.

Alguns visitants preferiran explorar el vostre lloc web i el contingut abans d’enviar una adreça de correu electrònic, així que vigileu les analítiques per veure si la caixa de funcions té algun impacte negatiu..

Com instal·lar-lo: PlugMatter ha creat un plugin senzill que no requereix cap codificació per implementar. També presumeixen d’un augment del 200% d’abonats, tot i que no ho he provat personalment.

3. El quadre de registre de la barra lateral

La barra lateral és la casa natural del formulari d’inscripció. Els llocs web utilitzen aquesta ubicació des de fa anys. I hi ha un bon motiu per això: funciona!

quadre de registre de la barra lateral

Els visitants esperen veure-ho allà, així que si algú busca inscriure’s, és el primer lloc on anirà.

Neil Patel, un dels venedors digitals amb més èxit del planeta, utilitza CINC formularis de registre (o enllaços de registre) a la seva barra lateral del bloc.

Com instal·lar-lo: Si utilitzeu Mailchimp, us guiaran al llarg del procés i us mostraran com podeu implementar el codi necessari.

4. El quadre de registre d’intencions de sortida

Aquesta és una idea enginyosa que serveix per aparèixer una pàgina emergent o bé una pàgina emergent abans que un visitant marxi de la vostra pàgina. És un recordatori de la darrera rasa que es registrarà abans de sortir.

oferta d’intencions de sortida

No interromp l’experiència de l’usuari, ja que el vostre usuari ja surt. El programari fa un seguiment del moviment del cursor, mostrant la pàgina emergent o esquitxada tal com el visitant està a punt de tancar la pestanya. Social Media Examiner va utilitzar “tecnologia amb intenció de sortida” per afegir 95.000 subscriptors a la seva llista.

És especialment útil per a llocs de comerç electrònic. Suposem que el vostre client té un carro ple de productes, però s’oblida d’ell i marxarà per sortir del vostre lloc. Un pop-up senzill pot recordar-los i animar-los a registrar-se.

formulari d’intenció de sortida

Com instal·lar-lo: De nou, OptinMonster és un dels millors serveis que hi ha. És molt personalitzable i és molt senzilla.

5. El quadre de desplaçament

Fins al moment, hem buscat molts models “intrusius”. Les pàgines emergents i les pàgines de divulgació són potents, però poden tenir un efecte negatiu sobre l’experiència de l’usuari.

Si cerqueu una cosa més subtil, proveu la “caixa de desplaçament” o la “diapositiva”. Es tracta d’un pop-up més petit que es llisca a la vista, normalment a l’extrem inferior dret de la pantalla. No obstrueix el contingut ni interromp l’experiència de l’usuari.

Quadre de desplaçament

Encara millor, podeu programar la caixa perquè es llisqui un cop el visitant hagi recorregut una certa distància per la pantalla. S’espera fins que un visitant mostri interès pel vostre lloc web, quan hagi passat a la meitat d’un bloc o una pàgina de contingut. En aquest moment, un visitant pot estar prou convençut per registrar-se.

Com instal·lar-lo: L’aplicació SumoMe és un complement senzill i de bon aspecte que funciona bé.

6. Una pàgina de destinació a mida

Tots els trucs anteriors utilitzen formularis de registre que floten al vostre lloc web o contingut principal. Però què passa amb la creació d’una pàgina de destinació sencera dedicada a la captura de correus electrònics?

Pàgina de destinació

M’agrada utilitzar anuncis de Facebook per conduir tones de trànsit a una pàgina de destinació. A la pàgina crearé contingut convincent que inspira i convenç la gent a enviar la seva adreça de correu electrònic.

Les pàgines de destinació són pròpies novetats, així que consulteu el meu guia per a l’optimització de les pàgines de destinació per aprendre a millorar les conversions.

Com instal·lar-lo: Leadpages és el millor creador de pàgines de destinació, però també podeu utilitzar un complement gratuït de pàgines de destinació a WordPress.

7. Després d’una publicació al bloc

Potser recordeu que vaig escriure un article recentment sobre com ningú llegeix realment en línia. De fet, menys del 20% de la gent arriba al final d’una publicació al bloc … I per què voldria suggerir que hi haguéssiu un formulari d’inscripció?

Doncs bé, les poques persones que ho aconsegueixen al final de la publicació al bloc estan molt compromeses. Llegeixen totes les paraules, fins al final. Això és el que desitgeu definitivament a la vostra llista de correu electrònic. I és que algú té molt més probabilitat de subscriure-hi, és clar que ha gaudit del contingut.

Tal com mostra aquest gràfic (cortesia de Slate.com), la major part del compromís del vostre lloc web (és a dir, del temps dedicat a la lectura, als clics, a les inscripcions, etc.) es produeix per sota del plec. Pot ser que hi hagi menys visitants en aquesta àrea, però els que la fan són molt més actius i, per tant, més probables de subscriure-s’hi. Assegureu-vos que els doneu la possibilitat.

Mapa de calor

Com instal·lar-lo: Els formularis d’inscripció més senzills funcionen aquí. MailChimp, Aweber i tots els principals proveïdors de correu electrònic us guiaran durant el procés.

8. Una “actualització de contingut” durant la publicació al bloc

La “actualització de contingut” és probablement la forma més nova de captura de correu electrònic que flota al voltant de la blogosfera de màrqueting digital. També és un dels més poderosos que hi ha.

A Backlinko creuen que van augmentar la seva taxa de conversió un 785% amb aquest petit truc. Aleshores, com funciona??

Es tracta simplement d’una “actualització” adaptada a una publicació o a un bloc de contingut concrets. Aquí teniu el aspecte en estat salvatge:

actualització de contingut

Aquesta és la que estic utilitzant actualment a Bitcatcha en una publicació al bloc sobre pàgines de destinació. Observeu com el “magnet principal” que ofereixo és molt específic per al que hi ha a la publicació del bloc. “Actualitza” el contingut.

És més específic que, per exemple, un llibre electrònic o un informe, de manera que és molt més probable que els visitants el descarreguin i se subscriguin. Podeu crear cinc o sis d’aquestes “actualitzacions” més petites i col·locar-les a les publicacions del vostre blog amb millors resultats.

No és intrusiu, és molt rellevant per al que llegiu i proporciona un valor addicional.

Com instal·lar-lo: És poc complicat de configurar, i és per això que la “part 2” d’aquesta sèrie se centrarà específicament en la configuració de “actualització de contingut”..

9. El Hello Bar

El “Hello Bar” és un disseny molt bonic que sura en tot moment a la part superior del lloc web. Proporciona un recordatori constant per subscriure’s independentment del lloc on es trobin els visitants.

hola barra

Derek Halpern a Social Triggers va capturar 1.000 correus electrònics addicionals en 30 dies mitjançant aquest complement. La bellesa és que no és intrusiva ni invasiva. Els visitants només estan allà quan estan preparats per fer-ho.

Punta professional: La taxa de conversió de Hellobar depèn molt de la còpia que utilitzeu. Només hi ha un espai reduït per jugar-hi, per la qual cosa tria el text amb cura i prova, prova, prova fins que trobeu l’opció de conversió més alta.

Com instal·lar-lo: Inicia a Hellobar.com i segueix els passos per instal·lar-lo.

10. La “Porta de contingut”

Aquest truc és una maniobra arriscada, però val la pena revisar-ho. La “porta de contingut” amaga els vostres blocs o vídeos darrere d’un formulari de registre. Dit d’una altra manera, els visitants no poden accedir-hi fins que no lliurin la seva adreça de correu electrònic.

Porta de contingut a NYTimes

Alguns dels noms més importants en l’ús de publicacions l’utilitzen, com ara The New York Times i Financial Times. Aquests llocs sovint permeten llegir quatre o cinc articles abans de fer petar la porta. En aquest moment, el lloc web espera que estigueu prou intrigats per introduir la vostra adreça de correu electrònic.

Mentre funciona per als llocs més grans, tingueu cura d’utilitzar aquesta tècnica massa en el vostre propi lloc. Pot tenir l’efecte contrari i, simplement, allunyar els visitants.

Punta professional: Proveu d’utilitzar una “porta de contingut” per al vostre contingut excel·lent, com ara l’accés a articles, vídeos o informes de forma llarga. Feu que l’usuari senti que obté una experiència en escena.

Com instal·lar-lo: Un complement anomenat “Abans i després” permet amagar contingut darrere d’una “porta”.

11. Llocs addicionals per registrar-se per correu electrònic

La vostra pàgina “Quant a” és probablement una de les vostres pàgines de fulla perenne més populars. Comproveu les analítiques i comproveu-ne. Milers de visitants nous vénen per obtenir més informació sobre vostès, per la qual cosa és l’oportunitat perfecta de capturar alguns correus electrònics.

Amb una redacció intel·ligent, una imatge fantàstica i un “imant de plom” convincent, obtindreu curiosos nous visitants cada vegada.

Un altre bon punt és el peu de pàgina. Només els vostres visitants més implicats i intrigats es trobaran al peu de pàgina. La gent es desplaçarà instintivament aquí per obtenir més informació. Són persones que voleu capturar, així que no deixeu passar l’oportunitat!

No seran els vostres llocs de registre més elevats de conversió, però us permetran aconseguir alguns desconeguts i cada compte compta!

Però no us atureu només al vostre lloc web. Penseu fora de la caixa. Col·loqueu formularis d’enregistrament o enllaços a les vostres plataformes de xarxes socials i afegiu-ne un a la vostra signatura de correu electrònic.

Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn són totes les zones d’alt trànsit que poden afegir centenars de subscriptors a la vostra llista. I només penseu en quants correus electrònics envieu un dia amb la vostra signatura. No us perdeu aquestes oportunitats.

Com instal·lar-lo: Afegiu enllaços senzills a la vostra informació biològica de les vostres signatures i de les xarxes socials i utilitzeu un formulari simple MailChimp per al peu de pàgina i per a les pàgines “sobre”..

Això ens porta al final de la primera part, persones. Ara ja sabeu exactament quins formularis d’inscripció heu d’utilitzar al vostre lloc web i on ubicar-los.

Experimenteu amb les diferents opcions i cerqueu les solucions de conversió més altes per a vosaltres.

A la segona part de la nostra sèrie, aprofundirem en una de les tècniques més efectives (actualitzacions de contingut): la manera més ràpida de més subscriptors.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me