Guia de màrqueting per correu electrònic Part 2: Actualitzacions de contingut: què i com

La creació d’una llista de correu electrònic és l’única cosa més important que podeu fer per al vostre negoci en línia.


És la forma de màrqueting en línia més lucrativa i eficaç. Però, malauradament, és molt fàcil.

Si heu estat creant la vostra llista una per una, ja sabreu el difícil que és!

A la primera part d’aquesta sèrie de 6 parts, es van examinar els onze formularis de registre més elevats i on ubicar-los. Però, què heu d’utilitzar per atraure la gent a inscriure’s? Un llibre electrònic gratuït? Un informe? Un webinar?

Per descomptat, aquestes opcions funcionen bé. Però hi ha un “imant de plom” que funciona millor que tots:

L’actualització de contingut.

Actualitzacions de contingut: la forma més ràpida de més subscriptors

El faig servir aquí a Bitcatcha i és el formulari de captura més eficaç del lloc. I no sóc l’únic. Alguns blocaires estan reportant increïments enormes en les conversions de registre mitjançant el mètode d’actualització de contingut.

Primer, anem al tema bàsic …

Poseu-vos al punt de la nostra guia definitiva de màrqueting per correu electrònic

 • Primera part: Els onze formularis de registre més elevats
 • 2a part: millores de contingut: la manera més ràpida de més subscriptors
 • Part 3: Impuls de la participació & ingressos amb una sèrie de benvinguda per correu electrònic
 • 4ª part: 19 trucs senzills per obtenir una tarifa d’obertura de correu electrònic del 40%
 • 5a part: La línia de tema perfecta: 18 trucs per clavar-la
 • 6a part: funciona el vostre màrqueting per correu electrònic? 14 mètriques essencials a mesurar

Què és una actualització de contingut?

Tots heu vist el “imant principal” o un incentiu per atraure la gent a subscriure-s’hi. Sovint és un llibre electrònic o un informe sobre màrqueting digital. En el passat, es convertien realment bé.

Avui en dia, aquests grans recursos són menys efectius. Normalment són massa generals. Massa ampli. Massa gran. A més, tots tenim llibres electrònics gratuïts a la nostra safata d’entrada, de manera que no volem descarregar-ne més!

4051

En canvi, els vostres lectors busquen una altra cosa. Alguna cosa més rellevant, específic i millor adaptat a les seves necessitats. Una cosa que volen descarregar.

Ara mateix, esteu llegint aquest article sobre com fer créixer una llista de correu electrònic. Així que sé segur que el màrqueting per correu electrònic és el vostre interès i interès. Per què intentaria impulsar un llibre electrònic ampli en màrqueting de xarxes socials? O SEO? O qualsevol altra cosa?

Sé que us interessa el màrqueting per correu electrònic, així que us he d’oferir alguna cosa relacionada amb els correus electrònics.

És allà on arriba l’actualització de contingut. És un imant principal que és molt rellevant per a allò que el vostre visitant llegeix i ofereix un valor addicional més enllà de la publicació del bloc. S’instal·la directament al contingut, de manera que ja us heu enganxat i intrigat quan l’ofereixo. Aquí teniu el aspecte in situ.

actualització de contingut in situ

Heus aquí el truc. No oferiu cap “imant principal” a tot el vostre lloc. Oblideu els llibres electrònics, llibres blancs, etc. En lloc d’això, creeu molts incentius més petits, adaptats a diferents temes.

Evidentment, es necessita temps per crear contingut addicional a mida, però poden tenir una mida petita. Podria ser una llista de verificació imprimible que resumeixi la publicació, un vídeo explicador o un estudi de cas més detallat. Qualsevol cosa que aporti valor al contingut existent.

Resum: no oferiu res general que els vostres lectors vulguin. Ofereix alguna cosa valuosa i rellevant que saps que vols.

Es tracta de l’actualització de contingut en poques paraules. Podeu “actualitzar” el contingut a canvi d’un correu electrònic.

La meva actualització de contingut superconvertida

Aquí teniu un exemple de com funciona l’actualització de contingut a Bitcatcha.

Vaig començar triant un bloc d’alt trànsit: aquest article a les “pàgines de destinació”. Com que ja estava generant una gran quantitat de visitants i convertia ja molt bé, era un candidat fort per convertir encara més subscriptors.

bitcatcha-article

La publicació és un recurs llarg (2.000 + paraula), així que vaig decidir que la “actualització” hauria de ser una llista de control més senzilla que resumís els principals punts.

Volia que alguna cosa els meus lectors poguessin imprimir i referir-se quan creessin les seves pròpies pàgines de destinació. Alguna cosa que proporcionava un valor real i accionable.

Vaig situar l’enllaç amb opció a la part superior del bloc, de manera que no ho podeu perdre.

També l’he incrustat al final de la pàgina, de manera que hi ha dos punts d’entrada clars.

També notareu que està embolicada en una caixa de color groc brillant. Li crida l’ull. El lector se sent obligat a fer-hi clic.

actualització de contingut in situ

També vaig voler assegurar-me que l’actualització de contingut semblava excel·lent. Uns quants punts sobre un document de Word no semblaven un intercanvi just per als meus lectors.

Així, vaig obtenir el meu dissenyador gràfic sobre el cas i vaig convertir aquests punts en aquest punt:

contingut-actualització-contingut

Aquesta infografia és molt més eficaç. Assegura que els meus subscriptors tinguin la sensació que tinguessin alguna cosa de valor a canvi. Podrien imprimir-la i referir-la mentre construïen una pàgina de destinació, per exemple.

Actualitzacions de contingut alternatiu

Abans d’explicar el procés pas a pas per configurar-ne una, a continuació, es mostren algunes actualitzacions de contingut alternatives que podeu crear fàcilment.

1. Un full de trampes

Com a una llista de comprovació, els fulls de trampes funcionen molt bé per a publicacions de blocs de format llarg. Blogs com aquest (amb gairebé 2.500 paraules) són molts a tenir en compte. Així que podeu agafar tots els punts importants, fer-los bullir i deixar que els vostres lectors enganyin.

Brian Dean a Backlinko també utilitza aquesta tècnica, convertint els seus articles en una bonica infografia en pdf per als subscriptors:

Un full de trampes

2. Transcripcions

Això és fantàstic quan el contingut principal és un vídeo o contingut. Els vostres lectors poden descarregar la transcripció i guardar-la per més endavant.

3. Estudis de cas

Els blocs solen ser una introducció a un tema. Podeu utilitzar l’actualització de contingut per conèixer amb més detall. Un estudi de cas és intrigant perquè permet als lectors veure com funciona la teoria en acció.

4. Fitxes i plantilles en brut

Als vostres lectors els encantarà un hack ràpid, sobretot si es relaciona amb el que acaben de llegir. Podeu regalar una plantilla de correu electrònic gratuïta o un full de càlcul de mostra per a la productivitat. Els dissenyadors web podrien oferir fitxers PSD en brut per modificar els lectors.

Digital Marketer fa una cosa similar amb un “fitxer lliscant”. Simplement copieu i enganxeu els seus titulars de mitjans socials existents provats per fórmules.

Arxius i plantilles en brut

Com configurar l’actualització de contingut

Ara, ja sabem de què es tracta (i per què ho necessiteu), parlem de les especificitats. El procés sembla aquest:

 1. Cerqueu els vostres blocs de major trànsit.
 2. Creeu una actualització de contingut per a cadascun que aporti valor afegit.
 3. Afegiu-lo al vostre lloc web.
 4. Ajustar i optimitzar el tipus de conversió.
 5. Dirigiu-hi tones de trànsit.
 6. Consulteu el desplegament dels vostres números d’abonat.

Sembla senzill, però hi ha uns quants bits complicats per configurar.

Trobar el vostre bloc de major trànsit és el més fàcil. Generalment, els articles amb més trànsit generaran la majoria de subscriptors. Afegiu el compte de Google Analytics ara i anoteu els cinc millors representants.

Ara trieu un incentiu d’actualització de contingut que aportarà valor real.

Podeu escollir una de les actualitzacions de contingut que us he suggerit anteriorment, o bé trobar alguna cosa completament nova. Com més creatiu i únic, millor!

Afegir l’actualització de contingut al vostre lloc web

Aquí és la part més complicada, però us la portaré passant a pas.

Abans de començar, haureu de tenir un compte amb LeadPages i MailChimp. Aquestes són les dues eines que utilitzarem per configurar l’actualització de contingut.

LeadPages és l’eina que us ajudarà a crear-la:

Quadre de comandes per a l’actualització de contingut

… El quadre emergent que recopila les vostres adreces de correu electrònic. (També anomenat “leadbox”)

Per què utilitzar aquest quadre emergent LeadPages? Perquè converteix un 30-40% millor que enviar persones a una altra pàgina de destinació. També és atractiu i dinàmic.

MailChimp és el programari de correu electrònic que recopila i gestiona tots els seus subscriptors. També publica els vostres butlletins i missatges de correu electrònic massius.

Connecteu LeadPages i MailChimp, de manera que parlin entre ells

Diguem que un dels meus lectors, Ben, emplena el meu quadre emergent LeadPages.

Necessito LeadPages per dir: “Hola, MailChimp, envio l’actualització de contingut a Ben, podeu emmagatzemar la seva adreça de correu electrònic a la meva llista de subscriptors.”

Per fer-ho, hem de vincular els comptes. LeadPages té un tutorial sobre això, però per a les actualitzacions de contingut, les coses són una mica més detallades.

Aquí hi ha el problema: un lector pot descarregar una actualització de contingut als correus electrònics i un descarregar una actualització a les xarxes socials. Però vull emmagatzemar tots dos subscriptors a la mateixa llista de correu electrònic. I això és una mica complicat.

Comencem amb MailChimp:

S’ha configurat MailChimp

Aquí hi ha el que volem aconseguir:

 1. Una llista senzilla que recopila tots els vostres subscriptors.
 2. Però assegureu-vos que cada subscriptor tingui l’actualització de contingut específica a la qual van fer clic.

He parlat amb molts bloggers que estaven configurant tones de llistes de subscriptors diferents per a cada actualització de contingut. Això és un malson. Només en volem un.

Evitem que creem “subseccions” de la vostra llista de subscriptors principals. MailChimp anomena aquests “camps de la llista” i en creem un per a cada actualització de contingut.

D’aquesta manera, tothom obté l’incentiu en què es van inscriure, però tots incorporen una llista principal de subscriptors.

1. Inicieu la sessió i dirigiu-vos a l’opció de “llistes” …

mailchimp1

2. Trieu la llista que voleu recollir adreces de correu electrònic per a…

Trieu la llista de correu electrònic

3. Dirigiu-vos a la configuració. A continuació, feu clic a “Llistar camps i combinar etiquetes”

mailchimp-merge

4. Creeu un “camp de llista” per a cada actualització de contingut

Recordeu-vos que aquest “camp de llista” és com una sub-secció de la vostra llista de subscriptors més gran. L’anomenarem després de cada actualització de contingut que configureu.

Per fer-ho, feu clic a “afegir un camp” …

afegir un camp

i després a “text” …

mailchimp-add-text-camp

5. Poseu un nom al camp de llista després del bloc o de l’actualització de contingut que esteu donant

En el meu cas, es tracta d’una actualització de contingut del bloc de la “pàgina de destinació”.

Poseu un nom al camp de llista

També voleu DESCONTRAR el camp “visible”.

6. FET

Aquest és el MailChimp configurat. Ara, hem de donar a LeadPages tota aquesta informació.

Configuració de LeadPages

Aquí es mostra el que aconseguirem en aquesta secció:

Integra MailChimp amb LeadPages de manera que es recopilin totes les adreces de correu electrònic.

Assegureu-vos que LeadPages diu a MailChimp que classifiqui els subscriptors segons l’actualització de contingut que van rebre.

1. Inicieu la sessió, feu clic a Leadboxes i, a continuació, “creeu una caixa de comandes nova”

Creareu el nou Leadbox

2. Feu clic a “Configuració d’integració” i després seleccioneu MailChimp

Trieu MailChimp

3. Escolliu la llista de subscriptors que voleu connectar

En el meu cas, triaria “Bitcatcha”.

Trieu una llista de correu electrònic

Ara, qualsevol adreça de correu electrònic recopilada per un quadre Leadpages s’emmagatzemarà automàticament a la meva llista de subscriptors MailChimp. Però, com ens assegurem que l’abonat tingui l’actualització de contingut adequada?

4. Feu clic a personalitza aquest formulari

Aquí, introduirem el “camp de llista” que hem creat a MailChimp. Això connecta l’actualització de contingut correcta amb el quadre emergent correcte.

Dirigiu-vos a la secció “Camps de formulari” i busqueu els “camps de formulari ocults” a la part inferior. Aquí és on trobem el meu camp “Llista de comprovació de pàgines de destinació” que he creat a MailChimp.

Camp de forma oculta

5. Escriviu “sí” en el valor per defecte

Aquest pas final és crucial. Significa que un “sí” apareixerà a la llista de subscriptors de MailChimp al costat de qualsevol persona que hagi baixat una actualització de contingut.

Imprescindible si voleu evitar enviar als seus subscriptors el mateix contingut dues vegades!

Valor per defecte

6. FET!

Ara, per a la part més divertida: dissenyar la caixa emergent.

Personalització del vostre Leadbox

Personalització del vostre Leadbox

Aquest és el punt en què comencem a optimitzar el vostre percentatge de conversions.

Tot el que es refereix al vostre Leadbox ha de ser curosament considerat a BOOST CONVERSIONS. Penseu en la vostra còpia, en les imatges i en l’important “crida a l’acció”..

Necessitaríem un bloc complet per cobrir aquestes particularitats. Per sort, només tenim l’article!

Llegiu els nostres “Set passos per fer una crida magnètica a l’acció” i assegureu-vos que el vostre quadre emergent condueixi a tantes persones perquè es converteixin al màxim.

Incorporeu LeadBox al vostre lloc web

Només queda fer-ho i funcionar al vostre lloc.

Un cop hàgiu personalitzat el LeadBox, toqueu “publicar” i veureu aquest joc de codi HTML:

Incorporeu LeadBox al vostre lloc web

Cal que copieu i enganxeu al codi HTML de la vostra publicació al bloc.

En el meu cas, em dirigeixo al backend de WordPress, trobo el meu bloc de pàgines de destinació i carregueu el codi HTML.

A la imatge de dalt, veieu que hi ha una línia de text amagada a l’HTML que diu “Feu clic aquí per subscriure-us a la meva llista de correu”?

Voleu substituir el text amb el text personalitzat. En el meu cas, “descarregueu una llista de control gratuïta”:

actualització de contingut in situ

Així, l’HTML embolicarà la redacció que esteu utilitzant.

Ara, quan algú fa clic en aquest enllaç, apareixerà el quadre emergent.

Senzill!

S’està rebent l’actualització de contingut

Arribats a aquest punt, som gairebé allà.

L’última etapa és realment enviar la cosa al vostre subscriptor. Aquí hi ha la manera més fàcil de fer-ho:

El sistema d’imants de plom

Amb aquest mètode, quan el nou subscriptor toca el botó “enviar”, LeadPages envia automàticament l’actualització de contingut per correu electrònic.

Al mateix temps, emmagatzema aquesta nova adreça de correu electrònic a MailChimp.

Aquí teniu el procés:

1. Inicieu la sessió a LeadPages, feu clic a Configuració > subministrament d’imants de plom

lliurament de plom-imant

2. Carregueu el fitxer d’actualització de contingut

càrrega-plom-imant

3. Introduïu la línia de l’assumpte i el missatge

càrrega-plom-imant-2

4. Torneu al formulari LeadBox, activeu aquest interruptor i seleccioneu l’imant principal que heu carregat anteriorment

configuració d’entrega de correu electrònic

5. FET!

Quan un subscriptor arriba a la publicació, se’ls afegirà a la vostra llista de subscriptors MailChimp i LeadPages els enviarà de forma immediata la seva actualització de contingut per correu electrònic.

Aquesta és l’opció que faig servir perquè comprova primer l’adreça de correu electrònic de l’abonat. Tanmateix, hi ha una opció més ràpida si ho prefereixes:

Alternativament: envieu-los directament a les llaminadures

En lloc d’enviar-los l’actualització de contingut per correu electrònic, en lloc d’enviar-los a una pàgina de destinació on es poden descarregar.

També és senzill de configurar, i ho fem amb una pàgina d’agraïment.

1. Feu clic a l’opció de la pàgina “gràcies”

lliurament gràcies-q

2. Creeu la pàgina de destinació

LeadPages està dedicat completament a la creació de pàgines de destinació impressionants. Juga i utilitza una de les seves plantilles per crear-ne una amb la qual estarà encantat.

A continuació, podeu incloure un enllaç per descarregar la vostra actualització de contingut. O si es tracta d’un vídeo o d’un webinar, podeu inserir-lo aquí mateix a la pàgina de destinació.

3. Desmarqueu l’opció “utilitza la pàgina de destinació predeterminada”

Si no ho feu, LeadPages enviarà al vostre subscriptor una pàgina genèrica de “gràcies” i no obtindran l’actualització de contingut..

gràcies-q-lliurament-2

4. FET!

Ara acabem realment.

Amb la nostra configuració d’actualització de contingut, ara tenim un embut de subscripció altament convertidor i un impressionant imant per als lectors.

L’únic que queda per fer?

Conduïu una mica de trànsit seriós. Un cop hàgiu provat l’actualització de contingut i l’heu ajustat per obtenir un percentatge de conversions fort, podeu escalar-lo.

M’agrada conduir el trànsit a la publicació a través d’anuncis de Facebook, normalment amb un cost de 0,433 dòlars per visita i permetre que la meva actualització altament convertida converteixi els meus visitants en subscriptors.

Feu servir la tècnica d’actualització de contingut? M’encantaria saber les vostres experiències i si funciona per a vosaltres.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map